![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Avalonka, jestem bardzo zainteresowana tą pozycją z Twojej listy:
- Finishing Powder: Start to Finish Fair (kaolin) (EDM) big - nie otwierany Zastanawiam się tylko czy nie będzie dla mnie za jasny, na codzień używam podkładu EDM Light Medium- myślisz, że kaolin w tym odcieniu nie będzie zbyt jasny? Na wymianę mogłabym zaproponować np: nowe, kolorowe kredki do powiek z Sephory w wiosennych kolorach (turkus, fiolet, złoto, srebro etc), wielką paletę cieni (chyba 48 kolorów-sprawdzę w domu) Ruby Rose praktycznie nie używaną, lub coś z Biochemii (wszystko nowe): -Maseczka wulkaniczna z limonką - 50 ml -Hydrolat miętowy EKOLOGICZNY - 100 ml -Maseczka wulkaniczna z ogórkiem - 50 ml. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
natomiast to co masz na wymiankę niestety nie bardzo mi podchodzi...za ruby rose nie przepadam a akurat ta biochemia ![]() przykro mi... ---------------------------- Bezgranicznie zakochałam się w Going green for pink! jeśli macie BARDZO będę szczęśliwa
Edytowane przez avalonka Czas edycji: 2009-03-26 o 06:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
|
Mam do wymiany:
EDM Podkłady: Sweet Almond matte 1g (nowy) wymianka z raxa Light Almond o glo niepełny 1g(otwarty w celu sprawdzenia koloru i testu paskowego-ubytek minimalny) wymiana z ~~ALa~~ Golden Fawn mate 1g nowy Golden Fawn intensive 1g nowy Beige Sunkissed Fair matte 1g nowy Róże: Odsypka różu Best Friend w woreczku strunowym- wymiana z raxa Korektory: Pearl Mint w woreczku strunowym ok. 0,5g- wymiana z ~~ALa~~ Buff'd Podkłady: Sungrass Light- próbka nowa Bisque Light- próbka nowa przesypana do słoiczka EDM 5ml Korektory: Mint ok. 0,5g w woreczku strunowym- wymiana z ~~ALa~~ Mogę też odsypać trochę pudru mineralnego do cery tłustej/mieszanej Dr. Jadwigi- kolor transparentny- dobry jako wykończeniowy lub primer Szukam różowych oraz brzoskwiniowych róży róznych firm ![]() Ponad to chętnie przyjmę podkłady: EDM Fair Neutral matte lub intensive oraz Linen intensive, chętnie jakieś najjaśniejsze w neutralnych odcieniach z Lumiere, Joppa i innych. Można mnie też kusić STF kaolinowym lub czymś z mazideł ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-03-27 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Przygarnę Olive Fair i pędzel flat top bądź kabuki. proszę o PW jak ktoś chce wymienić.
![]()
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
Oddam kilka rzeczy za formule Cashmere z Lumiere (jasny bez, moze byc golden) - nigdy nie bylo dane mi jej wyprobowac i nie daje mi to spokoju
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co? Napisz Ty mi na PW, czego jeszcze szukasz, a ja w poniedziałek wyślę Ci jeszcze jedną kopertę, jak uzbieramy coś jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Z ciezkim sercem wrzucam do wymianki moje nabytki konkursowe
![]() Tak wiec po 1 gramie w sloiczku snowflakes, bronze medal, wake up call, wyprobowane jedynie . Szukam wylacznie cieni minerlanych w roznych ilosciach ![]() ![]()
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Organizatorka
|
nie no,co Ty
![]() ![]() Ale najpierw może dowiemy się, jakich cieni szuka tranqil babe, bo może się okazać, że u siebie nic nie znajdę, zwłaszcza, że dzisiaj oddałam sporo próbek przemiłej początkującej minerałomaniaczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, jak chcecie mozemy podzielic wake upa na pol
![]() ![]() ![]() co do cieni to mam kilka preferencji ale moze najpierw napiszecie co macie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#408 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie okej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Organizatorka
|
a ja wysłalam PW.. Niestety, minerałowych cieni w tych kolorach mam zbyt mało, by się wymieniać na róż, więc jak tranqil babe nie zechce nic innego, to muszę się wycofać...
I dalej polować na wake up call ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu, ja to Cahmere to tak przy okazji, nie mam jakiegos cisnienia. Tyle do testowania, ze zawalona jestem. Moze przy kolejnej wymiance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
witam
![]() mam na wymianę sample z EDM róż favorite hoodie podkład fair neutral matte podkład sunkissed fair matte róż soft touch najchętniej na finishing dust i cienie w mocnych kolorach ale też na pudry i inne cuda z firm innych niż EDM ![]() Edytowane przez Lady Hellsing Czas edycji: 2009-05-14 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w zamian moge zaproponować sporo testowanego sampla EDM Linen (zostala ok polowa) odsypkę różu all smiles EDM (ok. polowa objetosci sampla w sloiczku zastepczym 5ml takim z allegro). zajrzyj tez do mojego posta wymiankowego-mazidlowego: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=437 ![]() ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-03-27 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Light almond i pearl mint bardzo chętnie oddam w dobre ręce ![]() To jak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Konto usunięte
|
Mam pełnowymiarowy róż Wake Up Call. Odrobinę przetestowałam na ręce (nie zdjęłam nawet do końca folijki
![]() Interesują mnie przede wszystkim pędzle (np. LHK), pełnowymiarowe opakowanie Erasera w proszku z PureLuxe oraz DreamWorld podkład Dana w formule Luna. Aa i biochemia (oleje, hydrolaty, itp). Ale inne propozycje też rozważę. ![]() Nie interesuje mnie Lumiere, EGM i Joppa. Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-03-27 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() proponuję: all smiles i linen (formula intensive, taka jakiej szukasz ![]() ![]() co Ty na to? jesli all sie zgadza mozemy przejsc na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piszę PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Moje Drogie:
mam sample : golden light o.glo -sampelek nieotwierany linen matte sampelek nieotwierany puder natural reflection golden tan - mini - mogę też rozsypać na kilka sampli bo mam duże opakowanie korektor sunlight - mini - mogę też rozsypać na kilka sampli bo mam duże opakowanie cień laptop - rzadko używam - mogę odsypać 3 x po 1 g róże : waffle cone - mam full size- mogę odsypać do sampla pink ribbon - j.w coffee break - mogę odsypać do sampla szukam : cieni : in the garden oraz innych dość ciemnych i róże ![]() aha i może być biochemia oraz krzemionka Edytowane przez cwos Czas edycji: 2009-03-27 o 18:44 Powód: dodanie komentarza |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cos u mnie za to? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post11655072
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2009-03-27 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.