Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 12:55   #1381
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
A welon też? Zbieram Wasze opinie
wydaje mi sie, ze pasuje
ale...
to Twoj dzien i to Ty powinnas podjac decyzje co tego dnia nalozysz. Tak wiec nie powinnas sie sugerowac naszymi opiniami.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 12:56   #1382
kasiaher
Wtajemniczenie

Absolut hhhmmm bardzo droga wódka, w sumie najlepsza z tego co TŻ mi mówił , ale czemu aż litrowa butelka?

U mnie będzie Pałacowa , po wielu próbach samkowania przez TŻ i mojego ojca doszli oboje do porozumienia że ta i żadna inna, oh a tych prób było wiele, i zawsze wypijali 0,5 litra we dwóch także dziewczyny praktycznie co niedziele TŻ przychodził od moich rodziców zakręcony.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 12:59   #1383
soofka
Raczkowanie

GG do soofka

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Absolut hhhmmm bardzo droga wódka, w sumie najlepsza z tego co TŻ mi mówił , ale czemu aż litrowa butelka?

U mnie będzie Pałacowa , po wielu próbach samkowania przez TŻ i mojego ojca doszli oboje do porozumienia że ta i żadna inna, oh a tych prób było wiele, i zawsze wypijali 0,5 litra we dwóch także dziewczyny praktycznie co niedziele TŻ przychodził od moich rodziców zakręcony.

Litrowa ponieważ płacimy korkowe więc im większa butelka tym mniej tych butelek trzeba i mniejsze korkowe wyjdzie. Tak to sobie wykombinowałam
soofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:00   #1384
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

U nas też jest pałacówka bardzo dobra wódka. My ja kupilismy w hurtowni po 17 zł za flaszke ale to było w grudniu przed podwyzszeniem akcyzy wiec nie wiem ile teraz moze kosztowac.
Soofka mysle ze macro najtaniej nie wyjdzie , popatrz najpierw po hurtowniach

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:01   #1385
kliwia
Zakorzenienie

soofka ale wez pod uwagę, że litr wodki zejdzie o wiele wolniej niz 0,5 no i szybciej się ociepli i będzie średnio smakować.

kasiaher dobre!!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:02   #1386
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Litrowa ponieważ płacimy korkowe więc im większa butelka tym mniej tych butelek trzeba i mniejsze korkowe wyjdzie. Tak to sobie wykombinowałam
juz któryś raz słyszę właśnie o tym " korkowym" no to w sumie dobrze wykombinowałaś jeśli płacicie za butelkę. Powiem szczerze że nigdy o tym korkowym nie słyszałam tu u siebie, dopiero na wizażu.

Dziewczymki wyszło słoneczko u mnie ciekawe ile tak będzie świecić

Sysunia ostatnio jak byłam w makro to była po 21,75 no to sporo zdrożała

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-03-24 o 13:04
Stary 2009-03-24, 13:04   #1387
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
soofka ale wez pod uwagę, że litr wodki zejdzie o wiele wolniej niz 0,5 no i szybciej się ociepli i będzie średnio smakować.

kasiaher dobre!!!
to i dobrze, bo wracamy do punktu wyjscia - srednio bedzie smakowac -> mniej wypija -> mniej korkowego
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:05   #1388
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
to i dobrze, bo wracamy do punktu wyjscia - srednio bedzie smakowac -> mniej wypija -> mniej korkowego

dobre
Stary 2009-03-24, 13:17   #1389
B B
Rozeznanie

Cytat:
witaj ja tez biore slub w swoje wlasne urodziny
taki prezencik na urodzinki sobie sprawimy

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
A nie uważasz że mieć "parę" za świadkó to niedobrze - dla nich? Ja jestem strasznie przesądna , stąd wiem, że jeśli ktoś raz stanie razem przy ołtarzu (jako świadkowie np) to już drugi raz nie staną. Dlatego moi świadkowie nie będą parą .
Ale to tylko przesąd... nie ma co sie nim kierować..
Półtora roku temu świadkowałam razem z moim Tż a za pół roku mamy swój ślub, więc ja tam w przesądy na wierzę Mam nadzieje, że powiem to samo za pół roku

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Witaj napisz co masz i jak ida przygotowania?
Póki co mamy załatwione na początek te najważniejsze rzeczy: salę, kamerzystę, fotografa, orkiestrę ( ale z tym to nam troche zeszło bo Tż sie nie spieszyło a jak juz się "obudził" to te najfajniejsze były juz zajęte, no ale się udało i załatwilismy), no i jeszcze w kościele zajelismy sobie juz godzinę na 16. Ostatnio myślimy nad wódką i w sobotę prawdopodobnie wybierzemy sie do hurtowni (jak fajnie że tam moja ciocia pracuje to nam pomoże ).

hmm pierwszy raz słyszę o jakimś korkowym

Edytowane przez B B
Czas edycji: 2009-03-24 o 13:20 Powód: dopisek
B B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:20   #1390
kasiaher
Wtajemniczenie

Idę dzisiaj jeszcze do kwiacarni jednej , bo akurat bedzie po drodze , zobaczymy co mi doradzą, no napewno bede chciała kalie albo storczyki może doradzą mi kolorek jaki mam wybrać , amoże zaproponują inne kwiaty

Jak dokonam jakiś zakupów to sie napewno pochwalę
Stary 2009-03-24, 13:30   #1391
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Idę dzisiaj jeszcze do kwiacarni jednej , bo akurat bedzie po drodze , zobaczymy co mi doradzą, no napewno bede chciała kalie albo storczyki może doradzą mi kolorek jaki mam wybrać , amoże zaproponują inne kwiaty

Jak dokonam jakiś zakupów to sie napewno pochwalę
Ja już mam zamówiony wystrój kościoła i tam też będę robiła bukiet no i pani z kwiaciarni mi powiedziała, że najlepiej jak sobie sama poszukam na necie jakiś bukietów i potem im pokaże ewentualnie one jak coś to coś mi doradzą co można zmienić, bo w katalogu nie mają żadnych które by mi się bardzo podobały, a na necie już znalzłam kilka. Życze udanych zakupów
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:38   #1392
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
wydaje mi sie, ze pasuje
ale...
to Twoj dzien i to Ty powinnas podjac decyzje co tego dnia nalozysz. Tak wiec nie powinnas sie sugerowac naszymi opiniami.
Wiem że decyzję muszę podjąć sama-ale Wasze opinie są bardzo pomocne. Pomysły też macie świetne. Pokazałyście t już przy zaproszeniach ( planki na wstążce -przyp.) albo pomysły fryzury np
Stary 2009-03-24, 13:39   #1393
soofka
Raczkowanie

GG do soofka

Cytat:

O tym cholera nie pomyślałam ale masz rację
A tak serio to wódka będzie stała w lodzie także nie będzie tak źle
soofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:39   #1394
kasiaher
Wtajemniczenie

dzięki
mam nadzieje że chociaz te buty kupię
Stary 2009-03-24, 13:43   #1395
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki
mam nadzieje że chociaz te buty kupię
No to życze podwójnie udanych zakupów. Mnie na szczęście z kupna butów odciążyła moja ciocia kupiła mi takie jak chciałam w Nimczech w deichmannie za 5 euro
Stary 2009-03-24, 14:11   #1396
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

powiem ci szczerze, ze w sobote jak bylismy na karaoke, to tz popijal sobie ta wodke, bo przy barze tam sobie chlopcy siedzieli i bardzo chalil ta wodeczke

ja chce wreszcie jechac na przymiarke a tu nikt do mnie nie dzwoni
Stary 2009-03-24, 14:24   #1397
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez B B Pokaż wiadomość
Witajcie dołącza do Was przyszła Panna Młoda 2009 Ja ślub biorę we wrześniu w swoje urodziny śmieje się z Tż że nie będzie mieć problemu z zapamiętaniem daty naszego ślubu Za sukienką za bardzo jeszcze sie nie rozglądałam, ale stresik pomału juz jest
Cytat:
Napisane przez lookrecya Pokaż wiadomość
Witam przyszle Panny Mlode
ja tu sie troche krece po innych watkach, ale slub juz 1 sierpnia wiec milo bedzie przedyskutowac pere rzeczy i dowiedziec sie o czym jeszcze zapomniala pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez lila 85 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki pisze w tym wątku po raz pierwszy!
Ja też biore ślub w tym roku we wrześniu.....i już jeden plan padł.!!!
Normalnie sie załamałam...Moja świadkowa którą porosiłam ma tego dnia co mój ślub egzamin akurat na aplikację(wczoraj mi to powiedziała) wiec nie może go przełożyć...
Czemu los mnie ta doświadczył....pisze o tym bo musze sie z kimś tym podzielić...moze mi troche ulży!!!! a poza tym świadkiem miał być jej chłopak bo chciałam parę a on musi z nią jechać!!! miałam świadków i już ich nie mam!!!spoko
Moja wizja idealna padła!!!
Witajcie
Lila85, nie martw się, świat się nie zawali. Wybierzcie innych świadków.
Cytat:
Dziewczyny gdzie najlepiej kupić wódkę? Hurtownia, producent, makro? W Warszawie są jakieś hurtownie alkoholu gdzie mozna sobie pójść i kupić? My chcemy Absoluta w litrowych butelkach także zależy nam, żeby było jak najtaniej
Powiem Ci tak, nei zawsze w hurtowni znaczy taniej, my kupiliśmy Sobieskiego w Realu w promocji, był 1,2zl tańszy niż w hurtowniach. Z tego co wiem, to w makro też nie za tanio jest, chyba, że masz koncesję.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 14:30   #1398
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witajcie
Lila85, nie martw się, świat się nie zawali. Wybierzcie innych świadków.

Powiem Ci tak, nei zawsze w hurtowni znaczy taniej, my kupiliśmy Sobieskiego w Realu w promocji, był 1,2zl tańszy niż w hurtowniach. Z tego co wiem, to w makro też nie za tanio jest, chyba, że masz koncesję.
Ja w makro bez koncesji kupowałam "czystą gorzką żolądkową de lux" i była tańsza o prawie 3 zł niż normalnie w sklepie, ale to było w promocji ogółnie to masz racje nie ma tam aż tak tanio jak ktoś nie ma koncesji.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-03-24 o 14:35
Stary 2009-03-24, 14:46   #1399
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny gdzie najlepiej kupić wódkę? Hurtownia, producent, makro? W Warszawie są jakieś hurtownie alkoholu gdzie mozna sobie pójść i kupić? My chcemy Absoluta w litrowych butelkach także zależy nam, żeby było jak najtaniej
no my tez albo Absolut albo Finlandia u nas zajmie sie alkoholem pani z zamku, ktora nam duzo rzeczy zalatwia/pomaga zalatwiac, wybiera i daje do akceptacji i oni maja znajoma hurtownie i jest o tyle fajnie ze bierzemy alkohole (u nas bedzie rowniez whisky, koniak, wino, i trunki tzw.egzotyczne) i jesli nam zostana nie otworzone butelki to je hurtownia przyjmuje z powrotem i zwraca nam pieniazki zaznaczam, ze u nas nie biora korkowego (na szczescie)

popytaj moze u Was tez jest taka mozliwosc?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:02   #1400
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Nam sie udało kupić wódkę w zwykłym sklepie w mojej miejscowości.
Utargowalismy Pana Tadeusza za 22 zl i Soplice na 18 zl (soplica bedzie na trzeaskanie, poler i na rozdawanie). Mysle ze ze fajna cene zaplacilismy.
Rozgladalismy sie tez w Makro, ale wyszloby nas to identycznie jak wlasnie kupilismy. Polecano mi takze zajrzec do hurtowni, wiec moze oplaca sie tam kupowac.

Wiecie, od trzech dni strasznie boli mnie glowa
Budze sie z ogromnym bolem i nie wiem z czego to...
Wzielam dzis dwie tabletki ale cos nie pomaga....
Mialam isc do mojego mieszkanak sciany drapac i sprzatac, a nie bylamw stanie wyjsc z domu ... zabralam sie za sprzatanie swojego pokoju bo o malo nie utonelam w stosach kasiazek, papierow i ciuchow !
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:21   #1401
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

czesc dziewczyny ale jestem zmęczona po pracy........u nas będzie wódka maxius wg tż ta najlepsza(0,7l)mam pytanko.Jeśli pracuję na umowę-zlecienie to należy mi sie urlop po przepracowanym miesiącu?

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:37   #1402
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny ale jestem zmęczona po pracy........u nas będzie wódka maxius wg tż ta najlepsza(0,7l)mam pytanko.Jeśli pracuję na umowę-zlecienie to należy mi sie urlop po przepracowanym miesiącu?
nie chce Cie wprowadzic w błąd, ale ja tez pracuje na umowe zlecenie i nie mam zadnego urlopu...
Tylko ze ja pracuje na umowe zlecenie i mam po kilka godzin zajec z dziecmi, nie wiem jak to jest z tymi urlopami, ale ja slyszlama ze na tego rodzaju umowie nie ma urlopu. Mozesz wziac wolne ale bezplatne.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:38   #1403
stokrotka24
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ciesze sie...
ale sie tak zaczynam denerwowac, ze masakra...
boje sie doslownie o wszystko, jeszcze troche rzeczy do zalatwienia mam..
a tu miesiac zostal i jeden dzien
najbardziej to mnie martwi pogoda
będzie dobrze, na pewno będzie to wasz najpiękniejszy dzień w życiu

Cytat:
Napisane przez B B Pokaż wiadomość
Witajcie dołącza do Was przyszła Panna Młoda 2009 Ja ślub biorę we wrześniu w swoje urodziny śmieje się z Tż że nie będzie mieć problemu z zapamiętaniem daty naszego ślubu Za sukienką za bardzo jeszcze sie nie rozglądałam, ale stresik pomału juz jest
witam, ja też biorę ślub w swoje urodziny

Cytat:
Hej dziewczynki pisze w tym wątku po raz pierwszy!
Ja też biore ślub w tym roku we wrześniu.....i już jeden plan padł.!!!
Normalnie sie załamałam...Moja świadkowa którą porosiłam ma tego dnia co mój ślub egzamin akurat na aplikację(wczoraj mi to powiedziała) wiec nie może go przełożyć...
Czemu los mnie ta doświadczył....pisze o tym bo musze sie z kimś tym podzielić...moze mi troche ulży!!!! a poza tym świadkiem miał być jej chłopak bo chciałam parę a on musi z nią jechać!!! miałam świadków i już ich nie mam!!!spoko
Moja wizja idealna padła!!!
Witam nic się nie martw z ludźmi tak jest, że często im coś wypada i nie dają rady. Dobrze, że powiedzieli ci to teraz a nie przed samym ślubem.

ja już po pracy. miałam iść porozglądać się za bielizną ślubną, ale tak sypie śnieg, że mi się nie chce.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:50   #1404
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Mam takie pytanie do dziewczyn które biorą tabletki antykoncepcyjne...
Byłam dziś rano na badaniach kontrolnych krwi i pani laborantka nastraszyła mnie - bo nie chciała mi lecieć krew - żeby uwazać na zakrzepicę, no i teraz siedzę i panikuję i już mnie wszystko zaczęło boleć.
Czy Wy robicie badania kontrolne i czy miałyście jakieś problemy w zwiazku z antykoncepcja hormonalną??? Ja biorę tabletki od roku (wcześniej brałam tez rok, tylko miałam 1,5 roczną przerwę) i czułam się dobrze. Biorę Yasmin - w związku z moją problematyczną cerą - co prawda dużo pomogły i teraz boję się co będzie jak je odstawię...brrrrr
ja biore tabletki od 3 lat i dokladnie co rok pan doktor robi mi bdania alat aspat i krzepliwosc krwi.. i niebylo z tym problemow.. ale akurat wczoraj mialam pobirane po raz kolejny i mi kiepsko lecialo musiala sie wkuc dwa razy i niezadobrze to wyglada.. ide jutro do lekarza, tyle dobrze ze i tak juz powoli chce je odstawiac by sie na dzidziusia prygotowac..

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ten bukiet jest śliczny

Myślisz ze w lipcu można taki bukiet zrobić .. ewentualnie w innym kolorze ??

Zakochałam sie bo dziewczyny ja bede miała suknie ala ten typ wiec szukam czegos eleganckiego , orginalnego .
ten bukiet jest sliczny musze isc do mojej pani kwiaciarki zeby mi taki zrobila
Stary 2009-03-24, 16:07   #1405
jaga_2001
Zakorzenienie

martucha, na all jest Twoja kieca w kolorze ecru.

a ja ciesze oczy wizazem w kolorze zgaszonego rozu i fioletu sliiiicznie jest

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:08   #1406
lila 85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Witaj z nami
Nie przejmuj sie tylko znajdz sobie rozwnie sympatyczna pare swiadkow Niestety roznie sie plany ukladaja i trzeba byc odpornym na zmiany. napeeno bedziesz miala fajnych swiadkow !!
Podziel sie z nami co juz masz zalatwione do slubu, suknia... itp
Dzięki za wsparcie.
Przeszłam się na spacerek i stres przeszedł,doszłam do wniosku że mogę mieć inne jeszcze większe problemy.

A co do wesela to mam już suknie zamówioną,,,,teraz mam na nią czekać 4 miesiące. Zespół ,kamerzysta,fotograf tez już wybrany,zaproszenia też już mam upatrzone z Allegro za całkiem przystepną cenę. Najwiekszy problem mam z butami bo jestem dość wybredna,,,ale jeszcze mam czas,musze je mieć dopiero 3 tyg.przed weselem,wiec spoko

Rozmawiacie o vódce wiec My sie zastanawiamy nad Pan Tadeusz, albo własnie pałacowa..Chociaż ludzie chwalą sobie ostatnio żołądkowa De luxe

Pozdrawiam
lila 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:18   #1407
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
martucha, na all jest Twoja kieca w kolorze ecru.

a ja ciesze oczy wizazem w kolorze zgaszonego rozu i fioletu sliiiicznie jest
dzieki za cynk
jest przepiekna.. wlansie lekkie ecru i te zlote wykonczenia.. tyle ze ja niechce kola a sama halke wiec ona niebedzie taka duza jak tam.. ale i tak jest piekna a tamta pani pisze ze jest plamoodporna - wiec jak dla mnie super.. ja z przymiarki pamietam jedynie ze jest szeleszczaca juz sie niemoge mojej doczekac..

Cytat:
Dzięki za wsparcie.
Przeszłam się na spacerek i stres przeszedł,doszłam do wniosku że mogę mieć inne jeszcze większe problemy.

A co do wesela to mam już suknie zamówioną,,,,teraz mam na nią czekać 4 miesiące. Zespół ,kamerzysta,fotograf tez już wybrany,zaproszenia też już mam upatrzone z Allegro za całkiem przystepną cenę. Najwiekszy problem mam z butami bo jestem dość wybredna,,,ale jeszcze mam czas,musze je mieć dopiero 3 tyg.przed weselem,wiec spoko

Rozmawiacie o vódce wiec My sie zastanawiamy nad Pan Tadeusz, albo własnie pałacowa..Chociaż ludzie chwalą sobie ostatnio żołądkowa De luxe

Pozdrawiam
my mamy pana tadka
Stary 2009-03-24, 17:01   #1408
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
jest poprostu suuuuuuuupeeeeerrrr!
będę szukała w Polsce podobnej, bo taką samą chyba nie dostane z resztą nie będę "podkradała" czyjejś sukni .
Gratuluje pieknej sukni!
dziekuje dziekuje
popytaj w salonach, ja swoja znalazlam w malo znanym salonie wiec wiesz...

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ciesze sie...
ale sie tak zaczynam denerwowac, ze masakra...
boje sie doslownie o wszystko, jeszcze troche rzeczy do zalatwienia mam..
a tu miesiac zostal i jeden dzien
najbardziej to mnie martwi pogoda
oj dobrze bedzie nie ma sie co martwic na zapas a pogoda ładniutka ma byc podobno

laseczki mam wielka prosbe... kurcze robimy ten album dla rodzicow i chcialam tez takie obrazki, ale znalazlam je na necie, tylko ze w starsnie salbej jakosci.... moze macie gdzies na kompie zapisane takie...?
bylabym bardzo wdzieczna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (50,8 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (43,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (49,7 KB, 23 załadowań)

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:06   #1409
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki
co porabiacie, ze ostatnio tak slabo sie udzielacie?? oczywiscie pomijajac fakt, ze jak nie bylo mnie tu przez 2 tygodnie bo nie mialam neta to powstala nowa czesc i maaaasa postow ktorych w zyciu nie nadrobie... Ja mam dzisiaj dzien dziecka wczoraj wrocilam z pracy i nagle dzwoni moja szefowa i mowi mi, ze wlasnie liczyla godziny dla ksiegowosci i ze mialam za duzo w tym kwartale i ze mam dzis wolne ale sie ucieszylam hehe Robie album dla rodzicow...tzn jego praktyczna czesc bo mam juz wszystko gotowe w wersji wirtualnej ale ciezko mi to idzie... zrobilam raptem pare stron i juz tu mi wparowal tesciu opowiedziec co gotuje na jutro i potem siostra Piotrka bo byli z tesciem w sklepie i kupili mi ciasteczka... i za kazdym razem jak sie poderwalam i "przyjmowalam" ich w drzwiach to juz pewnie mysla ze niewiadomo co tu robie heheh

edit: Iza niestety jesli pracujesz na umowe-zlecenie to nie nalezy Ci się żaden urlop .... chyba ze sie dogadasz z pracodawcami, ze wtedy i wtedy nie przychodzisz, ale to nie jest urlop taki za ktory nalezy sie tez kasa, tylko kwestia dogadania

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2009-03-24 o 17:09
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:32   #1410
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za wsparcie.

Pozdrawiam
My kupiliśmy tą de lux za niecałe 16 zł za 0,5l w makro i daliśmy ją spróbować niektórym gościom i bardzo im smakowała.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości