|
|
#3571 |
|
Szara Eminencja
|
Dot.: sklep PRIMARK
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;11624102]Chodzi mi o okulary tego typu. A dałam akurat zdjęcie Ray-Ban...[/quote]
Aha, sugerowałam się tym co pogrubione ![]() [1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;11616840]Dziewczyny czy są dostępne w Primarku takie okulary? Jak tak to po ile??[/quote] |
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, na pewno niektore z Was kupily te wklejona nizej sukienke
czy moglaby ktoras pokazac sie w niej? konkretnie chodzi mi o to, jak ona uklada sie na sylwetce pzdr
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ma ktoras z Was albo widziała na zywo ta chuste?Chodzi mi głownie o material(czy przyjemny) i wielkosc w rzeczywistosci.Na All sa niestety same fotki zwinietej chusty.
Foto na Was mile widziane ![]() Z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie moze ile kosztuje ta kopertowka i czy to nowa kolekcja? Bo na allegro jeszcze jej nie widzialam
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak to okreslic. Ja mam zamowiona inna, mniejsza z takimi srebrnymi paseczkami. I ta "moja" jest taka bardziej przyjemna ( wg mnie ) bo jakby z cieniutkiej bawelny - tak mi sie wydaje bo jeszcze jej nie mam.
|
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;11624102]Chodzi mi o okulary tego typu. A dałam akurat zdjęcie Ray-Ban...[/quote]
widziałam podobne okulary za 1 lub 2 f, były czarne, czerwone i chyba białe Cytat:
Cytat:
Nie wiem jakie ma wymiary ale jest na prawdę duża. W primarku kosztuje 1,96 f
|
||
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a widziałyście może w Primarku/Pennysie jakieś fajne spódniczki na lato? Najlepiej przed kolanko
Wysyłam dzisiaj TŻa na shopping i muszę mu konkretnie wytłumaczyć czego ma szukać...
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
dużo jest fajnych spódnic w nowej kolekcji
W primarku do 28 dni masz prawo zwrotu więc niech tż kupi ci kilka, zrobi zdjęcia i te które nie spodobają ci się odniesie z powrotem |
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Tootsie, dobra rada
Problem w tym, że jutro przylatuje do mnie do PL, więc nie będzie miał jak wymienić... Poszukam fotek nowej kolekcji i ewentualnie zdam się na jego gust
|
#3580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ją mam jest bardzo duża, podaję wymiary:160cm x 105cm jest z cienkiego apaszkowego materiału, bardzo ją lubie, jest delikatna, nie gniecie się a jej wielkość pozwala na to aby teraz układać ją przeróżnie w okół szyi, a w lato nałożyć na kostium i paradować niczym w pareo
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
tootsie, dzieki za odpowiedz
|
#3583 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A powiedz mi do czego teraz ja nosisz? Ja chcialam kupic z mysla o noszeniu do skorki i nie wiem czy bedzie odpowiednia![]() Hehe A masz juz cos na oku?![]() Ja jeszcze zastanawiam sie nad ta.Ktora lepsza? Pozdrawiam |
|||
|
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
posiadam chustę ze zdjęcia powyżej, ma fajny delikatny maretiał, ale nie ejst takiego lejącego sie amteriału, jakby ciekna bawełna fajnie się układa, ja polecam i w wersji blue devil... odwiązałam wszystkie frędzle ![]() pozdrawiam ciepło
Wierze że ponosimy całkowitą odpowiedzialność za nasze wybory i musimy pogodzić sie z konsekwencjami każdego czynu, słowa i każdej myśli w całym naszym życiu. Możesz mieć wszystko. Po prostu nie możesz mieć wszystkiego w tym samym czasie!!! |
|
|
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej A moglabys wrzucic fotke na sobie? I powiedz prosze jaka jest duza i czemu odwiazalas fredzle?;P
Edytowane przez wiolaraczka Czas edycji: 2009-03-26 o 21:16 |
|
|
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mam taka chuste tylko fioletowo-rozowa ,jeszcze chce sobie kupic ta ktora jest wyzej na fotce
jak dla mnie jest super,material fajny,taki przytulny
|
|
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
wiolaraczka noszę ją do czarnej skórzanej kurtki. Mam też balerinki w panterkę, jeszcze ich nie nosiłam ale bedzie super. Nosze jeszcze do musztardowego swetra
![]()
|
#3588 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
wiolaraczka
A to moja Primarkowa panterka... Kosztowała bodajże 3 euro... Wygląda niemal identycznie jak ta z Twojej fotki z frędzlami... Tylko te frędzle jakby krótsze Ma bardzo fajną fakturę-taką pomarszczoną Nosiłam ją do brązowego płaszczyka i do skórki ![]() Wklejam zdjęcie jeszcze z wakacji...(słabo to wygląda, ale to jedyna fotka z chustą jaką miałam) ![]() DSCN3999.jpg
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
A wieczorkiem przylatuje Mężowiec mój i dostałam przeciek, że kupił mi jakieś 2 torebki na łańcuchach z nowej kolekcji
Już się doczekać nie mogę ![]() Szukał tych pikowanych a'la chanelek i mówił, że nic nie było
|
#3591 |
|
Zadomowienie
|
wklejam fotke mojej chusty
|
|
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
czy moge prosić o opinię tych bucików?
http://allegro.pl/item592315778_atmo..._4_nowosc.html bede wdzieczna
|
#3593 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dziekuje za zdjecie Cytat:
![]() Dziekuje za fotke
|
||
|
|
|
#3594 |
|
Zadomowienie
|
łaaa super ten wątek ^^ ja robię listę dla mojego byłego który mi kupi trochę rzeczy, w związku z tym czy któraś z was mogłabym mi powiedzieć czy te rzeczy są w primarku i jeśli tak to w jakich cenach? ostatnie buciki z new looka i byłabym wdzięczna gdyby któraś z was znała cenę
|
|
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
nie znam ceny tego płaszcza, ale jest dużo tego typu przecenionych na 5f i 3f
, torebka za 6f, balerinki za 4f. Niestety w new lookowych cenach sie nie orientuje
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() baleriny z primarka kosztuja chyba 4,5£ jak masz szczupla stope to odradzam cod o tej torebki to wydaje mi sie ,ze to stara kolekcja,albo ja jej nie widzialam jeszcze
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakieś gładkie czarne na wąską stópkę widziałaś może? tylko ciężko kurcze mam z rozmiarem bo noszę 38,5
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:P ja tez mam ciezko z rozmiarem,bo mam jedna stope wieksza od drugiej,takze prawa noga zawsze lata w bucie zawsze mozesz cos wlozyc do buta,zeby bylo ok jakos trzeba sobie z tym poradzic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Wysyłam dzisiaj TŻa na shopping i muszę mu konkretnie wytłumaczyć czego ma szukać...

..

A powiedz mi do czego teraz ja nosisz? Ja chcialam kupic z mysla o noszeniu do skorki i nie wiem czy bedzie odpowiednia
Ma bardzo fajną fakturę-taką pomarszczoną

:P