|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komentarze: stylizacje Vivienne Tam z Vobis
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#93 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
wstyd i żal
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
czuję niesmak, autorka pracy nr 3 zarozumiała, chciwa i zadufana w sobie... przykro na to patrzeć i słuchać
.... zagłosowałam na nr 1 za fajny pomysł i ogrom pracy włożony w projekt. Pozdrawiam i gratuluję wszystkim UCZCIWYM finalistkom, a jury gratuluję wyboru.
|
|
|
|
#95 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Ojej.... co sie dzieje ?! O co chodzi i dlaczego na ta prace nr.3 nie mozna juz glosowac?
|
|
|
#96 |
|
okrutnica jakaś... |
nie przesadzasz?
|
|
|
|
#97 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dużo w tym przesady, choć samo oburzenie rozumiem.
|
|
|
|
#98 |
|
|
No a ja nie rozumiem, bo nie wiem o co chodzi?
|
|
#99 | |
|
okrutnica jakaś... |
![]() Evo, kilka postów wyżej jest wytłumaczenie Cytat:
|
|
|
|
|
#100 |
|
|
Dziekuje.... przeoczylam ten post z poprzedniej strony Bardzo mi przykro, praca byla naprawde piekna, chiciaz ja na nia nie glosowalam, to szkoda mi jej. Strona "maxmodels" w ogole sie u mnie nie otwiera, cenzura tylko w TVN moglam zobaczyc pokaz z Mistrzostw Makijazu.
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy praca zostałaby zdyskwalifikowana jeśli modelka wstawiłaby zdjęcie do swojej prywatnej galerii np na naszej-klasie... tak z ciekawości pytam... bo moja modelka chciała, ale poprosiłam żeby tego nie robiła jeszcze....
Złosiu, co Ty na to? |
|
|
|
#102 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Takie mam odczucie , szczególnie rozsmieszyło mnie jak osoba ta poprowiła Prokopa, który zwrócił się do niej "Pani Ola" że jest "Aleksandra"
Ale fakt pozostaje faktem - umyślne złamanie zasad..... Edytowane przez Potoczek35 Czas edycji: 2009-03-30 o 13:03 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Straszne co się dzieje z tym konkursem
aż żal innych osób które wzięły udział w konkursie, pewnie postąpiły uczciwie, a nie dostały się do finału z braku miejsca, gdy tymczasem miejsca się zwalniają i zwalniają...Miałam ochotę wziąć udział w tym konkursie, ale z braku czasu tego nie zrobiłam i może i dobrze, tylko bym się zestresowała ![]() Najbardziej podobają (od początku) mi się prace 14 i 18. Uważam że są takie jakie być powinny, wyważone pomiędzy pokazaniem inwencji i umiejętności (szczególnie 14 -piękny makijaż Mam nadzieję, że nie mylę się co do tych prac ![]() Szkoda też trochę, ze w obecnej sytuacji prawdopodobnie wygra 5, która jak dla mnie w znacznym stopniu opiera się na Photo Shopie
|
|
|
|
#106 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
poza tym zrobiłam 2 różne makeupy ten z mistrzostw różnił się kolorystyką, rzęsami, kolorem różu pomadki itd.... jeżeli ci jeszcze mało, to sobie poszukaj może gdzie jestem na stale zatrudniona.... i gdzie na codzien studiuje-a może jak chcesz to wysle ci caly życiorys bo może ci się do czegoś przydać??? włącznie z zagranicznymi szkoleniami plus xsero wszystkich dyplomów, certyfikatów świadectw ukończenia szkół życzysz sobie cos jeszcze? j
Edytowane przez xsandra83 Czas edycji: 2009-03-30 o 19:33 |
|
|
|
|
#107 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) zanim napisze się coś co potem może o nas różnie świadczyćTo tylko konkurs.... |
|
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pfff wkurza mnie ktoś, kto zrzuca mi,ze mówię nie prawdę, po co miałabym kłamać na wizji ??? tym bardziej ze wypowiadałam się w stacji dla której pracuję!!!! bez sensu!!! bardziej antyreklamę robi sobie ploteczk35 który próbuje znaleźć dziurę w całym.... ps: a jaką anty reklamę sobie robię ??? ze pokończyłam szkoły z wyróżnieniami, z nagrodami Primus Inter Pares, ze jestem dobra w zawodzie i że mówię prawdę?- i ze się złoszczę jak ktos mi zarzuca , ze opowiadam bajki? żyjemy w XXI wieku wszystko można sprawdzić Edytowane przez xsandra83 Czas edycji: 2009-03-30 o 20:10 |
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można by się zastanowić (i wielu pewnie to robi, w tym i ja), czy wszystkie konkursy wygrywasz w sposób podobny do tego. Bez odbioru. |
|
|
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym pomyliłaś nicki.Nie "ploteczek" tylko Potoczek35. Nagrody i przebyte szkoły to jeszcze nie wszystko.Ważna jest także pokora. P.S.Aha,zapewniam Cię,że nie Ty jedna pracujesz w zawodzie a jak sama wiesz te "środowisko",szczegól nie pracujące w pewnych miejscach jest dość małe
|
|
|
|
|
#114 |
|
Organizatorka
|
A ja bym proponowała żeby konkursy były dla osób z wizażu, które się tutaj udzielają i ciągle go ulepszają a nie dla osób, które przypadkiem natrafiły na konkurs.
Może do konkursu powinny być uprawnione osoby z pewną ilością komentarzy 200 ,300 albo 500 ? To już szefostwo ma różnorakie statystyki i mogłoby zadecydować. Strasznie dużo prac odpadło - może dałoby się sprawdzać przed wyborem prac czy zdjęcia nie były już wykorzystywane ? Wiadomo, że to nie prosta sprawa ale może by się udało, można by też wprowadzić ostrzejsze konsekwencje za oszustwo. To tylko moje sugestie tak na przyszłość
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co się od razu tak unosić? Czyzby kolejny konkurs, który zakończy się w atmosferze plotek, pomówie i zlośliwości?
|
|
#116 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Niestety musiałam usunąć kolejną pracę:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...479&w=93431846 Sprawdziłam czy nick z gazety pokrywa się z danymi do zgłoszenia. Niestety tak ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cwaniaczka się znalazła
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Może jakaś odpowiedzialność finansowa za łamanie regulaminu?
Kary pieniężne zawsze są skuteczne ![]() A tak zupełnie serio, to im większe forum, im więcej przypadkowych osób startujących tym większe patologie w konkursie. Można zaostrzyć regulamin [choć nie sądzę, żeby to coś dało ] lub złagodzić [np. wykreślić anonimowość i tak w większości startujących to nowe osoby, wtedy pozostaje wierzyć, że osoby głosujące będą kierowały się obiektywizmem, a nie sympatią, do któregoś usera - sądzę, że w takim wypadku głosujący powinien mieć jakiś staż na forum]
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

.... zagłosowałam na nr 1 za fajny pomysł i ogrom pracy włożony w projekt. Pozdrawiam i gratuluję wszystkim UCZCIWYM finalistkom, a jury gratuluję wyboru.

tylko w TVN moglam zobaczyc pokaz z Mistrzostw Makijazu.

Mam nadzieję, że nie mylę się co do tych prac
poza tym zrobiłam 2 różne makeupy ten z mistrzostw różnił się kolorystyką, rzęsami, kolorem różu pomadki itd.... jeżeli ci jeszcze mało, to sobie poszukaj może gdzie jestem na stale zatrudniona.... i gdzie na codzien studiuje-a może jak chcesz to wysle ci caly życiorys bo może ci się do czegoś przydać??? włącznie z zagranicznymi szkoleniami plus xsero wszystkich dyplomów, certyfikatów świadectw ukończenia szkół życzysz sobie cos jeszcze? j
Myślałam, że każdy usunięty karnie z konkursu świeci na pomarańczowo blaskiem wiecznym.