Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-01, 15:25   #4561
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać Wam jak po wieczorze panieńskim mojej przyjaciołki
Wiec było suoer, wybawiłysmy sie za wszystki czasy byłam w domu po 6 rano. Obleciałysmy 4 kluby gdzie w ostatnim zabalowałysmy do samego końca a zanim wyszłysmy na disco to był striptizer iiii powiem Wam ze profesjonalista w 100% oczywiście my miałysmy ubaw, ale na miejsccu przyszłej Panny Mlodej bym nie chciała się znaleść, choc z nami tez sie pobawił. Ogólnie było miło i smiesznie Był bardzo sympatyczny i gentelmen pod kazdym wzgledem i odwazny. Porozmaiwał chwilke z nami nawet, a dodam ze nie byłysmy pod wpływem alkoholu bo zdazyłysmy po jednym drinku wypic, takze było miło
wow czyli jednak striptizer ci się spodobał hehehe ja chyba wolę nie doświadczać takich przyjemności hahaha nie wiem jak nawet miałabym się zachować kiedy przede mną rozbierałby się obcy facet

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a u mnie to zależy od dnia i nastroju chyba, ogólnie wyczekuję Zastanawiam się jak to będzie przeżywać ten stres, martwić się na dzień przed...wbijać się w suknię, mama zapłakana i zdenerwowana, potem ryk przy błogosawieństwie... Później kościół, życzenia, wejście na salę... No i nasz 1 tanieć, a później balanga do białego rana
Z drugie strony to fajnie jest tego wyczekiwać, czuć ten dreszczyk, planować, obmyślać, marzyć... Nigdy więcej taki dzień się nieprzydaży, cała rodzina i wszystko tylko dla Nas i z myślą o nas.... Dzień Ślubu minie pewnie ekspresowo nim się obejżymy... Trochę żal...
o właśnie tego pogrubionego boję się najbardziej... jak sie mama z teściową zobaczą to staną i razem będą ryczeć jak dwa bobry i będą tak wyć aż się msza skonczy chciałabym ten dzień przezyć jako mega wyluzowana babka z wielkim uśmiechem na buzi no ale w tak ważnej chwili jedynej w życiu pewnie będę się stresować jak przed egzaminem hehehe żeby tylko dobrze powiedzieć wszystko itp
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 15:33   #4562
angluka
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wow czyli jednak striptizer ci się spodobał hehehe ja chyba wolę nie doświadczać takich przyjemności hahaha nie wiem jak nawet miałabym się zachować kiedy przede mną rozbierałby się obcy facet
podobał sie ale jako dla osoby obserwującej z boku, bo sama bym nie chciala miec tancerza na soim panieńskim i na szczescie kolezanki które będa zaporszone dobrze o tym wiedza.
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 15:37   #4563
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
podobał sie ale jako dla osoby obserwującej z boku, bo sama bym nie chciala miec tancerza na soim panieńskim i na szczescie kolezanki które będa zaporszone dobrze o tym wiedza.
nieźle hehehe
a ciekawa jestem jaka jest reakcja tżta jak się mu opowiada o striptizerze jakiego się widziało co?? powiedz powiedz
Stary 2009-04-01, 15:40   #4564
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jestem z powrotem załatwiłam wszystko w kilka sekund i jak czekałam na autobus to taaaak pięknie świeciło słoneczko że stwierdziłam że tak oszczędzam ale przecież nie można zapominać o sobie że wstąpiłam do rossmana i zakupiłam sobie szampon koloryzujący do włosków żeby im troszkę blasku dodać i serum antycellulitowe- bo skoro dieta tak dobrze mi idzie to trzeba się wspomóc balsamikiem i będą udka i pupa jak malowane a dostałam jeszcze żel pod prysznic antycellulitowy gratis więc się baaardzo cieszę i z tej radości właśnie wpadłam w szał ćwiczeń i skaczę po domu jak wariat ale już tak się zmachałam i spociłam że musiałam sobie na chwilkę odpocząć i wstąpiłam do was zaraz jak jeszcze troszkę poskaczę to wskoczę pod prysznic i się wymasuję szorstką rękawicą i moim nowym żelem pod prysznic a potem serum
a ja dziś poszłam na tramwaj dwa przystanki wcześniej (na pętlę), później wysiadłam trzy przystanki wcześniej, kupiłam sobie loda i szłam spacerkiemA z kosmetycznych rzeczy kupiłam samoopalacz

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hehe jak któraś ma ochotę jeszcze na zakupy to moze to:
http://www.allegro.pl/item578127802_...dyne_hard.html

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hmm TZ mówi, że jak znajdzie pracę to dopiero będziemy podpisywać umowy
powiało grozą....

Ja mam 444 dni
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 15:46   #4565
kaska87
Zakorzenienie

ja już po prezentacji na dodatek jestem happy bo promotor mi oddał pracę i nie miałam na niej poprawek (no magrines mi się popsuł, ale to nic takiego) i powiedział, że nice a prezentacja, że bardzo ładnie przedstawiona graficznie i oggólnie fajna a on raczej nie jest skory do pochwał dlatego się tak jaram tym niach niach

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 15:50   #4566
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ja mam 444 dni
następna przyszła dołować hehehe ale akurat już Twojego ślubu Samoa się nie mogę doczekać nie wiem czemu hehehe a raczej chyba twojej relacji ze ślubu bo ty tak śmiesznie umiesz opowiadać różne rzeczy

Cytat:
ja już po prezentacji na dodatek jestem happy bo promotor mi oddał pracę i nie miałam na niej poprawek (no magrines mi się popsuł, ale to nic takiego) i powiedział, że nice a prezentacja, że bardzo ładnie przedstawiona graficznie i oggólnie fajna a on raczej nie jest skory do pochwał dlatego się tak jaram tym niach niach
zdolniacha
Stary 2009-04-01, 15:51   #4567
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
zdolniacha
mam super humorek, tylko tym weselem naszym się martwię

Stary 2009-04-01, 15:52   #4568
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
mój dj wogóle nie wziął zaliczki i wziąć nie zamierza, mamy zapłacić po lub przed weselem całość. Jest zaklepany i to mu wystarcza. Spoko z niego gostek Umowy nie mamy.
ja bym mimo wszystko poprosila o umowe. dla wlasnego swietego spokoju

myslalam, ze dzis bede miala po wczorajszym aero mega zakwasy, a tu nic to chyba jeszcze efekt posnowboardowy

a w ogole to dzis wieczorem robie inauguracje sezonu rolkowego. co prawda troche kicham i mam zatkana lewa dziurke w nosie, ale co tam

ale dzis pieknie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 15:57   #4569
tancerka212
Zakorzenienie

a i jeszcze się pochwalę że dziś na obiad powolutku jadłam całą michę surówki z kapusty pekińskiej- trwało to podan godzinę bo na raz bym całej nie wcisnęła. a do tego jeszcze mnie naszła ochota na małą miseczkę mleka z musli więc dziabnęłam i koniec już obiadowania teraz trzeba się na zajęcia zbierać ale czuję się lekka a jednocześnie bardzo najedzona mam nadzieję że nie umrę z głodu do końca zajęć muszę się dzielnie trzymac! jak pojadę w weekend do tżta to jak nie zapomnę to sie może zważę ale jeszcze nie wiem czy tego chcę... jak sie okaże że nie schudłam to będę zawiedziona a w moim zdrowym odżywianiu nie o wagę przecież głownie chodzi...

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
mam super humorek, tylko tym weselem naszym się martwię
Kasia nie martw się rozwiązania jakie ci dałyśmy sa bardzo proste- zaklepujcie raz dwa wszystko, zaliczki i tak później się płaci więc dozbieracie, z resztą i tak na obrączki zbieraliście więc obrączki mogą poczekać a zaliczkę w razie czego będziecie mieli a nie to tak jak Chilanes napisała dogadajcie się z rodzicami i już. bo już rok do ślubu tylko został- a jak tż dostanie pracę dopiero w wakacje i to dopiero w wakacje będziecie szukać zespołu???
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a w ogole to dzis wieczorem robie inauguracje sezonu rolkowego. co prawda troche kicham i mam zatkana lewa dziurke w nosie, ale co tam

ale dzis pieknie
kurczę ale ci fajnie nawet nie wiesz jak bym z tobą na te rolki śmignęła! pewnie bym cię nie dogoniła ale trochę rozrywki by mi się przydało bo moja ukochana rozrywka czyli tż będzie dopiero w piątek ale dzięki słoneczku jestem baaardzo uśmiechnięta mimo samotności
Stary 2009-04-01, 16:01   #4570
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia nie martw się rozwiązania jakie ci dałyśmy sa bardzo proste- zaklepujcie raz dwa wszystko, zaliczki i tak później się płaci więc dozbieracie, z resztą i tak na obrączki zbieraliście więc obrączki mogą poczekać a zaliczkę w razie czego będziecie mieli a nie to tak jak Chilanes napisała dogadajcie się z rodzicami i już. bo już rok do ślubu tylko został- a jak tż dostanie pracę dopiero w wakacje i to dopiero w wakacje będziecie szukać zespołu???
pogadam z nim wieczorem, ale wątpię, że coś to da...U Was jest inaczej bo Wasi TZ mają chcoiaż pracę,a u nas ani ja ani on i z czego będziemy żyć

Stary 2009-04-01, 16:02   #4571
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a i jeszcze się pochwalę że dziś na obiad powolutku jadłam całą michę surówki z kapusty pekińskiej- trwało to podan godzinę bo na raz bym całej nie wcisnęła. a do tego jeszcze mnie naszła ochota na małą miseczkę mleka z musli więc dziabnęłam i koniec już obiadowania teraz trzeba się na zajęcia zbierać ale czuję się lekka a jednocześnie bardzo najedzona mam nadzieję że nie umrę z głodu do końca zajęć muszę się dzielnie trzymac! jak pojadę w weekend do tżta to jak nie zapomnę to sie może zważę ale jeszcze nie wiem czy tego chcę... jak sie okaże że nie schudłam to będę zawiedziona a w moim zdrowym odżywianiu nie o wagę przecież głownie chodzi..
a mi sie juz chyba zdazyl zoladek skurczyc, albo to efekt wiosny, bo cos w ogole glodna ostatnio nie jestem... ale jem ze zdrowego rozsadku zaraz mam obiad i pomimo tego, ze mi sie nie chce to jakos sprobuje zjesc - bo pewno jakbym nie zjadla to odbilo by sie to poznowieczornym glodem z reszta mocno wzielam sobie do serca zalecenia dietowe - czesto male dietetyczne posilki.
Tancerko ta twoja salatka na obiad to jednak chyba troche malo... tzn przydalaby sie jakas piers kurczaka do tego itp. jakies bialeczko bo tak o samych warzywkach (i to jeszcze samej kapuscie) to niezbyt zdrowo mi sie wydaje.

Cytat:
kurczę ale ci fajnie nawet nie wiesz jak bym z tobą na te rolki śmignęła! pewnie bym cię nie dogoniła ale trochę rozrywki by mi się przydało bo moja ukochana rozrywka czyli tż będzie dopiero w piątek ale dzięki słoneczku jestem baaardzo uśmiechnięta mimo samotności
ja to sobie specjalnie takie z wiekszymi kolkami kupilam zeby wymiatac z predkoscia swiatla
Stary 2009-04-01, 16:07   #4572
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pogadam z nim wieczorem, ale wątpię, że coś to da...U Was jest inaczej bo Wasi TZ mają chcoiaż pracę,a u nas ani ja ani on i z czego będziemy żyć
mój nie ma pracy.. i będzie jej szukał dopiero po wakacjach... ale ślub będzie w 2010 roku i koniec kropka. rodzice nam pomogą popłacić wszystko na wesele bo tak się zobowiązali inaczej by wesela nie było. a wam rodzice każą płacić samemu???
możecie żyć z zasiłku dla bezrobotnych na początek, albo się na staż dostać albo cokolwiek- na pewno wystarczy na przeżycie chociaż kątem u rodziców
ok ja uciekam na zajęcia papapa
Stary 2009-04-01, 16:08   #4573
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mój nie ma pracy.. i będzie jej szukał dopiero po wakacjach... ale ślub będzie w 2010 roku i koniec kropka. rodzice nam pomogą popłacić wszystko na wesele bo tak się zobowiązali inaczej by wesela nie było. a wam rodzice każą płacić samemu???
możecie żyć z zasiłku dla bezrobotnych na początek, albo się na staż dostać albo cokolwiek- na pewno wystarczy na przeżycie chociaż kątem u rodziców
ok ja uciekam na zajęcia papapa
za wesele nam wszystko rodzice płacą, ale to chodzi o to z czego będziemy życ po ślubie

Stary 2009-04-01, 16:08   #4574
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
czyli juz skończyłaś pisać?Jeśli tak to superJestes kujonem, cooo?

Cytat:
następna przyszła dołować hehehe ale akurat już Twojego ślubu Samoa się nie mogę doczekać nie wiem czemu hehehe a raczej chyba twojej relacji ze ślubu bo ty tak śmiesznie umiesz opowiadać różne rzeczy
ojejciu skoro śmiesznie to będę musiała się zastanawiać co piszę, żeby było wystarczająco śmiesznie
Też się nie mogę doczekać mojego chyba. Mam większe parcie na podróż poślubną i mieszkanko niż na imprezę, ale w sumie wesele w niczym mi nie przeszkadza, bo i podróż poslubna będzie i mieszkanko, ale nie widze siebie w roli panny młodej. Bardziej miałabym parcie na wesele gdyby odbyło się w Grecji. Ale to nie w tym wcieleniuChyba, że wygram w totka w ciągu najbliższych paru miesięcy
Zapomniałam Wam powedzieć - lecimy na tydzień do ParyżaA jak tżcik tylko będzie mógł sobie pozwolic na urlop po wakacjach to wtedy jakis ciepły kraj na tydzień, ale w tą wersje wątpię, bo w sumie nowa praca i głupio sie tak od razu wakacjować, ale to sie zobaczy.
Stary 2009-04-01, 16:11   #4575
gosica502
Wtajemniczenie

Pogadaj Kasia, pogadaj, pracę facet prędzej czy później znajdzie... A szkoda by było gdyby Wam ta wasza data symboliczna nie wypaliła...

A ja czuję się lepszym człowiekiem jako że właśnie zrobiłam piękny porządek w łazience Teraz się jako pilna studentka pouczę a wieczorem pobiegne na aerobik Jak cudownie że jest już wiosna, wszystko przychodzi o wiele łatwiej
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 16:12   #4576
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
czyli juz skończyłaś pisać?Jeśli tak to superJestes kujonem, cooo?.
jeszcze nie skonczyłam, ale już powoli finiszuję jeszcze muszę zrobić wstęp, podsumowanie i jeden rozdział dokończyc, ale to juz niedużo kilka stron

Gosia data tak czy siak wypali, ale nie wiem dlaczego on się tak unosi honorem, tzn może wiem, ale nie będę tutaj pisać....

Stary 2009-04-01, 16:15   #4577
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no to Cię rozumiem. A nie byłoby lepiej zaplanowac ten ślub na okres kiedy skońcycie studia?Teraz też nie jest źle, bo na sum pójdziecie zaocznie i dacie radę, ale tak pytam

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Gosia data tak czy siak wypali, ale nie wiem dlaczego on się tak unosi honorem, tzn może wiem, ale nie będę tutaj pisać....
chyba się domyślam o co kaman
Stary 2009-04-01, 16:16   #4578
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no to Cię rozumiem. A nie byłoby lepiej zaplanowac ten ślub na okres kiedy skońcycie studia?Teraz też nie jest źle, bo na sum pójdziecie zaocznie i dacie radę, ale tak pytam
no my za 3 miesiące kończymy studia a na sum to i tak zaocznie, więc spoko, na to nam i tak kasę rodzice dadzą bo już mówili

no to pisz Samoa zobaczymy czy trafiłaś

Stary 2009-04-01, 16:23   #4579
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no my za 3 miesiące kończymy studia a na sum to i tak zaocznie, więc spoko, na to nam i tak kasę rodzice dadzą bo już mówili

no to pisz Samoa zobaczymy czy trafiłaś
nie no jak już będziecie zarabiać to studia to pikuś, nawet gdybyście mieli sami płacić, bo i tak zaoczne nie są drogie.

Otóż ja myślę, ze on sie tak może unosić honorem, bo chce pokazac, że porafi sam sobie poradzić a pomoc któą otrzymujecie(wiadomo co) jest bonusem, bo bez niej i tak potrafilibyście sobie poradzić. I że on nie jest nierobem, który siedzie w domu, żruje na rodzicach i czeka az mu podstwia kasiore pod nos tylko skoro zakłada rodzinę(dwuosobową double income no kids) to właśnie dlatego, że sam da radę ez niczyjej pomocy. Poz tym najwyższy czas, żeby lukac za pracą. I w ogóle to może mu głupio, że tyle macie dzięki rodzicom i przydałby się Wasz wkład. Tak mniej więcejI co?Wygrałam coś?
Stary 2009-04-01, 16:26   #4580
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie no jak już będziecie zarabiać to studia to pikuś, nawet gdybyście mieli sami płacić, bo i tak zaoczne nie są drogie.

Otóż ja myślę, ze on sie tak może unosić honorem, bo chce pokazac, że porafi sam sobie poradzić a pomoc któą otrzymujecie(wiadomo co) jest bonusem, bo bez niej i tak potrafilibyście sobie poradzić. I że on nie jest nierobem, który siedzie w domu, żruje na rodzicach i czeka az mu podstwia kasiore pod nos tylko skoro zakłada rodzinę(dwuosobową double income no kids) to właśnie dlatego, że sam da radę ez niczyjej pomocy. Poz tym najwyższy czas, żeby lukac za pracą. I w ogóle to może mu głupio, że tyle macie dzięki rodzicom i przydałby się Wasz wkład. Tak mniej więcejI co?Wygrałam coś?
wygrywasz talerz spalonych frytek, które włąsnie wcina TZ

Stary 2009-04-01, 16:34   #4581
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wygrywasz talerz spalonych frytek, które włąsnie wcina TZ
jeaaaa
Stary 2009-04-01, 16:39   #4582
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam Wam powedzieć - lecimy na tydzień do ParyżaA jak tżcik tylko będzie mógł sobie pozwolic na urlop po wakacjach to wtedy jakis ciepły kraj na tydzień, ale w tą wersje wątpię, bo w sumie nowa praca i głupio sie tak od razu wakacjować, ale to sie zobaczy.
ooo czyli jednak TZcik daruje sobie komunie?
bo cos mowilas, ze macie spiecie, bo ty chcesz do Paryza w czasie gdy jakas komunia jest w jego rodzinie
Stary 2009-04-01, 16:44   #4583
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo czyli jednak TZcik daruje sobie komunie?
bo cos mowilas, ze macie spiecie, bo ty chcesz do Paryza w czasie gdy jakas komunia jest w jego rodzinie
wrócimy tydzień przed komunią, bo lecimy za 3 tygodnie w sobotę A wtedy to moi rodzice wymyślili wspólny wyjazd, który i tak nie doszedłby do skutku,bo też są na tą komunię zaproszeni.
Tż by sobie nie darował, bo to komunia jego siostry.
A Wy juz kupiliście wycieczke czy czekacie na jakiegos fajnego lasta?
Stary 2009-04-01, 16:59   #4584
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy juz kupiliście wycieczke czy czekacie na jakiegos fajnego lasta?
my praktycznie na 100% jedziemy 5 maja (bo wiekszosc biur ma takie same terminy wyjazdow), ale z kupowaniem czekamy do konca - nie ma sie co spieszyc - bedzie taniej o jakies 400 zl jeszcze poki co sie uzbrajamy w rozne gadzety - mamy juz zestaw do nurkowania, nowe japonki, w drodze sa kremy do opalania, pomadka przeciwsloneczna, woda termalna i moje 2 parea TZ nawet kupil dlugie jasne i cienkie spodnie, bo tam podobno w lepszych hotelach wypada na papu do restauracji chadzac w dlugich spodniach z reszta na zwiedzanie klasztoru tez mu sie przydadza.
jeszcze przydaloby sie jakis kapelusik kupic na glowe, bo mam tylko apaszki i czapke z daszkiem o i jeszcze te jednorazowe aparaty do zdjec pod woda... ale wydatkow

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-01 o 17:00
Stary 2009-04-01, 17:13   #4585
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

Heh Zależy gdzie Ja na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu płacę 700 zł na miesiąc(w sumie 5600 bo 8 rat jest).I dla mnie to są drogie studia zwłaszcza jak samemu się płaci.
Ehhh coś mi wizaz dziś szaleje albo klawiatura się psuje;/ I jeszcze telefon jest kaput Co za pechowy dzień
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 17:40   #4586
kaska87
Zakorzenienie

mój kierunek na polibudzie we wrocku 495zł miesięcznie

Stary 2009-04-01, 17:44   #4587
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
my praktycznie na 100% jedziemy 5 maja (bo wiekszosc biur ma takie same terminy wyjazdow), ale z kupowaniem czekamy do konca - nie ma sie co spieszyc - bedzie taniej o jakies 400 zl jeszcze poki co sie uzbrajamy w rozne gadzety - mamy juz zestaw do nurkowania, nowe japonki, w drodze sa kremy do opalania, pomadka przeciwsloneczna, woda termalna i moje 2 parea TZ nawet kupil dlugie jasne i cienkie spodnie, bo tam podobno w lepszych hotelach wypada na papu do restauracji chadzac w dlugich spodniach z reszta na zwiedzanie klasztoru tez mu sie przydadza.
jeszcze przydaloby sie jakis kapelusik kupic na glowe, bo mam tylko apaszki i czapke z daszkiem o i jeszcze te jednorazowe aparaty do zdjec pod woda... ale wydatkow
akurat własnie w przypadku Egiptu nie ma sie co spieszyć, bo jes całe móstwo lastów zawsze. Cieszą takie wyjazdowe zakupy, co nie?
Mam nad\iję, ze nam tez uda sie wyrwać jesienia na jakąś plażę
Nie moge sie doczekaż Waszych zdjęć

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Heh Zależy gdzie Ja na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu płacę 700 zł na miesiąc(w sumie 5600 bo 8 rat jest).I dla mnie to są drogie studia zwłaszcza jak samemu się płaci.
Ehhh coś mi wizaz dziś szaleje albo klawiatura się psuje;/ I jeszcze telefon jest kaput Co za pechowy dzień
drogie te Twoje studia. Co to za cudo studiujesz, że tyle kasy?
Stary 2009-04-01, 17:47   #4588
kaska87
Zakorzenienie

co tutaj taka cisza nastała?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-01 o 18:20
Stary 2009-04-01, 17:50   #4589
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
droooogooo
a ja myslalam, ze moja uczelnia jest lasa na kase i mysli ekonomicznie (tez Uniwersytet Ekonomiczny z reszta), bo co roku stara sie cos podniesc (np. czesne), cos obciac (np. stypendia) a tu wychodzi, ze nawet u mnie nie jest tak zle (w porowananiu do Twojej uczelni) ja za rok place 4200

Cytat:
akurat własnie w przypadku Egiptu nie ma sie co spieszyć, bo jes całe móstwo lastów zawsze. Cieszą takie wyjazdowe zakupy, co nie?
Mam nad\iję, ze nam tez uda sie wyrwać jesienia na jakąś plażę
Nie moge sie doczekaż Waszych zdjęć
no wiec wlasnie sie nie spieszymy wszystko w swoim czasie
oj ciesza ciesza szkoda, ze takie kosztowne

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-01 o 17:51
Stary 2009-04-01, 17:52   #4590
obca7
Wtajemniczenie

[quote=Samoa;11721150

drogie te Twoje studia. Co to za cudo studiujesz, że tyle kasy?[/quote]
Finanse i rachunkowość Ale u nas wszystkie kierunki tyle kosztują
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości