![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnio testowałam cz.II
A ja dziś test porównawczy :
Habanita - jak zwykle, piekna zmysłowa i ciepła, a na drugiej łapie Tabu - ma coś podobnego w sobie do Habanity, ale nawet jej do pięt nie dorasta, płaski przy niej okropnie i drażniący, jakąs nutkę cytrusową w nim wyczuwam nawet. |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Szef ds. Wymianek
|
mialam trzecie badz czwarte podejscie do Poison. tak jak wszystkie pozostale Trucizny bardzo lubie, tak w/w mnie dotad odrzucala (...) gdy bylam z kims w perfumerii, to podtykalam te perfumy temu komus pod nos z komentarzem: "zobacz, niby drogie perfumy, a jak potrafia smierdziec!" - ba, chyba nawet pisalam o Poison w watku o smierdziuchach i inszych takich...
no i przyszla kryska na Matyska - ostatnio mnie cos tknelo i blotterek spryskalam przedmiotowym zapachem, wlozylam do kieszeni plaszcza i wyjelam dopiero w domu. i coz poczulam? cos... intrygujacego, zaiste ![]() jakze sie ladnie rozwinal ten zapach, teraz znow go wacham i wacham. na pewno juz smierdziuchem bym go nie okreslila. po prostu teraz bede dumac. i dumac. i dumac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
A mówiłam Ci
![]() Ja w nim czuję suszone śliwki i goździki - stąd Poison (kolokwialnie zupełnie niestosownie) kojarzy mi się z Wigilią. |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Szef ds. Wymianek
|
ano mowilas mi
![]() sliwke czuje, jak najbardziej, jak jeszcze dluzej bede wachac, pewnie i gozdziki sie ujawnia ![]() a o tym zapachu mowi sie ponoc, ze to klasyczny killer - wiec cos jednak z ta trucizna na rzeczy jest ![]() ps dlaczego niektore slowa w moim poprzednim poscie sa popodkreslane i zawieraja jakies odnosniki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Ja nie widzę żeby było popodkreślane, ale podejrzewam, a właściwie jestem pewna, że ten "genialny" pomysł to odnośniki do reklam.
Lekarstwo na to jest jedno - Mozilla Firefox (właśnie eksploatuję; no,ściśle mówiąc to pewnie jest jeszcze parę innych reklamobójczych przeglądarek). Na firmowym pececie z, a jakże, Internet Explorerem, odnośniki w wizażowych postach jak najbardziej były. Żeby nie było OT to Very Irresistible testowałam i całkiem fajnie było ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-03-27 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Szef ds. Wymianek
|
hmm, Aniu, ja uzywam Mozilli wlasnie^^
wkurzaja mnie te podkreslenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
A to widocznie Niedźwiedź poblokował wszystkim reklamom dostęp, zawsze się chwali że nasz komp najlepiej na świecie zabezpieczony.
Ale są pozytywy, widzisz zaczynasz dostrzegać coś w Poison, kto wie, jeszcze rok - dwa i może własna flaszeczka...? Bo ja też początkowo uważałam że Poison śmierdzi i w ogóle w życiu Karola, a jednak w końcu je nabyłam. Ale zaznaczę że tylko na 30 ml miałam ochotę, gdy MP i PP mogłabym setkami (ml) kolekcjonować. Jeden do którego nie zdążyłam się przekonać (i chyba już nie zdążę, bo wycofany) jest Tendre Poison. Znasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Szef ds. Wymianek
|
rok - dwa? coz, jak jeszcze sie wiecej powwachuje (jest w ogole takie slowo? koncowka brzmi dosc niecenzuralnie
![]() ![]() tak, ze, Aniu, jak widzisz, potwierdza sie powiedzenie, ze od nienawisci do milosci jeden tylko krok ![]() ![]() choc kolejne testy bylyby wskazane ![]() nie, nie znam Tendre, czytalam jeno o tym zapachu na KWC, na jego obecnosc w perfumerii juz sie nie zalapalam. a duzo stracilam, Twoim zdaniem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Nie, ale ja byłam na tym etapie że stwierdziłam że TP to śmierdziel, potem go znikło. Zastanawiam się czy moje zdanie wyewoluowałoby tak ja w przypadku Poison klasycznego gdybym miała sposobność dalszych testów.
Zapach z tego co pamiętam był bardziej "zielskowaty", takie Chanel No. 19 ale jeszcze ostrzejsze...cóż pewnie nigdy się nie przekonam, bo kupować w ciemno to ja go nie zamierzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1063 |
Rozeznanie
|
Ja też używam liska i u mnie ani jedno podkreślenie się nie przemknie. Oprócz Adblock Plus zainstalowałam także Adblock Plus Filter Uploader, Adblock Plus Element Hiding Helper i Adblock Filterset.G Updater. Skutek: żadnych podkreśleń, żadnych reklam i ukryty pasek szybkiego menu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Rozeznanie
|
COS - ładne. Naprawdę ładne. Jak maleńkie smoczątko Cartiera (edp). Wyczuwam podobieństwo. Wspomnienie chińskiej gumki. Cynamonu nie wyczuwam. Zapach bez ogonka, ale bardzo trwały. Trudno wyodrębnić poszczególne nuty. Warto kupić, bo noszenie go to przyjemność
![]()
#1065 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio? Hmm.. XX Nice , Premier Jour...
![]() Premier Jour zdecydowanie stał się moim faworytem^^ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 |
Zadomowienie
|
Hypnotic Poison - takie kokoski, które potem gdzieś znikają i zostaje jakiś taki lekko babciny zapaszek. Choinka zapachowa do auta. Nie brzydki, ale absolutnie mnie nie urzekł.
Ange ou Demon - Ładny, nie mam mu nic do zarzucenia poza tym, że nie robie wrażenia, nie urzeka, nie jest wyjątkowy - ot po prostu ładne perfumy.
#1067 |
Zakorzenienie
|
Etro Musk -rozczarowanie na calej linii,oczekiwalam zupelnie innego pizma a dostalam.....pierwsza aplikacja i roznosi sie zapach czegos ostrego,kwasnego-przechodzi w wilgotna nute,ktora przywoluje zapach mokrej ziemi
![]() ![]() O wiele lepiej prezentuje sie White Musk TBS ,TdO,Jovan Musk czy chocby Avon Soft Musk.
#1068 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Testuje wlasnie moje kochane osobiste wlasne Neroli Annick Goutal
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę wyczuwasz podobieństwo do Smoczątka? Muszę powąchać pod tym kątem, bo nigdy mi się tak nie przyrównało. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiedziałam gdzie umieścić tego posta więc dam tu bo niejako z testowaniem jest związany.
Dziewczyny (i chłopaki), jeśli jesteście zainteresowani przetestowaniem zapachów Czech&Speak tona ich stronie można całkowicie bezpłatnie zamówić próbki zapachów (przesyłka też bezpłatna ![]() ![]() EDIT: właśnie zauważyłam, że parę postów wyżej Klystianek już o tym pisał. Ma się ten refleks ![]() Edytowane przez soulie Czas edycji: 2009-03-31 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
grozi wypollizowaniem
|
no czech&speak strona
http://www.czechandspeake.com/
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-31 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() stestowałam 88 powiem krótko-kicha ostatnio testowałam też: cedarwoodtea- skisłe,kwasne coś co może było kiedyś drewnem l'eau Trois- matko boska ratuj ![]() ![]() pijęęęęęekny, pijęęęękny ![]() ![]() ![]() i co ja teraz zrobię? ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-31 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
grozi wypollizowaniem
|
tak to dramatycznie zabrzmiało, bo mi mozille wywaliło
![]() dodam jeszcze że posiadam próbkę z odlewki z flaszki Sab...czy jakoś tak...w każdym razie wersja zdecydowanie jest bezgrzybowa i tak makabrycznie pieknie drewniana ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-31 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-03-31 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Rozeznanie
|
Testowałam dziś dogłębnie i wnikliwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.