![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
czesc
witam w ta sloneczna i wiosenna sobote ![]() ![]() Poemi strasznie mi przykro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cześć, ale tu pusto
![]() Poemi ![]() Cytat:
![]() ![]() Pikę właśnie murzynka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Jestem pierwszą meldującą wrażenia ze spotkania. Dziewczyny są boskie i jest mi ich za mało ![]() Zdecydowany niedosyt ![]() 3 godziny zleciały jak 5 minut ![]() Poza tym zdjęcia zdecydowanie kłamią. Dori jest jeszcze piękniejsza w rzeczywistości. ![]() A L_V ..no cóż może zobaczycie na zdjęciu ![]() Ja chcę generalnie więcej. Mój mąż stwierdził że przegiełyśmy z "krótkością" spotaknia. Myślał że zobaczy mnie kolo 24 z pustym portfelem i podchmieloną......tak się nie stało..ale mam nadzieję ze to nadrobimy ![]() I co jeszcze....L_V wybrałała super knajpkę..jedzenie pyszne i tanie ![]()
#1114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej ![]() Podekscytowałam się czytając Twój wpis, też chciałabym Was poznać ![]() Czuje się fatalnie, ale weszłam na wizaż licząc, że będzie jakieś streszczenie spotkania, ale wogóle nie przypuszczałam, że Ty napiszesz, bo przecież na wyjeździe jesteś ![]() Jednak kochana Hania nas nie zawiodła, pamiętała o wirtualnych koleżankach, że pewnie umierają z ciekawości. Buzka dla Ciebie! Nienawidzę być chora! Do tego jutro zjazd i cały dzień na uczelni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My wam zazdrościmy ![]() Hmm może pokazecie zdjęcia ![]() Mango musisz iść na te zajęcia jak jesyeś chora? ![]() Ja chyba bym sobie odpuściła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nie nadrobiłam ostatnich 2-3 dni :/ Wpadłam tylko zobaczyć czy nie pojawiła się jakaś relacja ze spotkania, i proszę, jest ![]() ![]() ![]() Nie dziwię się że masz niedosyt, ale i tak Ci zazdroszcze ![]() ![]() Bardzo ładnie tez prosze o jakieś zdjęcie na maila ![]() Dobranoc dziewczyny, głupio mi bez Was ale autentycznie nie mam ostatnio kiedy nadrabiac ![]()
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
Hey, tyle czasu mnie tu nie bylo
![]() Moze w tym tyogodniu wroci juz kolezanka to bedzie troche lzej w pracy i znajde czas na wizaz ![]() Najbardziej ciesze sie ze za niecale 2 tygodnie wraca Tz ![]() ![]() Moze nastepnym razem jak znajde wiecej czasu i bede bardziej wylewna zeby opowiadac co u mnie... dzis nie mam sily.. 3 macie sie cieplo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Zara kurcze żebyś z tego braku czasu nie zniknęła z wątku
![]() Ja na wyjeździe ale dostęp do netu jest ![]() ![]() Ja po imprezie która trwała do 5 rano ![]() I chyba jednak nie pojedziemy do Ikei i Saphory....mężowi sił brak. Poza tym kumpel jedzie z nami i chce jak najszybciej dotrzeć do Kielc ![]() No nic..Ikea nie ucieknie. Poza tym strasznie się cieszę że mam urlop do środy. ![]() Ale zajrzę do Was zapewnie ![]() Co do zdjęć ze spotaknia...Dori dzielnie robiła dokumentację...ale po co Wam te zdjecia jak my w rzeczywistosi wyglądamy zupełnie inaczej niż na zdjęciach ![]() (a ja jestem tak niefotogeniczna ze to koszmar jakiś) ![]()
#1120 |
Zakorzenienie
|
Mimo, że nie działa mi myszka od kompa i sie nieźle natrudziłam, żeby wejśc..to jestem. Musiałam sprawdzić czy jest relacja i fotki
![]() Super, że się udało. I, że nie było ciszy ani nic z tych rzeczy ![]() ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |||
Rozeznanie
|
Nie ma mowy! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Na pewno ![]() Anitko super że już tylko 2 tygodnie zostały do powrotu TŻ ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
czesc
wlasnie wrocilam z pracy i jestem padnieta, moze jakas kawa postawi mnie na nogi ![]() Gosia zakupy-porazka, nic mi sie nie podobalo i malzon wrecz zmusil mnie do kupienia butow.Nic specjalnego zwykle balerinki tyle ze ze scietym przodem i zapinane nad kostka ![]() Hania super ze spotkanie sie udalo ![]() ![]() Zara a ja ci sie niesmialo przypominam jak tylko znajdziesz odrobinke czasu nie zapomnij o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj był pogrzeb. Nie wyobrażam sobie jak będę dalej żyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
No właśnie,Dziewczyny mam takie pytanie>Czy Wasi mężczyźni są tym typem faceta,który zabrania Wam wyjsc na rożnorakie imprezki,bądź poprpstu na spotkanko przy piwku ze znajomymi???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Rozeznanie
|
No, nareszcie nadrobiłam. Bardzo pomógł fakt, że dużo nie było
![]() Poemi, strasznie mi przykro ![]() ![]() Dorinko, ładnie się uśmiecham do Ciebie o chociaż jedno trójcowe zdjątko ze spotkania ![]() Fajnie że "przetarłyście szlak" Dziewczyny, następne spotkanie na pewno zorganizuje się już tak jakoś wiecie, sprawniej i szybciej ![]() Ja wracam 10 maja, także wszystkie terminy późniejsze mi pasują ![]() ![]() Haniu, Butter: miłego wypoczynku Dziewczyny i wpadnijcie tu mimo urlopu. Ale Wam zazdroszczę, tak bym sobie jutro pospała do 10 (co najmniej) ![]() Też się zastanawiałam co jest z Madzialenką, mam nadzieję że się odezwie niedługo. Cape też całe wieki nie było ![]() Miałam pisać, że i Zuza się nie pokazuje, ale jednak jest ![]() Za tydzień już będę w Edynburgu, przyznaję że nie chce mi się jechać ![]() ![]() Trochę mnie przeraża pakowanie, nie znoszę tego i nie umiem ![]() ![]() Dobranoc. O jeny, czemu jutro poniedziałek ![]() Edit: Gwiazdko: Nie, mój TŻ jest takim "typem" jak i ja, mianowicie nie ma u nas w związku "zabraniania" sobie wychodzenia gdziekolwiek. I ogólnie na tym wątku nie spotkasz na szczęście takich mężczyzn ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-03-22 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spotkanie zdecydowanie za krótkie, pierwszy raz spotkałam się z tym żeby rezerwowali stolik na godziny, no cóż. Hania, szkoda że nie wyszło z ikeą, ale ten sklep to cała jednodniowa wyprawa. Boże, co to za pogoda dzisiaj, wieje, leje, jak w listopadzie! ![]() Tak w ogóle to dzień dobry! ----------------------------------------------------- Poemi, bardzo współczuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Poemi, współczuje, tylko czas może pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
Cytat:
![]() ![]() ![]() -------------------------------------- Poemi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
DziękI Haniu, co do zdjęć to mam zamiar je pokazać ale jak to u mnie nie śpieszno mi z tym, zanim zdjęcia przerzucę, zmniejszę, ehhh może wieczorem się uda ![]() Ja tylko powiem, że dziewczyny Hania, L_V wyglądają super, są piękne i młode i bardzo fajne, także nie czułam żadnej bariery wieku ani nic takiego, gadałyśmy sobie na luzaku....i do dzisiaj za mną chodzą tematy, jakich nie poruszyłyśmy .... Jak się na dobre rozkręciłyśmy trzeba było wyjść ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Racja pogoda do bani ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Co taka cisza ? Jakie nastroje po weekendzie ? ButterB byliście w kinie ? ![]() Doczytałam, że wszystkie się urlopują stąd taaaka cisza ![]() Cóż trudno też się wezmę za robotę....choć niechętnie bo nastroju po weekendzie nie mam ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-23 o 09:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dopiero wstałam ![]() I jestem uzależniona bo pierwsze co zrobiłam włączyłam kompa ![]() Wyszło szydło z worka. Pustki tu u Was. Byłam jednak w Ikei.....o dziwo nie bylo kolejek do kas. Kupiłam kilka pierdółek i jestem zadowolona. A najważniejsze...TAKI DUŻE kieliszki do wina ![]() Zara dasz radę. Zobaczysz TZ w tym czasie- przecież Kochany do Ciebie przyleci ![]() Internet będziesz miała...jakoś przetrwasz ![]() A po powrocie nas poznasz ![]() ![]() Dobra, póki co, idę przetrzec oczy i wypic kawę. Edit. Gosia moje weekendy zawsze tak wyglądają. Ledwo się zaczną już się konczą. Powinnam miec ustawowo wolny poniedziałek ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-23 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy powinien mieć, do tego jeszcze piątek. Ja też się nie mogę dziś pozbierać i zabrać za jakąś sensowną robotę. Na szczęście nie ma dziś całej góry, więc jest luzik generalny i zamierzam się wcześniej zmyć do domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Korzystając z okazji zaczęłam szukać kwatery na urlop nad morzem, jestem w szoku ![]() ![]() Ktoś dysponuje dobrym namiarem na Jastarnię to poproszę ...najlepsze jest to, że nie wiem czy wyjadę sama z małym, czy we trójkę z mężem , bo mąż na chwilę obecną nie jest w stanie tego uzgodnić ![]() ![]() EDit Dobrze, że kieliszki zakupione, najwazniejsza sprawa to kieliszki w naszej sytuacji ![]() Perfum pewnie nie kupiłaś żadnych ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-23 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nasze plany na urlop narazie leżą, bo nie wiem jak będzie z finansami.I tak jak będziemy gdzieś jechać to wrzesień-październik. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit Gosia ja też nie wiem jak z finansami będzie, ale wiem że jak zarezerwuję to pojadę i tyle, wezmę pensję i najwyżej tam wydam a później będę się martwić ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-23 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]()
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale w szoku jestem, że już wszystko porezerwowane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
#1139 |
Zakorzenienie
|
ja te już bym chciała gdzieś sobie pojechać, chociaż na weekend, żeby po prostu sobie odpocząć i oddalić się od codzienności i żeby było chociaż wiosennie, nie mówiąc już o cieple.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz we dwoje zawsze się coś znajdzie na kwaterach, ja jestem straszna maruda, no chcę mieć ładny pokój, z balkonem, w centrum, blisko centrum gastronomicznego jednocześnie niedaleko morza , i jeszcze w sensownych pieniądzach, więc to nie jest łatwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.