Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-30, 20:32   #4351
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dobrze rozumie, już dawno chcieli ta datę
nie! data egzaminu była juz dawno wyznaczona, a nie wesela. szwagier to dalej uważa że to za wcześnie jak dla niego na żenienie się nawet umowę za niego pojechać i podpisać musiała mama bo jemu sie nie chciało...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:33   #4352
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
nie! data egzaminu była juz dawno wyznaczona, a nie wesela. szwagier to dalej uważa że to za wcześnie jak dla niego na żenienie się nawet umowę za niego pojechać i podpisać musiała mama bo jemu sie nie chciało...
no już myślałam to po co on się k&^* żenić chce

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:36   #4353
tancerka212
Zakorzenienie

jak miło widzieć nasz wątek w ruchu brakowało mi tego!!!!!
już się bałam że jesienią jak przyjdzie co do czego i zacznie się dalsze załatwianie to nie będzie komu pokazywac ale na szczęście mogę już być znów spokojna

Gosia ja się nie znam ale ta dzidzia ma szanse urodzić się zdrowa tak wcześnie??? nie wiem jak to jest dlatego pytam..
jej poród- aż mnie ciarki przechodzą jak o tym słowie myslę brrrrr ja nie wiem jak ja urodzę takiego bobasa... tż jak się urodził to ważył ponad 4kg.. mam nadzieję że dziecko nie wda się w niego bo ja nie wiem jak je przecisnę przez taka małą dziurkę
Stary 2009-03-30, 20:36   #4354
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a z tym egzaminem to na pewno pójdę na egzamin a najwyżej później dotrę na wesele... no bo jak nie zdam w swoim terminie to następnej grupy po nas nie ma więc wiadomo że ważniejszy będzie egzamin... ale to nie tylko mi tak nie pasuje... siostra cioteczna taka bliska tżta ma w ten dzień studniówkę więc też nie wpasowało jej się... nie mówiąc już o sesji u reszty studenckiej części rodziny... no cóż ja tego nie wiążę z jakimiś ponadnaturalnymi siłami- jak sie okazuje ta data była już dawno napisana na planie tylko ja jej nie zauważyłąm...
ja jak broniłam mgr to była ze mna w grupie dziewczyna ktora po obronie od razu pojechała na wesele brata,
ide na film
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:38   #4355
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

A ja dziś tylko chodze do lodówki i podjadam. Teraz zachciało mi sie pierogów z kieskiem. To juz ubralam sie i poleciałam do Bierdronki i juz własnie bede je jeść:P Tatus tez skorzysta lol
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:40   #4356
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no już myślałam to po co on się k&^* żenić chce
taaaa pytaj się mnie jak on sam nie wie 4 tygodnie przed zaręczynami jeszcze chciał się jej pozbyć i niech już więcej mu dupy nie zawraca ale najwidoczniej jedna osoba mu niezłe pranie mówzgu zrobiła i kazała się żenic teraz ta osoba gryzie się z myślami bo widzi jaki szacunek ma pan narzeczony do narzeczonej ale ja powiedzialam sobie z tżtem ze nie będziemy się wtracać choćby nie wiem co mimo że aż się krew czasem gotuje jak widzimy to na wlasne oczy co się wyprawia...
Stary 2009-03-30, 20:41   #4357
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
jak miło widzieć nasz wątek w ruchu brakowało mi tego!!!!!
już się bałam że jesienią jak przyjdzie co do czego i zacznie się dalsze załatwianie to nie będzie komu pokazywac ale na szczęście mogę już być znów spokojna

Gosia ja się nie znam ale ta dzidzia ma szanse urodzić się zdrowa tak wcześnie??? nie wiem jak to jest dlatego pytam..
jej poród- aż mnie ciarki przechodzą jak o tym słowie myslę brrrrr ja nie wiem jak ja urodzę takiego bobasa... tż jak się urodził to ważył ponad 4kg.. mam nadzieję że dziecko nie wda się w niego bo ja nie wiem jak je przecisnę przez taka małą dziurkę

Tancereczko nie wiem za dobrze, wiem od takiej przyjaciolki co jest w kontakcie z polozna ktora jest przy tej rodzacej ze jakis zastrzyk beda musieli temu dziecku dac zeby mu pluca pracowaly w ogole i oczywiste jest ze w inkubatorze bedzie musialo lezec...

A ten Twoj szwagier to jest chodzacy po swiecie przyklad zalosnego zalu...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:41   #4358
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
pierogów z kieskiem.
Albo zabrakło mi polskich znaków i nie mam pojęcia gdzie je wstawić albo nie mam pojęcia zielonego co to za potrawa??
Stary 2009-03-30, 20:42   #4359
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś tylko chodze do lodówki i podjadam. Teraz zachciało mi sie pierogów z kieskiem. To juz ubralam sie i poleciałam do Bierdronki i juz własnie bede je jeść:P Tatus tez skorzysta lol
a co to są pierogi z kieskiem? z mięsem?

dobra ja spadam bo Piter siedzi a ja oczywiście na wizażu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-30 o 20:43
Stary 2009-03-30, 20:43   #4360
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja zaakceptuje kazdy tytul ten co jest teraz bardzo mi sie podoba. ja sie nie musze przed nikim chowac wiec no problemo choc ja np. nie jestem niecierpliwa PM mozna powiedziec, ze jestem bardzo cierpliwa wybralam taka date i nie zamienilabym ja na wczesniejsza
ja tak samo. Od zawsze wiedziałam, że ślub w 2010, tytuł mi lata i powiewa, bo juz sie artystycznie wyraziłam w tej części

Cytat:
podobają mi się te obrączki, jak oceniacie biżu schuberta?
nie podobaja mi się te okrągłe, te płaskie, które wkleiłaś później sa ładniejsze.

Cytat:
już zmieniałam i miałam nie tyć teraz mam yasmin, nie wiecie po jakich sie nie tyje
po nich sie ponoć ciągle sika

Cytat:
Robiłam wszytsklie badania i nic wszystko jest w normie . Tarczyca bawet zdrowa JUz nie wiem co robić Ja mam 162.... I tragedia z tym jest. Zawsze byłam szczupła ale teraz wyglądam jak patyczek, Jak wiart mocniej zawieje to mnie przewróci
a może masz jakiegoś pasożyta? Moja koleżanka miała, ale dowiedziałam sie po fakcie, tzn. jak go juz nie ma. Brzmi strasznie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ale w ogole to ja mam teraz mega stres bo mojej przyjaciolce zaczela sie dzis rano akcja porodowa w 7 miesiacu ciazy i starali sie jej podtrzymac ciaze bo dzieciatko za male ale jednak wlasnie sie dowiedzialam ze ja wzieli na porodowke i zaraz bedzie rodzic.. Prawdopodobnie przez cesarke.. Jestem mega zestresowana i chyba dzis spac nie bede normalnie...
ojej, ale 7 miesiąc to powinno być ok

Ja biorę Harmonet i niby przytyłam, ale to bardziej od wożenia się po restauracjach i zmiejszeniu aktywności fizycznej a nie przez tabsy. Zauważyłam jednak o wiele gorszy skutek uboczny - one ograniczaja moje (i tak duże) chęci do seksu Bo jak przestaję brać to normalnie siłą by mnie trzeba zwlekać z tż, normalnie jak maszynka do robienia dzieci się zachowuję Ale juz nie robie przerw (kiedys lekarz mi zalecał raz do roku), bo wtedy się zapominamy i plum - bejbik w drodze.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-30 o 20:45
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:44   #4361
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
bo mój koteczek (ten co mieszka u babci) juz się tak do mnie przyzwyczaił że chodzi za mna do łazienki ( choc wlasciwie nie wiem czy to powod do chwalenia sie )

koty lubia lazienki moj Bujo zawsze chodzil ze mna siusiu moze lubial siusiac z zapalonym swiatlem, a ze ja szlam to sie od razu przylaczal i zawsze jak ide sie kapac to kot zrywa sie i leci za mna - ja pluskam sie w wannie, a on siedzi na pralce i nadzoruje
z reszta Benio ostatnimi dniami jest strasznie samotny i non stop za mna chodzi. powiem ci, ze moje koty im starsze tym bardziej przytulaste sie robily.Benik to by tylko na rekach siedzial a najlepiej to jak sie jeszcze go nosi i chodzi po domu... a troche sobie wazy

Cytat:
W kazdym razie polubiłyśmy się bardzo (bo to kitka nie kitek ) i musze jej zmienic imie bo "Ciućka" to takie jakieś dziwne jest no nie ??
Moja ciocia która znalazla kotkę tak ją nazwala.. nie wiem czemu
smiesznie tak moj kicio nazywal sie Bujo, co dla niektorych tez bylo dziwnym imieniem
ja na razie dla mojego zarezerowowanego kitka (zakladajac ze urodzi sie jakic kocur bo my bysmy chcieli kocura) wymyslilam Czesio albo Bazyl... zobaczymy ktore bedzie bardziej pasowalo... i ktore rodzina zaakceptuje
prawdopodonie kitek bedzie czarno-bialy (taka jest mamusia), a do takiego jakos mi bardziej Czesio pasuje a jakby byl rudy albo czarny to Bazyl

Cytat:
moj TZ tez wazyl ponad 4kg. w dodatku u nich to rodzinne
u mnie rodzinne jest 3 z hakiem. zobaczymy w ktora strone pojdzie junior
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:45   #4362
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja jak broniłam mgr to była ze mna w grupie dziewczyna ktora po obronie od razu pojechała na wesele brata,
ide na film
wlasnie tez dlatego między innymi nie mamy wesela w czerwcu. w sierpniu wszyscy będą wolni, uczniowie będą mieli wakacje więc rodzice nie będą musieli pędzic do domu bo ich pociecha ma iść do szkoły jeszcze, studenci będą też już po obronach, koniec sierpnia to też już raczej wszyscy po urlopach więc nie będzie kolidowało.... mam nadzieję że goście dopiszą...
w sobotę koleżanka mi opowiadała jak była na weselu gdzie nie przyszło w dzień wesela na wesele jakieś 30 osób bez zapowiedzi... 30 osób po te ok 160zł za osobę to trochę lipa no.... ja będę przestrzegać terminów potwierdzeń itp... mam nadzieję że wszyscy przybędą
Stary 2009-03-30, 20:49   #4363
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie tez dlatego między innymi nie mamy wesela w czerwcu. w sierpniu wszyscy będą wolni, uczniowie będą mieli wakacje więc rodzice nie będą musieli pędzic do domu bo ich pociecha ma iść do szkoły jeszcze, studenci będą też już po obronach, koniec sierpnia to też już raczej wszyscy po urlopach więc nie będzie kolidowało.... mam nadzieję że goście dopiszą...
w sobotę koleżanka mi opowiadała jak była na weselu gdzie nie przyszło w dzień wesela na wesele jakieś 30 osób bez zapowiedzi... 30 osób po te ok 160zł za osobę to trochę lipa no.... ja będę przestrzegać terminów potwierdzeń itp... mam nadzieję że wszyscy przybędą
u mnie wlasnie mam sporo osob, ktore w 2010 beda sie bronily (w tym ja) dlatego wesele mam bezpiecznie - w polowie wakacji beda juz albo obronieni, alo do obrony beda mieli jeszcze conajmniej miesiac, wiec beda mogli sie bawic na weselu w pelnym relaksie
Stary 2009-03-30, 20:50   #4364
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam w czerwcu i jakoś się nie spinam obronami, bo niby w czym wesele ma przeszkodzić? Przecież nikt się nie uczy w sobotni wieczór na obronę, bez jaj
Stary 2009-03-30, 20:51   #4365
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
koty lubia lazienki moj Bujo zawsze chodzil ze mna siusiu moze lubial siusiac z zapalonym swiatlem, a ze ja szlam to sie od razu przylaczal i zawsze jak ide sie kapac to kot zrywa sie i leci za mna - ja pluskam sie w wannie, a on siedzi na pralce i nadzoruje
z reszta Benio ostatnimi dniami jest strasznie samotny i non stop za mna chodzi. powiem ci, ze moje koty im starsze tym bardziej przytulaste sie robily.Benik to by tylko na rekach siedzial a najlepiej to jak sie jeszcze go nosi i chodzi po domu... a troche sobie wazy

smiesznie tak moj kicio nazywal sie Bujo, co dla niektorych tez bylo dziwnym imieniem
ja na razie dla mojego zarezerowowanego kitka (zakladajac ze urodzi sie jakic kocur bo my bysmy chcieli kocura) wymyslilam Czesio albo Bazyl... zobaczymy ktore bedzie bardziej pasowalo... i ktore rodzina zaakceptuje
prawdopodonie kitek bedzie czarno-bialy (taka jest mamusia), a do takiego jakos mi bardziej Czesio pasuje a jakby byl rudy albo czarny to Bazyl

moj TZ tez wazyl ponad 4kg. w dodatku u nich to rodzinne
u mnie rodzinne jest 3 z hakiem. zobaczymy w ktora strone pojdzie junior
Hmm Ciunia nie życzy sobie być noszoną na rękach
ale przychodzi na samoobsługę głaskaniową
ja wystawiam dłoń a ona chodzi w te i z powrotem i sie sama głaska
Z mszką na sznutku i szczotką jest to samo
Jak jest sama to zamiast trącać mysz zeby sie majtała i możnabyło ją łapaćgryźć i zaczepiać Ciunia się kładzie do góry kołami zawijając sięw sznurek od myszy i sięgłaska ze sznurkiem i podłogą
To samo ma ze szczotką ( co dziwne z rączką a nie włosiem)
podchodzi do szczotki i łasi siędo niej, a jak szczotka nie reaguje Ciunia łapką sobie pomaga i i tak się pogłąska ze szczotką
Straszna pieszczocha z niej
jak przychodze miałczy póki nie dostenie jeśći porządnej dawki głaskania
Wchodząc do pokoju zawsze wszystkim komunikuje, że niniejszym wchodzi i należy wystawić ręce do głaskania
Słodka mała
Stary 2009-03-30, 20:53   #4366
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Albo zabrakło mi polskich znaków i nie mam pojęcia gdzie je wstawić albo nie mam pojęcia zielonego co to za potrawa??
pewnie z mięskiem... no bo nie ma kiesków chyba w polskim języku

Cytat:

dobra ja spadam bo Piter siedzi a ja oczywiście na wizażu
ale ci dobrze że masz tżcika obok ja już mam dość tych rozłąk ale rodzice nie pozwolą nam zamieszkać razem przed ślubem... no a na stancję to na pewno go nie mam jak przygarnąć
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
j
a może masz jakiegoś pasożyta? Moja koleżanka miała, ale dowiedziałam sie po fakcie, tzn. jak go juz nie ma. Brzmi strasznie

Ja biorę Harmonet i niby przytyłam, ale to bardziej od wożenia się po restauracjach i zmiejszeniu aktywności fizycznej a nie przez tabsy. Zauważyłam jednak o wiele gorszy skutek uboczny - one ograniczaja moje (i tak duże) chęci do seksu Bo jak przestaję brać to normalnie siłą by mnie trzeba zwlekać z tż, normalnie jak maszynka do robienia dzieci się zachowuję Ale juz nie robie przerw (kiedys lekarz mi zalecał raz do roku), bo wtedy się zapominamy i plum - bejbik w drodze.
z tym pasożytem tak samo pomyślałam hehehe

a co do twojego pociągu do seksu to dobre ja się wlasnie zastanawialam czy tabletki nie zmniejszaja popędu mój zauważyłam stale rośnie jak zacznę brać tabletki to się wyżyję hahaha biedny tż przeżyje szok
Stary 2009-03-30, 20:54   #4367
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja się wlasnie zastanawialam czy tabletki nie zmniejszaja popędu mój zauważyłam stale rośnie jak zacznę brać tabletki to się wyżyję hahaha biedny tż przeżyje szok
zmniejszają

Stary 2009-03-30, 20:54   #4368
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
U siostry nie przyszło 20;/ I też niby mieli być ale nie przyjechali. Fakt faktem na drugi dzień dziecko miało komunię, ale powiedzieli, że przyjadą a nie przyjechali.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 20:56   #4369
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm Ciunia nie życzy sobie być noszoną na rękach
ale przychodzi na samoobsługę głaskaniową
moje kitki jak byly mlode to w zyciu by na rekach nie siedzialy. wlasnie tez najchetnie byly glaskane ale stojac na podlodze ale na starosc wszystko zmienilo sie o 180 stopni. Benek jest teraz pieszczochem jakich malo. jak siedze to mi na glowe wchodzi zeby sie przytulac

Cytat:
Wchodząc do pokoju zawsze wszystkim komunikuje, że niniejszym wchodzi i należy wystawić ręce do głaskania
Słodka mała
to moj Ben nawet nie tyle komunikuje ile wchodzi z hukiem (jak otwiera drzwi to z takim rozmachem ze otwieraja sie na osciez prawie uderzajac o sciane ) i wielkim krzykiem. a jak wraca ze spaceru to leci od balkonu przez cale mieszkanie i sie drze

mi nic tabsy nie zmniejszyly... czasem mam wrecz wrazenie, ze zwiekszyly

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-30 o 20:57
Stary 2009-03-30, 20:57   #4370
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a co do twojego pociągu do seksu to dobre ja się wlasnie zastanawialam czy tabletki nie zmniejszaja popędu mój zauważyłam stale rośnie jak zacznę brać tabletki to się wyżyję hahaha biedny tż przeżyje szok
zmniejszaja własnie, gdzies czytałam, że to może dlatego, ze są źle dobrane, ale nie wiem, wydaje mi się, z emoje sa dobrze dobrane, bo działają A popęd miewa się dobrze, zauważyłam różnicę dopiero jak odstawiłam, a że odstawiałam kilka razy to jestem pewna, że różnica jest Bedzie się działo jak odstawię jak będziemy chcieli dziecko haha
Stary 2009-03-30, 20:58   #4371
tancerka212
Zakorzenienie

lecę się wykąpać bo nie wiem czemu ale dzis jestem zdechła jak flak... a spać to mi się tak chce że chyba w końcu zaraz pojdę spac.. nie wiem co się dzieje... myślę ze to pogoda i odsypianie weekendu. jak jestem z tżtem to w ogole mi sie spac nie chce bo chcę być z nim jak najdłużej i sie wygłupiać a potem dopiero jak sobie policzę ile godzin w weekend spałam to wychodzi baaardzo mało bo na rano chodzę na kurs no to lecę się myć ale jeszcze tu wrócę
Stary 2009-03-30, 21:00   #4372
gosica502
Wtajemniczenie

Urodziła moja przyjaciółka silami natury!! Córeczkę!!! 2 kg i 40 cm.. Malutka ale powinno byc dobrze.. Jejku rece mi sie trzęsą
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 21:03   #4373
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
zmniejszają
cóż za bogata wypowiedź

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
U siostry nie przyszło 20;/ I też niby mieli być ale nie przyjechali. Fakt faktem na drugi dzień dziecko miało komunię, ale powiedzieli, że przyjadą a nie przyjechali.
no to już jest chamstwo wkurzyłabym sie na takich ludzi... jak nie mają zamiaru być to niech powiedzą "nie" i już! a nie takie potem akcje

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Urodziła moja przyjaciółka silami natury!! Córeczkę!!! 2 kg i 40 cm.. Malutka ale powinno byc dobrze.. Jejku rece mi sie trzęsą
wow co za szybka akcja porodowa dopiero pisałaś że jedzie na porodówkę a tu już dzidzia na zewnątrz- malutka to i szybko wyszła a 2 kg to mało ale będzie zdrowa- szwagierka mówiła że ważyła mniej niż 2kg jak sie urodziła i zdrowa jak rybka przynajmniej zdrowo wygląda no to zostałaś ciocią
Stary 2009-03-30, 21:03   #4374
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
taaaa pytaj się mnie jak on sam nie wie 4 tygodnie przed zaręczynami jeszcze chciał się jej pozbyć i niech już więcej mu dupy nie zawraca ale najwidoczniej jedna osoba mu niezłe pranie mówzgu zrobiła i kazała się żenic teraz ta osoba gryzie się z myślami bo widzi jaki szacunek ma pan narzeczony do narzeczonej ale ja powiedzialam sobie z tżtem ze nie będziemy się wtracać choćby nie wiem co mimo że aż się krew czasem gotuje jak widzimy to na wlasne oczy co się wyprawia...
tu w podtekście doczytać chyba można "Mother of the Groom"???
I to niby ma uszczęśliwić i jego i tą dziewczynę? Życie ze sobą na siłę? Kurde... Aż żal myśleć... Nie dziwota potem, że tyle rozwodów, itd...
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja tak samo. Od zawsze wiedziałam, że ślub w 2010, tytuł mi lata i powiewa, bo juz sie artystycznie wyraziłam w tej części

nie podobaja mi się te okrągłe, te płaskie, które wkleiłaś później sa ładniejsze.

po nich sie ponoć ciągle sika

Boziu, ja jak odstawię, to też tak mam nimfomanka normalnie
Cytat:
zmniejszają
Tak, tak to prawda! Na początku przez rok, jak brałam, to popęd mis ie zwiększył, a teraz niestety maleje, a czasem zanika ;/ Musze z ginem pogadać. Od 2 lat Cilest biorę, może zmiana czy coś...
Cytat:
:brawo: super! Gratulacje dla koleżanki Zdrówka dla maleństwa!

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-03-30 o 21:04
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 21:04   #4375
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
moje kitki jak byly mlode to w zyciu by na rekach nie siedzialy. wlasnie tez najchetnie byly glaskane ale stojac na podlodze ale na starosc wszystko zmienilo sie o 180 stopni. Benek jest teraz pieszczochem jakich malo. jak siedze to mi na glowe wchodzi zeby sie przytulac

to moj Ben nawet nie tyle komunikuje ile wchodzi z hukiem (jak otwiera drzwi to z takim rozmachem ze otwieraja sie na osciez prawie uderzajac o sciane ) i wielkim krzykiem. a jak wraca ze spaceru to leci od balkonu przez cale mieszkanie i sie drze
Chciałabym to zobaczyć
Ciuńka sama siew sumie wychowuje więc nei ma jej kto pokazać, że drzwi da sie otworzyć Moja ciocia ktora pod Wawą mieszka ma całe stado kotów (swego czasu bylo ich 12) Gdy ja bylam w Wawie na tym zabiegu co to pamietaci ze byl, mieszkalam u niej przez jakiś czas
Ciocia do mnie mowi pamietaj zamknij drzwi zeby ci koty w nocy nie wlazly
No to myslalm ze wystarczy na klamke budze sie nastepnego dnia rano a tu dwa koty mi prawie na glowie leżały a trzeci ofukal mnie jak śmialam go obudizć ruszajac nogami
W ogóle jakie cwaniaki Budzisz sie w środku nocy a tu z pólki na przeciwko patrzą na CIebie takie wielkie kocie ślepia
Zakomunikowałam TZ że skoro poszłam na ustępstwo względem 2 garaży to on pójdize na ustępstwo wzgledem posiadania przez nas kota.
Jest marzec.. i koty linieją... ostatnio jak wróciliśmy od Ciuni, TZ miał każdy milimetr swetra we włosach.. mimo, że kazalam mu zdjac go i powiesic w przedpokoju..To jest niestety argument przeciw .. ale nei dla mnie... kociki są takie słodkie i takie przebojowe, żenie ma co się zastanawiać
Ja tylko powiem tyle, wzielam na spacer 2 psy rzeczonej juz cioci, i kot wybral sie razem z nami.. oczywiscie caly czas komunikowal ze idzie i ze nalezy na niego uwazac (wlasciwie to nawet byla ona.. ale nie pomnę jej imienia teraz ))
uwielbiam kociki
Stary 2009-03-30, 21:05   #4376
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
zmniejszają
Cytat:
no i super!! ale faktycznie maleństwo.. niech więc teraz zdrowo rośnie

ja uciekam juz spać bo jestem jakoś wykończona... buziaki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 21:09   #4377
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
To już jest chamskie kurczę ;/ czy tak cieżko powiedzieć, że się nie przybędzie! Przecież PM płaci za gości! Ludziska! Normalnie jak mi tak zrobią, to ich pomorduję gołymi rękoma!
Stary 2009-03-30, 21:12   #4378
kubusewa
Zakorzenienie

CO do tabsów i ich wpływu na pożądliwość, no to ja nie stwierdziłam u siebie niczego takiego Ani na mnie to w jedna ani w drugą nei działało
Za to ostatnio zauważyłąm, ze coraz częściej to ja zaczynam .. że tak powiem zabawę..TŻ-owi to na rękę wiadomo, ale mnie to lekko zszokowało jak juz po wszystkim sie zorientowalam

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
To już jest chamskie kurczę ;/ czy tak cieżko powiedzieć, że się nie przybędzie! Przecież PM płaci za gości! Ludziska! Normalnie jak mi tak zrobią, to ich pomorduję gołymi rękoma!
Czy ja wiem czy takie chamstwo
Moja koleżanka któa juzmiałą wesele mówiłą mi, że jak się robi wesele na 120 osob to trzeba sie liczyc z tym, ze w toku zapraszania 10 osob odmowi juz na wstepie a drugie 10 w ostatnim okresie przed samym weselem
Nie moqwie ze to potwierdzoan regula.. bo i w sumie az tak wielu wesel nie odiwedzialm, ale tak mniej wiecej to podobno procentowo wychodzi
takze ja jestem nastawiona na 100 osob (oprocz nas )
Ale fakt jest faktem po swińsku się zachowali
Ok można uznać, że nie chcieli dziecka męczyć przed tak wazna dla niego poniekad uroczystoscia, ale w sumie nigdzie nie jest napisane ze nalezy siedziec do bialgo rana.. no przeciez mozna posiedziec np do 22 czy 24 no i pamietac ze ograniczenie alkoholu jednak tez nalezy zachowac...
chyba ze to taka czesc rodziny, ze woleli nie kusic losu (zeby np tatus dziecka nie stal na kacu w kosciole )

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-03-30 o 21:14
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 21:17   #4379
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
ja przytyłam po tych, które mają najmniejszą dawkę, chyba nie ma dla mnie ratunku
Harmonet? Moja siostra brała. Nie przytyła, ale zmieniła potem na Yasmin, bo po Harmonecie źle się podobno czuła.

Cytat:
Musze chyba też zawitać do dietetyka ehh
Jozia, to pewnie te nerwy związane ze stażem czy pracą. Ja przed maturą to schudłam kilka kilogramów, mimo że jadłam dużo czekolady.

Cytat:
mi nic tabsy nie zmniejszyly... czasem mam wrecz wrazenie, ze zwiekszyly
A Ja nie wiem jak na mnie Yasmin podziałał. Na samym początku mi się wydawało, że mam jeszcze większą ochotę, bo się czuję taka pewniejsza, że nie będziemy rodzicami i możemy szaleć. A teraz mi się wydaje, że mnie trochę ostudzają, bo jak mam okres (czyli w przerwie od tabletek) to mi się tak chce zawsze do TŻ przytulać ale jak tak sobie pomyślę, to już sama nie jestem pewna czy ta ostatnia moja oziębłość, to efekt tych hormonków, czy tego że mam więcej na głowie i jakoś tak bardziej jestem zabiegana i już mi się nie chce fikać chyba ze zmęczenia.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 21:20   #4380
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
CO do tabsów i ich wpływu na pożądliwość, no to ja nie stwierdziłam u siebie niczego takiego Ani na mnie to w jedna ani w drugą nei działało
Za to ostatnio zauważyłąm, ze coraz częściej to ja zaczynam .. że tak powiem zabawę..TŻ-owi to na rękę wiadomo, ale mnie to lekko zszokowało jak juz po wszystkim sie zorientowalam

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Czy ja wiem czy takie chamstwo
Moja koleżanka któa juzmiałą wesele mówiłą mi, że jak się robi wesele na 120 osob to trzeba sie liczyc z tym, ze w toku zapraszania 10 osob odmowi juz na wstepie a drugie 10 w ostatnim okresie przed samym weselem
Nie moqwie ze to potwierdzoan regula.. bo i w sumie az tak wielu wesel nie odiwedzialm, ale tak mniej wiecej to podobno procentowo wychodzi
takze ja jestem nastawiona na 100 osob (oprocz nas )
my jakoś zawsze mamy tak, ze zaczynamy równoczesnie - z reguły jak tylko zamkna sie drzwi od mieszkania Ciekawe czy tak będzie jak będziemy razem mieszkać
Ja w ogóle dziś miałam jakiś porno dzień, bo się nie mogłam na ćwiczeniach skupić, bo jedno mi w głowie było

To jak ja mam sto osób to mi z dziesięć odmówi?Tzn. my chyba zaprosimy ponad stówkę, jakoś tak wyszło, nawet nie pamiętam. Policzymy jak trzeba będzie zaproszenia kupować.

A wiecie co - schudłam 1,8 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości