|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Angluka u mnie też
oby za rok nie było takiej pogody bo do ślubu to pójdę w kożuchu
|
#3782 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
od weekendu ma zawitac wiosna
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
aaa! mam słoneczko za oknem aż mi się lepiej pracę pisze
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci, ze gdyby TZ zrobil mi cos takiego to tez zastanawialabym sie nad sensem zwiazku. ja nie wiem po co on w ogole robil zamieszanie z planowaniem slubu jak dopiero teraz chce przemyslac czy chce byc z toba... to jest chore... ![]() kompletnie stracilabym zaufanie do takiego faceta... bo jesli on wlasciwie byl juz zdecydowany, a teraz ma watpliwosci to kto wie czy pare miesiecy po slubie (albo pare dni przed slubem) tez nie zaczalby miec watpliwosci... nierozgarniety !@#$%^&* Cytat:
podwojny !@#$%^&* Gosia trzymaj sie i co najwazniesze - nie przestawaj myslec racjonalnie ![]() u mnie dzis pogoda marcowa, jak w znanym przyslowiu ludowym ![]() raz zacina zmrozonym sniegiem i jest wichura, a zaraz blekitne niebo, slonce, plaza
|
||
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam 1 stronę w 40minut
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
ja tez pisze jedna rzecz w pracy na kompie ale strasznie mi to idzie...chyba dzisiaj sobie dam z tym spokój
![]() wiecie co kiedys mówiła TŻ że obraczki to model taki i tak i napewno nie zmienimy a on sie smiał ze pweni do czasu kiedy je kupimy jeszcze nie raz zmienie decyzje i faktycznie miał racje miał się ze mnie wczoraj i mówił : a nie mowiłem
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oni walną sobie rysunek i juz pół strony z głowy
|
|
#3788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokładnie hehhe, ja tak samo miałam duzo wykresów i troche nadrobilam stronicowo ![]() Mój promotor powiedział żeby juz zacząć pisac pierwszy rodział cały, także niedlugo musze się za to wziąśc by szybko się uporac i skończyć zeby miec wiecej czas na przygotowanie, a obrona za 1,5 roku
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam obronę w czerwcu i drugi rozdział teraz piszę
|
|
#3790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w 2010 to już bede o czym innnym myslec intensywnie hehe ŚLUB!!! :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : )![]()
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-03-24 o 13:16 |
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli ani jedna ani druga obrona mi w ślubie nie przeszadza, jedynie brak pracy dziewczyny a Wy długo szukałyście pracy? ja bym chciała do końca wakacji coś sensownego znaleźć
|
|
#3792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na zaliczenia mamy przedstawić tylko tytuł i plan pracy![]() A co do pracy ja szukałam od obrony licencjatu czyli od poczatku lipca a pracuję od lutego Czyli można powiedzieć, że ponad pół roku Ale ważne, że teraz jest
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-24 o 13:27 |
|
|
|
|
#3793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
pół roku
jejku ja chyba nie będę miała tego ślubu, chociaż mój TZ pewnie sobie coś znajdzie on już w 3 miejscach się wstępnie pytał i są na tak-pewnie dlatego, że on taki otwarty a nie tak jak ja
|
#3795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inaczej nie wiem czy nie przesuniemy ślubu, bo ja nie chcę brać kasy po ślubie od rodziców
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-24 o 13:48 |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo duzo osób wtedy tez szuka pracy chcoiaz na wakacje takiej dorywczej. najluźniej robi sie w październiku jak sie zacznie szkoła...tak z moejej obserwacji wynika
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie szukam pracy dorywczej na wakacje tylko stałej
a tacy maturzyści to chyba pracy tam gdzie ja zamierzam szukać nie będą![]() Napisałąm 3 strony i mnie strasznie oczy bolą, już nawet zdjęłam soczewki i założyłam okularki moje z filtrem
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-24 o 14:02 |
|
|
|
#3799 |
|
Rozeznanie
|
ja za 1,5 godzinki do domu, nie mam weny twóreczej dzisiaj do pracy
![]() zestresuje moją psinke troszke bo na szczepienie musze iść do weta z nim ![]() w tym tygodniu wypłata juhuu ![]() ![]() :![]() ![]()
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Od rana już Was podczytuję, ale nie miałam veny, żeby napisać ![]() Cytat:
Na szczęście robię kontynuację pracy licencjackiej i mam połowę pracy z głowy a na zaliczenie semestru mam pierwszy rozdział.Co do pracy, to zależy od zawodu. Moja praca tak jakby sama mnie znalazła. Wcześniej pracowałam jako opiekunka. Potem miałam miesięczne praktyki w szkole (we wrześniu), a po nich wróciłam do "mojego" berbecia Na początku października zadzwoniła kumpela i zaproponowała mi rozmowę z jej dyrektorką (ówczesna nauczycielka ang była beznadziejna). 11 października przyszłam sobie porozmawiać z panią dyrektor tak bez CV, bez niczego. Myślałam, że sobie tylko pogadamy. Powiedziała mi, że mogę zacząć od poniedziałku. A ja zrobiłam No i tak zostało. W poniedziałek przyszłam i od tamtej chwili pracuję jako belfer
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pedagog (w-f) a teraz pracuje w zawodzie po obronie pracy dyplomowej w technikum
|
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Don't worry
|
|
|
|
|
#3803 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ogólnie plan zajęć masz przyzwoity? czy siedzisz od rana do wieczora ciągle?![]() Cytat:
![]() A z rezerwacjami to faktycznie paranoja. Powinno się wszystko organizować ok rok przed ślubem (myślę, że tak byłoby optymalnie ale trochę to mało realistyczne), a jeszcze chwilę to będzie tak że 3 lata przed będzie normą ![]() Cytat:
Cytat:
a skoro piszesz że 3 firmy są na tak no to nie ma wyjścia tylko musi być dobrze i żadnego ślubu nie będziecie przekładać![]() Cytat:
![]() Cytat:
i że zdjęcia się "nie liczą". Bo chyba u nas tak mówili, że tekstu właściwego musi być ileś tam. Ale tak tylko kojarzę, nie jestem pewna...Cytat:
Aniołku szczęściara jesteś skoro praca Cię sama znalazła! Też tak chcę
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nic o wykresach nie mówił, ale ja się tym nie martwię bo mam dużo do opracowania i jakbym miałą dawać rysunki to by mi wyszło 150 stronTZ przyszedł do mnie i ja mu marudziałm, że nie mamy pracy, na co on się patrzy na mnie jak na durnia i mówi, że NA PEWNO w wakacje znajdzie pracę, bo jest dużo ofert no i z 3 osobami już rozmawiał i z chęcią go przyjmą ![]() ja teraz piszę dalej pracę TZ-cik poszedł do dziadka
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
witam z powrotem!
właśnie wróciłam z zajęć i taaaaak mi sie nic nie chce ze masakra.. w ogóle to połowę wykładów myślałam co bym sobie mogła już teraz kupić z myslą o przyszłym domu. No i chyba muszę zacząć kupować sobie coś do kuchni jakieś graty bo to nie zginie i się nie zepsuje typu łyżka do zupy, trzepaczka, jakaś łyżka cedzakowa itp no i spodobała mi się jeszcze wielka świeca zapachowa w sklepie z dekoracjami domu ale czy jest sens kupować ją na prawie półtora roku wcześniej??![]() a widziałam też w necie nowy żel Garniera jakiś ujędrniający czy tam wyszczuplający jakis z algami itp i zapragnęłam go mieć ciekawe ile kosztuje- widziała któraś go już w drogerii?? ale po tych wszystkich przemyśleniach stwierdzam że jednak skarbonka ślubna i odłożone pieniążki na obrączki są ważniejsze więc narazie mówie zakupom stop
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() lepiej zacznij szukać koło maja, bo często rekrutacja trwa długo a w wakacje to wszyscy absolwenci zaczną szukać. |
||
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze zostały mi 2 strony do opracowania podrozdziału, już mi się nie chce! a resztę dopiszę jutro
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-24 o 17:37 |
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz chyba nie będzie tak dobrze bo póki co mam tylko 5 stron
a chciałabym mieć jeszcze 5 ale wstanę jutro rano i będę pisać bo chcę zanieść promotorowi
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
powracam wielce strudzona ale zadowolona
![]() ale jutro znwou do pracy na rano jeszcze troszke tam popracuję, dopoki będzie taki dobry akord a potem zrezygnuję.dzis mi zapropnowali podpisanie z nimi umowy i mam się zastanowić ale jednak sie chyba nie zgodzę bo pracując na dniowki tam jest najniższa krajowa więc porażka i jednak nie mam ochoty pracowac za taką marną kasęA teraz wiadomość dnia ![]() w każdym bądz razie coś sie dzieje a to dobry znak |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

oby za rok nie było takiej pogody bo do ślubu to pójdę w kożuchu

i oni walną sobie rysunek i juz pół strony z głowy

:

Na szczęście robię kontynuację pracy licencjackiej i mam połowę pracy z głowy 
i że zdjęcia się "nie liczą". Bo chyba u nas tak mówili, że tekstu właściwego musi być ileś tam. Ale tak tylko kojarzę, nie jestem pewna...