Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 18:15   #3811
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
A teraz wiadomość dnia , odpowiedzili mi na moje cv z innego miejsca pracy i zapraszają na rozmowe kwalifykacjyną także nie jest źle
w każdym bądz razie coś sie dzieje a to dobry znak
super to ja trzymam kciuki sama chciałabym też w wakacje mieć już stałą pracę

ok koniec pisania bolą mnie już plecy jutro wstanę o 8:00 i będę skrobać bo zajęcia mam dopiero na 14:40

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-24 o 18:17
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:22   #3812
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
super to ja trzymam kciuki sama chciałabym też w wakacje mieć już stałą pracę
ja narazie nie chcę mieć stałej pracy, tylko po prostu żeby sobie dorobić do moich (że tak powiem ) potrzeb i po prostu miec swoją kasę

we wrześniu i tak lecę do UK więc teraz chce popracować aby potem miec cokolwiek w cv no i wiadomo, że bez sesnu tylko siedzieć w domu

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:23   #3813
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja narazie nie chcę mieć stałej pracy, tylko po prostu żeby sobie dorobić do moich (że tak powiem ) potrzeb i po prostu miec swoją kasę

we wrześniu i tak lecę do UK więc teraz chce popracować aby potem miec cokolwiek w cv no i wiadomo, że bez sesnu tylko siedzieć w domu
aha zapomniałam, że Ty jedziesz do UK

Stary 2009-03-24, 18:31   #3814
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
aha zapomniałam, że Ty jedziesz do UK
a no lecę, lecę

póki możemy to czemu by nie dorobić

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-24, 18:33   #3815
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a no lecę, lecę

póki możemy to czemu by nie dorobić
pewnie, że tak skoro TZ ma dobra pracę

a u nas na wichurze mają galerię budować-wkraczamy w cywilizację

Stary 2009-03-24, 18:39   #3816
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że tak skoro TZ ma dobra pracę

a u nas na wichurze mają galerię budować-wkraczamy w cywilizację
oj Tż to ma prace do pozazdroszczenia

żebym ja chociaż w polowie tak dobrą znalazła to by bylo super

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-24, 19:22   #3817
lain
Zakorzenienie

Cytat:

żebym ja chociaż w polowie tak dobrą znalazła to by bylo super
wlasnie ogladalam w faktach, ze w UK straszny kryzys z praca.
a Twoj TZ w jakiej branzy pracuje? i co ty bys tam chciala robic?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:23   #3818
lusmarija
Wtajemniczenie

ale miałam dziś zakręcony dzień w pracy ALE uwaga uwaga kupiłam sobie dzis (a raczej mam mi kupiła) bo byłysmy razem w sklepie... tadam tadam łyżkę do zupy...to tak do mojej przyszłej kuchni, która nie wiem kiedy będzie...no ale mówię Wam jak się tym podjarałam co to będzie jak lodówkę albo pralkę bedziemy kupować... ehhh już nie mogę się doczekać, a to jeszcze tyle czasu

Onaella no to super, że się odezwali

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:27   #3819
tancerka212
Zakorzenienie

ojjjj dziewczynki wy tu o pracy tak mówicie i kurczę ja też chciałabym gdzieś pracować ale boję się że nie pogodzę tego ze studiami, kursem itp.. z resztą stałej pracy narazie mieć nie chcę bo w wakację marzę o tym żeby pojechać do pracy za granicę a to już ostatnia moja taka wyprawa niestety bo za rok to wtedy co bym rwała malinki to mój ślub będzie no a szczerze mówiąc jakbym miała szansę pojechać do roboty to mi się nawet nie opłaca pracy w polsce szukać bo nigdzie nie dostanę takiej wakacyjnej pracy gdzie w miesiąc odłożę 8 tys i jeszcze na zagraniczne wakacje sobie skoczę ale po wakacjach tz zaczyna poszukiwania więc zobaczymy czy będziemy mieli za co żyć rachunków płacić nie będziemy musieli więc na żywność powinno coś się uzbierać najwyżej schudnę troszkę hehehehehe
ale tż ma dużo ziemi więc już się dogadaliśmy że w tym roku tż posadzi nam nasze własne malinki na działeczce obok domu i za rok jak już urosną to popołudniami będzie można sobie dorobić jak kasy będzie mało. A że ja malinki skubać umiem i nawet lubię to dla mnie wręcz przyjemność powiem wam jestem malinowym kombajnem!!! jak się postaram to prawie 100kg dziennie mogę urwać w Norwegii płacą ok 5zł za kilogram zbieraczom ale w Polsce jak się rwie na swoje to czasem jak jest dobra cena to też można coś dorobić nawet niech będzie 3zł za kilogram a ja urwę 50kg i tż 50kg to już 300zł dziennie mamy grosz do grosza a będzie.... powiedzmy telewizor plazmowy

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ALE uwaga uwaga kupiłam sobie dzis tadam tadam łyżkę do zupy...to tak do mojej przyszłej kuchni, która nie wiem kiedy będzie...no ale mówię Wam jak się tym podjarałam
wiem co czujesz hehehe tydzień temu kupiłam sobie deskę do krojenia i gofrownicę a na łyżkę czas chyba też już niedługo przyjdzie i też się tym rajcuję że szok!!! kochana nie wiem czy ci mówiłam że ja mam już 2 komplety szklanek bo dostałam gratis za punkty lojalnościowe są suuuper ładne!!! normalnie wyposażenie kuchni to jest to a wy gdzie Lusmarijka będziecie po ślubie mieszkać??
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:28   #3820
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ale tż ma dużo ziemi więc już się dogadaliśmy że w tym roku tż posadzi nam nasze własne malinki na działeczce obok domu i za rok jak już urosną to popołudniami będzie można sobie dorobić jak kasy będzie mało. A że ja malinki skubać umiem i nawet lubię to dla mnie wręcz przyjemność powiem wam jestem malinowym kombajnem!!! jak się postaram to prawie 100kg dziennie mogę urwać w Norwegii płacą ok 5zł za kilogram zbieraczom ale w Polsce jak się rwie na swoje to czasem jak jest dobra cena to też można coś dorobić nawet niech będzie 3zł za kilogram a ja urwę 50kg i tż 50kg to już 300zł dziennie mamy grosz do grosza a będzie.... powiedzmy telewizor plazmowy
ja mam sporo malin na tej ziemi, na ktorej kiedys bedzie moze nasz domek... mama robi z nich sok na zime
ale sama to ja na pewno nie bede miala malin w ogrodku - niezbyt to urodziwe krzaki
Stary 2009-03-24, 19:32   #3821
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja mam sporo malin na tej ziemi, na ktorej kiedys bedzie moze nasz domek... mama robi z nich sok na zime
ale sama to ja na pewno nie bede miala malin w ogrodku - niezbyt to urodziwe krzaki
nie no w ogródku to broń Boże ale na osobnym polu czemu nie tym bardziej że malinki to idą mi jak burza haha nawet tżta przeganiam!!! kiedyś się scigałam z kolegą w tej Norwegii to z 18kg w godzinę naskubałam ale to było tak że szaleliśmy w krzakach jak się scigaliśmy a maliny to jedna na drugiej rosły jakbym zawsze tak szybko rwała to by było coś hehehehehe mogłabym mieć imperium malinowe na lubelszczyźnie!!!
Stary 2009-03-24, 19:33   #3822
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie ogladalam w faktach, ze w UK straszny kryzys z praca.
a Twoj TZ w jakiej branzy pracuje? i co ty bys tam chciala robic?
pracuje przy programowaniu maszyn, ktore cos tam wycinają

a co ja bym chciała robić to nie wiem, zalezy jakei będe miała propzycje.
A co do kryzysu to powiem tak: jest napewno duzo gorzej niż kiedyś ale da się znaleźć pracę i kontrakty też dają

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-24, 19:38   #3823
tancerka212
Zakorzenienie

szkoda że nie znam żadnego języka skandynawskiego wyjechałabym na rok czy dwa sobie do mojego ulubionego szefa w norwegii i była gdzieś księgową i by było bajecznie no ale tancerka musi wrócić na ziemię bo nie zna ani języka ani jeszcze nie jest księgową ani się nigdzie na dłużej nie wybiera
Stary 2009-03-24, 19:39   #3824
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

wiem co czujesz hehehe tydzień temu kupiłam sobie deskę do krojenia i gofrownicę a na łyżkę czas chyba też już niedługo przyjdzie i też się tym rajcuję że szok!!! kochana nie wiem czy ci mówiłam że ja mam już 2 komplety szklanek bo dostałam gratis za punkty lojalnościowe są suuuper ładne!!! normalnie wyposażenie kuchni to jest to a wy gdzie Lusmarijka będziecie po ślubie mieszkać??
no to szalejesz Tancerko grunt, że herbatę bedziecie juz mieli w czym wypić

mój TZcik ma dom a raczej Jego rodzice, i dają nam ten domek, tylko stoi w surowym stanie i trzeba tam wszystko zrobić, ale to juz i tak solidna podstawa, nie trzeba zaczynać od zera, więc naprawdę jest się czym cieszyć na początek wystarczy nam materac żeby było na czym spać i łazienka, a reszta zapewne w miarę mozliwości finansowych

Stary 2009-03-24, 19:39   #3825
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A co do kryzysu to powiem tak: jest napewno duzo gorzej niż kiedyś ale da się znaleźć pracę i kontrakty też dają
to pewno tak jak w Polsce. niektorzy szukaja pracy miesiacami, a inni przebieraja w ofertach. taki nierowny ten kryzys.
Stary 2009-03-24, 19:43   #3826
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no to szalejesz Tancerko grunt, że herbatę bedziecie juz mieli w czym wypić

mój TZcik ma dom a raczej Jego rodzice, i dają nam ten domek, tylko stoi w surowym stanie i trzeba tam wszystko zrobić, ale to juz i tak solidna podstawa, nie trzeba zaczynać od zera, więc naprawdę jest się czym cieszyć na początek wystarczy nam materac żeby było na czym spać i łazienka, a reszta zapewne w miarę mozliwości finansowych
oooo no to super sprawa!!! dobrze że macie dach nad głową- i tak jak mówisz jakiś materac, kibelek i żyć nie umierać na początek jak raz hehe dobrze że mój tż nie czyta tego forum bo jakby zobaczył jak dziewczyny się rajcują łyżką czy szklankami to by zwątpił
Stary 2009-03-24, 19:46   #3827
lain
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze że mój tż nie czyta tego forum bo jakby zobaczył jak dziewczyny się rajcują łyżką czy szklankami to by zwątpił
tak myslisz?
mojemu TZowi sprawia duza radoche ogladanie ze mna w sklepie takich rzeczy i planowaniu jaki zestaw sztuccow albo kieliszkow do wina kupimy
Stary 2009-03-24, 19:48   #3828
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
oooo no to super sprawa!!! dobrze że macie dach nad głową- i tak jak mówisz jakiś materac, kibelek i żyć nie umierać na początek jak raz hehe dobrze że mój tż nie czyta tego forum bo jakby zobaczył jak dziewczyny się rajcują łyżką czy szklankami to by zwątpił
mój TZ to tylko czasami zapyta co tam moja panno młoda 2010 na forum słychać nie zagłebia się bo by naprawdę zwątpił

właśnie zaczynam 3 rozdział pracy bo na następne seminarium postanowiłam oddać minimum 3 rozdziały, mam nadzieję, że się uda

Stary 2009-03-24, 19:49   #3829
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
to pewno tak jak w Polsce. niektorzy szukaja pracy miesiacami, a inni przebieraja w ofertach. taki nierowny ten kryzys.
no dokładnie

wiesz ja myślę, że to jest też troszkę tez tak, że tam gdzie ktoś nie może znaleźć pracy to mówi, że jest ogromny kryzys a jak zaraz obok druga osoba cos znajdzie to już uważa, że kryzys jest mniejszy, także myślę ze "punkt wiedzenia zalezy od punktu siedzenia "

chociaż no nie ukrywam, że jest ciężko i coś niedobrego też się dzieje

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-24, 20:54   #3830
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tak myslisz?
mojemu TZowi sprawia duza radoche ogladanie ze mna w sklepie takich rzeczy i planowaniu jaki zestaw sztuccow albo kieliszkow do wina kupimy
w sumie wczoraj jak mu powiedziałam że oglądam na allegro kubki porcelanowe do herbaty jakie byśmy mogli sobie kupić to "oberwało mi się" za to ze robię to sama bo on też chce wszędzie ze mną chodzić wybierać i kupować nawet deskę do krojenia wybralismy najładniejszą w całym sklepie hahaha nie no świetne jest takie kupowanie do swojego przyszłego domu ja to bym już zaczęła coś kupować i do tżta zawozić ale nie będę mu zagracać pokoju szklankami itp teraz przed remontem naszego kąta. ale jak już rodzice wyremontują nam mieszkanko to będę przyjeżdżać do tżta z całymi torbami jak jakaś ruska baba

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

i znów nastała cisza.....

a mnie naszła ochota wpaść z młotkiem do tżta i zacząć już remont
Lusmarija pogadałam sobie z tżtem i powiedziałam mu że my też koniecznie musimy mieć ju łyżkę do zupy zgodził się
a teraz poszedł naprawiać auto komuś i zarabiać pieniążki. a ja siedzę sama buuuuuuuuuuu
Stary 2009-03-24, 21:00   #3831
lain
Zakorzenienie

a moj TZ poszedl na wieczorne bieganie, a ja teoretycznie powinnam cos poczytac, ale cos nie mam weny szkoda, ze jest taka paskudna pogoda, bo chetnie pojezdzilabm obok niego na rolkach... a tak to bidulek musi sam biegac, bez mojego doborowego towarzystwa

to ja moze pojde sie wykapac
Stary 2009-03-24, 21:02   #3832
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

a mnie naszła ochota wpaść z młotkiem do tżta i zacząć już remont
Lusmarija pogadałam sobie z tżtem i powiedziałam mu że my też koniecznie musimy mieć ju łyżkę do zupy zgodził się
a teraz poszedł naprawiać auto komuś i zarabiać pieniążki. a ja siedzę sama buuuuuuuuuuu
no baaaaaaaa, zaprotestował by tylko... ale on na pewno widzi w tym korzyść bo to przecież może tylko oznaczać, że jego brzuch będzie najedzony

ciesz się, że masz tak obrotnego faceta, że już teraz kombinuję jakby tu zarobić, a nie siedzi tylko na swojej doopce niczym Twój szwagier (nie obrażajac oczywiście nikogo ) ale przypomniało mi się to co Twój TZ zrobił z tymi jego szafkami i że on się nie zorientował nic, to dopiero trzeba miec talent

Stary 2009-03-24, 21:11   #3833
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a moj TZ poszedl na wieczorne bieganie, a ja teoretycznie powinnam cos poczytac, ale cos nie mam weny szkoda, ze jest taka paskudna pogoda, bo chetnie pojezdzilabm obok niego na rolkach... a tak to bidulek musi sam biegac, bez mojego doborowego towarzystwa
ostatnio jak byłam na spacerku z tżtem co tak ładnie było i słonecznie to widziałam pewną uroczą rodzinkę- młoda mamusia z głębokim wózkiem zasuwała na rolkach, obok tatuś i mała córeczka to się nazywa aktywna rodzina!!!

Cytat:
ciesz się, że masz tak obrotnego faceta, że już teraz kombinuję jakby tu zarobić, a nie siedzi tylko na swojej doopce niczym Twój szwagier (nie obrażajac oczywiście nikogo ) ale przypomniało mi się to co Twój TZ zrobił z tymi jego szafkami i że on się nie zorientował nic, to dopiero trzeba miec talent
matko jak ja weszłam tam do jego pokoju to tam był armagedon!!! a jak się okazało swagierka już tam sprzątała więc nie wiem jak mógł ten pokój wyglądać po tym co mój tż tam zrobił... i szwagier nie zczaił się nic a nic to jest naprawdę ewenement na skalę swiatową muszę wam kiedyś zdjęcie podrzucić jak mi się uda bo opowiadać to jedno a zobaczyć TO na własne oczy to drugie

a z tą obrotnością tżcika to ja jestem taaaaaka z niego dumna że chłopak sam na siebie zarabia mimo że nie ma pracy dziś np zarobił już 80zł za wymianę czegośtam w aucie kurczę szkoda że nie mamy wspólnej skarbonki bo by była w lepszym stanie niż moja
Stary 2009-03-24, 21:14   #3834
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mój TZ to tylko czasami zapyta co tam moja panno młoda 2010 na forum słychać nie zagłebia się bo by naprawdę zwątpił
a mojego w ogóle nie interesuje co ja tu robię. Czasem mu cos przydatnego powiem i tyle, ale ogólnie to go to nic a nic nie interesuje.

Cytat:

wiesz ja myślę, że to jest też troszkę tez tak, że tam gdzie ktoś nie może znaleźć pracy to mówi, że jest ogromny kryzys a jak zaraz obok druga osoba cos znajdzie to już uważa, że kryzys jest mniejszy, także myślę ze "punkt wiedzenia zalezy od punktu siedzenia "
ciężej jest znaleźć pracę ludziom bez kwalifikacji. Niby kryzys miał wyjątkowo uderzyć w branże finansową, zwolnienia w bankach itp. ana portalach z ogłoszeniami pełno ofert na finanse, w Krk co chwile jakiś nowy oddzial się otwiera to ja nie wiem gdzie ten kryzys(chyba w cięciu kosztów typu premie i inne). I wydaje mi się, że juz powoli ten kryzys łagodnieje, bo do mojego tż sie rozdzwoniły telefony po nowym roku, jest duzo projektów i szukaja ludzi, a przez cała jesień milczeli, wtedy chyba było najgorzej z pracą. A jeden mój wykładowca twierdzi, ze nasz kraj jest na peryferiach i do nas kryzys dotrze na koniec roku - chyba bredzi Jak powiedziałam o tym tż to sie zdziwił, ze koles tak powiedział a Wy co o tym myslicie? Bo ja jakos nie spodziewam sie niczego złego na koniec roku.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:15   #3835
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
To rozumiem Aniołku szczęściara jesteś skoro praca Cię sama znalazła! Też tak chcę Ty uczysz w szkole, dodatkowo w empiku i jeszcze korepetycje tak?
To był totalny przypadek, w ogóle się nie spodziewałam, że od poniedziałku zacznę pracę jako teacher
Tak ogólnie to mam kilka "fuch". Mam etat w szkole + jedną nadgodzinę (nauczanie indywidualne), do tego mam przedszkole (2 godz w tygodniu), 2 godziny dodatkowego kółka z angielskiego dla szóstej klasy (to jest właśnie współfinansowane z Unii Europejskiej i Empiku), no i dodatkowo 8 osób na korki Niby fajnie, ale czasami czasu brakuje na wszystko. Już i tak wszyscy się śmieją, że Krzysiu też powinien się na godzinę do mnie zapisywać, bo inaczej czasu nie mam. A najlepiej to żeby się na korki do mnie zapisał

Mój man właśnie pojechał do domu a ja już za nim tęsknię Jak ja już chcę z nim mieszkać

onaella, 3mam kciuki. Musi się wszystko udać
A co do najniższej krajowej, to i tak nie jest najgorzej. Ja przez pierwszy rok pracy dostawałam 80% najniższej krajowej Teraz nic lepiej bo właśnie taką mam za mój cały etat. Miały być podwyżki, ale póki co ani widu, ani słychu
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:18   #3836
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
pół roku jejku ja chyba nie będę miała tego ślubu, chociaż mój TZ pewnie sobie coś znajdzie on już w 3 miejscach się wstępnie pytał i są na tak-pewnie dlatego, że on taki otwarty a nie tak jak ja
Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Kasia ja tez pół roku pracy szukałam ale może uda Ci sie wczesniej, bo ja troche grymasiałam, a to mi praca nie odpowiadała, a to pensja, a to dojazd
Cytat:
to mnie nie pocieszyłyście ja miałam nadziję, znaleźć pracę w 3 miesiące (w wakacje) inaczej nie wiem czy nie przesuniemy ślubu, bo ja nie chcę brać kasy po ślubie od rodziców dlatego Wam zazdroszczę, że macie pracę, albo chciaż Wasi TZ-owie
Każdemu się wydaje, że w miesąc góra 3 prace znajdzie. Ja szukałam nadłużej to prawie rok i nie powiem, bym w ofertach wybrzydzała.

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-03-24 o 21:20
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:23   #3837
onaella
Zakorzenienie

Finansistki moje drogie powiedzcie mi jaka jest najniższa krajowa u nas
bo coś mi sie nie zgadza z tą moją ewentualnie przyszla wypłatą.
I czy da się określić tą najniższa na godziny? tzn ile zarabiałabym na godzinę pracując za najniższa stawkę krjową.
Nie wiem czy to ma coś wspołnego to, że zatrudniona bym byla jako studentka.

Przepraszam, za takie głupkowate pytania ale w ogole się na tym nie znam, bo tak naprawdę nigdy nie bylo mi to do niczego potrzebne

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-24, 21:28   #3838
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a Wy co o tym myslicie? .
nie wiem.. ja to mam wrażenie ze ten cały kryzys to bardziej okrzyczany jest niż jest naprawdę... my nie mamy takiej sytuacji jak w stanach itp... nasza gospodarka przez swoją słabość może właśnie stać się oazą spokoju w czasach światowego kryzysu bo tu u nas to już nie bardzo jest co spowalniać ale poczekamy zobaczymy... kryzys pewnie odczują te branże związane z kredytami- czyli sprzedawcy samochodów cy mieszkań... ale jak to wpłynie na przeciętnego "Kowalskiego"... ciężko powiedzieć...

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

http://www.egospodarka.pl/niezbednik...grodzenie.html dla Onaelli
Stary 2009-03-24, 21:32   #3839
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem.. ja to mam wrażenie ze ten cały kryzys to bardziej okrzyczany jest niż jest naprawdę... my nie mamy takiej sytuacji jak w stanach itp... nasza gospodarka przez swoją słabość może właśnie stać się oazą spokoju w czasach światowego kryzysu bo tu u nas to już nie bardzo jest co spowalniać ale poczekamy zobaczymy... kryzys pewnie odczują te branże związane z kredytami- czyli sprzedawcy samochodów cy mieszkań... ale jak to wpłynie na przeciętnego "Kowalskiego"... ciężko powiedzieć...
a mi się wydaje, że teraz ludzie będa kupowac mieszkania, bo jest tanio. Przynajmniej mnie by to kusiło. I cos w tym jest, że banki jednak otwierają nowe oddziały. Ale niedługo się przekonam na własnej skórze jak to jest.
W sumie problemy mają ludzie, którzy pracuja przy produkcji a tak to raczej luzik.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:36   #3840
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Madzia

czyli obliczylam, ze pracując 5 dni w tygodniu po 8 godzin to za godzine wychodzilo by mi prawie 8 zl
A w mojej drukarni na dniowki wychodzi dużo mniej, wiec nie wiem czy ja coś pomieszalam z obliczeniami cz jak to jest

14.08.2010
baby
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości