|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
nydee- mnie się ten tekst z Pamiętnika dość często się przypomina
cieszę się, że zabierasz, bo ja też Twoje kradnę m.in: dziękuję Ci, że potrafisz wyciągnąć dla mnie słońce z rękawa. byłam na etapie kompletnego otępienia. nie zastanawiałam się nad niczym. kompletnie. nic do mnie nie docierało. zajmowałam się tylko i wyłącznie sobą. ale nie miałam pojęcia, kim jestem. czasami to nawet nie wiedziałam, czy w ogóle jeszcze żyję. a my w brutalny sposób postanowiliśmy wykańczać się nawzajem. Little Balerina- ufff, kamień z serca ![]() a na świecie są istoty nieznane. człowiek drży z przerażenia przed ich poznaniem. codziennie przekraczam to dziwne zwierzę w sobie, a ono śmieje mi się w twarz, przyjmując postać nikczemnej bestii. i jakby wiedziało, że się na pewno poddam.. anioły śmierdzą potem, żrą kiełbasę, mają w dupie żywych słońce zabija na raty nas w nadfiolecie braciszku, przyszło nam szumieć na skur.wiałym bruku miasta potrzebuję wczoraj
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
JednaNaMilion - trzymaj się cieplutko mała
jak coś to pisz... ![]() * * * tak, żeby off'a nie było ![]() Nie stanę, będe szła. Zatańcz ze mną jeszcze raz... Gdy Ciebie nie będzie, Ziemia rozstąpi się... * * * dobranoc laski ja muszę lekcje jeszcze robić :/ * Kochane moje <33
|
|
#1263 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuję ślicznie piękny opisy ![]() ![]() ![]() ![]() napewno wykorzystam . |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie jestem zabawką,którą bierzesz do rąk tylko wtedy gdy Ci nudno!! Byłam na wyciągnięcie ręki. Ale ty zawsze lubiłeś sięgać dalej. Nie! Ja planem B dla NIKOGO nigdy być nie chciałam!!! Wiesz co mi sie marzy? Zero udawania, podtekstów i głupich komentarzy! Nie probuj zwlaszcza z uczuć drwić - zabaw się kimś innym i jeszcze może: Teraz jesteś, bo się boisz, ale nie jest to mój strach... Żegnam! (nie wiem czy się przydadzą, mam jednak nadzieję, że chociaż jeden wybierzesz )
Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-03-22 o 20:01 |
|
|
|
|
#1265 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() bardzo mi pomogłyście. |
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina , jeśli jeszcze aktualne :
nie ma uśmiechu wiosny . na Twój fałszywy , też nie mam ochoty patrzeć . zalatuje piątkiem trzynastego , tyle tylko , że ostatnio codzień takie piątki . z prawej kłamstwo , z lewej fałsz . jakoś szarawo się zrobiło .. tak jakby na złość mi . oj życie , czy ja Ci wspominałam już o mojej nienawiści do Ciebie ? _ powiedz mi , czym uleczyć tą miłość ? i znalazłam się na szczycie , tam gdzie zawsze marzyłam . Zobaczyłam te wszystkie fałszywe twarze , spojrzenia i uśmiechy . Pomyślałam , tylko jedno : ' co ja tutaj ku_wa robie ? ' i już nawet nie moge o tym myśleć , bo czuje , ze rozerwie mi klatke piersiową . ! czy Ty kiedykolwiek zrozumiesz to co zrobiłes ? ! świat pełen jest morderców . Codzien zabija sie miliony serc . Dlaczego nikt z tym nic nie robi ?
M. ; * http://streemo.pl/Portal/529958,Utwor,BJN_Perla.ht ml J A R A Ć S I Ę ! Edytowane przez MySmallCornerInSky Czas edycji: 2009-03-22 o 19:57 |
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa - dziękuję Ci bardzo, tym bardziej, że się przydały. wiem, wiem, oczywiście zawsze mogę na Ciebie liczyć Kochanie <3
![]() nydee - jednak ja Cię bardziej <3 ależ Cię okradłam. Vivi12399 - przydał się, przydał zabieram kilka Słonko ;**KaMa2704 - haha ;d łooh. to kurde. widzę, że cokolwiek by się działo to mi pomożesz. z resztą wzajemnie Skarbie <3 aa i zabrałam chyba wszystko.papergirl - ojj. tam. nic się nie stało. wybaczam bez zastanowienia zabrałam normalnie wszyściutkoo ! truskawkowa1993 - no, to mam nadzieję, że już wszystko dobrze będzie z resztą TY zawsze masz cudowne pomysły. również love <33MySmallCornerInSky - łooh. dziękuję strasznie. Kocham ! <3To siedzi w nas jak szósty zmysł Jestem bronią masowej konsumpcji Wiem, że zabiłby za mnie Boję się, że ktoś zobaczy wielką, trudną miłość Nie chciałabym być niegrzeczna Jeszcze wierzę w nas nadal i może jestem naiwna A może jeszcze wszystko się ułoży, a może będzie jeszcze gorzej? Serce zawsze takie drobiazgowe __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam.
Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-03-22 o 20:02 |
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() .....Bo powaga zabija powoli.... "Kobieta i spokój są to tak niezgodne rzeczy, jak ogień i woda. Mahomet dobrze znał kobiety, kiedy ich nie chciał wpuścić do swego raju, żeby tam spokoju nie mieszały." Pamiętaj jednak, żeby robić swoje. Takie masz zadanie na tym trudnym świecie, musisz podtrzymywać swoją miłość i robić swoje choćby nie wiem co. Możesz zostac ile chcesz.... obmyśliłam dla nas dobry plan..... razem zestarzejmy się..... wciąż tak mało jest dobranych par....." "Kochac czlowieka to pragnac razem z nim sie zestarzec" Frajer z marzeniami.... to byla najwazniejsza życiowa lekcja.Nawet,gdy juz wydaje Ci sie ze to koniec i opadasz z sił, trwaj przy tym co jest dla Ciebie najbardziej wartościowe. Najwieksze ukojenie sprawia Ci to czego nie osiagasz odrazu tylko to na co tyle czasu pracowales...
|
|
|
#1269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękujęęę bardzo! * Biorę wszystkie. xD |
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki przepraszam że tak długo mnie nie było.
A Wy pędzcie jak szalone i dużo stron musiałam nadrobic . Ale już jest doobrze ![]() ![]() No i przyznam ,że okradłam Was troszku ![]() a Najbardziej to chyba: -Little Ballerina -nydee -Primadonna -dontlookdown -12 Stonka -TiScatteroUnaFoto -KaMa2704 -3martyna3 Wszystkie jesteście boskie ![]() *jakby znikąd pojawiają się słowa. Najpierw kalekie, stłumione, urwane. Potem pełne skupienia, dokładne, precyzyjnie skrywające uczucia. Wreszcie lekkie, otwarte, proste i pełne energii. Wyznajemy sobie siebie bez obaw". *'Ty daj mi rękę, chodźmy na spacer..' *Więc znikaj kochanie to nie miłosny taniec... To zauroczenie! Albo bog wie co... *akceptacja otwiera ludzkie serca. *.. poczułam zapach daktylowej czekolady i przypomniały mi się Twoje słodkie oczy ;* *Come and touch me baby I need to feel loved *'w obce ramiona jestem wtulona w rytm tego bluesa kołyszę się' ________________ ♥so take my hand and come with me, we will change reality♥ Łukasz <3 x33 |
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
` nie pomyślałabym ze będę kiedykolwiek taka uległa jakiemuś facetowi `
Dziewczyny.. sytuacja wygląda tak..mój facet obiecał mi jakiś czas temu że nie będzie robił jednej rzeczy...mowil ze nie jest uzalezniony itd. powiedzial ze jesli juz to raz na jakis czas.. niestety...nie dosc ze co weekend to w ten weekend przez to widzielismy sie 3-4 godz. wczoraj. dzisiaj i w pt. w ogole..w tygodniu sie prawie nie widzimy wiec chcialabym miec go troszke..TO staje się ważniejsze dla niego niz ja... moze jakies opisy trafiające?
|
|
#1272 |
|
Marudziara
|
Płynąc gondolą w tunelu wyborów.
Na białym papierze zozlewa sie kolejna czarna kropla. Pulsujące żyły moich myśli.
|
#1273 |
|
Przyczajenie
|
"Koniuszkiem języka przesunełam po łuku jego dolnej wargi.Byla idealnie gładka, a w smaku..." "Miał takie cudowne wargi:twarde i zimne jak marmur, ale jednocześnie niesłychanie delikatne" Chodź, zabiorę Cię na spacer... skryj pod swetrem zielonym, w ciemność co uspokoi. no jak, jak to się mogło stać? If I tell you Will you listen? Will you stay? Will you be here forever? Never go away? All my agony fades away, when you hold me in your embrace.
I can shine even in the darkness, but i crave the light that he brings... Edytowane przez fallenangel939 Czas edycji: 2009-03-22 o 20:53 |
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
... Jedna chwila, ona wszystko zmieniła ... Nie przekupisz teraz serca, które przepełniłeś bólem ^^ a gdy zatęsknię nauczę się milczenia ... Jedna chwila - chwile wcześniej jeszcze żyła Jak to sie stało? Przecież w Boga wierzyła ^^ Bez tej tzw. 'miłości' nie da się żyć ! Nie obchodzi Cię, to że ranisz mnie ! Gorzkie chwile dają jednak sens... " .. i krzyczysz chwilo bądz wieczna . " __________________ ... to co ma sens, nie to co piękniejsze ... <3 Edytowane przez nethaa Czas edycji: 2009-03-22 o 20:58 |
|
|
|
#1275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty dla mnie wszytskim, a ja twoim cieniem. halo halo! nie przeszkadzam ? Może czas wybrać? Wybierasz źle. Ale jak wolisz. Nawet nie mam z kim podzielić samotności. Cholernie nieważna. tak przy okazji... właśnie Cie okradłam ;* ;p |
|
|
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam siebie płaczącą,ostatni raz
to nie sposób w jaki chce zakończyć moją historię.. Wierzysz... że człowiek może zmienić swoje przeznaczenie? Ufaj każdemu,ale zawsze przekładaj karty. Teraz mam swojego anioła Nie możesz grać na urwanych strunach...Nie możesz nic poczuć kiedy twoje serce nie chce czuć
|
#1277 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję. ;* jesteście niesamowite ![]() `nie mogę wyrzucić Cię z moich myśli` `nie zniosę tego, na co ja czekam ?` `Nie mam żadnej jazdy, po prostu tęsknię`
Edytowane przez x3independencex3 Czas edycji: 2009-03-22 o 21:03 |
|||
|
|
|
#1278 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zepchnięta na boczny tor. a mówiłeś 'najważniejsza'. w twe ciało móc się wtluić, jak dawniej. oddalamy się. ale wierzę, że kiedyś znów będę numerem 1. słabe, ale nie jestem w stanie nic więcje wymyślić
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam prośbę;p
W Czwartek idę na happysad na 19:00. club rura. Może macie jakieś fajne opisy z tym zwiazane ?;p oryginalne.;p moze cos z ich tekstow;p zeby nie bylo offa xD : Mam bilet bez powrotu i wiele marzeń w środku, małej walizeczki bo księżniczki mają fajne życie xD fantastyczna platoniczna. Abonent tymczasowo nietrzeźwy.. ![]() Caluj mnie w nos! o! burdel w mej głowie jak w damskiej torebce... jak mnie widzisz, kiedy myślisz o mnie..? |
|
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
___Tej nocy się zakochasz.
___Jeśli opuszczę miasto, czy opuścisz je ze mną.? ___Zahipnotyzowani przez tlenek węgla. ___Papieros po papierosie. ___Zostałam omotana. ___Czuję, że tracimy kontrolę tej nocy. ___Wiesz, że kłamię, ale wciąż mi ufasz. ___Kim jestes zeby to osadzac.?! ___Chcę wiedzieć czy złapiesz mnie gdy upadne.
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
W dupie byli i gó.wno widzieli ^^
![]() Wiec spójrz w moje oczy one odbiciem duszy .. ' Jestem człowiekiem .. nie zawsze postępuje mądrze ' ^ Pani Gozdzikowa tu nie pomoże ! ![]() .zła samoocena^^ Nie jeden Se straci, gdy spogląda w lustro, Skrzywdzonych przez naturę osób jest mnóstwo. Sam siebie oceniaj i lepiej ze skromnością .. " Gdy życie doświadcza to o wenę nietrudno " stan zamulenia i grubego w****ienia ^^ .. bo jak się *******i to od razu wszystko ! ' Nie tylko w teorii ale i w praktyce, do przodu idacą praktyką jest życie ' ______________________ ... to co ma sens, nie to co piękniejsze ... <3 |
|
|
|
#1282 |
|
Przyczajenie
|
siedząc tak całkiem sama.
Wiesz Prosiaczku, miłość jest wtedy gdy się kogoś lubi za bardzo. co dręczyło mnie we śnie, niech zachwyci mnie na jawie. ot tak, całkiem niewinnie. byś chwile był mój, byś tylko był przy mnie
I can shine even in the darkness, but i crave the light that he brings... Edytowane przez fallenangel939 Czas edycji: 2009-03-24 o 14:44 |
|
|
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
kłamałam gdy mówiłam, że potrafię żyć bez Twoich rąk
muszę sobie zrobić listę tego co mi huśtawkę nastrojów stabilizuje Jak długo zamiar masz zaciskać pięści aż do krwi? Daj ukołysać się, nie pytaj gdzie tu sens - nie odpowiem Jak długo jeszcze będziesz liczyć puste dni? Bo tyle siebie znam, ile z Twych ust usłyszę Nadeszły dni, gdy sama ogrzewam swoje zmarzniete dłonie Kup sobie sekator i przytnij swoje ego. Może pomoże... Wszystko jest pozornie normalne. Niestety pozory mylą Nawet jeśli będzie gęsta mgła, ja w tej mgle będę szła taki stan daje mi alibi do nicnierobienia |
|
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
jedne z moich ulubionych tekstów z happysad
![]() `kiedy mówisz do mnie słońce traktuje to co nie co opacznie `ile jestem Ci winien? ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? `zabierz mnie na drugą stronę... zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens. `to koniec...zabiliśmy w sobie wszystko. `wydrylujesz śliną mnie, otoczysz sprężystą łydką ;D `bo zanim zgasną resztki dnia, zanim anioły się przyśnią, zanim nasze ciała wyschną... `Każda ręka i noga Cały mój świat potrzebuje psychologa. `ja sobie sam poradzę , nie potrzebuje Twoich marzeń. `bo nie wiadomo skąd zawieje wiatr `spoza brudnych szyb paskudny jest świat `Przychodzisz do mnie siadasz pod oknem oddychasz spokojnie i zdejmujesz spodnie `noc jak każda inna noc. `palcem dłubiesz sobie w kroku ![]() `Ale wiedz, że nie powiem ci nic dobrego nic złego też nie może jeszcze mi się coś przypomni ![]() |
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
x3independencex3
ajć proszę i cieszę się strasznie, jeśli mogłam kochana Ci pomóc (ja od Ciebie też podkradam) ![]() ' podobno dziś nie ma czasu na zaglądanie do wnętrza? Już nie liczą się uczucia, już NIC się nie liczy. Jednak mam jeszcze nadzieję ... w końcu "nadzieja matką głupich" więc mogę ;] ![]() _____________________ |
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
`co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa,
bez czy w pasach bezpieczeństwa. `tak czy siak nie ważne i tak
|
|
|
|
#1287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie trudno pozbierać się, bo noc znów przechodzi w dzień.. Dziś nad światem zmienił ktoś, nieba błękit, chmur atrament... ![]() Moja samotność zaczyna się 2 kroki od Ciebie... Zamienię ciszę w szept, zamienię jawe w sen... tylko bądź. wiem, że może nie wszystkie pasują, ale może chociaż trochę pomogłam. powodzenia!
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Zgubiłam się między łózkiem, a kołdrą
Nie pamiętam, czy już zapomniałam Mozolnie lekko, z cierpliwą zwinnością, w wyrachowanym natchnieniu The angel is busy at the moment. So try again later // Anioł jest teraz zajęty. Spróbuj później Po każdym dniu postaw kropkę i przewiń kartkę dalej Uczę się słuchać, okazja czasem puka baaardzo cicho Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-22 o 21:52 |
|
|
|
#1289 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
`ukryłam serce, wziąłam hajs i stałam się próżna
`W głowie wciąż słyszę jednorazowe kocham ` w życiu bardzo bolą niespełnione nadzieje `rzucę krótkie przepraszam i z twojego życia zniknę `dwulicowość, ja ją widzę ja ją czuję bo nie jeden raz się przejechałem na osobie zaufanej `w kałużach mienią się odbicia, okruchy z naszego życia `I teraz wracam gdy świat sperdala przed oczami `Kiedy patrzysz mi głeboko w oczy - masz mnie `Podaj dłoń zaprowadzę cię, gdzie wzrok nie sięga `fakt, jesteś dla mnie jak kokaina `Spełnia się to o czym po cichu marzysz wziąć dobre wino I pójść tańczyć w deszczu z Tobą <3 `To jest prawdziwy romans weż olej "kasię i Tomka" ej[/I]
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

jak coś to pisz...

buziolki ;*
moze jakies opisy trafiające? 
wystarczy Marzena