Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-21, 23:55   #4651
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Witam wieczorowa późna porą Kogoś jeszcze zastałam ??
Ja już po imprezce, goście wyszli a ja sączę kolejnego drinka i chyba zaraz padnę twarza w klawiaturę
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ja tak tylko na chwile, ale widze ze od razu na najlepszy watek trafilam ... Moj Mezus ma Grzes na imie heheheh.... i tez uwazam ze jest taki kruchy i delikatny....
ja to bym raczej nie chciała by mój mąż był "kruchy"
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ja kiedyś chodziłam z jednym Grzesiem, niezłe ciacho z niego było, ale co z tego, bo głupi jak but
Właśnie sobie też powspominałam mojego jednego ex - grzesia - równiez nie grzeszył inteligencją ale ciacho z niego niezłe było Może to malutka ten sam ?
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Mam podły nastrój ..... dzisiaj dzwoniliśmy do właściciela tego mieszkania i kobieta stwierdziła, że się ..... ROZMYŚLILI i nie sprzedają tego mieszkania tylko je wynajmą ..... no ale jak nie znajdziemy niczego interesującego to za jakiś czas możemy się odezwać to wtedy oni je może sprzedadzą (jak będzie zdezelowane i zniszczone po wynajmie) mój małż zachował resztki kultury i spokoju bo kobietka jest w ciąży ..... szkoda, że ja nie zadzwoniłam, bo u mnie w tamtym momencie nie zostało już ani grama ludzkich odruchów

Poza tym z moją mamą coraz gorzej, wczoraj dzwonił mój brat i pewnego dnia nie chciała mojej bratowej wpuścić do domu, zwyzywała ją, popchnęła i chciała dziecko zabrać a jej do domu nie wpuścić - bratowa jest w 6 miesiącu ciąży .....
Zastanawiam się czy to już nie jest coś z głową nie tak .... podobno często w okresie przekwitania kobietom pada na głowę i lądują w psychiatryku.....jestem przerażona i bezsilna ..... nie mam pojęcia co robić - a biorąc nasze rodzinne skłonności do rozchwianych hormonów i to, że mama będąc ze mną w ciąży była bardzo agresywna i albo tłukła mojego tatę albo brata to jest to bardzo prawdopodobne.
Brat jak jedzie teraz do pracy to żonę z dzieckiem zawozi do jej rodziców, bo się po prostu o nich boi

No i żeby nie było mi tak "lekko" to jeszcze w pracy mam sajgon .... szefowa opier......la nas za wszystko do tego stopnia, że jedna dziewczyna chciała w piątek wymówienie złożyć. Taka zabawa w szukanie winnego .... zamiast skupić się nad rozwiązaniem problemu .... zaczynamy polowanie na łosia który dzisiaj będzie winny ..... w poniedziałek ma być nieformalne zebranie zespołu i mamy obgadać czy czasem po prostu nie iść do bossowej i nie powiedzieć co o tym wszystkim myślimy ..... ehhhhh
Kochana aż nie wiem co Ci napisać Bo to tak jest że jak się pie***** to wszystko na raz. Sama wiem o tym z własnego doświadczenia niestety ... Duże dla Ciebie

Tio jak wszystkie już śpią to i ja zmykam ... dobranoc

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-03-22 o 00:03
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 06:38   #4652
casidy86
Raczkowanie

No nareszcie trafiłam na jakiś fajny wątek.
Hej dziewczyny widze że zgrane jesteście.
Mam 23lata, mężatka od 1,5 roku; od ślubu coś się we mnie wypaliło, czuje się tak bez energii. Koleżanki mnie opuściły bo z mężatką na impreze nie pójdą, z mężatką nie poobgadują fajnych kolesi itd. Macie podobne sytuacje?

A wogóle to przyjmiecie mnie tu do swojego grona?

casidy86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 09:36   #4653
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
dużo moich koleżanek pracuje w tesco ja kiedyś w dunns stores pracowałam ale na lunch zawsze po rolla biegłam na deli a teraz za rogiem mam polski sklep to sobie jakieś jogurty biorę i bułki no i do tego coś słodkiego teraz już tu wszystko mamy
no tak polski sklep- jak zawsze szlismy na zakupy do tego sklepu to z taka dluga lista hehe
a w jakiej miejscowosci mieszkasz??? ja mieszkalam i pracowalam najpierw przez półtorej roku w Dun Laoghaire- piekne miasteczko
a pozniej ponad pol roku w Dundrum.......

Cytat:
Mam podły nastrój ..... dzisiaj dzwoniliśmy do właściciela tego mieszkania i kobieta stwierdziła, że się ..... ROZMYŚLILI i nie sprzedają tego mieszkania tylko je wynajmą ..... no ale jak nie znajdziemy niczego interesującego to za jakiś czas możemy się odezwać to wtedy oni je może sprzedadzą (jak będzie zdezelowane i zniszczone po wynajmie) mój małż zachował resztki kultury i spokoju bo kobietka jest w ciąży ..... szkoda, że ja nie zadzwoniłam, bo u mnie w tamtym momencie nie zostało już ani grama ludzkich odruchów

Poza tym z moją mamą coraz gorzej, wczoraj dzwonił mój brat i pewnego dnia nie chciała mojej bratowej wpuścić do domu, zwyzywała ją, popchnęła i chciała dziecko zabrać a jej do domu nie wpuścić - bratowa jest w 6 miesiącu ciąży .....
Zastanawiam się czy to już nie jest coś z głową nie tak .... podobno często w okresie przekwitania kobietom pada na głowę i lądują w psychiatryku.....jestem przerażona i bezsilna ..... nie mam pojęcia co robić - a biorąc nasze rodzinne skłonności do rozchwianych hormonów i to, że mama będąc ze mną w ciąży była bardzo agresywna i albo tłukła mojego tatę albo brata to jest to bardzo prawdopodobne.
Brat jak jedzie teraz do pracy to żonę z dzieckiem zawozi do jej rodziców, bo się po prostu o nich boi

No i żeby nie było mi tak "lekko" to jeszcze w pracy mam sajgon .... szefowa opier......la nas za wszystko do tego stopnia, że jedna dziewczyna chciała w piątek wymówienie złożyć. Taka zabawa w szukanie winnego .... zamiast skupić się nad rozwiązaniem problemu .... zaczynamy polowanie na łosia który dzisiaj będzie winny ..... w poniedziałek ma być nieformalne zebranie zespołu i mamy obgadać czy czasem po prostu nie iść do bossowej i nie powiedzieć co o tym wszystkim myślimy ..... ehhhhh
kurcze Czekoladko tak mi przykro moze uda wam sie znalezc jeszcze cos lepszego
a historia z mama to rzeczywiscie niefajnie ma ta twoja bratowa....
ale wszystko sie ulozy zobaczysz, trzymam kciuki bardzo mocno

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
co za pytanie?
jak sie nie ogoli to ostry

ja w UK zajadalam sie orzechami w czekoladzie marki TESCO of course
ja dlatego lubie wszelkie slodkosci z alkoholem mmmm

a moze tak ogladac dzis "Sposob na tesciowa" lubie ten film- swietne poczucie humoru a jakie prawdziwe.....
no orzeszki tez niczego sobie.....
a film "sposób na tesciowa" swietny- pokazuje relacje wiekszosci synowych z tesciowymi......tylko nie kazdy jest tak odwazny zeby taki sposob zastosowac hehe

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 10:20   #4654
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:

mmm dziub sle przytulasy i pozytywna energie
Cytat:
Napisane przez casidy86 Pokaż wiadomość
Mam 23lata, mężatka od 1,5 roku; od ślubu coś się we mnie wypaliło, czuje się tak bez energii. Koleżanki mnie opuściły bo z mężatką na impreze nie pójdą, z mężatką nie poobgadują fajnych kolesi itd. Macie podobne sytuacje?

jasne ze przymiemy

kurcze to co to za kolezanki??? wiele osob wlasnie tak traktuje malzenstwo... jak koniec zycia prywatnego, a to wcale tak nie jest przeciez.

Ja tam kolezanek zawsze mialam mniej niz kolegow
ale i koledzy nas odwiedzaja i kolezanki (znaja od lat i mnie i meza)
i moze kolezanki po prostu sie wstydza przy Twoim mezu

dla naszego kumpla ktory jest u nas prawie codzien, az do przesady tragedia jest ze jestem w ciazy... wogole jak moglismy tego z nim nie uzgodnic to jest dopiero chore... przykro sie czlowiekowi mega robi... ale co sie poradzi.

poczekaj do czasu kiedy i one beda mialy mezow same przyjda
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 10:28   #4655
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej
ale humor z rana mi poprawiłyście o Pawełkach, Grześkach

nie pojechałam dziś na zajęcia bo same wykłady

no i dostałam @ brzuch boli, jak zwykle

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wiesz to facet....... a facei to maja małe móżdżki......wiec niczego nie oczekuj.....wazne ze tulipany byly

dobre to stwierdznie z ta ciazatylko z jakim produktem spozywczym jestes w ciazy??moze Pawelek(baton) albo Michalek(cukierek)??)
ad1.
ad2.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A zmieniając temat- dziewuszki, zbliżamy się do granicy 5000 postów, czas myśleć nad nazwą kolejnej odsłony wątku Dawać propozycje
ooo!!! właśnie musi być superowy

Cytat:
oj zapomnialam o Grzesku a on przeciez taki kruchy i delikatny......w ustach

Cytat:
A ja będę chwalipięta ale pochwalę się kolejną rzeczą Moje storczyki, które niedawno przekwitły i musiałam je uciąć zaczynają puszczać nowe pędy. I to oba Tylko jeden coś mi liście gubi
a w moich liście więdną sucho nie mają, za mokro też chyba nie.... sama nie wiem co im jest

Cytat:

ad1. przykra sprawa z mieszkankiem
ad2. muszę przyznać, że opowieście o Twojej mamie szokują mnie maksymalnie ciężka sytuacja

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ja dlatego lubie wszelkie slodkosci z alkoholem mmmm
a ja nie połączenie czekolady z alkoholem jest bleeee

Cytat:

przyjmiemy, przyjmiemy
to jakieś dziwne te 'koleżanki" nie martw się z nami nadrobisz koleżankowe plotki i odzyskasz energię
ale skromnie zabrzmiało

Cytat:
no orzeszki tez niczego sobie.....
a film "sposób na tesciowa" swietny- pokazuje relacje wiekszosci synowych z tesciowymi......tylko nie kazdy jest tak odwazny zeby taki sposob zastosowac hehe
no tak

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 10:30   #4656
czekoladka79
Zadomowienie

heyka Słoneczka ..... ja znów dzisiaj na wagarach....nie miałam siły zwlec się i słuchać tego nudziarstwa .....pierwszy rok jest koszmarnie nudny, mam nadzieję że kolejne lata będą ciekawsze-poza tym wykładów z ekonomii słucham już trzeci raz ..... pierwszy raz na licencjackich, drugi raz na magisterskich i teraz na doktoranckich - i pytam ile można ???? .....w pewnych chwilach wiem co wykładowaca za chwilę powie więc niewielka strata z mojej nieobecności

Co do mieszkania to naprawdę śmiać mi już się chce

Obejrzeliśmy ponad 30 mieszkań .... z niektórych jak tylko weszłam to od razu chciałam wychodzić .... a ludzie tam mieszkają i je zachwalają
no i kolejne które nam się podobały to :
- podejście pierwsze ... 46 m2 bajkowo wykończone po generalnym remoncie cena 400 tys plus opłaty za agnecję PCC i notariusz ..... łącznie ponad 430 tys .....byliśmy na granicy zdolności kredytowej więc odpuściliśmy
- podejście drugie .... 37 m2 przytlune, wykończone ..... wynegocjowaliśmy niższą cenę .... wszystkie dokumenty złożone w banku .... mamy podpisywać umowę przedwstępną i dwa dni wczesniej okazuje się, że to nie jest cegła tylko wielka płyta ..... chcieli nas orżnąć jakieś 1800 zł na metrze - wycofujemy się w ostatniej chwili
- podejście trzecie - 46 m2 przy samej stacji metra do generalnego remontu - wszystko ok, dokumenty znów złożone ..... ale jak prosimy o potwierdzenie spółdzielczego prawa do lokalu facet zaczyna kosmicznie kręcić i nie umie tego udokumentować - zniesmaczeni odpuszczamy
- podejście czwarte - pani się rozmyśliła

Czy ktoś umie przewidzieć jakie będą kolejne sytuacje?

Z tym pamiętnikiem poszukiwaczy nieruchomości na warszawskim rynku to ja wcale nie żartuję to będzie HIT

Co do sytuacji z mamą to myślę że trzeba to przeczekać, nic na to nie poradzę skoro nawet nie chce ze mną rozmawiać i twierdzi, że nie ma już córki .....

A w pracy jakoś się to ułoży, nie ma co panikować

Cytat:

casidy86 witaj w naszym gronie. Małżeństwo wiąże się zazwyczaj z jakimiś zmianami czy to zmieniasz dom, nazwisko czy chociażby to że nie mówisz już to mój chłopak tylko mój mąż . Czasem zmieniają się także znajomi, którzy nie umieją lub nie chcą się dostosować do sytuacji. Takie życie starzy znajomi odchodzą, urywa się kontakt - potem nawiązuje się nowy z nowymi znajomymi z którymi w danej chwili mamy wspólne przeżycia, wspólne sprawy itd.

Pytanie tylko czy warto tracić energię z powodu koleżanek, którym byłaś potrzebna tylko na imprezy i do obgadywania "fajnych" kolesi - ale już na to pytanko sama powinnaś sobie odpowiedzieć.
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 10:34   #4657
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam niedzielnie i pochmurnie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Właśnie sobie też powspominałam mojego jednego ex - grzesia - równiez nie grzeszył inteligencją ale ciacho z niego niezłe było Może to malutka ten sam ?
a może On jakoś w tym roku się hajta

Cytat:

pewnie, że przyjmiemy

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
kurcze to co to za kolezanki??? wiele osob wlasnie tak traktuje malzenstwo... jak koniec zycia prywatnego, a to wcale tak nie jest przeciez.

Ja tam kolezanek zawsze mialam mniej niz kolegow
ale i koledzy nas odwiedzaja i kolezanki (znaja od lat i mnie i meza)
i moze kolezanki po prostu sie wstydza przy Twoim mezu

dla naszego kumpla ktory jest u nas prawie codzien, az do przesady tragedia jest ze jestem w ciazy... wogole jak moglismy tego z nim nie uzgodnic to jest dopiero chore... przykro sie czlowiekowi mega robi... ale co sie poradzi.

poczekaj do czasu kiedy i one beda mialy mezow same przyjda
Agatka ja odkąd jestem w ciąży to też zapomniałam co to są koleżanki ja rozumiem, że praca i dom pochłania trochę czasu, ale można się chyba na minutkę poświęcić i wysłać chociaż tego głupiego smsa Dobrze, że mam Was i wizażanki z wątku mamusiowego
Stary 2009-03-22, 11:38   #4658
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Znacie moj optymizm i poczucie humoru, ale w takich chwilach to nawet u mnie braknie poczucia humoru i chce mi sie po prostu wyc .... z mieszkaniem to juz trzeci raz taka akcja.....wiec jak znow mysle ze mam szukac kolejnego to mnie szlag trafia.....a o mamie to nie wiem co mam myslec.... oki spadam ...... jutro do szkolu wiec nie bede miala czasu myslec .....
słoneczko moje Nie będę Ci pisać, żebyś się nie smutała. Napiszę tylko, żebyś pamiętała, że wszystko ma swój cel i na pewno w końcu wszystko ułoży się pomyślnie. Tylko jakoś już niestety jest ten świat ułożony, że, jak ja to mówię, nieszczęścia nie chodzą parami, ale całymi stadami. No ale co nas nie zabije to nas wzmocni, ułoży się wszystko, zobaczysz
Tylko z Twoją mamą ta sytuacja jest rzeczywiście nieciekawa, ale niestety takim osobom się nie pomoże, dopóki same nie przejrzą na oczy i nie będą chiały pomocy. Trzymam mocno żeby Twoja mama się w końcu opanowała. Tak mi teraz wpadło do głowy, że może nie wiem, z którąś ciotką o tym pogadasz, żeby może ona spróbowała jakoś Twoją mamę podejść i jej przetłumaczyć co nieco.

Cytat:

Witamy
Pewnie że przyjmiemy.
A co do koleżanek, to wybacz, może ostro napiszę, ale to jest chore. Bo co, mężatka to trędowata i zaraża że na imprezę się z nią nie pójdzie A innych tematów jak faceci to na tym świecie nie ma? Olej takie koleżanki i tyle.
Ja mam towarzystwo moich kumpeli mieszane- część mężatki, część nie, część w stałych związkach, inne wolne. I jest super, nie mamy jakoś problemów z dogadaniem się, z wyjściami, facetów też się czasem obgada choćby dla żartów A podejrzewam że mamy nawet więcej tematów do rozmów niż byśmy były wszystkie singielki... Znajdziesz w końcu lepsze koleżanki, nie martw się

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej

ooo!!! właśnie musi być superowy

a w moich liście więdną sucho nie mają, za mokro też chyba nie.... sama nie wiem co im jest
Ad. 1 No a jak
Ad.2 U mnie w jednym też i też nie wiem dlaczego

Cytat:

Dobrze, że mam Was i wizażanki z wątku mamusiowego

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 14:31   #4659
casidy86
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny jesteście super, poprostu tęskni mi się za codziennym plotkowaniem, a widze że wy się tu fajnie wspieracie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
no trochę beszczelność moim zdaniem,powinien się cieszyć razem z wami.W którym miesiącu jesteś?Ja już jestem mamusią

Cytat:
No przykro masz z tą mamą,ale troszkę Cię rozumiem bo moja mama miała odchyły (ale już się zmieniła) np. kiedyś zostawiliśmy jej dziecko (Nati 4mies.wtedy miała) i powiedziała że jak nie wrócimy do domu o równej godzinie to zostawia ją samą w pokoju i idzie sobie, albo jak się posprzeczałyśmy bardzo kiedyś to wykrzyczała mi że po moim urodzeniu wiele razy myślała żeby się zabić.Mama się zmieniła.... mam to już za sobą.

Cytat:
Agatka ja odkąd jestem w ciąży to też zapomniałam co to są koleżanki ja rozumiem, że praca i dom pochłania trochę czasu, ale można się chyba na minutkę poświęcić i wysłać chociaż tego głupiego smsa Dobrze, że mam Was i wizażanki z wątku mamusiowego
kobieca internetowa solidarność:jup i:

Stary 2009-03-22, 14:38   #4660
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Witajcie...chetnie bym do was dołączyła

Moj ślub odbyl sie 18.10.2008 wspominam go jako cos najpieknijeszgo co mnie spotkalo w 2008 roku....:ehem :

Pozdrawiam
dudziakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 14:41   #4661
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość

Moj ślub odbyl sie 18.10.2008 wspominam go jako cos najpieknijeszgo co mnie spotkalo w 2008 roku....:ehem :

Pozdrawiam
witaj No proszę, coraz więcej nas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 15:13   #4662
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dzięki dziewczyny jesteście super, poprostu tęskni mi się za codziennym plotkowaniem, a widze że wy się tu fajnie wspieracie
Cytat:
Witam nowe kolezaneczki.... Jasne ze witamy w naszym gronie. Rozgoscie sie.

Jeszcze chwila i wrazamy do domku. Pogoda paskudna do jazdy deszcz ze sniegiem, a wczoraj takie ladne sloneczko bylo.

Czeko to straszne co piszesz... Moge Cie tylko mocno uscisnac i powiedziec ze nic nie dzije sie przez przypadek. Wszystko sie ulozy zobaczysz....

Ja jestem ciekawa jutrzejszego spotkania z ojcem w naszym mieszkanku. Boje sie awantury bo cos mi tu wisi w powietrzu ze jego wizja i nasza wizja to dwie rozne wizje... W koncu wyjdzie na to ze postawie sobie kuchenke na srodku kuchni i powiem wszystkim ze maja sie od...pitolic od naszych planow. Bo zaczynam czuc doza irytacje

Wczoraj bylismy na urodzinach mojego chrzesniaka i nasz "faflun" ( mile okreslenie naszej suni) zrobil furore. Poza tym uwielbiam jednak moich kuzynow oni jedyni ze strony mojego ojca sa normalni ...

Milej niedzieli dziewczeta, my sie szykujemy do jazdy. Buziaki i do jutra
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 15:14   #4663
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Dziewczynki
Na wstępie rozdaję rogaliki mięsne które zostały z wczorajszej imprezki - która chętna ??
Cytat:

Witamy
Z tym "wypaleniem" to ja miałam podobnie. Też coś tak jakby zgasło, emocje oklapnęły i jakaś taka pustka Ale plotkowanie z naszymi dziewczynami bardzo poprawia humor
Cytat:

Obejrzeliśmy ponad 30 mieszkań .... z niektórych jak tylko weszłam to od razu chciałam wychodzić .... a ludzie tam mieszkają i je zachwalają
no i kolejne które nam się podobały to :
- podejście pierwsze ... 46 m2 bajkowo wykończone po generalnym remoncie cena 400 tys plus opłaty za agnecję PCC i notariusz ..... łącznie ponad 430 tys .....byliśmy na granicy zdolności kredytowej więc odpuściliśmy
- podejście drugie .... 37 m2 przytlune, wykończone ..... wynegocjowaliśmy niższą cenę .... wszystkie dokumenty złożone w banku .... mamy podpisywać umowę przedwstępną i dwa dni wczesniej okazuje się, że to nie jest cegła tylko wielka płyta ..... chcieli nas orżnąć jakieś 1800 zł na metrze - wycofujemy się w ostatniej chwili
- podejście trzecie - 46 m2 przy samej stacji metra do generalnego remontu - wszystko ok, dokumenty znów złożone ..... ale jak prosimy o potwierdzenie spółdzielczego prawa do lokalu facet zaczyna kosmicznie kręcić i nie umie tego udokumentować - zniesmaczeni odpuszczamy
- podejście czwarte - pani się rozmyśliła

Z tym pamiętnikiem poszukiwaczy nieruchomości na warszawskim rynku to ja wcale nie żartuję to będzie HIT

Co do sytuacji z mamą to myślę że trzeba to przeczekać, nic na to nie poradzę skoro nawet nie chce ze mną rozmawiać i twierdzi, że nie ma już córki .....
Rewelacyjny pomysł Kochana z tym pamiętnikiem Myślę że nie tylko poszukiwacze z rynku warszawskiego by skorzystali ale też z innych miast

A co do mamy - też mi się wydaje że musicie to przeczekać aż jakoś się to unormuje .... Będzie dobrze
Cytat:
a może On jakoś w tym roku się hajta
To jednak nie ten - "mój" się ohajtał w zeszłe wakacje
Cytat:

Moj ślub odbyl sie 18.10.2008 wspominam go jako cos najpieknijeszgo co mnie spotkalo w 2008 roku....
Witamy u nas
Stary 2009-03-22, 15:16   #4664
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Cytat:
witaj No proszę, coraz więcej nas

Moze powiem cos wiecej o sobie....jestem z Krakowa mam na imie Jagoda....mam 24 lata i bede mamusia w Listopadzie....

pozdrawiam
Stary 2009-03-22, 15:19   #4665
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Moze powiem cos wiecej o sobie....jestem z Krakowa mam na imie Jagoda....mam 24 lata i bede mamusia w Listopadzie....

pozdrawiam
ooo no to serdecznie gratuluję!

Stary 2009-03-22, 15:25   #4666
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
bo my to jedna, wielka "rodzina" prawda dziołchy

Cytat:

to dołączaj nasza gromada się powiększa fajnie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ja jestem ciekawa jutrzejszego spotkania z ojcem w naszym mieszkanku. Boje sie awantury bo cos mi tu wisi w powietrzu ze jego wizja i nasza wizja to dwie rozne wizje... W koncu wyjdzie na to ze postawie sobie kuchenke na srodku kuchni i powiem wszystkim ze maja sie od...pitolic od naszych planow. Bo zaczynam czuc doza irytacje

Wczoraj bylismy na urodzinach mojego chrzesniaka i nasz "faflun" ( mile okreslenie naszej suni) zrobil furore. Poza tym uwielbiam jednak moich kuzynow oni jedyni ze strony mojego ojca sa normalni ...
ad1. moim zdaniem, skoro to WASZE mieszkanko to WASZE zdanie powinno być najważniejsze oczywiście możecie wysłuchać propozycji innych, ale decyzja powinna należeć do WAS
ad2. wcale się nie dziwię, Wasz psiak jest cudny

Cytat:
gratulacje o i grono sexi-ciężarówek też się powiększa

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-03-22 o 15:26
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 15:32   #4667
casidy86
Raczkowanie

Cytat:
gratulacje o i grono sexi-ciężarówek też się powiększa
zgodzę się że ciężarówki są sexi, ja w ciąży czułam się seksowniej niż przed i po

dudziakowa gratuluję serdecznie

Stary 2009-03-22, 15:48   #4668
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Cytat:
ooo no to serdecznie gratuluję!
Cytat:
zgodzę się że ciężarówki są sexi, ja w ciąży czułam się seksowniej niż przed i po

dudziakowa gratuluję serdecznie

dziekuje przepraszam musialam sie pochwalic.....

narazie to ja chyba nie jestem sexi...bardziej wygladam jak wymeczona po maratonie kobieta... Okorpnie mnie mecza wymioty
Stary 2009-03-22, 15:52   #4669
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje przepraszam musialam sie pochwalic.....

narazie to ja chyba nie jestem sexi...bardziej wygladam jak wymeczona po maratonie kobieta... Okorpnie mnie mecza wymioty
ale za co Ty przepraszasz Jesteśmy tu po to, żeby dzielić się radościami i smutkami. A taką nowiną jak ta Twoja, to chwalić się trzeba, bo to przecież CUD

A tak na marginesie, to my tu wszystkie jesteśmy chwalipięty na maksa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 15:58   #4670
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

Cytat:
ale za co Ty przepraszasz Jesteśmy tu po to, żeby dzielić się radościami i smutkami. A taką nowiną jak ta Twoja, to chwalić się trzeba, bo to przecież CUD

A tak na marginesie, to my tu wszystkie jesteśmy chwalipięty na maksa
dlatego przeraszam bo tylko co sie zapisalm i juz sie chwale

aha to dobrze...bo ja tez lubie sie chwalic...
Stary 2009-03-22, 16:15   #4671
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
no to musialo byc relaksujaco........a popijawa tez zapowiada sie nieźle
biedny kroliczek, ale jak rzeczywiscie sie tak meczy to chyba uspic.......sama musialam uspic 2 pieski ktore kochalam nad zycie, jeden mial padaczke i byl strasznie wyniszczony przez to- nie widzial na oczy....nie jadł....a drugi -suczka miala raka sutka i to samo -nie jadla, nie chodzila tylko sie meczyla......
dla ciebie na pocieszenie
Wiem jutro jadę do tego weterynarza i też mu powiem że jak ma się męczyć to lepiej iśpić kruliczka

Cytat:
no to ja jestem kolejna kokosowa maniaczka Z bombonierek zawsze najpierw znikają te o smaku kokosowym

rafaello rany jak ja dawno nie jadłam a też uwielbiam
Ja też jestem kokosową maniaczką

czekoladka79;
Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży
a z mamą to nie wiem może do jakiegos psychiatry czy psychologa ją zaprowadzić może oni coś poradzą, dadzą leki na uspokojenie nastrojów czy coś innego
. Tylko pewnie twoja mama nie będzie chciałą iść kurcze sama nie wiem...

Witam nowe dziewczyny dawajcie jakieś zdjęcia ze ślubów bo my bardzo lubimy zdjęcia
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 17:28   #4672
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny
wpadłam na chwilkę dziś u nas bardzo fajny dzionek
siedzę sobie w ogródku z laptopikiem i popijam karmi a mężulek obraca kiełbaski na grillu czekałam na tego grilka tak długo opłacało się bo i pogoda dopisuje i wolne

witam nowe koleżanki

zajrzę później buziaki i miłęgo dzionka pa
Stary 2009-03-22, 18:00   #4673
malutka_24
Wtajemniczenie

U nas pogoda do wczoraj było ślicznie, a dzisiaj to szkoda gadać

Cytat:
pomyśl ile kasy byś miała z wydania takiej książki akurat na mieszkanie

Cytat:

wspieramy, doradzamy, plotkujemy, pocieszamy, a jak trzeba to i tyłki trzepiemy

Cytat:

Pozdrawiam
witaj serdecznie
czekamy na foteczki ze ślubu, bo my tu jesteśmy strasznie zachłanne

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Na wstępie rozdaję rogaliki mięsne które zostały z wczorajszej imprezki - która chętna ??

To jednak nie ten - "mój" się ohajtał w zeszłe wakacje
ad. 1
ad. 2 jak to kiedyś kumpel powiedział mojemu mężowi - kolejny wolny facet stracony dla świata

Cytat:

o i grono sexi-ciężarówek też się powiększa
ad. 1 no ba pewnie, że tak
ad. 2 a no też prawda

Cytat:
Hejka dziewczyny
siedzę sobie w ogródku z laptopikiem i popijam karmi a mężulek obraca kiełbaski na grillu czekałam na tego grilka tak długo opłacało się bo i pogoda dopisuje i wolne
podziel się kiełbaskami wiadomo, że w moim stanie piwo odpada, ale takie pyszności to

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 18:02   #4674
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:

pozdrawiam
To gratuluje To jestes taką świeżutką ciężarówką ? Własnie jak najbardziej trzeba się chwalić
Cytat:
Hejka dziewczyny

witam nowe koleżanki

zajrzę później buziaki i miłęgo dzionka pa
Oj ale zazdroszczę A u nas zimnica na całego I nie zapowiada sie by było cieplej. A o grillu to nie prędko będziemy mogli myśleć.
Stary 2009-03-22, 18:08   #4675
kotekk81
Zakorzenienie

czesc dziewczatka

wlasnie wrocilam z pracy i jestem tak zmeczona ze nie wiem jak sie nazywam

wczorajsze zakupowe szalenstwo to jedna wielka porazka...nic mi sie nie podobalo i kochany malzon wrecz "zmusil" mnie do kupienia butow buty nic specjalnego takie jakby balerinki ze scietym przodem zapinane nad kostka i jeszcze torebki poszukuje pilnie ale nie ma nic co by mnie urzeklo maaruda ze mnie ale co zrobic skoro @ bedzie na dniach

witam serdecznie nowe dziewczynki

dudziakowa moje gratulacje kochana

ide zrobic kawe...ktoras chetna?? mam do kawy kokosanki

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 18:19   #4676
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wczorajsze zakupowe szalenstwo to jedna wielka porazka...nic mi sie nie podobalo i kochany malzon wrecz "zmusil" mnie do kupienia butow buty nic specjalnego takie jakby balerinki ze scietym przodem zapinane nad kostka i jeszcze torebki poszukuje pilnie ale nie ma nic co by mnie urzeklo maaruda ze mnie ale co zrobic skoro @ bedzie na dniach
Ja bym chciała by mój małżon mnie zmuszał do kupienia butów
Cytat:
ad. 1
ad. 2 jak to kiedyś kumpel powiedział mojemu mężowi - kolejny wolny facet stracony dla świata
Nikt nie chciał rogalików tylko ty malutka więc specjalnie dla Ciebie - cały talerz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg np 040.jpg (123,6 KB, 7 załadowań)
Stary 2009-03-22, 18:25   #4677
kotekk81
Zakorzenienie

Anusia malzon mnie zmusil tylko dlatego ze mial juz dosc marudzenia ze nie mam w czym chodzic z torebka bylo gorzej ale sam zobaczyl ze moja obecna nie nadaje sie juz do niczego, a ze nie bylo zadnej konkretnej to musze szukac dalej...mam tylko nadzieje ze se nie zapomnial ze wyrazil zgode

ja ja ja bym chciala rogalika, ale skoro talerz zostal odeslany do malutkiej to musze sie obejsc smakiem, ewentualnie obslinic monitor wpatrujac sie w zdjecia

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 18:32   #4678
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Anusia malzon mnie zmusil tylko dlatego ze mial juz dosc marudzenia ze nie mam w czym chodzic z torebka bylo gorzej ale sam zobaczyl ze moja obecna nie nadaje sie juz do niczego, a ze nie bylo zadnej konkretnej to musze szukac dalej...mam tylko nadzieje ze se nie zapomnial ze wyrazil zgode

ja ja ja bym chciala rogalika, ale skoro talerz zostal odeslany do malutkiej to musze sie obejsc smakiem, ewentualnie obslinic monitor wpatrujac sie w zdjecia
No właśnie - żeby później nie było że przecież on Ci niczego nie obiecał Z facetami to juz tak jest - powiedzieć coś dla świętego spokoju żeby kobieta nie marudziła

A rogalików jeszcze nie wysłałam - coś kurier się spóźnia, pewnie przez ten deszcz wiec jak malutka się zgodzi mogę ci kilka odłożyć
Stary 2009-03-22, 18:41   #4679
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

dzieki wielkie dziewczynki....no bardzo wczesna ciaza....dzis naprzyklad koncze...7 tydzien....:j upi:
Stary 2009-03-22, 19:36   #4680
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
no tak polski sklep- jak zawsze szlismy na zakupy do tego sklepu to z taka dluga lista hehe
a w jakiej miejscowosci mieszkasz??? ja mieszkalam i pracowalam najpierw przez półtorej roku w Dun Laoghaire- piekne miasteczko
a pozniej ponad pol roku w Dundrum.......
my to mamy teraz 4 polskie sklepy w naszej małej mieścinie o nazwie Nenagh
tu mieszkam już prawie dwa lata a wcześniej mieszkałam koło Galway prawie rok

Cytat:

A w pracy jakoś się to ułoży, nie ma co panikować
OMG to faktycznie macie przeboje z tymi mieszkaniami ale wkońcu kiedyś znajdziecie to swoje wymarzone gniazdko i życzę aby to było jak najszybciej
a co do mamy to brak słów

bądź dobrej myśli a wszystko się ułoży

Cytat:

No przykro masz z tą mamą,ale troszkę Cię rozumiem bo moja mama miała odchyły (ale już się zmieniła) np. kiedyś zostawiliśmy jej dziecko (Nati 4mies.wtedy miała) i powiedziała że jak nie wrócimy do domu o równej godzinie to zostawia ją samą w pokoju i idzie sobie, albo jak się posprzeczałyśmy bardzo kiedyś to wykrzyczała mi że po moim urodzeniu wiele razy myślała żeby się zabić.Mama się zmieniła.... mam to już za sobą.
ja uwielbiam tu plotkowac z Wami babeczki bo na żywo to nie mam zabardzo koleżanek teraz chyba, że z klientami w solarium hmm

no to też Ci mamusia dała popalic dobrze, że już się wszystko ułożyło

Cytat:

to dołączaj nasza gromada się powiększa fajnie
prawda, prawda im więcej tym lepiej

Cytat:
wspieramy, doradzamy, plotkujemy, pocieszamy, a jak trzeba to i tyłki trzepiemy

czekamy na foteczki ze ślubu, bo my tu jesteśmy strasznie zachłanne

podziel się kiełbaskami wiadomo, że w moim stanie piwo odpada, ale takie pyszności to
właśnie foteczki, foteczki

a kiełbaski wysłałam tylko uwaga bo mnie tak przeczyściło teraz i nie wiem przypadkiem to od tych kiełbasek hhehehe

Cytat:
czesc dziewczatka

wlasnie wrocilam z pracy i jestem tak zmeczona ze nie wiem jak sie nazywam

witam serdecznie nowe dziewczynki

ide zrobic kawe...ktoras chetna?? mam do kawy kokosanki
wklej foteczki butów
a kawunie już dziś dwie wypiłam to nie ale z chęcią się skuszę na kokosanki

my już odpoczywamy po grilku małżon na jednej kanapie drzemie a ja mam czas dla Was w oczekiwaniu na taniec z gwiazdami i teraz albo nigdy

zaraz mnie coś trafi już kilka razy nie chce mi się wysłac odp bo niby za dużo grafiki, ciągle coś usuwam wrrr

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości