|
|
#1441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te 2 cuudowne masz Wenę^^,, Świat potrzebuje buntowników. To oni zmieniają go na lepsze" ,, Każdego dnia wybieramy nową drogę, która zmienia całe nasze życie" ,, Miejcie odwagę walczyć o to, co kochacie" ,, Ja żyję rapowo, stuprocentowo" ,, Świat jest jak stary samochód- niby wiezie nas do jakiegoś celu, ale co chwila się psuje" ,, Ciesz się każdą chwilą w życiu, bo kiedyś moze jej zabraknąć... " ;* uwwwilelbiam was ;*
Edytowane przez Narcyza95 Czas edycji: 2009-03-24 o 20:27 |
|
|
|
|
#1442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
i find myself with you again / odnalazłam siebie z tobą znowu i wish you would push op on me / chcę ciebie na mnie i felt the fire of your sweet embrace / poczułam ogień twojego słodkiego objęcia i like to look like laughing with my hopeless jokes / lubię patrzeć jak śmiejesz się z moich beznadziejnych żartów are we and no one more / jesteśmy my i nikt więcej i love to love / uwielbiam miłość in two, now, here or there / we dwoje, teraz, tutaj albo tam ____ przyszedłeś, zapukałeś do drzwi, pocałowałeś i już nigdy się nie pojawiłeś w moim życiu szykuję walizkę, kto wie, może jutro będę po drugiej stronie świata? jesteś wyobraźnią, której nigdy nie mogłam w tobie znaleźć poszłam zbierać zimowe kwiatki Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-03-24 o 20:28 |
|
|
|
|
#1443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to co, że jestem niska. to co, że nie jestem bystra. to co, że w uczuciach swych chwiejna. to co, że beznadziejna. Za mądra dla głupich A dla mądrych zbyt głupia Zbyt ładna dla brzydkich A dla ładnych za brzydka Za gruba dla chudych A dla grubych za chuda. nie duża nie mała nie ładna. nie chuda nie gruba nie zgrabna. nie mądra nie głupia niezaradna. hm.. Pewna siebie, marzycielka. Cholernie uparta, kreatywna. Złośliwa egoistka, dziwna wariatka. Na co dzień wymagająca. Rozkosz dla podniebienia tylko dla wybrednych. Kocha życie, nie chowa szczęścia po kieszeniach zaszytych. W kolorowe lustro patrzy. ?
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
Little Ballerina - Dziękuje za pomoc
Kocham i ubóstwiam Twoją twórczość <3 Kochanaa - Również dziękuje. ______ Miłość to nie zabawa... kotku. Zacałuj mnie na śmierć. Proszę. Samej mi do siebie okrutnie za daleko. Jak Ci wytłumaczyć, że wciąż umieram z tej miłości? To nie było szczęście tylko skacowany sen. Mężczyźni to dranie. Nie słyszą nawet płaczu rozdeptanych serc. - Powiedz, że mnie kochasz. - Nie umiem.
|
#1445 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
mmm cuuudne dziekuje baaardzoo Wam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S nie wiedzialam ze takie cos bylo :P szukalam ale bez skutku ;] # ciasne głowy głowią się xD # marna egzystencja. # w pokoju aż duszno od wspomnien.
A Twoim uśmiechem pomaluję ściany. Taak barwny jest ! ![]() Edytowane przez nieznajoma90 Czas edycji: 2009-03-24 o 20:32 |
||
|
|
|
#1446 |
|
Raczkowanie
|
z bólu niebo gryźć.
on tak naprawdę chciałby być tylko z tą, której nie znał nigdy. bo już nie ma nas. to nasz wspólny sen, w którym tak miało być. Kochane, pytanie mam ;D ; kojarzycie reklame z TVN'u, tam leci kilka programów z tvn'u zaczyna się od Brzyduli,. potem Milionerzy, Hela, na Wspolnej itp. co to za piosenka tam leci? ;D taka superowa?
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje kochana ;***
trzeźwe spojrzenie na nietrzeźwą przeszlosc. ;] Razem nie zbłądzimy choćby droga była długa i kręta 'zabierz mnie na ryby,na błękitne wieloryby.'. Mów do mnie tak, bo lubię słów twoich smak.. Pierwszym mym życzeniem jesteś ty... zostań,bo jak nikt przynosisz mi powietrze ;* zrób coś, otwórz mnie, rozbierz. chłód wieje z przestrzeni szeptem modlę się do uśpionego nieba o zwykły chleb miłości Schizofreniczna - Lenka - The Show
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-03-24 o 20:39 |
|
|
|
#1449 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki, a coś o tym, że niby już mi minęło to wszystko co do niego czułam, ale gdzieś jeszcze w głębi siebie jestem o niego zazdrosna.
ale takie niedosłowne. mam nadzieję, że pomożecie. ![]() pilne! z góry dziękuję. *_________________________ nie jeden nie wiem co to psychiczny Eden... Wielka dama smutkiem pijana połyka złote łzy. Dla facetów "miłość" to kilka ruchów językiem i nagłe "nie zależy mi". Zawiedziona przyjaźń . Nic nie boli tak bardzo .. co Cię tak boli skoro nie kochasz? dlaczego płaczesz za każdym razem kiedy uciekasz?
|
|
#1450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękujęę ślicznie
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Instrukcja obsługi mnie 1.Popatrz choć raz z prawdziwą ufnością 2.Próbując mnie odkrywać nie zrażaj się pierwszym niepowodzeniem 3.Nie każ mi opowiadać o uczuciach… Niewypowiedziane myśli możesz odczytać w barwie mojego wzroku… 4.Nie wpędzaj w poczucie winy by znowu do czegoś przekonać 5.Nawet nie próbuj mnie zmieniać 6.Przytul od czasu do czasu gdy uciekając przed zabieganym światem chce ukryć się w bezpiecznych ramionach 7.Chociaż nie raz chowam się gdy pytasz „co się dzieje?” bądź proszę wytrwaly… 8.Nie dawaj nigdy nadziei na coś niemożliwego bo szybko ulegam złudzeniom 9.Nie trzymaj w niepewności Wybieraj szybko 10.Po prostu bądź gdy kolejny raz gubię się w krzykach chorych myśli
|
|
#1452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obserwuję cię za przeszłość chcę wiedzieć wszystko, wszystko, wszystko i tak przypadkiem spytam się, co robisz? |
|
|
|
|
#1453 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super jest ten zespół, to fakt Cieszę się, że ten mój profil się na coś przydał ;*Cytat:
Postaram się pomóc a przy okazji kradnę ![]() Uśmiecham się do snów, może spełnią się te najpiękniejsze. Uderzę dłonią w horyzont przyszłości, walcząc o swoje marzenia. Wyciągam wszystkie marzenia spod wiosennej poduszki. Nikt nie pozbawi mnie moich marzeń. O tym sekrecie nie mówię z nikim: chcę być rycerzem niebios, lotnikiem! ^^ Pokruszone marzenia wysypuję na stół. Bo marzenia są najlepszym lekarstwem na ból. Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel. Kto pragnie ten osiągnie. Bawię się niewinnymi marzeniami. Co noc znajdziesz mnie w moim świecie - świecie marzeń. Jak co dzień bujam w obłokach.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-03-24 o 21:15 |
||
|
|
|
#1454 |
|
xoxo
|
Dlaczego zabiliście Marilyn Monroe
I różowy kolor miłości Teraz jest szara, tragicznie byle jaka A blondynki mają rude włosy...
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
Nie chce mi się uczyć na kolosa, więc wklejam kilka moich ostatnich opisów:
* Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu. * "stress and pressure make me freeze gimme some sunshine and peace..." * "I tylko jedno może unicestwić marzenie-strach przed porażką" P.Coelho * "Czasem człowiek zagubiony jest w labiryncie własnych myśli.." * " ...Jesli chcesz byc kochanym ,bądz wart miłości ..." /Owidiusz * "nie to ładne, co ładne, ale to co sie komu podoba" * "My rządzimy światem, a nami kobiety." (Winston Churchill) * "Panie Gorbaczow!Niech pan zburzy ten mur!"- R.Reagan ,1987 * Wchodzi mrówka na słup- i po co jej grabie skoro nie ma zapałek? * na głowie kwietny ma wianek,w ręku zielony badylek...wariatka * Właśnie siedzę przed kompem i myślę- co robi pozostałe 6Cudów świata? ![]() * Sprzedam brata, oddam za darmo, dopłacę... byle by szybko!!! * W następnym wcieleniu będę sobą |
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, że tak późno, ale ostatnio jakoś dziwnie się czuję.
musica - miło tak komuś pomóc. już dosyć tego udawania od dzisiaj chcę być sobą już żadnych łez, lamentom kres, mam dość. i jestem znów ta sama nieufna światu oddana. Mówią na mnie dzikuska pachnę słońcem i snem żyję wolna jak mustang między nocą a dniem ... pozostanę dzikuską nie usidli mnie ślub wolę kieszeń mieć pustą niż łańcuchy u stóp to nie dla mnie są pęta nie ujrzycie mych łez wiem jak dzikie zwierzęta, że niewola to kres. Nie jestem taka zła Mam własny świat i własne ścieżki w nim Marzenia własne, złudzenia własne i łzy. Wszystko to, co los zmieniał w żart Trudno z dnia na dzień zrzucić z barw Trudno z dnia na dzień, tak odmienić się Zacząć żyć od nowa. Szukasz we mnie takich zalet, jakich wiesz nie ma wcale Czemu patrzysz na mnie z takim żalem? Jeśli szukasz ideału, powiedz szybko, powiedz śmiało Wcale, o mnie nie myśl, mnie nie żałuj, nic a nic... Chociaż zdanie Twoje cenię, choć z nim liczę się szalenie Ale daruj, ja się już nie zmienię, Ty i tak mnie kochasz. Wiedz o mnie wszystko, znaj każdy szczegół z mego życia Wiedz o mnie wszystko, nic przecież nie mam do ukrycia Po co kiedyś masz usłyszeć, z czyjś ust, że kochałam, że wierzyłam już Wiedz o mnie wszystko, był ktoś i jeszcze go wspominam Wiedz o mnie wszystko był ktoś i przyszła miłość inna Jeśli chcesz rozjaśnić i uśmiechem, gestem ogrzać zmierzch Masz mnie taką jaka jestem Wiesz już o mnie wszystko, wszystko wiesz... W ciszy mojego pokoju Wciąż słyszę szmer twego głosu, Który rani mnie słodkim pożegnaniem Pozostawiając pustkę w sercu. Dać szansę przeznaczeniu. W twojej ciszy słyszę swój głos. W labiryncie ulic szukasz mnie w każdą noc. Motyle marzeń tracą lekkość. Na bezsenność moją znajdziesz najpiękniejszy dobry sen. W ogrodach snów kwiaty nie tracą barw. Drobiazgi, nuty, trochę bzdur czy to już jest love story? Kwiaty od mego chłopca tulę do warg, ale na inny czekam dar. tak o skromnie.. _______________________ do jutra jeśli pozwolisz. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-24 o 21:24 |
|
|
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
truskawkowa <33
zziębnęty koc i sucha już poduszka dziś świat drepcze mi po piętach 'na zawsze' brzmi dziś tak zabawnie puchne. od nadmiaru odczuć. śmieszy cię miłość? bo mnie rozpi.erdala po kątach! i slowa krzyczą i milczą czasami to znów ta łza, która z twych oczu spływa wystarczy. mam dość. nie potrzeba mi już żadnych dowodów na bezwzględność życia. i patrzył w niebo rozdarte długo, bez przerwy daleko, daleko za lasami łkał świst pociągu, niby słowo tajmenicze, zawierające sens życia a ja znów proszę, powiedz, ze jesteś tu i hate you, don't leave me granica krzywdy leży w sumieniu, w sercu ludzkim to wszystko. nie mam już nic do powiedzenia. śniło mi się dziś, wiesz, jak spadałam w dół. oto wszystko. garść tęsknoty, koszyk wspomnień. i nie ma takich reguł, które zabraniałyby śmiać się smutkom w twarz. o tak, tak. w istocie jest coś, co jeszcze uwiera mnie w bucie. przejedzona samotnym śniadaniem i kolacją w towarzystwie poduszki chore nerwy masz, o. tępy cios w piersi, który odbierał mowę i paraliżował myśli. zasłona się potargała, ziemia drży, łamie się skała
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-03-24 o 21:50 |
|
|
|
#1458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<3 cudowny ! :* są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża na co do cholery czekacie ? nie wiem czego ode mnie oczekujesz chłodne, logicznej myśli gdzieś w środku mnie kumuluje się ładunek dodatkowej miłości
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-24 o 22:14 |
|
|
|
|
#1459 |
|
Raczkowanie
|
Dziękujeeeeeeeee !!
nieliczylamwcalesie CukrowaPanna Marlenusia ;** |
|
|
|
#1460 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki.
mam wielką prośbę. potrzebne mi są jakieś opisy na temat przyznania sie do czegoś. i ze wyznanie prawdy się opłaca. proszę o pomoc. ! I dziekuje z góry. ;**
|
|
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
papergirl - no to ciekawe musisz mieć to życie xD no i coś mi się obiło o uszy ;d Ty wiesz, że kocham <33
KaMa2704 - a mogę zrobić listę ? tak jakby Ci się nudziło to będziesz miała zajęcie ;d haha. a kubki już czują tę ostrość, więc sprawne są ;d moja ![]() Paajkaa - i przy okazji ja podkradłam te, których nie miałam ;* ___________________ przestań ukrywać swoje serce. - mam sen, w którym znowu jesteśmy z tym pokoju, a Ty mi się oświadczasz... i ja za każdym razem mówię "tak" . - to tylko sen, prawda ? - ale to mój sen. to miłość Cię znajduje, nie Ty ją. to ma mało wspólnego z przeznaczeniem i tym, co zapisane w gwiazdach. to nie mój pieprzony dzień. - "Peyton kocham Cię. pobierzmy się. " - czy sms może zmienić życie ? - mam nadzieje, że tak. przytul mnie, zanim się rozpłaczę.
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
Muskam myślami uczucia intymnie.
Jestem. Najzwyczajniej budzę się po nocy wyprutej z marzeń. Uderzam dłonią w powietrze - bezbolesna zemsta wymierzona w stronę życia. Pustka nocy i nieme wołania zagubionej drogi sensu. Wyrywam nici słów i układam w podniebieniu duszy. Drewniane mosty snów. Cienka dzieli mnie ściana od piekła.
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
ogrzej mnie tak, jak zwierzęta grzeją puszczystą sierścią pokora wobec bezwględnego nieba życie jest obietnicą, dotrzymaj jej bliscy i oddaleni, jakby stali w lustrze bliscy boją się być blisko żeby nie być dalej bez ciebie jak bez uśmiechu niebo pochmurnieje słońce wstaje tak wolno przeciera oczy zaspanymi dłońmi szeptem modlę się do uśpionego nieba o zwykły chleb miłości szukam nauczyciela i mistrza |
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
"Otulona skrzydłami aniołów"...Śpię..ZzZzzz.. .
Hokus pokus czary mary twoja stara nie ma szpary Miłość brzmi jak magia lecz magia to często iluzja*** Chuck Norris przekonał GOŹDZIKOWĄ do APAPU Bo są takie chwile za które człowiek oddałby cale życie..; Bóbr zna tysiąc bitów a Twoja stara tylko jeden KILKA CHWIL PRZED ŚMIERCIĄ, BEZ CELU DALSZEGO ISTNIENIA. Kobiet się nie interpretuje, kobiety się podziwia... Wszystko ma swój zmierzch tylko noc kończy się świtem. Kobieta jest jak reklama przerywająca dobry film!
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-03-25 o 00:10 |
|
|
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
a potem znikasz. znikasz.
ucieka mi czas. może jesteś taki, jaki myślałam, że jesteś. ale nadal jesteś w moim sercu. jesteś jedyną osobą, o której chciałabym zapomnieć. nie mogę tego wymazać. nie chcę kochać cię w żaden sposób. zawsze się bałam, że mógłbyś nie wrócić do mnie. zawsze się bałam, że możesz odejść. żyję w świecie, który kręci się wokół mnie i ciebie. jesteś moim pierwszym i ostatnim. |
|
|
|
#1466 |
|
Rozeznanie
|
Troszkę ode mnie,...może komuś się przyda
![]() I'll be dreaming of You tonight till tomorrow and for all of my life! / Będę śnić o Tobie tej nocy aż do jutra i przez całe moje życie! When You look into my eyes...I go out of my mind. / Gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów. Czułym słowem rozpętać burzę uczuć. Schowaj mnie głęboko, na dnie swojego serca. But everything is nothing if I ain't got You. / Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie. Dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje... (...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała...(...) A neverending dream, a dream of You... ; * Spać=>śnić=>wstać=>żyć=>d la Ciebie ; * Śnię wtulona w otchłań ciszy- pustki - nicości Boli mnie serduszko. Boli- to wszystko. Nie próbuj mnie zrozumieć, po prostu mnie kochaj. Ciągle czekała na mały szczęścia dar... Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. Wymienianie się jest fajne! Wymieńmy się sobą! Ja będę Twoja a Ty mój... ; * "Potrafię coś, o czym inni nie mają zielonego pojęcia. Potrafię kochać, a to dlatego, że wzorowo zdałam szkołę... szkołę cierpienia... : ( Jeśli jesteś w stanie oddać wszystko za mnie... To ja... Poświęce wszystko dla Ciebie [!] ...Ideały żyją tylko w bajkach, może Twój ideał znika właśnie.! Patrz uważnie i przestań wierzyć w baśnie...!!! Kochać - to znaczy dotknąć, zobaczyć. Miłość - to znaczy nigdy nie mówić "przepraszam". Miłość -jest najpiękniejszą realizacją tych możliwośći, które tkwią w człowieku. Miłość -w najwyższej formie jest darem dostrzegania drugiej osoby, dostrzegania jej wolnośći i jej cierpienia, darem gwarancji, że druga osoba istnieje naprawdę. Miłość-to pragnienie dobra dla drugiej osoby. Kochać- to znaczy patrzeć w tym samym kierunku. Miłość-to działanie, a nie bierne doznawanie(...) Kochać to przede wszystkim dawać, a nie brać. Szczęście jest ulotne i krótkie jak życie motyla Dlatego trzeba żyć chwilą Łapać te chwile i mocno trzymać w dłoni Bo kto potrafi uciekające szczęście dogonić Wiele razy próbowałam szczęście zatrzymać przy sobie Niestety odchodziło ode mnie równie szybko jak przyszło Miłość która mnie uskrzydliła wymykała się z rąk I nie zdążyła się rozwinąć tak szybko odpadał jej pąk Łzy ledwie co obeschły na nowo płyną Nie wiem czy to jest moją winą Może coś ze mną jest nie tak Skoro miłość odlatuje jak na zimę ptak A może tak jest z tą miłością że kiedy chce przychodzi I kiedy jej źle to sobie odchodzi Nie liczy dni ani nocy Kocha tylko wtedy kiedy się zauroczy I nie trzeba jej doganiać ani zmuszać do pozostania I nie cierpieć tak mocno kiedy czas rozstania Pozwolić jej odejść może przyjdzie znowu I rozgrzeje zziębnięte serce i zostanie w moim dom Mówiłeś, obiecywałeś... A teraz?? Nic między nami nie ma Czyli to wszystko to była jedna wielka ściema Czemu tak długo zwlekałeś Aż Ci oddałam swe serce Dla Ciebie byłam zabawką i niczym poza tym więcej Dlaczego tyle mówiłeś, gdy byłam w Twoich objęciach Że nigdy mnie nie zostawisz Że mnie tak bardzo kochasz Że Ci Bardzo zależy Że traktujesz bardzo poważnie Że się zmienisz Że Twoje serce jest Moje Że jesteś cały Mój Że zawsze będziesz pamiętał Że nie stracimy kontaktu ze sobą.. A teraz już Ciebie nie ma, zostałam całkiem sama.. Lecz takie me przeznaczenie Taki jest już mój dramat...
Edytowane przez *Vanilla* Czas edycji: 2009-03-25 o 10:19 |
|
|
|
#1467 |
|
Przyczajenie
|
Chce, to co umiesz ty, wiesz Ty umiesz kochać .
Nigdy wiecej nie stawiac czyjegos pragnienia nad moje wlasne. Nigdy wiecej nie stawiac czyjegos szczescia nad swoje wlasne. Nigdy wiecej nie robic nic wbrew sobie. ulubione cos: trzymanie cie za reke, chociaz nie wiesz, ze to robie. Gdybym miała powiedzieć co mnie dziś najmocniej boli powiedziałabym, że słowa nieczułości. Jeszcze tylko nauczę się, jak kochać po raz drugi pierwszy raz. 'Brakuje mi tego, jak tlenu w powietrzu, ej brakuje miłości wśród nas - nie zaprzeczaj.' Łzy w oczach, bo czas wku..ia najbardziej. Nie moge zawsze pierwsza robic kroku do przodu. Zbyt duzo takich krokow i odejdę. "Czasami lepiej jest mieć czarne myśli. Pęknięte serce mniej wtedy boli." D jak depresja. S jak samotność. N jak niewiara i niemożność. P jak przytul mnie. Cokolwiek. Potem usiadłam i rozpłakałam się gorzko. I ciągle sobie wmawiam, że ten zdrajca nie zasługuje na moja miłość, on nawet na nienawiści nie zasługuje - właściwie to na żadne uczucie. Rozum zaakceptował tezę, serce nie bardzo. Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. nikt niczego nie traci, bo nikt niczego nie może mieć na własność. Bo wiesz, jak na razie swietnie sie bawie. Nawet jesli... wiesz, ze wraz z Toba odejdzie znaczna częsc mnie. ta oznakowana napisenm'szczęscie' Płakałam. przytulono mnie. było lepiej. na chwile. _________________________ __ Nie moge. Nie moge przypomniec sobie naszego ostatniego pocałunku. Wiem, ze to załosne, ale wtedy bylismy razem i bylismy szczesliwi i chciałabym to pamietac , a nie mogę... Nie mogę sobie przypomnieć... - To był czwartek rano. Mialas na sobie ta czarną koszulkę, w której tak dobrze wyglądasz. Akurat umyłas włosy i pachniały tak jakos kwiatowo. Spieszyłem się. Powiedzialas, ze zobaczymy sie pozniej, wtedy pochyliłas sie, połozyłaś reke na mojej piersi i pocałowałas mnie. Lekko. Szybko. Jakbysmy miesli robic to codziennie przez reszte naszego zycia. Wtedy ostatni raz sie pocałowalismy.
"Powiedz mi co robie zle?! - Nic. Po prostu masz pecha. Edytowane przez aneeeczkkkaaa Czas edycji: 2009-03-25 o 10:31 |
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Life is too short to deal it just for you
życie jest zbyt krótkie by poświęcić je tylko Tobie or are you somebody, or are you nobody... albo jestes kimś, albo nikim.. nigdy nie mów nigdy, ale spokojnie przemyśl tam gdzie teraz jesteś nigdy mnie nie będzie... kiedyś kupię statek, do plecaka schowam swoje paranoje i odpłynę niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia! ajunge o secunda, sa ma indragostesc... wystarczy sekunda, żeby się zakochać... nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś jest światło żeby tylko to był tylko bardzo zły sen... nie ogarniam |
|
|
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina, agattee, nydee, snowball, truskawkowa1993, ouu, Plotkaraaa<33
~~ to co nie pozmywane...samo zmyje się... ~~ jeszcze wczoraj chciałam zmienić w sobie coś... ~~ bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem warta.. ~~ odszedłeś wraz z letnim wiatrem.. ~~ uderzają łzy o parapet.. czy kiedyś się to skończy ~~ schowaj mnie gdzieś na dnie swojego plecaka..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
owijam cię wokół wszystkich moich myśli.
chciałabym żebyś tu był gdy się obudzę. wytatuuję sobie twoje imię wzdłuż serca. ma specjalne miejsce w mym sercu. ale jak możemy kochać w odosobnieniu? namiętne słowa nigdy nie są wypowiadane. pozostało mi wyobrażać sobie ciebie, jak ściskam twą dłoń, a ty patrzysz na mnie. jestem zmęczona tą pustką. miłość - to moglibyśmy być my. pamiętasz kiedy się ostatni raz kochaliśmy? moje serce już wtedy było zimne. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

masz Wenę^^

no dobra,ja dodam.

wystarczy Marzena