|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
Dziękuję ^^ ![]() _____________ Zostań, najmilszy przy mnie, Jeśli kochasz tak samo jak ja, Bo chociaż kwiaty zwiędną, To miłość wciąż będzie trwać. Pozostań, mój drogi, ze mną, Mimo tak licznych mych wad, Pozostań ze mną na zawsze, Pomaluj szary mój świat. Ciągle o Tobie marzę Jesteś wątkiem mych snów Gdy patrzę w okno nocą, To płakać mi się chce. Tak jak promienie słońca rozprzestrzeniają swój blask... nie spieprz tego : > życie to są piękne, ale tylko chwile jaram się Tobą, jak palacze Holandią ![]() Ja człowiek bez twarzy, już nikt mnie nie namierza Morał tej historii to patrz komu ufasz Dziewczyny to nic więcej jak tylko kłopoty;D Mam tyle ile wiem, plus małych marzeń parę Open up your heart and let the sunshine in! moje marzenia non stop uciekają od wzorców dobrze wie już, że My się nie dzieli przez trzy Obserwacja Faktów Przez Ciężkie Powieki i still run the streets at night and day Edytowane przez Enji Czas edycji: 2009-03-31 o 17:38 |
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze siebie nie odkryłam tak, abyś ty był pewien, że mnie dobrze znasz .
Zlizujesz to co mam na sobie Lubię patrzeć Ci głęboko w oczy kiedy wchodzisz gdzieś gdzie jestem, gdy przechodzisz lubię patrzeć się przez Ciebie jak byś był powietrzem Rzucasz się w oczy bo ci błyszczą lakierki Nie było happy end'u bo życie to nie eden . Jestem książkową definicją buntownika kochałam cię . tyle miałam do powiedzenia Jedni dotrzymują mi towarzystwa a drudzy się mnie boją . Znajdz słowo określające mnie
Świat jest mały. Ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku. Edytowane przez hejYou Czas edycji: 2009-03-31 o 17:38 |
|
|
|
#1983 |
|
Raczkowanie
|
dałam Ci wszystko, a Ty ciągle mówiłeś, że to za mało.
łykałam Twoje gó*niane obietnice i kochałam Twoje piep*zone słowa. jestem arogancka, nie przeczę. czasami przesadzam. jestem nieprzeciętna a faceci potrzebują zwyczajności. pięknie jest wtedy kiedy słyszę szelest liści po których stąpam. ale już najpiękniej na świecie jest wtedy kiedy po tych liściach nie idę sama. ten świat już dawno się zepsuł, naćpał Mandaryną i udaje, że w erze plastiku jest mu do twarzy. uwierzysz jak dziecko w bajkę na dobranoc, a ja bezczelnie wyznam, że kłamię. więc jeśli mówię, że chcę gwiazdkę z nieba, obiecaj że mi ją dasz. to wystarczy, nie musisz tego robić. bawią mnie osoby ‘inne od innych’. |
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę kolejnych dni, miesięcy i lat u Twego boku! Rok jesteś ze mną i wciąż patrzysz na mnie tak jak jeszcze nikt! 'Tak samo jak wtedy pachnie mój świat, migoce płomień rozpalony w sercu od 12 miesięcy' 12 miesiący.. i z każdym dniem kocham coraz bardziej. z wizażu...
|
|
|
#1985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Wiem, że może jestem wredna, niekiedy nie miła, a nawet chamska.. ale.. dobrze nam razem, nie sądzisz? Z Tobą to nawet czekolada lepiej smakuje ![]() Dzięki Tobie zaczynam pojmować, co to naprawdę miłość Dzień bez Ciebie jest dniem straconym... Chcę Cię znowu zobaczyć ( ; Dziś ciężko mi było przetrwać, bo jesteś jak powietrze dla mnie.. Źródło życia - jedyna osoba, której na mnie zależy i dla Ciebie warto żyć.. On.. a on to w góle jest kochany i dobrze mi z nim Czasami zastanawiam się jakby było, gdybym Cię nie poznała Może pomogłam
|
|
#1986 |
|
Przyczajenie
|
"...bo uwielbiam na Ciebie patrzeć."
-Jutro mogę już nie żyć... -I co wtedy? -Tylko wspomnienia i marzenia... Nie martw się... Jeszcze wróci do Ciebie galopem na mlecznobiałym rumaku w lazurowo-niebieskich kalesonach :P Jesteś śliczny. bez kitu! ;D Kim ja właściwie dla Ciebie jestem? Przytulić? Pocałować? Dotknąć? Mnie? Chyba w Twoich snach... winny się tłumaczy. "Nienawidzę Cię ogniem tysiąca słońc!" "Nienawiść to też jakieś gorące uczucie... " ![]() Myśli, że jest fajny... ;p Mam cię głęboko w... gdzieś. - ![]() - Za co? - Może to trochę banalne, ale za to, że jesteś... ![]() Impreza... -bełty.rzygi.hafty. za***ie się osobiście... I tak dzień w dzień, przez siedem dni ten sen się śni... bądź nadzieją, bądź mą wiosną i jesienią... taka bezsensowna mieszanka... (większość z życia wzięte). Mam jednak nadzieję, że się coś przyda.. bo tak często tutaj zaglądam i Was okradam, że aż zaczęłam mieć wyrzuty sumienia i wręcz musiałam coś dodać.... ;***
|
#1987 | ||
|
Rozeznanie
|
nydee - Genialna to Ty jesteś kochana <333
grzyb- takie złodziejki to ja lubię ;] Cytat:
Bardzo mi miło ^^ Postaram się pomóc, aczkolwiek nic nie obiecuję, bo ostatnio mam straszną 'posuchę' w pisaniu ;d Moje serce po spotkaniu z Tobą czuje się lepiej niż moje kubki smakowe po skonsumowaniu ulubionej nutelli. To chyba coś znaczy, prawda.? I choćbym załapała 5 jedynek pod rząd, bo zamiast zeszytów wybrałam Ciebie... Żałować nie będę. Przy Tobie cała się uśmiecham. Nawet czubki moich włosów.! Aaa... Już wiem gdzie ukryto wszystkie endorfiny. W tobie.! Tak silnie nimi promieniujesz, że już po chwili przebywania z Tobą oddziaływają i na mnie ;] Działasz lepiej niż wszystkie leki antydepresyjne połknięte na raz Cytat:
365 - trzysta sześćdziesiąt pięć słownie. Tak wiele i niewiele zarazem <3 Świadomość bycia kochaną przez Ciebie przez rok jest lepsza niż całe pole truskawek w śmietanie. 365 + ... może kolejne tyle.? To jest propozycja nie do odrzucenia.! ;D Mówią, że pierwszy rok jest najtrudniejszy... Jeśli im wierzyć, to przed nami jedynie świetlana przyszłość <3 12 miesięcy oglądać miłość w twych źrenicach... Bezcenne <3 _________ Rozdajesz swe serce na prawo i lewo. Bo mama uczyła aby dzielić się z innymi. Zamknąłeś mnie w klatce jak jakieś pieprzone zwierzę w zoo... A zapach Twojej miłości czuję nawet kilometry ode mnie. -Mówiłeś, że nie całujesz dziewczyn, do których nic nie czujesz. -No widzisz jaki Cię zaszczyt kopnął.? Jesteś pierwszą. Gdy byłam mała czekałam w oknie wypatrując świętego mikołaja. Kiedy trochę podrosłam, siadałam wypatrując pierwszej gwiazdki na niebie. Teraz gdy urosłam jeszcze bardziej siedzę na parapecie i wypatruję Twojej kurtki na śniegu... A w mojej głowie nie ma burdelu. Jest po prostu wszechstronny sajgon. A twój pocałunek nadal pali mnie w usta. Słońce twarz Ci otuli, skradnie z oczu zmartwienie Jeśli tańczę na stole to dlatego, że mam kaprys i mam w dupie czy mnie na nim zauważysz. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-03-31 o 18:37 |
||
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze wierzyć w ten optymistyczny wariant.
absurdalność daje się wyrazić tylko za pomocą humoru. właściwie, to teraz niechętnie wtrącam się w swoje prywatne sprawy. życie składa się w 10% z tego, co mi sie przydarza wszystko co po nas przyjdzie niechybniei w 90% z mojej reakcji na to, co się zdarzyło. na pewno będzie dobre, ale brzydkie. porcja ciepłych złudzeń przenika do serc. rzeczywistość coraz częściej bywa przytłaczająca. obojętność jest czasem dużym przywilejem,za pustkę w głowie trzeba zapłacić karę. jeśli go nie masz zaczynasz zbyt wiele myśleć. unikam wzroku
unikam spojrzenia unikam spotkania unikam myśli.
|
#1989 |
|
BAN stały
|
nydee, bananowalaska ,12 stonka, Little Ballerina , Onax3 , TiS , abunee ,Icamna. agatte , Miluuu , JednaNaMilion , honey091, lilyblack , Czarnula4 , papergirl , rebellious , Paajkaa , peculiarity , Kama2704 , 12 stonka, dontlookdown , LittlePinkAngelxD , powinnam , paulqa94 , AnusiaPn , Devileek
Jestescie przecudowne ![]() Wyciagasz dłon, lecz nie chwyta jej nikt. Przeklinam chwilkę w której wkroczyłam na Twoja orbitę. Ona była inna, swiat na nogi wciaż rzucała. I miałam nadzieje, ze jestem dla Ciebie wiecej warta. Po co wciaz mam o innych snic? Ona była inna, wciaz miłosci tak pragnęła. I wiecej go nie dotkne jak to ma byc taki wielki problem. A było tak miło. Szukanie szczescia na siłe Zapomnij o tym co widziałes, co słyszałes, co przezyłes. Zabierz stad mnie, przeprowadz przez ten deszcz. Spojrz na nas czujesz cos, ja tak a Ty wciaz drzysz. Wciaz pozostaje w kręgu wsród sposobów i patentów. Kiedy patrze w jego źrenice widze własne obicie. A teraz spij. Patrząc na czerowne róże, wyobrazam sobie swoją radosc, dostajac je od Ciebie. Wiem ze nie spojrzysz na mnie, nie chcesz mnie juz nawet znac. I czasem robie to czego nie powinnam. I jesli powiem ze przepraszam i jest mi przykro uwierzysz mi ? I czy bedziesz przy mnie nie tylko w te dobre dni ? Spogladajac na telefon, czekajac az zadzwonisz
Edytowane przez Calineczka777 Czas edycji: 2009-03-31 o 19:25 |
|
|
|
#1990 |
|
Przyczajenie
|
1. Mogę wymienić z milion powodów dlaczego Cię kocham, lecz tylko jeden dlaczego nienawidze...
2. Chciałam spojrzeć w niebo... Nie mogę zasłoniły je czarne chmury zawiści i złości... Chciałam otrzeć ostatnią łzę, a nowe popłynęły strumykiem... Chciałam tylko uśnieżyć ból, teraz wokół ślady krwi... Chciałam... 3. Nie ma Cię już... Odeszłeś... I teraz wiem, że sama tego chciałam... 4. I zapomniałam o błysku w Twych oczach, gdy do mnie mówiłeś.., 5. - "Czas płynie, a wykrzykniętych słów nie cofniesz..." - " Szczerze mówiąc nie chcę, nie żałuję" |
|
|
|
#1991 |
|
Rozeznanie
|
Mam proźbę,a mianowicie czy mogłabym prosić o takie opisy (nie wiem jak to określić
) 'pozytywienie dziwne';typu (z wizażu): 'Wlochate, niebieskie biedronki' czy 'chcę być pomylony, pomyleni mają w głowie słoneczko' z góry dziękuję
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bezz off: ` to czego tylko chcę znika z tobą w chłodnym deszczu. `odtwarzam świat zapomniany.
|
|
#1993 | |
|
Zadomowienie
|
skromnie ![]() _______ Cytat:
skąd te `ona byla inna..` ? ;>
|
|
|
#1994 |
|
Przyczajenie
|
Do widzenia ryżowe serce, w przyszłym roku ożenię się z Tobą. Nie spaceruj po tej ścieżce, bo słońce rozpuszcza czekoladowe cukierki. Byłeś piratem, który zgubił Skarb... Istniejesz czy ja Cię wymyślam? Utopić się w jeziorze Twoich oczu. Skradłeś gwiazdy z nieba i włożyłeś w moje oczy. Jesteś poszukiwany listem gończym mojego serca.
|
|
|
|
#1995 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I nie ma za co dziekowac bo to sama praaawda![]() ![]() Budzi sie zapłakana, we łzach przeklina drania. |
|
|
|
|
#1996 |
|
Przyczajenie
|
PONAWIAM
) potzrebuje czegos...w stylu "Kochaj mnie...jakby swiat sie skonczyc mial" cos takiego nie typu ze JA kocham..tylko dla tej drugiej osoby zeby ona pokochala... )i kochala...najlepiej jak by to bylo z piosenek moze jakas fajan podrzucicie
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
Mogłybyście mi kochane wizażanki
przetłumaczyć to na j. ang? <prosi> "Tak chciałabym żebyś wrócił... Znów poczuć Cię przy sobie, chociaż na chwilę..." |
|
|
|
#1998 |
|
BAN stały
|
Ah. Pędzicie kochane moje.
Dziękuje za wszystkie pochwały, nie będę ich tu cytować, by nie zajmować miejsca, ale każdej z Was z osobna dziękuję za docenienie. ;* Szczęście, miłość i życie nie są po naszej stronie. Deszczowe chmury zbierają się nad nami. Ona ma kolczyka w wardze i 5 kolorów we włosach. Nie jest modny , ale kocham jego styl. Ona jest po prostu samotna ze zmysłowym podejściem. Plotki głoszą, że ona gotuje nago. Świat może być samotnym miejscem bez tego co daje nam uśmiech na twarzy. Weź mnie tam gdzie słońce się wypala. Nie chcę być samotna, kiedy będę na dnie. Kiedy dni są brutalne, a godziny wydają się o wiele dłuższe. Gdy noce są długie będzie łatwiej razem. Patrzysz w moje oczy i oczekujesz, że nie będą one płakać. A ja bym potrzebowała czegoś co mówiłoby, że mój humor zmienia się co 5 minut.
A zmiany są tak duże, że nie potrafię sama się połapać kiedy płaczę ze śmiechu, a kiedy ze smutku. No i druga prośba, to może coś o tym, że do mojej biografii dołączyło kolejne nieudane, właściwie to nawet nierozpoczęte love story. |
|
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
![]() Potrzebuję pilnie opisów na gg, o tym ze jestem wredna i złośliwa ale to nie wada tylko zaleta Z góry dziękuje![]()
|
|
|
|
#2000 |
|
Przyczajenie
|
heeej.
są super.!teraz kilka ode mnie : nigdy nie będę jedną z wielu.. nie zmienisz mnie ! ..w oczach błyszczą łzy. w zwykłym spojrzeniu braku zazdrości dzika przyjemność po mojej stronie. ]:-> nie ma mnie. latam za chłopakami.. wrócę, jak jakiegoś złapię. ![]() siusiu, paciorek i spać. pełna życia, pełna marzeń ja wiem, że potrafię zawalczyć o szczęscie. ..i nagle Ty stanąłeś w drzwiach i pytasz czy może kogoś mam. na dzisiaj to tyle. ![]() mam nadzieję, że coś się spodoba.
|
|
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
if you ain't here i just can't breathe / Jeśli nie ma cię tutaj ja nie mogę oddychać.
oczekujesz że będę żyła w samotności ? .. mój świat kręci się w okół ciebie
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkosznie
wsiądźmy do pociągu na kolejny rok spełniania marzeń ten rok, był najwspanialszym w moim życiu. powtórzymy? "Ja, Ty i rok" - bestseller ![]() czy wiecie, że ja swoje szczęście znalazłam równo rok temu? kocham Cię już 365 dni bo ja czuję się szczęśliwie tylko przy Twoim boku. dzięki Tobie szczęście nie opuszcza mnie od roku. ![]() Honey091 chyba zgubiłam się sama w sobie zgłupiałam, zwariowałam, nie wiem co się dzieje kompletnie niekompletna kolejna czarna kreska w moim szarym życiorysie i gdzie ta cudna miłość z filmów? spotkałam miłość... ale kopnęła mnie po raz kolejny w tyłek i pozostałe wszystko ma swoje priorytety, wady i zalety me serce zamrożone przez lodowate marzenia moje serce złamane mocniej kocha dziś życie utworem jest zbyt krótkim, by w refrenie były smutki to nie hit z telenoweli w stylu "ona i on" jednego serca! tak mało, tak mało pogniecione skrzydeła, zgubiona aureola świat wypadł mi z rąk bu? chyba mała pustka wkradła się między moją codzienność wcale nie mam ochoty rozpoczynać nowego dnia jeśli się świetnie poczujesz, nie przejmuj się. przejdzie Ci szukasz miłości? aktualnie mam ją w du_pie |
|
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
comeintomydream – postaram się pomóc
![]() Wiedz, że możesz być moim powietrzem. ustosunkuj się do mojej prośby: tylko mnie kochaj. Nie próbuj mnie zrozumieć, po prostu mnie kochaj! Pokochaj mnie… jeśli tylko masz odwagę. ![]() Wszystkie z wizażu… ![]() BTC – może coś… ![]() Tak wiem, jestem wredna. ;] Jestem wredna. I dobrze mi z tym . Czasem żyję na złość innym. Dobrze wiem, ze czasem moja uprzejmość gorsza jest od bezczelności. ![]() Moje serce kiedyś złamane, mocniej kocha dziś...
móc tańczyć w wiosennym deszczu. Lubię kiedy Niebo jasne jest, gdy nie pada deszcz... Nikt nie maluje tak pięknych obrazów jak wiosenny poranek.... Mieć wiosnę na własność... obudzić ją w Tobie... Miłość budzi się w każdym wiosną ? W takim razie dla mnie jest jeszcze zima. Bo miłość jest jak wiosna i nawet jak spadnie śnieg to będzie gorąco ![]() Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. Zależy mi na Tobie, jak dziecku na nowej zabawce... cholernie.
|
#2004 |
|
Przyczajenie
|
zakochana po uszy w twych błyszczących oczach.
myśli Twe sa jak poszum wiatru kawałki mego serca tęsknią za tobą. Moja papierowa miłość na kartkach pamiętnika... narysuję flamastrem szczęście. W filiżance szukam Twego smaku. uśmiechem przywracasz mi barwy. Rysowałam 2 serca, Ty pytałeś po co to robię? Wracam na pół przytomna z sercem złamanym na pół. Schowałam Twe serce do kieszeni. z posklejanych wspomnień oglądam smutny film... |
|
|
|
#2005 |
|
Rozeznanie
|
Przestała się starać..
Nie pytaj dlaczego. Tak musi być.. Ale ile razy można zaczynać samemu od początku..? I nie wiedzieć czemu ja tak głupio tęsknię.. I choć wiedziała że on zrujnuje jej życie, była gotowa do poświęceń.. Przecież każdy ma prawo popełnić błąd.. |
|
|
|
#2006 |
|
Przyczajenie
|
Gdy jesteś obok nic się nie liczy...
*odejdź dopóki wiem ze wystarczy mi siły by nie zatrzymać cię... bez ciebie mój świat nagle traci najmniejszy sens i nic nie jestem warta Zegar odmierza w ciszy czas przeklinam los który dzisiaj rozdzielić chce nas... odejdź nim siebie sama znienawidzę za każdy dzień który dałeś mi... odtąd ty i ja Będziemy tylko w snach... Spróbuje poukładać sobie świat, Zapisze wszystkie myśli... Tak chciałbym poczuć jeszcze raz To czego nie ma już miedzy nami Szkoda dnia by stać Nie czas by patrzeć w tył Sami wciąż ze sobą dla nikogo bóg tu zesłał nas Z lądu wprost na głębię w dół z obłoków w rzeczywisty czas |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak Ty to zrobiłaś, ale trafiłaś idealnie w to czego potrzebuję
nie mogłam znaleźć opisu pasującego do mojej aktualnej sytuacji, a tu nagle taki psikus dzięęęęękuję Ci bardzo! ![]() ![]() * casting pt. "zostań kretynką" wygrałam po raz kolejny! właściwie to nie chce już NIC kolejna, beznadziejnie beznadziejna miłość w moim wykonaniu chyba przestanę wierzyć, że dobrzy ludzie istnieją pod wpływem herbaty z cytryną czy można smutki zatopnić w filiżance ciepłej cappucino? poproszę małe late i ciastko ze szczęściem! Ty, tam na górze, nie uważasz, że nieco przesoliłeś moje życie? wszędzie ta miłość... telewizja, radio, prasa - czy wszyscy już zwariowaliście? koniec z wiarą w miłość z filmów i w świętego Mikołaja zaufam Ci, a Ty znowu wylejesz na mnie ten sok o smaku rozczarowania na peronie "zagubienie" - cały czas szukam swojego pociągu - caaaały czas... odchodze, odejdę, odlecę, odfrunę, odpłynę, odpocznę i zgasne... 31 marca, zapamiętaj ten dzień, właśnie wtedy zgasiłeś ostatnią nadzieję jaka we mnie tkwiła uwaga! dzisiaj pożegnaliśmy ostatnie pozytywne słowa, dziękujemy! |
|
|
|
#2008 |
|
BAN stały
|
okres ważnośći Twojej miłości minął .
i ciągle nie wiem dlaczego tak a nie inaczej ? masz moje serce . Rób z nim co chcesz. Tylko nie rań . trzeba było słuchać rozumu gdy serce rwało się do Ciebie . [COLOR="Silver"] Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-03-31 o 21:25 |
|
|
|
#2009 |
|
Przyczajenie
|
A może macie jakieś fajne fragmenty z rapu? ;P <błaga_na_kolanach> :P
![]() bez off'a: `Zatańczyć na szycie świata i pier.dolić straty.. ! `Dostane pier.dolca jeśli dziś nie wyjdę gdzieś.. `Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz: 'Tu zaczeliśmy' i 'Tu skończymy' ) |
|
|
|
#2010 |
|
BAN stały
|
...
Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-03-31 o 21:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

-bełty.rzygi.hafty. 

wystarczy Marzena