Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-02-01, 12:11   #391
LargeHadronCheerleader
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 115
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???

Zdrad¼cie ile kosztuje karnet open studencki, o ile taki jest, obejmuj±cy ca³o¶æ, lub tylko si³owniê + fitness w tym Pure Health
LargeHadronCheerleader jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-01, 12:12   #392
angie1919
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

nie ma za co jak mo¿esz to powiedz jeszcze na jakich zajêciach ju¿ by³as i których instruktorów polecasz?
angie1919 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-01, 12:25   #393
Czarna1351
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 452

Jasne. Chodzê na step do Ani, któr± jest ¿ywio³ow± osob± i ten step z jej prowadzeniem jest w³a¶nie taki. Ogólnie ¶wietne zajêcia, które siê mocno czuje Te¿ do Ani chodzê na body pump - nie s± to moje ukochane zajêcia, ale step jest dla przyjemno¶ci, sztangi dla efektów Ten sam body pump z Sebastianem to jak dla mnie jednak zbyt du¿y wycisk, ja osobi¶cie nie daje rady, chyba brak kondycji. No i circuit - czyli zestaw: step naprzemiennie z æwiczeniami na brzuch, uda i po¶ladki. Tutaj na ró¿nych prowadz±cych trafiam, ka¿dy prowadzi po swojemu. Czyli zabawa na stepie i ¿mudne brzuszki
Czarna1351 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-01, 12:34   #394
truskawaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 473

Cytat:
Napisane przez Czarna1351 Poka¿ wiadomo¶æ
Wprawdzie nie do mnie pytanie co do ciasnoty, ale pozwolisz, ¿e siê wtr±cê: w³a¶nie co do tego zaczynam mieæ mieszane uczucia. Na pocz±tku nie by³o z tym najmniejszego problemu na zajêciach zorganizowanych, ale ostatnio ju¿ dwa razy na stepie by³o tak, ¿e faktycznie nie æwiczy³o siê komfortowo... W³a¶ciwie jeden step musia³ staæ tu¿ obok drugiego, a ludzie nieco na siebie wpadali. Faktem jest, ¿e by³y to zdecydowanie najpopularniejsze godziny - 18 i 19, nie zmienia to jednak faktu, ¿e sala ma jak±¶ swoj± objêto¶æ i nie jest z gumy, wiêc chyba powinno byæ jakie¶ ograniczenie. Mam nadziejê, ¿e by³y to pojedyncze wypadki i w sumie w ostateczno¶ci mo¿na przenie¶æ siê na inne zajêcia odbywaj±ce siê w sali obok. Chocia¿, z drugiej strony, nie o to chodzi.
W³a¶ciwie mnie fitness jako taki nie interesuje w ogóle, jak juz to mo¿e indoor cycling, czy cos uderzanego, dlatego nie orientuje sie... wiem tylko ze na zajecia sie nie zapisuje, tylko mzona wejsc w kazdej chwili... mysle, ze msuza po pewnym czasie to jakos uregulowac... nie bylam tam jeszcze po poludniu

Cytat:
Napisane przez angie1919 Poka¿ wiadomo¶æ
hej truskawaa, a mog³aby¶ napisaæ o co chodzi z tymi konsultacjami z trenerem? Jak to bli¿ej wygl±da, u³o¿y mi jaki¶ zestaw æwiczeñ? Czy zawsze mo¿na spokojnie przyj¶c na wybrane zajêcia bez obawy ¿e np. bêdzie zbyt du¿o chêtnych i wszyscy siê nie zmieszcz±? S³ysza³am ¿e tam jest zapisanych tysi±c osób, dosyæ sporo...
Jesli chodzi o konsultacje z trenerem, to wyglada to tak, ze jak bylam za pierwsyzm razem, wziela mnie pod opieke trenerka, pokazala caly sprzet, wytlumaczyla, dala rozpiske treningu i na 3 tyg tak trenuje... mysle, ze jak skoncze to podejde do niej o cos innego, ale generalnie treningi robie po sowjemu, po juz trenuje na silce jakies 4 lata Ale z checia poslucham co mi powie i sie moze czegos dowiem Co do ilosci osob, to z tego co sie dowiedzialam, zamkna liste na pewnej liczbie, zeby jednak byl ten komfort cwiczacych, ale nie wiem jak z przeplywem, moze tam byc lacznie chyba dosc duzo osob naraz... wyjdzie w praniu za jakis czas

Cytat:
Napisane przez Czarna1351 Poka¿ wiadomo¶æ
Teraz ja dziêkujê za info o nowym grafiku, chocia¿ nie mogê powiedzieæ, ¿e mnie zachwyci³. Akurat niektóre "moje" zajêcia ruszyli. Ale "dance" jest teraz za to o sensownej godzinie, nie by³am wprawdzie na tym, ale chyba w takim razie siê skuszê...
Na dance tez bym sie skusila

Cytat:
Napisane przez LargeHadronCheerleader Poka¿ wiadomo¶æ
Zdrad¼cie ile kosztuje karnet open studencki, o ile taki jest, obejmuj±cy ca³o¶æ, lub tylko si³owniê + fitness w tym Pure Health
Ja placilam 95zl oplaty administracyjnej, wzielam umowe na 3 miesiace i co miesiac place 190zl, to jest karnet open dla studentow, czyli wszystko, sauna, basen, laznia, silka, i zajecia fitness, bez ograniczen. Innych karnetow tam narazie nie ma. Ale z tego co wiem, trafilam na "promocje" bo chyba oplata administracyjna bedzie teraz drozsza??? No i nie placi sie z gory za 3 miesiace, ale co miech
Stary 2009-02-01, 20:31   #395
Garnier88
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam
Mam pytanie chcia³abym siê zapisaæ na fitness a dok³adnie pilates tylko szczerze powiedziawszy nie wiem jak to mam zrobiæ wybra³am ju¿ sobie klub multi-fitness na krakowskiej ale nie wiem o co siê mam zapytac jak bede tam dzwonic, moze Wy mi poradzicie o co Wy sie pytali¶cie bo niechce wyj¶c na idjotke...
Garnier88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-01, 21:10   #396
LargeHadronCheerleader
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 115

Zapytaj:

- Czy æwiczy siê pilatesa w butach sportowych, czy bez.
- Czy grupa jest zaawansowana, czy nie (je¶li chcesz to wiedzieæ), ewentualnie która grupa jest dla pocz±tkuj±cych (nie znam multi fitness)
- Czy masz wzi±æ rêcznik na salê æwiczeñ.
- mo¿esz zapytaæ: jakie szkolenia skoñczy³ instruktor
- Czy pierwsze zajêcia s± gratis

Nie ma g³upich pytañ... Powodzenia.
LargeHadronCheerleader jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-01, 23:42   #397
angie1919
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:
Napisane przez Garnier88 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Mam pytanie chcia³abym siê zapisaæ na fitness a dok³adnie pilates tylko szczerze powiedziawszy nie wiem jak to mam zrobiæ wybra³am ju¿ sobie klub multi-fitness na krakowskiej ale nie wiem o co siê mam zapytac jak bede tam dzwonic, moze Wy mi poradzicie o co Wy sie pytali¶cie bo niechce wyj¶c na idjotke...

chodzi³am kiedy¶ do multi fitnessu, wprawdzie nie na pilates, ale jak chcesz siê tam zapisaæ to radzi³abym udaæ siê osobi¶cie bo kupuj±c karnet zapisujesz siê na konkretne zajêcia i lepiej to zrobiæ wcze¶niej bo liczba miejsc w grupie jest ograniczona. Wejd¼ sobie na ich strone (nie pamietam adresu ale jak wpiszesz w google to znajdziesz) tam masz wszystkie informacje o cenniku i grafik zajêæ
angie1919 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-02, 23:19   #398
sandra667
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 235

Hej Mog³yby¶cie mi poleciæ jak±¶ niedrog±, blisko Centrum si³ownie dla kobiet?) Tak na studencj± kieszeñ :P Mo¿e kto¶ teraz do takiej chodzi? Jak wra¿enia ?
sandra667 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-03, 02:38   #399
kalwin13
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 21

Hmm... a czy w KRK jest Gymnasion? W ka¿dym innym duzym mie¶cie jest i jest to bardzo fajnie wyposa¿ona si³ownia, wiêc jesli jest w KRK, tpo polecam
Stary 2009-02-03, 14:48   #400
orisha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 053

Cytat:
Napisane przez kalwin13 Poka¿ wiadomo¶æ
Hmm... a czy w KRK jest Gymnasion? W ka¿dym innym duzym mie¶cie jest i jest to bardzo fajnie wyposa¿ona si³ownia, wiêc jesli jest w KRK, tpo polecam
Nie ma, w Krakowie w³asnie nie otworzyli... Tez za³ujê, bo mam kupuje czasem karnet do Gymansionu i nie moge æwiczyc w soim miescie. Chodze w Warszawie

Uprzedzê ewentualne pytanie - nie je¿d¿e tam specjalnie na si³ownie hihi

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-02-05, 10:46   #401
Calimero
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 184
GG do Calimero

Cytat:
Napisane przez pestka-29 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Dziewczyny! Przegl±dam to forum i wreszcie postanowi³am napisaæ. Ja mam zamiar zapisaæ siê do klubu AZIK na Kurdwanowie. Czy która¶ z Was mo¿e siê podzieliæ jakimi¶ opiniami na temat tego klubu? Bêdê baardzo wdziêczna
Polecam. Chodzê tam ju¿ jaki¶ czas i jestem bardzo zadowolona. Fajna atmosfera i fajni trenerze, jesli lubisz intensywny wysi³ek to polecam zajêcia u Magdy W jest tylko jeden minus.. klub jest niewielki a przychodzi sporo ludzi i czasem bywa ciasno..
Stary 2009-03-11, 02:09   #402
zwierzaq
Przyczajenie

Dot.: gdzie spinning/spinbike w Krakowie?

Polecam klub Extreme Fitness na ulicy Reymonta 22 (Nowa hala Wis³y)www.extremefitness.pl
zwierzaq jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-03-11, 08:38   #403
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Wiadomo¶ci: 3 394
Dot.: gdzie spinning/spinbike w Krakowie?

ja chodzê do platinum przy ul.lea.
co prawda na fitness,nie na spinning ale widzia³am ¿e w czasie zajêæ ze spinningu puszczane s± takie fajne ¶wiat³a,czasem peda³ujesz jakby w akwarium,innym razem prawie w ciemno¶ci.do tego odpowiednia muzyka.
nie spotka³am siê jeszcze z czym¶ takim,posz³abym ale jednak spinning nie jest dla mnie :P
Damayanti jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-03-20, 16:49   #404
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 395

A ja powtórze jeszcze kogo¶ pytanie: Jakie¶ fajne si³ownie, ewentualnie fitness kluby w obrêbie Centrum. Wczesniej chodzi³am do Atlanticu na Stradomskiej i uwa¿am, ¿e jest tam genialnie, ale niestety nie na moj± kieszeñ
Wiêc macie jakie¶ propozycje co do Centrum?
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-03-26, 10:21   #405
nimfa12
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Witam wszystkich
Bardzo duzo klubow wymienilyscie w centrum ale czy ktos moze mi polecic pozadny ( z prawdziwego zdarzenia ) fitness w nowej hucie w okolicach placu centralnego . Mialam w bloku juz sie zebralam i tam poszlam i sie dowiedzilam ze juz dawno ne czynny i ze zostal tylko szyld
nimfa12 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-03-26, 15:23   #406
Katka_krk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 543

Cytat:
Napisane przez nimfa12 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wszystkich
Bardzo duzo klubow wymienilyscie w centrum ale czy ktos moze mi polecic pozadny ( z prawdziwego zdarzenia ) fitness w nowej hucie w okolicach placu centralnego . Mialam w bloku juz sie zebralam i tam poszlam i sie dowiedzilam ze juz dawno ne czynny i ze zostal tylko szyld
Pewnie by³a¶ na Szklanych Domach?
podobno fajny jest fitness w NCK...ale tak tylko s³ysza³am nie sprawdzi³am tego osobi¶cie.

Chodzi³am kiedys do¶c d³ugo do aquaparku na fitness ale teraz widzê ze dla studentów to karnet jest bardzo drogi...

Edytowane przez Katka_krk
Czas edycji: 2009-03-26 o 15:26
Katka_krk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-03-28, 11:37   #407
nimfa12
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Cytat:
Napisane przez Katka_krk Poka¿ wiadomo¶æ
Pewnie by³a¶ na Szklanych Domach?
podobno fajny jest fitness w NCK...ale tak tylko s³ysza³am nie sprawdzi³am tego osobi¶cie.

Chodzi³am kiedys do¶c d³ugo do aquaparku na fitness ale teraz widzê ze dla studentów to karnet jest bardzo drogi...

No dokladnie patrzylam na szklane domy , do aqua parku to fakt drogo strasznie a w ncku patrzylam na stronie maja tylko zajecia z jakis tancy hip hop i takie tam hmmm moze maja fitness bede musiala sie przejsc i sprawdzic , Moze ktoras z Was ma jeszcze jakis pomysl na klub fitness w nowej hucie
nimfa12 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-05, 11:37   #408
bella88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 94

Chcê zacz±æ chodziæ na indoor cycling do Fitness M³yn, jest kto¶ chêtny?
bella88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-08, 14:13   #409
pacia91
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 336

Cytat:
Napisane przez nimfa12 Poka¿ wiadomo¶æ
No dokladnie patrzylam na szklane domy , do aqua parku to fakt drogo strasznie a w ncku patrzylam na stronie maja tylko zajecia z jakis tancy hip hop i takie tam hmmm moze maja fitness bede musiala sie przejsc i sprawdzic , Moze ktoras z Was ma jeszcze jakis pomysl na klub fitness w nowej hucie
Ja polecam fitness club na Kombatantów
http://clubfitness.blog.pl/
Stary 2009-04-11, 16:21   #410
9kini0
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 972

[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;1154110 7]A ja powtórze jeszcze kogo¶ pytanie: Jakie¶ fajne si³ownie, ewentualnie fitness kluby w obrêbie Centrum. Wczesniej chodzi³am do Atlanticu na Stradomskiej i uwa¿am, ¿e jest tam genialnie, ale niestety nie na moj± kieszeñ
Wiêc macie jakie¶ propozycje co do Centrum?[/quote]

Ja chodzi³am swego czasu do Xtreme na Filipa. Zajêcia naprawdê ¶wietnie prowadzone ale... okolica strasznie niebezpieczna;/ nie polecam chodziæ na zajêcia o pó¼nej godzinie bo na Filipa naprawdê ró¿ne niefajne cuda siê dziej±. Nieraz mia³am nieprzyjemne sytuacje wracaj±c z æwiczeñ...

Teraz chodzê na Kaziemierza Wielkiego (bronowice) do BodyHITu. Równie¿ bardzo przyjemnie. No mo¿e nie tak czysto i sanitarnie jak na Filipa ale przynajmniej nie bojê siê wracaæ jak koñczê o 22. Noi du¿o taniej

Babeczki w jednym i drugim klubie bardzo sympatyczne i daj± nieziemski wycisk:P
9kini0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-13, 10:52   #411
persefonika
Przyczajenie

Smile Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???

Hej
Po pierwsze chcia³am zasiêgn±c u was dok³adnych informacji na temat BodyHIT na Kazimierza Wielkiego przymierzam sie do zapisania sie tam na aerobic, wiec najpierw chcialam poznac opinie osob, które juz tam chodzily

Druga kwestia to taka, ¿e szukam kogos kto by sie tam ze mna chcia³ zapisac. By³oby nam razniej, no i nawzajem bysmy sie motywowaly(moze bym wreszcie dluzej wytrzymala). Szukam osoby która mia³aby tak z 15-20 kg do zrzucenia, poniewaz wlasnie tyle ja mam do pozbycia sie :P Dodam,ze chcia³abym konkretnie chodzic na Fat Burning x2 w tygodniu we wtorki i piatki Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
persefonika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-16, 13:23   #412
9kini0
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 972

Cytat:
Napisane przez persefonika Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Po pierwsze chcia³am zasiêgn±c u was dok³adnych informacji na temat BodyHIT na Kazimierza Wielkiego przymierzam sie do zapisania sie tam na aerobic, wiec najpierw chcialam poznac opinie osob, które juz tam chodzily

Druga kwestia to taka, ¿e szukam kogos kto by sie tam ze mna chcia³ zapisac. By³oby nam razniej, no i nawzajem bysmy sie motywowaly(moze bym wreszcie dluzej wytrzymala). Szukam osoby która mia³aby tak z 15-20 kg do zrzucenia, poniewaz wlasnie tyle ja mam do pozbycia sie :P Dodam,ze chcia³abym konkretnie chodzic na Fat Burning x2 w tygodniu we wtorki i piatki Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Zapisuj siê, zapisuj ja tam nie mam nic do zrzucenia, wrêcz niedowaga, chodze po to by siê umiê¶niæ bo straszny flak ze mnie:P na fat burning nie by³am. Chodzê dwa razy w tygodniu od prawie miesi±ca (karnet taki kosztuje 72z³) na ró¿ne zajêcia, zale¿y kiedy mam czas. by³am na Body shape, body toning, BPU. Bardzo siê to nie ró¿ni wg mnie:P Po wszystkim jestem wykoñczona
9kini0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-21, 14:15   #413
zielona87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 891

Hej
Postanowi³am znowu zacz±æ chodziæ na fitness. Ale tak... porz±dnie - przynajmniej 3 razy w tygodniu i 2 razy biegania,albo wiêcej na fitness i mniej biegania. To zale¿y. Chodzi³am na rusznikarsk± do magic fitnessu. Jest fajnie i niedrogo. http://magicfitness.com.pl/
Kto¶ chêtny? Przyda³oby siê wzajemne wsparcie i wyci±ganie z domu w momentach zw±tpienia
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam t³uszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-05-10, 10:40   #414
Choclate
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Cze¶æ

Czy ktokolwiek chodzi³ do Lady Fit na Dietla? Je¿eli tak , to jaka panuje tam atmosfera i czy kadra jest fajna i wymagaj±ca?
Choclate jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-05-10, 12:48   #415
Choclate
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Cytat:
Napisane przez Choclate Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ

Czy ktokolwiek chodzi³ do Lady Fit na Dietla? Je¿eli tak , to jaka panuje tam atmosfera i czy kadra jest fajna i wymagaj±ca?

Okej okej ju¿ znalaz³am sobie ,,Ofiare" ( ¿arcik :P ) która wyjawi mi tajemnice o tym klubie.
Mogê siê tutaj spytaæ gdzie mo¿na kupiæ pyszne i ¶wie¿e rybki w Krakowie czy powinnam za³o¿yæ nowy temat ;>?

Zdecydowa³am siê na ten lady fit... Zapisuje siê 20 maja.. Kto¶ chodzi tam lub bêdzie chodzi³ ?
Razem ra¼niej

Edytowane przez Choclate
Czas edycji: 2009-05-10 o 14:23
Choclate jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-05-13, 10:17   #416
Samoa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 767

Cytat:
Napisane przez Choclate Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ

chodzi³am do Lady Fit przez miesi±c, ale co¶ mi tam nie pasowa³o, chyba instruktorki nie by³y zbyt zachêcaj±ce. Mam porównanie z Energic±, tam jest przyjemniej, mo¿e dlatego, ¿e przyzwyczai³am sie tam chodziæ, nie wiem. Ogólnie Lady Fit jest ok, ale jakos klimat mi nie pasi³, ale ka¿dy lubi co innego
Samoa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-05-13, 10:31   #417
Ashlee_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 035

Jesli chodzi o kluby w centrum, to moim zdaniem Maska jest super: http://www.studiomaska.pl/ ... to zdecydowanie jeden z najtanszych klubow jakie spotkalam, a cwiczenia sa super i instruktorzy tez. Na silowni nigdy tam nie bylam, chodze tylko na rozne zajecia i jestem bardzo zadowolona

雪が歌う夜に君を憶うよ
凍りついたこの部屋で
憧れた未来を待ち望むように
孤独を生きて…

Ashlee_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-12, 20:56   #418
zielona.chmurka
Przyczajenie

Hej! Mam baaaaardzo ambitny plan zapisania siê na si³owniê- prawdopodobnie do Fitness M³yn (s³ysza³am same dobre opinie,miesiêczny karnet 160 z³). Planujê chodziæ codziennie miêdzy 22-23, bo pora akurat bardzo mi pasuje, i szukam kogo¶,kto te¿ chcia³by podj±æ wieczorne wyzwanie. Jestem typem totalnie asportowym, bez do¶wiadczenia i grama miê¶nia, za to z udami jak galareta, zadyszk± na drugim piêtrze, du¿± doz± lenistwa i s³omianego zapa³u. Nie bêdê naprzykrzaæ siê rozmow±-po prostu mam nadziejê, ¿e je¶li umówiê siê z kim¶ na codzienn± wizytê w klubie, trudniej bêdzie wy³gaæ siê od æwiczeñ. Je¶li kto¶ te¿ chce zacz±æ od zera i potrzebuje motywacji, niech skrobnie!
zielona.chmurka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-15, 11:23   #419
Justyna33333
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 448
GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez Ashlee_ Poka¿ wiadomo¶æ
Jesli chodzi o kluby w centrum, to moim zdaniem Maska jest super: http://www.studiomaska.pl/ ... to zdecydowanie jeden z najtanszych klubow jakie spotkalam, a cwiczenia sa super i instruktorzy tez. Na silowni nigdy tam nie bylam, chodze tylko na rozne zajecia i jestem bardzo zadowolona
A jak d³ugo chodzisz do Ma¶ki? Bo ja chodzi³am 8 miesiêcy w tamtym roku to mo¿e nawet siê znamy

A tak na temat - to potwierdzam ka¿de Twoje s³owo co do Ma¶ki.
Ja zmieni³am klub ze wzglêdu na lokalizacjê.
Stary 2009-07-06, 12:47   #420
zielona87
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 891

Szukam kogo¶ kto by chcia³ chodziæ ze mn± 4-5 razy w tygodniu na fitness. Chodzê na rusznikarsk± do MagicFitnessu. W wakacyjnej promocji open-100z³. Najlepiej kogo¶... pocz±tkuj±cego

To brzmi jak og³oszenie matrymonialne:/
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam t³uszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-10-01 22:02:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.