|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Margot, torebka śliczna
![]() Udało mi się wreszcie obłaskawić kota za sprawą zmiany żarcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
niecnotliwa dziewica
|
Rawito, torebka śliczna, i wygląda na pakowną. Ja się na tę czerwona raczej nie zdecyduje, jedną czerwona juz mam (nawet przy sobie).
Idę poszaleć do Sephory, miłego popołudnia Wam życzę ![]()
#4475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też nie rozpaczam, ale trochę żal, pusto jakoś ![]() Cytat:
![]() Kolorówki BeYu też nie znam, ale zamierzam solidarnie nadrobić to niedopatrzenie ![]() Takuśna, fajowsko ![]() Ach, jak miło mieć popołudnie i wieczór dla siebie - zjadłam pyszne kotlety gryczano-twarogowe, teraz jadę na jogę, potem zapodam sobie coś na komputerze albo poczytam może. Cudnie. Zuziu, Lolka Midnight warta poznania, mnie się bardziej podoba niż klasyk, tamta za słodka nieco.
![]() |
#4476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rawito, bardzo ładna ta torebka ![]() ![]() To mamy weekend ![]() Siedzę sobie nad kawą i paczką pistacji ![]() ![]() ![]() To co, do kina to chyba na Gran Torino? Wchodzi też The International Toma Tykwera z Clivem Owenem i Naomi Watts, ale coś kiszkowato mi się to widzi ![]() A moja pieśń na dziś jest taka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Czekam na Ragnarok
|
Przypominam Wrocławiankom, zakrapiając zatkany nochal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech, u mnie weekendu znowu nie będzie. I w przyszłym tygodniu też nie. Na pocieszenie upiekłam sobie łososia na grillu i zjadłam trzy paczki pomarańczowych tic-taców. Ostatnio mam jakiegoś niezdrowego fioła na ich punkcie. Całe szczęście, że jeden tic-tac ma "tylko dwie kalorie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hi
![]() Widzę,że "moja" tarta się przewija,super-ja się na nią szykuję dopiero na Wielkanoc,ale może pęknę szybciej i upiekę ![]() Za to właśnie zrobiłam te ciasteczka bez pieczenia http://mojewypieki.blox.pl/2008/02/C...pieczenia.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Rawito, zastanawiałam się kiedyś nad kupnem tego typu torebki. Fajna jest.
Teraz zas choruję na inną - wisi w slepie- jest w kolorze jasny brąż- i kusi, kusi. ![]() Witojcie, Wymiataczki. Widziałam, że w Trójmieście planowana jest przyszła sobota. Czuję się obolała, dopadła mnie choroba- nie mam gorączki, ale w nocy wymioty, cały czas żołądek i jelita doskwierają, z wszystkim przykrymi tego objawami- plus ostre bóle mięśni i pęka mi głowa. Czy to grypa żołądkowa, czy co? Dzień przeżyłam na pajdzie suchego chleba i dwóch suchych bułkach, plus coca cola i woda. A kino- też mam w sobie nieodparty mus, żeby iść na Gran Torino, Clint to Clint.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-03-27 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||||||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i gratuluje bardzo oblaskawienia Pana Kota ![]() Cytat:
![]() No cio ![]() Koto ![]() ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-03-27 o 18:03 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jutro rano znow mam zamiar isc sie jogowac... Jak sie doczolgam ![]() Cytat:
Chociaz jutro nie dam rady, mama robi 'wloska" impreze (tak sobie wymyslila... i testuje kuchnie swiata na rodzinie i znajomych; byla juz chinska, meksykanska, teraz wrocila z Wloch i jutro bedzie wloska). Z mezem przebieramy sie za wloskich kiboli. Mam nawet farbki dlo twarzy ![]() Dzisiaj odeszla na emeryture, sie zastanawiam co sprezentowac mojej emerytce ![]() Glowa mi peka ![]() edit/ Skad sie bierze te znizke sephorowa? W Kashminie sie zakochalam. Jednak ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-03-27 o 18:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Testuje wlasnie 30% salipeg na twarzy i szyji. Nic nie zarlo, nie szczypalo... Posiedzialam z ta mikstura bez mala pol godziny, zmylam, wymazalam sie tlustym kremem. Pisze do Was. Jutro mam nadzieje obudzic sie z twarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
a czemuż Ty Tereniu Nasturcyję Przemiłą lejesz?
![]() Cytat:
No he, he, he, ... że tak powiem na to zabielone Ło ta jest ślyczna, tylko trochu mała - no i może jam już za stara na takie etno
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-03-27 o 18:36 Powód: ortografija |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
|
Dorota ![]() bedziesz miala twarz i to piekna ![]() Cytat:
![]() Te worki na male wygladaja ![]() ![]()
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Mialam sie tu zripostowac sensownie
alem po piwku jest a ze w stresie glowa mala, z lekkam natrabiona beztrosko przeczytalam, ze Madzia emeryture odebrala swiat sie wali przyszedl kat oprawca rodu pudelko czas w kierat wracac ahoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaraz rzucam pracę w cholerę i idę na Watchmen ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Wiosna właśnie przyszła i coraz mniej spędzam czasu na forum, ale czasem was jeszcze podczytuję ![]() A skoro wiosna, to szykują się u mnie zmiany ![]() Jutro idę przebijać dziury w uszach cobym mogła nosić piękne kolczyki od naszej zdolnej Irki X ![]() Za miesiąc się tatuuję - co prawda pani w salonie tatuażu miała dzisiaj 30 minutowe "okienko" i powiedziała że może mnie kłuć "od ręki" ale aż tak spontaniczna nie jestem i się zapisałam na kwiecień ![]() Świat się kończy, zaczęłam słuchać Johnny Cash'a... ... i poznałam 4 lata młodszego faceta ![]() Świat się kończy ![]() EDIT: I piosenka dla was - oczywiście Johnny Cash ![]()
Edytowane przez Velvet Acid Kitty Czas edycji: 2009-03-27 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |||
Zakorzenienie
|
Rawito, świetna torba, bardzo mi się podoba
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kota, zdrowiej ![]() Byłam w nowym Douglasie, taki pici kłaczek z niego ![]() ![]() ![]() ![]() Nic nie kupiłam, sama chińszczyzna w sklepach. W sephorze też nudy. Ale doszły staniki piękne, zostawię sobie oba ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
i stwierdzam "autorytatywnie", że jakaś niepełnosprytna jestem ![]() - to "he he, he" moje jest wyrazem niewiary w Tereskowy brak elegancji, a nie w to, ze jej torebka pasuji idę po nalewkę, się spiję - cóż za brak klarowności w wypowiedziach moich może po nalewce klawiatura mi się rozwiąże i będę sprytniejsza allegro przeszukawszy torebki nie znalazłam ![]() ale staniczek za to zanabyłam gustowny ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Tymeno - te z peachfield juz doszły? Napisz proszę, czy ten fason ma miseczki standardowe, czy też są nieco większe lub mniejsze niz przewiduje norma / no i czy dobrze trzymają? Się zasadzam na taki fason w ciemno i nie wiem czy brać ![]()
![]() |
#4492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w którym miejscu miał ten tatuaż robiony? Bo z tego co czytałam na innym forum to niektóre miejsca na ciele bolą bardziej niż inne ![]()
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko bierz, można zwrócić bez problemu, przysyłają protokół wymiany/zwrotu razem ze stanikami ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-03-27 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() Pieśń na wieczór |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigMamo-bierzElke,będziem zadawać szyku nowymi biustnikami
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że mozna zwrócić, to wiem - raz tam kupowałam zwrotnie ![]() A co do podcięcia pod pachą - jeszcze nie miałam angielskiego staniczka, który nie zmuszałby mnie do ściągnięcia łopatek i prostowania pleców ![]()
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Raisin cudny jest, olive tyż
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Oliwka - Winterko
tylko one są straszliwie przejrzyste i wyglądają na bardo wiotkie, się obawiam, że słabo trzymaja ![]()
#4500 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.