Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-26, 18:54   #3781
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

DO mnie tez przyszla wiosna i z tej okazji kupilam sobie trampki
Gratuluje wynikow naukowych i zazdroszcze wycieczki - gdziekolwiek byscie nie pojechali,klasowe wycieczki zawsze maja niezapomniany urok
Powodzenia na probie
I daj spokoj z tym zalem, na pewno wygladasz cudnie ^^

Trampeczki ^^ Też musze sobie jakieś kupic

[quote=Baby14;11636349]dzień dobry
co tu tak cicho ?
DO mnie dzis wiosna przyszła jest tak przyjemnie ,ze az chce sie zyc
zaliczyłam dzis 5 z niemca i kartkowka z lektury poszla mi calkiem dobrze
Dyskutowalismy dzis z nauczycielka o wycieczce 3 dniowej majowej. W planach mamy Bieszczady (ale to raczej odpada) , Wrocław albo Drezno . W sumie to 3 podoba mi sie bo to ma byc jakas niby wyspa w namiocie w ktorej jest goraco jak w tropikach , spisz na piasku w dżungli , jesz owoce z drzewa. Fajnie moze byc ;] Ciekawe na co wkoncu sie zdecyduja.
Dzis czeka mnie proba o 22 jeszcze i cwiczenia jakies bo normalnie to jak wygladam to zal jakis

Gratuluję piąteczki z niemca, ja dziś z niemca dostałam 5 i 6
My niestety niegdzie nie pojedziemy na żadne wycieczki, a tym bardziej na jakąś kilkudniową
Muszę się niedługo zacząc przygotowywać na konkurs recytatorski z niemca OMG.
Jutro mam tylko dwie lekcji i idzemy do jakiegoś liceum.
A niedługo muszę się wybrać do lekarza, mam jakieś okropne bóle poniżej żeber, jak sie kończą, ale nie tam na dole. W ogole porobić badania kontrolne.
Miłego wieczorku dziewczyny

karlusss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 22:09   #3782
schism_
Zadomowienie

Brry Wieczór ^^
Ewusia-Normalnie jak czytam o tym wyjezdzie to mi się przed oczyma ukazują wizje upalnych,słonecznych Włoch *___* W każdym razie super ,że podróż udana

Jabłuszko-Trampki dobra rzecz ;D Mam nadzieję,że imprezka będzie (a raczej jest ,zważywszy na porę) udana

Mercy-Gadaj tu o czym ten serial dokładnie jest,jacyś fajni aktorzy grają e.tc?
A nóż widelec się skuszę i obejrze,zwłaszcza,żem się srodze zapuściła w oglądaniu TV (nie licząc 'kłóliczków' Playboya i Kardashian'ów )

Baby- Oby to były 'tropiki' Co do ruchu to może nie katuj się tak ćwiczeniami itd tylko dodaj coś niecoś ot na luzie,typu taniec,spacery,jazda na rolkach i rowerze. Dobrze kształtuje figurę i daje o wiele więcej (przynajmniej niektórym) frajdy niż klasyczne ćwiczenia

Po długiiiej istnej konferencji z kumpelę nt wczorajszego show,wymianie wrażen itd, wogóle ochach i achach
przysiadłam iii
właśnie napisałam całe 2 strony tekstu
Wreszcie
Na dniach reszta,mordowanie się z przypisami,abstraktem,ind eksem itpy ażeby do 16 kwietnia oddać całość jak trza,
( o ile mnie nie wypiertegoli za niobecności==' ale ciii o tym)
Jako,że pora już pózna, powoli ogarnę i czas spać.
Z nadzieją,
no właśnie...
stare,zgrzybiałe mohery zakręciły wodę w całym bloku :/
Jednej zalało część kuchni,narobiła harmidru,że hej ,opitalając kogo się da (w sumie ma 87 lat izaawansowaną sklerozę..) więc teraz wez się człeku męcz.
Oby jutro rano wszystko wróciło do normy, zresztą nie wyobrażam siebie, latającej z kubłami do beczkowozu o_O

Wracając do tematu namber łan u mnie dziś (ach ta monontematycznośc )
Jeśli by któraś z Was chciała oglądnąć
zapodaję kilka filmików z COMcertu
by zagubiona Łowca vel ja

http://www.youtube.com/watch?v=d1t5Wih-br8

http://www.youtube.com/watch?v=H2yHCRDqDOw
*_________________*

http://www.youtube.com/watch?v=7CNDm...e=channel_page

Enjoy ;]
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 22:30   #3783
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

yeeees!Ewcia wrocila cala i zdrowa Super,ze mialas udany wyjazd, jakies fotki moze dla pracujacej/uczacej sie czesci tego spoleczenstwa wkleisz?

ano wkleję coś tam

Cytat:
badz co badz jutro piatekjakie macie plany?
ja rodzinkowanie i TŻ-owanie połączone to wszystko rzecz jasna z opowieściami o wyjeździe

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
ja tak tylko zaglądam
słusznie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
No i jest nasza Ewcia!!!!!!!!!!Super ze wię wypad udał!! fajne wspomnienia i w ogole, mam nadzieje ze nam przywiozłas troche wiosny, i ze pokazesz zdj jak bedziesz miec

no ja mam nadzieję ze ta wiosna ze mną przyleciała

Cytat:

no a u mnie cóz? okres nadszedł po 2 tygodniach spoznienia znaczy nie to zebym go lubiła ze się tak ciesze, no ale to akurat potrzebny wrzód jest
ja też nie lubie okresu ale bardziej nie lubię jak się spóźnia

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Brry Wieczór ^^
Ewusia-Normalnie jak czytam o tym wyjezdzie to mi się przed oczyma ukazują wizje upalnych,słonecznych Włoch *___* W każdym razie super ,że podróż udana
do upalnych im jeszcze trochę daleko, aleee w porównaniu do temperatur w Polsce to całkiem całkiem

Cytat:

Po długiiiej istnej konferencji z kumpelę nt wczorajszego show,wymianie wrażen itd, wogóle ochach i achach
przysiadłam iii
gratuluję mobilizacji

Cytat:
Jeśli by któraś z Was chciała oglądnąć

*_________________*

Enjoy ;]
zaraz oblukam

No i tak spędziłam wieczór przy kompie, głównie przy zabawie ze zdjęciami (próba przesłania komuś ok 500 fotek jest nieco wyczerpująca ^^)
Jutro chyba sobie poranne zajęcia odpuszczę, wszak trza odpocząć po bardzo męczącym urlopie (ale serio dawno się tak nie zmęczyłam, tyle zwiedzania, wczesne wstawianie, masakra, a sama chciałam )

Wrzucam kilka wybrane na chybił trafił

Krótki opis: katedra Duomo w wersji z dołu i z dachu tejże ( robi ogromne wrażenie), galeria Emanuele nocą Naviali (taka mała ichniejsza Wenecja, z kanałami licznymi ) oraz San Siro czyli stadion Inter i AC Milanu

edit: dorzucam jeszcze kilka
ja na dachu Duomo
ja na San Siro
muzeum techniki: rower i ja z dyliżansem

Spadam zaraz myć się i do łóżeczka

dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (88,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (99,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (80,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (46,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e.jpg (58,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (109,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k.jpg (107,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h.jpg (138,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g.jpg (88,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg j.jpg (71,9 KB, 2 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-03-27 o 09:52
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 06:18   #3784
Baby14
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

DO mnie tez przyszla wiosna i z tej okazji kupilam sobie trampki
Gratuluje wynikow naukowych i zazdroszcze wycieczki - gdziekolwiek byscie nie pojechali,klasowe wycieczki zawsze maja niezapomniany urok

Trampki ? tez musze kupić
Tak , wycieczki są bardzo fajne szczególnie gdy ostatnie.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wróciłam i smutno mi bardzo ze to już koniec Było fantastycznie, naprawdę rewelacja polecam Mediolan jako miasto które trzeba zobaczyć Katedra Duomo, muzeum techniki, stadion AC i Inter Milanu no po prostu niezapomniane Oczywiście doborowe towarzystwo tez swoje robiło
Hostel w którym mieszkałyśmy był fajny, dużo prywatności, dostęp do kuchni, nikt się nikomu nie wtrącał Nie zgubiłyśmy się ani razu chociaż z musiałyśmy najpierw dojechać busem na lotnisko w Katowicach, później samolot, później autobusem na stację kolejową niedaleko lotniska pod Mediolanem, później pociągiem do Mediolanu, następnie metrem, później tramwajem i dopiero dotarłyśmy do hostelu a to wszystko z naszymi walizkami
Podczas zwiedzania też nam nieźle szło. Dobrze że znamy trochę włoski to się dogadałyśmy bez problemu wszędzie
No i pogoda w porównaniu do nas to niebo a ziemia nawet krótkim rękawem można było czasem chodzić wiosna w pełni tam już jest ogólnie
Aż żal że tutaj tak szaro i brzydko teraz pozostało oglądanie zdjęć
Super ,że się świetnie bawiłas Zazdroszcze Ci jak nie wiem co :P
Dobrze ze były przygody z tym wedrowaniem do Hostelu bo się bedzie pamiętało to A pogoda mogła by do nas przyjsc
I fakt,ze jak sie przyjedzie do PL to czujesz sie jak w innym swiecie. Ja po przyjedzie z Francji przez 2 tyg. nie moglam sie przyzwyczaic

Cytat:
a czemuz to nie mozesz pinacolady?

ja wlasnie wrocilam z pracy i rzucial sie na jedzenia bo bbylam taka glona ze myslalam,ze mnie skreci w pol i teraz zaluje ze tyle na raz zjadlam...ehhh..
No wiesz. Geny i dieta , ktora zreszta nie wcyhcodzi
Tez teraz mam tak ze przychodze glodna ze szkoly i czesto jem za duzo na raz

Cytat:

no a u mnie cóz? okres nadszedł po 2 tygodniach spoznienia znaczy nie to zebym go lubiła ze się tak ciesze, no ale to akurat potrzebny wrzód jest
Ale Ci "fajnie". U mnie nie ma jeszcze..

Cytat:
Napisane przez karlusss Pokaż wiadomość

Gratuluję piąteczki z niemca, ja dziś z niemca dostałam 5 i 6
My niestety niegdzie nie pojedziemy na żadne wycieczki, a tym bardziej na jakąś kilkudniową
Muszę się niedługo zacząc przygotowywać na konkurs recytatorski z niemca OMG.
Jutro mam tylko dwie lekcji i idzemy do jakiegoś liceum.
A niedługo muszę się wybrać do lekarza, mam jakieś okropne bóle poniżej żeber, jak sie kończą, ale nie tam na dole. W ogole porobić badania kontrolne.
Miłego wieczorku dziewczyny
wow to ja taka z niemca dobra nie jestem Zreszta nie lubie tego jezyka.. taki ciezku i wogole blee wole angielski.
Wnioskuje ze jestes z 3 gim ?;> a skad jestes dokladnie?
I koniecznie idz do lekarza

Cytat:

Baby- Oby to były 'tropiki' Co do ruchu to może nie katuj się tak ćwiczeniami itd tylko dodaj coś niecoś ot na luzie,typu taniec,spacery,jazda na rolkach i rowerze. Dobrze kształtuje figurę i daje o wiele więcej (przynajmniej niektórym) frajdy niż klasyczne ćwiczenia

No oby
A z tymi ćwiczeniami to masz racje. Wole sobie postawić na naturalny ruch chyba. Jak ja nie znosze cwiczyc.!

Oby Ci tą wodę właczyli.
Ewuś: Ja nie moge z tymi zdjęciami Piękne i cudowne tez chce do Włoch . A Wenecja ładna jest? Bo kurcze chce jechac na wakacje do Włoch..tak mnie ciągnie ,że muszę coś z tym zrobić . Włosi sa przystojni ?

Miłego dnia;*
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 06:43   #3785
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Hej

..

wow to ja taka z niemca dobra nie jestem Zreszta nie lubie tego jezyka.. taki ciezku i wogole blee wole angielski.
Wnioskuje ze jestes z 3 gim ?;> a skad jestes dokladnie?
I koniecznie idz do lekarza

Miłego dnia;*

Tak dokładnie 3 gim. A ty która klasa? Jestem ze Stargardu Szczec. (ile bym dała, żeby mieszkać gdzieś indziej)
Natomiast ja jakoś wole niemiecki, z anglika nie byłam aż tak dobra.
Tylko ten ich akcent.....
A czy rozumie się niemca, to chyba zależy od nauczycielki. Ja akuratnie mam bardzo fajną, która wszystko dokładnie tłumaczy i coś rozumiem, a nie to co w innych klasach.

Patrzę, a tu za oknem deszcz, okropna pogoda i gdzie ta wiosna?
Stary 2009-03-27, 06:58   #3786
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dokładnie 3 gim. A ty która klasa? Jestem ze Stargardu Szczec. (ile bym dała, żeby mieszkać gdzieś indziej)
Natomiast ja jakoś wole niemiecki, z anglika nie byłam aż tak dobra.
Tylko ten ich akcent.....
A czy rozumie się niemca, to chyba zależy od nauczycielki. Ja akuratnie mam bardzo fajną, która wszystko dokładnie tłumaczy i coś rozumiem, a nie to co w innych klasach.

Ja tez 3 gim
A to ja z południa Polski ;P Okolice Krakowa.
Masz racje co do nauczycielkki. Ja w podstawowce miałam taka co nam sie modlic tylko kazała i nie znosilam angielskiego. A teraz mam taka fajna panią i zakochałam sie w tym jezyku Oby W liceum mnie nie zniechęcili;/
Wspolczuje pogody... U mnie tez juz sie cos pogorszylo.
Stary 2009-03-27, 07:35   #3787
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry szybkie i mileog dnia wszystkim

pozno juz i uciekam ale weekend jest

Ewcia nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze tego Mediolanu.. uwielbiam podrozowac..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-27, 09:16   #3788
tamonita
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki.

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
I jak po pielgrzymce?

Wróciłam.. padnięta, ale zadowolona.. Pielgrzymka super, naśmiałam się jak nie wiem, zmarzłam przy okazji, ale to akurat najmniejszy problem.. "Załapałam się" akurat na kawałek mszy i zasłonięcie Świetego Obrazu.. może uznacie, że to głupie, ale dla mnie było to coś niesamowitego... Pomodliłam się za Wszystkich i ogólnie za wszystko i jakoś tak mi lepiej.. Nie wiem jak to nazawać, ale potrzebna była mi taka modlitwa..

Poza małymi lekko denerwującymi sytuacjami wszystko było naprawde ok.
Siedziałam na zmiane z kolegą i z koleżanką, więc bylo naprawde ciekawie

Niestety.. z środy na czwartek spałam z 2 h, bo nie dość, że wstałam po 3, to połozylam sie po 23, a w tym czasie wstawałam kilkakrotniee, bo bolał mnie ząb, zresztą z wtorku na środe też no i z wczoraj na dzis też.. jestem szczerze padnięta, nie poszłam do szkoły, bo prawde mówiąc nie byłam w stanie.. Wczoraj nie miałam sily się ogarnąć, a rano, no kolejnej nie przespanej nocy byłam taka zmęczona, że przechodzi to ludzkie pojęcie..

Pogoda oczywiscie cudowna pada, wieje, zimno... Gdzie jest ta wiosna ?! Od dziś miało się niby polepszyć i być ciepło.. taaa.. własnie widze..

Cytat:
fajnie też byłam na takiej wycieczce przed maturą
Super są te zdjęcia.. Naprawde musiałaś się świetnie bawić, zazdroszcze, ale nie martw się, że już się skonczyło, bo napewo jeszcze nie raz będziesz wyjeżdżała w koncu młodziutka jesteś i świat stoi przed Tobą otworem, zresztą... Przed każdą z Nas

Cóż życzę Wam miłego dnia Laski
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 10:02   #3789
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Super ,że się świetnie bawiłas Zazdroszcze Ci jak nie wiem co :P
Dobrze ze były przygody z tym wedrowaniem do Hostelu bo się bedzie pamiętało to A pogoda mogła by do nas przyjsc
I fakt,ze jak sie przyjedzie do PL to czujesz sie jak w innym swiecie. Ja po przyjedzie z Francji przez 2 tyg. nie moglam sie przyzwyczaic
to był krótki wyjazd wiec i szybko się przyzwyczaję zwłaszcza ze dużo mam do roboty i nie mam czasu się zastanawiać zbytnio

Cytat:
Ewuś: Ja nie moge z tymi zdjęciami Piękne i cudowne tez chce do Włoch . A Wenecja ładna jest? Bo kurcze chce jechac na wakacje do Włoch..tak mnie ciągnie ,że muszę coś z tym zrobić . Włosi sa przystojni ?
w Wenecji byłam kilka lat temu i nie zrobiła na mnie bardzo dużego wrażenia ale może to dlatego ze było mi gorąco, byłam zmęczona i śmierdziało kanałami Mediolan w każdym razie polecam jakby co
a Włoski jak dla mnie nie są zbyt przystojni, nie preferuję typu: dość niski, śniady z czarnymi loczkami i szaliczkiem wokół szyi

Cytat:

Ewcia nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze tego Mediolanu.. uwielbiam podrozowac..
ja też uwielbiam zwłaszcz teraz kiedy robię to samodzielnie, sama wymyślam gdzie jadę i co zobaczę jak byłam młodsza i jeździłam z rodzicami albo na obozy to zwiedzanie często mnie nudziło

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Wróciłam.. padnięta, ale zadowolona.. Pielgrzymka super, naśmiałam się jak nie wiem, zmarzłam przy okazji, ale to akurat najmniejszy problem.. "Załapałam się" akurat na kawałek mszy i zasłonięcie Świetego Obrazu.. może uznacie, że to głupie, ale dla mnie było to coś niesamowitego... Pomodliłam się za Wszystkich i ogólnie za wszystko i jakoś tak mi lepiej.. Nie wiem jak to nazawać, ale potrzebna była mi taka modlitwa..
super ze wyjazd Ci sie udał

Cytat:
Niestety.. z środy na czwartek spałam z 2 h, bo nie dość, że wstałam po 3, to połozylam sie po 23, a w tym czasie wstawałam kilkakrotniee, bo bolał mnie ząb, zresztą z wtorku na środe też no i z wczoraj na dzis też.. jestem szczerze padnięta, nie poszłam do szkoły, bo prawde mówiąc nie byłam w stanie.. Wczoraj nie miałam sily się ogarnąć, a rano, no kolejnej nie przespanej nocy byłam taka zmęczona, że przechodzi to ludzkie pojęcie..

może dentysta na tego zęba, co?

Cytat:
Super są te zdjęcia.. Naprawde musiałaś się świetnie bawić, zazdroszcze, ale nie martw się, że już się skonczyło, bo napewo jeszcze nie raz będziesz wyjeżdżała w koncu młodziutka jesteś i świat stoi przed Tobą otworem, zresztą... Przed każdą z Nas
słusznie prawisz

Dorzuciłam jeszcze kilka zdjęć do poprzedniego posta

Wyspałam się ładnie dziś i mogę zacząć funkcjonować Posprzątam mieszkanie, spakuję się , pójdę na popołudniowe wykłady a wieczorem pojadę do rodzinki spotkam się też mam nadzieję po drodze z TŻ-em chociaż na chwilę bo tęsknię już strasznie

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-27, 13:09   #3790
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Przepraszam Słońca, ale robię krótkiodpoczynek od wizażu.. internetu... Musze sobie praę spraw przemysleć i uporządkować

Ewuś - piękne zdjęcia! Cud miód!

Do następnego razu kochane Plotkary

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 16:41   #3791
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Brry Wieczór ^^
[
Mercy-Gadaj tu o czym ten serial dokładnie jest,jacyś fajni aktorzy grają e.tc?
A nóż widelec się skuszę i obejrze,zwłaszcza,żem się srodze zapuściła w oglądaniu TV (nie licząc 'kłóliczków' Playboya i Kardashian'ów
Wiec tak: Głowni bohaterowie to Mariciu i Hułan Migel. Tuż po przyjściu na świat Marichuy zostaje powierzona przez ciężko chorą matkę opiece pewnego księdza, który oddaje ją do sierocińca.Mając14 lat dziewczyna ucieka i staje się dzieckiem ulicy. Pewnego dnia zastaje napadnięta przez pijanego mężczyznę, który próbuje ją zgwałcić. To doświadczenie zostawia głęboki ślad w jej psychice. Po pewnym czasie dziewczynę przygarnia pod swój dach praczka Candelaria. Marichuy pomaga swojej opiekunce w pracy, a jednocześnie stara się nieść pomoc dzieciom z sierocińca. Przez swoje zaangażowanie wpada w tarapaty i musi stanąć przed sądem-jakies mleko ukradła czy coś. W obronę Marichuy angażuje się psychoanalityk, Juan Miguel San Román.Dziewczyna zostaje zwolniona warunkowo i objęta kuratelą Juana Miguela, który po pewnym czasie oddaje ją do domu Patricio i Cecilii Velarde - jej prawdziwych rodziców.
No No a jeszcze jest taka Estefania co ma chrapke na tego Hułana Migela i on się we wczorajszym odcinku zgodził z nia byc.Ale to chyba nie potrwa długo bo słyszałam ze za pare odcinków ta Marichuy wyjdzie za Hułana Migela tylko ze sie dowie o nim czegoś strasznego i nie bedzie chciała z nim być i takie jaja będa

Wszystkie odcinki które były o tej pory sa na you tube po polsku

przysiadłam iii
Wreszcie Doznałas weny
Na dniach reszta,mordowanie się z przypisami,abstraktem,ind eksem itpy ażeby do 16 kwietnia oddać całość jak trza,
( o ile mnie nie wypiertegoli za niobecności==' ale ciii o tym)
Jako,że pora już pózna, powoli ogarnę i czas spać.
Z nadzieją,
no właśnie...
stare,zgrzybiałe mohery zakręciły wodę w całym bloku
Jednej zalało część kuchni,narobiła harmidru,że hej ,opitalając kogo się da (w sumie ma 87 lat izaawansowaną sklerozę..) więc teraz wez się człeku męcz.
Oby jutro rano wszystko wróciło do normy, zresztą nie wyobrażam siebie, latającej z kubłami do beczkowozu o_O
hehehe no wiesz czasem dobrze wrócic do czasów średniowiecza
Jeśli by któraś z Was chciała oglądnąć :

*_________________*

Enjoy
pózniej popatrze

Cytat:

no ja mam nadzieję ze ta wiosna ze mną przyleciała
przyleciała dziś było słoneczko u mnie!

No i tak spędziłam wieczór przy kompie, głównie przy zabawie ze zdjęciami (próba przesłania komuś ok 500 fotek jest nieco wyczerpująca ^^)
Jutro chyba sobie poranne zajęcia odpuszczę, wszak trza odpocząć po bardzo męczącym urlopie (ale serio dawno się tak nie zmęczyłam, tyle zwiedzania, wczesne wstawianie, masakra, a sama chciałam

odpoczynek po urlopie Ci się nalezy a jak:P

Wrzucam kilka wybrane na chybił trafił

Krótki opis: katedra Duomo w wersji z dołu i z dachu tejże ( robi ogromne wrażenie), galeria Emanuele nocą Naviali (taka mała ichniejsza Wenecja, z kanałami licznymi oraz San Siro czyli stadion Inter i AC Milanu

edit: dorzucam jeszcze kilka
ja na dachu Duomo
ja na San Siro
muzeum techniki: rower i ja z dyliżansem

Spadam zaraz myć się i do łóżeczka

dobranoc :
rzuciłam okiem, zaraz będe powiekszać i oglądac kazdy szczegolik

Cytat:

A do mnie dziś przyszła!

Cytat:
Cześć Dziewczynki.

Niestety.. z środy na czwartek spałam z 2 h, bo nie dość, że wstałam po 3, to połozylam sie po 23, a w tym czasie wstawałam kilkakrotniee, bo bolał mnie ząb, zresztą z wtorku na środe też no i z wczoraj na dzis też.. jestem szczerze padnięta, nie poszłam do szkoły, bo prawde mówiąc nie byłam w stanie.. Wczoraj nie miałam sily się ogarnąć, a rano, no kolejnej nie przespanej nocy byłam taka zmęczona, że przechodzi to ludzkie pojęcie.. :
[:[/SIZE]
Super ze pielgrzymka udana i pod względem duchowym i towarzyskim
A co do zęba to chyba Cię dentysta czeka

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Przepraszam Słońca, ale robię krótkiodpoczynek od wizażu.. internetu... Musze sobie praę spraw przemysleć i uporządkować

[
Moja piękna Nefretete, przemyśl sobie wszystko, tyllko zeby Ci to za długo nie zeszło i wracaj wracaj zaraz!

A u mnie..:
Poranek upłynał mi na wielkim bolu brzucha z okresu, takim ze wrecz nie umiałam się wyprostowac i nawet 2 tabletki Ibupromu nie pomogły, no ale cóz..grunt ze po 4 godzinach mineło i teraz rozkoszuję się ulga
Obejrzałam modę na sukces-tragiczne wydarzenia , które miały tam miejsce, skutecznie poprawiły mi humor
Uczyć mi się nie chcę...yyyyy mammoPozatym za poł godziny muszę obejrzec telenowele

Ech no nic, błogie lenistwo jeszcze nikomu nie zaszkodziło, prawda??

Jutro wstanę wczesniej i będę kuć, kuć i kuć az mi móz padnie-obiecuje

dobra lece coś wszamać, miłego dnia dziewczynki

To ja Mercy!

Edytowane przez Tarantulek
Czas edycji: 2009-03-27 o 16:43
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-27, 17:06   #3792
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

Wcale nie głupie Wiem ,że czasem taka modlitwa pomaga. Tak mam niedaleko Częstochowe, tyle razy miałam okazje tam jechać ,ale jednak jeszcze nie byłam ani razu

zdrada?

idź do dentysty

Pogoda oczywiscie cudowna pada, wieje, zimno... Gdzie jest ta wiosna ?! Od dziś miało się niby polepszyć i być ciepło.. taaa.. własnie widze..

Ja dziś chodziłam w swetrze samym
Cytat:

w Wenecji byłam kilka lat temu i nie zrobiła na mnie bardzo dużego wrażenia ale może to dlatego ze było mi gorąco, byłam zmęczona i śmierdziało kanałami Mediolan w każdym razie polecam jakby co
a Włoski jak dla mnie nie są zbyt przystojni, nie preferuję typu: dość niski, śniady z czarnymi loczkami i szaliczkiem wokół szyi

to dzieki za opis Mediiolan tez bym chciala zobaczyc kiedys.. A Włosi to pewnie zależy jacy

ja też uwielbiam zwłaszcz teraz kiedy robię to samodzielnie, sama wymyślam gdzie jadę i co zobaczę jak byłam młodsza i jeździłam z rodzicami albo na obozy to zwiedzanie często mnie nudziło

na obozy ? masz moze jakies sprawdzone biuro ? Bo ja tak chcialabym na oboz jechac w wakacje...

Dorzuciłam jeszcze kilka zdjęć do poprzedniego posta

piękne
Stary 2009-03-27, 17:23   #3793
asiek14
Zakorzenienie

Ewusia świetne zdjęcia ach zazdroszczę tego Mediolanu
Tamo wcale nie głupie, na mnie to też wywarło niesamowite wrażenie

Uff... zestresowałam się trochę, ale na szczęście, zamiast mieć niedoczynność tarczycy, po prostu jestem niskociśnieniowcem. Przynajmniej jeden kłopot z głowy.
Siostra wróciła z zielonej szkoły - była nad morzem - i już mnie wkurza , bo wszędzie robi bałagan, a mi się przez ten czas z powrotem dbanie o porządek włączyło. No nic, trzeba będzie młodą zagonić do sprzątania jutro, nie ma to tamto .
Poczytam sobie trochę, wypadałoby wreszcie skończyć tę książkę, a potem nie wiem... może coś obejrzę dla relaksu .

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 20:44   #3794
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hello sloneczka

ja wlasnie wrocilam z badmintona, Tzt mnie wyciagnal ON!! fan sofy, piwka i TV...ledwo sie ruszam...ale pozytywnie zmeczona.

wlasnie popijamy po piwku-TZ i Sabai - ja ide wstawic dla niego pizze a ja nie mam ochoty na jedzenie. Zaraz kapiel i potem juz relaaax... tz jutro pracuje a ja sie bede lenic i cos dobrego ugotuje pewnie

milego laleczki
Stary 2009-03-27, 22:58   #3795
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
owocnego porządkowania Kochana
Cytat:
Ewuś - piękne zdjęcia! Cud miód!

Cytat:

A u mnie..:
Poranek upłynał mi na wielkim bolu brzucha z okresu, takim ze wrecz nie umiałam się wyprostowac i nawet 2 tabletki Ibupromu nie pomogły, no ale cóz..grunt ze po 4 godzinach mineło i teraz rozkoszuję się ulga
skąd ja znam ta ulgę

Cytat:
ja myślę ze wręcz pomaga

Cytat:
to dzieki za opis Mediiolan tez bym chciala zobaczyc kiedys.. A Włosi to pewnie zależy jacy

no pewnie, nie ma co uogólniać pewnie znalazłyby się jakieś ciacha

Cytat:
na obozy ? masz moze jakies sprawdzone biuro ? Bo ja tak chcialabym na oboz jechac w wakacje...
hmmm moja Siss chyba była z Almaturu raz z takich większych biur i było fajnie, tylko trochę drogo najlepiej popytaj rodziców czy z ich zakładów pracy nie organizują jakiś wyjazdów dla dzieci pracowników, wtedy zazwyczaj jest taniej
I już się trzeba rozglądać bo będzie za późno
obozy polecam jeździłam jak byłam młodsza co roku

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Ewusia świetne zdjęcia ach zazdroszczę tego Mediolanu

Cytat:
Uff... zestresowałam się trochę, ale na szczęście, zamiast mieć niedoczynność tarczycy, po prostu jestem niskociśnieniowcem. Przynajmniej jeden kłopot z głowy.
no całe szczęście

Cytat:

ja wlasnie wrocilam z badmintona, Tzt mnie wyciagnal ON!! fan sofy, piwka i TV...ledwo sie ruszam...ale pozytywnie zmeczona.
widocznie na wiosnę nawet TŻ-om odbija

Jestem u rodzinki na uczelni załatwiłam wszystko jak trzeba, pogadałam z promotorem po wykładach pochodziłam po sklepach czekając na TŻ-a bo miał dojechać do mnie i dalej razem już jechaliśmy straaasznie byłam stęskniona

Z rodziną posiedziałam, pokazałam zdjęcia no i zaraz zbieram sie spać

miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-28, 05:54   #3796
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj wróciłam tak padnięta po zbiórce żywności , że myślałam ze dzis nie wstane/Ale jak widzicie jest ok ,skoro pisze posta przed siódmą Dziś bedzie dzien lenistwa Nalezy mi się
A Wy co macie zaplanowane?

Cytat:

Siostra wróciła z zielonej szkoły - była nad morzem - i już mnie wkurza , bo wszędzie robi bałagan, a mi się przez ten czas z powrotem dbanie o porządek włączyło. No nic, trzeba będzie młodą zagonić do sprzątania jutro, nie ma to tamto .
Poczytam sobie trochę, wypadałoby wreszcie skończyć tę książkę, a potem nie wiem... może coś obejrzę dla relaksu .
To super ,że z tarczycą wszystko ok.
Z Zielonej Szkoły w marcu ? Ja w podstawówce jak jezdziłam to był to zawsze maj
Co czytasz?

Cytat:

i cos dobrego ugotuje pewnie
To z pewnością Pochwal się już jak ugotujesz

Cytat:

hmmm moja Siss chyba była z Almaturu raz z takich większych biur i było fajnie, tylko trochę drogo najlepiej popytaj rodziców czy z ich zakładów pracy nie organizują jakiś wyjazdów dla dzieci pracowników, wtedy zazwyczaj jest taniej
I już się trzeba rozglądać bo będzie za późno
obozy polecam jeździłam jak byłam młodsza co roku

Oj z pracy rodzicow to raczej nie Ale juz poprosilam mame i powiedziala ze da mi pieniadze . ( bo my mamy kolonie nad Bałtyk dla najlepszych uczniów za 600 zł to ona przeznaczy to na jakiś obóz.-reszte kasy mam )
O tak rozglądam sie juz Bardzo podoba mi się Gargano i Costa Brava. Nie wiem co wybiorę ostatecznie. Ale na następny rok to fundne sobie taka wycieczke ,ze hoho

Miłego dnia
Stary 2009-03-28, 08:22   #3797
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
Dzień dobry
Wczoraj wróciłam tak padnięta po zbiórce żywności , że myślałam ze dzis nie wstane/Ale jak widzicie jest ok ,skoro pisze posta przed siódmą Dziś bedzie dzien lenistwa Nalezy mi się
A Wy co macie zaplanowane?
Będę się uczyć wiersza, a potem pojade na działeczkę

Miłego dniaNawzajem
Cytat:

A do mnie dziś przyszła!
A do mnie dziś! Jest piękna pogoda

A u mnie..:
Obejrzałam modę na sukces-tragiczne wydarzenia , które miały tam miejsce, skutecznie poprawiły mi humor
Uczyć mi się nie chcę...yyyyy mammoPozatym za poł godziny muszę obejrzec telenowele
Hahah modę na sukces? Ja zaczęłam ostatnio oglądać Brzydulę.

Jasne, że nie czasem trzeba poleniuchować. byle by nie tak codziennie, jak mój brat.
Jutro wstanę wczesniej i będę kuć, kuć i kuć az mi móz padnie-obiecuje
No to powodzenia w kuciu!
dobra lece coś wszamać, miłego dnia dziewczynki
Cytat:
Ja tez 3 gim
A to ja z południa Polski ;P Okolice Krakowa.
Masz racje co do nauczycielkki. Ja w podstawowce miałam taka co nam sie modlic tylko kazała i nie znosilam angielskiego. A teraz mam taka fajna panią i zakochałam sie w tym jezyku Oby W liceum mnie nie zniechęcili;/
Wspolczuje pogody... U mnie tez juz sie cos pogorszylo.
Oby mnie także nie zniechęcili, życzę tego Tobie i sobie.

Wstałam przed 8, nie wyspałam się. Ale za to obejrzałam wczoraj Pana i Panią Smith Uwielbiam ten film.
Pogoda przewspaniała, świeci słoneczko, aż w serduchu inaczej i mam dobry humorek. Potem pojadę na działke, może jakiś grill?
Świetnego dnia jak i pogody Wam życzę.

Edytowane przez karlusss
Czas edycji: 2009-03-28 o 08:24
Stary 2009-03-28, 10:47   #3798
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
To super ,że z tarczycą wszystko ok.
Z Zielonej Szkoły w marcu ? Ja w podstawówce jak jezdziłam to był to zawsze maj
Co czytasz?
za to z krążeniem nie najlepiej chyba, ale tego to ja jeszcze długo nie bedę wiedziała, bo zanim dostane termin na badania
my w gimnazjum zawsze jeździliśmy w marcu a w podstawówce też maj
skończyłam "Miasto Śniących Książek" , jak będziesz miała trochę czasu to polecam, bo lekka i przyjemna książka, mimo że dość obszerna

byłam w kościele, bo w Poznaniu jest pogrzeb mojej babci, ale nie miałam jak pojechać, to przynajmniej się za nią pomodliłam.
teraz trzeba trochę posprzątać i na zakupy zejść - muszę wymienić stanik, bo mi baba za mały wcisnęła ach te osiedlowe sprzedawczynie

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2009-03-28, 11:22   #3799
Tarantulek
Rozeznanie

Ja tak szybko dziś co by nie zwlekac z zabraniem się do nauki

Karllus- Ja tez ogladałam wczoraj Pana i Panią SmithFilm lekki , łatwy i przyjemny w sam raz na odstresowanie sie Jak byłam mniejsza to ogladałam jeszcze ten serial o takim samym tytule, wtedy grali ich Maria Bello i Scott Bacula
Tobie powodzenia w nauce wiersza!

Asiek-przykro mi z powodu babci
Asiek a Ty robiłas badania hormonalne tak?A miałas na to skierowanie od endykronologa?
Robiłaś badania na TSH?Prywatnie?Ile kosztowało? Sory , ze tyle pytan ale sama niedługo pojdę na takie badania.

U mnie dzisiaj jest tak fajnie cieplutko, słoneczko swieci, nic tylko się uczyć

Miłego dnia gołąbki

To ja Mercy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-28, 11:31   #3800
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Asiek-przykro mi z powodu babci
Asiek a Ty robiłas badania hormonalne tak?A miałas na to skierowanie od endykronologa?
Robiłaś badania na TSH?Prywatnie?Ile kosztowało? Sory , ze tyle pytan ale sama niedługo pojdę na takie badania.

U mnie dzisiaj jest tak fajnie cieplutko, słoneczko swieci, nic tylko się uczyć

Miłego dnia gołąbki
Skierowanie na badanie TSH dostałam od zwykłej lekarki z przychodni, bo chciała sprawdzić czy moje niskie ciśnienie nie jest przypadkiem przez tarczycę. Wydaje mi się, że jak przyjdziesz i poprosisz to powinni Ci dać bez problemu.
Robiłam za darmo, też w przychodni

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2009-03-28, 11:43   #3801
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Skierowanie na badanie TSH dostałam od zwykłej lekarki z przychodni, bo chciała sprawdzić czy moje niskie ciśnienie nie jest przypadkiem przez tarczycę. Wydaje mi się, że jak przyjdziesz i poprosisz to powinni Ci dać bez problemu.
Robiłam za darmo, też w przychodni
dziekuje

To ja Mercy!
Stary 2009-03-28, 12:04   #3802
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
po wykładach pochodziłam po sklepach czekając na TŻ-a bo miał dojechać do mnie i dalej razem już jechaliśmy straaasznie byłam stęskniona
no ale jak fajnie po takim niewidzeniu sie....

Cytat:
To z pewnością Pochwal się już jak ugotujesz
no i nie ugotowalam nic bo tak sie narobilam w domu,ze nie mam sily juz na gotowanie.. ale cos potem wymysle

witajcie,

z tego co czytam to u was piekna wiosna a mnie wielka d**a brzydko i wieje..
TZ wstal dzis po 6 do pracy i juz jakos nie moglam zasnac..wstalam po 7, wlaczylam Dzien dobry TVN i zabralam sie za sprzatanie....Pozwole sobie zaznaczyc,ze jest sobota po 7 rano a ja sprzatam..jakas szajbnieta jestemw kazdym razie juz wszystko pieknie zrobione,potem popraswalam,pocwiczylam 8min buns and abs,wykapalam sie i teraz czuje,ze zrobie oko na sofie zaraz...

jak TZ wroci to jedziemy do polskiego sklepu,moze wkoncu Danio dorwe z papryka i oliwkami...

milego dnia laleczki
Stary 2009-03-28, 12:24   #3803
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym dzień lenistwa zaczęła od spania do 10 co najmniej, no ale co kto lubi

Cytat:

Oj z pracy rodzicow to raczej nie Ale juz poprosilam mame i powiedziala ze da mi pieniadze . ( bo my mamy kolonie nad Bałtyk dla najlepszych uczniów za 600 zł to ona przeznaczy to na jakiś obóz.-reszte kasy mam )
O tak rozglądam sie juz Bardzo podoba mi się Gargano i Costa Brava. Nie wiem co wybiorę ostatecznie. Ale na następny rok to fundne sobie taka wycieczke ,ze hoho

ja byłam kiedyś na obozie we Włoszech również w Cesanatico koło Rimini i było super bardzo fajna okolica, no i pełno tam było parków wodnych i tego typu atrakcji

Cytat:

byłam w kościele, bo w Poznaniu jest pogrzeb mojej babci, ale nie miałam jak pojechać, to przynajmniej się za nią pomodliłam.
przykro mi z powodu babci
Cytat:
Ja tak szybko dziś co by nie zwlekac z zabraniem się do nauki
poucz się szybko żeby móc jeszcze skorzystać z wiosny która przybywa

Cytat:
no ale jak fajnie po takim niewidzeniu sie....
oj tak jak się zobaczyliśmy to przestaliśmy takjakby zwracac uwage na to ze znajdujemy się na przystanku i wokół pełno ludzi

Cytat:

u nas chyba tak na zmianę jak u Ciebie ładnie to u nas zima a jak u nas wiosna to u Ciebie gorzej od razu
Cytat:
Pozwole sobie zaznaczyc,ze jest sobota po 7 rano a ja sprzatam..jakas szajbnieta jestemw kazdym razie juz wszystko pieknie zrobione,potem popraswalam,pocwiczylam 8min buns and abs,wykapalam sie i teraz czuje,ze zrobie oko na sofie zaraz...
no nie przeczę, troszkę jesteś

ja też sprzątałam dziś, ale od 11, tak jak już ożyłam poodkurzałam cały dom (w takich momentach się ciesze ze na co dzień mam takie małe mieszkanie które szybko się odkurza, a nie przez godzinę ) Tata mi zawiózł autko do myjni aby było piękne i żebym mogła je dziś już zabrać do siebie () no więc za to posprzątałam im
Zaraz idę pomóc w obiedzie, rzucając okiem na powtórkę YCD
a później wsiadam w autko i jedziemy z TŻ-em do mnie do mieszkanka, chata wolna bo siostra na imprezę jakąś jedzie, wiec nareszcie będziemy mieć spokojny wieczór tylko dla siebie

miłej soboty Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-28, 13:41   #3804
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
siostra na imprezę jakąś jedzie, wiec nareszcie będziemy mieć spokojny wieczór tylko dla siebie
nooo to zapowiada sie romantycznie lubie takie wieczorki tez. Cieszcie sie soba

Tarantulek, ja moglabym Cie ukatrupic za ten avatarek... brrrrr nie cierpie pajakow a takich to juz wogole..

ja wlasnie wstala i robie lunch sobbie, TZ za jakas godzinke bedzie.
a tak na marginesie juz 10 dni mi okres sie spoznia....i jkaos nie czuje ze mam dostac...
Stary 2009-03-29, 06:43   #3805
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale ja się zdołowałam wczoraj Wiecie ile mi pkt do szkoły na mój profil potrzeba ? 160 boje się ze nie dam rady ,a testy juz 22 kwietnia Musze od dzis wyciagnac chemię i zacząc ją przeglądać bo inaczej marnie będzie
Zrobiłyście wczoraj uczynek dla Ziemii i zgasiłyście światło na ggodzinę?

Cytat:

Wstałam przed 8, nie wyspałam się. Ale za to obejrzałam wczoraj Pana i Panią Smith Uwielbiam ten film.
Nigdy nie oglądałam Leciało w TV czy masz swoj film ?

Cytat:

skończyłam "Miasto Śniących Książek" , jak będziesz miała trochę czasu to polecam, bo lekka i przyjemna książka, mimo że dość obszerna

Zapiszę i przeczytam na pewno Tylko potestach juz

teraz trzeba trochę posprzątać i na zakupy zejść - muszę wymienić stanik, bo mi baba za mały wcisnęła ach te osiedlowe sprzedawczynie

Ile razy też mi wcisneli za mały ...

Cytat:

TZ wstal dzis po 6 do pracy i juz jakos nie moglam zasnac..wstalam po 7, wlaczylam Dzien dobry TVN i zabralam sie za sprzatanie....Pozwole sobie zaznaczyc,ze jest sobota po 7 rano a ja sprzatam..jakas szajbnieta jestemw kazdym razie juz wszystko pieknie zrobione,potem popraswalam,pocwiczylam 8min buns and abs,wykapalam sie i teraz czuje,ze zrobie oko na sofie zaraz...

jak TZ wroci to jedziemy do polskiego sklepu,moze wkoncu Danio dorwe z papryka i oliwkami...
Jestem pewna ze do Ciebie tez przyjdzie nasza wiosna
Jak Ci idzie z 8abs? Bo mnie tak bolą flaki przez to ,że
Fajnie ,że macie tam polskie sklepy

Cytat:
ja bym dzień lenistwa zaczęła od spania do 10 co najmniej, no ale co kto lubi

Dziś zrobiłam to samo Jakos nie potrafie spac do 10. Góra 8 i jestem na noogach.

ja byłam kiedyś na obozie we Włoszech również w Cesanatico koło Rimini i było super bardzo fajna okolica, no i pełno tam było parków wodnych i tego typu atrakcji

dziękuje
No i udał się wieczór z Tż?

Cytat:

Tarantulek, ja moglabym Cie ukatrupic za ten avatarek... brrrrr nie cierpie pajakow a takich to juz wogole..

Podpisuje się rekami i nogami Nie nawidze pajakow ! Mam fobie nA nie

a tak na marginesie juz 10 dni mi okres sie spoznia....i jkaos nie czuje ze mam dostac...
Mi 7 dni... A Tobie to z jakiegoś wiadomemu powodu ?;>

Miłego dnia
Stary 2009-03-29, 12:16   #3806
cher
Raczkowanie

o matko. cześć!
Stary 2009-03-29, 13:27   #3807
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

oj tak jak się zobaczyliśmy to przestaliśmy takjakby zwracac uwage na to ze znajdujemy się na przystanku i wokół pełno ludzi
hehe romantycznie

ja też sprzątałam dziś, ale od 11, tak jak już ożyłam poodkurzałam cały dom (w takich momentach się ciesze ze na co dzień mam takie małe mieszkanie które szybko się odkurza, a nie przez godzinę) Tata mi zawiózł autko do myjni aby było piękne i żebym mogła je dziś już zabrać do siebie no więc za to posprzątałam im
Zaraz idę pomóc w obiedzie, rzucając okiem na powtórkę YCD
a później wsiadam w autko i jedziemy z TŻ-em do mnie do mieszkanka, chata wolna bo siostra na imprezę jakąś jedzie, wiec nareszcie będziemy mieć spokojny wieczór tylko dla siebie

miłej soboty Dziewczynki
i jak tam po wieczorku'?

Cytat:
nooo to zapowiada sie romantycznielubie takie wieczorki tez. Cieszcie sie soba

Tarantulek, ja moglabym Cie ukatrupic za ten avatarek...brrrrr nie cierpie pajakow a takich to juz wogole..

Oj przeciez pajączki sa takie kochane, popatrz jak ładnie spogląda na Was z avatarka
Dobrze specjalnie dla Ciebie i Baby zmienie na coś bardziej odpowiedniego

a tak na marginesie juz 10 dni mi okres sie spoznia...jkaos nie czuje ze mam dostac...
znam ten bol , noa le do mnie przyjdzie to do Ciebie moze tez

Cytat:
Dzień dobry
Ale ja się zdołowałam wczoraj Wiecie ile mi pkt do szkoły na mój profil potrzeba ? 160 boje się ze nie dam rady ,a testy juz 22 kwietnia Musze od dzis wyciagnac chemię i zacząc ją przeglądać bo inaczej marnie będzie

Masz jeszcze 22 dni, nie stresuj się

yyyyy nie...
Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
o matko. cześć!
o matko. Czeeeeść

A ja się uczę

Miłego dnia!

To ja Mercy!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-29, 13:49   #3808
LoLcIa123
Zakorzenienie

Tralala
A cóż to za piękne zdjęcia Ewuś i nie zabarałaś mnie ze sobą?! nie wybaczę!
No i kolejna nudna,okropna niedziela i kolejny weekend biadolenia ,że tak nie lubię niedzieli,szczególnie kiedy Tż-et musi isc do szkoły,a ja umieram z powodu bólu żołądka.
Okresu jeszcze ani widu ,ani słychu,chociaż piersi mi urosły do rozmiarów xxl i bolą mnie jak diabli,a brzuch mam jakbym się wybierała już na porodówkę
Apropo wczoraj zrobiłam sobie płukankę i strasznie się sobie podobam w ciemnych włosach,zastanawiam się czy aby może nie lepiej mi w ciemniejszym kolorze niżeli blond
Wrzuciłam zdjęcie na nk,ale tutaj też wrzucę i oceńcie obiektywnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20090329_20.jpg (43,2 KB, 23 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 13:52   #3809
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
nooo to zapowiada sie romantycznie lubie takie wieczorki tez. Cieszcie sie soba
ja tez lubię, uwielbiam

Cytat:
hmmm, jakoś niedawno też Ci się spóźniał chyba widocznie taki złośliwy masz ten okres

Cytat:
owocnej nauki, będzie dobrze, przecież jesteś zdolna

Cytat:
my z TŻ-em i tak siedzieliśmy tylko przy małej lampce wiec chyba wystarczyło

Cytat:
No i udał się wieczór z Tż?
świetnie jak zwykle

Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
o matko. cześć!
hmmm, czeeeeść

Cytat:
i jak tam po wieczorku'?
wieczorek jak zwykle skończył się dziś koło południa

Cytat:

A ja się uczę
owocnej nauki

TŻ pojechał niedawno a ja posprzątałam nieco i myślę co by tu na obiad zrobić później może na zakupy skoczę jak będzie mi się chciało, a jeśli nie to zabiorę się za pisanie pracy ciąg dalszy

pogoda be sensu, deszcz pada

edit: Karolinko - nie zabrałam Cię bo miałam za małe walizki w ciemnych włoskach Ci ślicznie, ale chyba jednak wole Cię w blondzie, taki niewinny aniołek mam nadzieję ze okres już niedługo przyjdzie może jednak zaczniesz przyklejać te plastry... hormony Ci wyregulują okres

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-03-29 o 13:55
Stary 2009-03-29, 15:20   #3810
Tarantulek
Rozeznanie

Lolcia moje zdanie jest takie jak Ewci, ze w tych jest dobrze, ale ja tez jestem bardziej za blond-chyba ze to wina zdjecia?trzeba by Cię było na zywo widziec.

Rozpadało się u mnie

zmieniłam avatar tylko nie wiem czemu mam na nim logo wizazu-jak się tego pozbyć, ktoś wie?

To ja Mercy!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości