Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-31, 16:50   #4441
szana
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
hello
wow super gratuluję i ciesze się, że mogłam pomóc
oj tak,dziękuję jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Tancerka i Szana gratuluję super ocen
dziękuję
a my 17 lipca mamy 5 i pół roczku a tydzień później-rok do ślubu
Kasieńko ale masz fajnie,Tobie ten czas leci najszybciej chociaż ja jestem zadowolona ze swojej daty

Samciu takie złotawe buty by Ci super pasowały gdybyś miała suknie ecru(przynajmniej moim zdaniem) a tak to chyba raczej białe...teraz się też tak zastanawiam do czego te białe buty mogą się potem przydać? tylko na jeden raz mają być?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 16:55   #4442
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a my mamy 21 lipca 8 lat, a 10 dni pozniej rok do slubu
tak sobie wlasnie mysle czy organizowac ta Irlandie na nasza rocznice w tym roku czy lepiej spedzic ja tylko we dwoje w Krk, isc do jakiejs restauracji czy cus ale cos mi sie tak wydaje, ze juz nie potrzebujemy spedzac rocznic tylko we dwoje i chyba fajniej byloby w rocznice posiedziec ze znajomymi na klifie i poimprezowac wieczorem razem gdzies w Dublinie zapytam TZa co o tym sadzi, bo to on jest romantykiem w tym zwiazku

Cytat:
teraz się też tak zastanawiam do czego te białe buty mogą się potem przydać? tylko na jeden raz mają być?
ja na 100% slubnych butow juz nigdy nie ubiore, bo ogolnie mam jakas awersje do bialych butow (a biale kozaczki to juz w ogole )

ehh cos mnie ostatnio st.reet.com napastuje mailami, ze idealnie pasuje do ich kampanii kawy i zebym tylko wypelnila ich ankietke, a oni mi jeszcze przed swietami kawe rozpuszczalna przysla... tylko, ze ja nie pije kawy

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-31 o 16:59
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:01   #4443
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tak sobie wlasnie mysle czy organizowac ta Irlandie na nasza rocznice w tym roku czy lepiej spedzic ja tylko we dwoje w Krk, isc do jakiejs restauracji czy cus ale cos mi sie tak wydaje, ze juz nie potrzebujemy spedzac rocznic tylko we dwoje i chyba fajniej byloby w rocznice posiedziec ze znajomymi na klifie i poimprezowac wieczorem razem gdzies w Dublinie zapytam TZa co o tym sadzi, bo to on jest romantykiem w tym zwiazku

ja na 100% slubnych butow juz nigdy nie ubiore, bo ogolnie mam jakas awersje do bialych butow (a biale kozaczki to juz w ogole )
Najlepiej zapytaj TŻ co o tym sądzi fajnie by jednak było wybrać się do Irlandii -zawsze to jakieś inne spędzanie rocznicy,niezapomniane tym samym zawsze możecie jeden wieczór-akurat ten rocznicowy spędzić tylko we dwoje na klifie
a u nas w związku to ja chyba jestem większą romantyczką

białych kozaków też nie bardzo lubię-chyba,że fajnie dobrane do stroju,ale sama bym chyba nie założyła,natomiast białe buty ala'kozaki nie na obcasie-takie zimowe na narty są super
jakoś nie podoba mi się myśl,że tylko raz założę te buty ślubne...
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:02   #4444
gosica502
Wtajemniczenie

Lain że też mnie nie napastują.. Ja to bym im ankietę wypełniła jakby mi potem kawę przysłali
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:04   #4445
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś nie podoba mi się myśl,że tylko raz założę te buty ślubne...
ja je sprobuje opchnac komus razem z suknia
Stary 2009-03-31, 17:04   #4446
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Wiem wiem, my mamy trzecią dzień po was
pamiętam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:04   #4447
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Kociaki dzisiaj dostaliśmy klucze do naszego gniazdka:boun ce: Najchętniej to zaprosiłabym Was wszystkie na imprezę z tej okazji dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki
suuuuuper!!!!! ale Wam dobrze!!!!!!!!!

Cytat:

hehe mój TZ też jest romantyczny ... w przeciwieństwie do mnie

a białych kozaczków nie cierpię blechhhhhhhh... jeszcze jakieś letnie biłae buciki to owszem, ale kozaki masakra

a w ogóle to dzień dobryyyyyyyy zaczynam dziś znowu tworzyć... wczoraj przez 3 godziny napisałam pół strony... to się nazywa tempo tak mi nie szło.... moze dzisiaj będzie lepiej... oby

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 17:32   #4448
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Kociaki dzisiaj dostaliśmy klucze do naszego gniazdka:boun ce: Najchętniej to zaprosiłabym Was wszystkie na imprezę z tej okazji dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki
ale super wszystkie ci zazdroscimy i cieszymy się
Cytat:
teraz się też tak zastanawiam do czego te białe buty mogą się potem przydać? tylko na jeden raz mają być?
moja koleżanka po weselu wysprejowała buty na taki złotawo ecri kolor i kupiła sobie sukienkę złotawą i miała na kolejne wesela kreację więc chyba jednak się coś da z nimi zrobić

jestem dziewczyny cała i zdrowa bo dzis pojechałam na uczelnię a tam drzwi zamknięte tłum ludzi przed wejściem, ludzie ze środka wyjść nie mogli, dopiero jak przyjechała policja to otworzyli, a potem jeszcze jakaś karetka jejjjj jakiś szaleniec na 9 piętrze naszego wieżowca coś rozrabiał aż strach było tam siedzieć bo wiadomo co tam się dzieje kilka pięter wyżej?? może jakaś bomba albo strzelanina:eek : masakra...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:42   #4449
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

a białych kozaczków nie cierpię blechhhhhhhh... jeszcze jakieś letnie biłae buciki to owszem, ale kozaki masakra

a w ogóle to dzień dobryyyyyyyy zaczynam dziś znowu tworzyć... wczoraj przez 3 godziny napisałam pół strony... to się nazywa tempo tak mi nie szło.... moze dzisiaj będzie lepiej... oby
No to podzielamy lusmarija stosunek do białych kozaczków

To ja życzę twórczego tworzenia w takim razie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

moja koleżanka po weselu wysprejowała buty na taki złotawo ecri kolor i kupiła sobie sukienkę złotawą i miała na kolejne wesela kreację więc chyba jednak się coś da z nimi zrobić

jestem dziewczyny cała i zdrowa bo dzis pojechałam na uczelnię a tam drzwi zamknięte tłum ludzi przed wejściem, ludzie ze środka wyjść nie mogli, dopiero jak przyjechała policja to otworzyli, a potem jeszcze jakaś karetka jejjjj jakiś szaleniec na 9 piętrze naszego wieżowca coś rozrabiał aż strach było tam siedzieć bo wiadomo co tam się dzieje kilka pięter wyżej?? może jakaś bomba albo strzelanina:eek : masakra...
Tancereczko to dobrze naprawdę że nic ci się nie stało i że wszystko się dobrze skończyło
Stary 2009-03-31, 17:49   #4450
chilanes
Zakorzenienie

centipede zazdraszczam z całego serca

A buty można przefarbowac na każdy inny kolor, a do tego np ozdobić pierdółkami

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-03-31 o 17:50
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:50   #4451
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Tancereczko to dobrze naprawdę że nic ci się nie stało i że wszystko się dobrze skończyło
dajcie spokój mój wydział to taki wysoki wieżowiec i czasem ktoś z niego np skacze i popełnia samobójstwo... kiedyś przed świetami jakiś jeden koleś skoczył z chyba 14 piętra i się zabił i tak leżał pod wydziałem przykryty trochę folią.. trauma jak nie wiem jak się zobaczy takiego trupa pod wlasnym wydziałem ciekawe czy ludzie co siedzieli na wykłądzie to zauważyli bo akurat tam są okna z tamtej strony wychodzi sobie człowiek z zajęć a tu taka akcja przed drzwiami jejjjjjjjj...
Stary 2009-03-31, 17:55   #4452
lain
Zakorzenienie

Cytat:
dajcie spokój mój wydział to taki wysoki wieżowiec i czasem ktoś z niego np skacze i popełnia samobójstwo...

to co oni wam tam robia, ze sie az ludzie z okien rzucaja

heh poprostu idealnie sobie z TZem zaplanowalismy nasz majowy wyjazd akurat wtedy kiedy wypadaja w Krk Juwenalia - czyli nie nabija mi sie nieobecnosci i nie przepadna zajecia
Stary 2009-03-31, 17:58   #4453
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
na aerobic faktycznie chodzą takie wylaszczone laski, ale nie tylko - takie jak ja tez sie pojawiają, ale takich bardzo puszystych nie ma, bo takie ćwiczenia typu skakanie nie sa dla nich odpowienie. Ale jak chodziłam na aqua aerobic to ja tam byłam chudzielcem i do tego jedna z młodszych osób. Więszkośc to były takie panie bardzo duże, na pewno ważące ponad 100 kg ( bo łatwiej jest ćwiczyć w wodzie, bo sie nie obciąża stawów i kręgosłupa, które przy takim ciężarze ciała sa mocno obciążone). I te panie wymiatały jak dzikie bąki Nie ma sie co wstydzić. Ja chodziłam sama bez towarzystwa przyjaciółek i było ok. Bardzo polecm aqua aerobicSzybko są efekty.

superJej, teraz sobie tam siedicie i myślicie, że to Wasze i jak będziecei apraszac znajomych, jak jakiś bejbiki bede za x lat biegać....ale fajnie
Dobre z tymi dzikimi bąkami oj Samoa, Samoa
Jakbym miała chodzić na aerobik i były by same takie lalunie to ja dziękuję one chodzą po to, żeby się pokazać? a później inne osoby nie chcą chodzić w ogóle albo nie chcą chodzić same
A widziałam kiedyś na basenie zajęcia z aqua aerobiku i fajnie to wyglądało i też raczej starsze osoby były ale nie widziałam, żeby ktoś się krępował czy coś, raczej wesoło było

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ja się odchudzam odkąd pamiętam, ale przeważnie to co spadnie latem przybywa zimą. Dopiero ta zima była dla mnie łaskawsza bo się staram nie objadać a na dniach zaczynam sezon na bieganie
No bo na zimę trzeba zapasy gromadzić ale chyba czasem odpuszczasz dietkę co? i wcinasz porządną czekoladę?
Cytat:
e no co ty jeszcze ja bede chodzic, a nie powiedzialabym o sobie, ze jestem chudzielcem

ja sie musze pochwalic, ze dzis pierwszy raz ide z dziewczynami na aerobic kupujemy karnet miesieczny na wybrane zajecia. we wtorki bedziemy chodzic na BPU+TAE BOX, a w czwartki na samo BPU fajnie, bo akurat cwiczenia na te najbardziej drazliwe czesci mojego ciala (uda i tylek ) do tego cos czuje, ze juz niedlugo rusze z TZem na rolki wieczorami dzis tak ladnie a w weekend jak bedzie ladna pogoda to na rower!
bo na razie najlepiej to mi idzie dietowanie... a cwiczenia byly tak jak sie udalo

zazdraszczam

a ja juz odwalilam wszystie zajecia na uczelni i sie relaksuje przy obiadku mam pieczonego w folii chickena
A ja zazdraszczam, że możesz chodzić na takie zajęcia i się poruszać i można powybierać, super u mnie w mieścinie żadnych urozmaiceń raczej nie ma nawet na rolkach ciężko bo dziury takie, że hej
Stary 2009-03-31, 17:58   #4454
centipede
Zadomowienie

Cytat:
To mnie możesz centipede zaprosic bo najblizej ze wszystkich chyba mam
Zapraszam kurczę fajnie by było chociaż z częścią z Was spotkać się na żywo, bo całością to raczej ciężko by było, każda w innej części Polski
Cytat:
oj tak,dziękuję jeszcze raz

dziękuję
Kasieńko ale masz fajnie,Tobie ten czas leci najszybciej chociaż ja jestem zadowolona ze swojej daty

Samciu takie złotawe buty by Ci super pasowały gdybyś miała suknie ecru(przynajmniej moim zdaniem) a tak to chyba raczej białe...teraz się też tak zastanawiam do czego te białe buty mogą się potem przydać? tylko na jeden raz mają być?
Też się nad tym zastanawiam czy takie buty mogą się później przydać szkoda, żeby tak leżały nieużywane i się marnowały, ale z drugiej strony do czego można ubrać ślubne buciki?!

Lain nie pijasz kawy? ja uwielbiam kawunie!

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
suuuuuper!!!!! ale Wam dobrze!!!!!!!!!

hehe mój TZ też jest romantyczny ... w przeciwieństwie do mnie

Musisz się rozpędzić z tym pisaniem lusmarijka idziesz jak burza! dasz radę! Najgorzej zacząć, później już musi być z górki

Cytat:

Tancerka a mi się wydawało, że takie rzeczy to tylko w wiadomościach no ładnie! dobrze, że wszystko się dobrze skończyło, ale ładny szok musiałaś przeżyć!

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-03-31 o 18:01
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 18:01   #4455
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Lain nie pijasz kawy? ja uwielbiam kawunie!

nic a nic za to jestem herbatoholikiem
Stary 2009-03-31, 18:11   #4456
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

to co oni wam tam robia, ze sie az ludzie z okien rzucaja
a to dobre pytanie.. chyba wygodnie się rzucić z naszego wieżowca bo jak skoczysz sobie z 15 piętra i chcesz się zabić to na bank się zabijesz bo z takiej wysokości to tylko plama zostaje... więc po co się męczyć jak u nas tak prosto się zabić masakra...

a co do diety to jestem z siebie niezwykle dumna nie przynoszę do domu niczego niedietetycznego ze sklepu, a więc nawet jak mi się chce cos chrupac to nie mam co , za zaoszczędzone na tym pieniążki odkłądam do skarbonki i jem tylko zdrowe jedzonko mniam mniam nawet jak nie schudnę to będę miała full witaminek a dziś rano jak szłąm na zajęcia to miałam sobie kupić drożdżówkę ale zapomniałam bo się zagadałam więc znów mamy kolejny zdrowy dzień nie mam wagi w domu ale w sumie to po co mi ona... sama najlepiej widzę kiedy mi się chudnie a kiedy tyje..
Stary 2009-03-31, 18:46   #4457
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Wy tutaj o fikaniu a my przez miesiąc raz i się nie zapowiada do maja
My też od jakiegoś czasu nic i nic, ale my to zrobiliśmy sobie wyrzeczenie na okres postu
Cytat:
Gratulacje Cieszę się razem z Tobą

A ja dostałam dzisiaj cios w plecy moja pani dyrektor oznajmiła mi dzisiaj, że nie przedłuży ze mną umowy Szkoda tylko, że nie powiedziała tego wcześniej, bo się o to jej pytałam już w styczniu
Trzeba będzie sobie nowej roboty szukać
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 18:57   #4458
chilanes
Zakorzenienie

bardzo mi przykro Aniolku Ja niby mam umowę do października przyszłego roku, ale moja firma jest taka p****.... że w kazdej chwili bez powodu potrafią zwolić
Stary 2009-03-31, 19:04   #4459
gosica502
Wtajemniczenie

Ojej aniołku bardzo mi przykro A do kiedy jeszcze będziesz mogła uczyc? do końca roku szkolnego tak? a potem bedziesz na wakacjach szukac? Będziemy trzymac za Ciebie kciuki bardzo wtedy...
Stary 2009-03-31, 19:07   #4460
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa na swój ślub? a to takie złote buciczki będą Ci pasowac do wyglądu ślubnego?
na pewno będę się lepiej w nich czuła niż w białych brzydulcach. MOjej koleżani koleżanka miała pod suknią różowe, ale ponoc taki oczo***bny pink Hehe, tez bym tak mogła dla jaj

Cytat:
no własnie do białej to nie wiem.No ja kupię na jeden raz, z b iałych uznaję tylko adidasy i takie mokasynki
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...450085029.html

A te są cudne na lato
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...W5SA00204.html

Cytat:

ehh cos mnie ostatnio st.reet.com napastuje mailami, ze idealnie pasuje do ich kampanii kawy i zebym tylko wypelnila ich ankietke, a oni mi jeszcze przed swietami kawe rozpuszczalna przysla... tylko, ze ja nie pije kawy
my wolimy świętowac rocznice wyjazdami. Zwłaszcza, że nie mamy konkretnego dnia, tylko cały sierpień.
Mnie tez street męczy a ja zapomniałam hasła do konta A kawę i tak lubie tylko w kawiarni

Cytat:
Dobre z tymi dzikimi bąkami oj Samoa, Samoa
Jakbym miała chodzić na aerobik i były by same takie lalunie to ja dziękuję one chodzą po to, żeby się pokazać? a później inne osoby nie chcą chodzić w ogóle albo nie chcą chodzić same
A widziałam kiedyś na basenie zajęcia z aqua aerobiku i fajnie to wyglądało i też raczej starsze osoby były ale nie widziałam, żeby ktoś się krępował czy coś, raczej wesoło było

no starsze babki też są, a czasem i facet się zdarzy

Cytat:
Zapraszam kurczę fajnie by było chociaż z częścią z Was spotkać się na żywo, bo całością to raczej ciężko by było, każda w innej części Polski

Też się nad tym zastanawiam czy takie buty mogą się później przydać szkoda, żeby tak leżały nieużywane i się marnowały, ale z drugiej strony do czego można ubrać ślubne buciki?!
pośrodku nas wszystkich jest krk
A buty ślubne można ubrac do sukni ślubnej tylko. Już nie raz widziałam paniusie, które próbowały dobić ślubne buty na niedzielnej mszy i wyglądało to tandetnie. W ogóle a fuj ślubnym butom.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
My też od jakiegoś czasu nic i nic, ale my to zrobiliśmy sobie wyrzeczenie na okres postu

A ja dostałam dzisiaj cios w plecy moja pani dyrektor oznajmiła mi dzisiaj, że nie przedłuży ze mną umowy Szkoda tylko, że nie powiedziała tego wcześniej, bo się o to jej pytałam już w styczniu
hmmm, wolałabym nie jeść słodyczy Ale skoro ma to Wam w czyms pomóc
Kurde, niezła pipa z tej babyJeszcze gdybyś nie pytała. Trzymam kciuki za poszukiwania

Tz jest 11,5 godziny w pracy...i jeszcze nie wychodzi, więc chyba dziś dobije do 12, jak nie gorzejA ja mu tak dziś powiedziałam, żeby dłużej posiedział to doceni, że odchodzi-I wykrakałam, upsAle za to w domku czeka na niego pyszne jedzonko
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:10   #4461
centipede
Zadomowienie

Cytat:
nic a nic za to jestem herbatoholikiem
ja uwielbiam i kawę i herbatkę ale bez kawy to nie wiem jak bym wyżyła jakoś tak się nauczyłam, że rano lubię wypić dobrą kawę, a jak nie wypiję to mi tak dziwnie
Cytat:
a to dobre pytanie.. chyba wygodnie się rzucić z naszego wieżowca bo jak skoczysz sobie z 15 piętra i chcesz się zabić to na bank się zabijesz bo z takiej wysokości to tylko plama zostaje... więc po co się męczyć jak u nas tak prosto się zabić masakra...

a co do diety to jestem z siebie niezwykle dumna nie przynoszę do domu niczego niedietetycznego ze sklepu, a więc nawet jak mi się chce cos chrupac to nie mam co , za zaoszczędzone na tym pieniążki odkłądam do skarbonki i jem tylko zdrowe jedzonko mniam mniam nawet jak nie schudnę to będę miała full witaminek a dziś rano jak szłąm na zajęcia to miałam sobie kupić drożdżówkę ale zapomniałam bo się zagadałam więc znów mamy kolejny zdrowy dzień nie mam wagi w domu ale w sumie to po co mi ona... sama najlepiej widzę kiedy mi się chudnie a kiedy tyje..
Gratulacje Madziu! pięknie się starasz, tak trzymaj!!! Twój organizm na pewno Ci to wynagrodzi

Cytat:

Gratulacje Cieszę się razem z Tobą

Tak mi przykro Aniołku to niesprawiedliwe a możesz już teraz się rozglądać za nową pracą od nowego roku? będę trzymać kciuki, żeby się udało znaleźć pracę i to jeszcze lepszą niż ostatnia! A będziesz szukać w szkole? Czy myślisz o czymś innym? Biedna
Stary 2009-03-31, 19:12   #4462
lain
Zakorzenienie

Cytat:

my wolimy świętowac rocznice wyjazdami. Zwłaszcza, że nie mamy konkretnego dnia, tylko cały sierpień.

my wlasnie jakos tak co roku w rocznice jestesmy gdzies... w zeszlym roku Bory Tucholskie, poprzednie dwa lata w Tatrach itp. tylko, ze zawsze jestesmy tylko my dwoje. teraz mozliwe, ze rocznice spedzimy w 4 osoby

Aniolek
ale swinstwo ci robia

centipede mi to by bylo dziwnie jakbym rano kawe wypila chyba bym zwymiotowala pozniej jadac tramwajem
Stary 2009-03-31, 19:22   #4463
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
my wlasnie jakos tak co roku w rocznice jestesmy gdzies... w zeszlym roku Bory Tucholskie, poprzednie dwa lata w Tatrach itp. tylko, ze zawsze jestesmy tylko my dwoje. teraz mozliwe, ze rocznice spedzimy w 4 osoby
przeciez jakbyście poczuli potrzebę odosobnienia to możecie iśc gdzieś we dwojeAczkolwiek ja tam romantycznych knajp nie uświadczyłam Jak pojedziecie idźcie na taco fries'y do Supermacs'a (ichniejszy McDonald) pychotka Przy okazji obejrzycie tłuste dzieci i ich mamy w dresach
A jak będziecie w samym Dublinie to pójdziecie do parku, w sumie pełno tam ludu, ale jest przyjemnie i można polegiwac na trawce, chyba wklejałam fotkiA jak macie tam znajomycj na stałe mieszkających to juz oni powinni znaleźc jakieś odpowiednie miejsce
Stary 2009-03-31, 19:24   #4464
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

ojej ale lipa kurczę lipa tak stracić pracę akurat wtedy kiedy jest najbardziej potrzebna

a moja mamusia dziś podreptała do głównej księgowej czy by mnie przyjęła na praktyki do działu księgowości i pani się zgodziła bo zazwyczaj jak się złoży podanie na praktyki to oni rzucają byle gdzie ludzi a ja chciałam koniecznie dział księgowości i mamusia użyła swojej mocy to tylko praktyki ale i tak się cieszę że nie spedzę ich na zaklejaniu kopert czy parzeniu kawy bo mamusia już tam wpłynie na to żebym się czegoś nauczyła a nie żeby mnie wykorzystywali

Cytat:

Gratulacje Madziu! pięknie się starasz, tak trzymaj!!! Twój organizm na pewno Ci to wynagrodzi
gdyby nie wy to bym w ogóle nawet się nie podejmowała zdrowego odżywiania itp. a tak to widzę że wy się staracie chudnąć itp więc ja chcę dorównać poziomowi no i do tego jak mam jakieś wątpliwości czy kryzysy to mogę się wygadać i już mi przechodzi ale teraz żaden kryzys mi nie straszny bo po prostu mam w domu samą zdrową żywność.

a wlasnie mam w lodówce kapustę pekińską- chyba jak zrobię sobie z niej surówkę na kolację to można uznać to za dietetyczną sprawę?? bo z drugiej strony to kapusta i mogę mieć duży brzuch... no ale to warzywo więc chyba jest ok co??
Stary 2009-03-31, 19:24   #4465
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

ja tylko na chwileczkę wpadłam do Was aby się przywitać,bo wróciłam po całym dniu padnięta a jeszcze full nauki mnie czeka na jutro, no a jutro to mam zajęcia 9:30 do 20:00 z 2 przerwami, jedna godzinna, a druga 2-godzinna to sobie pójde na obiadek...

w tym tygodniu jeszcze chcemy się spotkac z tym kamerzystą co był u mojej siorki, podobno mają nowe kamery i dlatego podrożało od wrzesnia w sumie o 500 zł..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:28   #4466
lain
Zakorzenienie

dobra laski zmywam sie na fitness zobaczymy czy to przezyje
Stary 2009-03-31, 19:29   #4467
tancerka212
Zakorzenienie

a ja znikam pod kocyk do książki o jakże pasjonującym tytule "Księgowość zarobkowa" miejmy nadzieję że nie zasnę po pierwszej stronie.. chociaż mój rekord zasypiania nad książką to taki że padłam zaraz po otworzeniu okładki
Stary 2009-03-31, 19:30   #4468
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ojej ale lipa kurczę lipa tak stracić pracę akurat wtedy kiedy jest najbardziej potrzebna

a moja mamusia dziś podreptała do głównej księgowej czy by mnie przyjęła na praktyki do działu księgowości i pani się zgodziła bo zazwyczaj jak się złoży podanie na praktyki to oni rzucają byle gdzie ludzi a ja chciałam koniecznie dział księgowości i mamusia użyła swojej mocy to tylko praktyki ale i tak się cieszę że nie spedzę ich na zaklejaniu kopert czy parzeniu kawy bo mamusia już tam wpłynie na to żebym się czegoś nauczyła a nie żeby mnie wykorzystywali

gdyby nie wy to bym w ogóle nawet się nie podejmowała zdrowego odżywiania itp. a tak to widzę że wy się staracie chudnąć itp więc ja chcę dorównać poziomowi no i do tego jak mam jakieś wątpliwości czy kryzysy to mogę się wygadać i już mi przechodzi ale teraz żaden kryzys mi nie straszny bo po prostu mam w domu samą zdrową żywność.

a wlasnie mam w lodówce kapustę pekińską- chyba jak zrobię sobie z niej surówkę na kolację to można uznać to za dietetyczną sprawę?? bo z drugiej strony to kapusta i mogę mieć duży brzuch... no ale to warzywo więc chyba jest ok co??
jedz pekinke,ona chyba nawet nie ma kalorii JA się zabieram za sałate za chwilkęZ cytrynką
Też mam sama zdrową żywność w domku
Super wiadomośc z tymi praktykami
Stary 2009-03-31, 19:37   #4469
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jedz pekinke,ona chyba nawet nie ma kalorii JA się zabieram za sałate za chwilkęZ cytrynką
Też mam sama zdrową żywność w domku
Super wiadomośc z tymi praktykami
mówisz że nie ma kalorii??? uuu a to by było dobre ale jak dodam do niej troszkę sosu sałatkowego takiego z torebki co się łączy z łyżką oleju to już będzie troszkę miała no ale i tłuszcz organizmowi troszke potrzebny bo niektóre witaminy rozpuszczają się tylko w tłuszczach więc muszę zadbać i o to bo masło i tak przestałam jeść odkąd mam chrupki chlebek to w ogóle nie używam masełka

a z tymi praktykami to jak dla mnie super wiadomość bo wreszcie się gdzieś ruszę w kierunku mojego zawodu a nie tylko sucha nauka z książek...

dobra uciekam do tej mojej mega ciekawe książki na wieczór

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

już wiem czemu mialam zły czas na wizazu- w moim profilu nie miałam zaznaczonej opcji automatycznej korekty czasu letniego więc jak któraś jeszcze ma stary czas pojawiający się przy postach to niech sobie zaznaczy tą opcję i juz będzie dobrze
Stary 2009-03-31, 19:38   #4470
centipede
Zadomowienie

Tancerko gratuluję praktyk!!! Super wiadomość nauczysz się czegoś konkretnego i może się przekonasz czy to naprawdę to co chciałabyś robić w życiu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości