![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Monia pewnie mowisz o filmie "Marley i ja". Ogladalismy ostatnio ten film ale na koncu tak sie uryczalam jak glupia, bardziej nawet niz na "Siedem dusz". co to sie ze mna na starosc dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Agunia ten Twój golfik bardzo ładny ![]() ja się naoglądałam właśnie na allegro bluzek - umamiłam sobie jakąś z żabotem nową i mam pare typów... ale najpierw poszukam w sklepach jeszcze zanim coś zamówię chyba... póki co kupiłabym takie jak te (w kropki bardziej mi się podoba ta ciemna) w załączniku - najbardziej podoba mi się ta pierwsza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Nasze zaręczyny? Już je kiedyś opisywałam ale nie wiem gdzie
![]() Zatem dawno dawno temu (2004) mieliśmy trochę wolnego z okazji święta niiepodległości. Przyszłam z zajęc 10 listopada a moj TZ będący wtedy u mnie w akademiku w Gliwicach mówi:pakuj się jedziemy w góry. No to okej(zdziwiłam się bo on taki poukładany a tu taki spontan)spakowalam się (potem okazało się że wzięłam np kilo pomidorów a o pizamie i szczoteczce do zębów i szczotce do włosów zapomniałam)i biegliśmy na pociąg- ledwo zdążyliśmy. Zwiedziliśmy po drodze Kraków- do Zawoji dojechaliśmy kolo 20 i musieliśmy szukać noclegu bo w schronisku nas nie chcieli- na sczzescie przyjeli nas na kwaterę jacyś mili ludzie ![]() Następnego dnia zaplanowaliśmy wyjście w góry... Po drodze Kamil zaproponował zrobienie sobie zdjęcia-ustawił statyw , na statywie aparat, leci do mnie a ja patrzę-on klęka. Powiedział wtedy "oświadczam Ci się" hehe a ja w śmiech. Najpierw się śmiałam a potem płakałam -było wesoło ![]() ![]() A potem wzieliśmy tyłek w troki i wleźliśmy na Babią Górę. No a potem Kamil do wszystkich naszych znajomych napisał sms,że przyjełam jego oświadczyny ![]() No i jeszcze oprócz łańcuszka dostałam piżamę w krówki ![]() ![]()
#64 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Monia mnie sie podobal ten film chociaz pod koniec naprawde wzruszylam sie (nie bede opowiadac czemu
![]() ![]() niestety nie zdazylam sobie nic kupic bo dostalam telefon od kolezanki (jednej z dwoch ktore tutaj mam takie naprawde bliskie, a to ona wlasnie nas tu "sciagnela" i pomagala na starcie") ze jest w ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
No z tego co czytam to każda miała bardzo specyficzne zaręczyny ja poniżej wklejam relację z wizażowego forum "Jeszcze przed" nt moich zaręczyn
![]() Było specyficznie bo mu już w lutym mieliśmy zaklepaną salę, wodzireja i całą resztę, mieszkaliśmy razem a nadal nie byliśmy zaręczeni .....tradycyjnie nic u mnie nie może iść NORMALNYM tokiem ![]() 25.04.2007 A ja tak się po cichutku domyślam, że zostanę zapierścionkowana właśnie w majowy weekend kiedy jedziemy do Jastarni (tam własnie spędziliśmy pierwsze wspólne chwile i jedziemy w dokładnie to samo miejsce ![]() ![]() No dobrze dobrze ... będę udawała zaskoczoną ![]() 26.04.2007 Wiem wiem tylko tak żartowałam. To będą moje drugie zaręczyny (pierwsze zerwałam) i pamiętam, że wtedy mój eks TŻ też strasznie kręcił i podejrzewałam że coś kombinuje, ale zaskoczona byłam i to bardzo. A najbardziej mnie zaskoczy, kiedy się nie oświadzcy ![]() Wiem wiem idę się leczyć do PSYCHIATRY ![]() 06.05.2007 Gratuluję wszystkim ZADRĘCZONYM ![]() My też się zadręczylismy na majówce. Mimo, że się tego spodziewałam, mimo, że to był mój drugi raz, mimo, że wszystko jest już odnośnie ślubu ustalone ryczałam ze wzruszenia jak bóbr. Mój TŻ oświadczył mi się na pustej wietrznej plaży nad morzem podczas zachodu słońca. Byliśmy całą majówkę w Jastarni, w poniedziałek poszliśmy na spacer ogladać zachód słońca i siedlismy napic się gorącej kawy z termosu. Tak byłam pochłonięta ogladaniem zachodzącego słoneczka, że nawet nie zauważyłam kiedy TŻ wyciagnął z plecaka i napełnił kielszki pysznym winkiem ![]() I powiem wam, że to miała być tylko formalność (mieszkamy razem i żyjemy już jak małżeństwo), a naprawdę dużo zmieniła pomiędzy nami, wróciliśmy tacy odmienieni i bardziej zakochani i szczęśliwsi. Teraz wiem, ze ślub także będzie dopełnieniem naszej miłości i sprawi, że bedzie ona bardziej dojrzała i głęboka Załączam fotki tego pamiętnego zachodu słońca i pierścionka. Ale fajnie się to teraz czyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 śliczny pierścionek ![]() Idę wstawiać obiad, bo mąż dzwonił, że już jedzie do domku.
![]() |
#69 | |||
Rozeznanie
|
korzystając z chwili samotności wymaseczkowałam się glinkami i algami... śmierdzę rybą
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My się zaręczyliśmy po 5 latach bycia parą - od początku było dla nas oczywiste, że będzie ślub tylko kwestie formalne pozostawały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lecę pod prysznic pozbyć się smrodku alg ![]() miłego wieczoru wszystkim ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-03-29 o 16:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do rasowych- tu masz rację, dlatego zdecydowaliśmy się na rzadką rasę, nie z tych popularnych, bo przy tych rzadszych reproduktorów najczęściej dobiera się zagranicznych właśnie po to, żeby genów nie mieszać. A jak mówię- jak ktoś nie chce rasowca, to najlepiej zaopiekować się kundelkiem ze schroniska ![]() ![]() Labradorki też mi się bardzo podobają ![]() ![]() My byliśmy na filmie Zapowiedź Cytat:
![]() Ja też kiedyś nosiłam wyższe butki, ale jakoś mi się odwidziało ![]() najlepsza była jego cena- 32zł ![]()
![]() |
#71 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oryginalna carbonara to boczek, smietana, parmezan, zoltka i pieprz. Nic innego zadnego czosnku cebuli pieczarek itp. Smietana to raczej podstawowy skladnik tego dania wiec nie wiem o co chodzi Znalazlam cos takiego: http://www.videojug.com/film/how-to-...etti-carbonara Dziekuje za przepis, zapisze, choc nie wiem czy dam rade upichcic ![]() Cytat:
Ad 2 GRATULUJE ![]() Sie rozpisała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad 2 oj pamietam czekoladowe zajace gdy pojawily sie w sklepach - wszyscy je kochali ![]() Ad 3 mnie tez sie podobaja ale firanki mam juz skompletowane Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ad 2 Wow wielkanocny suprise sie im trafil ;p Czytam te wasze relacje i czytam - romanticzne, smieszne do wyboru do koloru ![]() Przezylam dzisiejsze wyklady, mezus zrobil mi obiad ->chinszczyzne i czekaja na mnie znow truskawki w czekoladzie.... ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-29 o 16:50 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie żonki doskonałe
![]() My z mężulkiem dzisiaj zamulamy w domku cały dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja już swoje opisałam ![]() Dziewczyny Wasze zaręczyny każde inne ależ jak wyjątkowe ![]() ![]() Witam nową żonkę doskonałą ![]() ![]() Miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śliczny pierścionek ![]() Cytat:
![]() Ja leżę z obolałym żołądkiem już od 2 godz ![]() ![]() Nie pochwaliłam się ale dostałam zwrot podatku ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie siedzę i lepię prezent dla mojej sąsiadki która jutro ma swoją 18-tkę
![]() Wymyśliłam, że zrobimy takiee pudełko z rzeczami które już jej wolno - do każdej rzeczy dolepiłam anegdotkę, sentencję z jakimś rysuneczkiem śmiesznym wykonanym własnoręcznie ..... i będą tam butelka malibu (pij mleko będziesz wielka ![]() ![]() ![]() A na koniec dołożę jeszcze wilgachny lizak w kształcie serca i dolepię rysuneczek z żabką aby nigdy nie ustała w poszukiwaniach swojego księcia ..... omg jak ja lubię takie rzeczy lepić ![]() Wczoraj byłam na usg piersi i tym ginekologicznym tzw. dowcipnym ![]() Na pocieszenie poszłam na zakupki i kupiłam dwie pary butków ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-29 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 to tym bardziej trzeba pogratulować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 popieram w całej rozciągłości ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Anusia zona doskonala to Ty
![]() Czeko ale swietne buty! Z jakiej firmy? ![]() ![]() Mialas tylko robione USG czy poziom hormonow tez? Jesli moge spytac co zalecil lekarz? |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Narazie miałam robione usg i z tymi badaniami muszę iść do gina, ale jakieś 4 lata temu odstawiłam na 2 lata tabsy i miałam robione dwa cykle bardzo szczegółowych badań bo hormonki się rozszalały tak, że szok no i wtedy już się przewijała diagnoza PCO - gruba śluzówka (było robione endometrium) , za dużo hormonków męskich, czterokrotnie podwyższony poziom prolaktyny, tradzik androgenny no i skłonności do tycia (chudnę tylko wtedy jak codziennie spędzam na siłowni 1,5 h i jem serek homogenizowany i jabłko - i to chudnięcie nie jest jakieś takie mega szybkie .... a kiedy jem normalnie to właśnie moja waga wskazuje teraz 7 kg więcej) - wtedy już mówiono o leczeniu metforminą, bo z cukrami też nie było za dobrze ehhhh. Tyle, że ostatnim razem nie było aż tylu torbielek na jajnikach ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-29 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ad. 2 czarne buciki mi się podobają bardzo ![]()
![]() |
#79 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja wzrocilam gdzies o 16.00 z imprezki od babci i zasnelam jak mis!!wcielo mnie na 2 godziny!! A imprezka fajna- babcia zaprosila sobie 3 kolezanki w jej wieku i zaczely wspominac jak to byly piekne i mlode- a my mielismy niezly ubaw z nich ![]()
![]() |
#80 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wogóle cała nasz znajomość to jedna wielka magia - poznaliśmy się przez internet kiedy on pracował w portugalskim instytucie - po miesiącu gadania przez net mieliśmy już zarezerwowane kwatery w Jastarnii na sylwestra mimo, że mieliśmy się dopiero pierwszy raz zobaczyć kilka dni przed Wigilią kiedy miał przylecieć z Portugalii. Od pierwszej chwili, pierwszego zaklikania byliśmy siebie pewni - ludzie wokół stukali się w głowę .... no i potem po sylwestrowym wypadzie 8 miesięcy gadania przez net, pisania tradycyjnych listów, latania do Portugalii - radosnych i szlaonych spotkań i ciężkich rozstań. A potem wszystko postwione na jedną kartę .... on się przenosi do Polski, zostawia dobrze płatną pracę, ja wyprowadzami się od rodziców i zaczynamy wspólną drogę, która początkowo była mocno wybosita, abyśmy teraz mogli śmiać się wieczorkami z tego popijając nasze ukochane porto ![]() Cytat:
A butki - obie pary - niesamowicie wygodne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj kuzyn tez poznal laske przez neta -dzielila ich odleglosc przez cala Polske- a teraz mieszkaja razem w Anglii, ale jeszcze nie po slubie.....
![]() |
#82 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmykam jeszcze na wątek mamusiowy i lulku. Buziaczki ![]()
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorowa porą
![]() Cytat:
![]() ![]() Niebieskie buciki ![]() ![]() ![]() ![]() A cała wasza historia miłosna - jak z filmu ![]() ![]() No baaaa ![]() No cóż - małżon ma większą "lewiznę" więc dla mnie na buty pójdzie więcej ![]() Ten przestawiony czas mnie roztroił - bo niby teraz jest 22.30 dopiero, mi się nie chce spać ale małżon mnie pogania żebym już szła do łóżka (ale tylko temu że mu ekran monitora po oczach daje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
My z Kamem też jesteśmy netowa para
![]() 5 lat na odległość 600km. Numery gg na obrączkach. Internet łączy ludzi ![]() Czekoladko wspaniale że Wam się ułożyło ![]()
#85 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cześć w poniedziałek z rańca
![]() i odwieczne pytanie: kto wymyślił poniedziałki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. piękny widoczek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. uuuu... ![]() ad3. superaśne te pierwsze butki ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przyszła doskonała Panna Młoda 2010 serdecznie pozdrawia "doświadczone" koleżanki ![]()
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad.2 Ja tak samo nie mogłam usnąć, a teraz nie mogłam się dobudzić, a do tego pogoda mnie dobija- leje okropnie ![]() Cytat:
![]() Też serdecznie pozdrawiamy i życzymy powodzenia w przygotowaniach ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze ja po odstawnieniu też mam problemy wiecie, że mam dzisiaj 47 dc a @ jeszcze nie ma, masakra a tak mnie brzuch boli że może wreszcie dostanę wiem że do lekarza muszę iść ale wizytę mam dopiero 21 kwietnia. Boję się, że coś jest nie tak bo mi ten mój lady comp pokazuje, że mam za krótką fazę lutealną i problemy z owulacją. Kurcze w tym tygodniu odsyłam do dystrybutora aby mi zrobił wydruk z cykli,dobrze, że te wydruki są gratis. No i zobaczymy co będzie jak w tym tyg nie dostane @ to musze iśc prywatnie do jakiegos lekarza bo ile można czekać na @ grrr A buciki są poprostu śliczne sama bym takie bardzo chciała Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
![]() w baaardzo mokry dzinek ale za to cieply ![]() Cytat:
![]() a co do jajnikow to ![]() ![]() slem buziole na dobry dzien ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.