|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Ad.2 Oj oby, oby
|
|
#4592 | |
|
Rozeznanie
|
No mi się najbardziej ta 4 podoba ale mam już w podobnym stylu taka granatową. A mój mężuś stwierdził że takie sukienki to jak faruchy wygladają i mu sie nie podobają.
a patrzę tak bo lubie jak mi sie nudzi ogladać sukienki a nóż sie jakaś okazja trafi http://www.allegro.pl/item581155359_...nowa_1120.html to link do tej 4 ale już sprzedana za 100 poszła Cytat:
A mój mąż też nie ma za duzo ubrań a jak idziemy do sklepu to zawsze ja mu wybieram ciuchy i sie zawsze wkurza na mnie bo jak wejdzie do przymierzalni to co rusz mu coś nowego przynoszę do przymierzenia a on nie lubi mierzyć. A @ też juz mi się zbliza ![]() A zapomniałam jeszcze życzyc Aguni udanej randki bo tatuś psinki piekny a ta?? bo jest tania tylko 32 zł:P a całkiem niezła
Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-20 o 21:31 |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj trzymajcie kciuki w niedzielę, żeby psinki sobie do gustu przypadły A ta sukienka to z jakiego materiału? Bo jakoś dziwnie na zdjęciu wygląda
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-20 o 21:34 |
|
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
No własnie nie wiem tez tak troche dziwnie wygląda więc sobie odpuszczam kurcze teraz musze kase oszczędzać a nie wydawać ale tak bym chciała sobie cos kupić
a tu co tak cicho wszystkie imprezują?? |
|
|
|
#4595 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka wieczorkiem
Cytat:
z chęcią bym ją kupiła kolorek fajny i krój ![]() Cytat:
Cytat:
musi uważa na siebie teraz kurczę ciekawe czy nic nie kombinowali, takie małolaty mają głupie pomysły - mam nadzieję, że ona nie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4596 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sofi-- Twoj tez cudny piesio... w ogole to kazda jak ma swojego pluszaka to niech sie pochwali wszem i wobec! plissss ja jestem jak dr.dolittle -lubie wszystko ![]() Cytat:
a malz to ma pozawzna robote...fakt w Polsce nie doceniaja takich fachowcow,ale podejrzewam ze za granica to by zarabial kupe kasy!2. a wiesz ze wiewiory mga miec wscieklizne?? no ale Ty juz zarazona wiec pewnie luz 3. my tez o Nordei dowiedzielismy sie od znajomego meza i z ciekawosci poszlismy wyliczyc raty...fakt ze jest lepiej niz w innych gdzie oprocentowanie kredytu w CHF siegalo nawet 8-9% ciesze sie ze pomoglam![]() 4. uwazaj na siebie! a co z tym przystojnym masazysta???? nie korzystasz juz z ulug owego pana? oj to nie mozecie po ludzku od razu????????????????????? a ja tu musze z siebie durnia robic i pytac co to za kolor KOBALTOWY Cytat:
a ja dzis w robocie dowiedzialam sie ze mam we wtorek robic za tlumacza bo bedzie szkolenie... dobrze ze mi powiedzieli na 4 dni przed a wiedzieli od 1,5 m-ca!!!! wkurzylam sie ostro bo sorry ale ja nie jestem slownik techniczny---a szkolenie ma byc z urzadzen zw. chillery .... chyba wypada w weekend poczytac co to i z czym to sie je.... Cytat:
Cytat:
ale ze moj malz (wtedy nie malz) prosil zebym sie zapuscila to sie zapuscilam...ale na swieta ciachnelam znowu wlosy--tylko jzu nie tak drastycznie bo tylko za ucho ![]() eeeeeeeee dziwna jaks taka z tamtych poprzednich 3 mis ie podoba ale trzeba miec figure modelki! z moim brzucholem wygladalabym jak ciezarowka...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||
|
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Juz jestem, juz jestem
W Kutnie moje drogie w Kutnie. Ja jestem na TAK ![]() Cytat:
![]() A Liloszek dziekuje za pamiec ale na razie sie nie pojawi u nas. Cytat:
Wybaczcie ale padnieta jestem. Przesylam Wam buziaki i dzieki za pamiec |
||
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki dla niej ![]() a kto to jest Lila?? sorki dziewczynki ale za późno tu dołączyłam i nie wiem a często o niej wspominacie ![]() to pewnie też zmęczona podróżą jesteś Sweet dreams |
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Lola no wlasnie nic nie wolno, mieso tez jest wykluczone, ale za to owoce i warzywa mozna jesc dowoli i w ilosciach zaspakajajacych glod no i do tego jogurty
dobrze ze to tylko 10 dni. Nie wiem jak to zrobie skoro ja jestem miesolubna i kawouzalezniona dlatego przyda mi sie wasze wsparcie |
|
|
|
#4600 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Będę trzymać kciuki za pierwszą randkę przyszłych rodziców Twojej psinki ![]() Cytat:
kiedys taka mierzyłam to jak na mnie spojrzał to stwierdził, że tylko rękawic gumowych mi brakuje i papilotów na głowie A ta ostatnia sukienka - ciekawa i tania Zmykam spać powoli. Jutro niestety dzień w kuchni bo trzeba imprezkę urodzinową mężusiowi szykować No ale za to wieczór... ... ... ![]() Dobranoc Gwiazdeczki ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4601 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć w sobotni poranek
![]() jadę na zajęcia nie chce mi się przeokrutnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale spotkało ją wielkie nieszczęście Liloszku widzę, że mój mężuś nie jest jedyny antyubraniowiec wiecie co... dostaliśmy taki niby katalog wyprzedażowy z fabryki mebli i wielka szafa (6drzwi), łóżko, szafki nocne i 2 komody to koszt 1000 zł wybrałam 2 zestawy, ciekawe czy któryś będzie trzymajcie kciuki, żeby był choć jeden bo za 1000 zł to w sklepie nawet szafy nie kupimy dobra, spadam.. miłego dnia
|
|
|
#4602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na relacje ze spa........sama nigdy nie bylam, a to jest moje marzenie......Cytat:
a jesli chodzi o tż to przynajmniej nie robi problemow ze nie ma co ubrac.....gorzej ze mna ![]() Cytat:
zreszta moj tż uwaza ze kobieta powinna miec dlugie wlosy.....ale ja go tam nie slucham, bo juz rozne dlugosci mialam....... ej a co ty masz do ciezarowek my tez potrafimy sexi wygladac nawet z wielkim bęzbolema tak wogole to dzien dobry ja juz po sniadanku........teraz mam ochote na cos slodkiego ![]() przynajmniej w tej ciazy wszystko jem......bo potem jak urodze bedzie dieta i zero slodyczy
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień kalendarzowej wiosny
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobryy bardzo w ta piekna, sloneczna i wiosenna sobote
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-03-21 o 11:11 |
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Dzisiaj rano jak się obudziłam, to małża w łóżku już nie było, ale na poduszce obok leżał śliczny bukiet tulipanów Co prawda wolałabym, żeby nie było powodów do przepraszania, ale niech mu będzie, nieco odpuszczę. Bo całkiem po tym wszystkim co ostatnio robił i co mi powiedział narazie nie dam radyno ba Cytat:
Dajcie trochę tego słońca co, nie bądźcie zachłanne. Jak to tak wszystko dla siebie a innym nic ![]() A tak w ogóle to może pani morderator by napisała co tam u niej Chociaż chyba wiem, praca-dom-spać, praca-dom-spać i tak w kółko No ale może jednak coś się ciekawego wydarzyło, cio?
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko czemu on na takie pomysły wpada dopiero wtedy, jak mu w twarz wykrzyczę, że nawala non stop, a nawet durnego kwiatka na przeprosiny nie przyniesie Aj nie ważne, mógł to zlać więc nie jest źle
|
#4608 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
krotkie wlosy sa o tyle super ze przez tyle lat nie musialam uzywac szczotki do wlosow czy grzebienia! jedyny minus to jak chcesz zapuscic to niestety nie da sie na siebie patrzec w lustrze! moje i tak w miare szybko rosly ale wygladalam jak idz stad i skocz przez oknoCzeko, malutka ---- ja aboslutnie nie mam nic przeciwko ciezarowkom!!! nparwde!!! tylko pozniej musialabym sie tlumaczyc ze mam ciaze sloniowa bo tak dlugo trwa....a jak bede w ciazy NAPRAWDE to wtedy tylko obcisle,podkreslajace brzuszek stroje na razie to ciaza spozywcza wiec wole nie pokazywacCytat:
a ja pospalam do 11...budze sie i patzre za oknem ze slonko swieci! juuuupi chcoiaz mogloby sie zazielenic i ten snieg jzu niech sobie pojdzie won!!!Cytat:
a tak w ogole to dzien dobry ![]() ja sie wyspalam a moj biedny malz z samego rana pognal na dzialke bo pogoda dopisuje budowlancom ![]() chyba sie wybiore do miasta... moze cosik upoluje
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||
|
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam dlugie wlosy.......mialam wszystkie rownej dlugosci, ale pare dni temu scielam troche tzn. mocno wycieniowalam tak ze na czybku glowy mam chyba z 10cm.....a najdluzsze to po pachy mi siegaja, ale tylko jak je wyprostuje, bo mam falowane i puszace sie wlosy ![]() dobre to stwierdznie z ta ciaza )
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-03-21 o 12:21 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam kobitki
u mnie też ciepło ale słonka brak - do Was uciekło ![]() Cytat:
w każdym trazie wszystkiego dobrego dla Niej ![]() ![]() za mebelki i miłego dnia w szkole Cytat:
![]() dobrze Ci możesz sobie jeść ile chcesz a masz jakieś konkretne zachcianki ciążowe??Cytat:
dla męża, widoczne przemyślał i wie że głupio zrobił masz rację wszystkiego nie odpuszczaj może się bardziej postara,żeby było lepiej Trzeba być twardym nie miętkim ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
no, tupnęłam nogą że słonko sobie przywłaszczyły i już i u mnie świeci
Cytat:
A zmieniając temat- dziewuszki, zbliżamy się do granicy 5000 postów, czas myśleć nad nazwą kolejnej odsłony wątku Dawać propozycje
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-21 o 12:57 |
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Laseczki
![]() Znalazłam chwilunię (ciasto mi rośnie więc mam godz przerwy )Cytat:
Ale masz rację - nie odpuszcaj całkiem bo ptrzeciez nie jesteś warta tylko bukietu tulipanów Cytat:
Mam nadzieje że nasi mężowie tego nie przeczytają ![]() Ad 2 Grześki są niczego sobie miłego polowania U mnie tez słoneczko pięknie świeci i jest fajnie cieplutko czuć wiosnę No a ja muszę w garach siedzieć
|
||
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
czas na kawkę
króraś ma ochotę ? czy mam znowu sama pić
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już po kawce, ale towarzystwa mogę dotrzymać
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
oj zapomnialam o Grzesku
a on przeciez taki kruchy i delikatny......w ustach
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mężuś kupił
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
no to świetnie
Cytat:
![]() ![]() ... oddałabym za niego wszystko |
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet byłabym grzeczna przez chwilę
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Przydało by mu się by mu wszystkie PMki nagadały do rozumu
Tylko czy Lunie przypadnie do gustu 

ma zagrożoną ciążę 

bo brzuch podbolewa

a malz to ma pozawzna robote...fakt w Polsce nie doceniaja takich fachowcow,ale podejrzewam ze za granica to by zarabial kupe kasy!
hand-made: urodzinowo na 40tkę

a często o niej wspominacie
...
... 

my tez potrafimy sexi wygladac nawet z wielkim bęzbolem
dla męża, widoczne przemyślał i wie że głupio zrobił