|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Basia jest fajna
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- a ten stary od choreografi to ten co w poprzedniej edycji kazał facetom w szpilkach tańczyc pamiętacie?? Dziwny facet |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
no Basia fajna i ta Eliza też
te hip hopowe w wielkich koszulkach też dobre faktycznie co do chłopaków to żaden mi się nie widzi
|
|
|
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć z wieczora
![]() dudziakowa ale miałaś dzień Anusia_piekniusia życie Cię nieźle doświadcza czekoladka21 ale wypłatka superaśnie ![]() Kasienko ale poleciały dziewuchy po Twojej kiecce mi tam się podoba ) co do spódnic to kupiłam sobie dziś dzinsowego-ołówka jutro zrobię zdjęcie zaraz się wścieknę już mam dość idę spać, coś humor nie teges do jutra
|
|
#4894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięki Dzasta za miłe słowa ![]() Nawet nie miałam jak w trakcie YCD komentować bo małżon kompa okupywał a my ciągle jakieś zgrzyty mamy Mi się Elizka podobała i ta od samby - nie pamiętam jak się nazywała Ale ogólnie sympatyczne mordki są i bardziej wygadane niż ostatnio.Lola masz jeszcze ten soczek i wódeczkę ? Jakiegos małego przed snem może bym się napiła
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy i miłych snów
do jutra
|
|
|
|
#4896 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Widzę, że wczoraj wszystkie YCD oglądały to i pisania za dużo nie było. A ja już po kawce i sucharkach z dzemenem dzisiaj mam dobry humor bo jutro mam wolne i w poniedziałek też, więc mam nadzieję troszkę sobie odpocząć. Cytat:
Cytat:
![]() Dageciku fajny ten wisiorek. |
||
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Anusiu
, życzę Ci, aby Twoje życie było już teraz pasmem samych sukcesów i szczęśliwych chwilmiłego dnia Kobietki |
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam w ponury dzien!!! ja wczoraj zalapalam jakiegos dola i chodzilam naburmuszona na wszystkich......mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej......a jak pomysle ze jutro bede podgladac moje malenstwo w brzuszku to az mi sie mordka cieszy moze sie dowiem co za lokatora mam??
|
|
#4899 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej myszki
Cytat:
I masz rację... skos skosowi nierówny Myszeczki właśnie o to mi chodziło Moim avkiem przywołuję juz nie tyle wiosnę co lato Cytat:
Jesteś świetną babką i dasz sobie ze wzystkim radę! Mówię Ci to ja- Jarząbek Katarzyna Główka do góry! Najważniejsze, że nie jesteś sama! Cytat:
zaszalałaś kocico... nie ma co Cytat:
Buziak Cytat:
A w tamtej edycji ten występ w obcasach był wg mnie najlepszy ze wszystkich ![]() Cytat:
Ważne że mnie się podoba i wyglądam w niej bardzo ładnie <wrodzona skromność>I dzięki Ci bratnia duszo, że chociaż Tobie się podoba Pokazuj ołówa! Lecę siku
|
|
#4900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ja idę dzisiaj do kina jak juz pisałam i się doczekać nie mogę ja też właśnie piję sobie kawkę i sie rozbudzam trochę. A i właśnie mnie mąz powiadomił że w sobotę chłopaki przychodzą na meczyk do nas do domu. Kurcze odkąd mieszkamy sami to non stop ktoś się u nas gości:P Ale nawet się cieszę będa też 2 dziewczyny więc popijemy w męskim gronie
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto miec znajomych i gosci.....nawet jak czasem denerwuja...
|
|
#4902 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
Cytat:
![]() Cytat:
Ale stawiam na dziewczynkę bo podobno jak się ma powera do sprzątania w ciąży to będzie dziewczynka a ty coś ostatnio non stop na szmacie ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Ty to wiesz jak podnieść na duchu dzięki Kochana za te słowa Jarząbku ![]() Ad 3 Ale tak dokładnie to nie musisz nam się spowiadać Ja dziś rano znów się zdrażniłam bardzo I że ona nie da z siebie robić idiotki i nie będzie nic płacić. Juz nie wiemy co robić |
|||
|
|
|
#4903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I wiem że warto mieć znajomych i gości ale Ci co do nas przychodzą to są bardziej Tż kumple u nas do tej pory jakoś się to nie wyrównało za bardzo. Tż koledzy Lubią trochę inne klimaty niż my oni wola wiecie takie typowe dyskoteki za którymi ja nie przepadam. A znowu moi lubią to co my więc zazwyczaj to jednak z moimi spędzamy więcej czasu. A jak robimy imprezkę w domu to niestety też musimy rozdzielać bo wszyscy na raz się nie mieszczą Kurcze Aniusiu co za baba bezczelna!!!!!! kurcze ale najgorsze że z tej sytuacji nie ma prostego wyjścia współczuje wam bardzo ale mam nadzieję że jakoś się to wyjaśni i wreszcie głupie babsko zapłaci Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-26 o 09:26 |
|
|
|
|
#4904 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Chciałam wczoraj zajrzeć jeszcze raz do Was, ale mi wizaż się nie chciał otworzyć idę dzisiaj na 16 do swojego gina na wizytę i mam stracha ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wizytę. Obstawiam chłopaka ![]() Cytat:
Cytat:
ciężko coś doradzića macie spisaną umowę z tą babką
|
|
#4905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- Jarząbek do usług 3- ech... tak mnie naszło 4- już ja jej bym dała popalić! Macie umowę z nią?? Cytat:
|
|
#4908 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cieplutko witam...
Cytat:
Ja sem była na Śląsku...ot! ..tak Mężowemu marudziłam, że w końcu mnie zabrał... uwielbiam to... daget puść na email fociaki Twojej psinki...normalnie sobie bym ustawiła na pulpicie tapeciora... Cytat:
Odwzajemniacz odwzajemniacza... Cytat:
a brzusiu chopsa chopsa... Cytat:
tylko czasem wraca późno... Cytat:
a lokatorzy ponoć bywaja tajemniczy...![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to uciekam na zakupy.... kasienka jaki sexi aveczek... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-26 o 10:32 Powód: bo kasienka ma nowy aavek |
|||||||
|
|
|
#4909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
No dzień dobry
![]() Własnie pozrywalam tynk i zagruntowalam sciany, a teraz jade do wrocławia po takie duperelki. Jednym słowem czeka mnie podróż stulecia. A potem z mężem zabieramy się dalej do pracy. czy ja mówiłam że nienawidzę remontu??? Zazdroszczę że wy wszystkie mieszkacie w ciepłych czystych mieszkankach a u mnie-syf nad syfy ![]() Anusia wielki szacunek dla Ciebie! Trzymam kciuki by sprawa spadkowa dobiegła do szczęśliwego końca a siostra-córa uspokoiła się nieco! Poradzisz sobie a my będziemy Cię wspierać. Dziewuszki-ciążówki co to się dzieje-skąd te plamienia? Czy nasze organizmy są słabsze od organizmów naszych mam i babć? Szczecinianki nasze spotkanko staje się coraz bardziej realne- z tym ze musialybysmy sie spotkac gdzies w okolicach dworca Szczecin główny w jakiejs kawiarence...4 kwietnia
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze właśnie się zastanawiam gdzie? a o której godzinie Izuś? |
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki żabuś
![]() Cytat:
ja też kcem! To hotelik w którym byłam w Egipcie :http://www.eximtours.pl/index.php?pi...peofboard%5D=1 Kurczaku my za 7 dni zapłaciliśmy 1750zł od osoby, popatrzcie jak się zmieniło makabrito!
|
|
#4913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie gdzie, bo tam koło dworca to nie ma za bardzo gdzie, ewentualnie na bramie portowej, to nie daleko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo małżon robił jej wcześniej kilka innych rzeczy, w sumie już od ponad roku robi jej zlecenia z małymi przerwami gdzie szedł na jakies inne małe fuchy i w sumie to była jego najbardziej wiarygodna klientka. Później na kolejne jej zlecenia już nie spisywaliśmy umowy bo mieliśmy do siebie zaufanie no i dzięki temu moglismy z mężem zaoszczędzić ( nie płaciliśmy podatku bo nie było przychodów teoretycznie ) I ona zawsze płaciła bez zająknięcia. No a ta ostatnia robota - kobiecie się cos odwidziało No i za bardzo nie mamy jak do niej dogryźć się bo nie ma umowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I już czuję że mnie wspieracie A to sprawia że uzależniam się od was coraz bardziej ![]() No ja tez bym z chęcią do szczecina pojechała Ale zawsze możemy skołować spotkanie w okolicach wrocka - ja mam blisko
|
||||||
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- noooooooooo to ma się rozumieć ![]() Wrocław- jestem zaaaaaa zawsze i wszędzie
|
|
#4916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ktoś jeszcze jest z tamtych stron ? A ty jesteś skąd dokładnie ?
|
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiscie czekam na recenzje ![]() wiem jak to jest miec roznych znajomych......w kazdym towarzystwie czlowiek inaczej sie bawi.....ale jednak..... o to Lola tez postawila na chlopa!!! no dziewczynki obstawiajcie .........do wygrania cenne nagroda !!!!a mianowicie ta ktora wygra.....a bedzie was wiecej zyska miano Najlepszej Wizażowej Cioci oj bywaja......moj jest bardzo tajemniczy.....dlatego mam nadzieje ze jutro poznam plec!!! weszlam tylko na moment bo sprzatam kuchnie......jeszcze troszke mi zostalo......
|
|
#4919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 |
|
BAN stały
|
WItacjie dziekuje
za pocieszenie....Tak tak dzis odpoczywam.....a mojz TZ tez dzis ranos twierdzil ze mi sie brzuszek powiekszy... ja tam nic nie widze.... ale moze moj TZ juz sobie wyobraza jak rosnie.. ON topiero bedzie super tata...![]() buziaczki ide do lozeczka spac....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

już mam dość 
Mialam dzis dzien wrazen....plamilam z rana troszke krwi i sluz zolty byl...no i zdecydowalm ze jade do gina naszczescie z Fasolina: wszytko dobrze...
Mi się Elizka podobała i ta od samby - nie pamiętam jak się nazywała
Ale ogólnie sympatyczne mordki są i bardziej wygadane niż ostatnio.

Widzę, że wczoraj wszystkie YCD oglądały to i pisania za dużo nie było. A ja już po kawce i sucharkach z dzemenem
, życzę Ci, aby Twoje życie było już teraz pasmem samych sukcesów i szczęśliwych chwil

za wizytę. Obstawiam chłopaka