|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Witam wieczorowa późna porą
Kogoś jeszcze zastałam ??Ja już po imprezce, goście wyszli a ja sączę kolejnego drinka i chyba zaraz padnę twarza w klawiaturę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może to malutka ten sam Cytat:
Duże dla Ciebie ![]() Tio jak wszystkie już śpią to i ja zmykam ... dobranoc
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-22 o 00:03 |
|||
|
|
|
#4652 |
|
Raczkowanie
|
No nareszcie trafiłam na jakiś fajny wątek.
![]() Hej dziewczyny widze że zgrane jesteście. Mam 23lata, mężatka od 1,5 roku; od ślubu coś się we mnie wypaliło, czuje się tak bez energii . Koleżanki mnie opuściły bo z mężatką na impreze nie pójdą, z mężatką nie poobgadują fajnych kolesi itd. Macie podobne sytuacje?A wogóle to przyjmiecie mnie tu do swojego grona?
|
#4653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w jakiej miejscowosci mieszkasz??? ja mieszkalam i pracowalam najpierw przez półtorej roku w Dun Laoghaire- piekne miasteczko ![]() a pozniej ponad pol roku w Dundrum....... Cytat:
![]() a historia z mama to rzeczywiscie niefajnie ma ta twoja bratowa.... ale wszystko sie ulozy zobaczysz, trzymam kciuki bardzo mocno ![]() Cytat:
a film "sposób na tesciowa" swietny- pokazuje relacje wiekszosci synowych z tesciowymi......tylko nie kazdy jest tak odwazny zeby taki sposob zastosowac hehe
|
|
#4654 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze to co to za kolezanki??? wiele osob wlasnie tak traktuje malzenstwo... jak koniec zycia prywatnego, a to wcale tak nie jest przeciez.Ja tam kolezanek zawsze mialam mniej niz kolegow ![]() ale i koledzy nas odwiedzaja i kolezanki (znaja od lat i mnie i meza) i moze kolezanki po prostu sie wstydza przy Twoim mezu ![]() dla naszego kumpla ktory jest u nas prawie codzien, az do przesady tragedia jest ze jestem w ciazy... wogole jak moglismy tego z nim nie uzgodnic to jest dopiero chore... przykro sie czlowiekowi mega robi... ale co sie poradzi.poczekaj do czasu kiedy i one beda mialy mezow
|
|
|
#4655 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ale humor z rana mi poprawiłyście o Pawełkach, Grześkach ![]() nie pojechałam dziś na zajęcia bo same wykłady ![]() no i dostałam @ brzuch boli, jak zwykle Cytat:
ad2. Cytat:
Cytat:
Cytat:
sucho nie mają, za mokro też chyba nie.... sama nie wiem co im jest ![]() Cytat:
![]() ad2. muszę przyznać, że opowieście o Twojej mamie szokują mnie maksymalnie ciężka sytuacja a ja nie ![]() Cytat:
to jakieś dziwne te 'koleżanki" nie martw się z nami nadrobisz koleżankowe plotki i odzyskasz energię ![]() ale skromnie zabrzmiało ![]() Cytat:
|
|
|
#4656 | |
|
Zadomowienie
|
heyka Słoneczka ..... ja znów dzisiaj na wagarach....nie miałam siły zwlec się i słuchać tego nudziarstwa .....pierwszy rok jest koszmarnie nudny, mam nadzieję że kolejne lata będą ciekawsze-poza tym wykładów z ekonomii słucham już trzeci raz ..... pierwszy raz na licencjackich, drugi raz na magisterskich i teraz na doktoranckich - i pytam ile można ???? .....w pewnych chwilach wiem co wykładowaca za chwilę powie
więc niewielka strata z mojej nieobecności ![]() Co do mieszkania to naprawdę śmiać mi już się chce Obejrzeliśmy ponad 30 mieszkań .... z niektórych jak tylko weszłam to od razu chciałam wychodzić .... a ludzie tam mieszkają i je zachwalają ![]() no i kolejne które nam się podobały to : - podejście pierwsze ... 46 m2 bajkowo wykończone po generalnym remoncie cena 400 tys plus opłaty za agnecję PCC i notariusz ..... łącznie ponad 430 tys .....byliśmy na granicy zdolności kredytowej więc odpuściliśmy - podejście drugie .... 37 m2 przytlune, wykończone ..... wynegocjowaliśmy niższą cenę .... wszystkie dokumenty złożone w banku .... mamy podpisywać umowę przedwstępną i dwa dni wczesniej okazuje się, że to nie jest cegła tylko wielka płyta ..... chcieli nas orżnąć jakieś 1800 zł na metrze - wycofujemy się w ostatniej chwili - podejście trzecie - 46 m2 przy samej stacji metra do generalnego remontu - wszystko ok, dokumenty znów złożone ..... ale jak prosimy o potwierdzenie spółdzielczego prawa do lokalu facet zaczyna kosmicznie kręcić i nie umie tego udokumentować - zniesmaczeni odpuszczamy - podejście czwarte - pani się rozmyśliła Czy ktoś umie przewidzieć jakie będą kolejne sytuacje? Z tym pamiętnikiem poszukiwaczy nieruchomości na warszawskim rynku to ja wcale nie żartuję Co do sytuacji z mamą to myślę że trzeba to przeczekać, nic na to nie poradzę skoro nawet nie chce ze mną rozmawiać i twierdzi, że nie ma już córki ..... A w pracy jakoś się to ułoży, nie ma co panikować ![]() Cytat:
. Czasem zmieniają się także znajomi, którzy nie umieją lub nie chcą się dostosować do sytuacji. Takie życie starzy znajomi odchodzą, urywa się kontakt - potem nawiązuje się nowy z nowymi znajomymi z którymi w danej chwili mamy wspólne przeżycia, wspólne sprawy itd.Pytanie tylko czy warto tracić energię z powodu koleżanek, którym byłaś potrzebna tylko na imprezy i do obgadywania "fajnych" kolesi - ale już na to pytanko sama powinnaś sobie odpowiedzieć.
|
|
|
|
|
#4657 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie i pochmurnie
Cytat:
On jakoś w tym roku się hajta ![]() Cytat:
Cytat:
ja rozumiem, że praca i dom pochłania trochę czasu, ale można się chyba na minutkę poświęcić i wysłać chociaż tego głupiego smsa Dobrze, że mam Was i wizażanki z wątku mamusiowego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z Twoją mamą ta sytuacja jest rzeczywiście nieciekawa, ale niestety takim osobom się nie pomoże, dopóki same nie przejrzą na oczy i nie będą chiały pomocy. Trzymam mocno żeby Twoja mama się w końcu opanowała. Tak mi teraz wpadło do głowy, że może nie wiem, z którąś ciotką o tym pogadasz, żeby może ona spróbowała jakoś Twoją mamę podejść i jej przetłumaczyć co nieco.Cytat:
Pewnie że przyjmiemy. A co do koleżanek, to wybacz, może ostro napiszę, ale to jest chore. Bo co, mężatka to trędowata i zaraża że na imprezę się z nią nie pójdzie A innych tematów jak faceci to na tym świecie nie ma? Olej takie koleżanki i tyle.Ja mam towarzystwo moich kumpeli mieszane- część mężatki, część nie, część w stałych związkach, inne wolne. I jest super, nie mamy jakoś problemów z dogadaniem się, z wyjściami, facetów też się czasem obgada choćby dla żartów Cytat:
![]() Ad.2 U mnie w jednym też i też nie wiem dlaczego
|
|
#4659 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny jesteście super
Cytat:
Cytat:
, albo jak się posprzeczałyśmy bardzo kiedyś to wykrzyczała mi że po moim urodzeniu wiele razy myślała żeby się zabić .Mama się zmieniła.... mam to już za sobą.Cytat:
:jup i:
|
|
#4660 |
|
BAN stały
|
Witajcie...chetnie bym do was dołączyła
Moj ślub odbyl sie 18.10.2008 wspominam go jako cos najpieknijeszgo co mnie spotkalo w 2008 roku.... Pozdrawiam |
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze chwila i wrazamy do domku. Pogoda paskudna do jazdy deszcz ze sniegiem, a wczoraj takie ladne sloneczko bylo. ![]() Czeko to straszne co piszesz... Moge Cie tylko mocno uscisnac i powiedziec ze nic nie dzije sie przez przypadek. Ja jestem ciekawa jutrzejszego spotkania z ojcem w naszym mieszkanku. Boje sie awantury bo cos mi tu wisi w powietrzu ze jego wizja i nasza wizja to dwie rozne wizje... W koncu wyjdzie na to ze postawie sobie kuchenke na srodku kuchni i powiem wszystkim ze maja sie od...pitolic od naszych planow. Bo zaczynam czuc doza irytacje Wczoraj bylismy na urodzinach mojego chrzesniaka i nasz "faflun" ( mile okreslenie naszej suni) zrobil furore. Poza tym uwielbiam jednak moich kuzynow oni jedyni ze strony mojego ojca sa normalni ... ![]() Milej niedzieli dziewczeta, my sie szykujemy do jazdy. Buziaki i do jutra |
|
|
|
|
#4663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Na wstępie rozdaję rogaliki mięsne które zostały z wczorajszej imprezki - która chętna ??Cytat:
Z tym "wypaleniem" to ja miałam podobnie. Też coś tak jakby zgasło, emocje oklapnęły i jakaś taka pustka Ale plotkowanie z naszymi dziewczynami bardzo poprawia humor ![]() Cytat:
Myślę że nie tylko poszukiwacze z rynku warszawskiego by skorzystali ale też z innych miast ![]() A co do mamy - też mi się wydaje że musicie to przeczekać aż jakoś się to unormuje .... Będzie dobrze To jednak nie ten - "mój" się ohajtał w zeszłe wakacje ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4664 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
ooo no to serdecznie gratuluję!
|
#4666 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nasza gromada się powiększa fajnie ![]() Cytat:
![]() ad2. wcale się nie dziwię, Wasz psiak jest cudny ![]() Cytat:
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-22 o 15:26 |
||||
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
zgodzę się że ciężarówki są sexi
dudziakowa gratuluję serdecznie
|
#4668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje narazie to ja chyba nie jestem sexi...bardziej wygladam jak wymeczona po maratonie kobieta... Okorpnie mnie mecza wymioty
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy tu po to, żeby dzielić się radościami i smutkami. A taką nowiną jak ta Twoja, to chwalić się trzeba, bo to przecież CUD A tak na marginesie, to my tu wszystkie jesteśmy chwalipięty na maksa
|
|
#4670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() aha to dobrze...bo ja tez lubie sie chwalic...
|
|
|
|
|
#4671 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czekoladka79; Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży a z mamą to nie wiem może do jakiegos psychiatry czy psychologa ją zaprowadzić może oni coś poradzą, dadzą leki na uspokojenie nastrojów czy coś innego . Tylko pewnie twoja mama nie będzie chciałą iść kurcze sama nie wiem... Witam nowe dziewczyny dawajcie jakieś zdjęcia ze ślubów bo my bardzo lubimy zdjęcia |
||
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
wpadłam na chwilkę ![]() siedzę sobie w ogródku z laptopikiem i popijam karmi a mężulek obraca kiełbaski na grillu opłacało się bo i pogoda dopisuje i wolne witam nowe koleżanki zajrzę później buziaki |
|
|
|
#4673 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
U nas pogoda do
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czekamy na foteczki ze ślubu, bo my tu jesteśmy strasznie zachłanne ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jak to kiedyś kumpel powiedział mojemu mężowi - kolejny wolny facet stracony dla świata Cytat:
ad. 2 a no też prawda Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jestes taką świeżutką ciężarówką ? Własnie jak najbardziej trzeba się chwalić ![]() Cytat:
A u nas zimnica na całego I nie zapowiada sie by było cieplej. A o grillu to nie prędko będziemy mogli myśleć.
|
||
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczatka
wlasnie wrocilam z pracy i jestem tak zmeczona ze nie wiem jak sie nazywam ![]() wczorajsze zakupowe szalenstwo to jedna wielka porazka...nic mi sie nie podobalo i kochany malzon wrecz "zmusil" mnie do kupienia butow buty nic specjalnego takie jakby balerinki ze scietym przodem zapinane nad kostka i jeszcze torebki poszukuje pilnie ale nie ma nic co by mnie urzeklo maaruda ze mnie ale co zrobic skoro @ bedzie na dniachwitam serdecznie nowe dziewczynki dudziakowa moje gratulacje kochana ide zrobic kawe...ktoras chetna?? mam do kawy kokosanki
|
|
|
|
#4676 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia malzon mnie zmusil tylko dlatego ze mial juz dosc marudzenia ze nie mam w czym chodzic
z torebka bylo gorzej ale sam zobaczyl ze moja obecna nie nadaje sie juz do niczego, a ze nie bylo zadnej konkretnej to musze szukac dalej...mam tylko nadzieje ze se nie zapomnial ze wyrazil zgode ![]() ja ja ja bym chciala rogalika, ale skoro talerz zostal odeslany do malutkiej to musze sie obejsc smakiem, ewentualnie obslinic monitor wpatrujac sie w zdjecia
|
|
|
|
#4678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z facetami to juz tak jest - powiedzieć coś dla świętego spokoju żeby kobieta nie marudziła ![]() A rogalików jeszcze nie wysłałam - coś kurier się spóźnia, pewnie przez ten deszcz wiec jak malutka się zgodzi mogę ci kilka odłożyć
|
|
|
|
|
#4679 |
|
BAN stały
|
dzieki wielkie dziewczynki....no bardzo wczesna ciaza....dzis naprzyklad koncze...7 tydzien....
|
|
|
|
#4680 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu mieszkam już prawie dwa lata a wcześniej mieszkałam koło Galway prawie rok Cytat:
a co do mamy to brak słów bądź dobrej myśli a wszystko się ułoży Cytat:
no to też Ci mamusia dała popalic dobrze, że już się wszystko ułożyło ![]() Cytat:
Cytat:
a kiełbaski wysłałam Cytat:
a kawunie już dziś dwie wypiłam to nie ale z chęcią się skuszę na kokosanki ![]() my już odpoczywamy po grilku małżon na jednej kanapie drzemie a ja mam czas dla Was w oczekiwaniu na taniec z gwiazdami i teraz albo nigdy ![]() zaraz mnie coś trafi już kilka razy nie chce mi się wysłac odp bo niby za dużo grafiki, ciągle coś usuwam wrrr |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

Kogoś jeszcze zastałam
??

...
Moj Mezus ma Grzes na imie heheheh....
- bratowa jest w 6 miesiącu ciąży .....
Duże
dla Ciebie 

brzuch boli, jak zwykle
sucho nie mają, za mokro też chyba nie.... sama nie wiem co im jest 

hand-made: urodzinowo na 40tkę
a też uwielbiam