Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-25, 17:41   #1261
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedziec mieszkam z moim TZ i z jego mama niby ok ale ciagle sie czdpia ciagle cos nie pasi ciagle jest zle i czasami mam dosc TZ jestesty wiekszosc trzyma strone mamy i zostaje sama a w dodatku ciagle dzwoni jego byla zona i cuda gada ze chce do niego wrocic...... wiec uwiez mi wiem co czujesz jak narazie mi nic sie nie udaje
żeby Ci się wszystko w życiu udało i żebyś była szczęśliwa żebyś miała gromadkę dzieciaczków, kochającego męża i piękny domek z ogródkiem
Stary 2009-03-25, 17:45   #1262
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
żeby Ci się wszystko w życiu udało i żebyś była szczęśliwa żebyś miała gromadkę dzieciaczków, kochającego męża i piękny domek z ogródkiem
a wiesz ze zgadalas.....bo moim marzeniem zawsze byla maly domek na wsi z ogródkiem.....dziekuje ci bardzo tobie zeczy to samo ale dwa razy mocniej...
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:01   #1263
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Echhh to ja mam podobny problem-tyle że z moją mama z mezem mieszkamy u mnie z moja mama-tato nie zyje-i mowie Wam jak niekiedy jest ciezko-to strasza osoba-tzn 66lat ale co chwile cos jest nie tak-wyjdziemy gdzies to pretensje ze zostaje sama,pojedziemy gdzies sami to taka sama reakcja-wszystko ja intresuje-maz wroci chwile pozniej z pracy to juz mu sie pyta u jakiej innej był-wiecie niby zartem ale meza to bardzo denerwuje-czujemy sie czasem jak w wiezieniu-nigdzie wyjsc,nigdzie wyjechac,zero swobody-wiem ze nie powinnam tak pisac o swojej mamie ale naprawde ma ciezki charakter i czesto sie przez nia klocimy mezus to juz w ogole momentami zalamany jest
Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedziec mieszkam z moim TZ i z jego mama niby ok ale ciagle sie czdpia ciagle cos nie pasi ciagle jest zle i czasami mam dosc TZ jestesty wiekszosc trzyma strone mamy i zostaje sama a w dodatku ciagle dzwoni jego byla zona i cuda gada ze chce do niego wrocic...... wiec uwiez mi wiem co czujesz jak narazie mi nic sie nie udaje
... życie obok rodziców to nie łatwa sprawa, choc mieszkam obok teściowej w osobnym domku to czasami mam ochote doprowadzic ją do porządku ... i od tej chwili to ona bedzie dostosowywac się do mnie a nie na odwrót
jednak sprawdza się powiedzenie " po ślubie zdala od rodziców" a nawet jestem w stanie powiedziec że nawet bez ślubu daleko od rodziców, bo mieszkałam z moim u mojej mamy przed ślubem (bo nasz domek nie był gotowy) i też były spięcia

dziewczynki a ja dziś miałam perfidny dzień , ale będzie cudowne zakończenie tego dnia mój mąż właśnie zadzonił że za 3 godziny będzie w domu jak ja kocham takie niespodzianki , normalnie mam uśmiech od ucha do ucha
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:04   #1264
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:

Przypinam się do życzeń!!!

...............
U mnie już chyba nici z dalszych staranek...Musi wystarczyć mojemu organizmowi tyle ile było bo od poniedziałku nic nam z przytulanek nie wyszło..a więc 17,18 i 19 dzień odpadł!! Ale były przytulanki od 12 dc do 16 dc włącznie a więc może coś z tego wyjdzie??? Tym bardziej że "bóle owulacyjne" wyczułam 15.

A jak nie uda się "niespodzianka na zająca" to co się odwlecze to nie uciecze i ....będziemy dalej czekać na upragnione 2 krechy!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:08   #1265
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

hej Bąbelki Słodkie!

jak tam, która w tym cyklu, zobaczy 2 kreseczki?
oby wszystkie które tego chcą, ja też bym nie pogardziła
Dra a Ty kochana kiedy? w końcu listę prowadzisz, więc fatum nad Tobą wisi ..tak więc nie ociągaj się, najpierw Gizmiatko, potem malin, pora na Ciebie, a jak Tobie się uda, to ja przejmuję listę
ok, spadam dalej pracować... kissy!
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:12   #1266
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
hej Bąbelki Słodkie!

Dra a Ty kochana kiedy? w końcu listę prowadzisz, więc fatum nad Tobą wisi ..tak więc nie ociągaj się, najpierw Gizmiatko, potem malin, pora na Ciebie, a jak Tobie się uda, to ja przejmuję listę
wreszcie się odezwałaś
a co u ciebie? co tak remontujesz? pamiętam że chyba garderobe , tak?
Stary 2009-03-25, 19:32   #1267
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc wam

o i prech oblalam p......egzamin a trafila mi sie taka podla baba ze hey...cala droge do domu plakalam bo juz sie nastawilam ze zdam a tu nic....
jestem zalamana....jedyne co mnie trzyma na duchu to to ze mam kochajacego faceta i bedzie moje kochane dzidzi nie wiem czy pisalam ale w poniedzialek jade do lekarza na pierwsza kontrole nie mylse ze bedzie usg pewnie takie ogolne badanie

a co do mojej szefowej to jest podla bo celowo obciela nam godziny zeby potem srednia godzin byla mniejsza to mniej dostane na maternity leave od rzadu
wiem ze musze sie oszczedzac ale poki co czuje sie dobrze wiec moge pracowac te 40 H na tydzien

zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:44   #1268
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny u nas pogoda do baniii
ja okres mam dostać 3 kwietnia testu narazie nie robie (chociaż mam go w szufladzie) czekam na okres mam takie myśli że jednak @ przyjdzie nic nie czuje w sobie
ja,mam mieć 2.04 może się uda trzymam za nas kciuki

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
W tamtym tygodniu mnie brzuch bolał i myslałam, że nic z tego, teraz tez mnie troche boli. Ja juz bylam w ciazy i wiem ze tez mnie bolało jak na @, także już nie wiem co te bóle moga oznaczac.
To co mnie tez zastanawia to taki biały śluz, ale nie bede sobie robic nadziei i jak juz wczesniej pisałam przyjmuje że jest to niemożliwe i cierpliwie czekam do piatku.
a Ty kiedy testujesz??
wyobraź sobie że właśnie maiałam pisać o tym samym od ok, 2 dni pobolewa mnie prawy jajnik tak jak na @ ale o wiele razy mniej i też mam taki biały śluz czytałam że ten ból w naszej sytuacji dobrze zwiastuje ale czy mnie boli czy sobie to wbijam okaże się

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Celuś ja tez mam dziś 20dc i tez mialam dzis temp 36,8 super że jest ktoś kto ma podobny cykl-będzie nam raźniej czekać
ja mam dziasiaj 19 dc i siostra namówiła mnie do zmierzenia temp miałam 36,8 no ale ja jej nigdy nie mierzyłam także to o niczym nie świadczy

Edytowane przez edi25
Czas edycji: 2009-03-25 o 19:50
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:46   #1269
kaaamila1
Zakorzenienie

Cześć Staraczki!

Wpadłam się przywitać! Trzymam kciuki za testujące

Buziaki

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:51   #1270
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość

wyobraź sobie że właśnie maiałam pisać o tym samym od ok, 2 dni pobolewa mnie prawy jajnik tak jak na @ ale o wiele razy mniej i też mam taki biały śluz

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

ja mam dziasiaj 19 dc i siostra namówiła mnie do zmierzenia temp miałam 36,8 no ale ja jej nigdy nie mierzyłam także to o niczym nie świadczy
trzymam kciuki, ale wiem że lepiej sobie nic nie wmawiac.
Ostatnio tez miałam wszystkie objawy, razem z wymiotowaniem i ciagłym bieganiem do łazienki robić siku
no i @ i tak przyszła.
Ja czekam cierpliwie do piątku, boje sie testować.
Póki co u mnie cisza z @. Nawet przestało boleć jak na @, tylko znowu chyba ten pęcherz się odzywa. No nic, czekam dalej

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:51   #1271
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
ja,mam mieć 2.04 może się uda trzymam za nas kciuki
a ja 5.04 czyli za tydzień w niedzielę...Mam nadzieję że się nie pojawi

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:56   #1272
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Mnie ma odwiedzic 29.03, ale mam nadzieje, że nie przyjdzie Trzymam mocno kciuki za wszystkie testyjące....

Zuzanna-uda sie napewno nastepnym razme
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:04   #1273
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
jednak sprawdza się powiedzenie " po ślubie zdala od rodziców"

dziewczynki a ja dziś miałam perfidny dzień , ale będzie cudowne zakończenie tego dnia mój mąż właśnie zadzonił że za 3 godziny będzie w domu jak ja kocham takie niespodzianki , normalnie mam uśmiech od ucha do ucha
to ja tak mam z irladnii do polski kawałek jest

jaka ucieszona witanko będzie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
U mnie już chyba nici z dalszych staranek...Musi wystarczyć mojemu organizmowi tyle ile było bo od poniedziałku nic nam z przytulanek nie wyszło..a więc 17,18 i 19 dzień odpadł!! Ale były przytulanki od 12 dc do 16 dc włącznie a więc może coś z tego wyjdzie??? Tym bardziej że "bóle owulacyjne" wyczułam 15.

A jak nie uda się "niespodzianka na zająca" to co się odwlecze to nie uciecze i ....będziemy dalej czekać na upragnione 2 krechy!
i oby te upragnione się pojawiły
dobre podejście co się odwlecze to nie uciecze

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
czesc wam

o i prech oblalam p......egzamin a trafila mi sie taka podla baba ze hey...cala droge do domu plakalam bo juz sie nastawilam ze zdam a tu nic....
jestem zalamana....jedyne co mnie trzyma na duchu to to ze mam kochajacego faceta i bedzie moje kochane dzidzi nie wiem czy pisalam ale w poniedzialek jade do lekarza na pierwsza kontrole nie mylse ze bedzie usg pewnie takie ogolne badanie

a co do mojej szefowej to jest podla bo celowo obciela nam godziny zeby potem srednia godzin byla mniejsza to mniej dostane na maternity leave od rzadu
wiem ze musze sie oszczedzac ale poki co czuje sie dobrze wiec moge pracowac te 40 H na tydzien
nie tym to innym razem, mało kto za pierwszym razem zdaje
teraz dzidzia najważniejsza a prawko zawsze można zdać
zdaj relację już po usg
Stary 2009-03-25, 20:33   #1274
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Witam was dziewczynki

Dawno mnie tutaj nie było,ale żeście naskrobały nie nadanrzam z czytaniem
Nie jestem w stanie teraz odpisać na wszystkie posty bo się tego troszkę nazbierało ale zacznę od tego że za wszystkie testujące 3mam a tym którym się już udało i zobaczyły upragnione dwie krechy wielkie gratki
U mnie dzisiaj 11 dc. i staranka już rozpoczęte ale gdzie tam do planowanej @ przekichane jest mieć takie długie cykle
goha3 mój mąż jest włochem i na początku też miałam wielki dylemat co i jak bo inna kultura,obyczaje koleżanki też mi opowiadały jacy to są włosi babiarze podrywacze i.t.d ale decyzje w końcu sama musiałam podjąć i w cale nie żałuję jestem bardzo szczęśliwa i mój mąż jest najwiekszym skarbem jaki mogła spotkałam na swojej na drodze i mam w nim wielkie oparcie do tego szczęścia brakuje nam tylko jednego...upragnionej fasolki
Dobrze,że stoisz po stronie siostry napewno jesteś jej teraz bardzo potrzebna a rodzice jak poznaja faceta to może zmienią o nim zdanie
Jeszcze raz bardzo serdecznie Was pozdrawiam

Edytowane przez edzia
Czas edycji: 2009-03-25 o 20:39
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:48   #1275
dra
Zakorzenienie

witajcie
kurcze ja che wiosne,a nie zime
a mnie choroba zbiera,gardło boli i coś z noska leci,no kurde,nie chce być chora,będę walczyć staranka pełną parą,a tu chorubsko o nie ja sie nie dam
w piatek mam wolne od kursu czyli dłuższy weekend no i wreście mi wypłacili,bo coś im sie nie spieszyło do 10 mieli dac a dziś dali troche sie spóźnili ale dobrze,ze dali,to moge teraz sobie półbuciki kupić

Cytat:
hej Bąbelki Słodkie!

oj ja juz bym chciała teraz aby mi sie udało,ale czas pokaże jak to będzie
nawet nie wiem kiedy przyjdzie okres,bo ostatnio cykle 34,35,36 ale zobaczymy jak teraz,mam nadzieje,ze ta werdota nie przyjdzie
a co u ciebie odzywaj sie częsciej?
Stary 2009-03-25, 21:20   #1276
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
to ja tak mam z irladnii do polski kawałek jest

jaka ucieszona witanko będzie

no to rzeczywiście kawałek ... a nie tęsknisz za mamą
ja przed ślubem miałam raczej złe relacje z mamą, ale po ślubie zmieniała się bardzo na dobre,teraz jest kochaną mamusią, zaś z tesciową na odwrót
oj...witanko będzie , będzie ... dziś mam dopiero 8dc ale staranka są bardzo przyjemne ... tylko że ja tak pragnę dzidziusia
jeszcze godzinka i będe miała przy sobie męża, narazie on mi musi wystarczyc

Dra kuruj się , kuruj kochana i niech staranka będą efektowne
Zuzanna zdasz za 2 razem, żeby zdac prawko za pierwszym razem to trzeba naprawde miec szczęście,trzymam kciuki za 2 raz i proszę nie denerwuj sie

trzymam wielkie kciukole za testujące się w przyszłych dniach:kc iuki: napewno zobaczycie 2 kreseczki,tego Wam życzę z całego serduszka
Stary 2009-03-25, 22:12   #1277
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
no to rzeczywiście kawałek ... a nie tęsknisz za mamą
ja przed ślubem miałam raczej złe relacje z mamą, ale po ślubie zmieniała się bardzo na dobre,teraz jest kochaną mamusią, zaś z tesciową na odwrót
oj...witanko będzie , będzie ... dziś mam dopiero 8dc ale staranka są bardzo przyjemne ... tylko że ja tak pragnę dzidziusia
jeszcze godzinka i będe miała przy sobie męża, narazie on mi musi wystarczyc
wiesz co tęsknię ale tak jakoś specjalnie mnie nie ciągnie do pl
ja nie jestem aż tak bardzo zżyta z mamą i telefony raz na jakiś czas mi wystarczą
mieszkac juz bym z mamą nie mogła na dłuższą metę byśmy się zagryzły

to miłej nocki życzę
Stary 2009-03-25, 22:31   #1278
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

no tak Bąbelki, garderobę mi w domu robili w końcu mam! jest cudowna!
Dra, Ty się nie ociągaj Kochana! bo osobiście włożę Ci w brzuszek fasolkę :P
obiecuję bywać częściej ale wiecie jak to jest..praca, dom... itp ..
jestem po prostu trochę przemęczona od 3 mam urlop, a mamy zamiar wybrać się gdzieś, w zakopane może na kilka dni ) zależy jaka pogoda będzie, bo jak będzie zimno, to nie ruszam się z domku )))))))))
całuję Was, i trzymam za Nas wszystkie mocno mocno kciuki!!!
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 22:37   #1279
Malga19
BAN stały

witajcie jestem tak zmeczona ze zaraz ide lulu...

chcilam sie z wami pozegnac na cale 4 DNI

bede tesknic....opowiem jak worce jak bylo ze szczegolami

hehehe

dobranocka slodkich snow
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 22:40   #1280
Lisica1
Zadomowienie

A ja dzis rano zobaczylam na tescie owulacyjnym 2 kreski,czyli niedlugo bedzie owulacja, także jutro beda przytulanka rano i wieczorem dla pewnosci dzis mam 15 dc a jutro 16 o zobaczymy czy cos wyjdzie, dzis temp. mi spadla o 0,1 st. takze moze moze... wiec czekamy....
Lisica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 22:53   #1281
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
no tak Bąbelki, garderobę mi w domu robili w końcu mam! jest cudowna!
zazdraszczam Ci tej garderoby ja mam ciasno w szafie i komodzie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
witajcie jestem tak zmeczona ze zaraz ide lulu...

chcilam sie z wami pozegnac na cale 4 DNI

bede tesknic....opowiem jak worce jak bylo ze szczegolami

hehehe

dobranocka slodkich snow

to do miłego
czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
A ja dzis rano zobaczylam na tescie owulacyjnym 2 kreski,czyli niedlugo bedzie owulacja, także jutro beda przytulanka rano i wieczorem dla pewnosci dzis mam 15 dc a jutro 16 o zobaczymy czy cos wyjdzie, dzis temp. mi spadla o 0,1 st. takze moze moze... wiec czekamy....
oby dwie kreseczki Ci się pojawiły na teście ciążowym
Stary 2009-03-26, 07:30   #1282
karolcia228
Zakorzenienie

witam kochane, ja juz po sniadanku zjadlam pyszna grachamke z bialym serkiem i szczypiorkiem....zaraz znow do pracy....nie chce mi sie...czuje sie jakas zmeczona

Potrzebuje urlopu....Pozdrawiam u mnie dzis piekna pogoda w sam raz na spacer po pracy sie wybiore
Stary 2009-03-26, 07:39   #1283
celka2000
Zakorzenienie

Dzien doberek! U mnie 21 dc i 36,7. nisko...buziaki

roza - a jak u Ciebie?
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 07:57   #1284
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Dzień dobry dziewczynki

lisica1 trzymam mocno za 2 piękne krechy w tym cyklu!!!

I oczywiście za testujące w tych dniach

Ja już od 7:30 w pracy, dziś musiałam wstać wcześniej, bo otwierałam firmę... Właśnie obłożyłam się papierami i zaraz biorę się do roboty Jeszcze myśl o kawie mi się plącze...

U mnie dziś pochmurno, ale na szczęście nie pada. Jak na razie

Dziś 9dc, więc czas się brać do roboty, wieczorkiem trzeba zmolestować TŻta Mam nadzieję, że nie będzie taki zmęczony jak ostatnio

Miłego dzionka!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:35   #1285
roza26
Raczkowanie

Wink Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Dzien doberek! U mnie 21 dc i 36,7. nisko...buziaki

roza - a jak u Ciebie?
Hej!nio ja tez mam dziś 21dc i temperaturke mialam dzis 37 stopni-o dwa wiecej od wczoraj!Celuś cykle mam od 3 miesiecy rózne a mianowiecie mowic 3 meisiace wstecz to byly-35,34,33-ostatni wiec nie wiem jak to bedzie-wczesniej mialam jak w zegarku co 28 dni ale jakos mi sie rozregulowalo wiec nie wiem jak teraz bedzie super ze bedziemy razem odliczac i mozliwe ze testowac w ogole widzialam ze duzo dziewczynek na przyszly tydzien ma termin na @ wiec bedzie nas duzio do testowania ehh ale dzis u mnie piekny słoneczny dzionek buziolki dla Was i milego dzioneczka
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:57   #1286
karolcia228
Zakorzenienie

Jak mnie mdli masakra, nie moge spokojnie kawy wypic, a jak glowka mnie boli...a to dopiero poczatek dnia moze mi jakos przejdzie....

SŁOŃCE ŚWIECI NIECH PRZYCHODZĄ DZIECI

paulinaizabela- ja tez mam lepszy kontak ja nie mieszkam z rodzicami

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2009-03-26 o 09:06
Stary 2009-03-26, 08:58   #1287
gooha3
Zadomowienie

Dziendoberek.
W koncu sloneczko zaswiecilo
A mi sie z łózeczka nie chce wychodzic. Czuje ze jak tylko wstane to mnie zaleje
Znowu mam noc nie przespaną. Cała mokra sie obudziłam
Pewnie trzeba bedzie isc do lekarza w koncu zrobic jakies badania w przyszlym tygodniu.
ech czekam dalej

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012

Edytowane przez gooha3
Czas edycji: 2009-03-26 o 08:59
Stary 2009-03-26, 09:03   #1288
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
wiesz co tęsknię ale tak jakoś specjalnie mnie nie ciągnie do pl
ja nie jestem aż tak bardzo zżyta z mamą i telefony raz na jakiś czas mi wystarczą
mieszkac juz bym z mamą nie mogła na dłuższą metę byśmy się zagryzły

to miłej nocki życzę
no ja też się nie wyobrażam mieszkac z rodzicami pod jednym dachem, to byłby sajgon ale tak daleko też się nie wyobrażam ,albo to kwestia przyzwyczajenia

......................... ......................... ......
ja mam dziś 9 dc i staranka już zaczęte , pogoda taka sobie,troszke pochmurno
miłego dnia
Gooha a jak u Ciebie? bo ja nadal trzymam kciuki
Stary 2009-03-26, 09:05   #1289
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
ja mam dziś 9 dc i staranka już zaczęte , pogoda taka sobie,troszke pochmurno
miłego dnia
Gooha a jak u Ciebie? bo ja nadal trzymam kciuki
narazie @ nie widac, troche sie boje robic test mam złe przeczucie

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-03-26, 09:09   #1290
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
narazie @ nie widac, troche sie boje robic test mam złe przeczucie
jak @ nie widac to bardzo dobrze
a z tym testem to dobrze wiem jak się teraz czujesz ... tylko spokojnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości