|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
mam ogromną prośbę mój były nie chce dać mi spotkoju widział mnie na disco i pisze do mnie macie jakieś opisy na ten temaT
|
#1202 |
|
Przyczajenie
|
** a gdy nasza miłość się skończy włącze telewizor i udam, że Cię nigdy nie było...
** nie uciekaj ** ja tez mam serce, ktorego Ty czesto nie chcesz ** Czy wszystko można tłumaczyć nieudaną miłością? ** znajduję ukojenie w pocałunkach twoich rzęs ** Jestem dziś klapnięta jak ucho Uszatka... ** A ja? Co do cholery bedzie ze mną? ** A Twoje serce zimne jak bruk nad ranem ** Twoje oczy mnie zgubiły, ale tego własnie chciałam ** Porozwieszam łzy na sznurku. Wyschną ** Odszedł nie wiem dlaczego. Czasami płacze, bo nawet nie powiedział dowidzenia. ** Wcale nie są dla siebie powietrzem ** Układając w życiu kolejne zbiegi okolicznosci by znów go zobaczyć
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ja rozbiłam ostatnio lustro?
melancholia krąży wokół mnie jak się j**ie, to już wszystko teraz już wiesz, że kłamstwo ma krótkie nogi już nie siedzimy razem przy jednej czekoladzie myślę, że nadszedł zły dzień. i taki będzie też jutro i pojutrze, i w następne dni.. : * chcę cieszyć oczy twoim widokiem mam na coś chrapkę remont w głowie, w sercu też . - to wszystko co na temat wiosny powiem zbliżyliśmy do siebie głowy, a potem poczułam jak boli mnie nos złość do ciebie chyba nigdy mi nie przejdzie Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-03-22 o 12:17 |
|
|
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko mam nadzieje,że na długo Ci się nie przydadzą te opisy i szybko się uśmiechnieesz 1. Kolejny łyk herbaty i dochodzę do wniosku, ze mi smutno. 2. Ktoś ukradł moje różowe słońce I powiesił na niebie tanią prowizorkę 3. Zaszklone oczy, w jeden odległy punkt wpatrzone.. 4. Mieć 86 mokrych rzęs i mówić,że to ze śmiechu... 5. ...w stanie nieciekawym jestemm... 6. Jakby trochę magii ktoś odebrał mi... 7. Ogrom problemów, piramida rozczarowań.. 8. To zadziwiające jak szybko białe zamienia się w czarne. 9. Dni, co tak intensywnie pachną smutkiem 10. Niepojęte jak to boli 11. Popatrz niby takie niebanalne a nawet sobie nie zdajesz sprawy jak cholernie boli 12. Trochę pudru na nosie, trochę łez w oczach i tak dużo smutku na buzi. [z wizażu ]1. Byłaś doskonałym amortyzatorem wstrząsów, kiedy w życiu zaczynało coś pękać. Teraz pękło.. przez Ciebie. 2. Więc dlaczego czasem tak cholernie boli? 3. Tępy ból w duszy wierci mnie 4. Ślepo ufałam a tu takie ooo pozbierane z różnych stron. __________________ 1. Słyszysz? Jak mi serce biję.... 2. nie jestem ciekawa świata 3. pustymi ulicami wracam samotna wieczorem jak czarna chmura wisi nad głową moja tęsknota ścigam się z wiatrem i bardzo tęsknię wiatr szepcze Twoje imię tak delikatnie i czule a kiedy muska moją twarz to tęsknię do Twoich dłoni tak delikatnych i czułych nie jesteś rozsądny jesteś szalony tęsknię za Twoim szaleństwem próbując zasnąć patrzę w ciemność myśli biegną do gwiazd tęsknię za tym byś był przy mnie zawsze choć wiem że zawsze to narazie nierealne 3. Twoja twarz pokryta zmęczeniem jak zniszczony aksamit zmatowiała... i jakiś grymas dostrzegłam. niezadowolenie. niezdecydowanie...nie, to tylko uśmiech. śmiejesz się głośno.. życiu prosto w twarz... 4. Bezimienna, zbyt prawdziwa... 5. ciemne jest jak tęcza
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-03-22 o 12:25 |
|
|
|
|
#1206 |
|
Wtajemniczenie
|
i feel the train to you / czuję pociąg do ciebie
i found the red clover / znalazłam czerwoną koniczynę look, the moon smiled at me / popatrz, księżyc się do mnie uśmiechnął just enjoy the show / po prostu cieszyć się przedstawieniem take every moment, you know that you own them / bierz każdy moment, wiesz, że masz go my remedy for all that’s been hurting me / moje lekarstwo na wszystko, co mnie zraniło i'm happy being me / jestem szczęśliwa z bycia sobą |
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
Trafiasz w samo sedno...
Te same myśli, ale inny sens wynika.. Ta niepewność... Co dalej z nami ? Ty . najlepszy jakiego znam . może ty kiedyś we mnie uwierzysz. nic na poważnie. porwij moją wyobraźnię. mimo, pomimo i wbrew. będę tęsknić. nie chce wracać bo to boli . tej wolności, co chciałbyś ją mieć. W lewej komorze serca. Tam miejsce dla Ciebie zawsze jest cieplutkie. tak bardzo. tak mocno. ech;( cisza to kolejny cios. wymierzona. zaplanowana.. Za dużo powiedziałam, za mało zrozumiałeś, źle zrozumiałeś.
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
oh, can't you see...? the only pain is to feel nothing at all. "Rzeczywistość na ogół różni się od tego, co się o niej mówi, a ty zawsze myliłaś słowa z prawdą. (...) Nigdy nie potrafiłaś odróżnić pragnień od tego, co istnieje naprawdę." ... śniąc o świecie, którego nie ma. "Wiem jak się czuje człowiek, czytając słowa, które kierują jego krokami. Nikt tego nie wie lepiej ode mnie. A jednak w moim przypadku słowa się nie spełniły. One mają tylko taką moc, jaką ty im naszasz." Piszę je. Twoje imię.
<3
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-03-22 o 12:40 |
|
|
|
#1209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ucieczka w milczenie. nie jest tak, jak być powinno. myśli wrogiem stały się. właściwie, to wcale nie jest mi do śmiechu. nie pierwszy raz zawiodłam się. oko zaszło mgłą. chwile w których się zagubiłam. kolejny krok w tył. chyba mi się nie udało pomóc, przepraszam ;* ![]() _____________________ czekając na marzenia, na spełnienie snów. im więcej Cię mam , tym bardziej stajesz się obcy. dziś w przeszłość mogę wrócić tylko wspomnieniami. Struna po strunie pęka kwiat po kwiecie więdnie blask kona po blasku.
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
coś anglojęzycznego:
What do you feel when you look in the mirror? // co czujesz, gdy patrzysz w lustro? Are you proud? // jesteś dumny? Her face is a map of the world // Jej twarzą jest mapa świata She holds you captivated in her palm // Ona trzyma Cię zniewolonego na dłoni I'm just a little bit caught in the middle // Jestem po prostu nieco zamknięta w sobie Life is a maze and love is a riddle // Życie jest zagadką i miłość labiryntem Slow it down // Zwolniij Make it stop // Zrób sobie przerwę Or else my heart is going to pop // Albo moje serce pęknie I'm just a little girl lost in the moment // jestem tylko małą dziewczynką zagubioną chwilowo I guess i just lost my husband // przypuszczam, że zgubiłam mężaYou say your a big boy, but I can't agree // mówisz, że jesteś dużym chłopcem, ale ja nie mogę się z tym zgodzić I feel so much better // czuję się o wiele lepiej Never trust a blonde! // nigdy nie wierz blondynce! Everyone is a moon and has a dark side which he doesn't show to anybody // Każdy jest księzycem i ma ciemną stronę, której nie pokazuje nikomu Love can grow from the last grain // miłość może urosnąć z ostatniego ziarna I am so alone but now I am so happy // Jestem trochę samotna, ale jestem szczęśliwa I much rather be hated for who I am, than to be loved for who I'm not // wole być znienawidzoną za to jaką jestem, niż być kochaną a to, kim nie jestem I'll do what it takes till I touch the sky! // zrobię co trzeba, zanim dotknę nieba! Just thought you were the one // po prostu myślałam,że Ty jesteś tym jedynym Never thought I'd see the day, you'd play me // nigdy nie sądziłam, że dożyję dnia, gdy będziesz się mną bawił There's nothing more dangerous than a boy with charm ! // nie ma nic bardziej niebezpiecznego, niż czarujący chłopak !If you want to call me baby - just go ahead now! // jeżeli chcesz do mnie zadzwonic, kochanie - zrób to teraz! |
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
Witam. ;***
Jesteście fenomenalne! Wiem, wszyscy tak mówią ale nie mogłam się powstrzymać ![]() Hmm... Ten wątek czytam od 3 części, a więc już chyba pora do was dołączyć i wkraść się w Wasze łaski, mogę? ________
Wiesz? Czasem warto zapomnieć o dumie. Jestem Twoją klątwą, niedokończoną przyjemnością. Przypomnij sobie mój smak i dotyk. Bez zahamowań. Z metką "Zarezerwowana". .Moja bajka. Jutro mam randkę z przeznaczeniem. Z premedytacją jestem szczęśliwa! Organizuję zbieg okoliczności. Bierz swojego kochanka za rękę i spie.przaj! Nastrojona na miłość.
|
|
#1212 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ______________________ * if my heart had a face, it would be smiling.! (; / jeśli moje serce miałoby twarz, uśmiechałaby się. * rock me baby, rock me all night long.. ;> / wstrząśnij mną kochanie, wstrząsaj mną całą noc. * nieszczęścia chodzą parami. (; * kiedyś tamta ławka była nasza.. * i by na Ciebie się znieczulić.. lub chociaż nie reagować. * nie przyjdę. przesadzę. bez Ciebie. niemądrze. a skądże. * zapomniałam Ci powiedzieć, że jestem zakochana.. * sometimes things are tough.. and you don't know what to do.. / czasami dzieją się trudne rzeczy.. a Ty nie wiesz co zrobić.. * nie jestem słodka ani też fajna. * może wychowałam się na nieodpowiednich książkach..? ________________________ 12 Stonka nydee bananowalaska TiScatteroUnaFoto KaMa2704 3martyna3 koooooocham Was, moje guru.!
|
|
|
#1213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do prośby: wielki_dodupizm. ;|. kłamstwo ma krótkie nóżki. ja o tym się przekonałam bardzo dawno, a ty jeszcze nie? teraz to nawet słońce do mnie się nie uśmiecha. a grono przyjaciół wciąż się pomniejsza... brak weny AJM SORI ;p
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
Kolejne
![]() Fly like you do it, like you're high. Co chcę to mam, co będę chciała to będę miała ;-) pani własnego losu ;-) Nawet nie chce mi się im pluć w oczy bo szkoda mi śliny. Nie podążaj za mną bo się zgubisz! Coraz więcej czuję, coraz więcej Cię rozumiem. Krytykuj to nie da żadnych wyników Ignoruj nie warto psuć sobie humoru. |
|
|
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
To, że kiedyś cierpiałeś nie znaczy, że wszystko ci wolno.
… każde jutro kryje w sobie cud, magiczną chwilę. Konieczność pamiętania z jednoczesnym pragnieniem zapomnienia. Bo każdy jest zdolny do wszystkiego. Pójdę z nim choćby chciał się na księżyc wdrapywać ;]] Liczę oddechy miasta, które śpi. Pędzimy w stronę niepewnego jutra. Każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś stracił i coś kocha. Kiedy jest za dużo rzeczy które śmieszą wtedy chce się płakać. Sprawy przemilczane nigdy nie ulegają przedawnieniu. Wierz w marzenia, bo w nich ukryte są bramy do wieczności. Czasem najlepszy sposób na zadanie ciosu to ... cofnięcię się. ... bo Ty jesteś sumą ciepłych oddechów czułości i bezpieczeństwa <3 ... to z Tobą zatańczę w bezkresie szczęścia.
|
#1216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
________
Gotowy na kolejne rozczarowanie? Jak udowodnić że przestało mi zależeć? Zapominam o Tobie z uśmiechem na twarzy. Z dala od ulizanych kenów. Pozytywnie! Uświadomiłam sobie coś bardzo podstawowego. Już Cię nie znam. ________
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę o opisy dotyczące pewnego dnia, na który czekam, ale nikt nie ma się dowiedziec co wtedy będzie. Coś mniej banalnego niż "5.04.09- czekam
Ty wiesz".. Z góry dziękuję. Coś ode mnie: "...co zrobiłeś ze swoim życiem, odpowiedzi kiedyś przyjdzie czas. jest jedno rozwiązanie. zostawić kosz dostępny wszystkim użytkownikom. a dla Vipów wymyślić ciekawsze atrakcje niż czytanie śmieci Mamy ukrytą dobrze broń I zaciśnięte gardła My nie mówimy nic My nie mówimy nic Wszechświat wszystko koryguje Musiałabym cię nazwać we wszystkich językach wypowiadając naraz wszystkie samogłoski i całe szczęśćie, że na szczęście nie potrzebuje recepty Choć bojąc, że się zgubie - poszłabym za Tobą na koniec świata... ze wszystkich tragedii, miłość jest tą największą i najpiekniejszą. Piękne imię nie chodzi parami z piekną duszą ..jestem tylko Twoimi myślami... Rano wstaje słońce, budzi się miasto, budzę się ja, to kolejna czysta kartka w moim życiu mam nadzieję, że jej nie zmarnuję. Coś się udało. Coś się ziściło. Coś się znalazło. Coś się zmieściło. Coś się przydało. Coś się zgodziło. Coś się powiodło. Coś się spełniło. <3 a Ty znasz to samo co oni, grasz tak samo jak oni, masz to samo co oni, a i tak ich nie dogonisz. Czasem tylko bluesa słyszę..." Są takie chwile gdy nie masz więcej sił... Są noce gdy nie masz dokąd iść... Są słowa co kradną życia sens... Są myśli co mogą zabić Cię... Są takie miejsca o których nie wie nikt... Są tacy ludzie przez których płyną łzy... Są też marzenia które nie spełnią się i do stracenia wszystko jest... Są takie czasy gdy nie jest łatwo żyć... Są obietnice które nie znaczą nic... Jest także miłość i wiara w lepsze dni dopóki życie w nas się tli.. ciągła gonitwa za czymś Jak trzeba będzie ja ciebie obronię... Przemykam lekko ponad dniami . . . By z naszych szeptów utkać noc . . . Te same słowa w mojej głowie głowie . . . Te same słowa z Twoich warg . . . W srebrnej poświacie szła...Dziewczęcy duch Bogini Ziemi
|
|
#1218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ~~ moje życie znów przerasta mnie... ~~ moje oczy wilgotnieją nieraz.. ~~ tracę siły, moje serce pęka już.. ~~ są w życiu takie chwile, gdy w duszy deszcz pada... ~~ bezsenność męczy mnie..ciągle nie wiem dokąd iść ~~ są czarne chwile, nie każda mija.. gdy jestem niczyja Przepraszam chyba się nie spisałam nic ani wymyślić ani znaleźć nie mogę nie mam głowy i talentu do tego chyba;*
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
|
#1219 |
|
Przyczajenie
|
** Miłość nie chodzi sama
Towarzyszy jej Bóg lub Szatan Często zazdrość i cierpienie Czasami śmierć ** im bardziej puchatek zaglądał do środka, tym bardziej prosiaczka tam nie było ** szczęście się spóźnia. ** Ty mnie Serce nie rozśmieszaj! ** opowiedz mi słodkich bzdur a ja uwierzę z dziecinną ufnością ** Znów na mej drodze stanęły drzwi. A potem znienacka zaatakowała mnie podłoga i uderzyła w plecy. ** Umieram z nudów. Proszę ocal mnie.
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
nie umiesz mnie umieć.
spuścić wzrok nie patrzeć w oczy. cisza i ja. cisza. ja i czas. sam na sam ze swoją samotnością. sam na sam ze swoimi obsesjami. morze nadziei wypić, marzeniami żyć. tania błyskawiczna miłość na ruskich rejestracjach. i nie pocieszaj mnie, i tak tu będę stała. lubię twoje to i lubię też tamto. tu nie będzie mydlanej opery
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
nydee- `Pamiętnik Narkomanki`
![]() (rozpiep.rzyć świat i ułożyć po swojemu.) - Zabieeeram <3 Cytat:
przepraszam.. ![]() nie wierzę! Daj mi cień szansy. Poświatę cienia. Poświatę siebie. Kawałek siebie. zawsze tak znikasz gdzieś życie z Tobą to jakaś randka w ciemno krzyczeć tęsknocie `precz` i błagać `prowadź` czasami coś w nas umiera i nie chce zmartwychwstać czas jest Twój i ten wycinek świata należy tylko do Ciebie <3 serce bezustannie krwawi
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
musica chocapic truskawkowa1993 TiS KaMa2704 Vivi12399 Marzeniatko ouu Paajkaa dontlookdown alexandretta *DREAMS***
- łaaał. nie spodziewałam się, że aż tyle osób mi pomoże. dziękuję Wam. bardzo mi pomogłyście. naprawdę. każda z Was. wiedziałam, że zawsze mogę na Was liczyć. lovelove <3 powinnam nydee primadonna - nic się nie stało. inne laski świetnie się spisały, a Was i tak nie przestanę kochać. haha <3Straciłeś wszystko, nawet mój zapach Niech spier.dala każda cząstka Ciebie Pachniesz dziwnie zdradą Ktoś głupi wmówił mi kiedyś, że tylko początki bywają trudne Czuję Cię w środku Dam Ci lizaka z napisem ‘Kocham Cię’, może wtedy się domyślisz Chciałabym w końcu normalnie zasnąć Na moim ciele odnajduję ślady palców - Twoich __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam.
Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-03-22 o 14:44 |
|
|
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
Gorzki wyrzut cierpienia.
Trzepot powiek i cichy uśmiech zamyślenia. Jak mam kochać kiedy ty jesteś i zaraz znikasz. Powoli zmywam z siebie lęk, nawilżam twarz szczęściem. A ty myślisz, że nie mogę nic, zawsze mogę do gardła ci skoczyć. Kilka chwil chcę mieć, by słuchać jak pada deszcz.
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
nasze serca wyznaczające swój własny rytm.'
nie mogę zebrać myśli kiedy jesteś obok.' TY- mój cel.' kocham, kochałam i jeszcze nie jednego będę kochać.' nie było HAPPY END'u bo życie to nie eden.'
|
#1225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nmzc i biorę to .. ![]() a jeszcze przypomniał mi się jeden : A niebo znów na głowę spada mi. I nadziei coraz mniej na słońce. ![]() ____ Czasami boję się zasnąć, by znów Ciebie nie spotkac...
A ja kocham ciszę... w niej najlepiej swoje myśli słyszę. Od czasu jak usłyszałam, że samochód wpadł w ludzi na przystanku i ich pozabijał, postanowiłam, że już nigdy nie wyjdę z domu pokłócona. |
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze nie odpowiem na prośby, ale ja tak tylko przelotem dziś. I dziękuję serdecznie za wszystkie pochwały, potworki ;**
i jak wiosłować po drewnianym morzu? niech żyje nikotyna, głupi upór i odporność na wiedzę! powiem ci jedno: swiat nie widział gorszego nosiciela penisa od ciebie. Czuję się, jakbym spadała z dachu budynku i liczyła ciągle, ile jeszcze pięter mi zostało. To normalne? jak skryć się przed czymś, co nie znika? Strach nie jest jak choroba zakaźna, nie przychodzi skądś, ale sam go tworzysz. PIERD. To ty. popie.rdolony idiotycznie ekstrarąbnięty drań owszem, jestem trochę głupi, wiem. ale nie wtedy, kiedy mam się chować. Normalność to pierwszy symptom śmiertelnej choroby. Jak tylko poczujesz, że nadchodzi normalność, zaraz poszukaj antidotum. w głowie zrobił się mi gigantyczny korek mysli
|
#1227 |
|
Wtajemniczenie
|
w sercu każdej kobiety kryje się wiele pragnień i tęsknot...
By nie zwariować potem jest normalnie... "Już od dawna wiedziałem, że łatwo można oszaleć. Nietrudno. Nie myślałem jednak, że tak straszliwie łatwo. Z czasem zacząłem coraz lepiej się na tym znać. Tak, że teraz mogę postawić zagadkę: jaka jest najłatwiejsza rzecz na świecie? Oszaleć! I druga zagadka: jaka jest najtrudniejsza rzecz na świecie? Nie oszaleć! Tak więc i ja wniosłem mały wkład do światowej historii zagadek, rebusów, szarad i innych rozrywek umysłowych Nie kłóć się z głupim, bo niektórzy mogą nie zauważyć różnicy nie będe grać w twoim teatrzyku !!! o nie !! miłość po prostu jest. Bez definicji. 'póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo' Tam, gdzie jest nasza niemoc, tam też jest siła. Tam gdzie jest nasza nędza, tam też jest nasza wielkość. Tam, gdzie jest ciemność, tam także panuje światło... Jednak tylko wiara może nam o tym powiedzieć i jedynie nadzieja pozwala nam to usłyszeć." .Bo razem z Tobą biegłam po tęczowych schodach, gdy Ty rozpłynąłeś się w nicości. "Chociaż każdego dnia wisi nad nami nieustannie cień pewnej śmierci, przyjemności i radości życia potrafią być tak wspaniałe, przenikać nas tak głęboko, iż serce gotowe jest chwilami zatrzymać się i przestać bić ze zdumienia." Na tyle wolni by bawić się z czasem... Każdy z nas ma swój własny charakter–i ten jest naszym bogiem,sprawcą szczęścia lub nieszczęścia ja mam taką swoją chwilozofię. Zdobyć świata szczyt albo przeżyć jeden dzień, zapamiętać sny i zrozumieć jeden z nich W życiu niczego nie żałuję,bo każdy czyn to doświadczenie, które buduje mnie na przyszłość Kiedy próbujemy ją zrozumieć , miesza nam w głowach ...zatapiam się w marzeniach i nigdy nie wiem kiedy pójdę na dno . . i zapadła kurtyna Nasze życie jest takim, jakim uczyniły je nasze myśli. Potencjał niewyczerpany Poza prawem, poza prawem Na zawsze i do końca Poza prawem, poza prawem Jechali w stronę słońca Poza prawem, poza prawem Wprost w objęcia śmierci Poza prawem chcieli umrzeć Młodzi, wolni, piękni... 'ciemność rozwiązuje wszystko: nie ma tu starań o to, by być kimś i robić wrażenie'
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
' Może też nie możesz zasnąć.. [?] proszę cię, uśmiechnij się [!] Wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić ^^ Móc zawsze i wszędzie.. móc polegać na sobie ^ .. w moim innym świecie jesteśmy blisko ' I może dobrze, że los nie postawił na nas ^^ .. bo pamiętasz tak jak ja, że to jest kwestią decyzji. ' jak chcesz pogadać lepiej znajdz innego rozmówcę ! jutro powiem na-na-na-na-na-nara ! _______________ ... to co ma sens, nie to co piękniejsze ... <3 |
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Kissing is showing your emotions... wanna show me your emotions...? // pocałunki są pokazaniem emocji... chcesz pokazać mi swoje emocje?
Destroy everything you touch! // niszczysz wszystko co dotkniesz! Doing what I do best... Absolutely nothing! // robię coś, co robię najlepiej... absolutnie nic! A day without sunshine is like... night // dzień bez promieni słońca jest jak... noc ![]() When you think no ones on your side, think again // gdy myślisz, że nie ma nikogo obok Twojego boku, pomyśl jeszcze raz I just had a wonderful idea on how to rule the world! I'm writing it down, be back soon! // właśnie wpadłam na wspaniały pomysł jak rządzić światem! spisuję go, zaraz wracam! Taking a vertical bath! // biorę pionową kąpiel Livin in the land of assholes! mieszkając w świecie dupków I wish I was a kid again... Cuz skinned knees are easier to fix than broken hearts! // chciałabym być znów dzieckiem... bo suche kolana łatwiej naprawić niż złamane serca! A mother makes her son INTELLIGENT in 20 years, but a girl makes him STUPID in 2 mins // matka uczy syna, żeby był inteligentny przez 20 lat, ale dziewczyna robi z niego głupka w ciągu 2 minut ![]() |
|
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
Nydee - dziękuję. miło to słyszeć od Ciebie.
Życie nie jest niczym innym jak podróżą pociągiem: składającą się z wsiadania i wysiadania, naszpikowanym wypadkami, przyjemnymi niespodziankami oraz głębokimi smutkami.Rodząc się, wsiadamy do pociągu i znajdujemy tam osoby, z którymi myślimy być zawsze podczas naszej podróży: naszych rodziców.Niestety, prawda jest inna. Oni wysiadają na jakiejś stacji pozbawiając nas swojej czułości, przyjaźni i niezastąpionego towarzystwa. Jednak to nie przeszkadza, by wsiadły inne osoby, które staną się dla nas bardzo szczególne. Przybywają nasi braci, przyjaciele i cudowne miłości. Wśród osób, które jadą tym pociągiem, będą takie, które robią sobie zwykłą przejażdżkę. Takie, które wywołują w podróży tylko smutek...Oraz takie, które krążąc po pociągu będą zawsze gotowe do pomocy potrzebującym.Wielu wysiadając pozostawi ciągłą tęsknotę... inni przejdą tak niezauważenie, że nie zdamy sobie sprawy, że zwolnili miejsce. Ciekawe jest,że niektórzy pasażerowie, którzy są przez nas najbardziej ukochani, zajmą miejsca w wagonach najbardziej oddalonych od naszego. Dlatego będziemy musieli przebyć drogę oddzielnie, bez nich. Oczywiście, nic nam nie przeszkadza,by w trakcie podróży porozglądać się -choć z trudnością - po naszym wagonie, dotrzeć do nich...Ale niestety, nie będziemy już mogli usiąść przy ich boku, ponieważ miejsce to będzie już zajęte przez inną osobę. Nie ważne; ta podróż właśnie tak wygląda: pełna wyzwań, marzeń, fantazji, oczekiwań i pożegnań... Ale nigdy powrotów. A zatem, odbyjmy naszą podróż w możliwie najlepszy sposób. Próbujmy zawierać znajomości z każdym pasażerem szukając w każdym z nich ich najlepszych cech. Pamiętajmy, że zawsze w jakiejś chwili w podróży oni mogą bełkotać i prawdopodobnie będziemy musieli ich zrozumieć…Ponieważ nam również wiele razy będzie plątać się język, i będzie ktoś, kto nas zrozumie. Wielka tajemnica na końcu polega na tym, że nigdy nie będziemy wiedzieć na jakiej stacji wysiadamy, ani gdzie wysiądą nasi towarzysze, ani nawet ten, który zajmuje miejsce przy naszym boku. Zastanawiam się, czy kiedy wysiądę z pociągu, poczuję nostalgię... Wierzę, że tak. Oddzielić się od niektórych przyjaciół, z którymi odbywałem podróżbędzie bolesne. Pozwolić, by moje dzieci pozostały same, będzie bardzo smutne. Ale chwytam się nadziei, że kiedyś przybędę na stację główną i zobaczęjak przybywają z bagażem, którego nie posiadali przy wsiadaniu. Uszczęśliwi mnie myśl, że współpracowałem przy tym, by ich bagaż rósł i stawał się bardziej wartościowy.Mój przyjacielu, sprawmy, by nasz pobyt w tym pociągu był spokojny i wart starań.Róbmy tak, by gdy nadejdzie chwila wysiadania, na naszym pustym miejscu pozostała tęsknota i miłe wspomnienia dla tych, co kontyuują podróż.Tobie, gdyż jesteś częścią mojego pociągu, życzę szczęśliwej podróży. znam słowa które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata.po nich nie można już odejść.. czy mogę dać ci siebie jeżeli nie umiesz powiedzieć co czujesz? kobieta umie wszystko wybaczyć mężczyźnie, którego kocha, i kochać go nadal, jeśli dzięki niemu odkryła miłość w sobie samej. kochać to nie znaczy zawsze to samo. Wyglądasz jak krolewna a gadasz jakbyś miała gorączkę. ![]() Masz w domu lustro? To przyjrzyj się swojej gębuchnie. ______________________ chce usłyszec twój szept mówiacy "kocham", zanim stane na krawedzi tego, co nazywamy życiem. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-22 o 15:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Tylko mam nadzieje,że na długo Ci się nie przydadzą te opisy i szybko się uśmiechnieesz

wystarczy Marzena 

nie wierzę!