Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 14:45   #1621
marmoladka
Raczkowanie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Witam kobietki za mąż wychodze 12.09.2009r w Rudzie Śląskiej -Halembie i mam prozbe znacie może jakąś dobra fryzjerke i makijazystke z tych okolic ???Byłabym bardzo wdzięczna za wskazówki a jak stroicie wejscia do domu oraz płoty same balony czy jeszcze coś bo ja sie tak zastanawiam???pozdrawiam
marmoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:27   #1622
Amelka4747
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

polecam salon EVITA niedaleko empiku, bardzo duzy wybor, sympatyczna obsluga. Na ul. Andrzeja za dwporcem PKP jest tez kilka fajnych salonow

Dzięki śliczne za pomoc Jutro jadę, zobaczymy, czy coś wybiorę
Amelka4747 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:28   #1623
kitek_fm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Kobitki wy mi powiedzcie co z trenem zrobić coraz bardziej mi siępodoba w tej mojej suknie ale... no własnie zawsze mam jakieś ale...
czy nie bedzie krępować ruchów i jak w kościele przecież pozamiatam całą podłogę w kościele.. kurcze poradźcie coś jak wy sobei z tymi obawami radzicie...
Teraz większość trenów jest podpinanych. Do kościoła będzie długi, potem podepniesz i na sali krótszy.

Moja suknia niestety nie może mieć trenu, z tego względu, że dół będzie odpinany. Albo tren albo suknia 2w1,a mnie bardziej zależy na krótszej sukni na sali niż na trenie.

Cytat:
ja juz się zastanawiałam na jakimś dywanem takim długim, ale w kościele takiego nei mają a zeby kupic to tyle metrów to ogromny koszt
Popytaj w innych firmach dekoracyjnych, czy jets możliwośc wypożyczenia samego dywanu.

Ja niestety dywanyu nie mogę miec, bo w kościele jest b. śliska podłoga i dywan się b. slizga na niej. nie chciałabym się potknąc o jakieś fałdy.
Myślę jeszcze nad tym, żeby zamiast dywanu był taki woal pomiędzy ławkami, ale to dopiero jak pojadę do dekoratorki wszystko konkretnie ustalac to sie zdecyduję.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 012.jpg (68,6 KB, 26 załadowań)

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:36   #1624
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kitek_fm Pokaż wiadomość
Teraz większość trenów jest podpinanych. Do kościoła będzie długi, potem podepniesz i na sali krótszy.

Moja suknia niestety nie może mieć trenu, z tego względu, że dół będzie odpinany. Albo tren albo suknia 2w1,a mnie bardziej zależy na krótszej sukni na sali niż na trenie.

Popytaj w innych firmach dekoracyjnych, czy jets możliwośc wypożyczenia samego dywanu.

Ja niestety dywanyu nie mogę miec, bo w kościele jest b. śliska podłoga i dywan się b. slizga na niej. nie chciałabym się potknąc o jakieś fałdy.
Myślę jeszcze nad tym, żeby zamiast dywanu był taki woal pomiędzy ławkami, ale to dopiero jak pojadę do dekoratorki wszystko konkretnie ustalac to sie zdecyduję.
Skoro nie możesz mieć dywanu to myśle, że taki woal bardzo ładnie by wyglądał
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:48   #1625
kitek_fm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marmoladka Pokaż wiadomość
Witam kobietki za mąż wychodze 12.09.2009r w Rudzie Śląskiej -Halembie i mam prozbe znacie może jakąś dobra fryzjerke i makijazystke z tych okolic ???Byłabym bardzo wdzięczna za wskazówki a jak stroicie wejscia do domu oraz płoty same balony czy jeszcze coś bo ja sie tak zastanawiam???pozdrawiam
Ja przed domem nie będę stroiła. Po co kusić los. Postrojone ślubnie - wiadomo - gospodarzy nie ma w domku. Tym bardziej, że coraz częściej słyszę o okradzionych domach w mojej okolicy. Przezorny zawsze ubezpieczony. Z tego powodu nie chcę też zapowiedzi i wypisanego naszego ślubu w ogłoszeniach parafialnych.
Będzie udekorowana tylko klatka. Napis "witamy gości" zrobimy sami, bo te co sa do kupienia w sklepie to nei bardzo mi się podobają. A co do reszty to nie mam pojęcia.
Coś będzie na drzwiach (naszych wewnetrznych), chyba jakiś wianek, coś ze świeczkami, na poręczy biały materiał (jakiś woal) albo takie małe wianuszki. Ale wszytsko się okaże, jak pojadę na giełdę kwiatową i zobaczę co tam z takich akcesoriów do wystroju mi się spodoba.
Na pewno w kwiaciarni zamówię jakiś stroik na stół.

P.S.
Zamówiłam dziś te kieliszki. Tak jak radziłyście, wzięłam te:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 57zł.jpg (18,7 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez kitek_fm
Czas edycji: 2009-03-24 o 17:49
Stary 2009-03-24, 18:29   #1626
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

nie wiem co zrobić raczej u mnei w mieścinie pyskowicach nei znajde takiej firmy ktora by mogła mi wypozyczyc dywan...

wklejam wam zdjecie z mojego koscioła postojone z firmy ktora to bedzie robiła bede miala wiecek w okolicy połowy kwietnia bo ide popatrzec na zywo jak ona stroi kościół na slub
na stronie maja tylko to jedno zdjecie..

kwiatuszku a tobie jaka firma stroi i przypominj mi w jakim kosciele ty masz slub...

a tak poza tym kobitki ide gdzies w kąt płakac
od soboty mam potworny ból głowy poszłam w koncu dzis do lekarza bo mnie małpa wczoraj nie przyjęła, dała proszki i skierowanie na rtg, bo mnie pies w grudniu 2007 skręcił kark, znaczy sie tak mnei szarpnął ze mi kregki uszkodził francowaty, i sie tak troche po swojemu leczyłam lekarz dał mi tylko srodki przeciwbólowe i kazal gorset nosić no to nosiłam miesiąc i przeszło no to teraz wróciło i ponoc mam przestawione kregi i cos tam uciska i ponoc stad ten bol głowy... nooo a na przeswietlenie to mam przyjść w poniedziałek bo kolejka jest

normalnie siąść i płakać

ale się rozpisałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kościół mikołaj.jpg (27,0 KB, 32 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:05   #1627
moniqa84
Rozeznanie

ja tez bez trenu sobie nie wyobrazam sukni chyba moja mala kuzynka 6-letnia goponiesie bo nie chce miec takiego ubrudzonego a potem bedzie podpiety

Kitek a co to znaczy suknia 2 w 1 masz jakas fotke czy cos jak to wyglada i z czym to sie je

co myslicie zeby po walcu zatanczyc salse - jakoprzedluzenie pierwszego tanca ??
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 19:24   #1628
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

huuuuuura kobitki wypożyczyłam czerwony dywan dłuuugi czerrrwony pieeekny bedzie
chyba was ucałuje za rady zeby poszperac w innych firmach

a i w czwartek ide na próbny makijaż - zdam relację

Stary 2009-03-24, 19:33   #1629
moniqa84
Rozeznanie

Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
huuuuuura kobitki wypożyczyłam czerwony dywan dłuuugi czerrrwony pieeekny bedzie

juz tak wczesnie? z tego co widze to slub we wrzesniu ja mam zamiar na probny isc najwyzej miesiac przed slubem ale to moze dlatego ze maluje mnie moja kolezanka ktora malowala nawet dla Evy Minge (czy jak to sie tam pisze) wiec jestem za nia pewna a do fryzjerki sie wybieram w czerwcu tak mi radzila i sprobuje pofarbowac wlosy zeby byly jednolite bo mam od slonca jasne pasma na czekoladke ale tak bez zmiany koloru bo wlasciwie to ja mam takie czekoladopodobne wlosy tylko wiadomo po farbie sa takie ladne lsniace aha a czy ktoras z was robila profesjonalny zabieg usu. wlosków woskiem bo chce sobie zrobic pachy przed slubem ale sie troche boje podraznien
Stary 2009-03-24, 19:38   #1630
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Gdzie kochana jest ten sklep dokładnie ?
nie wiem czy o ten sklep chodzilo, ale koło foto adamek jest papierniczy ktory ma w pi***zdu rzeczy do strojenia

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
nie wiem czy o ten sklep chodzilo, ale koło foto adamek jest papierniczy ktory ma w pi***zdu rzeczy do strojenia
buty dzisiaj odebrane

moniqa-ja sobie sama wszystko woskuje w domu, ale na pachy to sie jeszcze nie odważyłam ;]

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:42   #1631
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:

a gdzie ten makijaż próbny, bo ja też mam ale w studiu stylizacji ślubnej Bona Dea w Katowicach

Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
juz tak wczesnie? z tego co widze to slub we wrzesniu ja mam zamiar na probny isc najwyzej miesiac przed slubem ale to moze dlatego ze maluje mnie moja kolezanka ktora malowala nawet dla Evy Minge (czy jak to sie tam pisze) wiec jestem za nia pewna a do fryzjerki sie wybieram w czerwcu tak mi radzila i sprobuje pofarbowac wlosy zeby byly jednolite bo mam od slonca jasne pasma na czekoladke ale tak bez zmiany koloru bo wlasciwie to ja mam takie czekoladopodobne wlosy tylko wiadomo po farbie sa takie ladne lsniace aha a czy ktoras z was robila profesjonalny zabieg usu. wlosków woskiem bo chce sobie zrobic pachy przed slubem ale sie troche boje podraznien
no właśnie zastanawiam się nad jakimś dobrym zabiegiem, bo chciałabym aby moje kochane pachy ładnie wwyglądały....rady mile widziane

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:55   #1632
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

wiesz ja mam naczyniak na policzku ktory jest dosc widoczny, musz e znaleść taka wizazystkę która sobei z tym perfekcyjnie poradzi znaczy zamaskuje go
w gliwicach ciezko kogokolwiek znalesc... dlatego zaczełam juz teraz szukac
musze wypróbowac najpierw zanim się zdecyduję

ja tak sie do niego juz tak przyzwyczaiłam ze nawet o nim nie pamietam mój TŻ tak samo
ale mimo to chciałabym zeby był jak najmniej widoczny,

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

[quote=n.ik.a;11608952]a gdzie ten makijaż próbny, bo ja też mam ale w studiu stylizacji ślubnej Bona Dea w Katowicach

salonik urody i makijazu apropo w gliwicach

Stary 2009-03-24, 19:58   #1633
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
wiesz ja mam naczyniak na policzku ktory jest dosc widoczny, musz e znaleść taka wizazystkę która sobei z tym perfekcyjnie poradzi znaczy zamaskuje go
w gliwicach ciezko kogokolwiek znalesc... dlatego zaczełam juz teraz szukac
musze wypróbowac najpierw zanim się zdecyduję

ja tak sie do niego juz tak przyzwyczaiłam ze nawet o nim nie pamietam mój TŻ tak samo
ale mimo to chciałabym zeby był jak najmniej widoczny,
a my ślubujemy tego samego dnia

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 20:04   #1634
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

a co to za kolezanka cię maluje może jak godna polecenia to i ja bym skorzystała z jej uslug?

Stary 2009-03-24, 20:34   #1635
kitek_fm
Rozeznanie

Cytat:
ja tez bez trenu sobie nie wyobrazam sukni chyba moja mala kuzynka 6-letnia goponiesie bo nie chce miec takiego ubrudzonego a potem bedzie podpiety

Kitek a co to znaczy suknia 2 w 1 masz jakas fotke czy cos jak to wyglada i z czym to sie je

co myslicie zeby po walcu zatanczyc salse - jakoprzedluzenie pierwszego tanca ??

aha a czy ktoras z was robila profesjonalny zabieg usu. wlosków woskiem bo chce sobie zrobic pachy przed slubem ale sie troche boje podraznien
Nietsety zdjęcia nie mam. To moja indywidualna wizja. Ogólnei chodzi o to, że dół sukni pójdzie odpiąć tak, ze potem zostanie krótka (tzn. taka za kolano, do połowy łydki).
Ma to związek z tym, że od ponad 3 lat tańczymy i goście czekają na nasze popisy, więc zamiast 1 tańca będą 3. Pierwszy taniec,a potem dwie "pokazówki" (ale w odstępach czasu). Chcemy tańczyć rumbę i cha-chę a w długiej sukni to nie wygląda efektownie. Do tych tańców musi by widac nogi.

Co do depilacji to ja zrobię woskowanie w gabinecie. Trochę boli (jakby poparzenie), podrażnienie utrzymuje się tak do 2 dni (zalezy od skóry). Mnie włoski strasznie szybko rosną, więc takie woskowanie to jedyne rozwiązanie sensowne.
A potem przed wakacjami to jeszcze depilacaj bikini brrr (ale czego się nei robi dla "urody")

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 20:35   #1636
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
A potem przed wakacjami to jeszcze depilacaj bikini brrr (ale czego się nei robi dla "urody")
jezeli tylko boki to nie jest strasznie, gorszy jest "cały przód"

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 20:41   #1637
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
mi sie ten pomysl nawet podoba. Duzo sie takich filmikow naogladalam. Ale z moim TZcikiem to chyba razcej nie da rady

Cytat:

GDZIE GDZIE wypozyczasz ten dywan?? zdradz namiary na firme!!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 20:59   #1638
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

GDZIE GDZIE wypozyczasz ten dywan?? zdradz namiary na firme!![/quote]

hehe ja wiedziałam że tak będzie

firma z piekar śląskich (znalazłam ich na allegro) w spr dekoracji no i oni tam maja napisane ze wypozyczają rwniez elementy dekoracji i maja dywan czerwony szer 1 m długość dowolna - wypozyczene to koszt 50,00 ale to juz by trzeba z ta pania moj termin akurat jest wolny) z czego ogromnie sie ciesze, wypozycza sie na dwa dni przed slubemi po slubie trzeba go oddac ja rozmawiałam z przemiłą pani Olą nr gg to 3147558-- mam nadzieje ze sienei obrazi ze podałam

Stary 2009-03-24, 21:12   #1639
Zakorzenienie

anika - kochana jak znalazlas cos dobrego to my zawsze chetnie sicgamy dobre wzory i kontakty ;p
Ja nie wiem jak bedzie jeszczy u mnie ze strojeniem kosciola i dywanem wiec w razie czeka taki namiar sie bardzo przyda !!
A podaj prosze linka do allegro gdzie jest ten dywanik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 21:16   #1640
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika - kochana jak znalazlas cos dobrego to my zawsze chetnie sicgamy dobre wzory i kontakty ;p
Ja nie wiem jak bedzie jeszczy u mnie ze strojeniem kosciola i dywanem wiec w razie czeka taki namiar sie bardzo przyda !!
A podaj prosze linka do allegro gdzie jest ten dywanik

na allegro oni oferują całościowe wystrojenie kościoła takie duperele jak dywan trzeba ustalac z nimi osobno ale wklejam na nich namiar

http://www.allegro.pl/item589216893_...ola_slask.html

Stary 2009-03-24, 21:19   #1641
Zakorzenienie

Cytat:
na allegro oni oferują całościowe wystrojenie kościoła takie duperele jak dywan trzeba ustalac z nimi osobno ale wklejam na nich namiar

http://www.allegro.pl/item589216893_...ola_slask.html
dzieki dzieki juz ogladam co tam maja ładnego

Juz pisalam na PM 2009, ale tu tez chcialabym zasiegnac Waszej rady

Kochane pomóżcie mi prosze rozwiązać moje watpliwości.

Otóż zastanawiam sie czy zamawiac doi sukni koronkowe bolerko ??

Moja suknia ma koronkowy "fartuszek" i aplikacje na dole i jest wykonczona na dole koronka. Zawsze chcialam miec tez welon z delikatnym koronkowym wykonczeniem. Nie taki szeroki jak hiszpanskie tylko taki jak w zalaczniku. Co o nim sadzicie ??
I to rodzi sie pytanie czy bolerko i taki welon to nie bedzie za duzo tego wszystkiego?? bo w sumie jak zarzuce welon na ramiona to tez bedzie "dzialac" jak bolerko...

Jak sadzicie ?
1. Welon i bolerko ?
2. Sam koronkowy welon ?
3. Bolerko i gladki, ciety welon ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 592163058.jpg (38,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wh882.jpg (117,9 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-03-24 o 21:53
Stary 2009-03-24, 22:37   #1642
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
dzieki dzieki juz ogladam co tam maja ładnego

Juz pisalam na PM 2009, ale tu tez chcialabym zasiegnac Waszej rady

Otóż zastanawiam sie czy zamawiac doi sukni koronkowe bolerko ??

Moja suknia ma koronkowy "fartuszek" i aplikacje na dole i jest wykonczona na dole koronka. Zawsze chcialam miec tez welon z delikatnym koronkowym wykonczeniem. Nie taki szeroki jak hiszpanskie tylko taki jak w zalaczniku. Co o nim sadzicie ??
I to rodzi sie pytanie czy bolerko i taki welon to nie bedzie za duzo tego wszystkiego?? bo w sumie jak zarzuce welon na ramiona to tez bedzie "dzialac" jak bolerko...

Jak sadzicie ?
1. Welon i bolerko ?
2. Sam koronkowy welon ?
a suknia gladka czy taka bogata bo ja przymierzalam takiekoronkowe i to kilka bo zawsze chcialam miec i niestety do mojej sukni nie ma mowy mimo iz welon bedzie zakonczony tylko linka zeby sie pieknie falowal ale poniewaz suknia jest bardzo szeroka i raczej taka ozdobna nie prosta to koronkowe wygladalo glupio za to gladkie slicznie podkreslalo dekolt itp wiec wszystko zalezy od sukni ale mysle ze welon i bolerko troche moga sie gryzc ale to tylko IMHO
Stary 2009-03-24, 22:48   #1643
Zakorzenienie

Cytat:
a suknia gladka czy taka bogata bo ja przymierzalam takiekoronkowe i to kilka bo zawsze chcialam miec i niestety do mojej sukni nie ma mowy mimo iz welon bedzie zakonczony tylko linka zeby sie pieknie falowal ale poniewaz suknia jest bardzo szeroka i raczej taka ozdobna nie prosta to koronkowe wygladalo glupio za to gladkie slicznie podkreslalo dekolt itp wiec wszystko zalezy od sukni ale mysle ze welon i bolerko troche moga sie gryzc ale to tylko IMHO
Suknie taka, tylko biała z z mniej wiecej taka koronka jak na foto 2. Tylko moja koronka ma wiecej koralikow ponaszywanych, wiec sie dodatkowo blyszczy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30.jpg (23,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koronka.jpg (111,7 KB, 7 załadowań)
Stary 2009-03-25, 06:57   #1644
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
co do strojenia klatki to sie nie bede wypowiadac bo mieszkam w domku na razie planuje tylko jakieś kiczowate balony a co do butów to pochwalę się że jutro jade odebrać moje do katowic, bo są już gotowe - 3 tyg się robiły
Co do strojenia klatki to jestem na etapie wymyslania rodzaju dekoracji. Nistety kolory musz azejść jeszcze na dalszy plan.
Lady pochwal się butkami
Cytat:
no i mi tez ten drugi coraz bardziej podoba jest taki wyrazisty mam nadzieje ze do sukni smietankowej bedzie psaował ,......chociaz pierwotnie byłam za pierwszym całym serduszkiem
Te serduszkowe bukiety są świetne, oby dwa ładne

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dołączam do grona z Sosnowca Mam pytanko.... możecie polecić makijażystę i fryzjerkę z moich okolic? Lub sąsiedniego miasta?
Czy Wy już macie suknie? Mnie sie na necie tyyyyyyyleeee podoba a w rzeczywistości widziałam tylko jedną godną uwagi ... załamie sie ;( .
Witamy Nie przemuj sie mi sie w necie też tyyyyle podoba sukienek, a co dizeń to inna. Nie ma rady kochana, trzeba mierzyć
Cytat:
za to na diecie jak jestem to malo na jedzenie wydaje i nie chodze do resteuracji itp a to jednak spora oszczednosc jak widze na wlasnym przykladzie
A ja wręcz odwrotnie:/ Dietę szlak trafił a i na knajpach jakoś nie oszczędzam, ale obiecuję poprawę
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
ja Ci powiem tak: nie wyobrażam sobie sukni bez trenu!
nie mam jeszcze sukni, ale taka mi się włąsnie marzy. przecież każdy tren się podpina prawda? Ja sie poza tym nie przejmuje tym, że sobie pobrudze... może masz jakieś "małe dziewczynki" w rodzinie które poniosą tren? Ja tak chce zrobić .
A ja właśnie zawsze chciałam mieć suknię bez trenu. Jakaś dziwna chyba jestem
Cytat:
Napisane przez marmoladka Pokaż wiadomość
Witamy wśród nas No ja może nie dom, ale klatkę na pewno i to całą od 3piętra aż do parteru. Myślałam nad balonami, ale znając moje szczęście to ja się urobię a z nich powietrze zejdzie i będą nie balony a jakieś flaki Chciałam robić takie wielki kwiaty z bibuły, ale na razie to tylko chyba słomiany zapał. Pewnie skończy się na kokardach i kwiatkach przy poręczach
Cytat:
Ja przed domem nie będę stroiła. Po co kusić los.

P.S.
Zamówiłam dziś te kieliszki. Tak jak radziłyście, wzięłam te:
A no o tym nie pomyślałam. Muszę uczulić sąsiadów, aby mieli oko
A kieliszki ładne
Cytat:
a tak poza tym kobitki ide gdzies w kąt płakac
od soboty mam potworny ból głowy poszłam w koncu dzis do lekarza bo mnie małpa wczoraj nie przyjęła, dała proszki i skierowanie na rtg, bo mnie pies w grudniu 2007 skręcił kark, znaczy sie tak mnei szarpnął ze mi kregki uszkodził francowaty, i sie tak troche po swojemu leczyłam lekarz dał mi tylko srodki przeciwbólowe i kazal gorset nosić no to nosiłam miesiąc i przeszło no to teraz wróciło i ponoc mam przestawione kregi i cos tam uciska i ponoc stad ten bol głowy... nooo a na przeswietlenie to mam przyjść w poniedziałek bo kolejka jest

normalnie siąść i płakać

ale się rozpisałam
Anika trzymaj się Nie płakusiaj, tylko leż żeby Ci się tam coś bardziej nie poprzestawiało. Będzie dobrze

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:

No widzisz jak się chce to można. Czyli kolejne marzenie spełnione, będzie dywan A o relację z próbnego poprosimy
Cytat:

buty dzisiaj odebrane
Jakby ktoś potrzebował to w TG sklep z takimi materiałami dekoracyjnymi jest dokładnie kołó ZUS-u i FOTO ADAMEK tak jak pisze Lady, kolejny plastyczny na ul. Zamkowej (koło Podcieni), a następny pod samymi Podcieniami, obok Kwiaciarni.

Lady, dlaczego ja jeszcze nie widziałam Twoich butków? Proszę je wkleić natychmiast

Cytat:
Nietsety zdjęcia nie mam. To moja indywidualna wizja. Ogólnei chodzi o to, że dół sukni pójdzie odpiąć tak, ze potem zostanie krótka (tzn. taka za kolano, do połowy łydki).
Ma to związek z tym, że od ponad 3 lat tańczymy i goście czekają na nasze popisy, więc zamiast 1 tańca będą 3. Pierwszy taniec,a potem dwie "pokazówki" (ale w odstępach czasu). Chcemy tańczyć rumbę i cha-chę a w długiej sukni to nie wygląda efektownie. Do tych tańców musi by widac nogi.
Kitek, a to poszalejecie na własnym Weselu. super, goście będą pewnie zachwyceni
Cytat:

Otóż zastanawiam sie czy zamawiac doi sukni koronkowe bolerko ?
Jak sadzicie ?
1. Welon i bolerko ?
2. Sam koronkowy welon ?
Na mój gust, to koronkowe bolerko, suknia z koronką i welon z koronką to już za dużo. Wszystko oczywiście zależy jak delikatna jest ta koronka. Jak dla mnie to albo bolerko koronkowe i welon mgiełka, albo ten welon z koronką ale już bez bolerka.
Cytat:
Suknie taka, tylko biała z z mniej wiecej taka koronka jak na foto 2. Tylko moja koronka ma wiecej koralikow ponaszywanych, wiec sie dodatkowo blyszczy.
Katunia, tylko żebyś nie przesadziła z tą koronką, bo wiadomo wszystko ładnie wygląda osobno a jak się zestawi, to może się okazać, że będziesz przeładowana. Wiesz co za dużo to niezdrowo. Ale wybór nalezy do ciebie

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 07:59   #1645
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

eh wydaje mnie sie ze jednak za duzo jak by bylo jeszcze korronkowe bolerko, masz bardzo zdobioną suknię i jak by do tego jeszcze dorzucić zdobione bolerko to.... misz masz mysle ze sie zrobi... a jak mierzyłas do tej suknie bolerko tojak to wygladalo...
moja psiapsióła miala prawie że identyczna suknie jak ty z ksymeny ale bolerko miala gładziutkie z króciótkim rękawem i wygladala ślicznie

moze takei spróbuj lub takie tiulowe półprzeźroczyste gdzie na sukniach takie widzialam

kurde blaszka ciągle boli mnie główka

Stary 2009-03-25, 08:11   #1646
kitek_fm
Rozeznanie

Cytat:
jezeli tylko boki to nie jest strasznie, gorszy jest "cały przód"
Ja właśnie cały przód będę robić

Edytowane przez kitek_fm
Czas edycji: 2009-03-25 o 08:13
Stary 2009-03-25, 08:17   #1647
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja to się muszę przemóc i spróbowac woskiem nogi zrobić, na jak długo wam starcza usuwanie woskiem... nawet nie pytam czy boli bo to oczywiste, chce isc do kosmetyczki ona ma juz wprawę... w wyrywaniu

Stary 2009-03-25, 08:23   #1648
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

anika222 nie wiem jak się ta firma nazywa, bo nie mają nazwy wypisanej, ale kwiaciarnia jest tu u mnie na helence i bardzo ładnie to robią, a ślub też mam w kościele na helence więc będą mieli blisko i cieszę się, że wypożyczyłaś ten dywan

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-03-25 o 08:31
Stary 2009-03-25, 08:30   #1649
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
anika222 nie wiem jak się ta firma nazywa, bo nie mają nazwy wypisanej, ale kwiaciarnia jest tu u mnie na helence i bardzo ładnie to robią, a ślub też mam w kościele na helence więc będą mieli blisko i cieszę się, że wypożyczyłaś ten dywan, a gdzieś w pyskowiacach?

nie właśnie w piekarach w firmie dekoracyjnej i muszę po niego pojechac na dwa dni przed ślubem u mnei w pyskowicach jest firma dekoracyjna ale dywanu nie maja musiałam go załatwic we wlasnym zakresie, na szczeście znalazłam bo bym chyba zrezygnowąła z tego trenu

Stary 2009-03-25, 08:33   #1650
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
nie właśnie w piekarach w firmie dekoracyjnej i muszę po niego pojechac na dwa dni przed ślubem u mnei w pyskowicach jest firma dekoracyjna ale dywanu nie maja musiałam go załatwic we wlasnym zakresie, na szczeście znalazłam bo bym chyba zrezygnowąła z tego trenu
No właśnie przeczytałam reszte Twoich wiadomości jak już moją wysłałam i zobaczyłam sobie tą firme na allegro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości