|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
he he m jesteśmy ze soba 2 lata i trzy tygodnie Byłam dzisiaj u kosmetyczki-trzeba w końcu o siebie zadbać nie??? Było super. Najpierw oczyszczanie kawitacyjne, później doczyszczanie ręczne, jonoforeza i na koniec taka śmieszna maska plastyczna z alg. Za miesiąc znowu mam iść na kawitację.Chyba nawet Tz wyślę przed slubem na oczyszczanie. Prawie się zgodził. Nigdy nie był, a do metroseksulnego faceta naprawdę mu daleko
|
|
#2132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przykładowe ceny tutaj: http://rezerwacje.heder.pl/index.php...=listgr&pgrp=9
Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-03-31 o 22:04 |
|
|
|
|
#2135 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak jest drożej u mnie może tanie troche wyjdzie, a często trzeba takie zabiegi wykonywać czy wystarczyłoby jakby poszła raz przed ślubem?
|
|
#2136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
|
|
|
#2138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2139 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Coraz bardziej jestem przekonana do tego wyjazdu na 3 tygodnie do Niemiec. Ale jeszcze muszę się upewnić co z obroną, nie znam jeszcze daty. Wczoraj naklejaliśmy naklejki na wódkę, zostało nam 7 kartonów, połowa za nami
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-03-31 o 23:12 |
|||||
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis tez mialam latania od groma. Az mnie nogi zaczely bolec. Dobrze, ze TZ wczesniej wrocil z pracy to pomogl mi pojezdzic i wszystko pozalatwiac. Dalam do wypelnienia PIT i od razu go zanioslam do urzedu skarbowego.
No i dzis mielsimy pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej. Bylo baaaaardzo milo.
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki
Postanowiłam sie do was dołaczyc, do tej pory tylko czytałam wasze cenne rady. Ja będe ślubowac w październiku |
|
|
|
#2142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
powiedz cos wiecej o sobie !
|
|
|
#2143 |
|
Wtajemniczenie
|
Beami witam
może opowiesz jak Twoje przygotowania do ślubu, a może masz już zdjęcia sukni czy butów to się pochwal
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki, dzieki za wszystkie pocieszanki
co mi poradzicie z tym moim welonem - HELP -> sobota coraz blizej a ja nie wiem co wybrac
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
50 sztuk kosztuje nieco ponad 13 zł ![]() Cytat:
natomiast nie podba mi sie wierszyk....a my w piątek idziemy na pierwsze nauki...chyba umrę, bo siedzi się 2 godziny a ja mam straszny kaaaaaaaaaaataaaaaaaaaar
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie nic nowego jeśli chodzi o przygotowania. Wczoraj wrócił tz i mamy zamiar dalej roznosić zaproszenia na weekend i chcemy zamówić albumy dla rodziców. W następnym tygodniu idę na poszukiwania bielizny Miłego, słonecznego dnia panienki
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam napisac a propos stazu ze nam stuknie za 19 dni 11 lat
takze my juz dawno jak stare dobre malzenstwo ![]() Misqa - jak juz cos to te wkladki z deliktanym wzorkiem - ja nie osobiscie nie lubie zadnych tam golabkow, par mlodych na zaproszeniach ![]() Kasiaher - co tam znowu sie stalo, ze sie wsciekasz na TZ |
|
|
|
#2148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
wczoraj wybieralismy z TZ zaproszenia potem wam wkleje nasze typy bo w tym tyg chcemy zamwóic (tylko czekamy na listy gosci na maila od naszych rodziców )tak, dalej z nimi mieszkamy ale po powrocie z urlopu przeprowadzilismy sie z TZ do naszego wielkiego salony przez co tego jednego przygłupa wogóle nie wiedze ![]() Cytat:
juz sie nie moge doczekac tylko mysle jeszcze nad dokładnym miejscem, bo jeszcze tam nigdy nie byłam i nie wiem gdzie jest najpiekniej![]() Cytat:
my jestesmy razem prawie 7,5 roku. a dzis sokłądnie 4 miesiące do slubu Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
Jak narazie to mam tylko wybraną sale,zespół, kamerzyste, fotografa i własnie skończyłam kurs przedmałżeński. Za suknią sie wybieram w sobotę, mam nadzieję ze uda mi sie cos znaleź dla siebie. Choc wydaje mi się ze sie nie skończy na tym jednym dniu. Jak narazie przejżałam tysiące sukień ślubnych w internecie i mam mniejwięcej swój typ ale zobaczymy jak zaczne mierzyc. Zamierzam już zabrac sie za wybranie obrączek i zaproszeń. Dużo w wyborach pomagają mi wasze pomysły |
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!
Czy Wy widzicie co sie dzieje za oknem ![]() ![]() ![]() ![]() A ja tu w biurze musze siedzieć Tak Was sobie czytam i czytam i nasz staż ... jesteśmy ze sobą "już" 1 rocek, siedem miesięcy i dwa tygodnie. Zaręczyliśmy się dokładnie w rocznicę (no... jeden dzień przed rocznicą), ale my już starzy jesteśmy, nie ma na co czekać Wybieram się w piątek i poniedziałek na wojaże za suknią... mam nadzieje, że coś definitywnie już wybiorę, mam jedną upatrzoną (gdzieś tu ją wklejałam), ale jeszcze mi mało .Baaaardzo zaczynam się obawiać nauk... mój powiedział, że żadnego kalendarzyka rysował nie będzie MisQa - mnie najbardziej podoba się pierwszy wzór wkładki z pierwszego załącznika. Miłego dnia dziewczynkiiii !.
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczęta - Rybulka, myszka_maj, Madzialenka12344321, jaga_2001 - cztery miesiące!!!!!!!
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak piszecie o stażach to nam w zeszły piątek stuknęło 8 lat... nie wiem kiedy to minęło ![]() Wczoraj dostałam maila, że w piątek mamy do odebrania zaproszenia
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no wiec zastanawiamy sie nad takimi
zaproszeniami chcemy wybrac rulony aby dac je osobiscie i zaproszenia płaskie dla tych osób co bedziemy im je wysyłac) rulony: http://www.allegro.pl/item599260080_...s_tablice.html te są z całej serii rzeczy ktore wybralismy (zaproszenia, wkładki do zaproszen, winietki i zawieszki na alkohol) lub te http://www.allegro.pl/item599216615_...nalizacja.html co do zaproszen płaskich do wysłania to mamy 3 i nie wiemy na jaki sie zdecydowac 1. http://www.allegro.pl/item591256929_...w_artrose.html 2. http://www.allegro.pl/item588687156_...zej_cenie.html 3. http://www.allegro.pl/item596385900_...tis_od_ss.html tylko nie wiem czy one nie sa za skromne dodatkowo chcemy zamówic: wkładki do zaproszen: ale nie wiem czy do tych rulonów wejdą http://www.allegro.pl/item596409419_...azki_4szt.html winietki: http://www.allegro.pl/item599151073_...dla_gosci.html oraz zawieszki na alkohol: http://www.allegro.pl/item599286383_...r.html#gallery i co ty na to?? te winiteki, wkładki i zawieszki są z tej samej serii co te pierwsze zaproszenia rulony. winietki |
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item599260080_...s_tablice.html http://www.allegro.pl/item588687156_...zej_cenie.html
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: Twin a ty jakie masz zaproszenia?? |
|
|
|
|
#2157 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was kochane
![]() Mam nadzieję, że u was też takie piękne słońce za oknem Rano tato mnie budził słowami "wstawaj i chodź się opalać" Cytat:
Cytat:
A którego dokładnie października staniesz na ślubnym kobiercu? ![]() Cytat:
Łooooo no to pięknie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie te kwiatki przypominają mi ryciny, które kupiłam kiedyś do powieszenia na ścianę takie mało kojarzące się z zaproszeniami te co pokazałam są bardziej eleganckie
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze 3 godziny wczoraj nad tymi zaproszeniami siedziliemy. wybralismy te 5 zaproszen które wam wkleiłam. ale teraz nie wiem czy brac te rulony czy wszytskie płaskie, czy tak jak myslałam wczesniej ze i rulony i płaskie (do wysłania). i czy w te rulony weszły by te karteczki z napisem ze chcemy kupony totka
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
My jak wybieraliśmy zaproszenia - w grafie- to przejrzeliśmy wszystkie katalogi, było ich około 12. I nic nam się prawie nie podobało
Też chcieliśmy rulony, ale ładne są tylko takie prawdziwe, na czerpanym papierze- ale za sztukę 7-14 zł. W końcu wybraliśmy klasyczno-nieklasyczne.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Nigdy nie był, a do metroseksulnego faceta naprawdę mu daleko

tym razem ojciec jednego z moich ulubionych wujkow
wychodzi na to ze mamy pogrzeby rowno co 2 tygodnie 

co mi poradzicie z tym moim welonem - HELP -> sobota coraz blizej a ja nie wiem co wybrac