Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-26, 15:37   #4021
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Mój Michu kupował w zeszłym roku garnitur bo był mu za ciasny hihihi. Ale to przez to, że przestał palić papierosy Co nie zmienia faktu, że wygląda jak szczypiorek i jeszcze mógłby przytyć
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:37   #4022
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Kasiu litości to w czym twój tż chodzi na egzamin i jakieś inne okazje gdzie trzeba założyć garniaka???? no bo żałożę się że od studniówki były jakies takie okazje mój to ma taki fajny garnitur jeden co ma cieniutkie różowe paseczki- są niemalże niewidoczne bo dominuja białe paseczki ale ja zazwyczaj mam sukienki albo fioletowe albo różowe więc wyglądamy razem super jak na sylwestrze wystąpilismy w nowych kreacjach pod kolor to potem do teściowej głosy dochodziły z okolicy jaka to łądna z nas parka

zbieram się na zajęcia niestety... a nie chce mi się jak nie wiem... już wole się w domu uczyc niż jechać na tą uczelnie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:41   #4023
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Mój Michu kupował w zeszłym roku garnitur bo był mu za ciasny hihihi. Ale to przez to, że przestał palić papierosy Co nie zmienia faktu, że wygląda jak szczypiorek i jeszcze mógłby przytyć
my tez rzucilismy palenie (2 lata temu) ale na szczescie na wadze TZa sie to nie odbilo
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:42   #4024
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a na egzaminy w czym chodzi?
w dockersach i koszuli

matko mam duszności......co za temat w rozmowach w toku...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-26 o 15:49
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:00   #4025
lusmarija
Wtajemniczenie

mój TZ też jest na bardzo początkowym etapie rzucania palnie, nie pali juz całe .....26 dni ale jest mu cięzko czasami... oj ciekawe czy mu się uda... oby bo ja nienawidzę papierosów bleeeeeeeeeeeeee

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:06   #4026
kaska87
Zakorzenienie

papierosy....a feee nie nawidzę

Stary 2009-03-26, 16:08   #4027
tancerka212
Zakorzenienie

bleeeeeeeeeeeeech chyba bym zwymiotowała jakbym miała się całować z palącym tżtem lecę na zajęcia papapa
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:10   #4028
kaska87
Zakorzenienie

mnie wkurza jak taki palach ma w doopie innych np w knajpie i sobie ćmi niech spada do kibla albo na podwórko, a nie truje innych

Stary 2009-03-26, 16:30   #4029
szana
Zadomowienie

piszę dalej prace... jakaś dziwna jestem bo mam problemy z tym co jest ważne i co ująć a co mniej i omijać eh....
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:33   #4030
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
piszę dalej prace... jakaś dziwna jestem bo mam problemy z tym co jest ważne i co ująć a co mniej i omijać eh....
ja chyba też coś napiszę bo TZ auto sprząta jak wczoraj byłam zajęta pisaniem pracy to przylazł o 9:00 bo auto miał moje do naprawy zawieźć i już został a dziś jak się nudzę to on nie przyłazi

Stary 2009-03-26, 16:38   #4031
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
bleeeeeeeeeeeeech chyba bym zwymiotowała jakbym miała się całować z palącym tżtem lecę na zajęcia papapa
a jak by Twoj Tz zaczął palic to byś wymiotowała po każdym buziaku

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:40   #4032
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja chyba też coś napiszę bo TZ auto sprząta jak wczoraj byłam zajęta pisaniem pracy to przylazł o 9:00 bo auto miał moje do naprawy zawieźć i już został a dziś jak się nudzę to on nie przyłazi
jak Ci się chce to popisz troszkę,zawsze to bliżej końca-więc to jakiś pożytek a jak Ci się nie chce to porób coś innego no poćwicz czy poszukaj czegoś ciekawego dot ślubu i się podziel znaleziskiem
Stary 2009-03-26, 16:42   #4033
lain
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego my oboje praktycznie rownoczesnie rzucilismy, bo to jednak jest dyskomfort jak sie samemu nie pali, a druga osoba smierdzi dymem. jak sie pali razem to sie tego nie czuje
Stary 2009-03-26, 17:21   #4034
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja mysle, że 300-400 zł jest ok A zreszta każdy daje tyle na ile go stać. Wiem, że siostra od kuzynostwa właśnie tyle dostawała. Ja koleżance w zeszłym roku dałam 300 zł i kupiłam prezent, taki symboliczy 2 filiżanki, zeby miała na pamiątkę. Tyle miałam i tyle dałam.
Cytat:
Kasiu ale Samcia też pytała o "właściwą" kwotę na prezent ślubny
Mnie się dalej wydaje,że 300-400 zł jest ok.Myślę,że nie zawsze trzeba myśleć pod kątem"aby się im zwróciło,za to,że ja jestem na ich weselu".Każdy daje taki prezent na jaki go stać,dla jednego 300 zł to niedużo a dla drugiego te 300zł to miesiące wyrzeczeń itd.Każdy musi według siebie przekalkulować ile może "dać".
Cytat:
kurczę dziewczyny rzeczywiście jak się patrzy z perspektywy orgazizatora wesela to te 300zł za parę to mało ale mnie nie stać bo ani ja ani tż nie pracujemy żeby dawać więcej chętnie bym rozdawała pieniądze ale nie mam z czego.. na głupie obrączki niepracując odkładam so skarbonki... z resztą ja nie liczę na żaden zwrot kosztów z wesela bo to nierealne żeby sie zwróciło... ale teraz np idę na wesele za 3 tygodnie i mówiłam już wam o tej rodzince co organizują wesele za chyba ze 100tys i kredyty zaciągają... i za salę za osobę płacą ze 250zł więc co ja mam dać im 500-600 zł bo oni wybrali sobie najdroższy lokal w okolicy masakra... chętnie bym im dała i tysiąc zł ale nie mam więc będą musieli się zadowolić 300zł
dokładnie dokładnie dokładnie kazdy daje ile moze,

papierosow tez nie trawie jak byłam małolata to troche popalałam ale teraz nawet przebywanie w pomieszczeniu gdzie ktos pali zle na mnie wpływa,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:30   #4035
szana
Zadomowienie

kurcze mam problem;/
dziewczyny macie jakieś książki o pracy?czy chociażby jakieś artykuły?cokolwiek co opisuję PRACĘ,ogólnie nawet może być,macie?proszę jeśli któraś czymś takim dysponuje,napiszcie
Stary 2009-03-26, 17:36   #4036
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze mam problem;/
dziewczyny macie jakieś książki o pracy?czy chociażby jakieś artykuły?cokolwiek co opisuję PRACĘ,ogólnie nawet może być,macie?proszę jeśli któraś czymś takim dysponuje,napiszcie
a co Ci konkretnie potrzeba??

bo na 3 roku miałam andragogikę więc może cos z tego zakresu, to bym poszukała czy mam jakies artykuly czy notatki

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-26, 17:38   #4037
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
my znajomym na wesele zawsze 400zl dajemy - tak zeby zwrocilo sie za dwie osoby. i nigdy nie przynosimy kwiatow - zawsze butelke francuskiego wina (bo takie mam w domu na skladziku)

mysle, ze 400zl jest ok

te podkreslenia jak sie najedzie mycha to sa reklamy
Wizaz schodzi na psy
Cytat:
Samciu 300-400 zł wystarczy wg mnie wystarczy
no tez mi się tak wydaje, moim zdaniem to jak ktos nie ma to w ogóle nie powinien nic dawać a jak ma to ważne, że daje cokolwiek. Wydaje mi się, że 500 zł dla koleżanki to jest chyba za dużo, dalismy tyle jak ja byłam świadkiem u znajomych i wydaje mi się, że to była ok kwota ze wzgledu na funkcję
W ogóle to 200 zl od pary jest ok wg mnie. Ja sobie moge pozwolić na jakieś 300-400 bez wysiłku specjalnego a o to chyba chodzi, żeby dac tyle ile bez problemu można wyłożyć, prawda?
Teraz juz wiem, że jak bedziemy szli na jakies wesele to damy 400 zł, bo jak para mloda ma sobie to przeliczyć na osobe i kręcić nosem, ze tylko 150 zł od głowy jakbyśmy dali te 300, to juz niech kręcą, że dalismy 200 na łebka. Ale chyba nie ma takich ludzi co tak wybrzydzają, co????

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a wg mnie 300 zł za 2 osoby to za mało. Już te 400, to ok, a najlepiej 500, by PM zwróciły się koszty i 5 zł do świnki zostało. Wiem to teraz... gdy sama szykuję się do ślubu. Nie chodzi o to, ze moi goście mają mi zwrócić za coś, chodzi o to, ze jak ktoś mówi, że dał 300 zl (za parę), by zwróciły się Młodym koszta, to jest to bzdurą, bo za osobę wyjdzie 150, a ja np bez alkoholu i napoi za osobę wydam 180-200zł, a do tego doliczając alkohol i napoje, to wyjdzie ze 230-250.

Jak to ciężko psianie idzie, jak kolejny post będzie 4000!
Zacznijcie się nad lepszym tytułem zastanawiać
nie ma lepszego tytułu niż ten
A ja uważam, że nawet 300 zł to zawsze coś. Jak uważasz, że za mało to ja dziękuję mieć kilka wesel w roku do obskoczenia
Nie mam zamiaru mówić nikomu ile co kosztuje, wiadomo jak mnie koleżanki pytają to nie ukrywam, ale nie będe trąbić na prawo i lewo, że na osobę wychodzi mi np. 234,58 zł
Ale o ile koleżankom moge bez żenady powiedzieć to przy rodzinie wole nic nie mówić.
A już w ogóle jestem daleka od tego, żeby mi sie zwróciło, bo raz, że płacą rodzice a dwa, zarobiać to ja mam pracując a nie organizując wesele. To będzie jakas bonusowa kasa, nie spodziewam sie dużo, ale jak każdy gośc będzie miał takie podejście jak Wy to chyba dużo kasy jest z wesela, troche to przerażające

Cytat:
my nie chcemy dawać w prezencie kasy bo ślub w niemcowni jest a co niby im damy 100euro dla nas te ponad 400zł to dużo a oni co sobie za to kupią poza tym oni mają full kasy
a widziałas takie zestawiki jak wkleiłam? KArafke i kieliszki albo szklanki? Z Gerlacha i Krosna?Przesuper prezent a później jak będą chcieli moga kosmpletowac cały zestaw kieliszków do różnych rodzajów alkoholi.

Cytat:
kurczę dziewczyny rzeczywiście jak się patrzy z perspektywy orgazizatora wesela to te 300zł za parę to mało ale mnie nie stać bo ani ja ani tż nie pracujemy żeby dawać więcej chętnie bym rozdawała pieniądze ale nie mam z czego.. na głupie obrączki niepracując odkładam so skarbonki... z resztą ja nie liczę na żaden zwrot kosztów z wesela bo to nierealne żeby sie zwróciło... ale teraz np idę na wesele za 3 tygodnie i mówiłam już wam o tej rodzince co organizują wesele za chyba ze 100tys i kredyty zaciągają... i za salę za osobę płacą ze 250zł więc co ja mam dać im 500-600 zł bo oni wybrali sobie najdroższy lokal w okolicy masakra... chętnie bym im dała i tysiąc zł ale nie mam więc będą musieli się zadowolić 300zł
jak to mało? Powiedzmy przy 100 osobach 300 zł na parę to jest 15 tys. To jest mało? Ja się nie orietnuję ile mozna "wyciągnąć" z wesela, bo nikt z mojej rodziny dawno wesela nie miał ani sie nie chwalił ile to dostał, ale na prawdę 15 tysięcy to mało?Dla mnie to dużo jak sie nagle taka kasa pojawi znikąd
Fajnie jest dawac komuś pieniążki i wiedzieć, ze ma się wkład w jakiś tam ich zakup

Cytat:
ja w ogole mam zamiar trzymac buzie na klodke i nikomu nie mowic ile kasy pojdzie na nasze wesele. no chyba, ze juz ktos bedzie bardzo chcial wiedziec, ale sama z siebie w zyciu nie bede rozpowiadac takich rzeczy. bo po co... goscie maja myslec w ten dzien o nas, a nie o tym ile kasy poszlo na ta impreze.
no właśnie. U mnie w normalnej rozmowie wychodzi ile za co płacimy, bo koleżanki pytają z ciekawości, pytają też dlatego, żeby porównać ile one płacą.
Dokładnie goście mają myślec o imprezie a nie o tym czy aby pokryli koszty swojej obecności.

Cytat:
mnie wkurza jak taki palach ma w doopie innych np w knajpie i sobie ćmi niech spada do kibla albo na podwórko, a nie truje innych
ja zawsze ide do części dla niepalących a jak mi cos nie pasi to mówię kelnerowi a jak on oświadcza, że tu gdzie sie siedzę jest część dla niepalących a ja czuję dym to wychodzę. W ogóle jak wchodze do knajpy i poczuje dym n awejściu to w tył zwrot.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:39   #4038
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a co Ci konkretnie potrzeba??

bo na 3 roku miałam andragogikę więc może cos z tego zakresu, to bym poszukała czy mam jakies artykuly czy notatki
Pisze pracę na temat :"praca jako podstawowa teoria pedagogiki pracy" i mam tylko jedną książkę profesorka kazała korzystać z kilku książek lub artykułów a tu klops bo w bibliotece została jedna jakbyś miała jakiekolwiek artykuły o pracy to bym była bardzo wdzięczna

Samciu kwota 300-400zł wystarczy,tym bardziej,że to koleżanka a Wy nie jesteście świadkami uważam tak jak Ty,że ważne jest to,że się coś daje a nie ile!

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-03-26 o 17:41
Stary 2009-03-26, 17:47   #4039
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

jak to mało? Powiedzmy przy 100 osobach 300 zł na parę to jest 15 tys. To jest mało? Ja się nie orietnuję ile mozna "wyciągnąć" z wesela, bo nikt z mojej rodziny dawno wesela nie miał ani sie nie chwalił ile to dostał, ale na prawdę 15 tysięcy to mało?Dla mnie to dużo jak sie nagle taka kasa pojawi znikąd
Fajnie jest dawac komuś pieniążki i wiedzieć, ze ma się wkład w jakiś tam ich zakup
a dodatkowo biorac pod uwage, ze od rodzicow (przynajmniej u mnie i u TZa w rodzinie tak jest) w prezencie slubnym dostaje sie kilka tysiecy to mozna na prawde calkiem sporo uzbierac
Stary 2009-03-26, 17:51   #4040
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Pisze pracę na temat :"praca jako podstawowa teoria pedagogiki pracy" i mam tylko jedną książkę profesorka kazała korzystać z kilku książek lub artykułów a tu klops bo w bibliotece została jedna jakbyś miała jakiekolwiek artykuły o pracy to bym była bardzo wdzięczna
Zaraz odsunę łóżko i zaglądne do moich zacnych notatek
jak się przekopię przez te sterty i cos znajde to dam znac

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-26, 17:53   #4041
szana
Zadomowienie

Cytat:
Zaraz odsunę łóżko i zaglądne do moich zacnych notatek
jak się przekopię przez te sterty i cos znajde to dam znac
Dziękuję Ci bardzo!!! wybawisz mnie!!! ja idę poszperać po książkach mojej mamy,może coś też znajdę ale wątpię...dlatego Ty jedna będziesz moim wybawianiembędę za parę minut,idę szukać
Stary 2009-03-26, 17:58   #4042
lusmarija
Wtajemniczenie

wróciłam
wiecie co jakoś mam mnóstwo energii ostatnio, nie wiem czy to za sprawą zielonej i czerwonej herbaty, które ostatnio namiętnie piję czy po prostu wiosnę już czuję.... fajnie chwilo trwaj

a teraz zabieram się za kolejny podrozdział 3 rozdziału

Stary 2009-03-26, 18:02   #4043
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo!!! wybawisz mnie!!! ja idę poszperać po książkach mojej mamy,może coś też znajdę ale wątpię...dlatego Ty jedna będziesz moim wybawianiembędę za parę minut,idę szukać
znalazlam książkę, którą miałam obowiązkową do egzaminu, tylko jest problem bo ta ksiązka jest skserowana i brak mi pierwszej strony tytułowej
ale w notatakch z wykładów mam napisane, że do egzaminu obowiązuje książka: Jankowski, Pryszczypkowski, Skrzypczak, Podstawy edukacji dorosłych, zarys problematyki.
I podejrzewam, że to jest własnie ta ksiązka

mam jeszcze wykłady ale to raczej do pisania pracy Ci nie przyda się no bo do bibliografii się nie nadaje, chyba, że dla Ciebie jako jakieś punkty zaczepienia

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-26, 18:06   #4044
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a widziałas takie zestawiki jak wkleiłam? KArafke i kieliszki albo szklanki? Z Gerlacha i Krosna?Przesuper prezent a później jak będą chcieli moga kosmpletowac cały zestaw kieliszków do różnych rodzajów alkoholi.
no fajne, ale czy to przydatne jest oni kawe pija nałogowo może jakis serwis do kawy myslę, że z gerlacha juz za 200zł cos ładnego dostaniemy po upuście

Stary 2009-03-26, 18:11   #4045
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
z tym PS2 to ja bym najpierw zapytala rodzicow.
bo takie rzeczy bardzo psuja dzieci... sama to widzialam po moim bracie, ktory kiedys jawil sie jako geniusz fizyki, interesowal sie calym swiatem, mial swoje pasje... a potem pojawil sie komputer i gry
TŻ jakos nie ma ochoty ich pytać
Chrześniak jest już troszkę 'zepsuty' że tak się wyrażę

Cytat:
my kupujemy siostrze tż mini wieżę.
Jak Twój chrzesniak jest rozpieszczony to może uznac PS II za staroć mówiąc szczerze. Ale jest to prezent przyszłościowy dla Was, bo gry nie sa bardzo drogie i będziecie mogli go obdarowywac małym kosztem
Teraz xBox to jest coś, Nintendo Wii albo PS III, ale to juz grubsza kasa...
Może kupcie mu iPoda?
Tez tak własnie myślimy czy PS2 to dobry pomysł, pod względem tego ile teraz jest tych nowości z miesiąca na miesiąc dosłownie.
A jakoś TŻ nie ma zamiaru wydać na prezent komunijny 400euro w przypadku PS3
To już przesada
Ale zgodzę się z Wami że kiedyś dziecko cieszyło się z każdego prezentu a teraz wymyślają że hohoho
Moj tata spytał się swojej chrześnicy jaki prezent komunijny chciałaby dostać(w maju ma komunię) a ona na to: laptopa

Cytat:
my znajomym na wesele zawsze 400zl dajemy - tak zeby zwrocilo sie za dwie osoby. i nigdy nie przynosimy kwiatow - zawsze butelke francuskiego wina (bo takie mam w domu na skladziku)

mysle, ze 400zl jest ok

te podkreslenia jak sie najedzie mycha to sa reklamy
Wizaz schodzi na psy
Myślę że 400zł jest jak najbardziej w porządku
Cytat:
w górę w szerz na szczęście nie nie potrzebował do tej pory garniaka (ma ten ze studniówki) ale spodnie są za krótkie a na obronę i tak mu się przyda
No co TY
A na wesela, egzaminy, rozmowę o pracę itp. nie miał jeszcze od czasu studniówki nowego garniaka?
Mój TŻ od czasu studniówki zakupił chyba 2 lub 3 garniaki

Za chwilę jedziemy obczaić jakiś prezent dla tego chrześniaka i zobaczymy O wpadlismy jeszcze na pomysł prezentu w postaci apartu cyfrowego

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:25   #4046
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Za chwilę jedziemy obczaić jakiś prezent dla tego chrześniaka i zobaczymy O wpadlismy jeszcze na pomysł prezentu w postaci apartu cyfrowego
ooo aparat to dobry pomysl szkola to okres wycieczek, zielonych szkol itp. wiec na pewno sie przyda
Stary 2009-03-26, 18:26   #4047
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witajcie dziewuszki
Cytat:
słyszałam o tym i pierwotnie u nas też tak miało być bo tradycja ale ja w nosie mam te wszystkie przesądy. Jak zaczniemy dzielić się według tradycji kto za co płaci to się taaakie zamieszanie zrobi że masakra. no bo jak pan młody płaci za obrączki to panna młoda wtedy za co??? my postanowiliśmy że każde zapłaci za swoją obrączkę i w ogóle wszystko na pół i nie będzie problemu potem z rozliczaniem się itp. może jakbyśmy mieli kasy sporo to moglibysmy tak zrobić że tż płaci ale ze nie mamy to sobie zbieramy każde na swoją i jesteśmy zadowoleni
My na wszystko zbieramy razem na konto, a potem będziemy razem za wszystko płacić.
Też uważam, że 300 zł jest OK. W maju idziemy na wesele i właśnie tyle damy w kopertę.
Cytat:
dlatego my oboje praktycznie rownoczesnie rzucilismy, bo to jednak jest dyskomfort jak sie samemu nie pali, a druga osoba smierdzi dymem. jak sie pali razem to sie tego nie czuje
lain, Ty paliłaś Nie podejrzewałabym Cię o to. Dobrze, że z tym skończyłaś, bo to zgubny nałóg i ile kasy na to idzie

szana, niestety nic nie mam o pracy Jak coś znajdę, to dam znać

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-03-26 o 18:28 Powód: wrong quotation
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:27   #4048
szana
Zadomowienie

Cytat:
znalazlam książkę, którą miałam obowiązkową do egzaminu, tylko jest problem bo ta ksiązka jest skserowana i brak mi pierwszej strony tytułowej
ale w notatakch z wykładów mam napisane, że do egzaminu obowiązuje książka: Jankowski, Pryszczypkowski, Skrzypczak, Podstawy edukacji dorosłych, zarys problematyki.
I podejrzewam, że to jest własnie ta ksiązka

mam jeszcze wykłady ale to raczej do pisania pracy Ci nie przyda się no bo do bibliografii się nie nadaje, chyba, że dla Ciebie jako jakieś punkty zaczepienia
Onellciu a mogłabyś mi zeskanować i przesłać te strony,na których jest o tej pracy napisane? była bym Ci bardzo wdzięczna!

Aniołku dziękuję za zainteresowanie moim problemem

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-03-26 o 18:29
Stary 2009-03-26, 18:31   #4049
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
lain, Ty paliłaś Nie podejrzewałabym Cię o to. Dobrze, że z tym skończyłaś, bo to zgubny nałóg i ile kasy na to idzie

ja ogolnie mialam dosc szalona mlodosc i wielu rzeczy w zyciu sprobowalam
aczkolwiek w moim przypadku nie byl to taki klasyczny nalog. ja poprostu lubilam sobie zaplic do piwa czy na imprezie. ogolnie rzecz biorac nalogi oprocz tego colowego sie mnie nie trzymaja
mojemu TZowi duzo trudniej bylo rzucic. ale teraz juz nie wyobrazamy sobie siebie palacych - jest ok
Stary 2009-03-26, 18:45   #4050
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

mojemu TZowi duzo trudniej bylo rzucic. ale teraz juz nie wyobrazamy sobie siebie palacych - jest ok
Lain a własnie Twój TZ miał jakis sposób na rzucenie wiem wiem silna wola to podstawa, ale mój TZ już mi powiedział ostatnio, że wszedł w etap, że go wszystko zaczyna drażnić (no oprócz mnie ) ja nigdy nie paliłam, więc nie wiem co to w ogóle znaczy i nawet nie wiem jak go wesprzeć, bo pewnie się w ogóle nie da... sam musi jakoś to zrobić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości