![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
Czytam i czytam i wyjśc z podziwu nie moge... skąd sie biorą Ci faceci...
Swego czasu jak nie byłam z moim obecnym TZ ,aktytowalam sobie taka usluge w plusie ,ze dostawalam smsy od osob w okolicy, napisal do mnie pewien chłopak... fajnie sie pisało , postanowilismy sie umówic, zadzwonił do mnie dzien wczesniej i okazalo sie ze to mój kolega z podstawowki... rozmawiamy ...jest dobrze a on nagle "dalej jestes taka gruba?czy juz schudlas?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szok... powiedzialam ze jestem teraz top modelką i nie mam czasu na spotkania ![]()
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
Umówiłam się z chłopakiem, rozmowa w ogóle się nie kleiła, cały czas to ja musiałam go zmuszać, żeby powiedział cokolwiek. Dodam, że niecierpię, kiedy zapada martwa cisza. Na koniec pocałował mnie zaskoczenia, śliniąc mi przy okazji pół twarzy i jeszcze musiałam udawać, że wszystko jest ok.
Ech, faceci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
randki w ciemno zawsze były tragiczne, zarówno te przez internet jak i swatanie przez znajomych. Nigdy więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
ja kiedyś umówiłam się z chłopakiem, którego poznałam 2 lata wczesniej na dyskotece... własnie na tej dyskotece czasami się spotykalismy, często urywał nam się kontakt a ja strasznie tęskniłam :P wreszcie umówilismy się gdzieś na spacer.. ja dotarlam na miejsce, jakiś chłopak obok naprawiał rower,,, okazało się, że to był on, a ja go nie poznałam a on mnie i on wkońcu pojechał do domu.. nigdy więcej się już nie spotkaliśmy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() więc mnie spotkała taka przygoda może to nie randka ale jednak facet był booooski ![]() ![]() ![]() byłam na sylwestrze i był tam taki chłopak najpierw waptrywał się we mnie ze 3 godziny,później się przesiadł koło mnie i gadał jakieś bzudry kompletnie nie zwracałam na niego uwagi.najpierw zaczął się lament o numer telefonu,gdy stanowczo poraz któryś odmówiłam nie zrozumiał wstałam poszłam do kuchni zrobić sobie kawy no i dla paru innych osób.poleciał za mną do kuchni.jak chciałam z niej wyjść zatarasował mi wyjście i nie chciał mnie wypuścić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ooh Show me heaven Cover me Leave me breathless Ooh oh oh Show me heaven please _________________________ ________________ Żyletką boli,w rzece puchniesz,kwasy plamią a gaz cuchnie,pęka sznur chce się wyć,nie ma wyjścia-muszę żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
haha ale sie uśmiałam ;D
Też miałam kiedyś takiego delikwenta haha , najpierw się 15 min. spóźnił, pociągnąl mnie za ręke i przebiegliśmy przez bardzo ruchliwą ulice na czerwonym świetle(dodam że ZAWSZE przechodze na zielonym świetle nawet jak mam czekać 10 min:P), podaczas drogi śpiewal piosenki Feela, nie miał pieniędzy więc się zlitowałam i mu postawiłam piwo a on sobie zaprosił kolege, jakby mało tego puścił beatelsów na telefonie w knajpie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Przyczajenie
|
Troche sie załamuje czytając to forum, niby śmiesznie i fajnie ale
czemu jak koleś nie postawi wam drinka, nie kupi biletu do kina, ma dziure w skarpecie, czy mu sie odbije, to od razu jest skreślony?? Czy kocha sie za kase? a może za to, że kazda z was chciała by idealnego faceta, a w rzeczywistości która z was czuje sie idealna?? Czemu sądzicie że możecie nie robić nic, a facet ma wam stawiać, adorować i nosić na rękach?? Jestem z dziewczyną od ponad roku, i nigdy tego nie robiłem. jestem zdania, że ZDROWY związek jest wtedy kiedy każda strona daje 100% siebie. Jesteście pewne, że na każdej z nieudanych randek dałyście 100% siebie?? a może dałyście z siebie 50%, a od faceta oczekiwałyście 150%?? co do mojej najgorszej randki, to spotkałem sie z dziewczyną 3 raz, pojechaliśmy do niej, oglądaliśmy film, wypilismy kawe, i zrobiło sie miło. Zaczeła sie do mnie dobierać, podobało mi sie to do momętu, aż ściągneła majtki. Zaczeło śmierdzieć starymi rybami, i do tego zarośnięta jak jakaś puszcza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym że historie w tym wątku są jednak bardziej ekstremalne niż "on nie postawił mi drinka" ![]() a puszcza ---> ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przykładu - brak słów ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam taką sytuację - założyłam buty, w ktorych dawno nie chodzilam, wyszłam z domu i coś mnie cały czas uwierało w piętę. kiedy przyszłam do kolegi i zdjęłam buty szok ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
muszę sobie dodać do subskrypcji :P poczytam jak wróce z pracy
![]()
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
najgorsza randa? hmm chyba wtedy gdy bylam na spacerze z chłopakiem a on idac obok mnie napisal mi sms-a "co tam słychac?"
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie rozumiem co w tym złego? może chłopak chciał zażartować?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
yy a to "zart"? nie wiem co w tym smiesznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem ten koleś się pomylił i ten SMS nie miał być do Leosi, widocznie tak mu się nudziło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
no to zmienia postać rzeczy ;]
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
No sory, ale koleś umowil sie ze mna to po co mi pisze sms-a? i wcale to nie bylo poczucie humoru.
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Oj była taka jedna...
Facet bardzo przystojny. Wysoki szatyn, duże pełne usta. Poznaliśmy się na imprezie u mojego kumpla. Sprawiał wrażenie inteligentnego, miłego mężczyzny. Eh.. Pozory mylą. Spotkaliśmy się tydzień poźniej, w kawiarni. Bardzo klimatycznej z resztą. Masakra zaczęła się już na samym wstępie. Na przywitanie dał mi jakiś prezent. Otworzyłam a tam... pidźama Niebieska w misie. ![]() Powiedzcie mi, skad oni się biorą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Wtajemniczenie
|
spadają z księżyca.... wprost na głowę
![]() ![]()
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Ja też miałam kilka randek totalnie beznadziejnych:
1. Umówiłam się z chłopakiem, który mnie zaczepił na ulicy, rozmawialiśmy z 2 godziny i na następny dzień spotkaliśmy się. Nie dość, że spóźnił się godzinę to jeszcze przyjechał z kolegą. Pojechaliśmy do restauracji i posiedzieliśmy trochę, później stwierdził, że odwieziemy jego kolegę do domu. Kiedy już odwoził mnie, pojechał gdzieś w stronę lasu i tam się zatrzymał. Rozmawialiśmy a on po chwili wyciąga drewnianą pałkę i mówi "rozbieraj się kur**" ![]() ![]() 2. Co prawda nie randka ale napiszę. Siedziałam z koleżanką w pubie i dosiadł się do nas jakiś chłopak. Mówi do mnie "Jesteś piękna, ja Cię złotem obsypie, mam duży dom, drogie auto" itd. a po chwili "Pożyczcie mi 2zł bo mi brakuje do piwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Współczuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
A ja umówiłam się z jakieś 3 lata temu z kolesiem poznanym przez neta, na wstępie dodam , że byl to pierwszy i ostatni raz jeśli chodzi o internetowe znajomosci bo odcisnął na mnie niemałe piętno hehe
a więc po jakimś tam czasie naprawde świetnej rozmowy na gg( z nikim juz przedtem ani potem tak dobrze mi się nie gadalo) i po kilku wymienionych fotach, jawił się wręcz facet idealny, super przystojny, mega inteligentny z moim , dosyć specyficznym poczuciem humoru, no chodzący Prince Charming ![]() W pewnej chwili wycedził przez zęby: na rękach bym cię nosił, gdzie wolisz w samochodzi czy jedziemy do hotelu????? zatkało mnie! myślałam, ze żartuje!! ale nie żartował!! powiedział, ze chyba wiedzałam po co się spotykamy...uciekłam..na drugi dzien, jakby nigdy nic zostawilł mi wiadomosc na gg o treści : jade jutro do Niemiec, jaki masz nr nogi to kupie ci buty...zablokowałam jego numer ![]() rozpisałam sie, ale musiałam! nikomu o tym nie mówiłam, oprócz siostry i najlepszej przyjaciólki, ulżylo mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.