|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
oj tak,dziękuję jeszcze raz
dziękuję a my 17 lipca mamy 5 i pół roczku a tydzień później-rok do ślubu Kasieńko ale masz fajnie,Tobie ten czas leci najszybciej Samciu takie złotawe buty by Ci super pasowały gdybyś miała suknie ecru(przynajmniej moim zdaniem) a tak to chyba raczej białe...teraz się też tak zastanawiam do czego te białe buty mogą się potem przydać? tylko na jeden raz mają być?
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
a my mamy 21 lipca 8 lat, a 10 dni pozniej rok do slubu
![]() tak sobie wlasnie mysle czy organizowac ta Irlandie na nasza rocznice w tym roku czy lepiej spedzic ja tylko we dwoje w Krk, isc do jakiejs restauracji czy cus ale cos mi sie tak wydaje, ze juz nie potrzebujemy spedzac rocznic tylko we dwoje i chyba fajniej byloby w rocznice posiedziec ze znajomymi na klifie i poimprezowac wieczorem razem gdzies w Dublinie zapytam TZa co o tym sadzi, bo to on jest romantykiem w tym zwiazku![]() Cytat:
![]() )ehh cos mnie ostatnio st.reet.com napastuje mailami, ze idealnie pasuje do ich kampanii kawy i zebym tylko wypelnila ich ankietke, a oni mi jeszcze przed swietami kawe rozpuszczalna przysla... tylko, ze ja nie pije kawy ![]()
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-31 o 16:59 |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie by jednak było wybrać się do Irlandii -zawsze to jakieś inne spędzanie rocznicy,niezapomniane tym samym zawsze możecie jeden wieczór-akurat ten rocznicowy spędzić tylko we dwoje na klifie![]() a u nas w związku to ja chyba jestem większą romantyczką białych kozaków też nie bardzo lubię-chyba,że fajnie dobrane do stroju,ale sama bym chyba nie założyła,natomiast białe buty ala'kozaki nie na obcasie-takie zimowe na narty są super ![]() jakoś nie podoba mi się myśl,że tylko raz założę te buty ślubne...
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain że też mnie nie napastują.. Ja to bym im ankietę wypełniła jakby mi potem kawę przysłali
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a białych kozaczków nie cierpię blechhhhhhhh... jeszcze jakieś letnie biłae buciki to owszem, ale kozaki masakra a w ogóle to dzień dobryyyyyyyy
|
|
#4448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem dziewczyny cała i zdrowa bo dzis pojechałam na uczelnię a tam drzwi zamknięte tłum ludzi przed wejściem, ludzie ze środka wyjść nie mogli, dopiero jak przyjechała policja to otworzyli, a potem jeszcze jakaś karetka jejjjj jakiś szaleniec na 9 piętrze naszego wieżowca coś rozrabiał aż strach było tam siedzieć bo wiadomo co tam się dzieje kilka pięter wyżej?? może jakaś bomba albo strzelanina![]() :eek : masakra...
|
|
#4449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja życzę twórczego tworzenia w takim razie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
centipede zazdraszczam
z całego serca ![]() A buty można przefarbowac na każdy inny kolor, a do tego np ozdobić pierdółkami
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-31 o 17:50 |
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy ludzie co siedzieli na wykłądzie to zauważyli bo akurat tam są okna z tamtej strony wychodzi sobie człowiek z zajęć a tu taka akcja przed drzwiami jejjjjjjjj...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co oni wam tam robia, ze sie az ludzie z okien rzucaja ![]() ![]() heh poprostu idealnie sobie z TZem zaplanowalismy nasz majowy wyjazd akurat wtedy kiedy wypadaja w Krk Juwenalia - czyli nie nabija mi sie nieobecnosci i nie przepadna zajecia
|
|
|
|
|
#4453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbym miała chodzić na aerobik i były by same takie lalunie to ja dziękuję one chodzą po to, żeby się pokazać? a później inne osoby nie chcą chodzić w ogóle albo nie chcą chodzić same A widziałam kiedyś na basenie zajęcia z aqua aerobiku i fajnie to wyglądało ![]() Cytat:
ale chyba czasem odpuszczasz dietkę co? i wcinasz porządną czekoladę?![]() Cytat:
u mnie w mieścinie żadnych urozmaiceń raczej nie ma
|
|
#4454 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda, żeby tak leżały nieużywane i się marnowały, ale z drugiej strony do czego można ubrać ślubne buciki?!Lain nie pijasz kawy? ja uwielbiam kawunie!![]() Cytat:
idziesz jak burza! dasz radę! Najgorzej zacząć, później już musi być z górki![]() Cytat:
no ładnie! dobrze, że wszystko się dobrze skończyło, ale ładny szok musiałaś przeżyć!Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-03-31 o 18:01 |
||||
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
a to dobre pytanie.. chyba wygodnie się rzucić z naszego wieżowca bo jak skoczysz sobie z 15 piętra i chcesz się zabić to na bank się zabijesz bo z takiej wysokości to tylko plama zostaje... więc po co się męczyć jak u nas tak prosto się zabić
masakra...a co do diety to jestem z siebie niezwykle dumna nie przynoszę do domu niczego niedietetycznego ze sklepu, a więc nawet jak mi się chce cos chrupac to nie mam co , za zaoszczędzone na tym pieniążki odkłądam do skarbonki i jem tylko zdrowe jedzonko mniam mniam nawet jak nie schudnę to będę miała full witaminek nie mam wagi w domu ale w sumie to po co mi ona... sama najlepiej widzę kiedy mi się chudnie a kiedy tyje..
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
My też od jakiegoś czasu nic i nic, ale my to zrobiliśmy sobie wyrzeczenie na okres postu
Cytat:
Cieszę się razem z Tobą A ja dostałam dzisiaj cios w plecy moja pani dyrektor oznajmiła mi dzisiaj, że nie przedłuży ze mną umowy Szkoda tylko, że nie powiedziała tego wcześniej, bo się o to jej pytałam już w styczniu ![]() Trzeba będzie sobie nowej roboty szukać
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi przykro Aniolku
Ja niby mam umowę do października przyszłego roku, ale moja firma jest taka p****.... że w kazdej chwili bez powodu potrafią zwolić
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej aniołku bardzo mi przykro
A do kiedy jeszcze będziesz mogła uczyc? do końca roku szkolnego tak? a potem bedziesz na wakacjach szukac? Będziemy trzymac za Ciebie kciuki bardzo wtedy...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, tez bym tak mogła dla jaj![]() Cytat:
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...450085029.html A te są cudne na lato ![]() http://www.eobuwie.com.pl/product-po...W5SA00204.html Cytat:
Mnie tez street męczy a ja zapomniałam hasła do konta A kawę i tak lubie tylko w kawiarni![]() Cytat:
![]() no starsze babki też są, a czasem i facet się zdarzy ![]() Cytat:
![]() A buty ślubne można ubrac do sukni ślubnej tylko. Już nie raz widziałam paniusie, które próbowały dobić ślubne buty na niedzielnej mszy i wyglądało to tandetnie. W ogóle a fuj ślubnym butom. Cytat:
Ale skoro ma to Wam w czyms pomóc![]() Kurde, niezła pipa z tej baby Jeszcze gdybyś nie pytała. Trzymam kciuki za poszukiwania![]() Tz jest 11,5 godziny w pracy...i jeszcze nie wychodzi, więc chyba dziś dobije do 12, jak nie gorzej A ja mu tak dziś powiedziałam, żeby dłużej posiedział to doceni, że odchodzi-I wykrakałam, ups Ale za to w domku czeka na niego pyszne jedzonko
|
||||||
|
|
|
#4461 | ||
|
Zadomowienie
|
ja uwielbiam i kawę i herbatkę
jakoś tak się nauczyłam, że rano lubię wypić dobrą kawę, a jak nie wypiję to mi tak dziwnie![]() Cytat:
!!! Twój organizm na pewno Ci to wynagrodzi![]() Cytat:
to niesprawiedliwe a możesz już teraz się rozglądać za nową pracą od nowego roku? będę trzymać kciuki, żeby się udało znaleźć pracę i to jeszcze lepszą niż ostatnia! A będziesz szukać w szkole? Czy myślisz o czymś innym? Biedna![]()
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my wlasnie jakos tak co roku w rocznice jestesmy gdzies... w zeszlym roku Bory Tucholskie, poprzednie dwa lata w Tatrach itp. tylko, ze zawsze jestesmy tylko my dwoje. teraz mozliwe, ze rocznice spedzimy w 4 osoby ![]() Aniolek ale swinstwo ci robia ![]() centipede mi to by bylo dziwnie jakbym rano kawe wypila chyba bym zwymiotowala pozniej jadac tramwajem |
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek ja tam romantycznych knajp nie uświadczyłam Jak pojedziecie idźcie na taco fries'y do Supermacs'a (ichniejszy McDonald ) pychotka Przy okazji obejrzycie tłuste dzieci i ich mamy w dresach![]() A jak będziecie w samym Dublinie to pójdziecie do parku, w sumie pełno tam ludu, ale jest przyjemnie i można polegiwac na trawce, chyba wklejałam fotki A jak macie tam znajomycj na stałe mieszkających to juz oni powinni znaleźc jakieś odpowiednie miejsce
|
|
|
|
|
#4464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę lipa tak stracić pracę akurat wtedy kiedy jest najbardziej potrzebna![]() a moja mamusia dziś podreptała do głównej księgowej czy by mnie przyjęła na praktyki do działu księgowości i pani się zgodziła to tylko praktyki ale i tak się cieszę że nie spedzę ich na zaklejaniu kopert czy parzeniu kawy bo mamusia już tam wpłynie na to żebym się czegoś nauczyła a nie żeby mnie wykorzystywali![]() ![]() Cytat:
no i do tego jak mam jakieś wątpliwości czy kryzysy to mogę się wygadać i już mi przechodzi ale teraz żaden kryzys mi nie straszny bo po prostu mam w domu samą zdrową żywność.a wlasnie mam w lodówce kapustę pekińską- chyba jak zrobię sobie z niej surówkę na kolację to można uznać to za dietetyczną sprawę?? bo z drugiej strony to kapusta i mogę mieć duży brzuch... no ale to warzywo więc chyba jest ok co??
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
ja tylko na chwileczkę wpadłam do Was aby się przywitać,bo wróciłam po całym dniu padnięta a jeszcze full nauki mnie czeka na jutro, no a jutro to mam zajęcia 9:30 do 20:00 z 2 przerwami, jedna godzinna, a druga 2-godzinna to sobie pójde na obiadek... w tym tygodniu jeszcze chcemy się spotkac z tym kamerzystą co był u mojej siorki, podobno mają nowe kamery i dlatego podrożało od wrzesnia w sumie o 500 zł.. |
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
dobra laski
zmywam sie na fitness zobaczymy czy to przezyje |
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znikam pod kocyk do książki o jakże pasjonującym tytule "Księgowość zarobkowa"
miejmy nadzieję że nie zasnę po pierwszej stronie.. chociaż mój rekord zasypiania nad książką to taki że padłam zaraz po otworzeniu okładki
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA się zabieram za sałate za chwilkę Z cytrynką![]() Też mam sama zdrową żywność w domku ![]() Super wiadomośc z tymi praktykami
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak dodam do niej troszkę sosu sałatkowego takiego z torebki co się łączy z łyżką oleju to już będzie troszkę miała no ale i tłuszcz organizmowi troszke potrzebny bo niektóre witaminy rozpuszczają się tylko w tłuszczach więc muszę zadbać i o to bo masło i tak przestałam jeść odkąd mam chrupki chlebek to w ogóle nie używam masełka![]() a z tymi praktykami to jak dla mnie super wiadomość bo wreszcie się gdzieś ruszę w kierunku mojego zawodu a nie tylko sucha nauka z książek... dobra uciekam do tej mojej mega ciekawe książki na wieczór ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- już wiem czemu mialam zły czas na wizazu- w moim profilu nie miałam zaznaczonej opcji automatycznej korekty czasu letniego więc jak któraś jeszcze ma stary czas pojawiający się przy postach to niech sobie zaznaczy tą opcję i juz będzie dobrze
|
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
Tancerko gratuluję praktyk
!!! Super wiadomość nauczysz się czegoś konkretnego i może się przekonasz czy to naprawdę to co chciałabyś robić w życiu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

fajnie by jednak było wybrać się do Irlandii -zawsze to jakieś inne spędzanie rocznicy,niezapomniane tym samym
:boun ce:

aż strach było tam siedzieć bo wiadomo co tam się dzieje kilka pięter wyżej?? może jakaś bomba albo strzelanina

moja pani dyrektor oznajmiła mi dzisiaj, że nie przedłuży ze mną umowy
Szkoda tylko, że nie powiedziała tego wcześniej, bo się o to jej pytałam już w styczniu 
!!! Twój organizm na pewno Ci to wynagrodzi