|
|
#2011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Co robię, żeby zignorować tych za mną? Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-03-31 o 21:25 |
|
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
Dobra. Znowu mam zaległości, ale takie mulutkie!
* Powiedziałeś, że gdybyś mógł w górę się wznieść nigdy nie zleciałbyś w dół.... * Nie bądź zaskoczony. * Chcesz żyć naprawdę? Zamknij oczy. * Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem. * Łatwo jest uwierzyć w siebie, gdy się kłamie, ponieważ wtedy mówi się o kimś innym. * - Gdybyś był moim mężem, to zatrułabym Twoją herbatę. - Gdybyś była moją żoną, to bym ją wypił. * Mam dwie wady. Palenie i ty. * Byłabym gotowa na pożegnanie z Afryką… Tylko że nie mam żadnej Afryki, którą mogłabym poświęcić.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-03-31 o 21:36 |
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
powiedź mi czy to ja jestem Twoimi kajdankami? zalać Cię winem czy innym płynem?^ zgasili mi peta w korytarzu! z zasady nie piję na trzeźwo nie każ mnie za zbereźne myśli, są tylko wtedy, gdy jesteś w pobliżu Skoro są instalowane wykrywacze dymu, nie rozumiem, dlaczego nie może być urządzeń wykrywających Twoją obecność? Nie byłabym już narażona na przypadkowe spojrzenia. uszyłam swoją własną suknię ślubną peculiarity_____ Devileek Little Balerina lovers2friends Diva069 zakichanakrolewna papergirl Paajkaa honey091 Marzeniatko nydee Miluuu kee bananowalaska Onax3 <3
|
#2015 |
|
Raczkowanie
|
trochę mojej skromnej twórczości dla was mistrzynie
![]() Me serce...nieoszlifowany diament... a z mych oczu płyną sople;( ktoś rozpruł moje pluszowe serce;( kiedyś ktoś chuchnie i ogrzeje me serce...kiedyś ktoś roztopi ten lód... sama ile dziś zgasło gwiazd? ssssss... słyszysz?to powietrze z mojego balonowego serca
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
nie spodziewałam się
dziękuję !bawisz się uczuciami jak dziecko zabawkami. budujesz i rozwalasz... zakosztowałam Twojej nieobecności i jest gorzka ilekroć wyrzekasz się czegoś, wiążesz się z tym na zawsze oczy są ślepe. trzeba szukać sercem ostrożnie z sercem na dłoni: niektórzy mogą je uważać za poduszeczkę do wbijania szpilek podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. gratuluje wyobraźni! odchodzę w czapce niewidce, na skraj polany widzę jak uśmiech zamieniony w słońce wysusza Twe łzy najtrudniej się wyleczyć z miłości, która przyszła nagle gdy zwątpisz w miłość zostanie jeszcze rozpusta jest we mnie sporo wiedźmy... Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-31 o 22:13 |
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Żadna dziwka, żadna bambera
wiesz co we mnie drzemie wciąż podnosisz mi ciśnienie A więc poczuj kocie ruchy dziw** poczuj kocie ruchy dotknij gdzie chcesz razy dwa chce twej zguby P do N i kreska, oto biznes i domieszka To mój rap skur****, rap jest moją kokainą Ćpaj to zanim zniknę i zanim ty znikniesz Miasto huczy od plotek, a ja nie dementuję Nie wiem czemu ranisz tak mocno mówiłeś kocham i nagle inna jest a teraz już mam swój własny świat przestałam płakać Nie liczę że wybaczysz bo szczerze tego nie chce zdrady smak ponosisz klęskę ja na korzyść me szczęście Teraz już mam swój własny świat Na zawsze ona, jedyna jedna, Nie zatrzyma tego nawet kevlar, Niech to trwa, nigdy się nie kończy, Nawet śmierć nas nie rozłączy ! Ej na pohybel wszystkim Bo jutro z tego nie będzie już nic, nic Jutro z tego nie będzie już nic, nic Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć Ej na pohybel wszystkim Bo jutro z tego nie będzie już nic, nic Jutro z tego nie będzie już nic, nic Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć Jeśli jutro byłoby wątpliwe, piłbym Tequilę Później dałbym kelnerce jej największy napiwek Później wyjechałbym S-ką z salonu Merca Ładując cały magazynek w pana prezesa Wcześniej tańcząc jak wariat na masce CLS-a I do jutra byłbym martwy i kur** przyrzekam Chyba to zrobię, bo jutro nic mnie nie czeka Siedzę w domu, przesłuchałem wszystkie płyty Wypaliłem wszystkie szlugi, rozj***wszystkie bity Jestem nakręcony jak szwajcarskie zegarki Czuję, że cały płonę, a mój rap rozpali parkiet Jak dzwonisz znów, to ku*** mać zabierz mnie na balet Nie mów brak mi słów i nie mów, że jestem chamem. oo, lubię, gdy tańczysz na barze ej, lubię, gdy patrzysz jak patrzę ej, lubię, gdy bardzo się starasz lubię ich usta i kolczyki w językach kocham je w pończochach, ale bez stanika Mam jedną sprawę całkiem osobistą czasem już nie potrafię życ z tą myślą Nie chciałabym być niegrzeczna Ale pozwól, że zapytam, gdzie jest twoja kobieta Nie chciałabym być niegrzeczna Przecież widzę jak patrzysz i nie da się ukryć Mogę zdradzić ci sekret Jeśli tylko przyrzekniesz Mogę wyznać ci prawdę Ale czy to jest warte Mogę zdradzić ci sekret Zmiękną ci nogi, zapamiętasz tę noc Jeśli tylko przyrzekniesz Że to zostanie między tobą a mną Mogę wyznać ci prawdę Jeśli tylko myślisz o tym samym, co ja Ale czy to jest warte, tego byś ty nie mógł spać Chyba wydasz cały hajs na mnie, widzę jak patrzysz Chyba wydasz cały hajs, dzisiaj wydasz go na mnie Potem patrzysz na mnie, patrzysz i gotuje mi się krew Gdy tańczysz dla mnie czuję, że nie wiem co to seks Jednym spojrzeniem burzysz im całą konstrukcję Pozostawiam to bez komentarza Nie dlatego że nie chce się narażać Tylko już brak mi słów dla tych pustych słów Dla tych pustych głów i znów W dzisiejszych czasach pełno dwulicowych ludzi Każdy z nich się łudzi, że ta ściema się nie znudzi Kiedy powiem na osiedlu wszystkim moim ziomkom To wszyscy za mną pójdą i zrobi się gorąco Już przegrałeś ten beef Tede Spłonąłeś i został dym Tede W telewizji ciągle papka, w radiu papka Polski satyryczny syf jak herbatka u Tadka Ej zniszczę nadajnik, zrobię to na ich oczach Gdybym mieszkał w Stanach kupiłbym sobie Glocka Bo bananowy dzieciak chce żyć jak na ulicy Nie pytaj mnie o jutro Chce mieć więcej niż nic Masz coś do mnie? Trudno Nie mam więcej niż ty Zajmij się swoim życiem, swoją sprawą Ja mam rap, tylko rap To jest odwagą Troszke tego jeszcze jest xD [COLOR] Cytat:
dziękuje ;**
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-03-31 o 22:31 |
|
|
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
Calineczka777 - dziękuje Skarbek <33
i okradam oczywiście ![]() Primadonna - dziękuje <33 Moja ![]() _________________ może jestem przewrażliwiona. albo ślepa. albo co najgorsze głupia. ale... gdzie do cho.lery jesteś ? a Ty znów pakujesz się w to samo gó.wno. opanuj się dziewczyno ! ja Cię... ja Cię też. <3 jestem beznadziejnie egoistyczną hipokrytką. zresztą.. jedynaki tak maja. i chociaż podobno wszystko jest ok ja nadal mam ten cho.lerny niedosyt.
|
#2019 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo najwazniejsze jest dazenie do celu. Bycie o krok od spełnienia. |
|
|
|
|
#2020 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Rozkosznie - dziękuję Ci bardzo za wyróżnienie, spróbuję pomóc
;* *Już rok szczęścia razem. I jeszcze całe życie przed nami *365 dni wspólnie przeżytych dni *Kocham Cię za te 365 dni, 100 miliardów pocałunków, czułości i herbat *Każdy z Tobą przeżyty dzień to jak 100 kg szczęścia na sekundę tylko tyle. przepraszam ;* Calineczka777 - nawet nie wiesz jak mi miło <3Primadonna - nie spodziewałam się. Moja prywatna Guru <33Nie mam pomysłu na życie I dlatego tak bardzo lubię z Tobą mówić To ból zdecydował o ucieczce Chciałabym mieć wszystko wokół Potrzebuję Cię przy moim ramieniu Tak naprawdę, to nigdy nie przyznałam się światu, jak bardzo Cię kocham Bez jakiegokolwiek oddźwięku Raczej nie obchodzimy się nawzajem Nawet nie próbuj z nim konkurować Jest i zwycięzca mojego serca. Tak, ten pan z drugiego rzędu, z doskonałymi niebieskimi oczyma i cudownym uśmiechem Coraz bardziej bałaganisz w mojej głowie a Ty powiedziałeś z dnia na dzień, że nie podoba Ci się mój kolor włosów i odszedłeś. Na zawsze. Zginęłabym za Ciebie, uwierz mi __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam.
Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#2022 |
|
BAN stały
|
I Kolejna noc nieprzespana, przepełniona myslami o nim <3
Krecac loczki, zastanawiam sie czy jeszcze kiedys dotkniesz moich włosów. Bo ostatnie pocałunki sa tymi najpiekniejszymi Tak lubie patrzec na ciebie kiedy spisz na mojej kanapie. Moja bluza pachnie Twoja słodka woda kolonska. Przepełnieni namietnoscia, zapomnieli o uczuciach. |
|
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
Czasem zdarza się, że chwila stabilizuje się , zatrzymuje się i trwa . o wiele dłużej niż chwila. dźwięki się zatrzymują . ruchy się zatrzymują . na wiele wiele dłużej niż chwile . I wtedy ta chwila mija .
Wiesz na czym polegał problem ? Bo tak naprawdę ja nigdy nie spotykałam się z kimś tak na poważnie . Mówiłam i robiłam co chciałam . To ja porzucałam i wszystko zależało ode mnie . Ale z Tobą ? Z Tobą wpadałam w jakąś dziwną panikę , że Cie stracę . Przestałam być sobą , kontrolując wszystko co robie . Tak bardzo bałam się , że Cię stracę .. i właśnie dlatego straciłam . Oddam Tobie moje lato . Chociaż tyle czekałam na to słońce . Już rozumiesz co to miłość ?
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie ;P
reszte napisałam Calineczce w innym wątku )twoje usta mają najlepszy smak ze wszystkich, jakie jadłam. i tańczyć przy blasku księżyca. I ten usmiech.. Kiedy sie tak usmiechasz w moim swiecie wszystko gra.. poszłam po ciacho.. chętnie się nim podzielę(; szukam towarzysza na zimowy spacer. z wizażu...
|
|
#2025 |
|
BAN stały
|
Odruchowo spogladajac na telefon, majac nadzieje ze zadzwonisz.
I wiem juz napewno, ze Twoje opuszki palców juz nigdy nie dotknął mojej skóry. Wspomnienia przygniataja mnie, kiedy leze na łozku sama, juz bez Ciebie |
|
|
|
#2026 |
|
Raczkowanie
|
"Michał kocham Cię/Tomek wczoraj było cudownie/Jestem u Bartka
"Najlepszy. ![]() ![]()
|
|
#2027 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam prosbe jakies opisy o tym ze nie umie mu zaufac , ze ma taki sposob bycia ze wciaz jakas zazdrosc we mnie jest z gory dziekuje
Nie znam roli ktora gram ale wiem ze jest jedna niewymienna... Ja bede wierzyc bede grzeszyc bede cudze dusze leczyc i kaleczyc... Za duzo o nim mysle wiem ale ja to naprawde bardzo lubie.. Zyciorys peka ludzie dodaja , swoi dodaja nie rozumieja nic .. Zacieram ślady twoich ust ukrywam zywy wciaz gniew.. Kazdy powinien miec szanse podejsc do zycia z dystansem.. Złamane serce nigdy sie nie zrasta mozna na chwile zapomniec ale to i tak wraca... |
|
|
|
#2028 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Jestem nową osobą na tym forum. Bardzo często wchodzę tu i zabieram Wasze świetne opisy. Ja niestety nie potrafie tworzyć tak jak Wy tak wspaniałych opisów
Mam do Was prośbe, mam nadziej że mi pomożecie... Chodzi o takie opisy, żeby dać do zrozumienia zakłamanym, fałszywym ludziom, że ich nie nawidzę za to że się twrącają w moje życie, sprawy idt. Przez nich straciłam ważną dla mnie osobę. Proszę tylko o opisy które jako pierwsze przychodzą Wam do głowy. Moga być wylgarne. Pomożecie? |
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy medal ma jednak dwie strony. Wyobrażałam sobie, że gdyby przyrzeć tkaninie naszej codzienności od spodu, dałoby się zauważyć wplecione pomiędzy kolorowe nici ponure szarości zwątpienia i lęku.
supermassive black hole . ^ Mój ból wsiąkał z deszczem w ziemie Jak dobrze, byłoby zapomnieć zapach Twojego oddechu... i prośba Dziewczynki O tym, że czuję się świetnie mimo natłoku wydarzeń i tego że na nim nie mam czasu . [?] z góry dziękuję ; **
|
#2030 |
|
Raczkowanie
|
macie coś o prima aprilis? ;D __________ A gdy z deszczu będę suszyć się, w kuchni będziesz parzył kawy dwie. rzeka świadomości My mamy muzykę o smaku płomieni
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smak krwi gdy panna przegryzie ci warge. sens jest prosty, a ty jesteś żałosny .. i za ten uśmiech. nie żaden inny. tylko TEN. rozbieraj się i kładź. musze z tobą porozmawiać. ![]() brakuje mi go . On nawet nie wie jak bardzo.
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Kropla erotyzmu w morzu romantyzmu. Nie, nic Panu do powiedzenia nie mam. Moje serce mówi samo za siebie. Nadzieja sypia z głupotą. Dance, like no one's watching! [Tańcz, jakby nikt nie patrzył!] - oooo jaa! - ?? - Ty masz serce! - mam. ale nie dla Ciebie. Nie wierzę w naukę. Jedynie w miłość, seks i muzykę! Wciąż jesteś moją heroiną. I zawsze będę uzależniona od Twojej miłości. - ale ja go kocham!
- ale to nie zmienia faktu, że jest frajerem!
|
|
#2033 |
|
Przyczajenie
|
" - Myślę, że to się nie uda. - Ale przecież ty kochasz mnie, a ja kocham ciebie, prawda? - Nie wiem. Jeśli zapytasz, czy lubię być z tobą, to odpowiem, że tak. Jeśli jednak będziesz chciała wiedzieć, czy jestem w stanie żyć bez ciebie, to też odpowiem, że tak.[...] - Lubisz być ze mną, ale nie cierpisz być sam ze sobą. Ciągle szukasz nowych wrażeń, żeby uciec od tego, co istotne. Wciąż potrzebujesz adrenaliny w żyłach i zapominasz, że tam powinna płynąć krew, nic więcej." When my time comes, forget the wrong that I've done Help me leave behind some reasons to be missed Don't resent me, and when you're feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest I've never been perfect, but neither have you "i dobrze wiesz ja moge trwać i jeszcze wiele z siebie dać "Do serca podchodzi lód holding my last breathNie tędy droga na pewno to wiem I ta cisza zabiera ci mnie" "Wiem Że Ja Znajdę Niebo..." Dziś podaruj mi ten upragniony prezent....odwroĆ się i idź L e c z w i d a ć m o ż n a ż y ć b e z p o w i e t r z a Oczy smutne patrząc wnikliwie i dogłębnie tylko głębiej i głębiej Co zrobić aby nie zniknać jak mgła?? Nawet jeśli przegram wszystko może wygram wolność gdy świat zapatrzył się jak ty w moje oczy . Żebyś nigdy mnie nie miała dość Tyle było pomyłek, teraz to wiem, Żeby prędko ci mijała złość Żebyś zawsze pamiętała to Jestem niewątpliwie ktoś ale dla nas za późno żeby dziś naprawić je. no more tears no more pain no more crying in the rain zgubiona droga, stracony czas... zachłysnełam się Tobą tak mi dobrze z tym <3 dziś wierze w spełnienie tej pięknej miłości lecz potrzebuje wciąz twej pomocy Wszystkie dawne uczucia, wygasły już. Murem dzielony, każdy nowy dzień. Wszędzie słodkie oszustwa. Uwielbiam gdy mnie budzisz, kolejny dzień na jawie śnię Uwielbiam mocną kawę, nikt nie robi jej jak ty A kiedy szepczesz: "jestem", to dla mnie najwspanialszy dźwięk Tylko ty i ja - najmniejsze państwo świata Poza nami nic dzisiaj się nie liczy Już tyle razy chcieli podbić je - nie mieli sił Do zdrady namawiali, ale nie udało się I choćby świat się skończył, z nami zawsze będzie tak Każdy dzień,każda noc z Tobą ja, nie pytaj mnie jaki sens to ma. Ty boisz się,chowasz twarz w moją dłoń, pokażę Ci drogę,zabiorę Cię stąd. Wiesz,czasami nie łatwo jest samemu wstać na nogi, Nieważne że widziałam pare zachodów słońca więce nie ważne że moje serce biło dla kogoś jeszcze teraz do ucha Ci szepcze i będe częściej jak bardzo zależy mi byś byl moim powietrzem Czuc ta cudowna magie oczu wpatrzonych w siebie i onieśmielonych zarazem <3 prześladuj mnie za dnia <3 )może komuś coś??? tylko tyle jak naraaize przyszlo mi do głowy
|
|
#2034 |
|
Wtajemniczenie
|
"- wszystko bedzie dobrze.
- bez ciebie nie - wyszeptałam.''
|
#2035 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mrrrał. <3 Cytat:
Dziękuję Calineczko;* Idealny ;* ____________ Kochanie, może Ty razem ze mną znikniesz?^^ Znów myślę o Nim. Palę kawę. piję papierosy. -Nie to nie tak. Ciężko gdy nagle świat staje się czarno-biały. Szczególnie dla kogoś kto tak bardzo lubi turkus. wiesz? fajnie że jesteś. I tylko ściany towarzyszą w wojnach z własną świadomością. Rzucę krótkie 'przepraszam' i z Twego życia zniknę. minimalny smutek i minimalny ból. coś czego nie da się już podzielić na pół. świat nie zapłacze gdy się poddasz. wreszcie mówię: nic prócz tego, że się znamy. Chodź Kochanie, posłuchamy jak oddycha wszechświat ^^
|
|
#2036 |
|
Przyczajenie
|
[quote=kiss;11713908]Witam mam prosbe jakies opisy o tym ze nie umie mu zaufac , ze ma taki sposob bycia ze wciaz jakas zazdrosc we mnie jest z gory dziekuje
Cześć jak Ci się podoba coś to kradnij coś z moich opisów. Pozdrawiam Cię ![]() ----------------------------------------------------------------------- Szmer Jego serca już z oddali słyszę.. To tylko jedna osoba , a świata jakby o połowe mniej. lecz Książę zapomniał, że ma kochać Księżniczkę.. Twoje błekitne spojrzenie nabiera barwy lazurowej.... Czuła się przy nim tak wyróżniona i taka jedyna. by mieć Ciebie tu i teraz, na własność. pokażę Ci jak się całuje królewna... Wyblakłe kalendarze i daty naszych marzeń... Chyba za bardzo chciałam, zebyś był mój.. A Ona.. a ona tylko czeka na Twój uśmiech. więźniem Twych ramion,spojrzeń słów i pocałunków Chcę poznać Cię od wewnątrz, całego, kawałek po kawałku... Piękny, trafiony strzał w Moje serce – już złamane. w pamięci składam wciąż pasjans z naszych serc. Gdybym została... Gdybyś się starał. Serce wypełnione łzami. Usłysz mój krzyk gdy mijam Cię milcząc...
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniatko, Devileek, MySmallCornerInSky, Little Ballerina, nydee, Primadonna, Miluuu. Moje guru!
Naszą miłość wpiszę w okrąg. Dzięki temu nigdy nie osiągnie końca. Courage. [Odwaga.] Ważne jest to, żebyś był szczęśliwy. Nie ważne z kim. Choć nie ukrywam, że do mnie pasujesz najbardziej. <3 Przez Ciebie zostanę skrajną feministką! Urządzę w ogrodzie sabat, będę palić na stosie mężczyzn i modlić się o drugą Seksmisję! Będę czekać. Będę czekać, aż ona Ci się znudzi. Kobieta potrafi to samo, co mężczyzna poza obsikaniem muru na stojąco. Tematy, które budzą niesmak.
|
|
#2038 |
|
Rozeznanie
|
szczęście szepcze mi do ucha 'weź mnie' Pojęcia nie miałam co może się stać . I choć bałam się się o przyszłość , wiedziałam , że chce ją dzielić z nim. dziś było szczęśliwe. dziś nie miało prawa się skończyć. Czy to normalne, że gdy widzę jak on się uśmiecha , w najgorszym momencie mojego życia , jestem w stanie wykrzesać uśmiech również ? napisałam do niego 'mój drogi' choć dobrze wiedziałam , że wcale nie był mój . kee,nydee, litlle balerina,mysmllcornerinsk y,kama1507,pepergirl,trus kawkowa,styrana,carmenkaa , kurczę dziewczyny jesteście niezastąpione . <3
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
więźniem w dalekiej krainie gdzie zawsze cierpi, kto nie powinien..jestem
Jestem więźniem w dalekiej krainie gdzie wiara w miłość ginie. bój się mnie teraz,dopóki nie przestaniesz istnieć Potrafię kochać ,jak nigdy więc nie odchodź teraz, kiedy jesteś dla mnie wszystkim. Jedno slowo ma tak wiele znaczen Łatwiej jest odejsc, niż komuś wzbaczyc fajne kawałki tekstów Paulli nadające się na opisy
|
#2040 |
|
Rozeznanie
|
Opowieść o miłości, która nigdy nie przeminie.
Pamiętaj o mnie, gdy mnie już nie będzie. Będę tęsknić za Tobą, będę trzymać Cię za rękę. Więc pamiętaj o mnie, gdy usta zamilkną... Nikt nie słyszał jej płaczu, nikt nie otarł jej łez. (Paulla - Pamiętaj o mnie, gdy mnie już nie będzie) Zapomniałam jak to jest... Gdy oczy Twe tak śmieją się. Chcę wierzyć, że to nie był sen. Ty i ja. Polana jak za dawnych lat... Może kiedyś zabraknie mi jednego dnia dla miłości. Może kiedyś zabraknie mi chwili by nie umrzeć w samotności Zdjęcia Twe, na których nie ma mnie. Tak żałuję każdej z chwil. Przepraszam Cię. To był zły sen. Ja i on. Więc uśmiechnij się. Nigdy nie przestałam kochać Cię. (Paulla - Jeden dzień dla miłości)
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

dziękuję
wystarczy Marzena 

;*
nie spodziewałam się. Moja prywatna Guru 
)
Mam do Was prośbe, mam nadziej że mi pomożecie... Chodzi o takie opisy, żeby dać do zrozumienia zakłamanym, fałszywym ludziom, że ich nie nawidzę za to że się twrącają w moje życie, sprawy idt. Przez nich straciłam ważną dla mnie osobę.