|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#391 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 115
|
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???
Zdrad¼cie ile kosztuje karnet open studencki, o ile taki jest, obejmuj±cy ca³o¶æ, lub tylko si³owniê + fitness w tym Pure Health
|
|
|
|
|
#392 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
nie ma za co
jak mo¿esz to powiedz jeszcze na jakich zajêciach ju¿ by³as i których instruktorów polecasz?
|
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 452
|
Jasne. Chodzê na step do Ani, któr± jest ¿ywio³ow± osob± i ten step z jej prowadzeniem jest w³a¶nie taki. Ogólnie ¶wietne zajêcia, które siê mocno czuje
Te¿ do Ani chodzê na body pump - nie s± to moje ukochane zajêcia, ale step jest dla przyjemno¶ci, sztangi dla efektów Ten sam body pump z Sebastianem to jak dla mnie jednak zbyt du¿y wycisk, ja osobi¶cie nie daje rady, chyba brak kondycji. No i circuit - czyli zestaw: step naprzemiennie z æwiczeniami na brzuch, uda i po¶ladki. Tutaj na ró¿nych prowadz±cych trafiam, ka¿dy prowadzi po swojemu. Czyli zabawa na stepie i ¿mudne brzuszki
|
|
|
|
|
#394 | ||||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 473
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale z checia poslucham co mi powie i sie moze czegos dowiemCytat:
![]() Cytat:
No i nie placi sie z gory za 3 miesiace, ale co miech
|
|
|
#395 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam
Mam pytanie chcia³abym siê zapisaæ na fitness a dok³adnie pilates tylko szczerze powiedziawszy nie wiem jak to mam zrobiæ wybra³am ju¿ sobie klub multi-fitness na krakowskiej ale nie wiem o co siê mam zapytac jak bede tam dzwonic, moze Wy mi poradzicie o co Wy sie pytali¶cie bo niechce wyj¶c na idjotke... |
|
|
|
|
#396 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 115
|
Zapytaj:
- Czy æwiczy siê pilatesa w butach sportowych, czy bez. - Czy grupa jest zaawansowana, czy nie (je¶li chcesz to wiedzieæ), ewentualnie która grupa jest dla pocz±tkuj±cych (nie znam multi fitness) - Czy masz wzi±æ rêcznik na salê æwiczeñ. - mo¿esz zapytaæ: jakie szkolenia skoñczy³ instruktor - Czy pierwsze zajêcia s± gratis ![]() Nie ma g³upich pytañ... Powodzenia. |
|
|
|
|
#397 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Cytat:
chodzi³am kiedy¶ do multi fitnessu, wprawdzie nie na pilates, ale jak chcesz siê tam zapisaæ to radzi³abym udaæ siê osobi¶cie bo kupuj±c karnet zapisujesz siê na konkretne zajêcia i lepiej to zrobiæ wcze¶niej bo liczba miejsc w grupie jest ograniczona. Wejd¼ sobie na ich strone (nie pamietam adresu ale jak wpiszesz w google to znajdziesz) tam masz wszystkie informacje o cenniku i grafik zajêæ |
|
|
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 235
|
Hej
Mog³yby¶cie mi poleciæ jak±¶ niedrog±, blisko Centrum si³ownie dla kobiet? ) Tak na studencj± kieszeñ :P Mo¿e kto¶ teraz do takiej chodzi? Jak wra¿enia ?
|
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 21
|
Hmm... a czy w KRK jest Gymnasion? W ka¿dym innym duzym mie¶cie jest i jest to bardzo fajnie wyposa¿ona si³ownia, wiêc jesli jest w KRK, tpo polecam
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 053
|
Cytat:
![]() Uprzedzê ewentualne pytanie - nie je¿d¿e tam specjalnie na si³ownie hihi
|
|
|
#401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest tylko jeden minus.. klub jest niewielki a przychodzi sporo ludzi i czasem bywa ciasno..
|
|
|
#402 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: gdzie spinning/spinbike w Krakowie?
Polecam klub Extreme Fitness na ulicy Reymonta 22 (Nowa hala Wis³y)www.extremefitness.pl
|
|
|
|
|
#403 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
Wiadomo¶ci: 3 394
|
Dot.: gdzie spinning/spinbike w Krakowie?
ja chodzê do platinum przy ul.lea.
co prawda na fitness,nie na spinning ale widzia³am ¿e w czasie zajêæ ze spinningu puszczane s± takie fajne ¶wiat³a,czasem peda³ujesz jakby w akwarium,innym razem prawie w ciemno¶ci.do tego odpowiednia muzyka. nie spotka³am siê jeszcze z czym¶ takim,posz³abym ale jednak spinning nie jest dla mnie :P |
|
|
|
|
#404 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 395
|
A ja powtórze jeszcze kogo¶ pytanie: Jakie¶ fajne si³ownie, ewentualnie fitness kluby w obrêbie Centrum. Wczesniej chodzi³am do Atlanticu na Stradomskiej i uwa¿am, ¿e jest tam genialnie, ale niestety nie na moj± kieszeñ
![]() ![]() Wiêc macie jakie¶ propozycje co do Centrum? |
|
|
|
|
#405 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Witam wszystkich
Bardzo duzo klubow wymienilyscie w centrum ale czy ktos moze mi polecic pozadny ( z prawdziwego zdarzenia ) fitness w nowej hucie w okolicach placu centralnego . Mialam w bloku juz sie zebralam i tam poszlam i sie dowiedzilam ze juz dawno ne czynny i ze zostal tylko szyld
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 543
|
Cytat:
?podobno fajny jest fitness w NCK...ale tak tylko s³ysza³am nie sprawdzi³am tego osobi¶cie. Chodzi³am kiedys do¶c d³ugo do aquaparku na fitness ale teraz widzê ze dla studentów to karnet jest bardzo drogi... Edytowane przez Katka_krk Czas edycji: 2009-03-26 o 15:26 |
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Cytat:
No dokladnie patrzylam na szklane domy , do aqua parku to fakt drogo strasznie a w ncku patrzylam na stronie maja tylko zajecia z jakis tancy hip hop i takie tam hmmm moze maja fitness bede musiala sie przejsc i sprawdzic , Moze ktoras z Was ma jeszcze jakis pomysl na klub fitness w nowej hucie
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 94
|
Chcê zacz±æ chodziæ na indoor cycling do Fitness M³yn, jest kto¶ chêtny?
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 336
|
Cytat:
http://clubfitness.blog.pl/
|
|
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 972
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;1154110 7]A ja powtórze jeszcze kogo¶ pytanie: Jakie¶ fajne si³ownie, ewentualnie fitness kluby w obrêbie Centrum. Wczesniej chodzi³am do Atlanticu na Stradomskiej i uwa¿am, ¿e jest tam genialnie, ale niestety nie na moj± kieszeñ
![]() ![]() Wiêc macie jakie¶ propozycje co do Centrum?[/quote] Ja chodzi³am swego czasu do Xtreme na Filipa. Zajêcia naprawdê ¶wietnie prowadzone ale... okolica strasznie niebezpieczna;/ nie polecam chodziæ na zajêcia o pó¼nej godzinie bo na Filipa naprawdê ró¿ne niefajne cuda siê dziej±. Nieraz mia³am nieprzyjemne sytuacje wracaj±c z æwiczeñ... Teraz chodzê na Kaziemierza Wielkiego (bronowice) do BodyHITu. Równie¿ bardzo przyjemnie. No mo¿e nie tak czysto i sanitarnie jak na Filipa ale przynajmniej nie bojê siê wracaæ jak koñczê o 22. Noi du¿o taniej Babeczki w jednym i drugim klubie bardzo sympatyczne i daj± nieziemski wycisk:P |
|
|
|
|
#411 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Po pierwsze chcia³am zasiêgn±c u was dok³adnych informacji na temat BodyHIT na Kazimierza Wielkiego przymierzam sie do zapisania sie tam na aerobic, wiec najpierw chcialam poznac opinie osob, które juz tam chodzily Druga kwestia to taka, ¿e szukam kogos kto by sie tam ze mna chcia³ zapisac. By³oby nam razniej, no i nawzajem bysmy sie motywowaly(moze bym wreszcie dluzej wytrzymala). Szukam osoby która mia³aby tak z 15-20 kg do zrzucenia, poniewaz wlasnie tyle ja mam do pozbycia sie :P Dodam,ze chcia³abym konkretnie chodzic na Fat Burning x2 w tygodniu we wtorki i piatki Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 972
|
Cytat:
ja tam nie mam nic do zrzucenia, wrêcz niedowaga, chodze po to by siê umiê¶niæ bo straszny flak ze mnie:P na fat burning nie by³am. Chodzê dwa razy w tygodniu od prawie miesi±ca (karnet taki kosztuje 72z³) na ró¿ne zajêcia, zale¿y kiedy mam czas. by³am na Body shape, body toning, BPU. Bardzo siê to nie ró¿ni wg mnie:P Po wszystkim jestem wykoñczona
|
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 891
|
Hej
![]() Postanowi³am znowu zacz±æ chodziæ na fitness. Ale tak... porz±dnie - przynajmniej 3 razy w tygodniu i 2 razy biegania,albo wiêcej na fitness i mniej biegania. To zale¿y. Chodzi³am na rusznikarsk± do magic fitnessu. Jest fajnie i niedrogo. http://magicfitness.com.pl/ Kto¶ chêtny? Przyda³oby siê wzajemne wsparcie i wyci±ganie z domu w momentach zw±tpienia
Walczê o d³ugie w³osy! ![]() Pijê dro¿d¿e od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam t³uszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
|
#414 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Cze¶æ
![]() Czy ktokolwiek chodzi³ do Lady Fit na Dietla? Je¿eli tak , to jaka panuje tam atmosfera i czy kadra jest fajna i wymagaj±ca? |
|
|
|
|
#415 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Cytat:
Okej okej ju¿ znalaz³am sobie ,,Ofiare" ( ¿arcik :P ) która wyjawi mi tajemnice o tym klubie. Mogê siê tutaj spytaæ gdzie mo¿na kupiæ pyszne i ¶wie¿e rybki w Krakowie czy powinnam za³o¿yæ nowy temat ;>? Zdecydowa³am siê na ten lady fit... Zapisuje siê 20 maja.. Kto¶ chodzi tam lub bêdzie chodzi³ ?Razem ra¼niej
Edytowane przez Choclate Czas edycji: 2009-05-10 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 767
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 035
|
Jesli chodzi o kluby w centrum, to moim zdaniem Maska jest super: http://www.studiomaska.pl/ ... to zdecydowanie jeden z najtanszych klubow jakie spotkalam, a cwiczenia sa super i instruktorzy tez. Na silowni nigdy tam nie bylam, chodze tylko na rozne zajecia i jestem bardzo zadowolona
|
|
#418 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Mam baaaaardzo ambitny plan zapisania siê na si³owniê- prawdopodobnie do Fitness M³yn (s³ysza³am same dobre opinie,miesiêczny karnet 160 z³). Planujê chodziæ codziennie miêdzy 22-23, bo pora akurat bardzo mi pasuje, i szukam kogo¶,kto te¿ chcia³by podj±æ wieczorne wyzwanie. Jestem typem totalnie asportowym, bez do¶wiadczenia i grama miê¶nia, za to z udami jak galareta, zadyszk± na drugim piêtrze, du¿± doz± lenistwa i s³omianego zapa³u. Nie bêdê naprzykrzaæ siê rozmow±-po prostu mam nadziejê, ¿e je¶li umówiê siê z kim¶ na codzienn± wizytê w klubie, trudniej bêdzie wy³gaæ siê od æwiczeñ. Je¶li kto¶ te¿ chce zacz±æ od zera i potrzebuje motywacji, niech skrobnie!
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na temat - to potwierdzam ka¿de Twoje s³owo co do Ma¶ki. Ja zmieni³am klub ze wzglêdu na lokalizacjê.
|
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 891
|
Szukam kogo¶ kto by chcia³ chodziæ ze mn± 4-5 razy w tygodniu na fitness. Chodzê na rusznikarsk± do MagicFitnessu. W wakacyjnej promocji open-100z³. Najlepiej kogo¶... pocz±tkuj±cego
![]() To brzmi jak og³oszenie matrymonialne:/
Walczê o d³ugie w³osy! ![]() Pijê dro¿d¿e od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam t³uszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

jak mo¿esz to powiedz jeszcze na jakich zajêciach ju¿ by³as i których instruktorów polecasz?

No i nie placi sie z gory za 3 miesiace, ale co miech