![]() |
#4951 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm...wieje nudą..ja oblukam jeszcze ten programik o tej laseczce gwałconej przez ojca...co to się wyprawia... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Mnie już jakoś nie ciągnie przed TV, zwłaszcza na takie programy
![]() A wiesz izka że mieliśmy dokładnie w ten sam dzień zaręczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
A jak u CIebie wygladały zareczynki...pochwalisz sie?? to ja też opowiem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
też nie lubię takich programów
![]() wogóle dzisiaj nic nie ma ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mieliśmy zaręczyny tylko dla siebie ![]() ![]() Wybieraliśmy się w ten dzień do Wrocławia na Juwenalia bo miała grać IRA (ja kocham ten zespół). Pojechaliśmy juz rano by sobie jeszcze połazić po sklepach itp. Po drodze przed samym Wrocławiem zepsuł nam się samochód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaskoczył mnie całkowicie - nic a nic się nie spodziewałam i to było najpiękniejsze. I jeszcze te kwiaty w plecaku - wytrzymały później jeszcze tydzień, to dobry znak jak na to co przeżyły ![]() Oczywiście póżniej jeszcze szaleliśmy pół nocy na koncercie i juwenaliach ![]() Ale się rozpisałam ![]() ![]() Dobra - teraz Ty opowiadaj Izuś ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-26 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam z wieczora. Jestem padnieta w dodatku nogi mi weszly nie powiem gdzie i dorobilam sie kontuzji palca u nogi w ktorego wbil mi sie bezczelnie paznokiec. Zaliczylam dzis maraton Pruszkow-Legionowo. Musialam odebrac zaswiadczenie ze sakarbowki o niezaleganiu z podatkiem a potem z tymze zaswiadczeniem poginac do Notariusza bo w poniedzialek mamy przekazanie mieskzanka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jasne ze zostaly bo schowalam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dziekuje, pewnie lepiej sie bedzieprezencil na opalonym dekoldzie, wiec poczeka do lata ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Izus tez sie zastanawiam nad tymi naszymi organizmami. Co slysze to plamienia, to problemy z utrzymaniem, poronienia.... W wiekszosci przypadkow problem jest w naszym stresogennym zyciu im kobieta ma bardziej stresujace zycie ( w szczegolnosci prace) przed ciaza tym wieksze prawdopodobienstwo ze problemy ciazowe beda i to jest potwierdzone. Dlatego dziewczeta oszczedzac organizmy zawczasu Zmykam lulku dziolszki buziaki i do jutra |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
ja doslownie na uno sekundo
w sumie jestesmy tu juz dwa lata, a wyjechalismy z mysla ze zarobimy na wesele i wracamy noo ale jak wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia i troche nam sie przedluzylo ![]() ![]() ![]() dobrej nocki buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() U nas to sie własciwie zaczęło od sali....potem zaczeliśmy myśleć o ślubie...byliśmy na konsulacji..troszkę to dziwnie brzmi, ale sala tak nam sie spodobała, że rozwineła się gadka o ślubie... tak w skrócie... Zaręczyny były oficjalne....razem tak zdecydowaliśmy...choć K. bardziej na to naciskał...chciał, zeby tak przy rodzicach mnie poprosic o rękę... ale sie denerwował..nigdy tego nie zapomnę...oboje mieliśmy łzy w oczach, a ja zapomniałam, ze ma mi pierścionek założyć, tak bardzo chciałam sie do niego przytulić... może mało zaskakujące i romantyczne...ale moim serduszku najważniejsze... ![]() Anusia a ile Wy razem jesteście?? daget dostałam fociaki, ale można więcej... ![]() Idę spaćku ...dobranoc...karaluszków ...i tych innych zwierzaczków.. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-26 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie jestem w temacie z tym twoim mieszkankiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też życzę dobrej nocki i do juterka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oświadczyny przy rodzinie też mają swoją magię ![]() ![]() My jesteśmy razem juz 3,5 roku ![]() Uciekły wszystkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. superaśne te spodenki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to może jutro wkleje foto ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zoo czy cyrk otwierasz?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. chwal się ![]() ad3. no to szkoda ![]() ![]() no i mamy piątek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() Witam się i zbieram zaraz do pracy. W końcu piątek ![]()
#4963 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wpadłam się przywitać i złożyc zyczonka rocznicowe PMkom z 27 wrzesnia- dzis mija pol roku ![]() ![]() Agusiu zazdroszcze radosci z nadchodzacego weekendu - znow mam zjazd ![]() ![]() Edit: Niezle poszalalyscie z rozmowami nocnymi ![]() ![]() Anusia cudowne zareczyny ![]() Wczoraj mi przyszla zamowiona sukienka: Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-27 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | ||
Rozeznanie
|
czesc...
sorka ze tak sie zadko udzielam a jak juz to truje o sobie... takie to egoistyczne.... obecuje ze jak juz bede mogla robic sobie posiadowki przy kompie to nadrobie ![]() Cytat:
![]() ![]() to juz ten czas zeby zobaczyc plec... no chyba ze dzidz nie bedzie chcial ![]() Cytat:
![]() z malzem moim to dluga historia ale jedzie na usuniecie guza z brzucha ktory (po ostatniej wizycie u chirurga) moze sie okazac cialem obcym pozostawionym po operacji ponad 20 lat temu ![]() chudzielec??? coraz mniej... ![]()
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mojego mieszkanka to.... chrzestna mojego meza a zarazem siostra mojej tesciowej w prezencie slubnym chciala ofirowac nam mieszkanie... tyko oczywiescie w przypadku II stopnia pokrewienstwa miedzy nimi narzucil taki podatek ze muslelismy dobrze to przemyslec i po poradzie u notariusza wyszlo ze dokonamy podwojnego przepisania. I z tym przepisaniem bujamy sie juz od pazdziernika na szczescie juz finiszujemy ![]() Widze dziewczeta ze romantyczne opowiesci wczoraj tutaj byly.... Ja tam o swoich zareczynach opowiadac nie bede bo gdzies juz je opisywalam na wizazu wiec poszukam linka dla chetnych ![]() Ale wiecie jak mnie bolaly nogi w nocy, normalnie jakbym zaliczyla jeden dzien pieszej pielgrzymki, uczucie podobne. A teraz bola mnie zawiasy w udach ... kurcze chyba sie rozsypuje juz ze starosci heheh Izka jasne rozumiem, dostaniesz nowy pakiet zdjec. A co do psiaka to tak smiga po schodach miedzy pietrami w naszym domku ze trudno ja upilnowac. Biere sie za sprzatanie bo jakis taki bajzel sie zrobil. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze podziwiam was ze tak dlugo i ze jeszcze chcecie tam byc- to juz pewnie tam na stale zostaniecie bo mnostwo moich znajomych tez po kilku latach siedzenia na wyspach juz nie moglo sie do pl przekonac..... ja sama powiem ze jak wrocilismy, balam sie ze sie tak szybko nie przestawie......jak poszlam na zakupy w Pl to wszystko dla mnie bylo strasznie drogie w porownaniu do zarobkow......ale jak znalazlam prace to jakos sie przywyklam....... Cytat:
![]() tak niestety o 24.00 - tam nie ma sielanki tylko praca i praca!! dokladnie.........dobrze napisane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kurcze ale fajnie ze wracacie!! pamietam jak ja odliczalam czas do wyjazdu....a potem do slubu ![]() ja na chwilke tylko wpadlam sie przywitac ![]() trzymajcie kciuki za moja wizyte u gin dzisiaj!!!
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Malutka
![]() ![]() ja dzisiaj musiałam w domu zostać, bo chyba się wczoraj czymś strułam ![]() ![]() buziaki i miłego dnia Babolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A zdjęcie kurtki z chęcią zobaczę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
więc tragedia ale najwazniejsze że jest bardzo dobrym facetem Cytat:
Alke żeście się baby rozpisały. Film lektor fajny, trochę ciężki ale uważam że warty obejrzenia. Jak wróciłam do domku to załapałam się na 2 odcinek hausa ale powiem wam że jakoś wczoraj śreni był. A i się jeszcze wieczorem dowiedziałam że meczyk z chłopakami zamienił się w imprezę i będzie u nas 11 osób. troszkę sie wkurzyłam bo chciałam odpocząć przez weekend ale cóż. Oki lece popracować troszkę buziaki na dzień dobry ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zadomowienie
|
Agatko zapomnialam napisac ze masz super spodnie
![]() Lola fotka sukienki jest zamieszczona ![]() Czeko21 ![]() Daguś tak jestes staruszka juz z Ciebie ![]() Kartka dla Twojej przyjaciolki jest fantastyczna!!! Sweitne kolory i wykonanie ![]() Slyszalyscie piosenke Waterpistols - Zły on? Właśnie jej słucham - tekst to normalnie zbiór bezokolcznikow ![]() Kasienka czyzbys organizowala wrocławki zlot PMek ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-27 o 09:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() witam nowe koleżanki ![]() ja jakoś ostatnio nie moge znaleźć czasu na wizaż ... czasem uda mi się coś podczytać, ale jak zaczynam rano coś pisac to przy wyjściu z pracy orientuje się, że niewiele napisałam i nie wysłany post czeka. Jak Wy potraficie połaczyć prace z czytaniem i pisaniem tu??? nie będe nadrabiać zaległości - mam nadzieję, że wybaczycie, że spojrzę tylko na te stronkę. Niby nie mam teraz za dużo pracy ale cały czas się coś robi i człowiek się rozprasza (...) no właśnie :/ pół godziny minęło a ja nie skończyłam pisać ![]() Buziaczki i miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Skarby
![]() Cytat:
![]() Tez myśleliśmy nad tym już i będziemy musieli udac się do prawnika ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kolorek mi się właśnie bardzo podoba - taki letni i uniwersalny - pasuje do wszystkiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I oczywiście ![]() dzięki ![]() No ma być ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj byłam na zakupkach-spotkałam się z moją koleżaneczką ze starych studiów-właśnie się obroniła więc musiałysmy to oblać ![]() ![]() ![]() Kinia ja chyba będę mieć czas od ok 9 do ok 12 ale jeszcze dokładnie sprawdzę i z mężem pogadam. Chodzi mi o to by spotkanie bylo gdzieś bym wiedziała jak dojść. Nie znam wcale Szczecina. A najczęściej to chyba bywałam w Szczeciniu Dąbie ![]() ![]() Ewentualnie powiecie:wsiądź w tramwaj nr... wysiadz na ...przystanku Edytuję: co do spotkania w Kutnie- ośrodek który znalazłam ma trochę miejsc już porezerwowanych. Kurcze może faktycznie da się tak spotkać "partiami", a takie wieksze spotkanko odłożyć. No ja jestem jak najbardziej za wizytą Wrocławską,chociaż też kiedyś licze na jakąś kawkę w Opolu z Anusią skoro tak blisko mej uczelni mieszka- a ja miewam tez okienka czasem ![]() Strasznie ciężko będzie nam zgrać terminy ale mam nadzieję że kiedyś nam się uda spotkać w dużym gronie ![]() Zawsze też można to spotkanko na Dolnym Śląsku połączyć ze Sląskiem i spotkać się właśnie w Opolu: bo "wrocławianki " mają pociągiem nieco ponad godzinkę drogi i ślązaczki podobnie (Rybnik Gliwice i okolice).
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-03-27 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Rozeznanie
|
No ale jak zaczełam odpisywac to jej jeszcze nie było długo mi zajeło nadrabianie więc wybacz
![]() ale sukieneczka ładna ![]() Kurcze 4 to moja mam wraca z tego egiptu i kurcze musze po nią na lotnisko jechać więc nie wiem czy będę, jeszcze nie wiem dokładnie o której ma przylecieć ale jakoś tak rano właśnie. hmm ale może im sie cos pozmienia do 4 |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cierpliwosci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Specjalnie dla Ciebie ![]() I z ta babka jak najszybciej rozwiazcie sprawe bo czas moze byc zlym doradca... Cytat:
![]() Soffka a gdzie twoje zdjecie w tej kiecce? ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-27 o 11:11 Powód: bo kiecka Sofki mi uciekla... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Po wczorajszych dobrych wiadomościach to noc mam przespaną i nawet humorek jest. Cytat:
![]() ad. 2 moja mama mówi, że jak kwiatki długo trzymają się w wodzie to są dane z serduszka ![]() Cytat:
![]() ad. 2 fotki prosimy ![]() ![]() ad. 3 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to udanej imprezki ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ładna sukieneczka ![]() Cytat:
![]() ad. 2 kolorek spodni mi najbardziej odpowiada ad. 3 to pochwal się czy dzidzia się ujawniła ![]() ad. 4 że co ![]() ![]() ad. 5 to ja bardzo chętnie zobaczę foteczkę coraz mniejszego chudzielca ![]() proszę ![]() Cytat:
![]() ad. 2 czy mamy coś podejrzewać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 praktyka czyni mistrza ![]() ad. 3 wybaczyć czy nie - oto jest pytanie ![]() Zmykam do domku rodziców, wyjechali więc muszę nakarmić rybki, bo mnie tatuśko udusi ![]() Do potem i buziaczki ![]()
![]() |
#4976 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 spokojnie pokierujemy Tobą ![]() Kinia co proponujesz? I dziewczynki wypadałoby wymyślić jakąś nazwę dla następnego wątku, bo ten zaraz się kończy ![]() ![]()
![]() |
#4977 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a takie spotkanie wizazowe do fajny pomysl -tylko trudno wszystko zgrac.....
![]() |
#4978 | ||
Zadomowienie
|
Anusia_piekniusia - super mieliście te zaręczyny
![]() W miejscu publicznym - i to jakim pięknym, ale takie tylko dla Was. Kwiaty musiały wiedziec o co chodzi, że tak dzielnie się trzymały. Cytat:
![]() Nasze w sumie nie były romantyczne ... a moja siostrzyczka jak usłyszała, to bardzo jej się spodobało i powiedziała, że są piękna w swoim rodzaju i takie trochę inne ![]() Mój mąż wogóle nie jest romantyczny a ja od czasu do czasu lubię odrobinę romantyczności w zyciu ... chociaz już się przyzwyczaiłam do jej braku, a mąż czasem zrobi coś co łapie za serducho ![]() Cytat:
Macie jakiś świadków umowy czy tego, że Twój mąż dla niej pracował? Soffera - ładna sukieneczka i kolorek super ![]() Agatko - pisz i nie martw się niczym. Od tego jesteśmy, żeby się nam wygadać ![]() Trzymam kciuki za Twojego męża a dokładniej jego zdrowie ![]() Daguś - tez bym sobie przypomniała jakie były te Wasze zaręczyny. Znając Was napewno były oryginalne ![]() edit: pisałam, pisałam a Wy tyle w międzyczasie naskrobałyści !! ale żółw ze mnie :/ Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2009-03-27 o 11:45 Powód: bo żółw ze mnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hmmm, ja nie za bardzo znam się na kawiarniach, wiem, że na pewno na kawkę można się w Galaxy spotkać, a gdzie bliżej? Malutka, a Ty znasz jakieś fajne miejsce? Jeśli nie, to może faktycznie Galaxy, bo tam łatwo trafić, Iza by miała tramwaj spod samego dworca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A cieszę sie że weekend, a co mam sie nie cieszyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chcieliśmy iść na niego, ale już nie grają, więc idziemy na Zapowiedź Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.