|
|
#1561 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Hosenko różany pachnie bardzo przyjemnie, kojarzy mi się z zapachem...różańca z drzewa różanego
Trzyma się dość długo, nie wiem czy dokładnie 8 h na szczęscie nie kłóci się z zapachem wody. A zielony będzie mój, zapach wiosenno-letni mniam
|
#1562 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już dzisiaj oglądałam ich ofertę - dobrze, że nie mają ich dużo, bo i tak wybrałam sobie 2 oleje i 2 masła, a tyle mi na pewno wystarczy![]() A ja dzisiaj pierwszy raz użyłam Sleek looka... No fajny jest Miła odmiana po curl.life Ale ja wciąż nie jestem zadowolona ze swoich włosów - jakieś takie są ciągle nie takie Chciałbym, żeby w ogóle się nie puszyły, ładnie się układały... A one robią co chcą A najdziwniejsze jest to, że nie tak dawno miałam "badania" stanu włosów i pani powiedziała, że są bardzo zdrowe i nie mam rozdwojonych końcówek (to było przed obcięciem). Nic z tego nie rozumiem![]() Cytat:
Ale śmiesznie był nakręcony. i pms wg niego oznacza Prehistoric Monster Syndrome Jak znajdę, to wkleję link![]() Dziękuję,. że opisałaś swoje włosowe zabiegi No właśnie curl.life z początku mi się podobało, ale męczę 500ml słój i już mam dosyć tego zapachu No i to jednak za mało. Więc jak się skończy to kupię sobie tego kadusa. I mam jeszcze odżywkę T&G, jak przyjdzie jej kolej i wypróbuję, to napiszę, czy coś robi![]() Aaaa, czy mogłabys napisać coś o tej granatowej co wzięłaś dla siostry? Widziałam zdjęcia, jakie wkleiła Aga, ale na nich ta torebka się błyszczała - tak rzeczywiście jest? I czy ona jest zamykana naprawdę tylko n amagnes? Trochę się boję takich torebek - w metrze w tłumie łatwo z takiej wszystko wyciągnąć
|
|
#1563 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo ja tam dojrzałam mojego wroga numero uno, czyli denata i to wysoko w składzie ![]() Cytat:
![]() A jak u nich z pielęgnacją, konsystencją itp. itd.? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Magja wlasnie chyba wysusza jak napisałam wyżej.
A znacie jakies mgiełki termoochronne bez denatu? Byłąbym wdziewczna za odp...
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MagJa: pisałam wcześniej, że są fajne Narazie używam porzeczkowego - nie jest ani bardzo gęsty, ani tez rzadki, lekko puchaty. Nie tworzy tłustej powłoczki, ale skóra jest miękka i przyjemna w dotyku. Pozostałe mają taką samą konsystencję.Polecam, zwłaszcza, że 500 ml kosztuje ok 13 zł (te owocowe, bo proteinowy - 16,90).
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-23 o 19:43 |
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1567 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
EDYCJA: Cytat:
![]() ******************* Idem robić sałatkę słonecznikowo-rzodkiewkowo-szczypiorkowo-jajeczną Chodziła za mną od tygodnia, ale ciągle nie mogłam trafić na ładną rzodkiewkę aż w końcu dziś mi się udało
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-03-23 o 19:31 |
||||||
|
|
|
#1568 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Też szukam czegoś termoochronnego i stwierdziłam, że nasz rynek jest ubogi w tych rzeczach Zostanę przy tych sprayach i maskach, może coś się kiedyś nawinie pod rękę![]() Hosenko mi się właśnie ta czarna lakierowana torba podoba. Odkąd kupiłam moją lakierowaną granatowa, stweirdziłam że w sumie są fajne takie błyszczące A kiedys to nigdy w życiu, bo po prostu nie lubię nadmiernego ozdabiania, nabłyszczania i robienia cudów z ubraniami czy właśnie torebkami
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ten spray: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27351 i jestem z niego bardzo zadowolona.
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, idę chyba zaraz wziąć gorący prysznic i wskakuję pod kołderkę. Jestem wykończona. Jutro za to jadę wcześniej do pracy, bo chcę się odrobić ze wszystkim, więc muszę się wyspać. Miłego wieczorku
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1572 |
|
Miss Pudernica
|
Bossy Gliss Kury lubię, ale nie jako odzywki do regeneracji tylko właśnie do nabłyszczania
Isa też je chyba lubi
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja GlissKurow w sprayu nie lubie. takie nic, dodatkowa warstwa obciazajaca wlosy.
|
|
#1574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też po obcięciu włosów czułam się tak lekko, i wszyscy teraz mi mówią, że mnie ta fryzura odmłodziła (to dobrze, bo latka lecą nieubłaganie ). Stwierdziłam, że chyba nigdy nie będę już zapuszczać włosów do takiej długości, jak miałam przed obcięciem.Jakieś nowe perfumy? ![]() Cytat:
![]() Iza, moje włosy też są strasznie, nigdy nie chcą wyglądać tak jak ja chcę, ciągle się puszą i wykręcają w różne strony. Teraz mnie jeszcze dobijają te króciutkie woski, co mi odrastają. Jak chcecie to się poświęcę i przyjdę w czwartek ze swoimi kręconymi włosami, nie będę ich prostować. Mam nadzieję, że się nie wystraszycie, bo uprzedzam, że w kręconych wyglądam jak owca
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
aante_e
no gdzie twój falująco rozbrajająco mnie awatar
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mi przechodzi
|
#1577 |
|
Rozeznanie
|
Zizku a czy mogła bym tak nieśmiało poprosić o zdjęcie na twych rzeskach tego Twojego cudownego tuszu MUF
Bo tak poczytałam na blogu Twoim i ja go kcem
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja nie umiem robic ladnych zdjec oczu
|
|
#1579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie marudź, dobrze, że rosną Oczywiście, że chcę! Przychodź z kręconymi Prostowanie niszczy włosy![]() Jak byłam mała i mama ścięła mi włosy na krótko to usłyszałam pytanie "kto cię obciął na owieczkę" Właśnie?! Nie zdążyłam Ci nawet napisać, że taki fajny ![]() Cytat:
![]() A ja zaczynam się łamać i chyba kupię sobie zestaw clinique'a dzisiaj
|
|
#1580 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Mają śliczne, transparentne kolory, dobrze nawilżają, nie lepią się, cud, miód i orzeszki![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
A który zestaw Clinique cię kusi?
|
|
#1581 |
|
Miss Pudernica
|
A zmieniłam, bo ciężko mi się było do niego przyzwyczaić.
Ale lubię go, taki luzak z niego
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a roz Iced lotus jest piekny
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale ja mam dziś straszny dzień... Dużo latania i załatwiania spraw, a do tego dostałam list od prawnika że ja i kilka innych osób z mojej rodziny nabywa spadek który składa się tylko z olbrzymiego długu
Teraz czeka mnie bieganie po prawnikach żeby wyjaśnić sprawę... Tyle im zapłacę Dagmara, paczuszka już poleciała, daj znać jak będzie u Ciebie
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-03-23 o 20:32 |
|
|
|
#1584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Współczuję, naprawdę. Ale da się chyba jakoś sądowo zrezygnować ze spadku? Życzę żeby udało ci się pozytywnie rozwiązać sprawę, ehh, nie wiedziałam nawet, że spadek może oznaczać tyle kłopotów.
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Sleepy spokojnie
Jak najbardziej można odrzucić spadek Ja też będę w czwartek Nosku weź moje kremy
|
#1587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten ciemnoróżowy to różany jest Dobrze kojarzę?Cytat:
kosmetykami do włosów i wzięłam to psikadełko do loków Mariona.Cytat:
Także też wesoły żywot miałam dzięki włosom ************* Właśnie zjadłam porcję sałatki i czuję się zaspokojona, w końcu Zaraz sobie chyba przyniosę michę z wodą z solą cynamonową do moczenia stópek i zapodam filma. Będzie przyjemne z pożytecznym. A tej soli mam już końcówkę i przydałoby się ją zużyć szybko, bo lada moment rozgrzewanie nie będzie mi potrzebne. Właśnie, słyszałyście, że w weekend ma być nawet do 24' Aż mi się wierzyć nie chcę... Co prawda i tak całą sobotę i niedzielę spędzę w pracy, więc to słońce zobaczę tylko przez dziurę w dachu, ale jak faktycznie tak szybko przyjdzie ocieplenie, to zostanę bez kurtki. Znaczy mam niby 3, ale 2 mi się znudziły (a 1 to po praniu pewnie i tak się do niczego nie nada ), a jedna to taka a la marynarka zamszowa. Znaczy ona ze skóry jest, ale nie z takiej licowanej, tylko coś jak zamsz właśnie. Z reserved z jesieni. Ją b. lubię, ale nie do wszystkiego mi pasuje to raz, a dwa, jak będzie aż tak ciepło, to w niej będzie mi za ciepło |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 | |||||||||||||||
|
Konto usunięte
|
Wizaż dziś strasznie muli...
Cytat:
Cytat:
- chętnie bym wszystkie miałaCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I te torebki ładne Cytat:
Denat tak ma Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||||
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko i aż 3 kolory, a też chciałabym wszystkie. Noo, może prawie wszystkie.
MagJu, proszę ![]() Cytat:
więc nie mam zapięcia na karku )A nie boisz się, że trwała zniszczy Ci włosy? Raczej tak to jest, jak się coś chce mieć na siłę i wychodzi z założenia "ostatnio chyba mi ciut biust urósł, to może 34G będzie dobre", a tu lipa, ma być 34FF i już. Wiem i dlatego unikam jak ognia. Jakby co tu jest przepis: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150814 Nooo, chyba, że chcesz przyoszczędzić na perfumach, bo w jego przypadku nawet nie ma sensu używać innego zapachu. I tak go unicestwi |
|
|
|
|
#1590 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- choć pewnie przeczytam ją późno w nocy, znając moje wtorki![]() Cytat:
![]() A clinique'a chcę tego z rescue cośtam, ten różowy. W końcu dzisiaj nie poszłam do douglasa, chyba jutro to zrobię. Albo w środę A kusi, bo przeczytałam na stronie Pauli, że ma kilogram przeciwutleniaczy ... i się skusiałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, idę spać, jutro muszę wysłać perfumy, które mi poszły na a... strasznie mi ich teraz szkoda, mimo że zapachu już nie mogę znieść ![]() Dobranoc wszystkim
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

Trzyma się dość długo, nie wiem czy dokładnie 8 h
na szczęscie nie kłóci się z zapachem wody.

Ja już dzisiaj oglądałam ich ofertę
A najdziwniejsze jest to, że nie tak dawno miałam "badania" stanu włosów i pani powiedziała, że są bardzo zdrowe i nie mam rozdwojonych końcówek (to było przed obcięciem). Nic z tego nie rozumiem

W ogóle to chciałam się pochwalić, że przyszło moje zamówienie z EDM, z etorebki i z Bravissimo
No właśnie curl.life z początku mi się podobało, ale męczę 500ml słój i już mam dosyć tego zapachu
Widziałam zdjęcia, jakie wkleiła Aga, ale na nich ta torebka się błyszczała - tak rzeczywiście jest? I czy ona jest zamykana naprawdę tylko n amagnes? Trochę się boję takich torebek - w metrze w tłumie łatwo z takiej wszystko wyciągnąć

Chodziła za mną od tygodnia, ale ciągle nie mogłam trafić na ładną rzodkiewkę aż w końcu dziś mi się udało

).
gdzie twój falująco rozbrajająco mnie awatar
Prostowanie niszczy włosy
Jak najbardziej można odrzucić spadek
A ten ciemnoróżowy to różany jest
Gdzie ta wiosna?