|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
![]() trzymam kciuki zeby @ nie przyszła Cytat:
![]() Cytat:
Gosiu a ja czułam że coś nie tak, ale nie chciałam Cię za język ciągnąc. Nika ma racje, płacz najlepszy na pozbycie sie choć troszkę żalu i bólu , płacz sobie kochana do woli aż zrobi Ci się lepiej na serduchu, a ja przytulam mocno ![]() :p rzytul:![]() ![]() :przytu l:
|
|||
|
|
|
#1532 | |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny... Ja już sobie siedze o 6:30 w pracy... Kurcze fatalnie się czuje jest mi zimno a buźka strasznie piecze... Do tego coś z żołdkiem chyba nie tak bo na wymioty mi się ma... ahhh trzeba jakoś wytrzymac...
Cytat:
gooha3 My nie będziemy mieli własnego domku (przynajmniej na razie) tylko mieszkanko i to wynajęte, ale przynajmniej nie będzie tak jak teraz... będziemy razem i bliżej pracy... Nie jesteśmy małżeństwem jakoś nie jest to dla nas aż tak ważne... Pewnie kiedyś ta decyzja o ślubie padnie ale póki co jest dobrze jak jest... Póki co chcemy miec Bobaska a najważniejsze jest to że się kochamy... |
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o ślub to powinna być dla każdego indywidualna decyzja. Na pewno nie kierowana tym bo tak powinno byc, a co ludzie powiedzą. To jest glupie ze u nas wszyscy sie przejmuja zdaniem innych. Ludzie są wscipscy i ciekawscy powinni sie zajac swoim zyciem, anie układać je innym. Każdy robi tak jak mu wygodniej i lepiej i nie sądze zeby ktoś lepiej wiedział o naszych potrzebach niż my sami. Dlatego nie warto się przejmować ludzmi i zyc po swojemu, a jak im sie nie podoba to ich problem. Życie jest tylko jedno i powinnismy my nim zyc, a nie inni. ...hmmmm tylko zeby jeszcze trzymac sie tej zasady..... ech..... ludzie sa naprawde czasami okrutni sie spisałam- cos na refleksje mnie wzieło... ------------------------------------- Ja sie włsnie zajełam meblowaniem wirtualnego domku ![]() Tz kazał mi wszystko wirtualnie umeblowac bo chcce poprowadzic wszystkie instalacje schowane w scianach zeby nie było za duzo kabelków ![]() Czy zajmowałyście sie czymś takim?? bo szukam jakis darmowych ładnych teksturek do programu Archcad
|
|
#1534 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
kurde bym sobie szpilke złamała Cytat:
![]() Cytat:
o widzę,ze mamy podobne zdanie do ślubu dobrze jest jak jest moze kiedys podejmiemy decyzje nie wiem czas pokaze na razie o dzidzie sie staramyCytat:
![]() ale najbardziej interesuja sie innymi zamiast sobą Nie lubie osob co ze wzgledu na dziecko sie chajtaja,o wpadlo sie trzeba ślub szybko,albo na pokaz.Ślub to kazdego indywidualna sprawa miłość jest najważniejsza.Np moja znajoma otwarcie mówi,ze ślub brała,aby pokazać sie przed rodzina i nazbierać kasy dla siebie,bo ślub sponsorowali rodzice,i ślub tak wazny nie był,był wazny pokaz,nosz kurde jak można tak i nieraz do mnie sie pyta i co kiedy ty pokazówke robisz to chore,dla mnie liczy sie miłość nie pokazówka,albo,ze trzeba brac sklub bo co ludzie powiedzą,ja mam takie zdanie,że to jest i będzie mój slub to moja sprawa,jak nie bedzie tez i opinie innych mnie nie obchodząalez się rozpisałam,ale musiałam powiedziec swoje zdanie
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu dzis cicho na tym forum..... ja siedze jeszcze w pracy niestety-zlapalam jakiegos dola-niedosyc ze zaczyna mnie bolec brzuch-czyli pewnie ta @ malpa przyjdzie to jeszcze TŻ mi zadzwonil ze bedzie dzis w domu dopiero o 22ej
ehh smutno mi jakoś
|
|
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
dra dokładnie mamy takie samo zdanie na temat ślubu... Dla mnie też głupotą jest branie ślubu np bo zdarzyła się wpadka... Ehhhh dosłownie żal.... Nam jest dobrze tak jak teraz na ślub tez przyjdzie czas ale to kiedyś.... Ślub na pokaz to nastepna głupota... Ohhh bo trzeba się pokazać... A gdzie w tym miłość???
gooha3 Przyznaje ludzie są wścipscy ale na to nic sie nie poradzi... częsciej zajmuja sie życiem innych niż swoim... To jest wkurzające ale mnie juz nie rusza... pogadaja sobie i w końcu im się znudzi... Ja zyje tak jak mi się podoba... a akurat ślub mi do szczescia nie jest potrzebny wystarczy mi milość jaka siebie darzymy ![]() ![]() i teraz czekamy aż z tej miłości urodzi się Bobasek ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ech...... byle do obrony i trzeba sie zajac soba i swoją pracą, albo swoją firmą. ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
niedobrze wiosna idzie słonko zaczyna w koncu swiecic, a nas jakies dołki biorą.Nie możemy się dać trzeba je sprać
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=gooha3;11706569]oj ja bym tez poszła. Tylko gdzie ją znaleść. Jakoś więcej życia miałam w sobie jak sie gdziekolwiek wyrwałam z domu niz teraz. Zero motywacji do robienia czegokolwiek bo wydaje sie ze jest duzo czasu, a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie ze nic nie zrobiłam, albo niewiele
![]() ech...... byle do obrony i trzeba sie zajac soba i swoją pracą, albo swoją firmą. ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- niedobrze wiosna idzie słonko zaczyna w koncu swiecic, a nas jakies dołki biorą.Nie możemy się dać trzeba je sprać no pewnie nie ma żadnych dołków jest wiosna wysyp fasolek a nasze na pewno też wykiełkują ale mi to głupio wkleiło ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- [quote=martaN23;11706737] Cytat:
|
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wesele. Ja to czułam tak, że ślub w kościele był dla nas, czułam się jabyśmy byli tylko my dwoje przed ołtarzem i Bogiem a oprócz nas nikogo. Choć z mą wiarą coraz gorzej, ale staram się jeszcze ciagle wierzyć w Boga (w kościół powoli tracę wiarę, po tym co księża coraz czesciej reprezentują) to było dla mnie wielkie przeżycie. Jeśli chodzi o wesele to to była impreza wyłącznie dla gości jakoś jej nie przezyłam zbyt dobrze (rónież z powodu tego wypadku o którym pisałam). Nie uważam również że któs kto żyje bez ślubu to źle. Każdy żyje według zasad które sam wyznaje i w które wierzy, a robienie coś na pokaz świadczy o człowieku, że to nie on żyje ale wszyscy ludzie do okoła żyją za niego. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Jakoś mnie wzieło na takie rozmyślanie, bo właśnie się pokłóciłam z siostrą na ten temat. Ciągle męczy moją rodzinke temat czarnego człowieka który pojawił się koło siostry (pisałam juz cos o niej) Jako jedyna obstaje za tym że każdy powinien decydowac o sobie i o swoim życiu. Natomiast moja druga siostra (oraz rodzice i brat) uważa, że żyć powinno się dla rodziny i nie może tego zrozumieć jak można zostawić rodzine dla jakiegoś człowieka którego się zna od kilku miesięcy. Mi juz brakuje słów do kłótni, troche mi przykro że siostra bedzie daleko mieszkać i żadko bedziemy sie widziec, ale uważam że powinna układać sobie życie dla siebie a nie dla wszystkich do okoła. Czy źle myśle??
|
|
#1541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() oby @ nie przyszłaCytat:
życie toczy się dalej i ważne to co przed nami ![]() za to, będzie co ma być!!buziaki i miłęgo wieczorku |
||||
|
|
|
#1542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie też rodzina patrzyła dziwnie rodzice gadali i gadali bo mój TŻ jest po rozwodzie i ma córeczkę... Mi to nie przeszkadza, Mała jest cudowna lubie sie nią zajmować a Miśka kocham... Teraz rodzinka sie przekonała ciągle pytaja kiedy mała przyjedzie... Wiec na pewno z czasem Twoja rodzinka sie przekona do chłopaka Twojej siostry i będzie ok
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie dziś tu cicho
ja od piątku zaczynam urlop, i planuję na kilka dni wyjechać w góry z mężem, odpocząć tylko jak na złość nie będę mieć akurat w tym czasie owulacji ahh..ale przynajmniej odpocznę, pochodzimy trochę, rozerwiemy się...
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
Przyznam racje dzis jest tu trochę cicho... Urlopik fajnie masz.... Odpoczynku nigdy za wiele, a w górach na pewno będziecie super się bawić... Już życzę miłego odpoczynku i dużo wrażeń....
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 35 staraczek: PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01 Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01 anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02 brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02 ![]() yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 8, last @ 5.03 celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 3, last @ 6.03 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 11, last @ 6.03 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 4, last @ 9.03Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03 martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03 Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03 malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ 24.03 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03 Lenka100 - (Lena,31 lat) cykl 1, last @ 27.03 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 4, last @ 28.03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 32 zafasolkowane:maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) olka@@@ – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] malga19-Aniołki dwa [*][*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-03-31 o 22:01 |
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz zaraz, ja ostatnią @ zapomniałam zmienić
![]() Dra Serduszko, zmień mi ostatnia @ była 5.03 a teraz niebawem kolejna, obstawiam na sobotę nie mogę się doczekać piątku-urlop w końcu! ![]() dziewczątka! w Nas siła, wiosna idzie, będzie słonko, będzie ciepło, niebawem wakacje odpoczynek, opalenizna, i nowe cykle, w których będzie kolejna szansa!nie poddawajmy się dołkom! ) niech spada skąd przylazł! wiosna tchnie w Nas nowe życie, nowe szanse! nowe fasolki pewnie wykiełkują! czego z całego serca Wam oraz Sobie zyczę! ![]() jesteśmy silne, walczymy o coś co dla Nas najważniejsze! Walczymy o Nasze szczęście! walczymy by zostać Mamami! i zostaniemy, żaden los Nam nie pokrzyżuje planów ![]() :kc iuki: a tak przeganiam doła, od Was, oraz od Siebie! tasakiem potraktuję Nasz zły nastrój, Nasze dołki, Nasze złe myśli!
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1547 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
pozdrowionka
|
||
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak nie damy sie jesteśmy silne będziemy walczyć ![]() doczekamy się wszystkie ![]() juz zmieniona @ twoja,pytalam sie wiele razy czy zmienic,ale mzoe nie widzialas
|
|
#1549 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane ale dziś pogoda była piękna, piłam sobie kawke na podwórku , słoneczko grzało
aż mąż się dziwił co ja taka uradowana , ja mu na to ze wiosna - fasolki kiełkują a on mi mówi że co ja mówię chyba za dług o na słońcu przebywałam dopiero jak mu powiedziałam że to metafora i obajaśniłam to i owo to powiedział że dziś na wieczór będzie wysiew , ale bez nawozu czyste nasionka , tak mi się śmiać chciało ... zrobilam na kolacje parówki w cieście... pycha...już zjadłam , teraz lece na M a pózniej będziemy siać fasolki
|
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
Dra, Skarbku, bo ja zakręcona jestem
|
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
my też się zaczynamy starać od tego cyklu...
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
kochana wybacz pisałas na pw,ale ja zapomnielam ale juz poprawilam moj bład
|
#1553 |
|
Rozeznanie
|
![]() oby się wszystkim udało wystarac w tym roku
|
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
o tak, Lenka, pozytywne myśli, i łóżko w ruch..
|
|
|
#1555 |
|
Rozeznanie
|
Aliisanko, poszło w ruch jedno i drugie
Mój Tż tak się wczuł w rolę, że kupił sobie tabletki z cynkiem bo coś usłyszał na ten temat w tv
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, wlasnie maz pojechal z pracy do Szczecina a my nie lubimy sie rozstawac tak jakos smutno mi, nie lubie kiedy jedzie bezemnie...bo sie martwie!
Wczoraj kupilam sobie fajne ciuszki Troszke mniejsze niż zwykle Staranki jakies tam sa...ale stwierdzilismy ze jak ma byc dzidzia to bedzie nie bedziemy o tym myslec...trzeba zyc i cieszyc sie zyciem, bo inaczej czlowiek by zwariowal....Zaraz ide zrobic sie na bystwo...zycze wszystkim udanego dnia, wiecej optymizmu i usmiechu.... Trzymam kciuki za testujace
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry kochane, wpadłam z kawką zmlekiem... pychota
dzień zapowiada się wspaniale,słoneczko i śpiew ptaszków mam autko do pucowania ale będę sobie prać na podwórku oj...dziewczyny jak jest taka śliczna pogoda to człowiek zaczyna mniej myśleć o zmartwieniach, przynajmniej u mnie tak jest , jestem radośniejsza i pozytywnie nastawiona na staranka za testujące trzymam wielkie kciuki ![]() ![]() ![]() miłego dnia PS dziś prima aprilis , ale nie martwcie się ja was nie nabiorę ![]() Karolciu zazdroszcze Ci morza, tam jest napewno teraz pięknie , tęsknię za morzem |
|
|
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
pogoda faktycznie super Dzwoniłam ostatnio do lekarza z pytaniem co mam robić skoro wizyta miała być dziś czyli po miesiączce, a tu lipa i nie ma jej. Na szczęście kazał czekać, bo bałam się, że powie że lepiej jeśli przyjdę a to zawsze 150 zł w plecy Dawno nie chciałam aż tak bardzo dostać @ buziole dla was |
|
|
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kochane!ale dzis cudna pogoda-az chce sie zyc!Edi i Celka jak tam?mam nadzieje ze @ nie przylazla??dzis 27dc-temp podniosla sie o 1 stopien-mam dzis 37
zobaczymy co z tego wyjdzie-nadzieji sobie nie robie ale jakaś malenka mozna miec prawda?? co ma byc to bedzie milego dnia dziewczynki i kciuki za straczki i za testujace
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja wpadłam się narazie pożegnać ![]() Jutro wyjeżdzamy do Warszawy - tam sobie pozwiedzamy a w piątek już wylatujemy na Saharę ![]() Dzisiaj wielkie prasowanie, pakowanie, ogarnianie tego wszystkiego i jeszcze dom zostawić w jako takim porządku... Masakra nie wiem w co ręce najpierw włożyć ![]() Trzymajcie sie cieplutko, bedę miała nadrabiania jak wrócę Buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

i nieraz do mnie sie pyta i co kiedy ty pokazówke robisz to chore,dla mnie liczy sie miłość nie pokazówka,albo,ze trzeba brac sklub bo co ludzie powiedzą,ja mam takie zdanie,że to jest i będzie mój slub to moja sprawa,jak nie bedzie tez i opinie innych mnie nie obchodzą

) niech spada skąd przylazł!
a tak przeganiam doła, od Was, oraz od Siebie! tasakiem potraktuję Nasz zły nastrój, Nasze dołki, Nasze złe myśli!