|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() az pewnego dnia stwierdzil, ze koniec. szkoda zdrowia (szczegolnie, ze moj TZ uprawia duzo sportu) i pieniedzy (wtedy papierosy zaczely tak drozec odczuwalnie). i przestal palic calkowicie z dnia na dzien. a za jakis miesiac po nim i ja calkowicie rzucilam. i tak siebie wspieralismy i pilnowalismy i wlasciwie przez te 2 lata ani razu nie mielismy kryzysu typu chec wrocenia do palenia czy cos takiego. trzeba byc poprostu mocno do tego przekonanym
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Dziewczyny sorkien
za off topa na wątku ale napisze tutaj dla Szany rozdziały ksiązki, bo na pw za długie jest ![]() Rozdział I: Podstawowe pojęcia teroii edukacji dorosłych 1. Edukacja 2. edukacja doroslych 3. autoedukacja 4. srodowisko edukacyjne czlowieka dorosłego 5. pedagogika doroslych czy andragogika? 6. potrzeby edukacyjne ludzi dorosłych 7. środki i formy edukacji dorosłych 8. najczęsciej stosowane środki Rozdział II: Doroslośc jako kategoria pedagogiczna 1. uwaruinkowania rozwoju czlowiek adorosłego 2. rozumienie dorosłości w andragogice 3. fazy rozwoju czlowieka dorosłego rozdział III: Cele, zadania i funkcje oświaty dorosłych 1. metodologiczne problemy stanowienia celów oświaty dorosłych 2. poziomy i rodzaje celów i funkcji edukacji dorosłych 3. rozwój oświaty dorosłych w Polsce od XVIII w. do 1944 roku 4. Rozwój oswiaty dorosłych w Polsce po II wojnie światowej 5. Niezależny Ruch Oswiatowy w Polsce Rozdział IV: Aktywność kulturalna i autoedukacja 1. aktywnośc kulturalna 2. typologia aktywności kulturalnej i szanse rozwoju osobowości 3. Właściwości autoedukacji Rozdział V: Upowszechanianie kultury, animacja, edukacja kulturalna 1. edukacyjne aspekty upowszechnainai kultury 2. animacja spoleczno-kulturalna jako nurt i metoda aktywizacji kulturalnej 3., edukacja kulturalna w dziale edukacji ogolnej a aktywizacji kulturalnej 4. wielość nurtow i strategii Rozdział VI: Ksztalcenie dorosłych - pojęcie i podstawowe funkcje 1. Kszt. dorpslych -0 definicje, związek z oswiatą dorosłych 2. funkcje kszt. dorosłych Rozdział VII: glowne strategie ksztalcenia dorosłych 1. s. klasowo-lekcyjn 2. s. kursow doszkalającyh 3. s, kszt. zdalnego 4. s. samoksztł. 5. s. kół oswiatowych 6. s. ksztł. za pomoca żywego slowa 7. S. ksztł. za pomocą słowa drukowanego 8. s. doradcza 9. s. mieszane Rozdział VIII: Proces kształcenia doroslych i jego głowne skladniki 1. pojęcie procesu kształcenia 2. cele kształcenia 3.. dorosły jako uczeń 4. treści ksztal. i zasady ich organizacji 5. zasady nauczania dorosłych 6. metody ksztl. doroslych 7. środki dydaktyczne 8, kontrola i ocena 9. nauczyciel doroslych |
|
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to dla mnie to jest nie do pomyslenia jaka kasa spada z nieba z okazji wesela. Jakos nigdy o tym ne myślałam, byłam przekonana, ze na wszystko musze sama zapracowac a tu takie coś![]() Cytat:
![]() http://www.gerlach.pl/szklo-twister-karafki2.php http://www.gerlach.pl/szklo-twister-karafki.php ja uważam, że jest bardzo przydatne - fakt, że klimatem bardziej pasują do whiskey, ale ja bym w takiej karafce podała wodę albo wino. A serwis do kawy niektórzy lubią mieć dopasowany do reszty. A może zestaw do fondue im kupicie? Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-26 o 19:02 |
||
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... wcina słodycze tylko... no zobaczymy jak to będzie dalej... oby mu się udało
|
|
#4055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wybaczcie dziewczyny,to przeze mnie
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem z powrotem ale tylko na chwilkę bo muszę się coś pouczyć kurczę...
ale miałam kryzys diety o jaaaacie stoję sobie na przystanku i taaaka mnie naszła ochota na kupienie sobie czegoś do pogryzania w trakcie nauki że masakra i nie mogłam opanować tej pokusy i stwierdziłam że pojadę jeden przystanek dalej do supermarketu a tu jako pierwszy przyjechał inny mój autobus i siłą rzeczy nie pojechałam do sklepu i teraz tak się cieszę bo na pewno bym kupiła wielkie chipsy i je całe zjadła a tak to do chrupania mam tylko chrupkie pieczywko a do tego serek wiejski Opatrzność nade mną czuwa![]() ![]() ja też Lain i jej tżta bym nie podejrzewała o palenie to wzory zdrowia i uprawiania sportu a tu takie buty ja i tż w życiu aby raz zapaliliśmy papierosa ale tylko i wyłącznie z ciekawości bo kurdę przeżyć życie i nie wiedzieć nawet o co chodzi z papierosami- więc zapaliliśmy raz ale taaaaaki to był syf nad syfy że mało nie zwymiotowałam i już nigdy więcej nawet nam przez myśl nie przeszło zbliżać się do fajek
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata po 17 latach (chyba)palenia kilku paczek dziennie rzucił z dnia na dzień i to w bardzo stresującym okresie swojego życia. Już 7 lat nie pali. Przez jakis czas papierosy były w domu, gdyby go naszła ochota, ale nie skorzystał. Tylko zaczął jeśc orzeszki ziemne i przytył Taki skutek uboczny Rodzice kupowali w makro taki kilkukilogramowe paki orzeszków ziemnych i sobie tata skubał, skubał az wszedł na wagę![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
). nie jest dobre, ale czasem fajnie zapalić przy babskich pogaduszkach
|
||
|
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a my swego czasu mielismy baaaardzo imprezowy i niezdrowy okres w zyciu ![]() ja przyznam, ze lubilam palic... lubilam sie zaciagnac dymem przy piwku... pewno jakbym teraz zapalila to dalej by mi sie podobalo ale juz tego nie robie, bo niezdrowo i sie smierdzi
|
||
|
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Tż też przestał palić z dnia na dzień. Co nie znaczy, ze nie było mu trudno. Bardzo go dym denerwował nawet u nas w domku(moja mama pali). Na szczęście u nas w domku tylko w jednym pomieszczeniu można palić i za często tam nie bywaliśmy
![]() Ja nie cierpię zapachu papierosów, nigdy nawet nie spróbowałam palić. Blechh. A powiem Wam, że jak Tż przyjeżdzał na weekend to u mni nigdy nie palił Kochany
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
tż w zeszłym tygodniu (jak jeszcze nie wiedział, ze zmienia pracę) aplikował do jednej z firm z wielkiej czwórki i dziś mu przysłali maila, żeby wpisał WSZYSTKIE oceny ze studiów
![]() Głupota, i później siedzi taki specjalista od rekrutacji i rozkminia hmmmm trója z tego, 5 tamtego hmmm musi cos w tym być JA bym sie pocięła mając taką pracę.Dobrze, że ten mail przyszedł teraz jak juz podjął decyzje o zmianie, bo gdyby przyszedł wczesniej to by pewnie wklepał te oceny Nie ma to jak Jagiellonian University![]() Z reszta mój AGH University of Science ang Technology nie lepszy - jeszcze nia ma suplementów po angielsku
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rachunkowość była na drugim roku jak jeszcze nie wiedziałam co chcę robić i sie do niej nie przykładałam i teraz będę ponosić tego konsekwencje buuuuu na szczęśćie już z rachunkowości zarządczej na 4 roku mam 5 bo już wiedzialam gdzie będę celować
|
|
#4062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaja jakies ![]() Cytat:
kiedy zaczyna nowa prace?![]() Cytat:
no to ladnie... ciekawe ile mi kaza czekac![]() teraz podobno trzeba czekac az laskawie prolonguja legitymacje. to ja juz sobie pojde na Ekonomiczna gdzie mi to zrobia od reki
|
|||
|
|
|
#4063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty na pewno tez i to się liczy.A to co tż to jest wielka czwórka i oni tam chca najlepszych z najlepszych, więc moga przepierdywac z ocenami. Jeśli chodzi o oceny tz n apewno by przeszedł dalej, bo miał super oceny, ale nie zmienia to faktu, że jest to korporacja, wiec dobrze się stało, ze nie musi sie do nich fatygować ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
I co - jak ktos ma tróje z jakiegoś ważnego przedmiotu to juz odpada?Ciekawa jestem ich wniosków z takiej analizy ocen kandydatów.Decyzja podjęta, wypowiedzenie złożone. W maju jedzie na 6 tygodniowe szkolenie, czyli workuje od połowy czerwca ![]() U nas miejscu przedłużają - pan wkłada do takiego czegoś i nakleja naklejkę i po problemie ![]() Z tym dyplomem to bylismy w zeszłym tygodniu na uj, akurat instytut tz przeprowadzał sie do tego nowego kampusu i nikt nie wie gdzie sa dyplomy, bo babki zapomniały gdzie je wpieprzyły podczas przeprowadzki Al e nie martw się, u tz taki eburdel był na porządku dziennym, miejmy nadzieję, ze Ciebie omina takie przyjemności
|
||
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jednak nie ide jutro na rozmowe o ta prace w barze
ten bar jest na strasznie nieciekawej dzielnicy i nas, w sumie to jednej z nagorszych więc daruję sobie ![]() nawet rodzice mi powiedzili żebym dała sobie z tym spokoj bo co ja zrobie w środku nocy jak mnie ktoktoś tam bedzie zaczepiał, a o pobicei i kradzież tam łatwo w środku dnia więc co mówić w nocy |
|
|
|
#4065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
he he muszę TZ kupic orzech koniecznie ![]() a tak w ogóle to ciekawe co z Jozią obraziła się czy jak??? bo nas ostatnio wcale nie odwiedza
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra idę się uczyć bo już od godziny próbuję zasiąść do nauki to a to siostra a to kto inny coś chce na gg... dobrze że tż poszedł kasiorkę zarabiać to przynajmniej z nim nie będę tracić czasu na pierdoły na gg i juz jutro się zobaczymy na żywo
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no UJ to nawet z przedluzeniem elektronicznej legitki robi probemy a moze to tylko nasza pani Ania z sekretariatu ma jakies problemy na UEku na szczescie zalatwiaja to od reki tak jak u Samci, wiec spoko - jedna przedluzona legitka poki co mi starczy
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc
Fajna piosenka, tzn tekst . Nie było mnie tylko parę dni, a Wy tu 4 tys. postów naskrobałyście
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4071 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
troszkę spóźnione życzenia, ale Elitka wszystkiego naj najlepszego
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, ze mam duzy pokoj - potrenowalismy sobie wlasnie z TZem tango
a raczej poimprowizowalismy dobrze nam idzie, cos z nas bedzie
|
|
|
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dzisiaj jesteśmy wyjątkowo rozgadane
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaa jeden post na godzine
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
my wlasnie ogladnelizmy z TZem program o dziewczynie, ktora przez iles tam lat byla gwalcona przez ojca, matka udawala ze nie widzi, z reszta sama (matka) wywolywala u siebie poronienia, wrzucala plody do szamba albo zakopywala w ogrodku... poprostu jedna wielka patologia
![]() i pomyslec, ze takich rodzin gdzies tam jest wiecej.... ![]() sie zbulwersowalismy
|
|
|
|
#4076 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tutaj cisza
|
#4077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My zawsze jak takie coś oglądamy to się tak denerwujemy,że najchętniej rozszarpalibyśmy sprawcę(w tym przypadku ojca) ale i też taką matkę,która pozawala na takie rzeczy!!!tak samo jest winna skoro nie robi z tym nic!pisze dalej pracę dzieki naszej kochanej Onellci |
|
|
|
|
#4078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przerażającea w ogóle to dzień dobry... jadę jutro na zakupy takie większe, muszę się zrelaksować po całym ciezkim tygodniu pracy, ale się cieszę
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja mam dzis w sumie jeden wyklad o 16, ale powaznie zastanawiam sie nad sensem pojscia na niego na razie od rana biegam po domu z kotem, bo sie strasznie nudzi sam szukam po necie ogloszen, bo chcielibysmy przygarnac jakiegos maluszka, a tu nic... w sumie to teraz koty sie rozmnazaja najintensywniej, wiec moze niedlugo pojawi sie jakis kociaczek szukajacy cieplego kata. bo taka pustka nam sie zrobila w domu
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz już jakieś plany co kupić? ![]() Lain a na allegro sprawdzałaś? tam kiedyś było pełno takich ogłoszeń typu "oddam w dobre ręce..." Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-27 o 09:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

) ja nigdy nie paliłam, więc nie wiem co to w ogóle znaczy i nawet nie wiem jak go wesprzeć, bo pewnie się w ogóle nie da... sam musi jakoś to zrobić

za off topa na wątku ale napisze tutaj dla Szany rozdziały ksiązki, bo na pw za długie jest 
W ogóle to dla mnie to jest nie do pomyslenia jaka kasa spada z nieba z okazji wesela. Jakos nigdy o tym ne myślałam, byłam przekonana, ze na wszystko musze sama zapracowac a tu takie coś
oni kawe pija nałogowo może jakis serwis do kawy
myslę, że z gerlacha juz za 200zł cos ładnego dostaniemy po upuście
... wcina słodycze tylko... no zobaczymy jak to będzie dalej... oby mu się udało

szukam po necie ogloszen, bo chcielibysmy przygarnac jakiegos maluszka, a tu nic... w sumie to teraz koty sie rozmnazaja najintensywniej, wiec moze niedlugo pojawi sie jakis kociaczek szukajacy cieplego kata. bo taka pustka nam sie zrobila w domu