![]() |
#1621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Witam kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja suknia niestety nie może mieć trenu, z tego względu, że dół będzie odpinany. Albo tren albo suknia 2w1,a mnie bardziej zależy na krótszej sukni na sali niż na trenie. Cytat:
Ja niestety dywanyu nie mogę miec, bo w kościele jest b. śliska podłoga i dywan się b. slizga na niej. nie chciałabym się potknąc o jakieś fałdy. Myślę jeszcze nad tym, żeby zamiast dywanu był taki woal pomiędzy ławkami, ale to dopiero jak pojadę do dekoratorki wszystko konkretnie ustalac to sie zdecyduję.
![]() |
#1624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie udekorowana tylko klatka. Napis "witamy gości" zrobimy sami, bo te co sa do kupienia w sklepie to nei bardzo mi się podobają. A co do reszty to nie mam pojęcia. Coś będzie na drzwiach (naszych wewnetrznych), chyba jakiś wianek, coś ze świeczkami, na poręczy biały materiał (jakiś woal) albo takie małe wianuszki. Ale wszytsko się okaże, jak pojadę na giełdę kwiatową i zobaczę co tam z takich akcesoriów do wystroju mi się spodoba. Na pewno w kwiaciarni zamówię jakiś stroik na stół. P.S. Zamówiłam dziś te kieliszki. Tak jak radziłyście, wzięłam te:
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-24 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co zrobić raczej u mnei w mieścinie pyskowicach nei znajde takiej firmy ktora by mogła mi wypozyczyc dywan...
wklejam wam zdjecie z mojego koscioła postojone z firmy ktora to bedzie robiła bede miala wiecek w okolicy połowy kwietnia bo ide popatrzec na zywo jak ona stroi kościół na slub na stronie maja tylko to jedno zdjecie.. kwiatuszku a tobie jaka firma stroi i przypominj mi w jakim kosciele ty masz slub... a tak poza tym kobitki ide gdzies w kąt płakac od soboty mam potworny ból głowy poszłam w koncu dzis do lekarza bo mnie małpa wczoraj nie przyjęła, dała proszki i skierowanie na rtg, bo mnie pies w grudniu 2007 skręcił kark, znaczy sie tak mnei szarpnął ze mi kregki uszkodził francowaty, i sie tak troche po swojemu leczyłam lekarz dał mi tylko srodki przeciwbólowe i kazal gorset nosić no to nosiłam miesiąc i przeszło no to teraz wróciło i ponoc mam przestawione kregi i cos tam uciska i ponoc stad ten bol głowy... nooo a na przeswietlenie to mam przyjść w poniedziałek bo kolejka jest normalnie siąść i płakać ale się rozpisałam ![]()
![]() |
#1627 |
Rozeznanie
|
ja tez bez trenu sobie nie wyobrazam sukni chyba moja mala kuzynka 6-letnia goponiesie bo nie chce miec takiego ubrudzonego a potem bedzie podpiety
Kitek a co to znaczy suknia 2 w 1 masz jakas fotke czy cos jak to wyglada i z czym to sie je ![]() co myslicie zeby po walcu zatanczyc salse - jakoprzedluzenie pierwszego tanca ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
huuuuuura kobitki wypożyczyłam czerwony dywan
![]() chyba was ucałuje za rady zeby poszperac w innych firmach ![]() a i w czwartek ide na próbny makijaż - zdam relację ![]()
![]() |
#1629 | |
Rozeznanie
|
Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
juz tak wczesnie? z tego co widze to slub we wrzesniu ja mam zamiar na probny isc najwyzej miesiac przed slubem ale to moze dlatego ze maluje mnie moja kolezanka ktora malowala nawet dla Evy Minge (czy jak to sie tam pisze) wiec jestem za nia pewna a do fryzjerki sie wybieram w czerwcu tak mi radzila i sprobuje pofarbowac wlosy zeby byly jednolite bo mam od slonca jasne pasma na czekoladke ale tak bez zmiany koloru bo wlasciwie to ja mam takie czekoladopodobne wlosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy o ten sklep chodzilo, ale koło foto adamek jest papierniczy ktory ma w pi***zdu rzeczy do strojenia
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
buty dzisiaj odebrane ![]() *** moniqa-ja sobie sama wszystko woskuje w domu, ale na pachy to sie jeszcze nie odważyłam ;]
![]() |
#1631 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ja mam naczyniak na policzku ktory jest dosc widoczny, musz e znaleść taka wizazystkę która sobei z tym perfekcyjnie poradzi znaczy zamaskuje go w gliwicach ciezko kogokolwiek znalesc... dlatego zaczełam juz teraz szukac musze wypróbowac najpierw zanim się zdecyduję ja tak sie do niego juz tak przyzwyczaiłam ze nawet o nim nie pamietam mój TŻ tak samo ale mimo to chciałabym zeby był jak najmniej widoczny, ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- [quote=n.ik.a;11608952]a gdzie ten makijaż próbny, bo ja też mam ale w studiu stylizacji ślubnej Bona Dea w Katowicach ![]() salonik urody i makijazu apropo w gliwicach
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za kolezanka cię maluje może jak godna polecenia to i ja bym skorzystała z jej uslug?
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ma to związek z tym, że od ponad 3 lat tańczymy i goście czekają na nasze popisy, więc zamiast 1 tańca będą 3. Pierwszy taniec,a potem dwie "pokazówki" (ale w odstępach czasu). Chcemy tańczyć rumbę i cha-chę a w długiej sukni to nie wygląda efektownie. Do tych tańców musi by widac nogi. Co do depilacji to ja zrobię woskowanie w gabinecie. Trochę boli (jakby poparzenie), podrażnienie utrzymuje się tak do 2 dni (zalezy od skóry). Mnie włoski strasznie szybko rosną, więc takie woskowanie to jedyne rozwiązanie sensowne. A potem przed wakacjami to jeszcze depilacaj bikini brrr (ale czego się nei robi dla "urody")
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GDZIE GDZIE wypozyczasz ten dywan?? zdradz namiary na firme!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
GDZIE GDZIE wypozyczasz ten dywan?? zdradz namiary na firme!![/quote]
hehe ja wiedziałam że tak będzie ![]() firma z piekar śląskich (znalazłam ich na allegro) w spr dekoracji no i oni tam maja napisane ze wypozyczają rwniez elementy dekoracji i maja dywan czerwony szer 1 m długość dowolna - wypozyczene to koszt 50,00 ale to juz by trzeba z ta pania moj termin akurat jest wolny ![]() ![]()
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
anika - kochana jak znalazlas cos dobrego to my zawsze chetnie sicgamy dobre wzory i kontakty ;p
Ja nie wiem jak bedzie jeszczy u mnie ze strojeniem kosciola i dywanem wiec w razie czeka taki namiar sie bardzo przyda !! A podaj prosze linka do allegro gdzie jest ten dywanik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro oni oferują całościowe wystrojenie kościoła takie duperele jak dywan trzeba ustalac z nimi osobno ale wklejam na nich namiar http://www.allegro.pl/item589216893_...ola_slask.html
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz pisalam na PM 2009, ale tu tez chcialabym zasiegnac Waszej rady ![]() Kochane pomóżcie mi prosze rozwiązać moje watpliwości. Otóż zastanawiam sie czy zamawiac doi sukni koronkowe bolerko ?? ![]() Moja suknia ma koronkowy "fartuszek" i aplikacje na dole i jest wykonczona na dole koronka. Zawsze chcialam miec tez welon z delikatnym koronkowym wykonczeniem. Nie taki szeroki jak hiszpanskie tylko taki jak w zalaczniku. Co o nim sadzicie ?? I to rodzi sie pytanie czy bolerko i taki welon to nie bedzie za duzo tego wszystkiego?? ![]() Jak sadzicie ? ![]() 1. Welon i bolerko ? 2. Sam koronkowy welon ? 3. Bolerko i gladki, ciety welon ? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-24 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Lady pochwal się butkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A kieliszki ładne ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lady, dlaczego ja jeszcze nie widziałam Twoich butków? Proszę je wkleić natychmiast ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh wydaje mnie sie ze jednak za duzo jak by bylo jeszcze korronkowe bolerko, masz bardzo zdobioną suknię i jak by do tego jeszcze dorzucić zdobione bolerko to.... misz masz mysle ze sie zrobi... a jak mierzyłas do tej suknie bolerko tojak to wygladalo... moja psiapsióła miala prawie że identyczna suknie jak ty z ksymeny ale bolerko miala gładziutkie z króciótkim rękawem i wygladala ślicznie moze takei spróbuj lub takie tiulowe półprzeźroczyste gdzie na sukniach takie widzialam kurde blaszka ciągle boli mnie główka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie cały przód będę robić
![]()
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-25 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
ja to się muszę przemóc i spróbowac woskiem nogi zrobić, na jak długo wam starcza usuwanie woskiem... nawet nie pytam czy boli bo to oczywiste, chce isc do kosmetyczki ona ma juz wprawę... w wyrywaniu
![]()
![]() |
#1648 |
Wtajemniczenie
|
anika222 nie wiem jak się ta firma nazywa, bo nie mają nazwy wypisanej, ale kwiaciarnia jest tu u mnie na helence i bardzo ładnie to robią, a ślub też mam w kościele na helence więc będą mieli blisko i cieszę się, że wypożyczyłaś ten dywan
![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-03-25 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie właśnie w piekarach w firmie dekoracyjnej i muszę po niego pojechac na dwa dni przed ślubem u mnei w pyskowicach jest firma dekoracyjna ale dywanu nie maja musiałam go załatwic we wlasnym zakresie, na szczeście znalazłam bo bym chyba zrezygnowąła z tego trenu
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.