|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() A ja mam właśnie sporo koleżanek planujących ślub w 2010 i często sobie gadamy, ale bez takich dogłębnych analiz jak tutaj ![]() Właśnie my też mamy podobnie, tzn póki co są dwa śluby znajomych, na których chciałabym być, jedni juz mają datę a drudzy nie, mam nadzieję, że do listopada będzie wiadomo. Z nieprzyjemnych rzeczy - nie wiem czy zrobimy wesele. Nie będę pisać dlaczego, bo to nie jest temat na forum, ale z mojej strony cała impreza stanęła pod znakiem zapytania. Z resztą mi wcale na tym nie zależy, więc nie mam zamiaru niczego z tym robić. |
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Samoa przykro mi, że nie będziecie mieli wesela
może się jeszcze wszystko ułoży a jak będziesz chciała nam powiedzieć to napiszesz na gmail, ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby bo się wszystko wyjaśni
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-29 o 13:32 |
|
|
|
#4173 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do weselicha trzymam kciuki żeby się wszystko jak najszybciej wyjaśniło! ![]() mam nadzieję, że to nic poważnego
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstawię Wam przykładowe manu jakie dostaliśmy od razu Wam kilka zmian naniosęogólnie póki co myślimy nad takim czymś, ale na 2 i 3 liście jest to co można wybierać, zmieniać jak się chce i może samemu też coś zaproponować. Poprawin nie rozpisuję bo nie wiem czy będziemy robić
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-29 o 14:37 |
|
|
|
|
#4175 |
|
Adwokat diabła
|
U mnie, hmm. Miałam kilka dni, że miałam ochotę wynieść się z domu bo tż dawał mi do wiwatu. Zastanawiałam sie znowu czy ślub z nim ma sens. Teraz jest ok..
A ogólnie kilka dni temu mnie korzonki złapały, nikomu tego bólu nie życzę ![]() Samoa, mam nadzieję że u Ciebie wszystko się wyklaruję. Trzymaj się ;*
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-03-29 o 13:59 |
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4177 |
|
Adwokat diabła
|
tak jest dobrze i mam nadzieje, że tak już pozostanie..
|
|
#4178 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() najpierw miały być 2, samochód TŻta i jego służbowy, ale jak to zobaczył mój tata i brat to od razu też sowje podstawili ![]() mi się podoba własnie takie cuś, albo PM'2010, albo Niecierpliwe PM 2010, bez większych udziwnień ![]() Cytat:
Cytat:
a z weselem to mam nadzieję że szybko się coś wyjaśni ale kiedyś pisalaś że robisz wesele bardziej dla rodziców niż dla siebie, chyba że z kimś ionnym Cię pomyliłam, to przepraszam
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-03-29 o 15:01 |
||
|
|
|
#4179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie brzuch bolał rok temu chyba parę tygodni, biegałam po lekarzach, łykałam 3rodzaje tabletek, robiłam testy na helicobacter, na pasożyty i inne bajery a okazało się, że po prostu trochę więcej stresów mi się nałożyło... chociaż test na helicobacter zawsze można zrobić
|
|
#4180 |
|
Adwokat diabła
|
ja nie mogę ale tu cicho..
kiedyś za Wami nie mogłam nadrobić a tu co, cisza jak makiem zasiał
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
cicho cichuteńko
![]() wilczyca witaj własnie napisałam konspekt na zaliczenie a zbierałam sie cały tydzien ![]() kaska87 jedzonko nawet nawet |
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samoa- mam nadzieje ze wszystko się wyjaśni i będziecie mieć weselicho ![]() kaska87-nie odpowiedzialas na nasze pytania odnośnie sposobu info. Twoich gościach o nie przychodzeniu w jasnych ciuchach ![]() A Ja z TŻ właśnie wróciłam z wiosennych wojaży, troszkę pozwiedzaliśmy, pospacerowaliśmy w sąsiednich miastach-było bardzo nice i wiosennie ![]() I byliśmy dzisiaj ostatni dzień na rekolekcjach ![]() Za 11 dni jedziemy do PL
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)a ziemniaki bym dala z koperkiem, a nie z maslem ![]() a zamiast tatara dalabym carpaccio z wedzonego lososia, bo jednak nie znam zbyt wielu amatorow tatara (wlasciwie to wielbiciela znam tylko jednego - mojego TZa )brakuje mi tez tu pikli i marynat jednak ogoreczek albo marynowane pieczarki do wodki to jest to ![]() i wywalilabym flaczki - nie znam nikogo mlodego kto by je lubil . zamiast tego dalabym te udka z gorgonzola z menu poprawinowego pewno sa pyszne ![]() no to tyle takich moich luznych wariacji nt. Twojego menu ciekawe jakie u mnie bedzie ![]() ide do TZa pod kocyk. cos mi sie ostatnio zakatarzyl jak biegal na deszczu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-29 o 16:44 |
||
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty Lain
![]() u mnie moi znajomi płci męskiej to uwielbiają flaczki a mój Tz to już w ogóle
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moj TZ to by chyba zwymiotowal jakby mu ktos kazal flaczki jesc ![]() ja juz samego zapachu nie znosze (ich zapach tez jest dobrym argumentem zeby wywalic je z weselnego menu), a co dopiero to jesc ![]() hehe wlazlam pod koc z lapkiem ![]() TZ oglada durny film, wiec wole Wizaz
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-29 o 17:03 |
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie ja na weselach nigdy nie jem ani flaczków ani forszmaków ale z tego co zauważyłam to większość i młodych i starszych je
|
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to nieżle i pewnie nie raz będziesz jeszcze miała z tą firmą niezłe przeprawy no ale nowe to zawsze jakieś nowe doswiadczenia w sumie ![]() Cytat:
fajnie być Panną młodą 2010 prawda Samciu to niefajnie, ale do ślubu jeszcze daleko, więc może jeszcze się coś pozmienia a tak w ogóle to cześć no ale moje wczorajsze zakupy się udały więc jestem bardzo zadowolona a teraz kończe pisać 3 rozdział i uciekam na randkę z TZcikiem
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
sie wlasnie dowiedzialam, ze kocica mojej ciotki jest w ciazy
ogolnie to szkoda, ze jej nie wysterylizowali, bo szkoda zeby sie tak puszczala i mnozyla, ale z drugiej strony to sie ciesze, ze bedzie jakis maluszek i to jeszcze bede go mogla nadzorowac od urodzenia, a ciocia przypilnuje zeby sie ladnie odchowal nawet mu kupie karme dla malutkich kociaczkow jak skonczy miesiac zeby rosl zdrowo
|
|
|
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
czyli będziesz miała kotka?
![]() ja zawsze chciałam mieć, jak wreszcie zamieszkaliśmy razem sprawiliśmy sobie małą czarną kulkę, ma już 7 miesięcy. Niby nie ma z takim kotkiem aż tak dużo zachodu, ale uświadomiliśmy sobie, że jeszcze długo dnie chcemy mieć dzieci :P Dzięki za miłe powitanie, dziewczyny ![]() rzeczywiście cudowna świadomość, że to już 2010 chociaż zawsze myślałam, że chcę ślub minimum 2 lata po zaręczynach, żeby się nacieszyć
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-03-29 o 17:38 |
|
|
|
#4191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham kotki Cytat:
nio ja juz mam jednego seniora 11 letniego. tydzien temu musielismy pozwolic odejsc jego bardzo choremu braciszkowi i teraz kitek zostal sam. a zeby na starosc nie zgnusnial (juz chodzi i jeczy, bo mu nudno) to trzeba mu sprawic nowego kolege zeby mial zajecie a najlepiej to dwoch malych kolegow, ale nad tym jeszcze bede pracowac (trzeba przekonac rodzicow, ze kocie trio to idealne rozwiazanie )Cytat:
zdecydowanie zdaze sie nacieszyc
|
|||
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie zrobiłam sobie przerwę bo zakuwam radiochemię, ogólnie masakra i mózg mi już paruje.. kurcze taki ładny dzień dzisiaj był a ja nie zdązyłam nacieszyć się TŻcikiem, ogólnie jakoś mi teraz bez niego smutno i teskno.. no ale nic muszę jakoś przeboleć i pociepieć z tą nauką, ale nie chce mi się jak ch**, no wiecie jak
czuję się taka wypalona...
|
|
|
|
#4193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście z uśmiechem na twarzy a nie z rozkazem![]() Cytat:
-ziemniaki będe z koperkiem i masełkiem ![]() -a marynaty będą na pewno i śledziki, ale tu nie wpisali a ja zapomniałam
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podczas zapraszania będziesz mowiła regulkę, że nie życzysz sobie jasnych sukienek na weselu, czy do zaproszenia dołączysz karteczkę ![]() kurcze, tak jak do świadkowej powiem bez ogródek tak do wszystkich dziewczyn na weselu to bym chyba nie powiedziala
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uciekam do TZcika na kolejną 3 już częśc 'Piły" miłego wieczorku Kochane
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja będę tylko młode osoby informować, które zresztą znają moje zdanie na ten temat
a ciotki to w takich rzeczach nie wystąpią na pewno, a nawet jakby taka ciotka w czymś jasnym przylazłą to nikt mnie z nią raczej nie pomyli![]() a te młode dziewczyny to np: siostry TZ, kuzynki, przyjaciółki, przecież są to bliskie osoby do tego młode to mam się przed nimi czaić
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-29 o 19:14 |
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm
nie jestem z nimi blisko i głupio mi będzie ale to są hmm 3 dziewczyny(jedna od mojego kuzyna, 2 od TZ przyjaciół)
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak pisalam - czulabym sie jakby mi zasugerowala, ze moge byc tak tepa zeby nie wpasc sama na cos takiego...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

fajnie sobie bylo pogadac o slubie, weselu, organizacji tego wszystkiego z kims w realu, a nie tylko w necie 
jeszcze w sierpniu bedzie slub kolegi TZa z pracy, a prawdopodobnie w lipcu przed nami naszego wspolnego kolegi. ale sie tych slubow narobilo... w 2010 nie bedziemy robic nic innego tylko chlac po weselach 

może się jeszcze wszystko ułoży 

mam nadzieję, że to nic poważnego

ale kiedyś pisalaś że robisz wesele bardziej dla rodziców niż dla siebie, chyba że z kimś ionnym Cię pomyliłam, to przepraszam 

oczywiście z uśmiechem na twarzy a nie z rozkazem