|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
DO mnie tez przyszla wiosna i z tej okazji kupilam sobie trampki
![]() Gratuluje wynikow naukowych i zazdroszcze wycieczki - gdziekolwiek byscie nie pojechali,klasowe wycieczki zawsze maja niezapomniany urok ![]() Powodzenia na probie ![]() I daj spokoj z tym zalem, na pewno wygladasz cudnie ^^ Trampeczki ^^ Też musze sobie jakieś kupic ![]() [quote=Baby14;11636349]dzień dobry ![]() co tu tak cicho ? ![]() DO mnie dzis wiosna przyszła ![]() ![]() zaliczyłam dzis 5 z niemca i kartkowka z lektury poszla mi calkiem dobrze ![]() Dyskutowalismy dzis z nauczycielka o wycieczce 3 dniowej majowej. W planach mamy Bieszczady (ale to raczej odpada) , Wrocław albo Drezno . W sumie to 3 podoba mi sie bo to ma byc jakas niby wyspa w namiocie w ktorej jest goraco jak w tropikach , spisz na piasku w dżungli , jesz owoce z drzewa. ![]() Dzis czeka mnie proba o 22 jeszcze i cwiczenia jakies bo normalnie to jak wygladam to zal jakis ![]() Gratuluję piąteczki z niemca, ja dziś z niemca dostałam 5 i 6 ![]() My niestety niegdzie nie pojedziemy na żadne wycieczki, a tym bardziej na jakąś kilkudniową ![]() Muszę się niedługo zacząc przygotowywać na konkurs recytatorski z niemca OMG. Jutro mam tylko dwie lekcji i idzemy do jakiegoś liceum. A niedługo muszę się wybrać do lekarza, mam jakieś okropne bóle ![]() Miłego wieczorku dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zadomowienie
|
Brry Wieczór ^^
Ewusia-Normalnie jak czytam o tym wyjezdzie to mi się przed oczyma ukazują wizje upalnych,słonecznych Włoch *___* W każdym razie super ,że podróż udana ![]() Jabłuszko-Trampki dobra rzecz ;D Mam nadzieję,że imprezka będzie (a raczej jest ,zważywszy na porę) udana ![]() Mercy-Gadaj tu o czym ten serial dokładnie jest,jacyś fajni aktorzy grają e.tc? A nóż widelec się skuszę i obejrze,zwłaszcza,żem się srodze zapuściła w oglądaniu TV (nie licząc 'kłóliczków' Playboya i Kardashian'ów ![]() Baby- Oby to były 'tropiki' ![]() ![]() Po długiiiej istnej konferencji z kumpelę nt wczorajszego show,wymianie wrażen itd, wogóle ochach i achach przysiadłam iii właśnie napisałam całe 2 strony tekstu ![]() Wreszcie ![]() Na dniach reszta,mordowanie się z przypisami,abstraktem,ind eksem itpy ażeby do 16 kwietnia oddać całość jak trza, ( o ile mnie nie wypiertegoli za niobecności==' ale ciii o tym) Jako,że pora już pózna, powoli ogarnę i czas spać. Z nadzieją, no właśnie... stare,zgrzybiałe mohery zakręciły wodę w całym bloku :/ Jednej zalało część kuchni,narobiła harmidru,że hej ,opitalając kogo się da (w sumie ma 87 lat izaawansowaną sklerozę..) więc teraz wez się człeku męcz. Oby jutro rano wszystko wróciło do normy, zresztą nie wyobrażam siebie, latającej z kubłami do beczkowozu o_O Wracając do tematu namber łan u mnie dziś (ach ta monontematycznośc ![]() Jeśli by któraś z Was chciała oglądnąć ![]() zapodaję kilka filmików z COMcertu by zagubiona Łowca vel ja ![]() http://www.youtube.com/watch?v=d1t5Wih-br8 http://www.youtube.com/watch?v=H2yHCRDqDOw *_________________* http://www.youtube.com/watch?v=7CNDm...e=channel_page Enjoy ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano wkleję coś tam ![]() ja rodzinkowanie i TŻ-owanie połączone to wszystko rzecz jasna z opowieściami o wyjeździe ![]() słusznie ![]() Cytat:
![]() no ja mam nadzieję ze ta wiosna ze mną przyleciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i tak spędziłam wieczór przy kompie, głównie przy zabawie ze zdjęciami (próba przesłania komuś ok 500 fotek jest nieco wyczerpująca ^^) Jutro chyba sobie poranne zajęcia odpuszczę, wszak trza odpocząć po bardzo męczącym urlopie ![]() ![]() Wrzucam kilka wybrane na chybił trafił ![]() Krótki opis: katedra Duomo w wersji z dołu i z dachu tejże ( robi ogromne wrażenie), galeria Emanuele nocą ![]() ![]() ![]() edit: dorzucam jeszcze kilka ![]() ja na dachu Duomo ja na San Siro muzeum techniki: rower i ja z dyliżansem ![]() Spadam zaraz myć się i do łóżeczka ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-27 o 09:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dobrze ze były przygody z tym wedrowaniem do Hostelu bo się bedzie pamiętało to ![]() ![]() I fakt,ze jak sie przyjedzie do PL to czujesz sie jak w innym swiecie. Ja po przyjedzie z Francji przez 2 tyg. nie moglam sie przyzwyczaic ![]() Cytat:
![]() ![]() Tez teraz mam tak ze przychodze glodna ze szkoly i czesto jem za duzo na raz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wnioskuje ze jestes z 3 gim ?;> a skad jestes dokladnie? I koniecznie idz do lekarza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia;* |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak dokładnie 3 gim. ![]() ![]() ![]() Natomiast ja jakoś wole niemiecki, z anglika nie byłam aż tak dobra. Tylko ten ich akcent..... A czy rozumie się niemca, to chyba zależy od nauczycielki. Ja akuratnie mam bardzo fajną, która wszystko dokładnie tłumaczy i coś rozumiem, a nie to co w innych klasach. Patrzę, a tu za oknem deszcz, okropna pogoda i gdzie ta wiosna? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to ja z południa Polski ;P Okolice Krakowa. Masz racje co do nauczycielkki. Ja w podstawowce miałam taka co nam sie modlic tylko kazała i nie znosilam angielskiego. A teraz mam taka fajna panią i zakochałam sie w tym jezyku ![]() Wspolczuje pogody... U mnie tez juz sie cos pogorszylo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry szybkie i mileog dnia wszystkim
![]() pozno juz i uciekam ![]() ![]() ![]() Ewcia nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze tego Mediolanu.. ![]()
#3788 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki.
Wróciłam.. padnięta, ale zadowolona.. Pielgrzymka super, naśmiałam się jak nie wiem, zmarzłam przy okazji, ale to akurat najmniejszy problem.. "Załapałam się" akurat na kawałek mszy i zasłonięcie Świetego Obrazu.. może uznacie, że to głupie, ale dla mnie było to coś niesamowitego... ![]() Poza małymi lekko denerwującymi sytuacjami wszystko było naprawde ok. Siedziałam na zmiane z kolegą ![]() ![]() Niestety.. z środy na czwartek spałam z 2 h, bo nie dość, że wstałam po 3, to połozylam sie po 23, a w tym czasie wstawałam kilkakrotniee, bo bolał mnie ząb, zresztą z wtorku na środe też no i z wczoraj na dzis też.. jestem szczerze padnięta, nie poszłam do szkoły, bo prawde mówiąc nie byłam w stanie.. Wczoraj nie miałam sily się ogarnąć, a rano, no kolejnej nie przespanej nocy byłam taka zmęczona, że przechodzi to ludzkie pojęcie.. ![]() Pogoda oczywiscie cudowna ![]() Super są te zdjęcia.. Naprawde musiałaś się świetnie bawić, zazdroszcze, ale nie martw się, że już się skonczyło, bo napewo jeszcze nie raz będziesz wyjeżdżała ![]() ![]() Cóż życzę Wam miłego dnia Laski ![]()
![]() |
#3789 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a Włoski jak dla mnie nie są zbyt przystojni, nie preferuję typu: dość niski, śniady z czarnymi loczkami i szaliczkiem wokół szyi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może dentysta na tego zęba, co? ![]() Cytat:
![]() Dorzuciłam jeszcze kilka zdjęć do poprzedniego posta ![]() Wyspałam się ładnie dziś i mogę zacząć funkcjonować ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Słońca, ale robię krótkiodpoczynek od wizażu.. internetu... Musze sobie praę spraw przemysleć i uporządkować
![]() Ewuś - piękne zdjęcia! Cud miód! ![]() Do następnego razu kochane Plotkary ![]()
#3791 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A do mnie dziś przyszła! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do zęba to chyba Cię dentysta czeka ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie..: Poranek upłynał mi na wielkim bolu brzucha z okresu, takim ze wrecz nie umiałam się wyprostowac i nawet 2 tabletki Ibupromu nie pomogły, no ale cóz..grunt ze po 4 godzinach mineło i teraz rozkoszuję się ulga ![]() Obejrzałam modę na sukces-tragiczne wydarzenia , które miały tam miejsce, skutecznie poprawiły mi humor ![]() Uczyć mi się nie chcę...yyyyy mammo ![]() ![]() ![]() Ech no nic, błogie lenistwo jeszcze nikomu nie zaszkodziło, prawda?? ![]() ![]() Jutro wstanę wczesniej i będę kuć, kuć i kuć az mi móz padnie-obiecuje ![]() dobra lece coś wszamać, miłego dnia dziewczynki ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-03-27 o 16:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zakorzenienie
|
Ewusia
![]() ![]() Tamo wcale nie głupie, na mnie to też wywarło niesamowite wrażenie Uff... zestresowałam się trochę, ale na szczęście, zamiast mieć niedoczynność tarczycy, po prostu jestem niskociśnieniowcem. Przynajmniej jeden kłopot z głowy. ![]() Siostra wróciła z zielonej szkoły - była nad morzem - i już mnie wkurza ![]() ![]() Poczytam sobie trochę, wypadałoby wreszcie skończyć tę książkę, a potem nie wiem... może coś obejrzę dla relaksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Wtajemniczenie
|
hello sloneczka
![]() ja wlasnie wrocilam z badmintona, Tzt mnie wyciagnal ![]() ![]() wlasnie popijamy po piwku-TZ i Sabai - ja ![]() ![]() ![]() milego laleczki ![]()
#3795 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no pewnie, nie ma co uogólniać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I już się trzeba rozglądać bo będzie za późno ![]() obozy polecam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem u rodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() Z rodziną posiedziałam, pokazałam zdjęcia no i zaraz zbieram sie spać ![]() miłych snów ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj wróciłam tak padnięta po zbiórce żywności , że myślałam ze dzis nie wstane/Ale jak widzicie jest ok ,skoro pisze posta przed siódmą ![]() ![]() ![]() A Wy co macie zaplanowane? Cytat:
Z Zielonej Szkoły w marcu ? ![]() ![]() Co czytasz? To z pewnością ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wstałam przed 8, nie wyspałam się. Ale za to obejrzałam wczoraj Pana i Panią Smith ![]() Pogoda przewspaniała, świeci słoneczko, aż w serduchu inaczej i mam dobry humorek. Potem pojadę na działke, może jakiś grill? ![]() Świetnego dnia jak i pogody Wam życzę. ![]() ![]() Edytowane przez karlusss Czas edycji: 2009-03-28 o 08:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my w gimnazjum zawsze jeździliśmy w marcu ![]() skończyłam "Miasto Śniących Książek" ![]() ![]() byłam w kościele, bo w Poznaniu jest pogrzeb mojej babci, ale nie miałam jak pojechać, to przynajmniej się za nią pomodliłam. teraz trzeba trochę posprzątać i na zakupy zejść - muszę wymienić stanik, bo mi baba za mały wcisnęła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Rozeznanie
|
Ja tak szybko dziś co by nie zwlekac z zabraniem się do nauki
![]() Karllus- Ja tez ogladałam wczoraj Pana i Panią Smith ![]() ![]() ![]() Tobie powodzenia w nauce wiersza! ![]() Asiek-przykro mi z powodu babci ![]() Asiek a Ty robiłas badania hormonalne tak?A miałas na to skierowanie od endykronologa? Robiłaś badania na TSH?Prywatnie?Ile kosztowało? ![]() U mnie dzisiaj jest tak fajnie cieplutko, słoneczko swieci, nic tylko się uczyć ![]() ![]() Miłego dnia gołąbki ![]()
#3800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robiłam za darmo, też w przychodni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i nie ugotowalam nic bo tak sie narobilam w domu,ze nie mam sily juz na gotowanie.. ale cos potem wymysle ![]() witajcie, z tego co czytam to u was piekna wiosna ![]() ![]() TZ wstal dzis po 6 do pracy i juz jakos nie moglam zasnac..wstalam po 7, wlaczylam Dzien dobry TVN i zabralam sie za sprzatanie....Pozwole sobie zaznaczyc,ze jest sobota po 7 rano ![]() ![]() jak TZ wroci to jedziemy do polskiego sklepu,moze wkoncu Danio dorwe z papryka i oliwkami... milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#3803 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() poucz się szybko żeby móc jeszcze skorzystać z wiosny która przybywa ![]() oj tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja też sprzątałam dziś, ale od 11, tak jak już ożyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz idę pomóc w obiedzie, rzucając okiem na powtórkę YCD ![]() a później wsiadam w autko i jedziemy z TŻ-em do mnie do mieszkanka, chata wolna bo siostra na imprezę jakąś jedzie, wiec nareszcie będziemy mieć spokojny wieczór tylko dla siebie ![]() miłej soboty Dziewczynki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tarantulek, ja moglabym Cie ukatrupic za ten avatarek... ![]() ![]() ja wlasnie wstala i robie lunch sobbie, TZ za jakas godzinke bedzie. a tak na marginesie juz 10 dni mi okres sie spoznia.... ![]() ![]()
![]() |
#3805 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale ja się zdołowałam wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłyście wczoraj uczynek dla Ziemii i zgasiłyście światło na ggodzinę? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ile razy też mi wcisneli za mały ... Cytat:
![]() Jak Ci idzie z 8abs? Bo mnie tak bolą flaki przez to ,że ![]() Fajnie ,że macie tam polskie sklepy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Raczkowanie
|
o matko. cześć!
#3807 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się uczę ![]() Miłego dnia! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
Tralala
A cóż to za piękne zdjęcia Ewuś ![]() ![]() ![]() No i kolejna nudna,okropna niedziela i kolejny weekend biadolenia ,że tak nie lubię niedzieli,szczególnie kiedy Tż-et musi isc do szkoły,a ja umieram z powodu bólu żołądka ![]() Okresu jeszcze ani widu ,ani słychu,chociaż piersi mi urosły do rozmiarów xxl i bolą mnie jak diabli,a brzuch mam jakbym się wybierała już na porodówkę ![]() Apropo wczoraj zrobiłam sobie płukankę i strasznie się sobie podobam w ciemnych włosach,zastanawiam się czy aby może nie lepiej mi w ciemniejszym kolorze niżeli blond ![]() Wrzuciłam zdjęcie na nk,ale tutaj też wrzucę i oceńcie obiektywnie ![]()
#3809 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() świetnie jak zwykle ![]() hmmm, czeeeeść ![]() wieczorek jak zwykle skończył się dziś koło południa ![]() owocnej nauki ![]() TŻ pojechał niedawno a ja posprzątałam nieco i myślę co by tu na obiad zrobić ![]() ![]() pogoda be sensu, deszcz pada ![]() edit: Karolinko - nie zabrałam Cię bo miałam za małe walizki ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-29 o 13:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Rozeznanie
|
Lolcia moje zdanie jest takie jak Ewci, ze w tych jest dobrze, ale ja tez jestem bardziej za blond-chyba ze to wina zdjecia?trzeba by Cię było na zywo widziec.
![]() Rozpadało się u mnie ![]() zmieniłam avatar ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.