|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
ahh no tak, Ty tam na tym wygnaniu siedzisz to reklam nie oglądasz
![]()
#4622 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ponad 100 polskich programów tylko nie ma tego kieedy oglądać jak cały dzień w solarium siedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
no co Ty, to tam białe misie polarne nie biegają
![]() ![]()
#4624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
#4626 |
Zakorzenienie
|
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
A ja będę chwalipięta ale pochwalę się kolejną rzeczą
![]() ![]() ![]()
#4630 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Padam na ryjka. Mama z siostrą wyciągnęły mnie na rajd zakupowy, masakra, nachodziłam się z nimi jak głupia 3 godziny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 miłego wypadu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czym się objawia ta "ciąża spożywcza", bo jeszcze o takiej nie słyszałam ![]() ja kiedyś chodziłam z jednym Grzesiem, niezłe ciacho z niego było, ale co z tego, bo głupi jak but ![]()
![]() |
#4631 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ciaza spozywcza to chyba jednak ta z tym Grzesiem ![]()
![]() |
#4632 | ||
Zakorzenienie
|
hmm już nie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie mam jeszcze żadnego storczyka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja uwazam że kobiety w ciąży są najbardziej sexi ![]() Cytat:
![]() [quote=agunia82;11551045]Hej laseczki ![]() Dzisiaj rano jak się obudziłam, to małża w łóżku już nie było, ale na poduszce obok leżał śliczny bukiet tulipanów ![]() No to się cieszę że mężuś się spisał ale teraz ma być dobry dla ciebie bo go zlejemy ![]() Ja chce kawkę ![]() Cytat:
No ja właśnie też nie mam ręki dla kwiatów ![]() A wiecie co króliczek nic nie je dzisiaj próbowałam z samego rana na siłe mu wcisnąc chociaż gerbera ( papkę dla dzieci) Aż mi się płakać chciało jaki on biedny kurcze jade zaraz znowu do niego musi coś zjeść bo z głody zdechnie w poniedziałek jadę znowu do weterynaża i powiem mu że jak on ma się tak męczyć to czy nie lepiej go uśpić. Ma takiego tego guza że już prawie chodzic nie może ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rękę do kwiatów? A to się uśmiałam ![]() ![]() Lola przycięłam łodygę powyżej trzeciego oczka. Tylko trzeba uważać, żeby przy przycinaniu nie zgnieść łodygi, trzeba użyć jak najbardziej ostrych nożyczek i robić to delikatnie. Tak gdzieś kiedyś wyczytałam i u mnie się sprawdza. A przycięłam je nie dalej jak 2 tyg temu
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-21 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale przed chwilą się opalałam i teraz jestem wygrzana i też się świetnie czuję ![]() ![]() biedny króliczek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | ||
Rozeznanie
|
czesc Dziabągi w to wiosenne popołudnie
![]() niby tak pieknie a ja tak sie du... czuje... egh... lecem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moje smyki sa na nk ![]()
![]() |
#4637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to glod slodkosci zaspokojony ![]() Cytat:
![]() biedny kroliczek, ale jak rzeczywiscie sie tak meczy to chyba uspic.......sama musialam uspic 2 pieski ktore kochalam nad zycie, jeden mial padaczke i byl strasznie wyniszczony przez to- nie widzial na oczy....nie jadł....a drugi -suczka miala raka sutka i to samo -nie jadla, nie chodzila tylko sie meczyla...... dla ciebie na pocieszenie ![]() ![]()
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uwielbiam rafaello ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rafaello rany jak ja dawno nie jadłam ![]()
![]() |
#4640 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() eeeeeee jak zwykle nici....... ale kupilam nawoz do storczykow i pomelo sobie ![]() Cytat:
![]() a mnie keidys w Cardiff jak bylam to jeden kolo z Kanady zapytal: a wy tam w Polsce to macie jakies miasta??? ![]() ![]() ![]() a ja tate ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- oooo widzisz nawet zgadłam hehe ![]() a twoj Pawelek tez ostry czasami jest??? ![]() ![]()
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja kupiłam dzisiaj mężowi Pawełka toffi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to byl moj nałog!!!! ![]() no wiesz czuc w tym Pawelku taki spirytus czy cos.......ciekawe co ci tż powie.... ja uciekam .......cos zjesc a potem Deja vu!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-03-21 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
Mam podły nastrój ..... dzisiaj dzwoniliśmy do właściciela tego mieszkania i kobieta stwierdziła, że się ..... ROZMYŚLILI i nie sprzedają tego mieszkania tylko je wynajmą ..... no ale jak nie znajdziemy niczego interesującego to za jakiś czas możemy się odezwać to wtedy oni je może sprzedadzą (jak będzie zdezelowane i zniszczone po wynajmie) mój małż zachował resztki kultury i spokoju bo kobietka jest w ciąży ..... szkoda, że ja nie zadzwoniłam, bo u mnie w tamtym momencie nie zostało już ani grama ludzkich odruchów
![]() Poza tym z moją mamą coraz gorzej, wczoraj dzwonił mój brat i pewnego dnia nie chciała mojej bratowej wpuścić do domu, zwyzywała ją, popchnęła i chciała dziecko zabrać a jej do domu nie wpuścić ![]() Zastanawiam się czy to już nie jest coś z głową nie tak .... podobno często w okresie przekwitania kobietom pada na głowę i lądują w psychiatryku.....jestem przerażona i bezsilna ..... nie mam pojęcia co robić - a biorąc nasze rodzinne skłonności do rozchwianych hormonów i to, że mama będąc ze mną w ciąży była bardzo agresywna i albo tłukła mojego tatę albo brata to jest to bardzo prawdopodobne. Brat jak jedzie teraz do pracy to żonę z dzieckiem zawozi do jej rodziców, bo się po prostu o nich boi ![]() No i żeby nie było mi tak "lekko" to jeszcze w pracy mam sajgon .... szefowa opier......la nas za wszystko do tego stopnia, że jedna dziewczyna chciała w piątek wymówienie złożyć. Taka zabawa w szukanie winnego .... zamiast skupić się nad rozwiązaniem problemu .... zaczynamy polowanie na łosia który dzisiaj będzie winny ..... w poniedziałek ma być nieformalne zebranie zespołu i mamy obgadać czy czasem po prostu nie iść do bossowej i nie powiedzieć co o tym wszystkim myślimy ..... ehhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak sie nie ogoli to ostry ![]() Cytat:
![]() ja dlatego lubie wszelkie slodkosci z alkoholem ![]() a moze tak ogladac dzis "Sposob na tesciowa" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bidulko nawet nie wiem jak Cie pocieszyc... jak siee wali to po calosci..znam to z autopsji! a z mama to rzeczywiscie niezly bajzel sie zrobil...co ta bratowa musi przezywac ![]() 3maj sie dzielnie ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda, że to mieszkanko Wam przepadło ![]() ![]() ![]() a z mamą to szok ![]() ![]() ![]() ![]() spędź z mężulem miły weekend i od razu Ci się poprawi samopoczucie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 no liczy się sam fakt kupienia czegoś ![]() Cytat:
![]() zaraz je sobie oblukam ![]() Cytat:
![]() ad. 2 współczuję Ci tych problemów z mamą ![]() ![]() ad. 3 to trzymam kciuki, żeby chociaż w pracy się jakoś ułożyło ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Ja robię właśnie zapiekanki
![]() ![]() martini się chłodzi, więc czeka nas miły wieczór we dwoje ![]() zmykam kobitki, życzę Wam udanego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zadomowienie
|
Znacie moj optymizm i poczucie humoru, ale w takich chwilach to nawet u mnie braknie poczucia humoru i chce mi sie po prostu wyc .... z mieszkaniem to juz trzeci raz taka akcja.....wiec jak znow mysle ze mam szukac kolejnego to mnie szlag trafia.....a o mamie to nie wiem co mam myslec.... oki spadam ...... jutro do szkolu wiec nie bede miala czasu myslec .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.