|
|
#1921 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VII
Cytat:
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejsze za wszystko 19 zł;-)
1. Torebeczka bardzo pojemna i bardzo fajna dluugo takiej poszukiwalam 2. torebeczka mała 3. meeega worek z boskim napisem.. no i wiadomo o co chodzi hehe ;-) 4. biala tuniczka 5. sweterek atmosphere dosyc niewyraznie wyszedl ma tak fajnie pofalowany przod, musialam go miec 6. golfik szary z bufiastymi rekawkami
Edytowane przez karoliana33 Czas edycji: 2009-03-24 o 19:17 |
|
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
to wczoraj upolowałam..
top 1 - oczarowana byłam jak go zobaczyłąm top 2 - na zdjęcu nie wygląda jakoś nadzwyczajnie, ale naprawde jest super ![]() top 3 - po prostu mi sie podoba ;] |
|
|
|
#1924 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za komentarze
cieszę się, że sukienka zdobyła Wasze uznanie ![]() no to się dobrałyśmy ![]() niestety jest to jedna z istotnych cech lumpkowania - trudno trafić na swój rozmiar Cytat:
prawdziwy skarb
|
|
|
|
|
#1925 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
karoliana33- fajowe torebeczki
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
Bluzka Marks & Spencer -15zł
Torebka - 18zł |
|
|
|
#1928 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
to zapraszam do Białegostoku
ta torebka strasznie mi się spodobała, niby nic specjalnego ale jakoś tak ładnie się prezentuje. w sklepie obok kosztowała 14 zł więcej;D
|
|
|
|
#1930 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dawno tu nie zaglądałam! : ))
Moje ostatnie łowy: 1. Koturny New Look, niestety, za duże : ( 19 zł 2. Sweter New Look, nowy, z metkami był ; ) 15 zł 3. Spodnie, baggy, z obniżonym krokiem, noszę podwinięte : ) 14 zł 4. Spódnica Warehouse, nowa z metką, dzisiejszy łup : ) 20 zł 5. Spódnica Warehouse, miała zepsuty zamek i dlatego 13 zł 6. Sukienka z gorsetem Warehouse, trochę wymięta ale coż, nie noszę jej, gdyż za mała na mnie : ( 20 zł 7. Zdobycz mojej mamy! Torebka, nie znam firmy nie znam ceny ; ) 8. Kapelusz, nieznanej firmy ; ) 6 zł Wiem, że ceny przeciętne, ale wyboru nie mam- mieszkam w dość małym mieście, gdzie secondhandy mają więcej klientów niż zwykłe sklepy : )) |
|
|
|
#1931 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1933 |
|
Rozeznanie
|
a to moje małe zakupy z poniedzialku:
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super
|
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
a z którego lumpka ta torebka?betinka6 oddaj bolerko
Edytowane przez agnes 20 Czas edycji: 2009-03-24 o 20:21 |
|
|
|
#1937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nos jej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluje dziewczyny ![]() Ja jutro lece na -50% i chce tez skoczyc do lumpa na miescie, bo obczailam jakis, tylko nie zapamietalam jak dostawy i obawiam sie, ze jutro ostatni dzien, ale moze dla mamy cos zlowie ale to jak pogoda dopisze.
|
||||
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1939 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudowny kolor torebeczki właśnie takiej poszukuje, super jest !oddaj :P
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czerwono? Tomitex? Co obok (od Zjednoczonych) jest drugi? ojoj jak aj nie lubię tomitexów, drogo, dużo ludzi i nic ciekawego nawet w dniu dostawy. Wszyscy tak chwalą a ja mam jako.s pecha do tej firmy :P
|
|
#1942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie piekne te buty jaki rozmiar?
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
Moje ostatnie:
1. biały topik, zwyklak z marszczeniem przy biuście - FRANSA 2. spodnie rybaczki, z troczkami przy nogawkach, fajny wzorek - za małe 3. brązowy kardigan na guziczki - VERO MODA 4. krótkie czarne spodenki z wysokim stanem sorki, że niektóre niewyprasowane, ale są jeszcze przed praniem :P Total cost - niecałe 12 zł.
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ Edytowane przez NataliaZBruklinu Czas edycji: 2009-03-25 o 09:57 |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam Was i oglądam. Wszystkie wątki przejrzałam i postanowiłam, że i ja ujawnię się ze swym nałogiem
![]() Buciki retro nówka fingiel za całe 25 zł Spódnica taka trochę folkowa 5zł Promiss Sukienka w łączkę, odcinana pod biustem z bufkami bezmetkowa 3zł Sweterek piękny szary z ogromnym dekoltem (lampa zastrajkowała) Yaya 3,40zł Piękna szara sukienka Gina Tricot nowa 12zł Tunika nowa Dorothy Perkins 10zł W Radomiu ciężko coś wybrać na wagę. Jeśli już, to same naprawdę zniszczone rzeczy, dlatego ja rezygnuję i wybieram wycenę. A ze mam jeden wielki z cenami jak widać powyżej - garderoba się powiększa ![]() Ale ja raczej unikam dostaw. Tabun handlar, które oblegają sklep i żądne krwi klientki gotowe pobić się o byle łach. Na ostatniej dostawie, na której byłam kobieta w wieku 60 lat? pobiła parasolką młodego chłopaka, bo ustawił się przed nią i oglądał ciuchy. Jak wychodził ze sklepu miał rozciętą wargę. Po co mi takie wrażenia?! |
|
|
|
#1945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tunika swietna torebka tez tylko szkoda ze zniszczona bo widac... |
|
|
|
|
#1946 |
|
Rozeznanie
|
funieczka - piekne zakupy. szczegolnie buciki i spódnica folkowa! cuda
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję. Gdybym była bojowo nastawiona pewnie wychodziłabym jak wielbłąd. Dwa garby od worów pełnych ciuchów.
|
|
|
|
#1948 |
|
Rozeznanie
|
moje z wczoraj, ale musze sie pochwalic ze prawie tydzien wczeswniej nie bylam w lumpkach!
1. gorset, dlugo takiego szukalam ![]() 2.sweterek 100% owczej welny, nowka, next, jestem w nim zakochana... 3. koszulka ktora mowi o mnie wszystko ![]() 4. chusta przeplatana nitkami, uwielbiam takie ![]() i 5 - Wasza wina, Wasza bardzo wielka wina!!! Mis me for you I co ja mam zrobic z misiem?!
|
#1949 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
A prosze bardzo
Na miasto raczej sie dzisiaj nie wybiore, bo mnie jakas alergia dopadla, smarkam i placze dzisiaj to w tym lumpie jak jakas zdesperowana wygladalam, 2 paczki chusteczek wysmarkalam Cytat:
![]() U mnie dzis kiepsko, ze mna zostanie chyba tylko ta rozowa denim, a spodniczka kompletnie nie moje kolory, szkoda ze czarna nie jest ![]() 1. spodniczka Atmosphere 7,50zl 2. bluzeczka Denim Co 5zl 3. bluzeczko-kardiganik Moschino 4. sweterek Atmosphere wezowy 6zl A w ogole to sie dowiedzialam, ze i drugiego lumpa mi zamykaja takze chyba lumpkowanie do kwietnia i pozniej baju baju.. Moze poszukam jakis lumpow w okolicach mojej uczelni, nawet z kumpela sie na wyprawe umowilam - w centrum niestety za drogo (no chyba ze o czyms nie wiem i jakas mila Gdynianka mnie uswiadomi )
Edytowane przez Papiszynka Czas edycji: 2009-03-25 o 11:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

o taką torebeczke chce

:P