Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 19:20   #1051
Nanucha
Raczkowanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

slyszalam ze w zajsciu w ciaze moga pomoc: 1.olejek z wiesiolka w kapsulkach-pomaga w produkcji sluzu u kobiety co sprzyja zaplodnieniu, oraz castagnus-ziolowe tabletki ktore reguluja poziom hormonow w trakcie kobiecego cyklu.
Nanucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:21   #1052
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
oj brałam brałam czasem nawet codzinnie mam takie potworne bóle i po operacjach było jeszce gorzej tylko to mi pomagało ale kochane miejmy nadzieję że już niedługo będziemy miały swoje kochane fasoleczki
oj miejmy nadzieję... w końcu tak czekamy na nasze Maleństwa.... Trzeba wierzyć, że w końcu się uda....
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:23   #1053
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza i mam zapalenie górnych dróg oddechowych. Przepisał mi antybiotyk Duomox podobno bezpieczny w ciąży no i mam leżeć w łóżku...no to leże choćbym miała tu zgnić zła jestem na siebie,że złapałam infekcję ale tak to jest jak się przebywa w dużych skupiskach ludzi jak np. uczelnia. Teraz po prostu będę strzelac do wszystkich którzy zakaszlą
Ja tylko moge brac ten lek, bo tylko on mi pomaga, reszta, a przynajmniej wiekszosc zawiera supstancje na ktora moj organizm nie reaguje.

Ja wlasnie jestem po spacerku, 30minut na rowerku, ugotowalam ogorkowa, zrobilam sos z chili, czosnku taka zalewe do saltki, teraz odpoczywam i ciesze sie weekendem...
Dzis dowiedzialam sie ze moje kolezanki z rocznki sa w ciazy jedna z 2 dzieckiem druga z pierwszym, sasiadka dzis urodzila syna a ja....
Bola mnie ostanio plecy, w dole czasem kuje i jestem jakas rozkojazona i zla...nie wiem co jest...chcemy dzidzie a tu nic...ach bo tak to jest...kurde odkad sie stramy jestesmy sobie blizsi i bardziej sie kochamy...o ile bardziej mozna....
Czemu ja, przeciez schudlam jak trzeba itd. i nadla nic
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:25   #1054
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nanucha Pokaż wiadomość
slyszalam ze w zajsciu w ciaze moga pomoc: 1.olejek z wiesiolka w kapsulkach-pomaga w produkcji sluzu u kobiety co sprzyja zaplodnieniu, oraz castagnus-ziolowe tabletki ktore reguluja poziom hormonow w trakcie kobiecego cyklu.
Ciekawe info... trzeba troszek poczytać na ten temat... A Ty stosujesz ten olejek z wiesiolka w kapsułkach czy też castagnus????
Stary 2009-03-20, 19:28   #1055
gooha3
Zadomowienie

Jak to jest z tym wiesiolkiem. Można sobie tak samemu zazywać??
Pisałyście nieraz o tym, ale jakoś mnie to wtedy nie interesowało.

W jakiej on jest formie?? to są tabletki czy ziółka?? i kiedy to się bierze??

Przed poronieniem nie miałam problemów i łatwo rozpoznawałam śluz płodny. Teraz nie wiem, wogóle go nie widzę. Może to tez z tym jest problem, bo przytulanki były często, a może plemniczki miały złe warunki na przetrwanie

hm.... może tez spróbuje jak bede wiedziała jak sie za ten wiesiołek zabrać.

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:29   #1056
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja tylko moge brac ten lek, bo tylko on mi pomaga, reszta, a przynajmniej wiekszosc zawiera supstancje na ktora moj organizm nie reaguje.

Ja wlasnie jestem po spacerku, 30minut na rowerku, ugotowalam ogorkowa, zrobilam sos z chili, czosnku taka zalewe do saltki, teraz odpoczywam i ciesze sie weekendem...
Dzis dowiedzialam sie ze moje kolezanki z rocznki sa w ciazy jedna z 2 dzieckiem druga z pierwszym, sasiadka dzis urodzila syna a ja....
Bola mnie ostanio plecy, w dole czasem kuje i jestem jakas rozkojazona i zla...nie wiem co jest...chcemy dzidzie a tu nic...ach bo tak to jest...kurde odkad sie stramy jestesmy sobie blizsi i bardziej sie kochamy...o ile bardziej mozna....
Czemu ja, przeciez schudlam jak trzeba itd. i nadla nic
Nio to niezłe jedzonko zrobiłaś.... Ja też dziś dowiedziałam się z moja kuzynka będzie miała dzidzie... Chociaż wogóle się nie starali (wpadka)...
Troszek cierpliwości na pewno Wam się uda... Kurcze wszystkie tak bardzo chcemy mieć Maleństwa a tu same problemy... Musimy być silne i wierzy ze w końcu się uda...
Stary 2009-03-20, 19:39   #1057
Nanucha
Raczkowanie

http://www.domzdrowia.pl/29764,oepar...h-60-kaps.html spojrz w to

http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...-tabletek.html i to

Edytowane przez Nanucha
Czas edycji: 2009-03-20 o 19:42
Stary 2009-03-20, 19:41   #1058
dra
Zakorzenienie

Cytat:
witam i dziekuje za mile przyjecie | pora sie przedstawic. Mam 26 lat maz 28 od 7 lat jestesmy razem a od pol roku planujemy dzidzie i na tym sie konczy planujemy i nic nic nic.... nie wiedzialam co jest ? wszyscy mowili a ze to stres , ze to tak jest jsk sie bardzo chce i takie tam.... a ja mysle ze problem jest gdzie indziej. otoz zawsze jak mialam miesiaczke - regularna zreszta - to bralam Ketonal bo najszybciej dzialal, no Nurofen tez pomagalo ale na krotko a Ketonalek na 12 h. No i cholera jasna mam swoj Ketonalek - nie moge teraz przez to badziewie zajsc w ciaze - dziewczyny strzeżcie sie Ketonalu w kazdej postaci!!!!! Teraz musze brac kwas foliowy - co jest zreszta i tak bardzo korzystne dla przyszlej matki - no ale gdyby nie ten Ketonal moze juz byl by 4,6,8, 12 tydzien a tak nic nie ma!! Zadnej Fasolki ale poczekamy zobaczymy A propo przepraszam za bledy jakby co za szybko pisze a za malo czasu mam na ich poprawienie pozdrawiam Wszystkie Kobitki
witaj

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
No właśnie, jak ja czasami widzę jak inni jeżdzę to tylko się modle byle policja ich złapała i przyfasoliła taki mandat, że przestali by jeździć jak idioci. Najlepsze jest to, że tak własnie jeżdzą ludzie którzy maja masakrycznie drogie jak na moje warunki samochody - bmw, mercedesy... uważają się za panów dróg...
I doczekałam się dziękuję

Ketonal jest bardzo mocnym lekiem, nie wiem czy teraz problemy z zajściem są od tego, choć on napewno wpływa jakoś na organizm. Zarówno ketonal jak i ibuprom, dlatego ja przerzuciłam się na paracetamol - nie jest źle, ale boli nadal. Normalnie najadłabym się ibupromów i miałabym spokój, ale nie martw się, napewno się uda. Tylko teraz podczas starań nie jedz ketanolu. Najbezpieczniejszy paracetamol
ano ci piraci to z tych lepszych fur zawsze jadą pewni...

a co do ketonalu to zalezy,bo moja znajma bierze cały czas na bóle rózne i dziecko ma,wiec zalezy od organizmu chyba tez,ale ja tam wole juz tego nie brać jak sie od was dowiedziałam

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
oj ja niestety też za pózno się dowiedziałam o ketonalu ja brałam jakies 2 tabletki na cykl,na ból głowy brałam ibuprofen ale brałam jak ju ż nie mogłam wytrzymac,teraz kupiłam paracetamol , ale już mleko się rozlało, teraz idzie 6 cykl starań miejmy nadzieję że nie będziemy musiały zbyt długo czekac na szczęście
ja też 2 tabletki kurde ,ze wczesniej tego nie wiedziałam
na ból głowy tez brałam ibuprofen,ale lekarka mnie przestrzegała,ze to tez mocna tabletka i abym nie przesadzała
a teraz to już nie chce kupilam apap i to musi pomoc chociaż nie pomaga,ale juz do tamtych nie wróce a nigdy już,żebym wiedziała wczesniej,ale coż nie wiedziałam
Stary 2009-03-20, 19:42   #1059
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewakol Pokaż wiadomość
Nio to niezłe jedzonko zrobiłaś.... Ja też dziś dowiedziałam się z moja kuzynka będzie miała dzidzie... Chociaż wogóle się nie starali (wpadka)...
Troszek cierpliwości na pewno Wam się uda... Kurcze wszystkie tak bardzo chcemy mieć Maleństwa a tu same problemy... Musimy być silne i wierzy ze w końcu się uda...

Wiem, tylko tak czasem smutno...no ale coz...takie zycie, naszczescie wczesnie zaczelismy wiec moze do 30 sie wyrobimy...
Stary 2009-03-20, 19:48   #1060
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, tylko tak czasem smutno...no ale coz...takie zycie, naszczescie wczesnie zaczelismy wiec moze do 30 sie wyrobimy...

Wiem wiem, że czasami smutno... ale jesteśmy młode i na pewno damy radę...

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Nic Kochane ja już Was opuszczę bo zaraz wraca Ukochany i dziś przywozi Małą na cały weekend : jupi: Już tak się za nią stęskniłam.... Będę tu w miare możliwości zaglądać... Trzymajcie się i owocnych staranek
Stary 2009-03-20, 19:49   #1061
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem, że czasami smutno... ale jesteśmy młode i na pewno damy radę...

Ja juz chcialm dzidzie jak mialam 19 lat, ale w tedy nie znalam jeszcze mojego meza....terazm mam 23 i tez chem...ach bo to zycie jest do dupy....nie wiem jak to dziala...moze wkoncu sie doczekamy...ale mnie plecy bola masakra...
Stary 2009-03-20, 19:52   #1062
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Ja juz chcialm dzidzie jak mialam 19 lat, ale w tedy nie znalam jeszcze mojego meza....terazm mam 23 i tez chem...ach bo to zycie jest do dupy....nie wiem jak to dziala...moze wkoncu sie doczekamy...ale mnie plecy bola masakra...

Mnie też tak plecy bolą czasami nie wiem czy lepiej siedziec czy może lepiej leżec... Ja też chciałam miec dzidzie mając 19 lat... ale były partner nie chciał... Może dlatego nam nie wyszło... Teraz jestem szczesliwa... mimo ze nie jestesmy jeszcze małżeństwem chcemy miec dzidzie... ważne że jest miłośc... Musimy wierzyc sie doczekamy... i wtedy bedziemy w pełni szczesliwe...
Stary 2009-03-20, 19:59   #1063
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Jak to jest z tym wiesiolkiem. Można sobie tak samemu zazywać??
Pisałyście nieraz o tym, ale jakoś mnie to wtedy nie interesowało.

W jakiej on jest formie?? to są tabletki czy ziółka?? i kiedy to się bierze??

Przed poronieniem nie miałam problemów i łatwo rozpoznawałam śluz płodny. Teraz nie wiem, wogóle go nie widzę. Może to tez z tym jest problem, bo przytulanki były często, a może plemniczki miały złe warunki na przetrwanie

hm.... może tez spróbuje jak bede wiedziała jak sie za ten wiesiołek zabrać.
Wiesiołek jest w tabletkach, łyka się go do dnia owulacji - później już absolutnie nie. A potem znowu - od pierwszego dnia okresu do owulacji.

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość

ano ci piraci to z tych lepszych fur zawsze jadą pewni...

a co do ketonalu to zalezy,bo moja znajma bierze cały czas na bóle rózne i dziecko ma,wiec zalezy od organizmu chyba tez,ale ja tam wole juz tego nie brać jak sie od was dowiedziałam
Ja ketonal to w życiu wziełam może z 5 razy, ale ibuprom to ja potrafiłam zjeść całą paczkę podczas pierwszego dnia okresu... Teraz też zawsze brałam jak ból głowy, czy zęba czy brzucha... Aż strach się bać... Teraz będzie tylko paracetamol

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:00   #1064
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
kochana prawdziwą naukę zaczniesz dopiero jak dostaniesz prawko,bo 30h to jest nic,fakt trzeba to prawko zdobyć,a nie jest teraz latwo,ale zaczniesz sie uczyć jak już będziesz je mieć,bo już sama bedziesz musiała wiedzieć co robić,bo już z boku nikogo nie będzie nie zachamuje w razie czego
Ja to wszystko wiem... 30h to ja już zrobiłam, teraz dodatkowe z innym instruktorem. Niestety, tak jak mi się wydawało, ten poprzedni niewiele mnie nauczył... A obecny wg mnie uczy mnie własnie jeździć , a nie tylko zdać egz... Ale oczywiście prawdziwa nauka zaczyna się później...

Ja dziś mam spokojny wieczór, TŻ poszedł pić pępkowe z kolegą - urodził mu się synek A dopiero w lipcu byliśmy na ich ślubie...
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:12   #1065
dra
Zakorzenienie

ja to miałam 18 lat to myslałam o dzidzi,ale tż gotów nie był,a ja tak sama nie chciałam na siłe spokojnie czekałam,a teraz nie wychodzi

ja pójde się położyć,bo łep pęka a prawie już nie funkcjonuje,nie chce brać tabletki,wziełam apapa,ale nic a nic nie pomogło,wiec ide juz sie polozyc
do jutra milej nocki życzę
Stary 2009-03-20, 20:16   #1066
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Wiesiołka nie testowałam, a Castagnus zaleciła mi kiedyś moja ginka, jak jeszcze nie staraliśmy się o dzidziusia - podobno pomaga na PMSa i zmniejsza zatrzymywanie wody w organizmie.
Stary 2009-03-20, 20:23   #1067
Nanucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Wiesiołka nie testowałam, a Castagnus zaleciła mi kiedyś moja ginka, jak jeszcze nie staraliśmy się o dzidziusia - podobno pomaga na PMSa i zmniejsza zatrzymywanie wody w organizmie.

dokladnie tak...
Stary 2009-03-20, 20:31   #1068
Malga19
BAN stały

WItajcie...ja teraz powiem o sobie....sorki ze wam nie odpisuje na posty wybaczcie

Mamy juz terminek wyjazdu od 26 do 28 marca

Byla tez z TZ na obiadku...bylo pysznie pozniej byly przytulanki Ale malo wyszlo bo boli mnie jak wchodzi.... i wtedy jestem na siebie zla...

ale nic moze sie porawi z czasem...
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:34   #1069
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
WItajcie...ja teraz powiem o sobie....sorki ze wam nie odpisuje na posty wybaczcie

Mamy juz terminek wyjazdu od 26 do 28 marca

Byla tez z TZ na obiadku...bylo pysznie pozniej byly przytulanki Ale malo wyszlo bo boli mnie jak wchodzi.... i wtedy jestem na siebie zla...

ale nic moze sie porawi z czasem...
z czasem będzie lepiej bądź dobrej myśli
a cóż to za wyjazd?? pewnie niedoczytałam
Stary 2009-03-20, 20:48   #1070
Malga19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
z czasem będzie lepiej bądź dobrej myśli
a cóż to za wyjazd?? pewnie niedoczytałam

mam nadzieje ze bedzie dobrze a wyjazd we dwoje do Wrocławia tak zeby odreagowac i odluzowac sie...
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:15   #1071
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Mnie też tak plecy bolą czasami nie wiem czy lepiej siedziec czy może lepiej leżec... Ja też chciałam miec dzidzie mając 19 lat... ale były partner nie chciał... Może dlatego nam nie wyszło... Teraz jestem szczesliwa... mimo ze nie jestesmy jeszcze małżeństwem chcemy miec dzidzie... ważne że jest miłośc... Musimy wierzyc sie doczekamy... i wtedy bedziemy w pełni szczesliwe...
ja znowu na dzidzię zdecydowałam się teraz bo wcześniej się bałam miałam obawy czy damy sobie radę z takim maleństwem muszę przyznać że oboje z mężem musieliśmy dojrzeć do tej decyzji a jesteśmy prawie trzy lata po ślubie myśmy zaczynali od psa co nam nie jedna osoba wytknęła

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Ja to wszystko wiem... 30h to ja już zrobiłam, teraz dodatkowe z innym instruktorem. Niestety, tak jak mi się wydawało, ten poprzedni niewiele mnie nauczył... A obecny wg mnie uczy mnie własnie jeździć , a nie tylko zdać egz... Ale oczywiście prawdziwa nauka zaczyna się później...

Ja dziś mam spokojny wieczór, TŻ poszedł pić pępkowe z kolegą - urodził mu się synek A dopiero w lipcu byliśmy na ich ślubie...
ja również jestem w trakcie zdawania prawka nie zdałam już trzy razy ale na początku też trafiłam na taką szkołę jazdy że masakra dopiero teraz się uczę na dokupionych lekcjach ale ogólnie u nas prawko zdać jest bardzo trudno nie wiem jak to zrobie
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:16   #1072
Nanucha
Raczkowanie

Red face Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Lale ja na dzis koncze ide pod prysznic i dzis zgwalce mojego meza hahahahahaha a co tam mi tez sie nalezy cos od zycia a tak poza tym trzymam kciuki a Wasze Fasolki te juz narodzone i jeszcze nie za Wasze zdrowko i za dobry sex w ten weekend :dziek uje:papaski
Stary 2009-03-20, 21:23   #1073
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze bedzie dobrze a wyjazd we dwoje do Wrocławia tak zeby odreagowac i odluzowac sie...
napewno się fajnie odprężycie my też planujemy jechać do Wisły na weekend ale śledze cały czs pogodę i wiosny nie widać nie ma to jak spędzić czas z mężulkiem sami we dwoje zdala od problemów i trosk

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Lale ja na dzis koncze ide pod prysznic i dzis zgwalce mojego meza hahahahahaha a co tam mi tez sie nalezy cos od zycia a tak poza tym trzymam kciuki a Wasze Fasolki te juz narodzone i jeszcze nie za Wasze zdrowko i za dobry sex w ten weekend :dziek uje:papaski
ja mojego mężusia też dzisiaj dopadnę
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:31   #1074
magdulec
Zadomowienie

Znam domowy sposób na bóle podczas @, mi pomógł i mojej cioci tez, w koncu od niej to mam. Mianowicie nalezy rozpuscic łyżeczke sody w pol szklance wody i wypić, potem najlepiej kucnąć, lub usiaść. Mi to pomogło i teraz wogóle nie mam az takiego bólu, czasami boli brzuszek, ale to juz lekki ból i bez leków żyje. Tą metodę sprobowałam raz i mi pomogło.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:36   #1075
martaN23
Zadomowienie

o widzę że dziś dużo planowanych staranek?ja tez dziś swojego postaram się dopaść ale nie wiem czy mi się uda bo biedak ma dziś 2 zminae wiec pewnie bedzie zmeczony ale oczywiscie postaram sie wykorzystac odpowiednie metody
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:37   #1076
gooha3
Zadomowienie

uffff...... skończyłam III rozdział jeszcze tylko ostatni został.
Jestem z siebie dumna disiaj 10 stron wypociłam.

To chyba tylko dlatego ze jeszcze mojego mężusia nie ma i sama siedze od rana.

Z zakopanego i nart pewnie nici bo złe warunki na Kasprowym
także pewnie weekend skonczy sie na niczym
i jakoś tak smutno mi się zrobiło z tego powodu. Tyle było planów i jak zwykle będzie wielka d.....

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość

ja również jestem w trakcie zdawania prawka nie zdałam już trzy razy ale na początku też trafiłam na taką szkołę jazdy że masakra dopiero teraz się uczę na dokupionych lekcjach ale ogólnie u nas prawko zdać jest bardzo trudno nie wiem jak to zrobie
oj współczuje, sama się zastanawiam jak ja zdałam.
Dla pociesznia powiem wam ze miałam okropnego instruktora, który pod koniec kursu zaczął mnie szantażować żebym mu zapłaciła za prawko. Nawet chciałam z tym iść do sądu, ale w między czasie wyszły jeszcze inne sprawy przez co gosciu mógłby wciągnąc do sądu pół mojej rodziny (pokłócił się z moim wujkiem o jakies pierdoły i na mnie się wyrzywał).
Nie mówiąc o tym że łapał mnie za nogi w samochodzie, klną i wyzywał mnie nie powiem od kogo- oblesny gośćz

a że głupia zapłaciłam kase musiałam przezyc te godziny jazdy.

Miałam szczęscie bo zdałam za pierwszym razem nie wiem jakim cudem. I smiałam się z tych którzy zapłacili niby za prawo jady a i tak nie zdali.
aż niedobrze mi się robi jak przypomne sobie tego d...ka- instruktora brrrr....

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 22:34   #1077
paulinaizabela
Zakorzenienie

oj widzę, że upoja noc będzie dziewczyny
to życzę wam dobrych strzałów

ja niestety jeszcze nie mogę dopiero za 3 tyg ale będę trzymac żeby Wam się udało

miłego wieczorku laski
Stary 2009-03-20, 23:12   #1078
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

To ja dołączam się do życzonek - upojnej nocki dla starających się!!

Ja muszę poczekać do przyszłego tygodnia, aż @ sobie pójdzie.... Zresztą i tak sama siedzę, TŻ gdzieś tam pije z kolegami Ale dziś mu daruję, bo mają dobry powód

Dobranoc
Stary 2009-03-20, 23:45   #1079
roza26
Raczkowanie

Wink Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Czesc dziewczynki!My juz po przytulanku-bylo.........: dzis moj 15dc wiec trzeba dzialac mam nadzieje ze ten nasz dzisiejszy wieczor(mam na mysli wszystkie nas) bo czytalam ze wiekszosc ma dzis przytulanki -ze ten wieczor przyniesie nam szczescie w postaci fasoleczek trzymam kciuki i zycze milej nocki!Moj TŻ juz nyna-ja zaraz tez uciekam spac!buziolki
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 00:34   #1080
Justine1988
Zadomowienie

Hej dziewczynki...co u Was ja relaksuje sie pocięzkim dniu..po ciężmkim tygodniu.
Nika co miałaś na myśli pisząc...mamy coś wspólnego...masz podobna sytuację rodzinna czy jak???
Z moim Tż juz dobrze emocje opadły napięcie przedmiesiączkowe tez;-)...wujaśnilismy sobie pewne kwestie i wiedzę poprawę...przemyślał pewne sprawy i juz widzę jego małe kroczki ku dorosłości i odpowiedzialności...a co do dzidziusia...co ma byc to bedzie...nie służy mi takie nakręcanie sie....źle to na mnie odzdziałowuje...nie będziemy planować tylko kochać się kiedy mamy ochotę....uda się to pprzecudownie ..nie to walczymy dalej mamy czas...
Dra...jeśli to nie problem...bardzo proszę o zmiene..moje roku urodzenia przy nicku jest poprawny bo tam napisałaś Justine1998...11-sto latka...mamą...;-)
Pozdsrawiam wszytskie...kobitki i życze udanych staranek...ja po okresie tez działam

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki!My juz po przytulanku-bylo.........: dzis moj 15dc wiec trzeba dzialac mam nadzieje ze ten nasz dzisiejszy wieczor(mam na mysli wszystkie nas) bo czytalam ze wiekszosc ma dzis przytulanki -ze ten wieczor przyniesie nam szczescie w postaci fasoleczek trzymam kciuki i zycze milej nocki!Moj TŻ juz nyna-ja zaraz tez uciekam spac!buziolki
to trzymam kciuki oby ten cykl...przyniósł zamierzone efekty
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości