Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-31, 11:08   #1531
ula 87
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A ja od kilku dni (zbliża się termin @-5.04) Myślę tak : Jak ja bym chciała być w ciąży nawet jakbym miała caaałe dnie i noce spędzać w klozecie na wymiotach, nawet jakby mi miały spuchnąć nogi..Marzę o płaczu dziecka, o prasowaniu ciuszków, o kąpaniu i padaniu na łóżko ze zmęczenia..... o podkowach pod oczyma i nadwadze po ciązy...Chce tego wszystkiego!!

oj fajnie by było... tak to już jest że jak się czeka na ciąże to nawet najstraszniejsze objawy i dolegliwości nie doprowadzą do narzekań, bo ja napewno nie będę narzekać, to jest moje marzenie mdłości ciążowe
trzymam kciuki zeby @ nie przyszła
Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość

która Laseczka jest z Wrocka? może byśmy zrobiły spotkanie planujących z wrocławia, na jakieś ciacho i kawę w mieście jak będzie ciepło?
ja n iestety jestem z pod Częstochowy do wrocławia daleko, a szkoda
Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Sweet Jelly, Roza, Celka, Dra, Alisanka i reszta staraczek: trzymam kciuki a to dla was:
:mag ia:
zabiore sobie jednego i dziękuję co prawda mam dziś chyba 15dc ale się przyda bo owulacja tuż...tuż

Gosiu a ja czułam że coś nie tak, ale nie chciałam Cię za język ciągnąc. Nika ma racje, płacz najlepszy na pozbycie sie choć troszkę żalu i bólu , płacz sobie kochana do woli aż zrobi Ci się lepiej na serduchu, a ja przytulam mocno:p rzytul: :przytu l:
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 11:22   #1532
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Witam Was dziewczyny... Ja już sobie siedze o 6:30 w pracy... Kurcze fatalnie się czuje jest mi zimno a buźka strasznie piecze... Do tego coś z żołdkiem chyba nie tak bo na wymioty mi się ma... ahhh trzeba jakoś wytrzymac...

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A ja od kilku dni (zbliża się termin @-5.04) Myślę tak : Jak ja bym chciała być w ciąży nawet jakbym miała caaałe dnie i noce spędzać w klozecie na wymiotach, nawet jakby mi miały spuchnąć nogi..Marzę o płaczu dziecka, o prasowaniu ciuszków, o kąpaniu i padaniu na łóżko ze zmęczenia..... o podkowach pod oczyma i nadwadze po ciązy...Chce tego wszystkiego!!
nie tylko Ty tego chcesz... Kiedy tak czeka sie na dzidziusia nic nie jest straszne ani objawy ani to co będzie nas czekało po narodzinach bobaska....

gooha3 My nie będziemy mieli własnego domku (przynajmniej na razie) tylko mieszkanko i to wynajęte, ale przynajmniej nie będzie tak jak teraz... będziemy razem i bliżej pracy... Nie jesteśmy małżeństwem jakoś nie jest to dla nas aż tak ważne... Pewnie kiedyś ta decyzja o ślubie padnie ale póki co jest dobrze jak jest... Póki co chcemy miec Bobaska a najważniejsze jest to że się kochamy...
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 12:00   #1533
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewakol Pokaż wiadomość

gooha3 My nie będziemy mieli własnego domku (przynajmniej na razie) tylko mieszkanko i to wynajęte, ale przynajmniej nie będzie tak jak teraz... będziemy razem i bliżej pracy... Nie jesteśmy małżeństwem jakoś nie jest to dla nas aż tak ważne... Pewnie kiedyś ta decyzja o ślubie padnie ale póki co jest dobrze jak jest... Póki co chcemy miec Bobaska a najważniejsze jest to że się kochamy...
I to najważniejsze być razem oraz kochać i być kochanym
Jeśli chodzi o ślub to powinna być dla każdego indywidualna decyzja.
Na pewno nie kierowana tym bo tak powinno byc, a co ludzie powiedzą.

To jest glupie ze u nas wszyscy sie przejmuja zdaniem innych. Ludzie są wscipscy i ciekawscy powinni sie zajac swoim zyciem, anie układać je innym. Każdy robi tak jak mu wygodniej i lepiej i nie sądze zeby ktoś lepiej wiedział o naszych potrzebach niż my sami. Dlatego nie warto się przejmować ludzmi i zyc po swojemu, a jak im sie nie podoba to ich problem. Życie jest tylko jedno i powinnismy my nim zyc, a nie inni.

...hmmmm tylko zeby jeszcze trzymac sie tej zasady..... ech..... ludzie sa naprawde czasami okrutni

sie spisałam- cos na refleksje mnie wzieło...
-------------------------------------
Ja sie włsnie zajełam meblowaniem wirtualnego domku
Tz kazał mi wszystko wirtualnie umeblowac bo chcce poprowadzic wszystkie instalacje schowane w scianach zeby nie było za duzo kabelków

Czy zajmowałyście sie czymś takim?? bo szukam jakis darmowych ładnych teksturek do programu Archcad

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 15:13   #1534
dra
Zakorzenienie

witajcie
kurde bym sobie szpilke złamała taki mój urok,że lubię buciki na szpilakach wysokie,a dziś mieliśmy innego kierowce autobusu i gwałtownie zachamował i kurde nie dosyć,ze prawie na szybie wylądowałam to korek już czułam,ze zaraz mi sie urwie,ale jakoś jakoś,a,ze dziś mam taki jakiś nerwowy dzień to kierowca wrzuty dostał,aż zaniemówił,bo on nie hamuje gwaltownie,kurde nie kazdy chodzi w płaskim obuwiu,a wiadomo,ze w szpilkach trudniej utrzymać równowagę eh

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość

Sweet Jelly, Roza, Celka, Dra, Alisanka i reszta staraczek: trzymam kciuki a to dla was:
:mag ia:
zabieram

Cytat:
Witam Was dziewczyny... Ja już sobie siedze o 6:30 w pracy... Kurcze fatalnie się czuje jest mi zimno a buźka strasznie piecze... Do tego coś z żołdkiem chyba nie tak bo na wymioty mi się ma... ahhh trzeba jakoś wytrzymac...

oj to zdrowiej,bo jak sie żle czlowiek czuje to wszytko takie jakies też
o widzę,ze mamy podobne zdanie do ślubu dobrze jest jak jest moze kiedys podejmiemy decyzje nie wiem czas pokaze na razie o dzidzie sie staramy

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
I to najważniejsze być razem oraz kochać i być kochanym
Jeśli chodzi o ślub to powinna być dla każdego indywidualna decyzja.
Na pewno nie kierowana tym bo tak powinno byc, a co ludzie powiedzą.

To jest glupie ze u nas wszyscy sie przejmuja zdaniem innych. Ludzie są wscipscy i ciekawscy powinni sie zajac swoim zyciem, anie układać je innym. Każdy robi tak jak mu wygodniej i lepiej i nie sądze zeby ktoś lepiej wiedział o naszych potrzebach niż my sami. Dlatego nie warto się przejmować ludzmi i zyc po swojemu, a jak im sie nie podoba to ich problem. Życie jest tylko jedno i powinnismy my nim zyc, a nie inni.

ludzie są wścipscy to mało powiedziane
ale najbardziej interesuja sie innymi zamiast sobą
Nie lubie osob co ze wzgledu na dziecko sie chajtaja,o wpadlo sie trzeba ślub szybko,albo na pokaz.Ślub to kazdego indywidualna sprawa miłość jest najważniejsza.Np moja znajoma otwarcie mówi,ze ślub brała,aby pokazać sie przed rodzina i nazbierać kasy dla siebie,bo ślub sponsorowali rodzice,i ślub tak wazny nie był,był wazny pokaz,nosz kurde jak można tak i nieraz do mnie sie pyta i co kiedy ty pokazówke robisz to chore,dla mnie liczy sie miłość nie pokazówka,albo,ze trzeba brac sklub bo co ludzie powiedzą,ja mam takie zdanie,że to jest i będzie mój slub to moja sprawa,jak nie bedzie tez i opinie innych mnie nie obchodzą

alez się rozpisałam,ale musiałam powiedziec swoje zdanie
Stary 2009-03-31, 16:20   #1535
roza26
Raczkowanie

Ale tu dzis cicho na tym forum..... ja siedze jeszcze w pracy niestety-zlapalam jakiegos dola-niedosyc ze zaczyna mnie bolec brzuch-czyli pewnie ta @ malpa przyjdzie to jeszcze TŻ mi zadzwonil ze bedzie dzis w domu dopiero o 22ej ehh smutno mi jakoś
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 16:21   #1536
ewakol
Raczkowanie

dra dokładnie mamy takie samo zdanie na temat ślubu... Dla mnie też głupotą jest branie ślubu np bo zdarzyła się wpadka... Ehhhh dosłownie żal.... Nam jest dobrze tak jak teraz na ślub tez przyjdzie czas ale to kiedyś.... Ślub na pokaz to nastepna głupota... Ohhh bo trzeba się pokazać... A gdzie w tym miłość???

gooha3 Przyznaje ludzie są wścipscy ale na to nic sie nie poradzi... częsciej zajmuja sie życiem innych niż swoim... To jest wkurzające ale mnie juz nie rusza... pogadaja sobie i w końcu im się znudzi... Ja zyje tak jak mi się podoba... a akurat ślub mi do szczescia nie jest potrzebny wystarczy mi milość jaka siebie darzymy i teraz czekamy aż z tej miłości urodzi się Bobasek
Stary 2009-03-31, 16:46   #1537
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Ale tu dzis cicho na tym forum..... ja siedze jeszcze w pracy niestety-zlapalam jakiegos dola-niedosyc ze zaczyna mnie bolec brzuch-czyli pewnie ta @ malpa przyjdzie to jeszcze TŻ mi zadzwonil ze bedzie dzis w domu dopiero o 22ej ehh smutno mi jakoś
masz rację kochana bardzo tu dziś spokojnie mało nas tu pisze,ja już mam dość siedzenia w tym domku no ale nic nie poradzę,chętnie poszłabym do pracy
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:07   #1538
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
masz rację kochana bardzo tu dziś spokojnie mało nas tu pisze,ja już mam dość siedzenia w tym domku no ale nic nie poradzę,chętnie poszłabym do pracy
oj ja bym tez poszła. Tylko gdzie ją znaleść. Jakoś więcej życia miałam w sobie jak sie gdziekolwiek wyrwałam z domu niz teraz. Zero motywacji do robienia czegokolwiek bo wydaje sie ze jest duzo czasu, a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie ze nic nie zrobiłam, albo niewiele

ech...... byle do obrony i trzeba sie zajac soba i swoją pracą, albo swoją firmą.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
niedobrze wiosna idzie słonko zaczyna w koncu swiecic, a nas jakies dołki biorą.
Nie możemy się dać trzeba je sprać i przegonić

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-03-31, 17:17   #1539
martaN23
Zadomowienie

[quote=gooha3;11706569]oj ja bym tez poszła. Tylko gdzie ją znaleść. Jakoś więcej życia miałam w sobie jak sie gdziekolwiek wyrwałam z domu niz teraz. Zero motywacji do robienia czegokolwiek bo wydaje sie ze jest duzo czasu, a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie ze nic nie zrobiłam, albo niewiele

ech...... byle do obrony i trzeba sie zajac soba i swoją pracą, albo swoją firmą.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

niedobrze wiosna idzie słonko zaczyna w koncu swiecic, a nas jakies dołki biorą.
Nie możemy się dać trzeba je sprać i przegonić [/q

no pewnie nie ma żadnych dołków jest wiosna wysyp fasolek a nasze na pewno też wykiełkują:ju pi:

ale mi to głupio wkleiło

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

[quote=martaN23;11706737]
Cytat:
oj ja bym tez poszła. Tylko gdzie ją znaleść. Jakoś więcej życia miałam w sobie jak sie gdziekolwiek wyrwałam z domu niz teraz. Zero motywacji do robienia czegokolwiek bo wydaje sie ze jest duzo czasu, a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie ze nic nie zrobiłam, albo niewiele

Nie możemy się dać trzeba je sprać i przegonić [/q

no pewnie nie ma żadnych dołków jest wiosna wysyp fasolek a nasze na pewno też wykiełkują:ju pi:

ale mi to głupio wkleiło
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 17:33   #1540
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
dra dokładnie mamy takie samo zdanie na temat ślubu... Dla mnie też głupotą jest branie ślubu np bo zdarzyła się wpadka... Ehhhh dosłownie żal.... Nam jest dobrze tak jak teraz na ślub tez przyjdzie czas ale to kiedyś.... Ślub na pokaz to nastepna głupota... Ohhh bo trzeba się pokazać... A gdzie w tym miłość???

gooha3 Przyznaje ludzie są wścipscy ale na to nic sie nie poradzi... częsciej zajmuja sie życiem innych niż swoim... To jest wkurzające ale mnie juz nie rusza... pogadaja sobie i w końcu im się znudzi... Ja zyje tak jak mi się podoba... a akurat ślub mi do szczescia nie jest potrzebny wystarczy mi milość jaka siebie darzymy i teraz czekamy aż z tej miłości urodzi się Bobasek
no i tak powinno być
Jeśli chodzi o wesele. Ja to czułam tak, że ślub w kościele był dla nas, czułam się jabyśmy byli tylko my dwoje przed ołtarzem i Bogiem a oprócz nas nikogo. Choć z mą wiarą coraz gorzej, ale staram się jeszcze ciagle wierzyć w Boga (w kościół powoli tracę wiarę, po tym co księża coraz czesciej reprezentują) to było dla mnie wielkie przeżycie.

Jeśli chodzi o wesele to to była impreza wyłącznie dla gości jakoś jej nie przezyłam zbyt dobrze (rónież z powodu tego wypadku o którym pisałam).
Nie uważam również że któs kto żyje bez ślubu to źle. Każdy żyje według zasad które sam wyznaje i w które wierzy, a robienie coś na pokaz świadczy o człowieku, że to nie on żyje ale wszyscy ludzie do okoła żyją za niego.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Jakoś mnie wzieło na takie rozmyślanie, bo właśnie się pokłóciłam z siostrą na ten temat. Ciągle męczy moją rodzinke temat czarnego człowieka który pojawił się koło siostry (pisałam juz cos o niej)
Jako jedyna obstaje za tym że każdy powinien decydowac o sobie i o swoim życiu. Natomiast moja druga siostra (oraz rodzice i brat) uważa, że żyć powinno się dla rodziny i nie może tego zrozumieć jak można zostawić rodzine dla jakiegoś człowieka którego się zna od kilku miesięcy.

Mi juz brakuje słów do kłótni, troche mi przykro że siostra bedzie daleko mieszkać i żadko bedziemy sie widziec, ale uważam że powinna układać sobie życie dla siebie a nie dla wszystkich do okoła. Czy źle myśle??

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-03-31, 17:54   #1541
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hej dziewczynki piękna wiosenka dzisiaj aż chce się żyć

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
dziś byłam na pogrzebie mojej pierwszej milosci(powiesil sie) tak jakos smutno mi sie zrobilo ze go juz nie ma fajny chlopak z niego byl,
ojejku strasznie to przykre

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
jestem juz po wizycie...wszystko jest ok dostalam skierowanie na test z krwi i moczu itd

termin mi sie przesunal na z 23 listopada na 20 listopad takze prosze o zmiane daty terminu porodu
cieszymy się że wszystko ok dbaj o siebie i fasoleczkę

Cytat:
Czesc dziewczynki!kurcze jadac do pracy mialam prawie wypadek-taka mgla u nas ze nic nie widac-a ludzie jezdza jak nienormalni niektorzy-ehh dzis moj 26dc-temp.36,9-kurcze mam nadzieje ze @ nie przylezie-wygonić ją od nas-sio sio-w końcu niech da nam spokój i pozwoli sie zafasolkowac prawda?a jak tam Edi i Celus-jak sie czujecie??planujecie w jakis dzien testowac?kto jeszcze na dniach bedzie testowac??super ze jestesmy tu wszystkie razem-zawsze lżej na sercu jesli ta @ małpa przyjdzie !!milego dzionka
dobrze, że Ci się nic nie stało fakt niektórzy jeżdżą jak wariaci
oby @ nie przyszła

Cytat:
oj staram sie byc silna. Wmawiałam sobie ciągle ze przeciez nic sie nie stało. Nie chciałam sie tu zalic, bo wiedziałam ze zaraz bedziecie sie smucic ze mną. Jest mi ciezko szczegolnie jak wszyscy w kolo mi mowią ze powinnam poczekac, ze na pewno jeszcze sie wszystko nie wygoiło ze psychicznie nie jestem gotowa. To boli chyba najbardziej, jak mówią mi ze nie powinnam sie starac jeszcze. Lekarze natomiast mówią mi ze jak najbardziej powinnismy sie starac.

Lekarz mówił ze wszystko juz ze mna ok nawet po 2 miesiacu.
Jest mi smutno i ciagle sie zastanawiam czego ciagle mi sie trafają takie przykre rzeczy. Cały czas nie chce dopuscic do glowy ze to wszystko sie dzieje.
Tak jak pisałam nie dopuszczałam do siebie mysli do głowy ze mogłam byc w ciąży, ale z drugiej strony po cholere wyskoczyła ta druga krecha.

Jeszcze teraz znowu mowią o poronieniach w tv łzy mi sie cisną do oczu.

W szpitalu położyli mnie na sali z dziewczyną która miała wyznaczony termin na 1 lipca. To data kiedy ja miałam rodzic.

No nic ide się zając czymś bo znowu się zaraz rozryczę
Kochana trzymaj się cieplutko i staraj się o tym już nie myśleć życie toczy się dalej i ważne to co przed nami zobaczysz niedługo będziesz się cieszyła fasoleczką za to, będzie co ma być!!

dla Was wszystkich Kochane staraczki
buziaki i miłęgo wieczorku
Stary 2009-03-31, 18:13   #1542
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Jakoś mnie wzieło na takie rozmyślanie, bo właśnie się pokłóciłam z siostrą na ten temat. Ciągle męczy moją rodzinke temat czarnego człowieka który pojawił się koło siostry (pisałam juz cos o niej)
Jako jedyna obstaje za tym że każdy powinien decydowac o sobie i o swoim życiu. Natomiast moja druga siostra (oraz rodzice i brat) uważa, że żyć powinno się dla rodziny i nie może tego zrozumieć jak można zostawić rodzine dla jakiegoś człowieka którego się zna od kilku miesięcy.

Mi juz brakuje słów do kłótni, troche mi przykro że siostra bedzie daleko mieszkać i żadko bedziemy sie widziec, ale uważam że powinna układać sobie życie dla siebie a nie dla wszystkich do okoła. Czy źle myśle??
Nio fakt nie dziwie sie że brak Ci słów... Ja jednak zgadzam się z Tobą w końcu to jej zycie i sama powinna o nim decydować... Wiadomo będziecie za nia tesknić ale przynajmniej będzie szczesliwa i będzie z osoba która kocha.... ach ta rodzinka...
U mnie też rodzina patrzyła dziwnie rodzice gadali i gadali bo mój TŻ jest po rozwodzie i ma córeczkę... Mi to nie przeszkadza, Mała jest cudowna lubie sie nią zajmować a Miśka kocham... Teraz rodzinka sie przekonała ciągle pytaja kiedy mała przyjedzie... Wiec na pewno z czasem Twoja rodzinka sie przekona do chłopaka Twojej siostry i będzie ok
Stary 2009-03-31, 18:32   #1543
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

faktycznie dziś tu cicho
ja od piątku zaczynam urlop, i planuję na kilka dni wyjechać w góry z mężem, odpocząć tylko jak na złość nie będę mieć akurat w tym czasie owulacji ahh..ale przynajmniej odpocznę, pochodzimy trochę, rozerwiemy się...
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 18:40   #1544
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
faktycznie dziś tu cicho
ja od piątku zaczynam urlop, i planuję na kilka dni wyjechać w góry z mężem, odpocząć tylko jak na złość nie będę mieć akurat w tym czasie owulacji ahh..ale przynajmniej odpocznę, pochodzimy trochę, rozerwiemy się...
Przyznam racje dzis jest tu trochę cicho... Urlopik fajnie masz.... Odpoczynku nigdy za wiele, a w górach na pewno będziecie super się bawić... Już życzę miłego odpoczynku i dużo wrażeń....
Stary 2009-03-31, 19:24   #1545
dra
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 35 staraczek:

PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone
KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone
kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone

whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01
Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01
anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02
brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02
dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02
kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02
pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02
yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02
pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02
fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02
aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 8, last @ 5.03
celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03
edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 3, last @ 6.03
Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03
magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03
roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 11, last @ 6.03
paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03
Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 4, last @ 9.03
Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03
martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03
dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03
memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03
kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03
edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03
ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03
Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03
DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03
solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03
malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ 24.03
ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03
Lenka100 - (Lena,31 lat) cykl 1, last @ 27.03
karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03
gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 4, last @ 28.03

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 32 zafasolkowane:

maugoszatka gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009)
Karola_82gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009)
gosiaczekdmgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009)
*kaalinaa*gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009)
Cassandra 23 gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009)
Ania0104gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009)
erysipelothrixgratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009)
Gizmiatko gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009)
adaikakagratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009)
BASIA3333gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009)
czekoladka21gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009)
DDosiekgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009)
Foka29gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009)
Ainka11111gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
aassssiiiikkkkgratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
magdzia50gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
IwonkaAnna83gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
precious_81 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009)
Milibiligratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
Nika1980gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009)
sweetpinkygratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach
malin30gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009)
dramaturgia prostactwa gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009)
miss.hot gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009)
sorejna gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009)
Agusia_a9 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
flowerspower gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009)
gusiec gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach
smerfeta01 gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009)
olka@@@
gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu
zuzanna12 gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
malga19-Aniołki dwa [*][*]

Edytowane przez dra
Czas edycji: 2009-03-31 o 22:01
dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 19:56   #1546
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

zaraz zaraz, ja ostatnią @ zapomniałam zmienić
Dra Serduszko, zmień mi ostatnia @ była 5.03 a teraz niebawem kolejna, obstawiam na sobotę nie mogę się doczekać piątku-urlop w końcu!
dziewczątka! w Nas siła, wiosna idzie, będzie słonko, będzie ciepło, niebawem wakacje odpoczynek, opalenizna, i nowe cykle, w których będzie kolejna szansa!
nie poddawajmy się dołkom! (ostatnio chce mnie dopaść dołek!--ale się nie dam) niech spada skąd przylazł!
wiosna tchnie w Nas nowe życie, nowe szanse! nowe fasolki pewnie wykiełkują!
czego z całego serca Wam oraz Sobie zyczę!
jesteśmy silne, walczymy o coś co dla Nas najważniejsze! Walczymy o Nasze szczęście! walczymy by zostać Mamami! i zostaniemy, żaden los Nam nie pokrzyżuje planów :kc iuki:
a tak przeganiam doła, od Was, oraz od Siebie! tasakiem potraktuję Nasz zły nastrój, Nasze dołki, Nasze złe myśli!
..Iskierką malutką..

Stary 2009-03-31, 20:08   #1547
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Czesc dziewczynki!kurcze jadac do pracy mialam prawie wypadek-taka mgla u nas ze nic nie widac-a ludzie jezdza jak nienormalni niektorzy-ehh dzis moj 26dc-temp.36,9-kurcze mam nadzieje ze @ nie przylezie-wygonić ją od nas-sio sio-w końcu niech da nam spokój i pozwoli sie zafasolkowac prawda?a jak tam Edi i Celus-jak sie czujecie??planujecie w jakis dzien testowac?kto jeszcze na dniach bedzie testowac??super ze jestesmy tu wszystkie razem-zawsze lżej na sercu jesli ta @ małpa przyjdzie !!milego dzionka
witajcie ja od rana dopiero weszłam do domku jestem padnięta pozatym brzuc mnie odziwo narazie nie boli a temp.36,9 czekam cierpliwie a testować mam zamiar jak cos,w czwartek wieczorem lub piątek rano o ile mnie,@nie zaskoczy trzymam za nas kciuki dziewczyny: magia:na:ma gia:szczęście

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
dzien doberek - dobrze ze Ci sie nic nie stalo, ufff...

Ja mam dzis 36,8. Wiecej niz wzoraj o jedna kreske Nie planuje testowac bo nie chce sie rozczarowac tak szybko. Poczekam na malpe milego dnia
obyś czekała conajmniej 9m-cy pozdrowionka
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 20:23   #1548
dra
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz zaraz, ja ostatnią @ zapomniałam zmienić
Dra Serduszko, zmień mi ostatnia @ była 5.03 a teraz niebawem kolejna, obstawiam na sobotę nie mogę się doczekać piątku-urlop w końcu!
dziewczątka! w Nas siła, wiosna idzie, będzie słonko, będzie ciepło, niebawem wakacje odpoczynek, opalenizna, i nowe cykle, w których będzie kolejna szansa!
nie poddawajmy się dołkom! (ostatnio chce mnie dopaść dołek!--ale się nie dam) niech spada skąd przylazł!
wiosna tchnie w Nas nowe życie, nowe szanse! nowe fasolki pewnie wykiełkują!
czego z całego serca Wam oraz Sobie zyczę!
jesteśmy silne, walczymy o coś co dla Nas najważniejsze! Walczymy o Nasze szczęście! walczymy by zostać Mamami! i zostaniemy, żaden los Nam nie pokrzyżuje planów :kc iuki:
a tak przeganiam doła, od Was, oraz od Siebie! tasakiem potraktuję Nasz zły nastrój, Nasze dołki, Nasze złe myśli!
dobre podejscie
tak nie damy sie jesteśmy silne będziemy walczyć
doczekamy się wszystkie

juz zmieniona @ twoja,pytalam sie wiele razy czy zmienic,ale mzoe nie widzialas
Stary 2009-03-31, 20:36   #1549
ula 87
Zadomowienie

hej kochane ale dziś pogoda była piękna, piłam sobie kawke na podwórku , słoneczko grzałood razu humorek mi się poprawił i latałam z uśmiechem przez cały dzień aż mąż się dziwił co ja taka uradowana , ja mu na to ze wiosna - fasolki kiełkują a on mi mówi że co ja mówię chyba za dług o na słońcu przebywałam
dopiero jak mu powiedziałam że to metafora i obajaśniłam to i owo to powiedział że dziś na wieczór będzie wysiew , ale bez nawozu czyste nasionka , tak mi się śmiać chciało
... zrobilam na kolacje parówki w cieście... pycha...już zjadłam , teraz lece na M a pózniej będziemy siać fasolki
Stary 2009-03-31, 21:19   #1550
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Dra, Skarbku, bo ja zakręcona jestem
..Iskierką malutką..

Stary 2009-03-31, 21:56   #1551
Lenka1000
Rozeznanie

my też się zaczynamy starać od tego cyklu...
Lenka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 22:02   #1552
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka1000 Pokaż wiadomość
my też się zaczynamy starać od tego cyklu...
kochana wybacz pisałas na pw,ale ja zapomnielam ale juz poprawilam moj bład
Stary 2009-03-31, 22:04   #1553
Lenka1000
Rozeznanie

oby się wszystkim udało wystarac w tym roku
Stary 2009-03-31, 22:55   #1554
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

o tak, Lenka, pozytywne myśli, i łóżko w ruch..
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-01, 06:20   #1555
Lenka1000
Rozeznanie

Aliisanko, poszło w ruch jedno i drugie Mój Tż tak się wczuł w rolę, że kupił sobie tabletki z cynkiem bo coś usłyszał na ten temat w tv
Stary 2009-04-01, 06:21   #1556
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witajcie, wlasnie maz pojechal z pracy do Szczecina a my nie lubimy sie rozstawac tak jakos smutno mi, nie lubie kiedy jedzie bezemnie...bo sie martwie!
Wczoraj kupilam sobie fajne ciuszki Troszke mniejsze niż zwykle
Staranki jakies tam sa...ale stwierdzilismy ze jak ma byc dzidzia to bedzie nie bedziemy o tym myslec...trzeba zyc i cieszyc sie zyciem, bo inaczej czlowiek by zwariowal....

Zaraz ide zrobic sie na bystwo...zycze wszystkim udanego dnia, wiecej optymizmu i usmiechu....
Trzymam kciuki za testujace
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 08:50   #1557
ula 87
Zadomowienie

dzień dobry kochane, wpadłam z kawką zmlekiem... pychota
dzień zapowiada się wspaniale,słoneczko i śpiew ptaszków
mam autko do pucowania ale będę sobie prać na podwórku
oj...dziewczyny jak jest taka śliczna pogoda to człowiek zaczyna mniej myśleć o zmartwieniach, przynajmniej u mnie tak jest , jestem radośniejsza i pozytywnie nastawiona na staranka

za testujące trzymam wielkie kciuki
miłego dnia
PS dziś prima aprilis , ale nie martwcie się ja was nie nabiorę
Karolciu zazdroszcze Ci morza, tam jest napewno teraz pięknie , tęsknię za morzem
Stary 2009-04-01, 09:04   #1558
pacierp
Rozeznanie

witajcie
pogoda faktycznie super nareszcie! mam dziś lepszy humor bo mężuś wczoraj bezpiecznie wrócił do domku i znowu będziemy razem!!! Uwielbiam Go
Dzwoniłam ostatnio do lekarza z pytaniem co mam robić skoro wizyta miała być dziś czyli po miesiączce, a tu lipa i nie ma jej. Na szczęście kazał czekać, bo bałam się, że powie że lepiej jeśli przyjdę a to zawsze 150 zł w plecy
Dawno nie chciałam aż tak bardzo dostać @
buziole dla was
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 10:02   #1559
roza26
Raczkowanie

Czesc kochane!ale dzis cudna pogoda-az chce sie zyc!Edi i Celka jak tam?mam nadzieje ze @ nie przylazla??dzis 27dc-temp podniosla sie o 1 stopien-mam dzis 37 zobaczymy co z tego wyjdzie-nadzieji sobie nie robie ale jakaś malenka mozna miec prawda?? co ma byc to bedzie milego dnia dziewczynki i kciuki za straczki i za testujace
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 10:10   #1560
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cześć dziewczyny

Ja wpadłam się narazie pożegnać

Jutro wyjeżdzamy do Warszawy - tam sobie pozwiedzamy a w piątek już wylatujemy na Saharę

Dzisiaj wielkie prasowanie, pakowanie, ogarnianie tego wszystkiego i jeszcze dom zostawić w jako takim porządku... Masakra nie wiem w co ręce najpierw włożyć

Trzymajcie sie cieplutko, bedę miała nadrabiania jak wrócę

Buziaki

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości