|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jednak sprawdza się powiedzenie " po ślubie zdala od rodziców" a nawet jestem w stanie powiedziec że nawet bez ślubu daleko od rodziców, bo mieszkałam z moim u mojej mamy przed ślubem (bo nasz domek nie był gotowy) i też były spięcia dziewczynki a ja dziś miałam perfidny dzień , ale będzie cudowne zakończenie tego dnia ![]()
|
||
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypinam się do życzeń!!! ............... U mnie już chyba nici z dalszych staranek...Musi wystarczyć mojemu organizmowi tyle ile było bo od poniedziałku nic nam z przytulanek nie wyszło..a więc 17,18 i 19 dzień odpadł!! Ale były przytulanki od 12 dc do 16 dc włącznie a więc może coś z tego wyjdzie??? Tym bardziej że "bóle owulacyjne" wyczułam 15.A jak nie uda się "niespodzianka na zająca" to co się odwlecze to nie uciecze i ....będziemy dalej czekać na upragnione 2 krechy!
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Bąbelki Słodkie!
jak tam, która w tym cyklu, zobaczy 2 kreseczki? ![]() oby wszystkie które tego chcą, ja też bym nie pogardziła ![]() Dra a Ty kochana kiedy? w końcu listę prowadzisz, więc fatum nad Tobą wisi ok, spadam dalej pracować... kissy!
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co u ciebie? co tak remontujesz? pamiętam że chyba garderobe , tak? |
|
|
|
|
#1267 |
|
BAN stały
|
czesc wam
o i prech oblalam p......egzamin a trafila mi sie taka podla baba ze hey...cala droge do domu plakalam bo juz sie nastawilam ze zdam a tu nic.... jestem zalamana....jedyne co mnie trzyma na duchu to to ze mam kochajacego faceta i bedzie moje kochane dzidzi nie wiem czy pisalam ale w poniedzialek jade do lekarza na pierwsza kontrole nie mylse ze bedzie usg pewnie takie ogolne badanie a co do mojej szefowej to jest podla bo celowo obciela nam godziny zeby potem srednia godzin byla mniejsza to mniej dostane na maternity leave od rzadu wiem ze musze sie oszczedzac ale poki co czuje sie dobrze wiec moge pracowac te 40 H na tydzien |
|
|
|
#1268 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- ja mam dziasiaj 19 dc i siostra namówiła mnie do zmierzenia temp miałam 36,8 no ale ja jej nigdy nie mierzyłam także to o niczym nie świadczy Edytowane przez edi25 Czas edycji: 2009-03-25 o 19:50 |
||
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Staraczki!
Wpadłam się przywitać! Trzymam kciuki za testujące ![]() Buziaki
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, ale wiem że lepiej sobie nic nie wmawiac.Ostatnio tez miałam wszystkie objawy, razem z wymiotowaniem i ciagłym bieganiem do łazienki robić siku no i @ i tak przyszła. Ja czekam cierpliwie do piątku, boje sie testować. Póki co u mnie cisza z @. Nawet przestało boleć jak na @, tylko znowu chyba ten pęcherz się odzywa. No nic, czekam dalej
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
a ja 5.04 czyli za tydzień w niedzielę...Mam nadzieję że się nie pojawi
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ma odwiedzic 29.03, ale mam nadzieje, że nie przyjdzie
Trzymam mocno kciuki za wszystkie testyjące....Zuzanna-uda sie napewno nastepnym razme
|
|
|
|
#1273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaka ucieszona Cytat:
dobre podejście co się odwlecze to nie uciecze ![]() Cytat:
![]() teraz dzidzia najważniejsza a prawko zawsze można zdać ![]() zdaj relację już po usg
|
|||
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Witam was dziewczynki
Dawno mnie tutaj nie było,ale żeście naskrobały nie nadanrzam z czytaniem ![]() Nie jestem w stanie teraz odpisać na wszystkie posty bo się tego troszkę nazbierało a tym którym się już udało i zobaczyły upragnione dwie krechy wielkie gratki ![]() U mnie dzisiaj 11 dc. i staranka już rozpoczęte przekichane jest mieć takie długie cykle goha3 mój mąż jest włochem i na początku też miałam wielki dylemat co i jak bo inna kultura,obyczaje koleżanki też mi opowiadały jacy to są włosi babiarze podrywacze i.t.d ale decyzje w końcu sama musiałam podjąć i w cale nie żałuję ![]() Dobrze,że stoisz po stronie siostry napewno jesteś jej teraz bardzo potrzebna a rodzice jak poznaja faceta to może zmienią o nim zdanie ![]() Jeszcze raz bardzo serdecznie Was pozdrawiam Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-03-25 o 20:39 |
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
kurcze ja che wiosne,a nie zime ![]() a mnie choroba zbiera,gardło boli i coś z noska leci,no kurde,nie chce być chora,będę walczyć staranka pełną parą,a tu chorubsko o nie ja sie nie dam ![]() w piatek mam wolne od kursu czyli dłuższy weekend no i wreście mi wypłacili,bo coś im sie nie spieszyło do 10 mieli dac a dziś dali troche sie spóźnili ale dobrze,ze dali,to moge teraz sobie półbuciki kupić ![]() Cytat:
nawet nie wiem kiedy przyjdzie okres,bo ostatnio cykle 34,35,36 ale zobaczymy jak teraz,mam nadzieje,ze ta werdota nie przyjdzie ![]() a co u ciebie odzywaj sie częsciej?
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja przed ślubem miałam raczej złe relacje z mamą, ale po ślubie zmieniała się bardzo na dobre,teraz jest kochaną mamusią, zaś z tesciową na odwrót oj...witanko będzie , będzie ... dziś mam dopiero 8dc ale staranka są bardzo przyjemne ... tylko że ja tak pragnę dzidziusia ![]() jeszcze godzinka i będe miała przy sobie męża, narazie on mi musi wystarczyc Dra kuruj się , kuruj kochana i niech staranka będą efektowne ![]() Zuzanna zdasz za 2 razem, żeby zdac prawko za pierwszym razem to trzeba naprawde miec szczęście,trzymam kciuki za 2 raz i proszę nie denerwuj sietrzymam wielkie kciukole za testujące się w przyszłych dniach ![]() :kc iuki: napewno zobaczycie 2 kreseczki,tego Wam życzę z całego serduszka |
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie jestem aż tak bardzo zżyta z mamą i telefony raz na jakiś czas mi wystarczą mieszkac juz bym z mamą nie mogła to miłej nocki życzę |
|
|
|
|
#1278 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak Bąbelki, garderobę mi w domu robili
w końcu mam! jest cudowna!Dra, Ty się nie ociągaj Kochana! bo osobiście włożę Ci w brzuszek fasolkę :P obiecuję bywać częściej ale wiecie jak to jest..praca, dom... itp ..![]() jestem po prostu trochę przemęczona od 3 mam urlop, a mamy zamiar wybrać się gdzieś, w zakopane może na kilka dni ) zależy jaka pogoda będzie, bo jak będzie zimno, to nie ruszam się z domku )))))))))całuję Was, i trzymam za Nas wszystkie mocno mocno kciuki!!! ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1279 |
|
BAN stały
|
witajcie jestem tak zmeczona ze zaraz ide lulu...
chcilam sie z wami pozegnac na cale 4 DNI ![]() bede tesknic....opowiem jak worce jak bylo ze szczegolami ![]() hehehe ![]() dobranocka slodkich snow ![]() ![]() |
|
|
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis rano zobaczylam na tescie owulacyjnym 2 kreski,czyli niedlugo bedzie owulacja, także jutro beda przytulanka rano i wieczorem dla pewnosci
dzis mam 15 dc a jutro 16 o zobaczymy czy cos wyjdzie, dzis temp. mi spadla o 0,1 st. takze moze moze... wiec czekamy....
|
|
|
|
#1281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to do miłego czekamy na relację ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane, ja juz po sniadanku zjadlam pyszna grachamke z bialym serkiem i szczypiorkiem....zaraz znow do pracy....nie chce mi sie...czuje sie jakas zmeczona
Potrzebuje urlopu....Pozdrawiam u mnie dzis piekna pogoda w sam raz na spacer po pracy sie wybiore
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek! U mnie 21 dc i 36,7. nisko...buziaki
roza - a jak u Ciebie? |
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() lisica1 trzymam mocno za 2 piękne krechy w tym cyklu!!! ![]() I oczywiście za testujące w tych dniach ![]() Ja już od 7:30 w pracy, dziś musiałam wstać wcześniej, bo otwierałam firmę... Właśnie obłożyłam się papierami i zaraz biorę się do roboty Jeszcze myśl o kawie mi się plącze...U mnie dziś pochmurno, ale na szczęście nie pada. Jak na razie ![]() Dziś 9dc, więc czas się brać do roboty, wieczorkiem trzeba zmolestować TŻta Mam nadzieję, że nie będzie taki zmęczony jak ostatnio ![]() Miłego dzionka!!! |
|
|
|
#1285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super ze bedziemy razem odliczac i mozliwe ze testowac w ogole widzialam ze duzo dziewczynek na przyszly tydzien ma termin na @ wiec bedzie nas duzio do testowania buziolki dla Was i milego dzioneczka
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie mdli masakra, nie moge spokojnie kawy wypic, a jak glowka mnie boli...a to dopiero poczatek dnia
moze mi jakos przejdzie....SŁOŃCE ŚWIECI NIECH PRZYCHODZĄ DZIECI ![]() paulinaizabela- ja tez mam lepszy kontak ja nie mieszkam z rodzicami
Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2009-03-26 o 09:06 |
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
Dziendoberek.
W koncu sloneczko zaswiecilo ![]() A mi sie z łózeczka nie chce wychodzic. Czuje ze jak tylko wstane to mnie zaleje ![]() Znowu mam noc nie przespaną. Cała mokra sie obudziłam ![]() Pewnie trzeba bedzie isc do lekarza w koncu zrobic jakies badania w przyszlym tygodniu. ech czekam dalej
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-03-26 o 08:59 |
|
|
|
#1288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tak daleko też się nie wyobrażam ,albo to kwestia przyzwyczajenia......................... ......................... ...... ja mam dziś 9 dc i staranka już zaczęte , pogoda taka sobie,troszke pochmurno miłego dnia Gooha a jak u Ciebie? bo ja nadal trzymam kciuki ![]()
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
narazie @ nie widac, troche sie boje robic test mam złe przeczucie
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

wiec uwiez mi wiem co czujesz jak narazie mi nic sie nie udaje

z mezem mieszkamy u mnie z moja mama-tato nie zyje-i mowie Wam jak niekiedy jest ciezko-to strasza osoba-tzn 66lat ale co chwile cos jest nie tak-wyjdziemy gdzies to pretensje ze zostaje sama,pojedziemy gdzies sami to taka sama reakcja-wszystko ja intresuje-maz wroci chwile pozniej z pracy to juz mu sie pyta u jakiej innej był-wiecie niby zartem ale meza to bardzo denerwuje-czujemy sie czasem jak w wiezieniu-nigdzie wyjsc,nigdzie wyjechac,zero swobody-wiem ze nie powinnam tak pisac o swojej mamie ale naprawde ma ciezki charakter i czesto sie przez nia klocimy
bo od poniedziałku nic nam z przytulanek nie wyszło..a więc 17,18 i 19 dzień odpadł!! Ale były przytulanki od 12 dc do 16 dc włącznie a więc może coś z tego wyjdzie??? 

kissy!

nic nie czuje w sobie

co się odwlecze to nie uciecze
nie nadanrzam z 

ale tak daleko też się nie wyobrażam ,albo to kwestia przyzwyczajenia