|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
i nawet ja mam chwile zwątpienia Moje życie to idealny cmentarz umarłych nadziei... nawet kot patrzy na mnie jakoś niewyraźnie. rozejrzyj sie . nie wydzisz że Cię kocham ? wizaż.
|
|
|
#1382 |
|
Raczkowanie
|
hej, potrzebuje jakiś takich ładnych opisów do chłopaka związanych z pójściem spać (moge je tez wykorzystac smsem) np:
→ Tylko o Tobie dziś śnić. → Nawiedź moje sny! z góry dzieki ![]()
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Bezdyskusyjnie,
bardzo mi przykro przychodzi mi tylko ten do głowy:ja wiem, że anioły nie umierają ( ew. nie odchodzą )!
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-23 o 23:09 |
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
Chocapic - Dziękuje za opisy. Ukradłam większość. Kocham
![]() _______ Przeciąg trzaska złudzeniami. Z Tobą mi do twarzy. Spaceruje pustymi ulicami po bulwarze niespełnionych snów. Nie ma lekarstwa na złamane serce. Upiłam się szczęściem. Jeszcze nie wytrzeźwiałam i trzeźwieć nie chce. To moje pieprzone życie i wiesz co? Nikt Cie tu nie zapraszał... tam są drzwi. Papa
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
a cos o tym, ze Ten Jedyny okazal sie zwykla, meska dziwka?
moga byc z przekasem ;] ze jest mi go zal i takie taaam
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
I've learned to love the quiet moments
// nauczyłam się kochać ciche momenty I can laught untill I cry // mogę się śmiać przed płaczem Nie mogę żyć z Tobą, ani bez Ciebie Musi istnieć jakiś język, który odbywa się bez słów ( P. Coelho ) Deficyt na internetowe emocje Never regret something that made you smile // nigdy nie żałuj czegoś, co wywołało Twój uśmiech na twarzy Oswoiłeś mnie, więc jesteś za mnie odpowiedzialny |
|
|
|
#1387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Opisy świetne jak zwykle. Ubóstwiam <3 _______ Kpię z przyzwoitości. Za jedną kroplę ciebie oddam prawą dłoń, słuch, powonienie. W drżących dłoniach kryję łzy, a każda z nich to krzyk.
|
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
kee - ten długi tekst po prostu.. ;d brak słów
<33Icamna - co do Twojej prośby Moja Droga, spróbuję pomóc: możecie mi ich zazdrościć pewnych ludzi po prostu nie da się zastąpić to właśnie Wy kradniecie Mój najlepszy czas bo razem jesteśmy wyjątkowe takich jak My nie ma nigdzie wiem jedno, bez Was by nie było mnie Kocham każdą Waszą wadę i zaletę oczywiście niektóre z wizażu, może coś się przyda <3 Odpier.dol się je.bany ch.uju ! – czego tu nie rozumiesz? Jeśli nie rozumiesz moich słów, to może czytaj między wierszami?! Gdybym tak mogła cofnąć się kilka miesięcy wcześniej i pójść wtedy inną drogą… __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam.
Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie są tamte dni kolorowe tak?
Co zostało z nich, gdzie jest ten świat? Już obeschły łzy, a pamięć trwa. I dobry Pan niesie nam wiary łut, Że wrócisz tu i powróci dawny czas! Nic miłości nie pokona - trwamy tylko dla niej, Choć nadziei rwie się nić! Chociaż puste są ramiona żyje wierna pamięć, I Ty będziesz dla mnie żyć!
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
tak naprawdę nigdy nie wątpiłam.
zmusiłam cię do złamania tylu zasad. nigdy cię nie wyrzucę. Kochanie, widzę twoją aureolę. wiesz, że jesteś moim jedynym wytchnieniem. masz w sobie więcej niż pragnę. jest w ogóle jakaś nadzieja? staram się Ciebie dosięgnąć, prawie Cię czuję, jesteś prawie tutaj. czas nadszedł i przeminął. to takie oczywiste. |
|
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
łojjj...dawno mnie tu nie było
i tyle się zmieniło i kilka opisów : w papierowym świecie z kredkami w dłoniach miała być słodka, miła i ładnie przy Nim wyglądać bo chciałabym żeby dni mi znów mijały na rozmowach z Tobą chociaż wciąż jesteś ze mną, od samego początku byłam samotna On mnie podobno kocha. ja Go podobno też moja naiwność mnie czasem przeraża dzień, w którym runął świat najtrudniej, gdy nikt nie rozumie lepiej udawać szczęśliwą niż tłumaczyć każdemu co mi jest i wciąż go odpycham, lecz wraca kto ukradł nam ten dobry czas ? były prawdy, choć nie całe z nich już siebie nie poznaje albo chodź, przytul mnie albo odejdź i przebacz to czekanie nie ma granic
|
#1392 |
|
Marudziara
|
Troszeczke moich opisów może coś któras z Was ukradnie Kochane Wizażanki:
...bo boli mnie świadomość Od wiem - do rozumiem droga jest kręta i bardzo daleka. W geście obscenicznym widziałeś akty moich myśli. Zgwałconą jednym zdaniem ubranie zdarłeś słów doborem. Bezsilnie obnażone paranoje. Słowa wpęzły pod powieki. Od lat w ciemnościach błądzę zagubiona. Zatopić się w Twoich oczach, poczuć twoje dłonie... Chciałbym utulić kawałeczkiem wspomnień wszystkie złe nuty. Zapłonąć w Twym wzroku nagłym spojrzeniem. Skazana na obroty przypadkowych sfer wtopiona w zgrzyty. Za połamanymi sumiennie rzęsami ,skrywam tłumiony płacz. Balansując wśród prawdy ,na krawędzi przebytych słów. Kreśląc słowa z mych ust odmierzam palcami tych kilka straconych lat. W życiu, które utraciło dar życia, ,w słowach, które straciły sens. Wczoraj byłeś dziś rozpłynąłes się jak cukier w gorącej wodzie.
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
po co ten stres?
miłość, noc i deszcz ten kraj jest jak psychodeliczny lot łagodnie tak opadam w dół szelestem warg okrywasz się obrzydliwy dzień jestem jakoś tak, jak coś na prąd piję koktajl z traw, ciepła chemia w drzwiach panoramiks, hasz i ekstazy miś rzeczywistość jest jak wielki czarny pies mózg wysycha, pomóz mi! |
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
a może jeszcze cośik o przyjazni dziewczyny
jakiś opisik pod zdjecie z przyjaciółkami, będę wdzięczna bardzo bardzo bardzoo! __________ .. mamy siebie, mamy tak wiele <3 ' Często się mijamy, mieszkamy w tym samym mieście.. Nieme wołanie o pomoc widzę w każdym Twoim geście ' 'Mówią... > możesz wszystko, więc głowę mam spokojną. > może TY .! ja wiem, że czegoś mi nie wolno...' chciałabym tu . normalnie żyć . spokojnie żyć. ale mam w sobie przeszłość i tego nie wyrzucę . zapomniałam uczuć . i teraz znów się ich uczę . ___________________ ... i tęskinić wiedząc, że i Ty tęsknisz ... <3 |
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Netha, o przyjaźni:
Przyjaźń to miłość w naszych łapkach... Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Z przyjaźnią sprawa nie jest taka prosta. Długo i z trudem się ją zdobywa, ale kiedy się już przyjaźń posiadło, nie sposób się od niej uwolnić, trzeba stawić czoła. Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą. Przyjaźń jest najpiękniejszym ze wszystkich prezentów, jakimi możemy zostać obdarowani aby szczęśliwie ukształtować swoje życie. Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz. Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszym jest prawdziwy przyjaciel. Przy spotkaniu po dłuższej rozłące znajomi pytają, co z nami, a przyjaciele, co u nas się działo. Przyjaciel to człowiek, który wie wszystko o tobie i wciąż cię lubi. Prawdziwa przyjaźń to doskonała harmonia tego, co ludzkie z tym, co boskie. To człowiek, człowiekowi jest najbardziej potrzebny do szczęścia. |
|
|
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko - dziękuje ślicznie kochana jesteś
zabieram wszystkie, bo piękne
![]() ' Czasem możemy nie znać czyjejś motywacji do czynu, i oddalamy się od racji, odbierając zły azymut... ' ______________ ... i tęskinić wiedząc, że i Ty tęsknisz ... <3 |
|
|
|
#1397 |
|
Przyczajenie
|
Marzeniatko - użyłam tego opisu.. ( ; o taki mi chodziło.
szkoda, ze tylko ty postanowiłaś pomóc. ale cóż. dzięki ; *
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
[bezdyskusyjnie ] proszę o natychmiastową pomoc.
mogą być teksty, mogą opisy. tylko takie nie wprost. moja babcia leży w szpitalu.ma 82 lata. nie chcę żeby umierała , chcę żeby dalej cieszyła się życiem . lekarze jednak mówią że mamy spodziewać się najgorszego, bo bardzo źle jest. ciągle płaczę, i jestem zdołowana. w dodatku nie mogę się z nią zobaczyć bo mieszka razem z wujkami na drugim końcu polski.. ![]() pomóżcie.. postaram się kochanie pomóc ... *** może po drugiej stronie, jest lepiej ... prędzej czy później wszyscy spotkamy się gdzieś tam w chmurkach ^ mam nadzieje ze będziesz w lepszym świecie, ze będziesz moim aniolem strozem i ze sie kiedys spotkamy tam na gorze... ale proszę jescze nie teraz ! :'( "nie ma odwrotu, jest tylko jeden sposób trzeba pogodzić się z nieuchronnością losu..." Uczmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą ... nie powiem CI żegnaj lecz do widzenia ... Mamy bezwietrzny wieczór Cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Uciec od tego i nie wrócić Kłopoty, zamknąć oczy, zniknąć w nocy Uśmiech przez łzy to nic nie zmieni Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić .... Boże,jeśli istniejesz ................ POZWÓL MI POJĄĆ I POWIEDZ SZCZERZE JAKIE ZNACZENIE DLA CIEBIE...... MA..... JESZCZE JEDEN ANIOŁ ....... TAM W NIEBIE.... [?] ![]() nie bardzo pomoglam chyba ![]() _________________ |
|
|
|
#1399 |
|
Raczkowanie
|
___Zawsze mówiono, że jestem marzycielką.
___Budzisz się pewnego poranka i twoje sny są życiem. ___Zawsze myślałam, że będę za tobą podążać. ___Cieszę się z bycia sama ze sobą. ___Zawiąż wstążkę na mojej szyi i zawołaj mnie rozpustniku. ___Tańczy jakby nie było nikogo innego. ___Kiedyś wydawało się, że jej nie zależy. ___Trujący książe. W Twoich oczach jest coś oszałamiającego. ___Może gdybyś był jakimś autorytetem.
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
______________ * every day for us something new.. open mind for a different view. / każdy dzień przynosi dla nas coś nowego, otwórz umysł na inny punkt widzenia. * cichy uśmiech przesączony nadzieją w kącikach moich ust.. (; * szkoda, że nie umarłam wczoraj.. * tak pragnę uśpić swą pamięć, zmysłom czujność odebrać.. * hej.! Tyś mój klej. superglue, aj low juu. (;* a ja oczy mam uparte, ja buduję domek z kart.. * butelka pełna etylowych marzeń. * pierwsza myśl - o matko boska.. druga myśl - o ja idiotka.! ;[ * życie wiruje mi w głowie.. i coraz bardziej n i e d o b r z e. * była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąc jedyną powszechnie dostępną damską profesję. dlatego została wojowniczką.
|
|
#1401 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie możesz krytykować mojej miłości rób co chcesz gdybam co by było gdyby... chwile ciszy dobrze nie wróżą, bo może to jest cisza przed burzą chaos kontrolowany ta cisza zabiera Ci mnie my wpatrzeni, zasłuchani, tak współcześni, aż do granic obiecaj, że pokochasz mnie w ciągu najbliższego tygodnia... * * ale ja Cię pamiętam! i jakoś Twój nick mi utkwił w pamięci Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1402 |
|
Rozeznanie
|
a dla ciebie? figa. i to bez maku.
szaro. zimno. niefajnie. słowa pakowane w złoty papier. kosmiczny dzień. zmęczona.. zmarznięta.. zakochana ; * Właściwie nie boję się nieznanego. Tylko trochę mi szkoda tracić to co znam. intuicja podpowiada, że wpakuję się w kłopoty. Kurczowo uczepiona końcówki twego głosu... jak mam znaleźć klucz.. do twoich snów.. i Twoich marzeń.. ? ; * a moją super extra cud miód i cukierki miłość szlag trafił. I o co tyle milczenia? W takiej ciszy zabrzmi źle: "do widzenia".
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
obiłam serce rozumoszczelnym materiałem
słowa pachnące awangardą wyjęłam z szuflady podpaliłam i tak już zarośnięte chwastami muzeum wspomnień niech Pan się nie dobija do drzwi, bo i tak nie otworzę! mury pachnące historią wiosna pokolorowała ludzi energetyzujące barwy ciągle przemieszczają się wte i wewte może to naiwne myślenie, ale ja lubię być naiwna... to takie infantylne i daje tyyyyle radości Zostawiam dla siebie małą ciemność Choć potrzebuję Twojego światła Przyjdź Umocnij Upewnij Pociesz Wyważ zamknięte kolejny raz drzwi Bo pragnę… Choć boje się Chce ufać Sercem Cię przyjąć chyba nie umiem Przyjdź i bądź tylko Aż zrozumiem… |
|
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
tak uwodzicielsko dotykam właściwego miejsca we właściwym czasie i my będziemy to sączyć aż do ostatniego bąbelka w butelce jestem lekarzem miłości czy to nie ironia jakim erotyzmem jest twoje spojrzenie ?
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
każdy szczegół w Tobie jest atrakcyjny.
zbyt dobrze pamiętam każdy mały szczegół żeby deszcz nie padał, kiedy nie ma cię z parasolem na ławce wymyślałeś mi życie betonowy świat, betonowe kwiaty mówisz, że pamiętasz jak smakuje pudding czekoladowy zlizywany z uda zaproszę cię znowu i przyjdziesz, choćby świat zawalił się przychodzisz cyklicznie co dwa lata składasz kilka pocałunków na mojej piersi zawsze w białej sukience z postrzępioną czasem koronką. starannie układam język do spluwania, próbując nie słyszeć, jak do mnie nie mówisz odwróć się, zdążę pokazać brak zapotrzebowania baby, somebody's gonna cry tonight
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
;*--------------------------------- 1.Poślubie Cię. Czemu Ci tego nigdy nie powiedziałam? .. 2.Ani myślę wkraczać w Twoje życie. Nie chcę żadnej zażyłości. 3.Bez względu na to, co stało się później, do dziś uważam ten wieczór za najszczęśliwszy i najbardziej magiczny w moim życiu. 4.ukradkowe muśnięcia dłoni, gęste jak bita śmietana spojrzenia, nieśmiałe flirty, rumieńce... 5.W tamten wieczór wszystko było pierwsze: pierwszy spacer, pierwszy prawdziwy splot dłoni, pierwszy nieśmiały pocałunek, pierwsze wyznania. 6.Uwielbiała uczucie adrenaliny pędzącej w jego żyłach. 7.Było i nie ma -niezauważalnie. 8.Poczuła się samotna. Jak ktoś, kto spada z czwartego piętra, mijając oświetlone okna. Za szybami szczęśliwe rodziny, tylko ona leci w dół, zrobiła neostrożny krok, głupio, prawda? .. 9.Znany był z tego, że dziewczyny traktowal jak jednorazowe chusteczki higieniczne: spuścić się i wziąć nową. 10.Najgorszy dzień to ten dzień, kiedy zimno doskwiera jeszcze bardziej niż faktycznie powinno. Doskwiera tak bardzo, że aż zastanawia sie czy za chwile będzie mogła oddychać. Idzie i słyszy z boku „ale co sie stało”. Wielka kula wskakuje jej do gardła i stawia warunek albo-albo. Albo będzie próbowała powiedzieć a z oczu popłynie strumień łez, albo będzie milczała. Póki co wybiera to drugie i usilnie stara się przełknąć kulę. W końcu dochodzą do skrzyżowania, wydusza z siebie krótkie „pa”. Wciąż ucieka wzrokiem, bo oczy ma przeszklone, ma wrażenie że zaraz zamarzną. Gdy już oddala się wystarczająco, łzy płyną same, nie panuje nad niczym. Nie wie co zrobić więc odpala papierosa. Niczego teraz bardziej nie pragnie, niż kontroli nad czymś. Ma wrażenie, że wszyscy ją opuścili choć wie, że to nie prawda. To ona wszystkich odrzuciła, by móc poczuć się osamotniona, by dać sobie więcej powodów do smutku. Usprawiedliwia się. |
|
|
|
|
#1407 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nas, zmieniają się także i ludzie, którzy zniżają się do poziomu rzeczy, ale nie zmieniają się przyjaciele, co udowadnia, że przyjaźń to coś boskiego i nieśmiertelnego. Przyjaźń powiększa szczęście i pomniejsza nieszczęście, podwajając naszą radość, dzieląc na pół smutek. przyjaźń to skarb w glinianych garnuszkach. bo ty chowasz mnie pod swoimi skrzydełkami gdy jest mi źle. przyjaciele to takie ciche anioły... __________ plastikove love. myślisz, że powiesz słowo na `K` a ja się rozpłynę.. ? zgubiona droga, stracony czas. nie mam siły na miłość, na zazdrość też. kolosalny błąd. złamanego serca klub. nie mam nic prócz paru pięknych snów. i jak dawniej niech się śni marzeń barwny film... Gwiazdy ci się śmieją. Nie myśl, że nie kocham. Lub, że tylko troche. Ja Cię kocham nie powiem, no bo nie wypowiem. Tak ogromnie bardzo jeszcze więcej może. _______ i takie moje wymyślone. Wiesz co? Zadajesz mi bardzo głupie pytania.Nie wiesz kim dla mnie jesteś? Jesteś dla mnie niebem.. gwiazdką na tym niebie . Jesteś dla mnie wschodzącym słoneczkiem.. no i zachodzącym też. Jesteś dla mnie ołówkiem w piórniku.. pomidorem na kanapce. Cieplutką pościelą ... i tym uczuciem które gości w moim brzuszku kiedy o tobie pomyśle . A wiesz? Bo ty to wszystkim dla mnie jesteś. Powiedziałeś kiedyś, że mnie nie zostawisz. Teraz okazuje się, że jednak kochasz tą z którą byłeś dawniej. Najwidoczniej nigdy nie przestałeś jej kochać. Dla twojej świadomości: miłość nie gaśnie i nie zapala się jak żarówka. Bo miłość to nie nocna lampka przy twoim łóżku. A teraz to zapamiętaj. Dla Ciebie potrafię ustać w pozycji jaskółki przez 3 godziny. Dla Ciebie potrafię ugotować pomidorówkę, która nigdy mi nie wychodzi. Dla Ciebie znajdę skarb. W zasadzie to daleko nie muszę szukać, dla mnie ty jesteś skarbem. Dla Ciebie znajdę stokrotki pod śniegiem. Dla Ciebie ubiorę tę ohydną czerwoną bluzkę. Dla Ciebie zrobię wszystko. Powiedz tylko. - kocham cię. - nie wierze. Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-03-24 o 15:58 |
|
|
|
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704 - mmm moje kubki smakowe coś szwankują ;d i proponuję niektórych panów pozbawić tego narzędzia ^^ poza tym okradam Słoneczko <33 ;*
agattee - nie ajj tam tylko tak (: okradam <33 musica - cieszę się, że mogłam pomóc (: i kradnę większość tych Twoich cudeniek ;* najlepszy :"A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (...) Bogowie kpią sobie z Twojego poukładanego życia (...) nie przejmują się zbytnio naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami." <33 LittlePinkAngelxD - łohohoo dziękuję bardzo ;* tym bardziej, że ten fragment opowiadania jest cudowny <33 CukrowaPanna - nie znikaj nam na tak długo ;* kradnę kilka. najlepszy : "Płakała z powodu wszystkiego czego nie umiała nazważ i nawet nie wiedziała, że to czuje..." <33 Little Ballerina - oj Skarbek <33 ;* podkradam ;d Devileek - oo zachwyciłaś ^^ ukradłam praktycznie wszystkie <33 ;* kee - ten dłuższy tekst jest przecudowny <33 ;* _____________________ a teraz... oni się tylko mijają. czego chcę ? tylko tego aby stać się niewidzialnym... żeby przestać myśleć i poczuć się tak, jak trzeba. zrywa się wiatr, powietrze pachnie deszczem. a Ty wysoko podnosiłeś głowę i patrzyłeś jak zwykle pół metra nad moją twarzą. dla Ciebie to było takie proste... nie wiedziałeś co powiedzieć, więc milczałeś. - zerwaliśmy... - nie martw sie. jeszcze znajdziesz tego jedynego... - tak, masz rację. mam jeszcze wiele czasu. - słuchalam swoich słow i wiedziałam, że jest to największa bzdura jaka wyszła z moich ust. jeszcze słyszę Twój głos. jedynie w głowie. a wtedy nie liczyły się wzroki ludzi, to, że mieliśmy całkowicie przemoczone buty i nawet to, że przespacerowaliśmy chyba z 5 km. w śniegu po kolana. miała być B&A pamiętasz ? na przekór wszystkim i wszystkiemu. nasze zdanie liczyło się najbardziej. a teraz ? ledwie mówimy sobie 'cześć'. dziękuje, że pozbawiłeś mnie marzeń. chcesz ? chcę. na tym zakończyliśmy. i wtedy te wszystkie na pozór najpotrzebniejsze rzeczy okazały się nie ważne. Ty byłeś najważniejszy.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-24 o 16:07 |
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
moje rozleniwienie się rozwija
delikatny smooth jazz, subtelna poezja, szarlotka z bitą śmietana dzień turkusowego nicnierobienia mój Anioł Stróż stracił status przytrzymanego mentalna rewolucja |
|
|
|
#1410 |
|
Rozeznanie
|
'Gwiazdy są piękne, ponieważ na jednej z nich istnieje kwiat, którego nie widać.'
'Dlaczego biedronka jest mała? Czy może być morze bez dna? Czy każda królewna ma pałac? I czy on jest ze szkła? Dlaczego raz jestem nieśmiała? A potem to brykam, aż wstyd? ' 'a ludzie cierpią przez swoje aspiracje' ciesz się każdym dniem, i nie ufaj za bardzo w jutrzejszy. patrząc na Ciebie moge tylko wyobrażać sobie jak mogło być pięknie. nie ufaj nikomu-nie zdradzi Cię nikt
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

wystarczy Marzena 

<33