|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Widziałyście nowe skórki? Ja zagłosowałam na pastelową (i taką sobie teraz ustawiłam), a szczerze mówiąc żadna mi się jakoś szczególnie nie podoba. Wszystki podobne. Ta pastelowa wydawała mi się najmniej krzykliwa.
Dobra, czas spać. Do zobaczenia jutro wieczorem |
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
oj widzę że tu w ogóle nikogo nie ma więc zmykam spać dobranocka
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy suwaczki na pulpit umieściłyście?
Winietki chcę, ale dylemat to mam taki, jak Wy ![]() Co do "młodzieży", to osób ponizej 18 roku nie zapraszam z osobą towarzyszącą. Jeśli 18 lat skończyli, a wiem, że są sami, to zapraszam ich samych. Zaproszenia z osobą towarzyszącą dostaną Ci, którzy są w "stałych" związkach. Nie chcę po porstu, by kuzykna np wzieła jakiegoś tam kolegę tylkod latego, by poczuć się bardzo dorosło i "też mieć partnera, choćby przypadkowego"
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-22 o 23:52 |
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
moj maly Bujo odszedl za Teczowy Most
![]() mial straszny atak, po ktorym byl juz w stanie agonalnym zeby sie nie meczyl juz nie czekalismy do rana tylko tata i TZ pojechali z nim na dyzur calodobowy ![]() byl kochanym misiem. Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-23 o 00:30 |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Lain straszliwie mi przykro Przytulam Cię bardzo mocno
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Nadrobiłam Was, ale cytować nie będę To o czym pamiętam to napiszę![]() Mysiulek i Centipede gratuluję mieszkania ![]() Elitka4 u nas w szkole też jest aerobik Moja mama śmiga od miesiąca i schudła już 6 kilo Ćwiczenia plus zmiana żywienia chyba tez się zapiszę![]() Szana my raczej tez nie będziemy osób do lat 18 zapraszac z osobą towarzyszącą, bo nei chce żeby przypadkowe osoby platały mi się na weselu. No chyba,że ktoś będzie miał chłopaka/dziewczynę to wtedy tak Na szczęście tylko 5 takich osób będzie. Ale ostatnio dobili mnie siostrzeńcy Tżta. Teraz mają 10 i 11 lat i powiedzieli, że oni by chcieli na wesele z koleżanką przyjść Chcieć sobie mogąTancerka widzisz mówiłyśmy, że będzie dobrze A co do winietek my nie będziemy mieli, żeby nie było pretensji, że kogoś usadziliśmy koło kogoś z kim nie chciał siedzieć.Lain przykro mi z powodu kotka ![]() A z dobrych wiadomości to zdałam I nie wyrzucą mnie ze szkoły![]() hihihi Co nie zmienia faktu, że tylko 2 osoby zdały. Ale nie wiem czy tamte się nie nauczyły czy faktycznie takie pytania kosmiczne dał
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-23 o 08:04 |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo obca7 kujonką
Brawo, brawo, gratuluję :brawo:
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję:
Jakbym była kujonką to zdałabym za pierwszym razem Ale i tak wstyd, bo same 4 i 5 w indeksie i teraz 2/3 :P
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain bardzo mi przykro z powodu Twojego kociaka, słodki był... ale lepiej, chyba dla niego, że tak się stało bo męczył się na pewno strasznie przez te ostatnie dni a tak chociaż już nie bedzie cierpiał
![]() a jeśli chodzi o sprawy winietek, to ja mam mieszane uczucia, u Nas ich nie będzie, bo ja bym nie potrafiła zdecydować kto gdzie ma usiąśc, zresztą niegdy nie byłam na weselu gdzie były winietki i jakoś mi to nie przeszkadzałoo wcale. Wolę, żeby goście sami sobie wybrali gdzie i koło kogo chcą usiąść a w ogóle to cześć... beznadziejnej pogody ciag dalszy, pada na przemian deszcz i śnieg...
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też szaro,buro i ponuro. I do tego wiatr strasznei wieje
I w biurze mam taką lodownię, że szok. Zamarzam powoli
|
#3671 |
|
Rozeznanie
|
Witam, po weekendzie
![]() Lain strszanie mi przykro ![]() ja weekdndzik spędziałm bardzo milutko rodzice TŻ zastanawiają sie nad kupnem nam mieszkania, zebyśmy sobie spokojnie budowali domek bez pospiechu a później zebysmy sprzedali mieszkanie. Tylko ja nie jestem przekonana co do tego
|
|
|
|
#3672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nie lepiej od razu budować domek? Stopniowo wszystko załatwiać?
|
|
#3673 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() co do winietek- ja ich nie chcę,chociaż jest wiele argumentów za i przeciw to jednak stanęło na tym,że u nas ich nie będzie chociaż mogę zdanie jeszcze zmienić bo z mojej rodziny jest 22 osoby a od TŻ około 40-nie aż tak duża różnica jak u Ciebie ale jednak jest. Super,że możecie sobie już na swoim siedzieć chociaż tylko trochę ale zawsze![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie było wyjścia,wiem,że to takie niesprawiedliwe się wydaje teraz,ale musiałaś tak zrobić![]() Cytat:
gratulacje zdania U mnie dzisiaj dziwna pogoda,raz słońce a za chwilkę takie chmury się pojawiają;/ głowa mnie boli ![]() Nawet nie zauważyłam a wczoraj miałam 1000 posta |
||||
|
|
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
my już mamy wszystko załatwione, budowe zaczynamy w wakacje i wydaje mi się ze do ślubu zdązymy, może nie bedzie az całkowicie w środku urządzony meblami, tylko teściowie dodaktowo chcą nam mieszkano kupić zebyśmy juz teraz sobie razem mieszkali przed slubem, a po slubie do domku się wprowadzić i sprzedac mieszkanie albo wynajmować zebyśmy mieli z niego jeszcze jakąś korzyść.
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-03-23 o 09:15 |
|
|
|
#3675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My się będziemy zastanawiać nad dobudówką u dziadków-2 piętro i dach-ciekawe ile to może wyjść w kasiorce-ma ktoś pomysł? Obliczyłam wg tego co Tancerka napisała,że jej ciotka na 180 ludzi ma 36 blach ciasta i dla mnie na 64 osoby wyszło 13,2 blachy więc chyba zaokrąglę do 14 albo 15 blach i spoko jak uważacie?
|
|
|
|
|
#3676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może z tym mieszkaniem to nie jest głupi pomysł Same korzyści: Juz moglibyście mieszkać razem i tak jak mówisz później wynajmować I dodatkowo mieć jakies pieniądze![]() Szana dziękuję ![]() A masz rację te dzieciaczki to małe cwaniaczki Rozpuszczone jak dziadowski bicz i myślą, że wszytsko im wolno![]() Ale i tak są sympatyczni hihihih
|
|
#3677 |
|
Rozeznanie
|
w sumie macie racje..hmmm jeszcze porozmawiam z TŻ na spokojnie i zobaczymy.
Ale dzisiaj jakis spiący dzień i jakoś zimno mi obym nie była chora bo dwie koleżanki na szczęście z innego pokoju zagilone siedzą...to chyba przez ta zmienna pogode
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe najważniejsze,że są sympatyczni pewnie na weselu będą uatrakcyjniać gościom czas jak mój kuzyn był mały to potrafił do każdego podejść,pogadać,powygłupi ać się a nawet zatańczyć-wyciągnąć do tańca jeśli oni są tacy rozgadani i cwani to pewnie na każdych uroczystościach potrafią się "popisać" w pozytywnym sensie
|
|
|
|
|
#3679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jak z moim bratem lat 8 sie dobiorą i kuzynostwem lat 10 i 9 to dopiero będzie Mam nadzięję, że czegoś nie wywiną: hehehe Ale na pewno będzie wesoło
|
|
#3680 |
|
Rozeznanie
|
ja sie dowiedziałam ze w maju moja kuzynka też bedzie miała wesele
takze w 2010 czekają mnie trzy weselicha plus moje człowiek by sie chętnie już pobawił
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie,że masz tyle dzieci![]() u mnie będzie tylko jedna 8 latka ,reszta to 12 i wyżej;] Angulka a ja mam tak,że w 201o roku oprócz mnie biorą ślub dwie moje przyjaciółki,jedna bliska koleżanka,1 kolega ze szkoły i 1 koleżanka ze szkoły- wszyscy ten sam wiek co ja z czego te 2 przyjaciółki mają w ten sam dzień(jedna na śląsku a druga w Szczecinie i się nie rozdwoję )
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-23 o 10:04 |
|
|
|
|
#3682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w tym roku jedno na pewno we wrzesniu i może ale to może w lipcu, bo akurat kuzynka wczoraj prosiła moja siostrzyczkę (tak na marginesie to strasznie wczesnie prosza bo wesele w lipcu, a oni już zaproszenia rozwożą, ale podejrzewam, że to dlatego że wyjezdzaja i pewnie potem nie będą mieli czasu, bo wrócą gdzieś z tydzień albo dwa przed weselem) ale to i tak nic w 2007 roku to mieliśmy maraton weselny chyba z 10 wesel w ciagu całego roku, praktycznie w każdym miesiacu, oj biedny był mój portfel wtedy oj biedny
|
|
#3683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I siostrzenica, która ma 2 latka w tym roku![]() A reszta to podlotki 14,15,17 ![]() I marzy mi się, żeby brat i sostrzenica nieśli obrączki Jak myślicznie nie bedzie to śmiesznie wyglądało on 9 lat a ona 3? Mi się taka wizja bardzo podoba
|
|
#3684 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie się ten pomysł bardzo podoba trochę bym się bała,ze im pospadają te obrączki(zwłaszcza tej 3 latce) ale jakby była taka możliwość to sama bym tak chciała pięknie to będzie wyglądało! |
||
|
|
|
#3685 | |
|
Rozeznanie
|
Ja juz bym się na weselu pobawiła
dawno nie miałam, a w sumie dwa ostatni na których bylam to nie za bardzo sie ubawiłam, także już bym potańcowała![]() Cytat:
ja w sierpniu majac wesele jakoś w środku kwietnia zaczne prosić. Chce mieć 1 sierpnia już potwierdzenia przybycia an 100%. A wiadomo jak to z czasem jest. napewno nie bedzie tak że uda nam sie chodzić codziennie.
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-03-23 o 10:24 |
|
|
|
|
#3686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się obawiam tylko tego, że bedzie uciekać do mamy A siostra jest moim swiadkiem![]() Ale fajnie tyle wesel się szykuje u Was My idziemy w tym roku na 2 To z rodziny Tzta A na przyszły rok nic się nie szykuje
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja myślałam, że to zdecydowanie za wczesniej... hm... w maju 2010 będziemy mieli komunię i tak myśleliśmy, żeby wtedy juz zaprosić częśc gosci, ale potem tak pomyśleliśmy ze to moze za wczesniej, ale jak Angluka Ty juz w kwietniu chcesz zapraszać to moze faktycznie i my damy w maju te zaproszenia
|
#3688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w maju mój braciszek ma komunię Ale ten bąbel szybko rośnie Też myślałam, zeby an jego komuni rozdawać. Ale to jest jego dzień a tak goście by zaczęli o weselu rozmawiać więc rozdamy później:
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-23 o 10:53 |
|
|
|
|
#3689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

Nadrobiłam Was, ale cytować nie będę

Chcieć sobie mogą