Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-28, 12:34   #4141
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

Gorzej jak tą właśnie laską jest świadkowa Już Wam opowiadałam jak na ślubie znajomej, jej świadkowa wyskoczyła w jasnej sukience Taką tylko za włosy wytargać
no to już porażka, z resztą na świadkow bierze się zaufane osoby i chyba rozmawia o sukienkach przed weselem
kurcze, no przegięła i już, chyba ze PM wyraziła na to zgodę wcześniej bo są i takie co im to obojętne

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 12:35   #4142
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
no to już porażka, z resztą na świadkow bierze się zaufane osoby i chyba rozmawia o sukienkach przed weselem
kurcze, no przegięła i już, chyba ze PM wyraziła na to zgodę wcześniej bo są i takie co im to obojętne
Podobno PM była wściekła Wcale się jej nie dziwię
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 12:45   #4143
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
też się nie dziwię

nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji ale napewno nie puscilam bym tego w niepamięć

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-28, 13:03   #4144
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

http://nasza-klasa.pl/profile/337773/gallery/12 tak apropos Waszej dyskusji
Za zgodą obu stron jak mniemam, przynajmniej sama PM< nie skarżyła się ze siostra męża wywinęła jej taki numer (to świadkowa więc w sam raz pasuje do Waszej dyskusji)
Ale mozecie mi powiedzieć jedną rzecz : czy i jak zamierzacie imputowaćświadkowej co ma włożyć na Wasz ślub ???????
Stary 2009-03-28, 13:28   #4145
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ale mozecie mi powiedzieć jedną rzecz : czy i jak zamierzacie imputowaćświadkowej co ma włożyć na Wasz ślub ???????
prosto z mostu jej powiedzieć, że nie chcę aby miala białą czy kremowa sukienkę
świadkowa to osoba, którą znamy i w jakis sposób ufamy więc nie widzę powodow aby krępowac sie powiedzieć jej taką rzecz.
A jak by była sytuacja, że by nie zrozumiała i powiedziała, ze chce przyjśc w białej sukni to by już nie byla moja świadkową

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-28, 14:49   #4146
szana
Zadomowienie

Witam jakoś dziś szybciej mi się zajęcia skończyły ale jutro od 8 do 17 bez przerwy ;/
ja z moją świadkową będę sukienki szukać jej najprawdopodobniej bo to moja siostra więc problemu z tym nie powinno być ale już wiem mniej więcej jaką ona chce sukienkę i się nie martwię będzie albo żółta albo turkusowa więc spoko chyba,że będzie miała jeszcze inny pomysł na sukienkę ale na pewno nie ubierze czegoś a'la suknie ślubna,nie zrobiła by mi tego
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 14:53   #4147
metkaa
Zakorzenienie

nie no takiej ciszy to tu nie pamietam

ja swiadkowej bez ogrodek bym powiedziała czego ma nie zakładac w koncu na swiadkow wybiera sie z regoły bliskie osoby wiec to niebyłby problem
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 15:02   #4148
szana
Zadomowienie

No dziewczyny coś śpicie ostatnio kiedyś nie nadążałam z czytaniem tego co pisałyście niemalże w jednym czasie a teraz to jeden post na pół godzinki to już coś hehe

Można czuwać jeszcze nad tym co założy świadkowa ale już nie za bardzo nad tym co założy reszta gości i jak np ktoś założy strojną suknie białą albo ecru i przyćmi tym pannę młodą to to już będzie przegięcie...mam nadzieję,że moi goście spojrzą trzeźwo na to co ubrać żeby nie było ,że będą np 2 panny młode

chyba każda ma coś lepszego do roboty,że się tu nie odzywacie

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-03-28 o 16:08
Stary 2009-03-28, 16:31   #4149
kaska87
Zakorzenienie

pff ja otwarcie powiem, że nie zycze sobie aby ktos z gości miał kremową bądź białą suknię tym bardziej, że moja suknia ślubna będzie skromna

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 16:50   #4150
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

ale faktycznie coś ostatnio tutaj jakaś cisza nastała
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
No dziewczyny coś śpicie ostatnio kiedyś nie nadążałam z czytaniem tego co pisałyście niemalże w jednym czasie a teraz to jeden post na pół godzinki to już coś hehe

alescie mnie rozbawily
jesli same nie piszecie to kto ma tu pisac
i wszystkie zdziwione, ze tak cicho...
jak sie bedziemy tylko dziwic i po cichutku ograniczac do czytania to tak bedzie

Cytat:

aha a wesele na 99 % jest z wlasną kucharką co niestety widac
oo a w jaki sposob to bylo widoczne?

ja wlasnie wrocilam z zajec i konsumuje obiadek.
ale dzis piekna pogoda
mielismy z TZem isc na rolki, ale znajomi zadzwonili zeby wyciagnac nas na piwko, wiec chyba rolki na jutro przeniesiemy (akurat spale to dzisiejsze piwko)... mam nadzieje, ze jutrzejsza pogoda nas nie zawiedzie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 16:50   #4151
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
pff ja otwarcie powiem, że nie zycze sobie aby ktos z gości miał kremową bądź białą suknię tym bardziej, że moja suknia ślubna będzie skromna
serio tak powiesz? i kiedy to powiesz gościom?przy rozdawaniu zaproszeń?

Lain ale ja wróciłam niedawno i piszę i czekam na odpowiedzi a tu nic :P to sama sobie odpowiadać nie będę
smacznego obiadku co wcinasz dobrego?

a ja popijam sobie mleczko właśnie

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-03-28 o 16:53
Stary 2009-03-28, 16:54   #4152
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Lain ale ja wróciłam niedawno i piszę i czekam na odpowiedzi a tu nic :P to sama sobie odpowiadać nie będę
no coz, piekne sobotnie popoludnie - az szkoda siedziec w domu

ja czekam az TZ wroci z myjni, bo pojechal wypucowac autko i zaraz znow znikam

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-28 o 16:56
Stary 2009-03-28, 17:00   #4153
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no coz, piekne sobotnie popoludnie - az szkoda siedziec w domu

ja czekam az TZ wroci z myjni, bo pojechal wypucowac autko i zaraz znow znikam
no u Ciebie piękne a u mnie pada deszcz zazdroszczę ...u mnie rano było pięknie a teraz pogoda się popsuła
Stary 2009-03-28, 17:11   #4154
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
wlaśnie to jest najgorsze, że jak PM ma skromną suknię to z jakąs bezmózgową panienką może się zlewać.
Ale wtedy (gdy już rzeczywiście jest bardzo podobna) to sprawę powinna zalatwić świadkowa, na bok taką laskę i powiedzieć jej parę rzeczy do słuchu.
Ja w każdym bądz razie tak bym zrobiła a, ze daleko mi od niesmiałości to dla mnie byłby to nie problem
Nawet jak świadkowa coś by delikatnie zasugerowała takiej osobie, myślę że najprawdopodobniej ta osoba nie poszłaby ot tak odrazu się przebrać w inną suknię

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no właśnie...
Ale wg mnie jeszcze gorsze jest jak jakaś laska założy mega wyzywającą suknię z dekoltem do samej dupy.
Lepiej niech ma już ten dekolt, niż suknie a'la białą-chyba
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
http://nasza-klasa.pl/profile/337773/gallery/12 tak apropos Waszej dyskusji
Za zgodą obu stron jak mniemam, przynajmniej sama PM< nie skarżyła się ze siostra męża wywinęła jej taki numer (to świadkowa więc w sam raz pasuje do Waszej dyskusji)
O Ja
U Nas najprawdopodobniej świadkowa i drużki będą mieć suknie w podobnej(zbliżonej do pozostałych elementów dekoracji itp.) kolorystyce, ale inne fasony które najprawdopodobniej uzgodnimy wspólnie gdyż będzie to Moja przyjaciółka i dwie najulubieńszekoleżanki- jeśli oczywiście zdecydujemy się na drużbów

Cytat:
No a jak zamierzasz to swoim gościom powiedzieć???
Przy rozdawaniu zaproszeń?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 17:13   #4155
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia też jestem ciekawa jak powiesz to gościom

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-28, 17:25   #4156
can't be perfect
Wtajemniczenie

Ale jestem padnieta.. umyłam z TŻtem 4 samochody dzisiaj

no i dowiedziałam się że kuzynka która urodziła 4 miesiące temu w czerwu bierze slub i będzie on połączony ze chrzem.. potem małe przyjęcie.babka się bardzo cieszy

Cytat:
Witam

U nas jest taka tradycja, ze przed kościołem życzenia składają osoby, które były tylko na ślubie, a na salę nie idą. Cała reszta składa w sali weselnej. No ale oczywiście jest też rzucanie drobnymi oraz pamiątkowe zdjęcie ze wszystkimi gośćmi przed kościołem

Gorzej jak tą właśnie laską jest świadkowa Już Wam opowiadałam jak na ślubie znajomej, jej świadkowa wyskoczyła w jasnej sukience Taką tylko za włosy wytargać
u nas też przed kościołem zyczenia składają osoby które przyszły tylko na sam ślub

Cytat:

ja też się nie dziwie, co innego jak jakaś kobietka by zalozyła krótką, ale długą chociaż nie na zdjęciach slubnych co wkeiła kubusewa to zmieniam zdanie..

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
alescie mnie rozbawily
jesli same nie piszecie to kto ma tu pisac
i wszystkie zdziwione, ze tak cicho...
jak sie bedziemy tylko dziwic i po cichutku ograniczac do czytania to tak bedzie
nio tylko ostatnio mnie za czesto nie było pewnie inne dziewczyny też są bardzo zajete

Cytat:
Kasia też jestem ciekawa jak powiesz to gościom
no ja też, bo raczej smiałości do tego bym nie miała, ja będę miała świadka, TŻ świadkową która ma 31 lat więc jasnej chyba nie ubierze

no i TŻ ma za jakąs godzinkę przyjechać, to zaraz idę się kąpać no i jeszcze na póxniejszy wieczór czeka nauka i beznadziejny raoport z laborek do zrobienia, ale tak mi się nie chce że normalnie szok..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-03-28 o 17:30
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 17:27   #4157
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Elitko wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 18-tych urodzin! Zdrówka, spełnienia zawodowego, spełnienia marzeń i dużo dużo miłości!:cmok : (spóźnione troszkę, ale dopiero teraz mam jak napisać)
Bardzo dziękuję. Nic nie szkodzi, że późno. Ja też nie zawsze mam czas, żeby tu codziennie zajrzeć, ale i tak poczęstuję Cię świeżym tortem (na wizażu nie ma, że impreza już była i jedzenie się zepsuło) proszę i też Ci poleję, bo dziewczynom polewałam

Mi generalnie jasne sukienki jeśli są takie koktajlowe, to nie przeszkadzają. Nie będę się gościom zabraniać ubierać w jasno zielone czy jasno niebieskie kolory. Ale gdyby któraś wyskoczyła w czymś całkiem białym albo kremowym, to bym się mogła wściec.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2009-03-28 o 17:35
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 19:14   #4158
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

dziś też myłam samochody, i to sama ale pięknie słonko świeciło...

mam dziewczyny do Was pytanie: jak podpisywałyście umowy, miałyście jakieś wzory czy oparłyście się na tym co Wam zaproponowano?
mam przed sobą formularz umowy z zespołem (który chcę wziąć) i tak się zastanawiam...brak tu zapisu, który by mnie zabezpieczał w przypadku zerwania umowy przez zespół. jest tylko coś takiego:
"Wskutek zerwania umowy z winy zleceniobiorcy zobowiązuje się on do pokrycia kosztów wynikających z zawarcia umowy z innym wykonawcą"
Uważam, że tak nie może brzmieć ten punkt , bo koszty zawarcia umowy to żadne koszty przecież. A w przypadku zdarzenia losowego, czegokolwiek, ja jestem z niczym.

"W przypadku uszkodzenia instrumentów lub sprzętu nagłośnieniowego przez kogokolwiek z uczestników uroczystości zleceniobiorca otrzyma odszkodowanie od zleceniodawcy w zależności od stopnia uszkodzenia"
Czy może być ten stopień uszkodzenia? 1/5 gitary ? Chyba lepiej byłoby coś o kosztach naprawy, nie wiem jakoś to dziwnie brzmi.

I jest też punkt o tantiemach autorskich z tytułu wykorzystywania utworów...ma ponieść organizator. I tu taka kwestia: mam płacić Zaiksowi? Wesele na wsi, w wynajętej sali, nie restauracji, i za wstęp nikt nie płaci ani nic...Wiadomo,że sala ta nie płaci Zaiksowi. Chodzi mi o to, że prawdopodobieństwo kontroli takiej zabawy jest żadne, a jednak się obawiam Nie wiem też, jak wysokie są te tantiemy..
Spotkałyście się z tym w swoich umowach? Mam mieszane odczucia. Na razie wczytuję się w stronę Zaiksu.

Poradźcie coś zanim napisze do tego zespołu o swoich wątpliwościach.

Edytowane przez grulla
Czas edycji: 2009-03-28 o 19:24
grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 21:26   #4159
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no i dowiedziałam się że kuzynka która urodziła 4 miesiące temu w czerwu bierze slub i będzie on połączony ze chrzem.. potem małe przyjęcie.babka się bardzo cieszy
.
ale dziwnie ślub i chrzest. JA bym tak nie chciała. Ale w sumie jak małe przyjęcie to dwie pieczenie na jednym ogniu

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
mam dziewczyny do Was pytanie: jak podpisywałyście umowy, miałyście jakieś wzory czy oparłyście się na tym co Wam zaproponowano?
mam przed sobą formularz umowy z zespołem (który chcę wziąć) i tak się zastanawiam...brak tu zapisu, który by mnie zabezpieczał w przypadku zerwania umowy przez zespół. jest tylko coś takiego:
"Wskutek zerwania umowy z winy zleceniobiorcy zobowiązuje się on do pokrycia kosztów wynikających z zawarcia umowy z innym wykonawcą"
Uważam, że tak nie może brzmieć ten punkt , bo koszty zawarcia umowy to żadne koszty przecież. A w przypadku zdarzenia losowego, czegokolwiek, ja jestem z niczym.

"W przypadku uszkodzenia instrumentów lub sprzętu nagłośnieniowego przez kogokolwiek z uczestników uroczystości zleceniobiorca otrzyma odszkodowanie od zleceniodawcy w zależności od stopnia uszkodzenia"
Czy może być ten stopień uszkodzenia? 1/5 gitary ? Chyba lepiej byłoby coś o kosztach naprawy, nie wiem jakoś to dziwnie brzmi.

I jest też punkt o tantiemach autorskich z tytułu wykorzystywania utworów...ma ponieść organizator. I tu taka kwestia: mam płacić Zaiksowi? Wesele na wsi, w wynajętej sali, nie restauracji, i za wstęp nikt nie płaci ani nic...Wiadomo,że sala ta nie płaci Zaiksowi. Chodzi mi o to, że prawdopodobieństwo kontroli takiej zabawy jest żadne, a jednak się obawiam Nie wiem też, jak wysokie są te tantiemy..
Spotkałyście się z tym w swoich umowach? Mam mieszane odczucia. Na razie wczytuję się w stronę Zaiksu.

Poradźcie coś zanim napisze do tego zespołu o swoich wątpliwościach.
O zaiksie to Kubusewa moze cos powiedzieć, kiedyś tu tez Elitka robiła wyliczenia. NIe jest to duża kwota, ale nie pamiętam jaka szczerze mówiąc. Ja w żadnej umowie nie mam ani sowa o zaiksie.
Co do umowy z zespołem - dopiszcie punkt, że w przypadku zerwania umowy z winy wykonawcy ma Wam oddać równowartośc wartości umowy - żeby działało w obie strony.
Co do zepsutego sprzetu - ciesz się, że jest tam mowa o częściowych kosztach a nie o odkupieniu, bo własciwie jeśli ktoś coś zniszczy to powinno sie odkupic a jeśli oni chcą tylko zadośćuczynienie zależne od stopnia uszkodzenia to to jest tylko na Waszą rękę. Jakby cos zawsze możecie sobie wykupić OC i wtedy Wam lata czy sie sala zawali, czy ktoś głosnik zaleje

Brzuch mnie boli od wczoraj Wieczorem zaczął mnie boleć, bylismy na imprezie i myślałam, ze może mnie boli, bo w knajpie pewnie nie myją cytryn, które wrzucaja do wody i stąd, ale sobie przypomniałam, że bolał mnie przed wyjściem też. Nie wiem co mi jest, nigdy mnie tak długo brzuch nie bolał

Wiecie, ze za jakies 5 minut kończy sie godzina dla Ziemi?Trzeba zgasić światło od 20.30 do 21.30. Ja zaraz zgaszę, bo sie źle czuję i będe siedziec w ciemnościach
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 22:38   #4160
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Hej dziewczyny
mogę się dołączyć?
plany były na 2011, ale jak się okazało, że damy radę w 2010 to się postaraliśmy i dziś podpisaliśmy umowę z salą
ślub będzie 04.09.2010
Stary 2009-03-29, 08:18   #4161
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dobry dzień

Cytat:
ale dziwnie ślub i chrzest. JA bym tak nie chciała. Ale w sumie jak małe przyjęcie to dwie pieczenie na jednym ogniu
Pan Młody ma w maju bierzmowanie i dlatego w czerwcu będzie od razu ślub i chrzciny bo mała będzie miała już 8 miesięcy, a i tak zawsze mi kuzynka mówiła że będzie mieć kameralne przyjęcie więć wydaje mi się że fajnie będzie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
mogę się dołączyć?
plany były na 2011, ale jak się okazało, że damy radę w 2010 to się postaraliśmy i dziś podpisaliśmy umowę z salą
ślub będzie 04.09.2010
witaj fajnie bo w sumie rok wcześniej będziesz żoną
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 09:12   #4162
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem padnieta.. umyłam z TŻtem 4 samochody dzisiaj
OMG a co to jeszcze sasiedzi podstawili wam swoje?

Cytat:
u nas też przed kościołem zyczenia składają osoby które przyszły tylko na sam ślub

a u mnie przed kosciolem skladaja zyczenia wszyscy a na sali juz jest tylko przeniesieien przez prog, lampka szampana i przystepujemy do obiadu

Cytat:
Brzuch mnie boli od wczoraj Wieczorem zaczął mnie boleć, bylismy na imprezie i myślałam, ze może mnie boli, bo w knajpie pewnie nie myją cytryn, które wrzucaja do wody i stąd, ale sobie przypomniałam, że bolał mnie przed wyjściem też. Nie wiem co mi jest, nigdy mnie tak długo brzuch nie bolał
a nie zarazilas sie helicobacterem?
moja kolezanka miala takie dlugotrwale bole brzucha i sie okazalo, ze to wlasnie helicobacter pylori

Cytat:
Wiecie, ze za jakies 5 minut kończy sie godzina dla Ziemi?Trzeba zgasić światło od 20.30 do 21.30. Ja zaraz zgaszę, bo sie źle czuję i będe siedziec w ciemnościach

ooo to ja wczoraj caly wieczor mialam dla Ziemi, bo swiatla w pokoju mialam zgaszone caly wieczor

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
mogę się dołączyć?
ślub będzie 04.09.2010
ooo witamy Kraków

ja wczoraj rozmawialam z kolezanka i sa juz o krok od podpisania umowy z sala na poczatek wrzesnia 2010 fajnie sobie bylo pogadac o slubie, weselu, organizacji tego wszystkiego z kims w realu, a nie tylko w necie

ja sie tyko zastanawiam gdzie my wcisniemy nasza miesieczna podroz poslubna jeszcze w sierpniu bedzie slub kolegi TZa z pracy, a prawdopodobnie w lipcu przed nami naszego wspolnego kolegi. ale sie tych slubow narobilo... w 2010 nie bedziemy robic nic innego tylko chlac po weselach

chyba dzis nie pojdziemy na rolki, bo sie pogoda oczywiscie musiala spieprzyc posiedze na uczelni (bo mialam sie urwac z zajec na te rolki)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-29 o 09:44
Stary 2009-03-29, 10:13   #4163
kaska87
Zakorzenienie

witam nową PM super jest przesuwać ślub o rok

wczoraj była taka ładna pogoda a dziś znów szaro
a ja dietkuję i w 2 dni schudłam 0,5kg ale to dopiero początek, mam nadzieję do maja ważyć 60kg a docelowo 55-56 ehhh a ja tak lubię pizzę i słodycze, ale dam radę!

Stary 2009-03-29, 11:55   #4164
centipede
Zadomowienie

Cześć
Witam nową Pannę Młodą 2010 mam nadzieję, że Ci się spodoba u nas
Kasia życzę powodzenia i wytrwałości ja też muszę się wziąć za siebie...czas najwyższy zacząć, żeby na spokojnie zrealizować plan

Grulla my podpisywaliśmy umowę, którą przedstawiła orkiestra. TŻ ma ją u siebie także niestety nie powiem Ci teraz jak tam jest napisane wszystko

Jaki bierzemy tytuł nowej części?

o kurna...właśnie się zważyłam i mi szczena opadła! chyba muszę się już zabierać za odchudzanko

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-03-29 o 11:59
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 11:58   #4165
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia życzę powodzenia i wytrwałości ja też muszę się wziąć za siebie...czas najwyższy zacząć, żeby na spokojnie zrealizować plan
ja zaczynam bo na prawdę dużo czasu nie zostało do wakacji najpóźniej muszę ważyć te 56kg

Cytat:
Jaki bierzemy tytuł nowej części?
może Panny Młode 2010 cz. VI.

Stary 2009-03-29, 12:01   #4166
centipede
Zadomowienie

Byłabym za takim prostym tytułem bo z tym tytułem obecnym trzeba się "chować"
Stary 2009-03-29, 12:03   #4167
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Byłabym za takim prostym tytułem bo z tym tytułem obecnym trzeba się "chować"
no ja mam wizaż na stronie startowej gdzie widać wątki i się ukrywam przed rodzicami i bratem

Stary 2009-03-29, 12:25   #4168
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
no ja mam wizaż na stronie startowej gdzie widać wątki i się ukrywam przed rodzicami i bratem
Mnie tż pytał co ja za wątki o sexie czytam
Taki tytuł można dać jaki zaproponowałaś..

btw, hejka

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 12:30   #4169
centipede
Zadomowienie

cześć Angel co słychać?

Cicho tutaj jak nie wiem jak mnie nie ma, to później muszę nadrabiać i nadrabiać. Ale jak mam już czas to akurat większości z Was nie ma to nie fair
Stary 2009-03-29, 12:48   #4170
kaska87
Zakorzenienie

jejku jak mi się nie chce robić tej prezentacji na środę chyba jutro to zrobię bo dzisiaj nie mam natchnienia-jak zawsze w niedzielę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości