|
|
#1531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
... bo przecież są dla siebie stworzeni ... 12 m-cy miłości tej ;* Czyja jestem ? Twoja - cała Twoja <3 .. jesteś jak kwiat . i nie pozwól by Cię dalej deptano . " całuje mnie, muskając me usta i napełnia mnie miłością " .. muszę ukraść Ci ten uśmiech i na zawsze odcisnąć go sobie na moich wargach .. ' nasze ciała na śnieżnobiałym łóżku doskonale do siebie pasują . ... jego oddech łączy się z moim . jego palce splatają się z moimi ... Obiecaj mi.. obiecaj mi jedną rzecz, że nigdy się nie zgubimy.. obiecaj mi to .
|
#1532 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina, -Dziękuje i przepraszam,że dopiero teraz.<3
nydee-Bardzo mi miło . I też przepraszam że tak późno <3_ _ _ _ Oddech szaleństwem pleciony. Skóra wolnością, Bzem dzikim pachnącaI niech jej każdy gest i każde słowo od dzisiaj będzie z Tobą w domu z betonu w zielonych skarpetkach myślę przegryzam rzodkiewką Usiądź obok mnie, dotknij kolan i szepnij coś do ucha.. wyjdź. umocnijmy się w przekonaniu że nie jesteśmy dla siebie. czerwona na niej sukienka. czerwona w sercu udręka. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. 'Był taki delikatny. W zagadkowy sposób wyczuwał, prawie nieomylnie, jej nastroje. Nigdy nie próbował jej rozbawić dowcipem, gdy podejrzewał, że jej smutek nie jest akurat odwrotnością śmiechu. _________________________ ______ ♥so take my hand and come with me, we will change reality♥ Łukasz <3 x33 |
|
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
W moim pojęciu ci, którzy nie zmieniają swego zdania, mają obowiązek rzetelnego namysłu przed powzięciem swych sądów.
Chodziliśmy nie szukając się, ale wiedząc, że chodzimy po to, żeby się znaleźć Pozwól mi kiedyś popatrzeć twoimi oczami Nie wierzę w to, by ktokolwiek mógł urodzić się złym. Jasność bez światła. Ciemność bez mroku. Każdy nosi w sobie niespełnioną miłość. Dziękuje, że zamordowales ten usypiajacy zwiazek Chcialbys zeby milosc dowiodla Ci ze istnieje.nie tedy droga.to ty masz dowiesc ze istnieje. Do ludzi trzeba wyciągnąć rękę. Trzeba. Możemy się nie doczekać odzewu. Ale jeśli nie wyciagniemy ręki, to odzewu nie doczekany się z całą pewnością. Slyszałaś kiedyś powiedzenie, że trzeba być naprawdę przerażonym, żeby być odważnym? Nie musisz robić dobrej miny do złej gry, wiesz? Myśli mi się kłębią w głowie. Wszystko jest takie pokręcone i nie ma żadnego sensu. Ale chodzi o ten jeden promyk nadziei. Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać. Jestem jeszcze troche zakochana resztkami bezsensownej miłości... Czasem po odłożeniu słuchawki czujesz się zraniona. Cierpisz i wiesz, że ten ból będzie narastał. Rozmowa była przykra, a jednak smutno Ci że się skończyła. Miała ochotę walnąć telefonem, a także głową o ścianę. Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego. Mogłabym go zabić, a on, nawet konając, nie pomyślałby o zemście. Nie istnieje coś takiego jak zbyt dużo miłości Miłość była ni mniej, ni więcej, tylko pewną ideą. Gdy straciłaś tą ideę, jakoś o niej zapomniałaś, ukochana osoba stawała się kimś obcym. - Lepiej będzie nikomu o tym nie mówić. - Kiedyś opowiem o tym sobie, ale spokojnie, nie uwierzę. Chyba przegraliśmy nasze szczęście... Pocałunek powinien być jak koniec dotychczasowego życia. Bóg stworzył świat w 7 dni. A ja zniszczyłam swój świat w 7 sekund. Powiedz, że podzielimy jedną miłość, jedno życie.. Powiedz jedno słowo, a pójdę za tobą. Dziel ze mną każdą noc, każdy ranek. Tylko ty mogłaś dodać skrzydeł mojej muzyce - teraz jest skończona - pieśń.. nocy. Po co nam uczucia skoro mamy nienawiść?
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
Kocham Cię i będę Cię kochała nawet wtedy, gdy nasze drogi sie rozejdą . .. byś nigdy nie zdradził siebie samego, bo zdradzając siebie samego, wyrządzisz krzywdę mnie i sobie .. ... i nie mogę sobie darować, by nie objąć jeszcze mocniej mej Miłości i nie puścić go nigdy więcej , nigdy . Ja uciekam a Ty mnie łapiesz. To cudowne czuć Twoje ręce, które mnie ściskają, ale nie zniewalają siłą ...
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
hej
mam prosbe.. dzis dowiedzialam sie, ze moja babcia zmarła.. macie jakies opisy z tym zwiazane? z gory dzieki.. → I zostaną tylko wspomnienia.. |
|
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś kradłam Twoje opisy nałogowo, noosz. te cuda teraz też zabieram __ 1. Gdybyś był Czarodziejem, konie byś kradł ...ucieklibyśmy daleko.. 2. Kto sumienie posiada, niech cierpi, skoro zdał sobie sprawę z pomyłki. Będzie mu to karą - obok katorgi. 3. Pamiętam jak chodziliśmy po łące, a w górze unosił się zapach końca lata... 4. Czuła,że odlatuje w nicość. Zapada się. Chociaż też tak miała. Wygrała i przegrała.
|
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
I'll believe all your lies, just pretend you love me. | Uwierzę we wszystkie twoje kłamstwa tylko udawaj, że mnie kochasz
I'll be anything 4 u, I'll become ur earth and sky, forever never die. | Będę wszystkim dla ciebie, stanę się twoim niebem i twoją ziemią na zawsze, nigdy nie przeminę. Gromadźmy zapasy myśli na wypadek paniki. Kogut opiewa nawet ten ranek,w którym idzie na rosół Musisz być zmęczony, bo cały czasz biegałeś w moich myślach. We'll be half way to anywhere where love is more than just your name. | Będziemy w połowie drogi do nikąd gdzie miłość jest czymś więcej niż po prostu twoim imieniem Don't look back you're safe now, unlock your heart. | Nie oglądaj się do tyłu, jesteś teraz bezpieczny, otwórz swoje serce I've woken now to find myself in the shadows of all I have created. | Obudziłam się by odnaleźć samą siebie pośród cieni wszystkiego co stworzyłam I'm longing to be lost in you, won't you take me away? | Pragnę być zagubiona w tobie, nie zabierzesz mnie? Możemy zniszczyć wszystko. Znaczy to jedynie, że możemy mniej niż nic a mnie wspominaj wdziecznie ze malo tak sie snilam a przeciez bylam.. a mnie oszukuj mile uśmiechem słowem gestem dopoki jestem.. jestem księżniczką...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę <33 mam nadzieję, że się spodobają ;* edit:societygirl17 - widzę kilka moich opisów tzn. nie koniecznie moich.. bo z książki.. ale chyba przeze mnie dodawane... yhh.. namieszałam. tak czy siak - miło :P
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-25 o 21:37 |
|
|
|
#1538 |
|
Przyczajenie
|
- Co ty właściwie masz na ustach ? - Magenta Extreme Lip Line - poinformowałam. - Smakuje ? Przejechałam językiem po wargach. - Nooo. I wtedy jego usta znalazły się na moich. - No to spróbujemy - mruknął. Pozwoliłam mu na to. Próbował smaku moich ust ,przesuwając czubkiem języka wzdłuż konturów warg. Kochana z czego ten tekst bo szukam i szukam i znalesc nie moge ![]() ![]()
|
|
|
|
#1539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hm tak przepatrzyłam notatnik i mam tylko tyle: Ściszone radio tłumi ból._________ Mam tylko nadzieję żeby być obok Ciebie. Sorry, że nie odpowiadam na prośby, ale jestem trochę.. zabiegana. :| Mam nadzieję, że wybaczycie. |
|
|
|
|
#1540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
całkiem nie dawno dodawałam dla bezdyskusyjnie .. no ale co tam dodam jeszcze raz dla Ciebie i bardzo mi przykro ![]() może po drugiej stronie, jest lepiej ... prędzej czy później wszyscy spotkamy się gdzieś tam w chmurkach ^ mam nadzieje ze będziesz w lepszym świecie, ze będziesz moim aniolem strozem i ze sie kiedys spotkamy tam na gorze... ale proszę jescze nie teraz ! :'( "nie ma odwrotu, jest tylko jeden sposób trzeba pogodzić się z nieuchronnością losu..." ![]() Uczmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą ... nie powiem CI żegnaj lecz do widzenia ... Mamy bezwietrzny wieczór Cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Uciec od tego i nie wrócić Kłopoty, zamknąć oczy, zniknąć w nocy Uśmiech przez łzy to nic nie zmieni Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić .... Boże,jeśli istniejesz ................ POZWÓL MI POJĄĆ I POWIEDZ SZCZERZE JAKIE ZNACZENIE DLA CIEBIE...... MA..... JESZCZE JEDEN ANIOŁ ....... TAM W NIEBIE.... [?] ![]()
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
KaMa2704 - przepraszam zatem.
Ile żyć przeżyliśmy? Ile razy umarliśmy? Podobno w chwili śmierci tracimy 21 gramów naszej wagi. Każdy. Co zmieści się w 21 gramach? Co tracimy? A kiedy tracimy 21 gramów? Co tracimy razem z nimi? Co zyskujemy? Co zyskujemy? 21 gramów. Tyle waży garść dwugroszówek, tyle waży koliber. Cukierek. Ile waży 21 gramów? Tak wiele rzeczy musi się wydarzyć, aby doszło do spotkania dwojga ludzi. Usidliłeś mnie. Nikt nie ma takich oczu. Mit staje się rzeczywistością. Nie jesteś ofiarą dopóki sie za nia nie uważasz. Czuję wdzięczność za każdą chwilę mojego małego, głupiego życia. Na pewno nie macie pojęcia, o czym mówię. Ale nie martwcie się – pewnego dnia zrozumiecie. Jedynaczka. Typowa nastolatka. Zbuntowana, niepewna, zagubiona. Chciałbym jej powiedzieć, że to kiedyś minie. Ale nie będę jej okłamywać. Reklama naszej normalności, wszystkiego czym nie jesteśmy. Podobno w chwili śmierci w ciągu jednej sekundy całe życie przebiega ci przed oczami. Ta jedna sekunda to nie jest jedna sekunda. Ona się rozciąga na całą wieczność jak ocean czasu. To tylko przedmioty. I stały się dla ciebie ważniejsze niż życie. I to jest głupota. To wspaniała rzecz wiedzieć, że wciąż możesz jeszcze siebie zadziwić. Daje do myślenia, co jeszcze możesz, a zapomniałeś wcześniej. Dziewczyny i bryki się nie pożycza. No, przestało padać. To się nazywa happy end. Jak w Hollywood. Kłamstwo to dla dziewczyny najlepsza zabawa bez rozbierania... ale lepiej jest się rozebrać. Nie wiesz nic o miłości, bo nie rozumiesz, co to znaczy kompromis. Ludzie na zdjęciach są smutni i samotni. Ale na zdjęciach wyglądają pięknie. Wiele lat temu odkryłam, że najlepszym sposobem aby zatrzymać ludzi jest pozwolić im wychodzić. Może każdy z nas jest częścią jednej duszy. Proszę nie mówić, że mam rację, nigdy! Z góry zakładam, że mam rację. Dlaczego miałabym się bać umrzeć? Należę do ciebie. Jak będę pierwsza, to poczekam tam na ciebie. Po drugiej stronie wielkiej wody. My. My razem. Jedna istota. Płyniemy razem jak woda..aż nie będę mógł odróżnić ciebie ode mnie. Wypiję cię. Teraz. Jesteś moim światłem. Moim przewodnikiem. Jeśli nigdy cię nie spotkam w tym życiu pozwól mi poczuć brak. Spojrzenie twoich oczu, a moje życie będzie twoim. Oczy koleś, oczy, one są wszystkim. / Eyes chico, eyes, this' everything. Jesteś, kochany, za dobry by iść do piekła. Cześć! Co słychać? Nic? Eee... Bo u mnie bardzo wiele. Ale nie wiem, czy warto to opowiadać. Co? No powiedz, że warto, przecież widzisz, że na to czekam... Dziękuję. Ty powinnaś to zrozumieć. Ciągle jesteś sama w pokoju. Nikt na ciebie nie patrzy – niepotrzebujesz się wstydzić marzeń. Tego, co u ludzi dorosłych wywołuje ironiczny uśmiech. Cz... Czego się złościsz? Ah, że ja filozofuje zamiast opowiadać? A więc dobrze. Widzisz – są takie chwile kiedy człowiek chce być zupełnie sam. Zdradza ludzi, nie dlatego, że ich nie lubi, a przeciwnie, dlatego, że za bardzo jest do nich przywiązany. Długie patrzenie w wodę odkrywa wtedy dużo tajemnic. Zaczęło to się tak jak rozpoczynają się tego typu historie. Najzwyklej w świecie.. Patrzyłam na pustkę, i słuchałam ciszy. Jak tam jest teraz? Która radość trwa długo? Po jakimś czasie staje się przyzwyczajeniem. Jak godziny posiłków. Jednostajne, codzienne. Wierz mi, to nieistnienie jest najpiękniejszą rzeczą, jaką mogę ci ofiarować. Byłeś słodkim kochankiem. Jak poziomka. Czas i miejsce nie istnieją. Na cienkiej kanwie rzeczywistości fantazja snuje i tka nowe wzory. Wiara jest tam, gdzie nie ma dowodów. Błogosławiony, kto niczego nie chce, bo zawodu nie zazna. Powiadają, że rybacy nie śpią i stąd bierze się ich odwaga. Będziemy śnić za was. Skradziono mi życie. Żyję w mieście, w którym nie chcę żyć. Prowadzę życie, jakiego nie chcę prowadzić. Gdybym miała jasność umysłu, powiedziałabym ci, że zmagam się sama w głębokich ciemnościach. Tylko ja je znam. Tylko ja mogę zrozumieć swój własny stan. Twoja codzienność to zagrożenie moim zejściem. Ja też z nim żyję. To moje prawo. Prawo każdej ludzkiej istoty. I nie wybieram duszącej, usypiającej prowincji, ale gwałtowny wstrząs stolicy. Oto mój wybór. Najuboższy pacjent, nawet on, może wyrazić swoje zdanie o zalecanej mu terapii. Wyrażając tym samym swe człowieczeństwo. Nie można odnależć spokoju, unikając życia. Są takie dni, kiedy myśli się, że to już nie na nasze siły i ma się ochotę zabić. Jeszcze chcę to wszystko opisać. Wszystko co dzieje się w jednej chwili. Kwiaty, które niesiesz obejmując je. Ten ręcznik. Jego zapach, jaki jest w dotyku, jak jest tkany. Wszystkie nasze uczucia - twoje i moje. Ich historię. Dzieje ludzi, którymi niegdyś byliśmy. Wszystko na świecie. Wszystko to splecione ze sobą. Tak jak jest teraz. I zawiodłam. Niezależnie od tego gdzie zaczniesz, zawsze pozostanie tak wiele. Pamiętam, któregoś ranka wstałam o świcie. Poczułam, że życie stoi przede mną otworem. Pamiętam jak pomyślałam: Oto początek szczęścia. W tej chwili się zaczyna, i od tej chwili zawsze będę je odczuwać. Nigdy mi nie przyszło do głowy, że to nie był początek. To było szczęście. Ta chwila. Właśnie wtedy. Jestem sama, ale nie samotna. Od chwili narodzin jesteśmy w potoku czasu. Możemy go zmierzyć i oznaczyć. Ale nie możemy go zdefiniować. Nie możemy go nawet przyspieszyć. Czy spowolnić. Czy możemy? Czułam się jak Noe. W klatce, którą miałam na tarasie, chciałam mieć po parze z każdego gatunku zwierząt. I tak nie udało mi się ocalić pary, która była dla mnie najważniejsza. Nas dwoje. W półświetle twoja skóra jażyła się życiem, tak ciepła i słodka.. Zamiast tego chciałam, żeby coś, nie ktoś, mogło odebrać mi, mnie samą - ten wieczny obraz ciebie. Związani przez więzy silniejsze niż czas i rutyna. Odepchnęłam wszystkich, którzy mnie kochali. A ostatnio boję się spojrzeć nawet w lustro. I nie mam już snów. Bez snów człowiek, nie ma cholernego życia. I we wszystkich reklamach, wszyscy są cholernie szczęśliwi i całymi dniami moje przyjaciółki śpiewają cholerne piosenki z tych głupich reklam. Zawsze to samo. Nikt nic nie widział, nikt nic nie wie. -A przy okazji, czy wiedziałeś, że Gandhi regularnie milczał przez jeden dzień w tygodniu?Taki miał system. -Ale dlaczego? -Prawdopodobnie był zmęczony ludźmi. Gdy się śmiejesz, świat śmieje się z Tobą, gdy płaczesz zostajesz sam. - Wierzysz, że człowiek może zmienić swoje przeznaczenie? - Myślę, że człowiek zrobi, co może dopóki jego przeznaczenie nie zostanie ujawnione. _________________________ Rebecca: Spójrz, tutaj jest. Enid: Jak zawsze. Rebecca: Czeka na autobus, który nigdy nie przyjedzie. Enid: Zastanawiam się, czy on naprawdę jest świrem, czy rzeczywiście czeka na autobus. Rebecca: Dlaczego go o to nie zapytasz? Enid: Cześć. Jak masz na imię? Norman: Norman. Enid: Czekasz na autobus? Norman: Tak. Enid: Przykro mi, że muszę ci to powiedzieć, ale dwa lata temu zawiesili tę linię. Na tej ulicy nie ma więcej autobusów. Norman: Nie wiesz, o czym mówisz. |
|
|
|
#1543 |
|
BAN stały
|
chyba Ci się coś w główce poprzestawiało, skarbie . oaza ciszy . złodziej czasu . w moim życiu nie ma miejsca na powroty . W tej sieci kłamstw milion ról, każdy tu jest aktorem Mam wszystko a nawet jeszcze więcej Życie przemieniło moje serce w sopel lodu To gra emocji, w której wypadasz blado Opisy że jestem szczęśliwa bez niego ? (; |
|
|
|
#1544 |
|
Rozeznanie
|
Rozwichrzona pośród wiosny, zamieniona w wieczną trwogę.
Nicość i pełnia. Ściana i lustro. I drżenie od stóp do głów... Wyciągam oczy stawiając je na wyższym szczeblu drabiny prowadzącej do nieba. Prześwity duszy. Miewam czarne myśli. Leżę zgięta jak zapałka na łóżku. Na szybie szklanych łez rysuje twoją twarz.
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja do Was z ogromną prośbą... potrzebuję opisu na gg o tym że chciałabym poznać wkońcu kolesia z któreym już dość długi czas pisze.... Wy macie takie świetne pomysły liczę że mi pomożecie.... zależy mi... z góry dziękuję
|
|
|
|
#1546 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wart więcej niż pół gumy do żucia. Wyzutej gumy. Chłopak z syndromem australopiteka. Nowa moda: dobierać dziewczynę pod kolor koszulki. To tak jakbyś tańczył do kilku piosenek jednocześnie. Miały być niedosłowne, ale chyba mi nie wyszło. Ale się starałam ;D <333 Cytat:
Sklejone pragnienia znów się roztrzaskały. Po raz kolejny się spieprzyło. A może nawet przesoliło. Bez żadnego ostrzeżenia... Wszystko '***.!' Przepraszam, że tak mało, ale jestem psychicznie wymęczona. Środek tygodnia szkolnego i te sprawy... ;* ________________ Powinnam Ci postawić pomnik. Sprawiłeś, że mogę przez bite 5 godzin leżeć na łóżku wbijając wzrok w pająka wiszącego na pajęczynie. I nie mam siły krzyczeć, choć przecież zawsze bałam się pająków. Cywilizację dżentelmenów trafił szlag.! Moje serce tańczy. Modlę się do słońca. Przeczytałam kiedyś w pewnym poradniku, że mężczyźnie nie można mówić, że nie można bez niego żyć, bo poczuje się przytłoczony. Ale pisano też, że szczerość w związku jest najważniejsza, nie można kłamać. Więc... Wybacz, ale chyba będę musiała po prostu zamilknąć... Mężczyzno mojego życia... Nie chodź nigdzie tam gdzie mnie spotkasz. |
||
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
Truskawkowa - Cudnaś ;*
Plotkaraaa - i kto to mówi? Uwielbiam Twoje opisy ;* dontlookdown - postaram się pomóc Olać idiotę!* Bujać to my, ale nie nas. * Piep.rz się. * Czytaj z ruchu moich warg: spieprz.aj z mojego życia. * Nawet Twoje oczy błyszczą kłamstwem. * Tani kobiecarz z kwiatkami z biedronki. * Żałosne pośmiewisko świata. * Kompleks niższości? * Temu panu podziękujemy. * Twoje imię przyprawia mnie o mdłości. * Raz. Dwa. Trzy. Spie.przaj! * Jedni mają platfusa, drudzy łupież, a trzeci to idioci. * Każde fałszywe słowo, z błędem ortograficznym słowo 'kocham'. * Z Twoich wielkich słów, kręcimy dziś komedię. Kama2704 - 3m się, słońce ;* * Karmimy się odgrzewaną nadzieją, na jednorazowych tależykach i udajemy, że wszystko jest ok. * Życie jest do dupy, a potem umierasz. * Jak domek z kart. * Ile razy można wszystko przeklinać i zaczynać od początku? * Miała nadzieję wejść pod łóżko w którym mieszka potwór, który chętnie by ją zjadł. * - Wszystko ok? - Nie. Jest cholernie daleko od ok. Opisy; * Pasujemy do siebie jak igła i nitka. * Zawsze gdy zapominam pojawiasz się w drzwiach. * Tęsknota we mnie siedzi, jak drucik z miedzi. * Ponieważ kiedy nie byli razem... No cóż, po prostu czuła jakby w jej ciele brakowało jakiegoś ważnego organu. * Ludzie mówią mi jak do siebie pasujemy i to tak cholernie pięknie brzmi, ale jest jeden szkopuł - nie masz o tym pojęcia. * Czuję się obco we własnym ciele, bo ja dziewczyna, której wszędzie pełno teraz siedzę zwinięta na fotelu z półprzymkniętymi powiekami i rozważam jak wyglądałby świat z Tobą i nie mam już siły nawet płakać. Po prostu siedzę i modlę się aby zostawiono mnie w spokoju i bazgram bezsensownie Twoje imię na kartce w zeszycie z geografii - Twoja twarz jak mapa świata. Ja dziewczyna, której wszędzie pełno.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-03-25 o 22:59 |
|
|
|
#1548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje! |
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
doszliśmy do miejsca, w którym nasze drogi się rozchodzą. Kiedy chcesz o czymś zapomnieć, to znaczy, że ciągle o tym myślisz. Jeśli jest Ci dobrze, to 2 razy lepiej jest mi ! ' jesteś moją kokainą. a ja jestem twoją dziewczyną.
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
przeglądałam się w Jego oczach
dla ciebie żyłam co dzień połykając łzy Jestem tylko człowiekiem" - A czym chciałbyś być, amebą? a przecież to szczęście nie kupię nigdy go za cenę tych papierowych spraw Śnimy tymi samymi snami a między nami mur Cisza raz zaklocona, nigdy nie bedzie absolutna jak zawsze, znowu nie wiesz, że czekam i odmierzam sekundy literami Nie przeciągajmy rozmowy. Aż tak bardzo się nie lubimy Sprawa polega własnie na tym, żeby oślepnąć i ogłuchnąć na świat Miłość nie jest czymś, co ci się przytrafia. To decyzja, którą podejmujesz Popatrzyłam na niego. Niby mówił spokojnie, nonszalanckim tonem, ale w jego oczach migotały pożądliwe błyski. Niesamowity facet. oglądam fotografie na dnie swojej głowy... kobieta potrafi wszystko to , co mężczyźni, poza obsikaniem muru na stojąco... jaki by nie był powód do łez, wkońcu i tak trzeba wytrzeć nos... 'Prawda to luksus na który nie mogę sobie pozwolić Przez chmury, igły i liście powinna przecież przebijać się choć odrobina ksieżycowego światła. wszystko na co mam ochotę jest nienormalne , nielegalne lub tuczące.. a wnętrze twe niech będzie szczytem moich marzeń... Słyszałem, że świat jest piękny” - rzekł niewidomy. „Podobno” - odpowiedział widzący Być może istnieją czasy piękniejsze, ale te są nasze. Niedojrzała miłość mówi: 'Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję'. Dojrzała miłość mówi:'Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham'. Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego Urodzeni, by istnieć w moim sercu w cudzysłowie `.. obiecałem Ci, że wrócę. Wyjdz na wiatr i uwolnij od obaw swoj wzrok Liczymy oddechy miasta, które śpi Nie umiem nie tęsknić.Nie umiem bo myśle.Nie umiem bo pamietam
|
|
#1551 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chesz zrozumieć słowo szczęscie, musisz je pojmować jako zadośćuczynienie, a nie jako cel. - Antoine de Saint - Exupery
Czy człowiek ma prawo do szczęścia? Czy może być szczęśliwy? Czy jeden tak, a drugi nie? Pamiętaj: najgorszy wróg to twoje usta. Tylko w swoich marzeniach człowiek jest naprawdę wolny. Wcale nie jest za późno, by szukać świata ze snów. . |
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
bananowalaska. - dziękuję baardzo.
jednak nie wiem czy coś zdziałam. może z tego coś wybierzesz. ![]()
yy. nic nie przychodzi mi już do głowy. takie nijakie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-03-26 o 14:45 |
|
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
ty, ja, spacer, rozmowa?
a może by tak...? ukryte pragnienie serca? poznać Cię! rozmowa oko w oko, nie monitor w monitor ![]() przepraszam, że tak beznadziejnie ;P ale to tak na szybko... czasu brak ![]() ;** zakichanakrolewna Onax3 - <3
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-26 o 11:30 |
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, macie może zebrane opisy-dialogi? Bardzo byłabym wdzięczna
![]() _________________________ ______ Jestem Twoim grzechem Do końca trzeba walczyć. Płakać i załamać się jest najłatwiej... Człowiek broni błędów, które kocha. - Nie mam chęci do życia. - To minie. Życie zawsze ma chęci na Ciebie. Dziś jest pierwszy dzień z reszty Twojego życia. Serce człowieka bije... drugiego niemiłosiernie... Uśmiech to cząstka słowa. Podaruję Ci jeden, a Ty zrozumiesz wszystko. Gdybym była mężczyzną - zakochałabym się w sobie. ![]() Zbyt ciasny sweter zapiera dech mężczyźnie. Zwłaszcze, kiedy nosi go kobieta.
|
#1556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z wizażu:
-Masz chłopaka? -Mam... Ale on chyba nie ma dziewczyny... -Przez całe życie? -Zawsze. -Wytrzymasz ze mną? -Nie wytrzymam bez ciebie... -Czego szukasz? -Księcia z bajki. -Ojej a to chyba trudne, no nie? -Może...Ja nie jestem wymagająca. Może mieć stare jeansy i niemodny już rower, tylko... -Tylko co...?? -No kurcze, niech mnie zabierze jak najdalej i niech mnie inspiruje. -To wystarczy...?? -To aż nadmiar. -Nie potrzebuje faceta! -Każdy kogoś potrzebuje. -Potrzebuje Cię. Wróć. -Nigdy nie odszedłem. -Zrobisz coś dla mnie? -Wszystko! -Zapomnij o mnie. -Aż tak mnie kochał...? -Aż tak. -Chciałam Cię tylko sprowokować. -Udało Ci się. -Wiem, zawsze mi się udaje. -Nie widziałaś mnie nigdy zakochanego? -Nie w innej. - wyglądasz na tępego i bogatego, to ja jestem inteligentna i biedna. (..) - a niby czemu jesteś taka inteligentna? - bo nie poszłabym z Tobą na kawę. - bo bym Cie nie zaprosił . - i właśnie dlatego jesteś tępy. - Dlaczego jej tutaj nie ma? - Bo jest z innym. - Więc dlaczego jesteś szczęśliwy? Przecież ona cię nie kocha. - Nie, nie kocha. Ale ja kocham ją. -Odszedł? -Mówił że zbyt trudno mnie kochać.. -Wiesz kiedy patrzę w gwiazdy myślę ,że będzie lepiej. -A co, nie będzie ?-zapytał -Dla nas już może nie. -Kochasz ją? -Zrobiłbym dla niej wszystko... A najdziwniejsze jest to, że nie wiem dlaczego... -Poczekaj, kocham Cie! -To żaden powód, abym tu został. -Dlaczego? Przecież mówiłeś że też mnie kochasz. -Ludzie się zmieniają... Mam nadzieję, że pomogłam ![]()
|
|
|
#1557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana przeżywałam to samo 13 stycznia.. ![]() dasz radę trzymaj się! ![]() najdroższa babciu..byłaś dla mnie największą damą[*] rzeczywistość bez Ciebie nie jest już tą samą.. najdroższa babciu co u Ciebie? ![]() pustki po Tobie nie zapełni mi nikt[*] spektakl Twojego życia się zakończył. pamięć moim skarbcem, przeszłość zapisałam jak piórem na kartce.
|
|
|
#1558 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kochanaa;11631702]ty, ja, spacer, rozmowa?
a może by tak...? ukryte pragnienie serca? poznać Cię! rozmowa oko w oko, nie monitor w monitor ![]() Dzięuję Ci śłicznie wcale nie są beznadziejne biorę wszystkie dzięki
|
|
|
|
#1559 |
|
Realistka
|
a chciales mi dac swoj swiat.
sam wiesz jak to jest gdy nie potrafisz powstrzymac łez... dla siebie coraz bardziej obca, a dla Ciebie... coraz blizsza. choc tyle dla Ciebie zrobilam, tak wiele, az za wiele. a wystarczylo zapomniec. tylko jeden raz mozna kochac az tak, tylko raz do utraty tchu. pamietaj ze nie zwatpie, bede gdy Ciebei nei bedzie. ja bede Twoja kotką a ty badz moja maskotka ![]() przytul, moze ostatni jeuz raz i pamietaj ze z toba piekny byl moj swiat. ogołocona z marzen, odarta ze wspomnien, czy cos jeszcze mi zostalo? odrodzic sie w innym miejscu, wsrod innych ludzi, z innymi uczuciami. uciekne od tych szarych spraw, odejde od tych ludzi, ktorych znam/
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
.. czuję się jakbym miała kostki i nadgarstki związane niewidzialnym sznurem .. . trudno jest się pozbyć skorupy pokrywającej serce . Moje serce... zapomniałam, że mam coś takiego . być może nigdy tego nie wiedziałam . .. a w miłość wierzę tylko połowicznie . i uważam, że nie można jej tak naprawdę poznać . . masz do siebie po fakcie pretensje ! ' przyjaźni nie definiuje, najszczerszą przyjaźń się czuję ' Mam to na co zasłużyłam - wiem o tym . to wiele dla mnie znaczy.. Wyrządziłam komuś krzywdę - niech mi wybaczy.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

I też przepraszam że tak późno <3
Kiedyś kradłam Twoje opisy nałogowo, noosz. te cuda teraz też zabieram