|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Świat bez wad.. Tak idealny jak nasz raj..
Kocham Cię tylko nocą, bo w dzień się nie znamy.. Pozalepiane żalem! I nigdy nie każ mi wybierać Bo jeszcze wybiorę źle! Żyję śniąc You yo me and me to you.. Z każdym oddechem czuję energię! Twoja duma przerasta nie tylko Ciebie.. Ale i mnie.. Pan doktor się pomylił! Bo wydał Cię na receptę nie tylko mi.. ta zdzira też ją ma.. Chorujesz na brak uczuć..? Obudź się, bo pewnie tylko śnisz Budzę się w nocy w poduszce pełnej lez.. A co jeśli Cię kocham?? You're so beautiful.. So damn beutiful.. I tak nie pozwolę Ci odejśc.. Just let me stay here with you Życzę sobie Ciebie.. Na śniadanie, obiad, kolację i na dobranoc. Mogę żyć bez palca.. Bez ręki, bez nóg. Ale nie bez Ciebie.. |
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
A coś o tym ze Jego rodzice,zagrozili ze jak sie nie rozstaniemy to nie dadzą mu spokoju?.
Ze nie widziałam go już dwa tygodnie i nie wiem kiedy go zobacze.. Ze myslalam ze to sie wszystko jakoś ułozy,mialam nadzieje.. ze niedługo nasza rocznica a ja nie wiem czy w ogóle będziemy razem, ze jest mi bez niego cholernie źle.. i smutno..i ze wszystko jest do d**py.? ![]() ___________ Nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zasluzyli..... Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-03-28 o 21:46 |
|
|
|
#1773 |
|
Przyczajenie
|
Podam Ci herbaty z lubczykiem, czekoladę i uperfumuję się jaśminem. Może wtedy się we mnie zakochasz. -złamałeś mi serce! -do wesela się zagoi. mimo odległości, zawsze zasypiasz blisko mnie. głupie poranne myśli dopadły mnie i trzymają '.w dodatku nie pamięta, by kiedykolwiek czuła tak silną fascynację i pożądanie wobec kogoś.. kogo znała tak krótko On ma w sobie coś niebezpiecznie szalonego! coś co każe jej marzyć o głupich rzeczach z nim w roli głównej!
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
Aj, przepraszam, że na prośby ani nic nie odpowiadałam.
Przejrzałam parę ostatnich stron jedynie Nadrobię, ale lecicie jak szalone ![]() TiS - i kto to mówi? Kochana ;* Niewieotymnikt - miło mi Szczególnie, że ja jestem nałogowym złodziejem Twoich opisów!Lucyferowa - Piep.rzyć go. Pamiętam Cię i uwielbiam ;* i może jakoś pomogę. * Na czarne mówić białe, nazywać się przystojnym. Sprzeczności. * Słowo "kocham" było w Twoich ustach dla mnie czekiem bez pokrycia. * Duży, brzydki i śmierdzący. A ja byłam mała, głupia i z katarem. * Bogu co Boskie, idiotom co zidiociałe. * Nawet ściany patrzyły z dezaprobatą na niski stan Twojego mózgu. * Nienawidzę każdej kości w Twoim ciele. * Spie.rdalaj stąd. * Czytaj z ruchu moich warg: spiep.rzaj z mojego życia. * Żałosne pośmiewisko świata. * Jedni mają platfusa, drudzy łupież, a trzeci to idioci. * Z Twoich wielkich słów, kręcimy dziś komedię. I poza opisami, - nie mam weny, a więc watpię czy coś się przyda - olej go. Nie jest wart nawet jednej literki. Opisy; * I jeszcze resztki gorącej czekolady, jakbyś wiedział, że kiedyś przyjdę. * Myślę, że życie jest trochę jak film. Nie powinno się nic przyśpieszać, bo wtedy ma się wrażenie, ze się coś zgubiło. A te na pozór nudne fragmenty okazują się najważniejsze. * — Co zamierzasz? — Zbudować dom, zasadzić drzewo i spłodzić syna — wymruczał. — Z nią? — Zwariowałaś? Chyba nie sądzisz, że naprawdę zamierzam zrobić te idiotyczne rzeczy? — Nie sądzę. Pytam o nią. — Tak. Myślę, że tak. * Kochać i tracić, pragnąć i żałować. Padać boleśnie i znów się podnosić. * - Pamiętasz co odpowiedziałaś gdy spytałem, czemu lubisz oglądać ciągle te same filmy? - Że lubię wiedzieć jak sprawy się potączą. - No właśnie. W życiu nie zawsze się tak da. * - Nie sądzisz, że jutro będzie słonecznie? Powinnaś założyć okulary.- Kiwasz głową. Zakryję oczy byś nie zauważył po nich kim tak naprawdę dla mnie jesteś. * Trzydziestego drugiego dnia, trzynastego miesiąca roku wpadnę do ciebie po dwudziestej piatej w wielkomiejskim tłoku.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
na stole zostały tylko zimne pomidory. serce zamieniło się w głaz.
tych kilka krótkich dni i tych parę chwil z których niby nie wynika nic. nieważne są żadne słowa. dlaczego zawsze może być lepiej? przez to nigdy nie jest dobrze! jeśli serce mi nie stanie na twój widok, to nie zasługuje żeby żyć. z przeciwieństwa rodzi się nowa prawda, którą trzeba przyjąć ze śmiechem. Według mnie, prawda musi wzbudzać śmiech, w przeciwnym razie byłaby nie do zniesienia dla ludzkiej natury. wyobraź sobie obraz. filmowy obraz, który otwiera się przed tobą. stwórz sobie w nim cokolwiek chcesz. siedzisz tu, dwa metry ode mnie. czym są te dwa metry? malutka podróż dla zwykłego człowieka. dla mnie te dwa metry, aby dotrzeć do ciebie i dotknąć cię, są niemożliwą podróżą... urojeniem, snem. kiedy nie możesz uciec i całkowicie jesteś zależny od innych... uczysz się płakać przez uśmiech. i odnajdziemy się, gdzieś w innej części naszej planety. odnalazłam równowagę prowadzącą mnie przez życie i nie odnalazłam w niej szczęścia. twoje spojrzenie i moje spojrzenie jak powracające echo, bez słów. zawsze się budzę i zawsze żałuję, że nie umaram wraz z twoimi ustami wplecionymi w moje włosy. gdyby tylko ręka umiała wyrazić to, co serce.. tylko w tajemniczych równaniach miłości... można odnaleźć prawdziwy sens. wciąż widzę różne rzeczy, które nie istnieją. nauczycielka z podstawówki powiedziała mi, że urodziłem się z dwoma mózgami... i tylko połówką serca. nie możesz mieć głowy w chmurach, póki nie pobrudzisz sobie butów gównem. jest proste rozwiązanie. niektórzy je znajdują, nie myśląc o nim. myśląc nigdy nie znajdziesz. opuściłam świat ze względu na mojego ukochanego. on opuścił mnie ze względu na świat. Dlatego zawsze powtarzam, że czas znaczy TERAZ, jeśli kochać to TERAZ, jeśli przepraszać to TERAZ, jeśli trzymać za rękę to TERAZ. Inaczej kiedyś jak ja będziecie prosić utraconą miłość o przebaczenie. ból i strach umiała przekuć na wściekłość. wściekłość zawsze dodawała siły. kochanie, jesteś wielkim dzieckiem. myślisz, że mówiąc 'przepraszam', uleczysz wszystkie omyłki i błędy minionych lat, że wymazujesz je z pamięci, że zmywasz truciznę z dawnych ran. doceniasz wiele rzeczy kiedy jesteś całkiem sam. zdajesz też sobie sprawę jak wiele pozostało jeszcze do zrobienia. czasem sobie myśle jak wyglądałoby moje życie beze mnie. co stało się z jej oczami? Ludzkie ciała składają się z niezliczonych elementów, a każdy z nich inaczej wpływa na kształt całości. Twarz, odróżniająca ludzi od siebie. Głos, który samemu trudno rozpoznać. Dłonie, które widzisz po przebudzeniu. Wspomnienia z dzieciństwa i obawy o przyszłość. I nie tylko to. Są jeszcze dane sieci, do których dostęp ma mój cybermózg. Wszystko to tworzy mnie taką, jaką jestem. Daje początek temu, co nazywam „mną” – mojej świadomości. Ale jednocześnie ogranicza „mnie” to do ustalonych granic. ___________________ - Wierzysz w cuda? - Wyłącznie... Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-28 o 22:05 |
|
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
* Więc kochanie, luz . Dam sobie radę .
* Zamiast bliżej, dalej Nam . Już dość tego mam . * Skarbekk . Szkoda, że nie mój ; p .
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
niewieotymnikt <3 ja tezzz okradam i to bardzoo czesto ;* i bardzoo sie ciesze że ktos mnie zauważa
![]() _________________ Jest noc i kalekie drzewa stoją w oknie i zamykam oczy, jest jeszcze gorzej, nie ma nikogo, twój oddech spokojny i miarowy, nie ma przy mnie nikogo.. Boże.. Zostaje sama nad posmarowaną kromką i biały ser na stole, i herbata moja jeszcze gorąca, i slyszę szum silnika, i trzask brama, i odjeżdzasz.. -Czego pani szuka ? -Koszuli.. Dla męża... -Jakiej ? - Nie wiem, moze cos pod kolor oczu.. I noce się znowu zrobiły niby nasze.. I zima minęła.. upoważniona do szczęścia. |
|
|
|
#1778 |
|
Przyczajenie
|
chciałabym maszynę do cieszenia.
kiedyś dojdę do perfekcji. nie wierzysz w to? to pardon. zamknąć świat w swych dłoniach. |
|
|
|
#1779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _________________ rozchylone wargi tańczyły po parkietach nagiego ciała
nieprzyzwoicie mój oddech to nie wymiana gazowa. to symbioza myśli i świata jestem zawsze gdy wierzysz, że tlen nie istnieje milczysz. a ja znów zapomniałam że w erze telefonów komórkowych tak trudno jest trzasnąć słuchawką potrzebuję Cię byś podał mi za mocną kawę, powiedział, że przesadzam zaraz do Ciebie przyjdę, tylko szal nasunę, i jeszcze trochę poprawię włosy... scałowywałeś z szyb skroploną parę wodną by przeżyć bo przecież nigdy mnie nie było jest zimno a ja oddycham z otwartymi ustami chwytam cię za szyję a ty już nie żyjesz nie wiem gdzie mam nogi nie wiem gdzie mam ręce czarnula 4 ; *zasmakowałam Paryża w sposób dość nowy. Francuskie wino, płacz przez rozlane mleko.. a ja wciąż byłam od niego o dwa promile za daleko. Paryż niezmiennie działa jak afrodyzjak paris ouch paris wino pite na kamiennych brzegach Sekwany Paryż nad ranem zamyka mnie w szufladzie Paryż nocą oddycha szybciej. Porusza się miarowo. Całuje namiętnie. Uwodzi. Rozchyla usta. Kusi o czwartej rano miasto wschodzi nad rzeką naciąga na tyłek różowe majtki i mruga długimi rzęsami wędkarzy w Paryżu powietrze pachnie malinami
|
|
#1780 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pójdę z nim na spacer... Z moim psem... Tylko On mi pozostał wierny A w gwiazdach widzę szczęście, mimo że nie wyglądają tak jak Ty Bo tylko gwiazdy widzą moj smutek i to jak cholernie jestem samotna Samotny spacer po plaży przy blasku gwiazd Blask gwiazd i coraz więcej myśli o tym że mnie nie kochasz Nie pozwól bym była samotna na spacerze dookoła świata, złap mnie za rękę i poprowadź yyy nie wyszło mi coś za bardzo Laleczka1117 dziękuję
Edytowane przez fine123 Czas edycji: 2009-03-28 o 22:47 |
|
|
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704 - "nyee" - chyba chodziło o mnie
![]() dziękuję Skarbek <33 niewieotymnikt - Ty nawet nie wiesz jak ja często Cię okradam ![]() Moja <33 _________________ - nie tak miało być. - nigdy tak nie jest. pozornie mogę sobie wyobrazić wszystko. nawet naszą miłość. kolejna sprawa, o której można tylko milczeć. - pójdziemy gdzieś ? - gdzie ? - gdziekolwiek. bawiła się pustą szklanką po soku. w majestacie milczenia. bo w moim niebie, nie byłeś godzien być nawet moim służącym. cokolwiek nie powiem, zawsze jest źle. zastanów się człowieku, czego Ty wogóle ode mnie chcesz.
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki potrzebuję pomocy
macie jakieś "delikatne" a zarazem dające do myślenia opisy o tym że smutno mi że on milczy i ogólnie jest jakiś niezdecydowany... ??? byłabym bardzo wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Reszta jest milczeniem.
Jesteśmy z tego samego materiału co nasze sny. Miód, chociaż słodki, nadmiarem słodyczy tłumi apetyt i sprowadza mdłości; kochaj z umiarem. Łatwiej wyrwać psu wściekłemu kość niż poskromić starej baby złość. Jak się kobieta uprze to diabła przegada. Ludzie umierają od czasu do czasu, a robaki zjadają ich, lecz nie z miłości. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości. Jeżeli miłość twoja nie ma żadnych szans, powinieneś zamilknąć... Bo nie należy mieszać miłości z niewolnictwem serca. Miłość, która prosi, jest piękna, ale ta, która błaga, jest uczuciem lokajskim. Pewna księżniczka dostała na urodziny od swego narzeczonego ciężką, choć niezbyt dużą paczkę, o dziwnym okrągłym kształcie. Zaciekawiona rozpakowała szybciutko i znalazła w środku... kulę armatnią. Rozczarowana, ze złością rzuciła ją na podłogę. Wtedy pękła zewnętrzna czarna powłoka i ukazała się mniejsza kula w pięknym srebrzystym kolorze. Księżniczka podbiegła i ujęła ją w dłonie. Obracając ją, przypadkowo przycisnęła lekko w pewnym punkcie jej powierzchnię. I oto srebrna otoczka otworzyła się, odsłaniając wspaniałą złotą szkatułkę. Teraz księżniczka łatwo otworzyła złote pudełeczko, w środku którego na miękkiej czarnej materii spoczywał cudowny pierścionek, połyskujący brylancikami tworzącymi dwa słowa: KOCHAM CIĘ. ![]()
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-03-28 o 23:56 |
|
|
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
MyFranticIdeas -
nie spodziewałam się. Twoje opisy uwielbiam, naprawdę <3!KaMa2704 - jednak wiesz, że to chyba ja bardziej Kocham <3. nie przepraszaj, wiesz, że zawsze pomogę, więc: *Najchętniej zostałabym całe życie pod kołdrą *Siedzieć w kącie i płakać *Wewnętrznie – coraz gorzej *Jakby ktoś przecinał mnie na milion kawałeczków *Wstając rano, rozpoczynam dzień od słowa ‘ do dupy ‘ *Proszę, zabierzcie mnie stąd! *W takim świecie to ja ku.rwa nie chcę żyć *Na wszystko obojętna i bezsilna *Pod powiekami czuję napływające już łzy *No.. to zapowiada się kolejny dzień smętnych piosenek, grubego swetra i gorącej herbaty Ty też dobrze, że jesteś. Bez Ciebie to naprawdę nie wiem jakby było. Wiem, że choć teraz Ci jest ciężko, to mam nadzieję, że niedługo staniesz na nogi. <3 Love You So Much ! <3 Łamiesz każde serce, z myślą, że właśnie je uleczasz Ogniste pragnienie Z serca strzelasz dubeltówką Płonę od gorączki, gdy stoję obok Ciebie Większa połowa Ciebie jeszcze należy do mnie nie oddam Twoich ust nikomu lubię, gdy czeszesz moje wargi szukasz cholernych wytłumaczeń, których ja nawet nie pojmuję dobre pytanie, czy czuję się kochana? Hm. Pozbaw barw moją wyobraźnię Proszę Cię, usuń ten Twój cholerny zapach unoszący się w powietrzu Chwyć moją dłoń. Trzymaj bardzo mocno. Obiecuję, nie puszczę Kawa zimna, śniadanie nie posprzątane. Spieszyłeś się Kompromis dla przetrwania nas Potrzebuję wznieść się nad kąciki Twoich ust Właśnie teraz spróbuj być Niedobór pewnych uczuć Byłeś ze mną tylko dla kiepskiego żartu? Odpowiedz! __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam.
Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nigdy się nie wychylalam ani nie wyrozniałam ale miło ze pamietasz ze bylam i jestem hehe chociaz ktoś buzia mała ![]() 'zatańcz wśród refleksów. rozgwieźdź czarem niebo.' 'Cztery pory uczucia.' 'na jednym serwerze miłość i namiętność.' dobranoc |
|
|
|
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
I want you now I'll feel my heart implode./ Chcę cię teraz, czuję, że moje serce wybucha.
Hands are red with your blame. Megaphone screaming my name./ Ręce są czerwone z Twojej winy. Megafony wykrzykują moje imię. Sounds like forks on a plate. Blackboard scratched with hate./ Dźwięki jak widelce na talerzu. Tablica porysowana jest nienawiścią. Whimpers someone I should've loved. Stars weeping above./ Ktoś kto powinien był Cię kochać płacze.W górze płaczą gwiazdy. Your gaze beams a hole inside me./ Twój nieruchomy wzrok wyżera we mnie dziurę prosto na wylot.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-03-29 o 00:57 |
|
|
|
#1787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aaaa nie wierze ze ktos tu o mnie jeszcze pamięta. najkochańsza Ty![]() sory za nieobecność. ___________ pare chwil by powiedzieć Ci co we mnie umiera. potykam się o Twe stłumione słowa. miłość torturą jest. katem stałam się ja. wiem jak słodko pachnie jego strach gdy mnie nie ma. zagubiłam się. nie mogę znaleźć nas. zamknąć niebo w Twoich dłoniach. zapomniane dawno słowa. nie miałeś dla mnie chwili, nagle potrzebujesz mnie. musiałam sobie radzić sama przez ten cholernie pusty czas bez Ciebie. teraz nauczyłam się szanować swoją samotność. chcę być tam gdzie z ciepłym deszczem wino pijesz. ja -przy mężczyźnie co częstuje kłamstwem. stare rany zagojone. stare blizny zabliźnione. umierałam tyle razy... ktoś jest całkiem sam na życia dnie. dziś jestem inna -nie wracaj. jestem inna -nie sprawdzaj. zaufaj mi. właśnie Ty. prawie nie boli gdy z ironią z moich słabości drwisz. głucha cisza wylewa się dziś z nas. a ta łza to początek końca, Ty wiesz. jestem z kamienia gdy przy ziemi nasłuchuję kroków Twych. jedno już wiem. jestem silna. i tylko czasem tracę coś. jak mam ufać sobie skoro sens życia umarł w Tobie? wszystko wokół Nas zwalnia bieg. wszystko poza Tobą... jeśli sił wystarczy, prowadź. czy ona jest taka jak ja? ja przecież tak niewiele wiem.
|
|
#1788 |
|
Raczkowanie
|
HAMALIELKA Fine 123 Dziękuję dziewczyny opisy są ślicznie Nie można żyć marzeniami |
|
|
|
#1789 |
|
Rozeznanie
|
Obserwuję wschodzący na niebie księżyc. |
|
|
|
#1790 |
|
Raczkowanie
|
` You drive me crazy ;* ` / doprowadzasz mnie do szaleństwa.
`teraz wszystko zależy od Ciebie.Ja zrobiłam już co się dało` `będzie ok.. bo już jest ok ``dotykając Twoich ust zapaść w bezsenność` `You Got That Something` / masz to coś. ![]() dziewczynki macie coś co może mówic o tym ze bylo zle ale juz jest bdb. ? ze nie oddam go nikomu za nic itd. ? oczywiscie o zwiazek chodzi. :P
|
|
#1791 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny może macie coś o Tym ze miłość to kit , że to coś istnieje tylko w bajkach ?. Że to słowo rani itd.
I żeby nie było : Czasem myślę sobie możliwe, że Gdyby miłości włożyć okulary Nigdy nie bylibyśmy zakochani. Pewnie powiesz - to okropne . Zrzucisz winę na innych Potem zaśniesz spokojnie.. Najtrudniej jest Gdy znów budzę się. Chcę ciszy, a tęsknię za rozmową. Chcę rozmowy, a tęsknię za ciszą. ______________ Tymczasowo nie teges . |
|
|
|
#1792 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje ![]() niewieotymnikt dziękuje za uznanie ![]() _ pani kurz, kradnie tobie usta. w poczekalni. a gdybym była snem. na odwyku od kochania. zvykłam się karmić czułością z plastiku. ja już mam swojego anioła.
|
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
przy Tobie cały rok wygląda jak maj ♥
jest ładna i cwana, wykorzystuje każdego napotkanego pana uzależniam się coraz bardziej od latania
|
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
* Dziś inna całuje te Twoje oczy.
* Jestem pewna Twego szczęścia. * Myślała, że Świat jest smutny .. * Niezliczone gwiazdy nocy. * Chciałbym Cię utrwalić w kalendarzu wspomnień. * When you told me you loved me. // Kiedy mówiłeś, że mnie kochasz. * A dream didn't turn out right. // Sen nie pokazuje prawdy. * Why can't I just leave it all behind // Dlaczego po prostu nie mogę zapomnieć tego wszystkiego * All over again. // Wszystko znów się kończy
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2009-03-29 o 11:44 |
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję kochane za każde miłe słowo i przepraszam, że nie odpowiadam na prośby.
KaMa2704 kamuszko, wybacz, że nie pomogłam w opisach, ale chwilowo mi się głowa buntuje i tak nic interesującego bym nie wymyśliła. <33 ;* TiScatteroUnaFoto całuję mocno. czujesz? (: _ - Co się stało? - Po moim sercu przejechał czołg, mamo. Kocham Cię. A teraz się wynoś. tytoń mam w oczach skaczący czas tysiącpięćset myśli. i strach. na siłę cię wyciągam z tamtych dni. chcę cię mieć. strach ścisnął mi serce i wcale nie chce puszczać. o ściany żołądka tłuką się blaszane motylki krwią spaprane drzwi od wyobraźni Jeżeli poprosiłabym, byłbyś w stanie powiedzieć mi, co czujesz, gdy patrzysz na zdjęcie, które przedstawia najdroższego dla ciebie człowieka? Opuszkiem palca delikatnie suniesz po gładkiej powierzchni fotografii wyobrażając sobie, ze ukochana twarz znajduje się w odległości kilku centymetrów od ciebie. Ciche westchnienie wymyka ci się z ust, a serce zaczyna zmieniać tempo swojego biegu. Zamykasz oczy, bo pieczenie w kącikach oczu staje się niebezpieczne; nie chcesz zmoczyć policzków. Rozchylone wargi lekko drżą, a pod powiekami jak klatki filmu przewijają się różne sceny, o których nie możesz zapomnieć. Pusto się robi. W głowie, w sercu. Zaczyna robić się duszno, a powietrze z każdym kolejnym oddechem robi się coraz wilgotniejsze i cięższe. Teraz już cała dłoń przylega do zdjęcia i głaszcze je subtelnie. Kolejne obrazy pojawiają się i odciskają po sobie ślady. Całym sobą pragniesz przywrócić utracone chwile do teraźniejszości. Ale nie możesz- zdajesz sobie z tego sprawę doskonale. Bezsilność cię przygniata, a słońce w twoim życiu już dawno zaszło. Tak skromnie dziś.
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi się człowiek, którego oczy mówią więcej niż wargi.
mężczyzna ideał..takie coś jednej kobiecie się kiedyś przyśniło i obudziwszy się wybuchnęła gorzkim i żałosnym szlochem. opowiedziała sen przyjaciółkom. też się popłakały. _________________ jestem kłamczucha, leń, złośnica i w ogóle nic dobrego. |
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta kochane prośśśśśśśba !
coś o tym, że napisałam mu, że mam nadzieję, że ten wiatr mu wywieje głupotę z mózgu, ale tak w sumie ... to uwielbiam tą jego spontaniczność i to wszystko co robi ... proszę bardzo proszę ! _______________ Zawsze można bardziej zgasić to, co było już zgaszone. Żyjemy w czasach, w których wolność jest mylona z dowolnością. W lustrze, gdy się ujrzymy niespodzianie, przez chwilę nie jesteśmy pewni, czy to my. Najlepsze listy milłosne kobieta pisze zawsze do mężczyzny którego zdradza. Uroda przyśpiesza wszystko o 15 dni. W pamięci zakamarkach wciąż rozbrzmiewa śmiech. Kiedy Paryż zażywa tabaki, cała Francja kicha. Czasami najlepszy sposób, aby zadać cios, to... cofnąć się. no i masz ci babo brak weny na dodatek ... |
|
|
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przestały już działać czary. miłość to bzdura istnieje w bajkach i tanich lekturach kiedy byłam mała wierzyłam w miłość - dziś nie jestem mała mój książę z bajki - wprost bajkowy dupek nie jestem kopciuszkiem, którego sny się nie spełnią czasami słowa ranią bardziej, niż czyny życie to nie bajka lecz *******ona walka Dans la vraie vie le prince s'en va avec la mauvaise princesse w prawdziwym życiu książę odchodzi z niewłaściwą księżniczką
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-29 o 12:59 |
|
|
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
Po dłuższej nieobecności..
I did it for love../ zrobiłam to dla miłości. Daj mi się Tobą zaopiekować. Na uśmiech ślepi. Ślepi na łzy. Jak może być lepiej gdy jesteśmy sami? Pomyliłeś niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu.
|
#1800 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
![]() I coś mojego ![]() O zachodzie słońca, kiedy mdleją cienie, Zamigotał gwiazdami szczęścia cały świat. Trudno otworzyć oczy gdy kielich wina jest pełen słodyczy.Przekraczamy progi samych siebie. Zabierasz swoje farby brak mej palety natchnienia. Odchodzisz zamykając gwiezdne wrota. Ograniczone ścianami ,płykie patrzenie w dal ... Panoramiczny widok ludzi nieznanych... Zburzone mury odsłaniające czern i biel... Nagie myśli z niepasujących elementów... Jak dotyk skrzydeł motyla... Słodka serenada mych myśli... Zagubiona na morzu zdarzeń... Pusta przestrzeń ...tylko serca bicie ... Moja cela wielkiego więzienia ,moje myśli niosące utrapienia .... Patrząc przez siebie z klapkami na oczach ... Wytrzeźwiałam z marzeń ...
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-03-29 o 13:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Nadrobię, ale lecicie jak szalone 

nie spodziewałam się. Twoje opisy uwielbiam, naprawdę <3!
ja tam nigdy się nie wychylalam ani nie wyrozniałam