|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
nydee , nieliczylamwcalesie , Miluuu , turkusek , Little Ballerina , Judyska , kamisha , Onax3 , Kamma1507 , papergirl , chocolatelady xDJakJaCieLubiexD , powinnam , comeintomydream , zakichanakrolewna Diva069 , lovers2friends , neee , Devileek , peculiarity , rebellious TAK , no przyznaję się .. jestem złodziejem waszych opisów ! < 33 ^^ jesteście nieprawdopodobne ! <33 _________ PANNAMALA - wszystko tylko nie ty. opisy .. ślicznie - beznadziejne. ale to tylko takie moje zdanie ! ; ** - buźka ! ;// ____________ mrr , dziewczynki mam prośbę.. mnie jarają opisy taki , no zachęcające. ;d takie idealne do sytuacji że jestem pewien boy. i żeby go tak zachęcić , tak poflirtować czy coś. * znów tak ładnie kłamiesz o miłości. * nie wiem czemu wiosna pachnie tobą. * zgubiłam się w twoich oczach. * chcę żebyś mnie ugryzł , oo tu - za uszkiem. * nawet w snach nie jesteś idealnych. * ciągle mam nadzieje że ty istniejesz. * myślałam że twoja miłość boli mniej. |
|
|
|
#1952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby nie zabrakło nigdy naszych wspólnych chwil. przy Tobie na koniec świata, z Tobą iść przez wszystkie moje lata. wiesz, chyba tak naprawdę tylko przy Tobie czuję się bezpieczna. kocham każdym moment, gdy mogę być przy Tobie. może coś.;] a teraz ja mam prośbę. czy macie coś o tym,że mimo, iż straciłam nadzieję, że z tego coś wyjdzie, on zaczął na mnie patrzeć, zerkać i się uśmiechać.? |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
postaram się pomóc
oj.chyba jednak nie pomogłam ale się starałam ![]() _____
|
|
|
#1954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-I choć nadzieje już odeszła i myślałam że nie czuje nic to serce znów zabiło -Nie ważne co było, dziś nasz wzrok znów się spotyka... -Kocham ten stan... kiedy na mnie zerkasz ![]() -I może jeszcze nie wszystko stracone... jeszcze tli się promyk nadzieji ![]() Przepraszam że tak kiepsko ale jeszcze śpię może coś się przyda
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję. **; ja Cię również uwielbiam.. hm?! powtarzam się?! ajj to nicc. ;di co do prośby *; z Tobą mi do twarzy. Ty mi dajesz promień słońca w pochmurny dzień. moje szczęście pachnie Tobą. -znów to robisz.! -co?! -mącisz mi w głowie. <33 you will be a prince, and i will be a princess. chciałabym schować się w Twoim zielonym swetrze, czuję się w tedy taka bezpieczna. niezaprzeczalnie i bez odwołania zajmujesz miejsce w moim sercu. myślę o Tobie mniej więcej 60 razy na minutę. <3
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
- Uważaj na mężczyzn w sandałach i skarpetkach-nigdy nie wiadomo co im jeszcze do głowy przyjdzie
![]() Nie mogła się zwierzać temu, który ją kochał i którego ona kochała. Bo każdy dba tylko o siebie. I tak naprawdę każdy jest sam, a miłość to tylko urojenie... Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radością. Bo ja lubię do Ciebie pisać. Z różnych powodów. Między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedziała, że myślę o Tobie. To dość egoistyczna pobudka, ale nie mam zamiary się jej wypierać. A myślę dużo i często. Właściwie myśli o Tobie towarzyszą mi w każdej sytuacji. I nie masz pojęcia, jak bardzo jest mi z tym dobrze. A przy okazji wymyślam różne rzeczy. Z którymi też przeważenie jest mi dobrze. Bo bardzo wysoko cenię fakt, że zaistniałaś w moim życiu. Ostatnio zresztą trudno używać słów takich jak "cenię". Ostatnio czasami wydaje mi się, że słowa są za małe. Dlatego dziękuję Ci. Dziękuję Ci z całą powagą i nieuchronnym lekkim wzruszeniem za to, że jesteś. I że ja mogę być. - a czy wytrzymasz ze mną? - nie wytrzymam bez Ciebie ! Chciała tylko się przytulić nie miała ochoty na wielkie uczucie. nie chciała słyszeć kłamliwego "kocham" nie wierzyła już facetom. chciała tylko się przytulić[!] Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia... Beztulność. Bezcałujność. Bezmiłość.
|
#1957 |
|
Rozeznanie
|
Rzadko tu bywam, rzadziej coś daję, ale chyba coś znalazłam teraz ;]
' W głowie mam tyle chwil, które Ty dajesz mi. ' Najpiękniejsze są dni, kiedy wiemy co bije w nas ... ' Uśmiech na Twej twarzy najlepsze na chorobę ... ' Kilka wersów, kilka zwrotek... W nich zawarta jest dojrzałość. ' To uczucie we mnie płonie jak płonący znicz na grobie. ' Chcę byś zawsze mnie kochał. Kiedy słońce zgaśnie, kiedy księżyc wzejdzie. Kiedy będzie gorzej, kiedy będzie trochę lepiej. ' Nie wyrzucaj mnie z myśli. ' Postawiłeś poprzeczkę. Ja ją przeskoczyłam. ' Będę trwać z Tobą do końca. ' Kiedy będę za daleko, będę zawracała.
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
mmmm . ( ;
tyle pochwał . strasznie mi miło . niewieotymnikt , ja również często podkradam . ! <3 uwielbiam nydee , czuję się podwójnie wyrożniona . ;* od jednej z najlepszych . agattee , <3 naj AnnWroc , własnie o to chodziło . ! Wpadaj częściej ! ;* __ najważniejsze to mieć coś , co trzyma nas przy życiu . Nawet jeśli nazywasz to piłką i kawałkiem siatki . mogłam to przewidzieć , wychodząc z domu niebo płakało . Za chwilę dzieliłam jego stan . Krzyczał, że wolność domem jest E.E. Cummings kiedyś napisał, "Być nikim ale sobą, w świecie, który robi wszystko co w jego mocy, dniami i nocami, by zrobić z ciebie przeciętniaka..." , oznacza to walkę w najcięższej bitwie w jakiej dane było walczyć ludzkości i która nigdy się nie skończy. Dopóki walczysz , Twoje marzenia są bezpieczne . - Zrobiłabyś dla mnie wszystko ? - Nie wszystko . - Nie ? To czego byś nie zrobiła ? - W przyszłości , nawet gdybyś nie wiem jak mnie prosił , abym przestała Cię kochać . Nigdy bym tego nie potrafiła zrobić .
|
|
#1959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyglądamy wspaniale, ale myślę, że razem wyglądalibyśmy lepiej. Zapewne nie będą takie, jakich oczekiwałaś, ale nie mam weny ostatnio. No i tak, żeby nie było, że udaję, że prośby nie widziałam.
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() opuszczam was na jakis czas ;* zobaczyć możecie mnie na dziewczyny od opisów ;**!ukryj mnie przede mną..
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
zakochana w promykach słońca...
takie banalne wiosenne życzenie... na dachu świata jak najbliżej nieba... porwana przez wiatr, lecę wśród marzeń...
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
ja niektórym użytkownikom proponuję jeszcze mniejszą czcionką pisać...
...przyjdź nie zwlekaj... od wielu dni czekam... Zrozumiesz jak bardzo tęskniłam gdy tylko dotrę do Twych ust. "Mógłbyś mnie tak od czasu do czasu wywieźć gdzieś na randkę do lasu..."
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
Miluuu ; okradłam Cię ! ;*
Jak much i muszka, takie dwie połowy jabłuszka. Co Ty na to? Mrr, Skarbie, tutaj jestem. może ty zostaniesz moją muszką ? ;* *czy walczyłeś ze mną równie długo jak z tym kolesiem w CS ? *zajmuję Ci tylko jeden megabajt w twoim milionowo gigowym serduszku. *zawiesiło mi się serce , zresetujesz ? *chyba już wyczerpał się limit twojej prawdy ! *masz ograniczone uczucia. *znikasz tak szybko jak sople lodu za oknem. *pojawiasz się wtedy kiedy jest ciemno , a ja wiesz że ja niedowidzę. *statystycznie każdy koleś to dupek. *zauważyłam twoje oczy nawet w dzisiejszym rosole. |
|
|
|
#1964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grzybaskuu Ciebie też często okradam =*a co do proźby. chodź wciągne Cię w mój idealny świat kochanie. jestem jedną z tych ,które nie pakują się w związek na stałe tylko lubią flirtować bo flirtować lubią niegrzeczne dziewczynki. poflirtujemy kochanie? nie umiem nic wymyśleć. ![]() ________________ - Puk Puk ! - Kto tam? - Miłość. - Spier.da.laj bo ranisz ! mogłeś zobaczyć po mojej twarzy, że byłam cholernie odurzona Tobą . zakończmy te grę w udawanie uczuć . mam Ciebie, jesteś mostem jedynym niespalonym . wszędzie za mną wlezą, znajdą, zasypią pretensjami . Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2009-03-31 o 15:02 |
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
oj, chwilkę mnie nie było, a już moje posty poszły w zapomnienie ![]() ![]() ** co się tak na mnie patrzysz jakbym Ci ciastko obiecała? banalnie kończy się ten dzień, nudnawy film i coś na sen niedostępna prawda, ukryty sekret, mała tajemnica. Ty. tracimy czas, ratuję patataje. więc nowocześnie terroryzuj, romantycznie hipnotyzuj mnie ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem rycerz bez królewny jest jak hot dog bez parówki ![]() będę linczować Cię za błędne odpowiedzi nie byłabym taka, gdybym była inna Kochanie, jesteś teraz Fucking by me, not by Chanel. jesteś tak bardzo nikim, że czujesz się kompletnie wszystkim |
|
|
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko - oj , jestem nowym złodziejem twojej twórczości. <3
___ co się tak na mnie patrzysz jakbym Ci ciastko obiecała? ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem zakichanakrolewna - *apsik* JUŻ KICHAM PRZEZ CIEBIE ! <3 twoje opisy są świetne , no ! ;* - masz , masz wenę ! ; *** ___ poflirtujemy kochanie? *** *ty kochasz tak nagle ! *nigdy nie mówisz co czujesz. *marzę i marznę bez ciebie. *tylko Cię gryźć , gryźć .. *smakujesz mi wiosną , kotku ! ;* *lubię słońce , wiosnę i Ciebie. *za oknem +5 a ja jeszcze Cię kocham. *muszę zasadzić na wiosnę coś naszego. |
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie - dziękuję Słonko. natomiast wiesz, że jestem wielbicielką Twojej twórczości
love <3 co do prośby:*Razem na dobrze. A nawet bardzo, nie sądzisz? *Tylko przy Tobie czuję się tak idealnie. Wiem, że gdybym była cała rozczochrana, brudna i chodziła w worku to i tak byłabym dla Ciebie piękna *Nasze dusze tworzą wspólny punkt *To siedzi w nas jak szósty zmysł *Na co dłużej czekać? *tylko i wyłącznie TY *z chwilą wschodzącego słońca, czuję Cię tak bardzo w sobie GRZYB - oj. dziękuję bardzo za wyróżnienie. dosyć często CIę okradam Maleńka <3 prośba:*nastrajasz mnie coraz bardziej *mam coraz więcej fantazji związanej z Tobą, co na to powiesz? *Chętnie zjadłabym Cię, najlepiej widłami *Daj mi siebie całego *Na co czekasz, mój Drogi? *Ależ z Ciebie wyjątkowo przystojny dupek ~~~~~~~~~ Przepraszam, czy to Twoje serce? Leżało rozdeptane, pogniecione i brudne na korytarzu, może jeszcze da się je naprawić Czas usiąść i się po prostu uśmiechnąć A w międzyczasie pojawisz się Zjedz trochę cukru, jesteś niewystarczająco słodki Czy każdy jest zahipnotyzowany Tobą aż tak jak ja? Dziś to TY jesteś fałszywy Wszyscy mówią, że jesteś jedyny w swoim rodzaju. Ale z nich idioci Ciebie już nie ma, a życie mimo to trwa dalej… Jestem jedną z osób, która poznała Cię całkowicie. Mój pech _______________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#1968 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję najmocniej kochana <33 miło, że okradamy się nawzajem co do Twojej prośby :![]() - bądź. a to będzie znaczyło więcej, niż wszystkie skarby świata. - podobno faceci zawsze zastanawiają się, czy nam na nich zależy. Ty już nie musisz nad tym myśleć ;* - Twoja osoba uzależnia jak nic na tej ziemi. - bo ja Cię bardziej niż lubię. - bo każdy dzień z Tobą to kolejny stopień na drabinie nieba. - jechałam autostradą miłości. trafiłam w ślepy zaułek. Ty byłeś na jego końcu. - wyjątkowe miejsce w moim sercu. - jesteś jak słońce w pochmurny dzień. - bo z Tobą nawet pech jest słodki. chyba nie bardzo ![]() Cytat:
łah, to cudownie dziękuję bardzo <33co do Twojej prośby : - nie wiem, czy wiesz, ale jesteś podobny do mojego przyszłego chłopaka. - wprawdzie jesteś TYLKO facetem, ale wiesz... możesz być moim. - pilnie poszukuję nauczyciela francuskiego. piszesz się na to ? tylko tyle ![]() Cytat:
dziękuję Ci miło się czyta takie rzeczy i tym wyżej nie mogłam się oprzeć <33________________ są takie noce, przyjacielu, kiedy świat się kończy. świat odchodzi i zostawia nas z rozszerzonymi źrenicami i bezbronnie opuszczonymi rękoma. to było jak jazda limuzyną, a ja lubię jeździć porysowanymi samochodami z facetami, którzy mają kwas solny w żyłach zamiast krwi. jest taki moment, kiedy ból jest tak duży, że nie możesz oddychać. to jest taki sprytny mechanizm. myślę, że przećwiczony wielokrotnie przez naturę. dusisz się, instynktownie ratujesz się i zapominasz na chwilę o bólu. boisz się nawrotu bezdechu i dzięki temu możesz przeżyć. może by tak poddać duszę chemicznym środkom. a do mózgu podpiąć prąd. może by tak.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-31 o 15:41 |
|||
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm co do prośby : Jedyny sposób, żeby uwolnić się od pokusy to jej ulec. czy wiesz co czuje gdy spoglądasz w oczy moje? pokaż mi granice, a ja nauczę cię je przekraczać. czary mary, hokus pokus pokaż mi tych parę pokus . wplątałeś się w moje myśli . Pokaż mi niebo, a wtedy ja będę tęczą gdy otworzysz swe oczy I wish I was your favourite smile,/Chciałabym, żeby mój uśmiech był twoim ulubionym. moze cos podpasuje ? ;*_____________ Zapominasz, że ja też mam oczy. Widzę to co ty, choć odbieram to inaczej. czemu ten czas tak szbyko mija? odpocznijmy. zapomnijmy. Na zawołanko z jego ust Kłamstewka parami biegną w świat. Fizyczność jego żałosna jest A w główce równie nie ciekawie. Wszyscy chcemy coraz więcej Coraz więcej mamy Tym jesteśmy, na co nas stać Nowe rzeczy i pieniądze Po to zdobywane Żeby z wyższej półki móc brać Marketem świat Człowiek pustostanem
|
|
#1970 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
marka na pokaz tych co źle czytają nazwy
life is brutal- ja mam to gdzieś i coraz mocniej wiąże każdy nowy koniec z końcem nie oddzwonię do ciebie pewnie wcale jestem palcem w twoim gardle zmuszę cię do rzygania
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-31 o 15:49 |
||
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się baaardzo <3
* * Ty jesteś jednym, a ja drugim końcem nie dotykać! Jestem jak Marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez... Jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów... Jestem jak speed - nie dam Ci zasnąć do rana... Jestem jak heroina - gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej... Jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym... Jestem jak toulen - zjadam parę Twoich wyrazów... Gdy jesteś blisko mnie jestem jak crack - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię... a jakby tak sprawić, by ziemia stała się niebem? o tak, chciałabym nic nie czuć produkujemy iluzje, bez szans na spełnienie moja codzienność mnie zmienia pierwszy podmuch wiosny budzi lęk a w mej głowie już rosną fiołki nie mam siły na zabawę w miłość masz mapę? zgubiłam się w Twoich oczach otwórz oczy i pokaż chłodny świt szedł ulicą gdzieś życia mego sens - chyba na coś się zagapił... kochanie czemu szepczesz? fałszywy jęk świata bez bohaterów nie potrzebuję terapii! przecież zawsze suszę włosy w piekarniku! ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-31 o 15:51 |
|
|
|
#1972 |
|
Rozeznanie
|
nieliczylamwcalesie -
<nie wierzy> dziękuję GRZYB - również dziękuję ![]() co do próśb: przepraszam Kochane, ale nie dam dzisiaj rady. wybaczcie. _______________ zmusiłam Cie do złamania tylu zasad. miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię. hej chłopcze, jak leci.? masz w sobie więcej niż pragnę. potrzebuję mężczyzny, który zapanuje nad wszystkim. życie zwykle różni się od marzeń.
|
#1973 |
|
BAN stały
|
nieliczylamwcalesie . dziękuje kochana , ;*** twoje opisy boskie. kradnę nałogowo. co do prośby: Są małe i wielkie światy . a nasz świat jest akurat` ;DD. miłość uskrzydla, uczy latać ... za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata ! A dziś Cię kocham o całe wczoraj mocniej. Z nim można zjeść ten głupi księżyc z sera i zrobić drugi. Piękniejszy. To stan umysłu co jest blisko kalifornii. I my wpatrzeni w siebie..Niepowtarzalni.. Zaczarowani. ciemne oczy i uśmiech tak słodki, że powinni tego zabronić. Bo jesteś światełkiem na lepszy dzień Nocą prowadzić Cię chcę . On. jest ze mną cały czas. zna tajne przejścia. do gwiazd. <3 Szczęśliwa bo mam ciebie! <3 Jakoś tak zachłysnęliśmy się szczęściem. Tonę w Twoich oczach. wszystko bym dla niego zrobiła. byłabym grzeczna.. przez chwile. Chowam twoje spojrzenia do kieszeni cytrynowej sukienki. ______ Jej piękny uśmiech podnosi ciśnienie. uważaj, bo jak marzysz to zamykasz oczy. bo prawdziwe marzenia to takie, o których nie mówimy głośno. Przez całe życie tak było. Ja o wszystkim dowiadywałam się ostatnia. I tym razem nie stało się inaczej. Wszyscy w mieście już dawno o tym trąbili a mi nikt nie powiedział. Kiedy się dowiedziałam byłam tak okropnie zła.. bo okazało się, że nie ma żadnego skarbu na końcu tej pieprzonej tęczy . ! |
|
|
|
#1974 |
|
Przyczajenie
|
potzrebuje czegos...w stylu "Kochaj mnie...jakby swiat sie skonczyc mial" cos takiego nie typu ze JA kocham..tylko dla tej drugiej osoby zeby ona pokochala...
)i kochala...najlepiej jak by to bylo z piosenek moze jakas fajan podrzucicie![]() cos ode mnie... nikt się nie dowie, nie zmienimy więcej Cały świat trzymam w moich dłoniach.. Dobrze wiem kiedy kończy się niebo tak bardzo trudno zauważyć gdzie kończy się życie, a zaczyna się sen I nie zatrzyma mnie nikt choćbym miał być sam lubisz to, nie udawaj że jesteś niewinna nogi jak za piętnaście trzecia na zegarku lubię patrzeć ci w oczy gdy przy mnie tańczysz nie myśl o jutrze, liczy się dziś, do góry głowa zróbmy to tu i teraz, 100% spontan
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
fuck off - tyle na ten temat
patrzę na ciebie oczami litości ty radioaktywny mutancie |
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;**
` Moja wiara w Ciebie zanikła . To, co dla Poczwarki jest końcem świata reszta świata nazywa Motylem. Szepty zawieszone na końcu języka. Patos artykulacji. Wyjdź. ;* Macie moze coś w swoich zbiorach o tym.. ze zostalam zraniona, ze ktos mnie oklamał... bo z kims prawie chodziłam a ze mna jeszcze nie skonczył a ma juz inna i mi sie nie chce przyznać, ze kręci z inną tylko robi i robi.. mi nadzieje :/:/ ??;* Proszę
|
|
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
kradnij na zdrowie Cytat:
dziękuje . przemiło mi nie zatrzyma mnie nic, idę prosto na szczyt .
bo kiedy jestem z tobą czuję się IRIE ! dzień dobry, już Cię nie kocham . taka już ze mnie zła kobieta . ahy i ohy skończyły się pomiędzy nami jak sen . umówmy się, że co było to było . wszystko łatwe, nawet jeśli czuję twój brak . pijemy z tego źródła, które nigdy nie wyczerpie się będzie dobrze nigdy nie będzie źle. patrze na niego jak na nie najlepszy film . mieścisz mi się pod paznokciem, właśnie . chcesz, to znikniesz pod moją podeszwą . standardowy rozmiar . im większy się sobie wydajesz, tym bardziej malejesz. mną nie porządzisz zapomnij . tu poczekam na ciebie, żebyś wiedział, że masz dokąd wracać . potrzebuje cię mieć gdzieś, nie przy sobie ale dla siebie . powrót zapisany w definicji ? zapomnij . ruszam z krucjatą, nie jadę z homilią . paradoksalne ekspozycje . nie jedna z trzystu a jedna na milion . promienia słońca więdną. będę tu czekać niech z drzew liście spadną setny raz, bo mogę czekać tu na ciebie nawet setki lat . domy w gruzach legną . jest ładna i cwana, wykorzystuje każdego napotkanego pana . i choć przez wielu jest kochana, to przez życie idzie sama wciąż. ograniczona, jak na łańcuchu pies z kagańcem . liczy to co nosi głowa, bo z wiekiem uroda wyparuje jak woda.
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______________ żółte słoneczniki i orgia fantazji. czy zechciałby pan łaskawie usiąść ze mną na trawie ? słyszałaś spadające gwiazdy są dobrą wróżbą więc wypowiedz życzenie ,kiedy patrzysz w lustro. żałosna dziewczynka,która nie potrafi być sobą '') mam uśmiech przybrany pocałunkiem tańczy nawet mOja dusza. jakaś strasznie poukładana ostatnio,ustatkowana. damy przecież nie tańcza pogo na obcasach ruskie taksóweczki miłości.
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
czuję się jak zagubiona mała dziewczynka w nowym mieście.
śpię by śnić o tobie.. to tylko mała kołysanka by powstrzymać się od wypłakiwania się przed snem w nocy.. Misery loves its company.
|
#1980 |
|
Raczkowanie
|
Kochane miałabym do was ogromną proźbę.
Otóż 25 kwietnia mija rok odkąd jestem z moim TŻ ![]() To dla mnie bardzo ważna data, dlatego byłabym baaardzo wdzięczna gdybyście pomogły mi coś wymyśleć. Proszę. Może: Kee, GRZYB, Paajkaa, Miluuu, Onax3, bananowalska, Marzeniatko, zakichanakrolewna, nydee, Little Ballerina, Kamma1507, powinnam, Devileek, papergirl, kamisha, neee, peculiarity, 12 Stonka. ________
Wiele serc bije dla niej. Pytałam go o obojętność. Wzruszył ramionami. Malowana lala. Słodka jak gorzka czekolada. Między ciszą a czekaniem. Po prostu zapanuj nade mną. Jak on mógł nie zauważyć że skarb odkrył? Zachłanna. Na niego. A może ona pachnie cynamonem? Rozczarowałam Cię czymś? Czy naprawdę jestem aż tak zepsuta? Zobacz. Mamy siebie. ________ -Kochana, doskonale znam to spojrzenie - smutne, nieobecne, pełne tęsknoty za czymś, czego się pragnie ponad wszystko na świecie. I nie mów, że nikt nie widzi, jak uczucie targa tobą i doprowadza do płaczu. Oni nic nie mówią, bo nie wiedzą, co powiedzieć. A czas jest najlepszym lekarstwem, bo to właśnie czas koi ból. Zbyt wiele było smutnych dni. Dni, w których nikt nie wyobrażał sobie, jak miłość może zabijać człowieka. Gdyby nie tamto wydarzenie, nawet nie chcę wiedzieć, jak dziś wyglądałoby moje życie. Zapewne znowu tęskniłabym do tamtej zimy... Zapewne znowu nie umiałabym znaleźć sobie miejsca w tym świecie i chodziłabym w tamto miejsce. -Kochana, na litość boską, przestań! Przestań wspominać, przestań wierzyć, że jeszcze kiedykolwiek będziecie razem! Przestań słuchać waszych piosenek! Uwierz mi, że to nie da ci nic, tylko zaniesie cię na granicę rozpaczy. Oj, nie, to nie są puste słowa, nie wierz mi, ale ja wiem więcej od ciebie. Wiem, co to jest cierpienie i ból psychiczny. Śmiej się, żartuj, przyzwyczaiłam się, nie ufaj mi. Ale z czasem przekonasz się, że cały żal, który nosisz w sobie zostanie przykryty mgiełką, bo przyjdzie moment, w którym nie starczy ci sił, by dalej się buntować. Zapragniesz na nowo zobaczyć świat, będziesz chciała widzieć to, co widzą ci, którzy są szczęśliwi. Tak właśnie, szczęśliwi. Przyjdzie dzień, w którym odnajdziesz spokój. Nie obiecuję ci, że zapomnisz. Nigdy nie zapomnisz, ale nauczysz się żyć z tą świadomością. Będziesz mogła patrzeć na niego i słuchać jego głosu, a później odejdziesz, by pocałować człowieka, który zastąpi jego miejsce... Nie obiecuję ci, że już nigdy nie będziesz o nim myślała. Będziesz, ale ze spokojem... Obiecuję ci, że nauczysz się żyć bez niego. I nie potrzebujesz nikogo, bo sama to potrafisz.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

postaram się pomóc 
ale się starałam

dziękuję. **; ja Cię również uwielbiam.. hm?! powtarzam się?! ajj to nicc. ;d

wystarczy Marzena 
<nie wierzy> dziękuję