|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
oj Samoa, kto nie lubi snuć takich planów, marzenia są fajne
a kto wie może uda Ci się kiedyś wszystkie swoje wyjazdowe plany zrealizować
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
na początek co do tego---> http://www.tvn24.pl/-1,1591709,0,1,n...wiadomosc.html
Samciu jak mogłaś zapomnieć o dzieciaczku wiem,że głupi żart bo to rzeczywiście straszne co się stało,eh ludzie w koło...znieczulica totalna czy jak? też chcę już chodzić w mojej kurteczce wiosennej!!! powiedzcie kiedy to będzie możliwe??? co z tego,że słońce świeci jak temperatura niska;/ ładna sukienka http://www.bestbridalprices.com/allu...ml?cPath=1_106 tylko ja ślepa jestem,ceny nie wiedzę
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-21 o 11:20 |
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chcesz troszkę 'marokańskich' klimatów to zapraszam do Holandii ![]() Szana, fason sukienki jest okey ale np. ta ilość guzików z tyłu(czy tam kuleczek ozdobnych) nie podoba mi się, a już zwłaszcza na dupencji ![]() Właśnie zrobiłam obiadek, shoarma-pychota!I znikam korzystać z wolnego czasu
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-03-21 o 11:24 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3544 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:par ty: teraz możecie się spokojnie zając organizacją weselicha a opowiedz coś więcej o tym Waszym gniazdku na rynku wtórnym kupowane tak? Coś będziecie remontować czy od razu wprowadzacie się na gotowe?![]() No to ja też się nieśmiało pochwalę też mamy już nasze gniazdkoCytat:
sukienka bardzo ładna ale ja bym coś pokombinowała jeszcze przy dekolcie![]() Cytat:
a masz jakiś sprawdzony przepis?A tak w ogóle to dzień doberek w ten piękny słoneczny dzień
|
|
#3545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak to zrobiłaś? chwal się no chyba trzeba zadzwonić i zapytać o cenę a co byś z dekoltem zrobiła?
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszczęściło nam się, naprawdę. Jednak marzenia się czasem spełniają! nawet nie przypuszczaliśmy, że uda nam się tak szybko, myśleliśmy że może przed ślubem jakiś czas...a tu przez czysty przypadek dowiedzieliśmy się, że jest takie mieszkanko na sprzedaż i to bez pośredników i od razu nam się spodobało, jak tylko zobaczyliśmy. Później latanie za formalnościami, banki itd. ale wszystko dobrze się skończyło. Oczywiście nie obyło się bez przygód, a nerwy były straszne przez ten cały okres. Teraz czekamy na klucze i będziemy wprowadzać TŻcika Szanuś jeśli chodzi o dekolt to mi się podoba jak u góry ta tasiemka pod biustem jest że tak powiem na około pod biustem i przez plecy i to jedyne co bym zmieniła a tak to suknia naprawdę śliczna, ma coś w sobie![]()
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najważniejsze,że macie już mieszkanko,że Twój TŻ się wprowadza niedługo a Ty zaraz po slubie a za ten czas będziecie se urządzać a musicie coś remontować? czy wystarczy meble "włożyć" i jest super?![]() co do sukni to już rozumiem ładnie by było z tą tasiemką,też racja a ja jak tak teraz na nią patrze to bym chyba trochę pomarszczyła między piersiami,żeby zrobiło się lekkie "wcięcie"-jeśli wiesz o co mi chodzi
|
|
|
|
|
#3548 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że cały basen morza Śródziemnego zwiedzimy, bo ję sie tylko moich planów dotyczących innych kontynentów A juz jak Lain pokazała ta stronkę Logostour to ja o niczym innym nie myślę, tylko o kombinowaniu kasy Ale sa jeszcze takie przyziemne sprawy jak mieszkanie, jedzenie, ubranie...niestety:rolley es:Szkoda, że życie jest takie krótkie![]() Tż chyba zmieni pracę i patrzyłam na Maroko, bo może byśmy sie na tydzień wyrwali w kwietniu, albo do Egiptu, bo nie będziemy mieli wakacji w wakacje jak zmieni. Tylko jak przyjedzie to z nim pogadam, bo nie wiem czy jak złoży wypowiedzenie to może wykorzystać urlop, ale zdaje się, że ludzie tak robią i tak chyba zrobił w poprzedniej pracy. Cytat:
![]() Ale nieźle...babka Samoanka, ok, może szok poporodowy, ale ludzie NIe znam sie za bardzo, ale poród jest raczej z deka ochydny - pełno krwi i różne flaki i każdy sobie obok tego tak przechodził i olewka?Dziwne.A suknia ładna Po cenę musisz zadzwonić![]() Madziulka się przyczepiła do guziczków na pupie - a ja powiem, że mi sie te guziczki kojarzą z tymi na sutannie księży I pronovias tez ma tkaie guziczki![]() Cytat:
![]() Haha ale ja nie chcę się zjarać Chociaż....![]() Cytat:
Napiszcie ile macie pokoi, jak macie rzuty to w ogóle super Bardzo się cieszę, że Wam się tak udało załatwić
|
||||
|
|
|
#3549 | |
|
Rozeznanie
|
Mysiulek i Centipede, ale macie fajnie. My jeszcze nie mamy zdolności kredytowej, więc możemy sobie tylko pomarzyć.
Pocieszające jest jednak, że z tego co piszecie to całe załatwianie nie trwa aż tak długo jak myślałam. My jak już Ja będę miała umowę o pracę i TŻ przerobią na czas nieokreślony, to planujemy wziąć kredyt tak na wiosnę, żeby do slubu zdążyć urządzić. Cytat:
A co to jest Shoarma i jak to się robi i je? U mnie też świeci słoneczko. Ja dzisiaj wstałam o 9:00 rano a poszłam spać około północy. Ale już mam wszystkop posprzątane, zaraz idę trochę poprasować - nienawidzę prasowania ale co zrobić, trzeba. No i hit dnia. Idę dzisiaj o 14:00 na aerobic Mama spotkała rano sołtysa i jej powiedział, że zorganizował w szkole aerobic i że dużo ludzi idzie. No i Ja też pójdę. A co mi tam. A za tydzień moja mam idzie ze mną. Jak będzie fajnie, to trochę zaoszczędzę, bo we Wro będę chodzić tylko na aquarobic (od kwietnia planuję jak zmienimy siedzibę w pracy i będę miała 10 minut do basenu), a w soboty będę się aerobicować. ![]() A teraz gorsza wiadomość. Pisałam pracę mgr na moim lapku i potem skopiowałam ją na pendrive (na wszelki wypadek na mój i na TŻ) i dzisiaj chciałam na stacjonarnym coś dopisać i wiecie co? Wiecie jaka ze mnie idiotka!? Pisałam pracę w nowym office a tu na komoputerze mam starego office'a i kurde g*** sobie dopiszę. Ale jestem głupek Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-21 o 12:24 |
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz zosaje nam morze Bałtyckie na wakacje![]() No dokłądnie-Ci ludzie mnie dziwią! przecież to i słychac i widać taki poród(że tak powiem) znieczulica albo co??? chyba,że ona urodziłą w WC,nie było nic słychać a nikt po niej nie był tam...eh nie wiem sama ;/ pewnie dla niej był to szok bo jednak wróciłą potem po dziecko,na szczęscie wszystko się dobrze skończyło.mnie tam guziczki nie odstrasają nawet mi sie podobają w sukni mojej przyszłej szwagierki też były i powiem nawet że na żywo wyglądają lepiej,tak uroczo ale każdy ma swoje zdanie teraz tylko mi się trochę ten dekold nie podoba,wolała bym żeby był troszeczke niżej(chyba ,że to tylko tak wygląda) bo widać jakby był prawie do szyji-albo tylko ja tak widzę ![]() Elitko super,aerobik wpływa korzystnie na samopoczucie przynajmniej ja tak mam:P
|
|
|
|
|
#3551 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
urzędy, urzędy i jeszcze raz urzędy Można zwariować! Rządzą się swoimi prawami Mieszkanko musimy trochę odświeżyć, to znaczy pomalować ściany w pokojach, ale żadnych większych remontów na szczęście. No i część mebli musimy sobie skombinować, bo trochę już mamy. Teraz rozglądamy się za lodówką Do ślubu myślę, że będzie już wszystko zrobione "po naszemu", a skoro TŻ będzie tam mieszkać to na spokojnie, bez nerwów będzie można wszystko robić![]() Takie marszczenia na dekolcie ślicznie wyglądają! ciekawe ile kosztowałoby uszycie takiej sukienki![]() Cytat:
na ogóreczki bo jesteśmy ogórkożercami i malutki balkonhmmm...co by tu jeszcze napisać... jest tak jak chcieliśmy na ostatnim piętrze (czwartym) i z tego się bardzo cieszymy bo nie będzie hałasów z góry i w ogóle. I lokalizacja bardzo fajna, bo sklepów dookoła trochę jest, zaraz przy osiedlu jest szkoła podstawowa, gimnazjum, na osiedlu jest przedszkole a po drugiej stronie ulicy jest liceum (ale takie gorsze trochę, także to akurat mi obojętne). No i TŻcik ma stamtąd 10 minut piechotą do pracy Połączenie autobusowe bardzo dobre Ogólnie, nasze wymarzone mieszkanko ![]() Elitko na pewno uda Wam się z mieszkankiem! zobaczysz, że może nawet szybciej niż myślisz! ja mieszkam w małym miasteczku a Ty we Wrocławiu także nawet sobie nie wyobrażam ile u Was trzeba mieć zdolności, żeby sobie kupić mieszkanie. Podejrzewam, że nawet nie ma co porównywać. A danie o którym pisze Madzia to pyszne mięsko w kawałkach, opiekane, do tego ryż albo frytki, pyszna surówka i sosy np czosnkowy czy słodko-kwaśny. Przynajmniej ja taką jadałam![]() Eluś możesz sobie zapisać w nowym Officie w wersji zgodnej z tą starszą. Ja tak robię, bo też często jestem w takiej sytuacji.
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-03-21 o 12:41 |
||
|
|
|
#3552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz to Ci przerobieten plik z nowego na starego office'a Wyślij na gmaila.Fajnie, że macie takie plany z mieszkankiem Obydwoje pracujecie to dacie radię A we Wrocławiu macie zamiar kupić?Dla mnie shoarma to taki gyros ze sphinxa ![]() Cytat:
...zaraz przyjedzie to pogadamy( w ogóle musimy pogadać czy zmienia pracę Ale ja jestem na tak )Cytat:
My tez chcemy 3-pokojowe mieszkanko na początek I w ogóle, że w takim dobrym punkcie Wam się udało Super Tez bym chciała kupic mieszkanko blisko szkoły, sklepów i przystanków.Ale Wam fajnie
|
|||
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie śliczna wiosna się zrobiła
a dużo ich mam![]() ja też chcę urządzać nasz domek zazdroszczę Wam! my już niedługo z TZ-em pracy zaczynamy szukać i będziemy mieszkali z rodzicami, więc na pewno odłożymy na sypialnię, kuchnię i coś tam później po ślubu będzie mniej do zrobienia
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-21 o 12:59 |
|
|
|
#3554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale |
|
|
|
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
Menu juz ustalone mamy. A ceny juz wiem jakie sa bo już sie orientowałam i część rzeczy juz mam kupionych dla kucharek znaczy sie jedzenia.
Z kuvharkami jest tak ze nie płaci sie za osobe... Płaci sie na ile ma sie os ób kucharka wylicza ile jedzenia Ty to kupujesz ona robi. Za sama kucharke płace 2000tysiace razem z pomocami a to 6 tysiecy to juz na samo jedzenie. W restauracjach natomiast jest ak ze płacicie tez za robocizne i oczywiscie marze na jedzenie. I macie w tym alkohole i soki. My nie. Kucharka samo zarcie a Tz sam płaci za alkohol i napoje. To tak wychodzi...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-21 o 13:13 |
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jozia a za salę ile płacisz? Bo ja płacę 12.000 i mam wszystko a Ty za żarcie 6.000+2.000 kucharka a sala pewnie też kosztuje 2.000-3.000 więc na jedno wyjdzie, więc po co się bawić?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-21 o 13:14 |
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :e ek:
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
sery pleśniowe będą
![]() a my właśnie z TZ będziemy mieli tacki z serami różnymi
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
o kurcze, za rzadko tu zaglądam , tyle piszecie a ja nic i w zapomnienie odejdę
)) muszę się poprawić ;pcentipede gratuluję! mam salę na 7 sierpnia, orkiestrę wstępnie (ale jeszcze się waham...) i z kucharką dziś ostatecznie będziemy rozmawiać. a samo menu, już tak dokładniej, ustalamy jakieś 3 miesiące przed weselem, także wtedy dostaniemy listę produktów a tak czy inaczej cena gotowania się nie zmieni. wiem też , że na ślubie zaśpiewa mi siostra mojej przyjaciółki, piękny sopran . i może skrzypce będą... nie wiem, czy w tym wątku już coś mówiłyście na ten temat, ale macie już świadków?czy tak jak ja jeszcze czekacie z tym... ? sama już nie wiem, mam mętlik w głowie. a co do tej sytuacji z kuzynką Tż, to nie jest tak źle. Nie jest to najbliższa rodzina, także niewiele gości nam "zabierze" ależ to słońce pięknie świeci, tylko zimno...
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego nie można wyjąć macicy i zostawić ja na czas menstruacji w szafce np! Się pytam dlaczego
Zarezerwowaliśmy fotografa ![]() My już świadków mamy, świadkowie wiedzą o swojej roli, zgodzili się, mnie moja świadkowa rozczuliła, bo chyba bardzo się swoją rolą przejęła
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-21 o 13:41 |
|
|
|
#3563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli teraz powolutku szukać innych mebelków i nic więcej do szczęścia jak narazie nie trzeba:d tylko ślub rzecz jasna![]() wspaniałe miejsce jak ja bym tak chciała...ciekawe kiedy ja z TŻ będziemy mieć taką zdolność kredytową by podnieść domek u dziadków albo kupić mieszkanko swoje...ale wszystko przed nami![]() A ile Ty masz latek jeśli można wiedzieć? W ten sam dzień ślubujemy a Ty już masz takie start w nowe życie,nowe mieszkanko..eh też tak chcę nawet nie wiem ile uszycie takiej sukienki by kosztowało,ale ja nie znam żadnej krawcowej co suknie ślubne szyje dlatego o uszyciu nie myślę jak narazie... |
|
|
|
|
#3564 |
|
Rozeznanie
|
Samoa, Ja teraz lecę się pocić na aerobicu. Jak wrócę, to wyślę Ci ten plik tam gdzie wolisz.
|
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam jest papryczka i jakieś przyprawy-pachnie pięknie! Zrobie fotkę i wstawię, ja zrobiłam z takim specjalnym chińskim makaronem, ale myślę że z takim z zupek chińskich też byłoby okey Cytat:
Suknia która wstawiła szana jest okey, tak jak pisałam ale jakoś te guziczki mi się rzuciły w oczy-a to tylko zdjęcie w rzeczywistości z pewnością wygląda to fajniej. A suknie Pronovias to bajka Przed chwilką wróciłam z rowerowego spacerku i wiecie co widziałam parę dziewczyn w UWAGA bluzeczkach an szelkach, mini(bez rajstop) i sandały!Kilku Panów natomiast ubranych w krótki rękaw i szorty ![]() Aż tak ciepło to mi nie jest jeszcze, ale zgrzałam się troszkę po tym pedałowaniu Jozia a co to za jedzonko kupujecie 1,5 roku wcześniej?
|
|
#3566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez będziemy miec serki ![]() Cytat:
Ja też zaraz się zmywam, bo tz przyjechał to jak będe na necie i będzie plik od Ciebei to Ci go zrobię![]() Cytat:
![]() Nasi tez juz wiedzą, chyba ![]() Cytat:
a ja byłam otworzyć bramę tz two i ijes tciepło, ze bez czapki byłam
|
||||
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
cóż za wyczyn
nie żeby był już prawie kwiecieńciekawa jestem jak tam sytuacja u Gosi, mam nadzieję, że TZ zmądrzeje
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-21 o 13:59 |
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie było shoarma Madziulki
(dodawałam jeszcze sambal, curry i przyprawę 'chińską'-było pyszne ).Nom ciekawe co u Gosi ![]() A tymczasem miłej soboty, do Nas przychodzą dzisiaj znajomi więc mnie już dzisiaj nie będzie
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez słoneczko świeci i 12stopni
a wogole gdzie planujecie miesiac miodowy?
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2009-03-21 o 14:44 |
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie będzie to miesiąc tylko tydzień-bo ja dłużej nie wytrzymam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

tylko ja ślepa jestem,ceny nie wiedzę
Jak masz zamier powiedzieć, że chodzisz w wiosennej kurteczce to ja chyba zacznę walic głową w ścianę
A ja chcę juz chodzić w moim kurteczko-płaszczyku wiosennym
Żebym ja tak kiedyś realizowała te moje plany
:par ty: teraz możecie się spokojnie zając organizacją weselicha
sukienka bardzo ładna ale ja bym coś pokombinowała jeszcze przy dekolcie
a masz jakiś sprawdzony przepis?
a co byś z dekoltem zrobiła?

NIe znam sie za bardzo, ale poród jest raczej z deka ochydny - pełno krwi i różne flaki i każdy sobie obok tego tak przechodził i olewka?Dziwne.
ale co zrobić, trzeba.