|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
gialla - czyżby "samotność w sieci" ^^
Little Balerina - ja Cię bardzo przepraszam.. naprawdę.. przez 2 dni byłam bez dostępu do internetu ;o i nie mogłam Ci odp.... a teraz widzę, że dziewczyny już Ci odpisały... więc nie ma co...ale dodam kilka, żeby nie było wiesz... zwykle można na mnie liczyć... tylko ostatnio niestety ![]() zwykle smutki popijam gorącą herbatą. dziś wypiłam jej hektolitry. już nie śmieję się jak kiedyś... jak byłam mała... myślałam, że miłość jest dla mnie... Przepraszam, że tylko 3, bo nie warto pisać więcej... dziewczyny się taak rozpisały już... ![]() * * * kochane moje <3 kradnę notorycznie TiS - najlepszaa
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-22 o 16:51 |
|
|
|
#1232 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze to "guru" ![]() dziękuje Kochana <33 ;** i to samo mogę powiedzieć o Tobie ^^ kradnę Cytat:
Cytat:
___________________ dziękuję Ci, że potrafisz wyciągnąć dla mnie słońce z rękawa. a ja znów gram w grę pt.: "oszukać przeznaczenie". upity stan świadomości. w życiu mało było sytuacji w których nie wiedziałam co powiedzieć. wczoraj dosłownie mnie przytkało. uczucie pustki, która mnie wypełnia jest okropne. cisza otaczająca mnie w około jest przeraźliwym krzykiem. bezradność boli najbardziej. byłam na etapie kompletnego otępienia. nie zastanawiałam się nad niczym. kompletnie. nic do mnie nie docierało. zajmowałam się tylko i wyłącznie sobą. ale nie miałam pojęcia, kim jestem. czasami to nawet nie wiedziałam, czy w ogóle jeszcze żyję. czuję się, jakbym wypędzała z siebie diabła. i kiedy stałam naprzeciw Ciebie i patrzyłam Ci w oczy rozsądek, przemyślenia - wszystko poszło w kąt. kochałam Cię. potrafiliśmy godzinami patrzeć przez okno opowiadając sobie historie naszego życia. nikt nie próbował tego ratować. oboje myśleliśmy tylko i wyłącznie o sobie. a my w brutalny sposób postanowiliśmy wykańczać się nawzajem.
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Umieramy dla miłości jak ziarno, które chce piąć się ku słońcu, lecz okazuje się, że to kolejne emocjonalne samobójstwo.
To już nie apokalipsa... to armagedon! ![]() Jeżeli chcesz, aby życie przestało Cię kopać w tyłek, to przestań go w końcu wystawiać! Czuję się dziś jak mucha, której ciekawe świata dziecko wyrwało skrzydła. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-22 o 16:03 |
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa - normalnie kocham tą książkę. x3
![]() jeszcze troszkę: Czasem ludzie to gnoje,dbają tylko o swoje.Nie pomogą nikomu.A trzeba pomóc.Zabijają wzrokiem pełnym zawiści.Uważają, że są czyści.Egoiści. Nic się nie opłaca, można jedynie marzyć o normalnym życiu, lecz w oczach brak wiary. Każdy cicho siedzi w szarym kącie. Zatrzymujemy sie na srodku drogi sponierwierani nie wiemy co robic. Lawina pytań zasypuje nam głowe, nie potrafimy serca wyrazić słowem. Stoimy tu teraz tak obok siebie, jedno o drugim prawie nic nie wie. Tak wiele nas dzieli przed soba zamyka, a całe zycie w sztywnych rubrykach. Ja wiem, że przyjdzie taki dzień. Staniesz wtedy obok mnie. Uśmiechniemy się do siebie wreszcie. Wszystko zmieni się na lepsze. Czekam wciąż na Twój znak. Chociaż jeden miły gest. Czekam wciąż na Twój znak. Przecież o tym dobrze wiesz . |
|
|
|
#1235 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Od jakiegoś czasu regularnie kradnę Wasze opisy Dzisiaj postanowiłam dołączyć do Waszego grona! A teraz sama postaram się coś dodać; z ksiązki, z filmu, z piosenek, może i znajdzie się coś z mojej weny ![]() In Your name I find meaning... Nie będę tłumaczyć się jak winny ktoś! Co złego w tym, że kocham Cię? Sobą być... Twoją być... Czekać... To grzech? -Kochasz ją? -Zrobiłbym dla niej wszystko... A najdziwniejsze jest to, że nie wiem dlaczego... Oceniaj mnie, niech jad strumieniami leje się. możesz wziąć mnie za rękę, możesz też śmiać się ze mnie. tak jakby inaczej... lepiej. koniec prawie zawsze jest początkiem. Miłość to jest takie coś, czego nie ma. To takie coś co sprawia, że nie ma litości... To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół... Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić /Sara/ z każdym dniem coraz bardziej cię nienawidzę. czy to co jest między nami można nazwać miłością? Are you the one? To walk this path with me until the end of time... pozwól mi odejść, zapomnieć. pokochać znów siebie.
I can shine even in the darkness, but i crave the light that he brings... Edytowane przez fallenangel939 Czas edycji: 2009-03-22 o 16:33 |
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Oto kilka prostych słów – ty
uwierz w ich prawdziwość.
|
#1237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w końcu nie zawsze rozmiar ma znaczenie a guru przy tobie nabiera całkiem innego sensu, lepszego a ja ? ja to ja ;p taka mała, pokrzywiona od nadmiaru nauki maturzystka ^^ ha. ^^ Cytat:
nawet jakbym była z Brad`em Pittem pod prysznicem to go zostawię i przylecę na pomoc Big Love ![]() Cytat:
w sensie twórczym Co potwierdza powyższa twórczość Ta fantazja facet ma z Tobą dobrze ;pp________________________ Kiedyś dorwę tego chu.ja co tak wkręca te czupaczupsy w ten pier.dolony papierek
![]() otrzyj oczy, sercu sól zaszkodzi . mów do mnie jeszcze . the smile on your face lets me know that you need me . ..jest mi trochę lżej, trochę lepiej śpię . Wszędzie pełno twoich miejsc jeszcze jesteś z nami . Jest całe niebo samotności . screw it. ! są słowa, których mówić nie należy . mowa pocałunków . I tylko czasami mam ochotę być 'wredną dziewczyną' . Przydałby mi się worek treningowy . Ktoś powiedział, że mam na bani. absolutnie niemożliwe . Niemożliwe. Raczej nie. Nie. Może. A może. hm... a jeśli to prawda. chyba. to na pewno prawda. ten ktoś miał rację. mam na bani ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-22 o 16:49 |
|||
|
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm dziewczynki jestem tu całkiem nowa, ale muszę się przyznać, że od jakiegoś czasu bez rejestrowania się bezczelnie podkradałam
![]() Więc sumienie mnie ruszyło i wrzuca kilka od siebie jeśli coś się powtarza to z góry przepraszam ![]() pamietaj wiara i nadzieja bo miłosci juz nie ma szukaj mnie cierpliwie dzien po dniu pozwol mi uslyszec cisze czasem lepsze to niz potok slow kobiece serce silne jest wymyslilam Cie noca przy blasku swiec nauczylam sie ciebie na pamiec wsciekla na slonce ze za wczesnie wstalo pomiedzy nami setki slow i cicha nadzieja w sercu burdel w mej glowie jak w damskiej torebce wiesz Prosiaczku czasami nawet milosc znika jak miodek kubusia to bedzie nasz prywatny cud Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
#1239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeea ! ;D Dzieki Mysia <3 ;* Kocham Mocno ![]() tylko oczy Twoje swiecą jak latarnie. bym nie zbłądził,kiedy handra mnie ogarnie.. Hollywood to takie miejsce, w którym płacą ci tysiąc dolarów za twoje ciało, a jedynie 50 centów za duszę. A co ja mam powiedzieć dopiero? Nic. Kogo to obchodzi. Znaczy obchodzi, ale nie tych co trzeba. Dziwne. Bardzo dziwne. Ja tego nie czaję. Ale było tak. Jest tak. Będzie tak.
|
|
#1240 |
|
BAN stały
|
Jestes typem faceta , który w restauracji zamawia zawsze to co sąsiad. Znalezie dobrego faceta, jest tak prote jak znalezienie taksówki w burze sniezna w noworoczny wieczór. Jesli powiem ze przepraszam, ze jest mi przykro. Wybaczysz mi ? Legenda o smoku uczy, by nie zaspakajac głodu byle baranem. Truskawkowa piana w głowie, w srodku malinowe serce. Miłosc i sex zaborcze az strach, zazdroscił im Bóg, sam by tak chciał. Gorzka prawda, choc kłamstwa takie słodkie. Znasz wszystkie zapiecia w moich pachnacych sukienkach.
|
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
Invisible touch...
I'm gonna live my life in my own way. Czy serce może kochać dwóch mężczyzn jednocześnie? "Miał najpiękniejsze oczy, jakie kiedykolwiek widziała. Ale jej serce biło teraz dla innego." "Takie czasy nastały, że jak chcesz z kimś mądrym pogadać, musisz rozmawiać sam ze sobą." "Ludzie dzielą się na tych, którzy spojrzeli w głąb siebie oraz na tych, którzy tego nie uczynili i nie uczynią. Ci pierwsi rzadko kiedy zostają normalni."
|
#1242 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
* coś odnośnie Twojej prośby:jesteś mi tak potrzebny. chciałabym wtulić twarz w Twoją pierś i ze spokojem wsłuchiwać się w bicie Twojego serca. mimo wszystko, nie potrafię żyć bez Ciebie - potrzebuję Cię, Twoich ramion, oczu, ust. żebyś tylko był.. nie odchodził kiedy potrzebuję Cię bardziej niż zwykle. potrzebuję Cię mieć gdzieś, nie przy sobie, ale dla siebie. potrzebuję Cię jak nikogo innego by nie spalić się sama w sobie. to esencja tego jak bardzo Cię potrzebuję.
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
Próbujesz dopasować mnie do swojego idealnego pudełka.
Nie znasz nawet mojej ulubionej piosenki. I don't wanna be your little picture perfect pretty girl . [nie chcę być twoim małym obrazkiem idealnej ślicznej dziewczyny.] u let me slip between the cracks. ! [pozwalasz mi upaść między szczeliny.] Madness the magnet keeps attracting me . [Szaleństwo to magnes, który ciągle przyciąga mnie .]
|
#1244 |
|
Rozeznanie
|
lubiłam z tobą płakać. dziwne, bo nie lubię okazywać uczuć.
chciałam namalować piękny świat. okej. ale nie pozwól mi się w tobie zakochać. Podotykajmy się spojrzeniami. bo nie wiadomo skąd zawieje wiatr. '..pierwszy raz jestem już gotowa.. kochać cię ' Stęsknione westchnienia w liliowym kolorze . czekolada. tuczy hormonami szczęścia. byłam zakochana. a może tylko głupia. W kieszeniach mam kilka miesięcy tajemnic ;] Wszystkie marzenia prysły.
|
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
"Naszym największym wrogiem jest miłość.
Jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku." Zbyt daleko, by móc Cię mieć. Ale nie tak daleko, by móc przestać Cię kochać. "Jeśli chcesz, by cię objęto - otwórz ramiona." "Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania, jaki ja znam, to ten, że się jest pszczołą." ![]()
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, witam wszystkie "wizazanki"
![]() To mój pierwszy post na tym forum (które zresztą śledzę od bardzo dawna), mam nadzieję, że któryś z opisów przypadnie do gustu: Na dobranoc chciałam wypić szklankę Twoich snów... Spod przymkniętych powiek patrzę jak umyka czas. Nic, że piąta rano jest- Świt to chyba najpiękniejsza pora dnia Pod spojrzeniem twoim znowu zmienię się Możesz czasem nie mówić, czasem możesz nie lubić - Kochaj mnie... Ze mną twoje niebo ma już mój kształt Tulę znów poduszki co mój chłoną żal ... Obok jesteś daleko- blisko za blisko zbyt Dzień bez ciebie chociaż słodki gorzki jest Jesteś i cię nie ma o tobie więcej wiem niż chcę Nie szukaj mnie - znajdziesz noce nieprzespane W oddali coś jaśnieje, wszystkiemu w brew -Uśmiecha się Czasem myślę sobie możliwe, że gdyby miłości włożyć okulary nigdy nie bylibyśmy zakochani Poliż mnie, i'm polish, albo jeśli wolisz, możesz mnie posolić, albo..wy-miętolić. Marzeń na jutro trzeba namarzyć coraz trudniej przerobić na siedem,numer nieba, pod którym przyszło nam żyć Mimo wszystko można nie mieć nic- Szarą nitką łączyć szare dni Słowami bawimy się w miłość... kobiety nie zmienisz, ale możesz zmienić kobietę, choć..to niczego nie zmienia Nikt nie wie, w jaki sposób powinien przeżyć własne życie. Każdy ma prawo marzyć inaczej. Wszystkiemu mogę się oprzeć z wyjątkiem pokusy. Czasami poczuć Twój dotyk, to skrajność upadku... Biec w deszczu, by dostac nic za wszystko... Pani z czarną rękawiczką, kiedyś miała być księżniczką... Własny raj to czerwony grapefruit w dłoni obmyty łzami chodź ze mną, by nadać sens życia krokom Gorzka cząstka pomarańczy... Biegnę z Tobą tuż nad ziemią... dokąd tylko chcesz I'm a girl from codeine city przez zamknięte powieki patrze na ginące światło... Dość mam już pustych dni i świąt których nie było W pieszczotach roztańczonych chwil... W iskierkach wspomnień grzeje się, w pamięci szukam Cię... Czas płynie jakby nigdy nic, głośno liczy moje łzy |
|
|
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
Nić porozumienia bez słów Pustka, zamęty poszły w niepamięć Twoje palce na mej skórze stworzyły powieść Znasz to czy kłamiesz nie boj się nie powiem ile było ile będzie ile w glowie cokolwiek proste, chcesz mieć do mnie dostep od teraz mysle czy mam dalej grac w ta gre bez potwierdzenia wpadam a paranoje wypuść mnie ja się duszę. Jak mam przezyc w pętli.. nadal wydaje się jak by było za pięknie..
|
#1248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
------------------------------------ 1.Dla mnie umarłeś. 'Gdzieś za miastem' - powiedziałam mamie. Dla mnie umarłeś. 2.Znowu razem, trzymając się za ręce .. 3.Nie wiem jak się nazywasz, Ale wiem, że istniejesz .. Wiem że kiedyś, ktoś mnie pokocha .. 4.To na pewno sie stanie, ale jeszcze nie dzisiaj.. 5.Jest tam tak cicho, że słyszymy piosenkę zaśpiewaną wczoraj .. 6.Pamietam jeszcze spacery we dwoje, baz skarg na bolącą nogę i mecz, którego nie oglądałeś, bo chciałam porozmawiać, i ten wieczór kiedy przybiegłeś, bo poprosiłam: bądź teraz ze mną. 7.trzymałeś za rękę mimo, że wydaje ci się śmieszny mój lęk przed ciemnością. Byłeś, tego się nie zapomina. 8.najbardziej lubie wieczory-wtedy przychodzisz...czasami.. ale nie wiesz ,ze ja zawsze bede marionetka poruszana przez ciebie za sznurki na scenie nieskonczonej tesknoty .. |
|||
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Czyż nie wiemy, że nasz los jest nam przyrodzony i dany nieodwołalnie, i czyż nie czepiamy się mimo to żarliwie i zawzięcie złudzenia wyboru, iluzji wolnej woli ?
I o co tyle milczenia? Lepiej mów, że mam serce z kamienia. Że się zmieniam, jak moda, kobieta, szczęście, jak woda... little crazy thing called: LOVE ![]() street of dreams... |
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Mam serce wypełnione Tobą po brzegi.
Miłość? Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami Nie zawstydzajcie tak mojego słoneczka bo czerwienieje!Zrzeknę się siebie. Wystawie na licytacje. Dopłace. |
|
|
|
#1251 |
|
Raczkowanie
|
dostatecznie powodujesz mój płacz on ma piły łańcuchowe maleńka love me tender / kochaj mnie czule roztrzaskaj butelkę sale tortur-sekretne korytarze traktuj okrutnie ale kochaj mnie ryzykuję na swój sposób i zagłuszam mój smutek
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#1252 |
|
Rozeznanie
|
Little Ballerina - chyba już za późno aby odpowiedzieć na Twoją prośbę. Przepraszam ;* Ale inne dziewczyny się postarały więc mam nadzieję, że wybaczysz.
nydee - powodujesz, że się rumienię ^^ ale cieszę się, że nasza miłość jest wzajemna <3 ____ Nie rozumiem Cię. Wciąż Cię ranię. Mówię rzeczy, które nawet u takiego twardziela jak Ty wyduszają łzy. A Ty... Nawet z kałuży tych łez tworzysz napis ‘Kocham Cię’... -Nie odchodź... -Przecież stoję przy Tobie. -Ale duszą jesteś przy niej... -Dlaczego?... Dlaczego wciąż o mnie myślisz.? Pomimo tylu lat... -Blizny są widoczne przez całe życie. Nawet jeśli skaleczyłeś się w dzieciństwie. A Ty jesteś moją blizną... Dla Ciebie włożę skąpą bieliznę. Czerwoną, jak lubisz. Kupię najdroższe wino, dla podgrzania atmosfery. Pozwolę Ci nawet zlizać ze mnie bitą śmietanę. Ale Ty... nawet w takiej chwili będziesz myślał, że ona ma bardziej aksamitną skórę, prawda?.. I co mi zostało?... Srebrne serce na łańcuszku, ale przecież ono nie zastąpi mi tego, które złamałeś... Jesteś gorszy niż HIV. Bo on w końcu zabija, a z Twoim wspomnieniem muszę żyć całe życie. I choć wyniszcza – nie zabije... Zamknięta w kartonowym pudle próbuję się wyrwać z objęć samotności Zawsze chciałam Cię chronić... Zasłaniać parasolką w deszczowy dzień, gdyby samochód nierozważnie wjechał w kałużę. A okazało się, że to ja byłam tym kierowcą samochodu, który wciąż oblewał Cię wodą... |
|
|
|
#1253 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały. Przepraszam, ze nie odpowiadałam na prośby. Mam bajzel w życiu i nie jestem w stanie myśleć.
nauczyłam się umierać w sobie. nasz mały, chorobliwie duszny świat. nie do wiary jak łatwo zgubić sens. parszywy czas. bezradność dni. Jeszcze nigdy tak odległy nie był dla mnie Bóg. Jeszcze nigdy tak ogromnie nie zabrakło sił. Jest łagodny i beztroski. Ma zielone kocie oczy <3 czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.
|
#1254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
abunee jak zwykle podpierdzieliłam < 3 _________________________ ______________ they'll be really really lucky.
będą wielkimi, wielkimi szczęściarzami it's better that you know, that love is hard. będzie lepiej dla ciebie, jeśli w porę się dowiesz, że miłość jest ciężka. love is hard. if it was easy, it wouldn't mean nothing tough. miłość jest trudna. jeśli byłaby łatwa, tak naprawdę nic by nie znaczyła but you said love taste so much better when its cruel powiedziałeś, że miłość smakuje dużo lepiej, kiedy jest okrutna and nothing ever hurt like you. i nic nigdy nie bolało, jak ty yes you stung me good dobrze mnie użądliłeś we could build a rocket, fly to the moon, leave Tuesday morning, and be back for noon moglibyśmy zbudować rakietę, pofrunąć do księżyca, wyjechać we wtorkowy ranek i nigdy nie wracać I look at you, you bite your tongue patrzę na ciebie, gryziesz się w język
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2009-03-22 o 19:07 |
|
|
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
okej tu jeszcze kilka.
Dziewczyny jestescie świetne, wiele razy wasze opisy mi pomogly... DZIEKI! cos ode mnie: O rzeczy mało ważne potykam się... Nasyć mnie złudzeniami znów każdy nowy dzień koi przeszłość , gdy przed sobą mam twoją twarz Daj mi czas, zebrać siły chcę... grzechy jak silny narkotyk nie dają ci spać Od mych łez czuję, że gubię sens Dawno tonie mój świat. stępić zmysły muszę, żeby trwać. Łatwiej odejść, trudniej znieść codzienności smak. |
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedy ktoś kogo kochasz, z kim łączyło Cię tak wiele, powie że chce być dla Ciebie przyjacielem, powiedz mu, że może nim być, jeśli z Twojego serca wymaże każdy dotyk, przytulenie, próby pocałunku...
Powiedz mu, że może nim być, jeśli z Twojego serca wyrzuci tę miłość, która zdążyła sie już narodzić ... Inaczej to nie będzie przyjaźń ... Za każdym podaniem ręki, przyjacielskim objęciem będzie stało wspomnienie. Wszystko będzie nim podparte, nim i nadzieją na to, że może kiedyś jeszcze coś z tego będzie ... A kiedy on powie, że nie potrafi, powiedz: trudno bracie, przyszedł kres .. I odwracając sie od niego - odejdź .. niech Cię już nie nęka ... moze komus sie przyda
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z godziny na godzinę co raz bliżej. Bedzie super. Juz nie moge się doczekać ;* Bo warto czekać ;* Juz niedługo! mmm Piąty kwiecień - jak bajka jak sen ;* jeszcze troszke! Wytrzymać, wytrzymać! Mam nadzieje, że troszke pomogłam ... buziolki ;*
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Rozeznanie
|
chodźmy na spacer w wysokich trawach.
nie pozwól by znów zniknął z Twych snów. szkoda, że teraz wiem ile w jego myślach było mnie. by zyskać miłość wypełnij się nią, aż staniesz się magnesem. wiem, że moje oczy to już duże dziewczynki tylko czasem moczą się nocami.. puste oczy pełne kłamstw. i płaczę co noc, a łzy myje mi deszcz. i kocham ten ból , gdy zbyt mocno Cię chce.. każde cierpienie ma sens. seks to największe nic tego świata.
|
|
#1259 |
|
Przyczajenie
|
Witam, kochane
świetne opisy, nie ukrywam że czasami je kopiuje ![]() ale mam do Was prośbę: czy mogłybyście coś stworzyć o chłopaku z których kiedyś byłam, a teraz pisze tylko po to żeby umówić się na seks(chcę żeby się odczepił) z góry dziękuję! |
|
|
|
#1260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za kogo ty mnie masz? Już kotku nie dla Ciebie. ;* A teraz płacz. ;] Miedzy nami już nie będzie ŻADNEJ miłości. Nie licz na nic. Żegnam! ;] YYY starałam się ;p Brak mi trochę weny twórczej :PP |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

a teraz widzę, że dziewczyny już Ci odpisały... więc nie ma co...ale dodam kilka, żeby nie było
wiesz... zwykle można na mnie liczyć... tylko ostatnio niestety

i jeszcze to "guru" 
wystarczy Marzena 
Dzisiaj postanowiłam dołączyć do Waszego grona!