![]() |
#4921 |
BAN stały
|
![]()
Ja marzę już tylko o 10 Corso Como...
W dużo dalszej perspektywie marzę również o Kadocie... I jeszcze cały cały set costestowych i philosykosykowych pierdółek mi się marzy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
spin doctor
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Ja bym baaaardzo chciała Voile d'Ambre Yves Rocher, tylko jakoś nie mogę trafić na okazję cenową, a 200zł to trochę drogo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Rozeznanie
|
Pora chyba na kolejny "apdejt" listy
Tam Dao - poluję, nie odpuszczam. Jestem coraz bliżej kupna całej 100 do podziału... Incensy CdG - zostały mi do zdobycia tylko... 4 ![]() ![]() Figi, figi, figi maści wszelakiej - muszę tylko się zastanowić jakich jeszcze nie mam ![]() A jak znam życie to w miarę poznawania kolejnych nowych (dla mojego nosa) lista będzie się zmieniać. Znaczy się wydłużać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
1. Fioły jakieś, bardzo chetnie Fiołkomięta Brosseau
2. Coś z linii kąpielowej Angel 3. CdG Palisander i Kyoto 4. Sun Moon Stars Magiczny wątku działaj! ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Ja poproszę:
-Zapas Chance (w sumie to chyba najlepiej EDT jednak a nie EDP) -Ocean Lounge -Adicct 2 -L'instant Magic albo tenże elixir reszta to już mniejszy mus ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-03-20 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Patchouli Micallef
Patchouli Profumum Roma ale ceny zabójcze... Mam nadzieję, że ten wątek naprawdę ma moc sprawczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
perfumowy zawrót głowy
|
Jestem juz prawie usatysfakcjonowana i aktualnie pożądam:
1/Joop Femme 2/JS no.4 3/Addict/Poison i coś ładnego na wiosnę, lekkiego i trwałego ale nie mam pomysła ![]()
#4928 |
BAN stały
|
mogę już wykreślić:
-Dzongkha -Nu edp-jest flacha -Avignon-jest flacha ![]() -Ouarzazate-jest flacha ![]() -Idole -Statkus-flacha jednak jest ![]() -Black Tourmaline- będzie niedługo flaszka ![]() -Tea for two- jest flaszka ![]() z napisanej wcześniej listy pozostało mi do zdobycia: -Dzing!- będzie w kwietniu ![]() -Zagorsk -Kyoto -jaisalmer -Etro Etra I do tego dochodzi jeszcze: -Rock Crystal -Amethyst -Jade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-03-23 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
- Palisander
-L'heure bleue -Czarna Mania -zapas Ogródka Śródziemnego |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Marzy mi się kolekcja Chanel...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Tigre Kenzo 2. Soir de Lune Sisley 3. Nu EDP 4. Verte Violette L'Artisan Mam pełną (testowaną nadgarstokowo)miniaturę Jil Sander No4 na zbyciu.
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Kolejne uaktualnienie, całoroczne:
- Dianthus - Heliotrope Etro - Bois Farine - Fou d'Absinthe - Dzongkha - Safrant Troublant - Tea for Two (być może) - Ouarzazate (być może) - Wild Lavender Villoressi (być może) - Cedre (klepnięte) - Premier Figuier (w kwietniu ) - Santal Blanc (klepnięte - kwiecień) - Iris Taizo (być może) - Feuilles du Tabac (być może) - Chergui - Daim Blond (byc może) To plan całoroczny (dobrze, że to marzec, a nie listopad, he he ![]() Te byćmożesie to zapachy ktore znam i lubie, ale na chwile obecną są w "zawieszeniu" - nie wiem, czy byłabym w stanie kupić flaszkę lub nawet większa odlewkę. Oprócz Iris Taizo i Feuilles du Tabac, które zachwyciły mnie opisem nut zapachowych, a jak znam siebie, to w realu tak bardzo mnie nie zachwycą ![]()
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
Wpisuję bo rzeczywiście jakąś moc sprawczą ten wątek ma. Pisałam, że chcę Addicta i Słonia - mam
![]() Angel (malutki, bo dużo go nie zużyję - ale wiem już, że bez niego rady nie dam ![]() eLka Lolity - tak coś czuje, ale jeszcze przetestować muszę A poza tym marzy mi się, żeby znać tyle zapachów co Wy. Na przykład z listy Aggie125 nie znam żadnego... ![]() ![]() ![]()
#4935 |
Przyczajenie
|
DKNY czerwone [ jabłuszko ]
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Neroli albo Rosa flamenca
Eau de charlotte I to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Szef ds. Wymianek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1.Givenchy Organza first light 2. lancome - O ui 3. Givenchy Very Irresistible 4. Lolita Lempicka edp 5. Chanel Allure 6. Dior Hypnotic poison 7. Jakas mala flowerbombke ![]() I duzo duzo zapasow: dune, amor amor, organza i alien ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Sunset Heat, Heiress (50 lub 30ml lub mniej)
Divine..a poza tym ciągle testy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-03-23 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam już Ultrared i Dior Addict. I prawie mam Sephorową paczulowanilię ![]() ![]() Na szczęście żaden zapach Jo Malone nie przypadł mi do gustu (może dlatego, że musiałam zapoznawać się z nimi w biegu). Na liście marzeń zostaje Angel, a do niego dołącza Stella In Two. Z Indian Holi dam sobie chwilowo spokój (ufff). Końca nie widać ![]()
![]() |
#4945 |
Guerlain Lover
|
Musze dodać parę nowych marzeń, m.in. Chloe by Chloe, E. Lauder Bali Dream, Lolita Lempicka edt, In2you CK nowe limitowane Heat, Indian Holi Kenzo i może Inspiration Lacoste, ale nie jestem jeszcze przekonana.
![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2009-03-25 o 12:15 Powód: poprawa nazwy |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
A ja narazie bardzo skromne mam marzenia zapachowe
![]() Mandragora - priorytet ![]() Songes Pi M7 Mahora - jest odlewka dzięki bardzo sympatycznej wizażance, ale musi być duża butla ![]() Cocon - już prawie mój za sprawą pewnej przemiłej wizażanki ![]() Black Tourmaline - dwie urocze wizażanki się przyczyniły do mojego '' prawie już posiadania '' ![]() Czyli narazie niewiele, ale pewnie niedługo się lista powiększy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie w tej kolejności:
1. schudnąć 2. dzidzia!! ![]() 3. coś z panterką ![]() 4. kolejna torebka, może worek ![]()
#4948 |
BAN stały
|
aha...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zadomowienie
|
-Calvin Klein Euphoria
-Chanel Coco Mademoiselle -Nina Nina Ricci
#4950 |
BAN stały
|
Ostatnio rozszalałam się z zakupami więc postanowiłam zrobić listę na nowo i kurczowo się jej trzymać! Mogę sobie pozwolić TYLKO i WYŁĄCZNIE na:
-Vanille Exquise -Zagorsk -Jaisalmer -Kyoto -Etra -Rock Crystal -Amethyst -Gaiac I chomikowo: -BdM -Cocon Koniec z szaleństwami!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.