|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
ja chyba wolę nie doświadczać takich przyjemności hahaha nie wiem jak nawet miałabym się zachować kiedy przede mną rozbierałby się obcy facet ![]() Cytat:
chciałabym ten dzień przezyć jako mega wyluzowana babka z wielkim uśmiechem na buzi no ale w tak ważnej chwili jedynej w życiu pewnie będę się stresować jak przed egzaminem hehehe żeby tylko dobrze powiedzieć wszystko itp
|
|
#4562 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
podobał sie ale jako dla osoby obserwującej z boku, bo sama bym nie chciala miec tancerza na soim panieńskim i na szczescie kolezanki które będa zaporszone dobrze o tym wiedza.
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle hehehea ciekawa jestem jaka jest reakcja tżta jak się mu opowiada o striptizerze jakiego się widziało co?? powiedz powiedz ![]()
|
|
#4564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kosmetycznych rzeczy kupiłam samoopalacz![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam 444 dni
|
|||
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po prezentacji
) i powiedział, że nice a prezentacja, że bardzo ładnie przedstawiona graficznie i oggólnie fajna a on raczej nie jest skory do pochwał dlatego się tak jaram tym niach niach
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
następna przyszła dołować hehehe
ale akurat już Twojego ślubu Samoa się nie mogę doczekać nie wiem czemu hehehe a raczej chyba twojej relacji ze ślubu bo ty tak śmiesznie umiesz opowiadać różne rzeczy![]() Cytat:
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
mam super humorek, tylko tym weselem naszym się martwię
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslalam, ze dzis bede miala po wczorajszym aero mega zakwasy, a tu nic to chyba jeszcze efekt posnowboardowy ![]() a w ogole to dzis wieczorem robie inauguracje sezonu rolkowego. co prawda troche kicham i mam zatkana lewa dziurke w nosie, ale co tam ![]() ale dzis pieknie |
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
a i jeszcze się pochwalę że dziś na obiad powolutku jadłam całą michę surówki z kapusty pekińskiej- trwało to podan godzinę bo na raz bym całej nie wcisnęła. a do tego jeszcze mnie naszła ochota na małą miseczkę mleka z musli więc dziabnęłam i koniec już obiadowania teraz trzeba się na zajęcia zbierać ale czuję się lekka a jednocześnie bardzo najedzona
muszę się dzielnie trzymac! jak pojadę w weekend do tżta to jak nie zapomnę to sie może zważę ale jeszcze nie wiem czy tego chcę... jak sie okaże że nie schudłam to będę zawiedziona a w moim zdrowym odżywianiu nie o wagę przecież głownie chodzi...---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Kasia nie martw się rozwiązania jakie ci dałyśmy sa bardzo proste- zaklepujcie raz dwa wszystko, zaliczki i tak później się płaci więc dozbieracie, z resztą i tak na obrączki zbieraliście więc obrączki mogą poczekać a zaliczkę w razie czego będziecie mieli a nie to tak jak Chilanes napisała dogadajcie się z rodzicami i już. bo już rok do ślubu tylko został- a jak tż dostanie pracę dopiero w wakacje i to dopiero w wakacje będziecie szukać zespołu??? Cytat:
ale dzięki słoneczku jestem baaardzo uśmiechnięta mimo samotności
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz mam obiad i pomimo tego, ze mi sie nie chce to jakos sprobuje zjesc - bo pewno jakbym nie zjadla to odbilo by sie to poznowieczornym glodem z reszta mocno wzielam sobie do serca zalecenia dietowe - czesto male dietetyczne posilki.Tancerko ta twoja salatka na obiad to jednak chyba troche malo... tzn przydalaby sie jakas piers kurczaka do tego itp. jakies bialeczko bo tak o samych warzywkach (i to jeszcze samej kapuscie ) to niezbyt zdrowo mi sie wydaje.Cytat:
|
||
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możecie żyć z zasiłku dla bezrobotnych na początek, albo się na staż dostać albo cokolwiek- na pewno wystarczy na przeżycie chociaż kątem u rodziców ![]() ok ja uciekam na zajęcia papapa
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes kujonem, cooo?![]() Cytat:
![]() Też się nie mogę doczekać mojego chyba. Mam większe parcie na podróż poślubną i mieszkanko niż na imprezę, ale w sumie wesele w niczym mi nie przeszkadza, bo i podróż poslubna będzie i mieszkanko, ale nie widze siebie w roli panny młodej. Bardziej miałabym parcie na wesele gdyby odbyło się w Grecji. Ale to nie w tym wcieleniu Chyba, że wygram w totka w ciągu najbliższych paru miesięcy Zapomniałam Wam powedzieć - lecimy na tydzień do Paryża A jak tżcik tylko będzie mógł sobie pozwolic na urlop po wakacjach to wtedy jakis ciepły kraj na tydzień, ale w tą wersje wątpię, bo w sumie nowa praca i głupio sie tak od razu wakacjować, ale to sie zobaczy.
|
||
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
Pogadaj Kasia, pogadaj, pracę facet prędzej czy później znajdzie... A szkoda by było gdyby Wam ta wasza data symboliczna nie wypaliła...
A ja czuję się lepszym człowiekiem jako że właśnie zrobiłam piękny porządek w łazience Teraz się jako pilna studentka pouczę a wieczorem pobiegne na aerobik Jak cudownie że jest już wiosna, wszystko przychodzi o wiele łatwiej
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie skonczyłam, ale już powoli finiszuję
Gosia data tak czy siak wypali, ale nie wiem dlaczego on się tak unosi honorem, tzn może wiem, ale nie będę tutaj pisać....
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pisz Samoa zobaczymy czy trafiłaś
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż ja myślę, ze on sie tak może unosić honorem, bo chce pokazac, że porafi sam sobie poradzić a pomoc któą otrzymujecie(wiadomo co) jest bonusem, bo bez niej i tak potrafilibyście sobie poradzić. I że on nie jest nierobem, który siedzie w domu, żruje na rodzicach i czeka az mu podstwia kasiore pod nos tylko skoro zakłada rodzinę(dwuosobową double income no kids ) to właśnie dlatego, że sam da radę ez niczyjej pomocy. Poz tym najwyższy czas, żeby lukac za pracą. I w ogóle to może mu głupio, że tyle macie dzięki rodzicom i przydałby się Wasz wkład. Tak mniej więcej I co?Wygrałam coś?
|
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo cos mowilas, ze macie spiecie, bo ty chcesz do Paryza w czasie gdy jakas komunia jest w jego rodzinie
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wtedy to moi rodzice wymyślili wspólny wyjazd, który i tak nie doszedłby do skutku,bo też są na tą komunię zaproszeni.Tż by sobie nie darował, bo to komunia jego siostry. A Wy juz kupiliście wycieczke czy czekacie na jakiegos fajnego lasta? |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
my praktycznie na 100% jedziemy 5 maja (bo wiekszosc biur ma takie same terminy wyjazdow
), ale z kupowaniem czekamy do konca - nie ma sie co spieszyc - bedzie taniej o jakies 400 zl jeszcze poki co sie uzbrajamy w rozne gadzety - mamy juz zestaw do nurkowania, nowe japonki, w drodze sa kremy do opalania, pomadka przeciwsloneczna, woda termalna i moje 2 parea TZ nawet kupil dlugie jasne i cienkie spodnie, bo tam podobno w lepszych hotelach wypada na papu do restauracji chadzac w dlugich spodniach z reszta na zwiedzanie klasztoru tez mu sie przydadza.jeszcze przydaloby sie jakis kapelusik kupic na glowe, bo mam tylko apaszki i czapke z daszkiem o i jeszcze te jednorazowe aparaty do zdjec pod woda... ale wydatkow
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-01 o 17:00 |
|
|
|
#4585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu płacę 700 zł na miesiąc(w sumie 5600 bo 8 rat jest).I dla mnie to są drogie studia zwłaszcza jak samemu się płaci.Ehhh coś mi wizaz dziś szaleje albo klawiatura się psuje;/ I jeszcze telefon jest kaput Co za pechowy dzień
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
mój kierunek na polibudzie we wrocku 495zł miesięcznie
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nad\iję, ze nam tez uda sie wyrwać jesienia na jakąś plażę ![]() Nie moge sie doczekaż Waszych zdjęć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
co tutaj taka cisza nastała?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-01 o 18:20 |
|
|
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja myslalam, ze moja uczelnia jest lasa na kase i mysli ekonomicznie (tez Uniwersytet Ekonomiczny z reszta ), bo co roku stara sie cos podniesc (np. czesne), cos obciac (np. stypendia) a tu wychodzi, ze nawet u mnie nie jest tak zle (w porowananiu do Twojej uczelni ) ja za rok place 4200 ![]() Cytat:
wszystko w swoim czasie![]() oj ciesza ciesza szkoda, ze takie kosztowne
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-01 o 17:51 |
||
|
|
|
#4590 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Samoa;11721150
drogie te Twoje studia. Co to za cudo studiujesz, że tyle kasy?[/quote] Finanse i rachunkowość ![]() Ale u nas wszystkie kierunki tyle kosztują
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

ja chyba wolę nie doświadczać takich przyjemności hahaha nie wiem jak nawet miałabym się zachować kiedy przede mną rozbierałby się obcy facet
chciałabym ten dzień przezyć jako mega wyluzowana babka z wielkim uśmiechem na buzi no ale w tak ważnej chwili jedynej w życiu pewnie będę się stresować jak przed egzaminem hehehe żeby tylko dobrze powiedzieć wszystko itp

Chyba, że wygram w totka w ciągu najbliższych paru miesięcy