|
|
#2041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Krzywdząc mnie poprawiasz sobie samopoczucie ?! Smakuję Cię każdego dnia
Słuchaj Skarbie jesteś dla mnie wszystkim Kradniesz moje sny - bez Ciebie nie zasnę Jestem tu
|
#2042 |
|
Raczkowanie
|
jej zazdrości każdy sen
on przerasta rzeczywistość mieni się i gdzieś tam jest przesiąknięta szczęściem przyszłość zakurzona doznaniami których nie chcesz już pamiętać tracisz wiarę, że gdzieś jest tak dziewicza, niepojęta. chce uderzyć właśnie w nas chce w nas wbić się z całych sił stoisz obok dziwiąc się co przynosi Tobie, mnie. nasza perfekcyjna miłość moje kocham, Twoje chcę daj się ponieść jej na fali daj się ponieść właśnie jej. dłonie dotykają łez sól została gdzieś na dnie oczy widzą coś innego uszy nie chcą słyszeć gdzie była i została z nami nie liczyła prostych dni najwierniejsza z wszystkich tych które pozostały mi tuż za rogiem stoi gdzieś prosi się, chciałaby trwać wierzy w Ciebie, wierzy mnie od dziś będzie o nas dbać. nie chcę nad przepaścią dziś stać potrzebujesz czasu więc masz. Jak rozpoznać ludzi , których już nie znamy ? Jak pozbierać myśli z tych nie poskładanych? Jak oddzielić nagle serce od rozumu? Jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu? Jak odnależć nagle radość i nadzieję ? Takie samo słońce wszystkich nas co rano budzi Pod jednym zasypiamy niebem. Ten sam Bóg osłania nas i chroni tamtych ludzi Każe dzielić nam się chlebem. Takie same troski mamy i radości wiele Ktoś kocha mnie ktoś kocha Ciebie. Pytasz mnie czemu każą nam do siebie znowu strzelać? Nie pytaj mnie ja tego nie wiem. Takie samo słońce tam i tu nad nami wstaje W kolorze krwi skąpane dzisiaj. Wiem że modlisz się Ja szukam słów co wszyscy znają. Nie zostane tutaj sam Nie wiem dokąd uciec mam. Nie mam nic. Zabrałeś wszystko. Dlaczego patrzac na mnie milczysz wciaż? Widzisz jak razem pieknie nam.. Myśli na wspak. Nie potrafię wyrzucić Cię z moich myśli. / I just can't get you out of my head. Dokąd udał się prawie doskonały rozum? Lekko mijam długie dni. Czasami tylko zdaje się, że znika cały świat. Czasami budzę się i nie dostrzegam dnia. Zniknać we mgle. Te chwile w pamieci mam jak zdjęcie. Nie dzwoń do mnie po 23. Koniec z tym. -Co? -Chyba się zakochałam. -Serio? -Kiedyś Cię tylko lubiłam, a teraz kocham. A Ty? Kochasz mnie? -Naturalnie. Kocham Cię jak ... nie wiem co. Śmieszna sprawa. Nie płacz. Ludzie odchodzą, ale miłość pozostaje. Nie lekceważ tego, co widzisz w nocy. W nocy widać lepiej i ostrzej, bo dzień człowieka rozprasza. ______________ chce usłyszec twój szept mówiacy "kocham", zanim stane na krawedzi tego, co nazywamy życiem. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-04-01 o 13:34 |
|
|
|
#2043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
są takie sny co powodują, że boje się otworzyć oczy piękno zewnętrzne jest puste liczy się prawdziwe piękno to wewnętrzne i głębokie piękno same z siebie a nie to podmalowane i przypudrowane a z takim teraz ciężko
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-01 o 13:44 |
|
|
|
|
#2044 |
|
BAN stały
|
Umyje podłoge, aby nie było na niej juz zadnych Twoich sladów.
|
|
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
nie sposób Was wszystkie wymienić. x33. każdą kocham.
Trudno uwierzyć losowi, gdy już raz zawiódł. Boże zatrzymaj świat. Ja wysiadam. – Chciałbym cię pocałować – rzekł Marceli z samobójczą desperacją i zamknął oczy. – Niestety to niemożliwe – odpowiedziała mu ona i dodała: – Zjadłam sporo tego ryżu i w ogóle... ja mam chyba bardzo dobrą przemianę materii. – Świetną masz, świetną – zgodził się Marceli, którego myśl nie nadążała za myślą Patrycji, bo zakotwiczona była przy poprzednim temacie. – Dlaczego uważasz, że to niemożliwe? – Możliwe, możliwe, że tusza mi nie grozi, skoro mam świetną przemianę materii – wywnioskowała Patrycja. – To idę do domu i coś sobie jeszcze schrupię przed zaśnięciem. Nie chcę liczyć lat, które mi pozostały. Może jest ich za dużo. A może mało. Ale co roku o tej porze dziękuję Bogu za Ciebie. Oto jeszcze jeden rok odpłynął w mroki przeszłości. Żegnajcie, stare smutki. Witajcie, nowe smutki, nowe troski, nowe lęki i nowe rozczarowania. Kiedy przeskoczysz, to i wtedy nie mów hop. Zobacz najpierw w co wskoczyłeś. ___________ . |
|
|
|
#2046 |
|
Przyczajenie
|
Cii..zamilcz.
jedno słowo może zepsuć wszystko. wszystkie Twoje słowa zapisane w mojej głowie. dziś nie poznaję twarzy, bez których myślałam, że nie da się żyć. Hej Lala.! teraz moja kolej.. dzisiaj JA gram główną rolę. więc skąd żal skoro deszcz płacze za mnie, więc skąd pustka skoro ktoś żyje dla mnie. |
|
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba być choć trochę podobnym, aby się rozumieć, ale przynajmniej odrobinę innym, aby się kochać
Co mi dasz gdy zniknął słowa ? Tyle smutku wokół nas Rozbudzona ciepłem Twoich warg Mam w sobie ciepło gwiazd Prowadź mnie po drogach wyobraźni Odejdź nim znienawidzę się za każdy dzień z Tobą
A teraz serca mam dwa, smutki dwa I miłość po kres, i radość do łez Wieczory długie i złe, krótki dnie Więc całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie Gdy odejdziesz <3 5.02.2011 ![]() Paweł Edytowane przez xxxposhxxx Czas edycji: 2009-04-01 o 14:05 |
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
czarujacy uśmiech twój <3 takich oczu się nie zapomina . Cztery pory roku snuję plany - po kryjomu ! podoba ma się perfekcja . ' jak pierwszy pierwiosnek witam wiosnę . ![]() . Białka jak czerwona oberżyna - ranek - imprezy finał . ![]() zamułka z chłopakiem . ![]() ' Dla mnie bezsenna noc znów ' Masz w sobie coś, co bardzo mnie podnieca .
|
#2049 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
> szału ni ma... > idę na wojnę... > laski-brudaski! > jaka ja jestem piękna... i skromna! > "Ty prasujesz pomięte moje sny i Ty karmisz w mojej głowie głodne psy. " :P > wyglądasz tak nierozsądnie. to nieistotne... > Zjadłam Twoich Starych. ?! > Miły mój, miłości moja... > Criminal Love > taki wysoki i jasnowłosy > kuszę 24h na dobę.. >gramy w pokera na rozbierane?
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
" Wyblakłe kalendarze i daty naszych marzeń " .. bądź szczęśliwy z nią . " Wspominasz wciąż myślami, jak było między nami " . jak mam wierzyć jeszcze w miłość ... " Jedno slowo ma tak wiele znaczen "
|
#2051 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___________________ Wady.? Wymażmy to słowo z naszego słownika.
przepraszam, że nigdy nie powiedziałam 'głowa do góry'.. wymyśliłam sobie Ciebie z nudów.. bo one uczą mnie jak żyć po ciemku gdy 'światła w tunelu' nie widać.. Mam ochotę poczuć cię wszystkimi zmysłami. pragniesz coś zmienić, ale nie możesz. Boli prawda? Wiem coś o tym... jestem silna. czasem tylko mam złe dni. Ty i ja?..Razem?..No beez smutów. Zabawniej rozmawia się z kimś, kto zamiast długich, trudnych słów używa krótkich i prostych, jak na przykład: "Czy to nie pora na małe Co nieco? '' <3
|
|
|
#2052 |
|
Raczkowanie
|
właściwie, umarłam
sekunda, pięć masz odwagę by pociągnąć za spust czy tylko tak *******isz ? z Tobą zostaną na mnie tylko buty
|
#2053 |
|
BAN stały
|
Wiosna, ale ja sie nie zakocham. I patrzac na zamkniete drzwi obgryzam paznokcie, denerwuje sie czemu tak długo Cie nie ma. Wiem, ze jestem zbyt wyjatkowa bys mógł o mnie zapomniec. Od zawsze bylismy sobie przeznaczeni. I czy uwazasz ze to jednak nie zbieg okolicznosci? |
|
|
|
#2054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojj.. Dziękuje bardzoo Opisy: Na zawsze zanurzona w marzeniach.. Widocznie jestem w tym lepsza ![]() Róża, która wyrosła na betonie i mam wrażenie że codzien jest gorzej w głowie bałagan w kieszeni pustka w sercu trochę żalu a na podłodze kurz to wszystko co dziś mi pozostało na dzień dzisiejszy aktualny tylko syf na podłodze no i ewentualnie ciągły brak piątej klepki coś mi każe wierzyć że będzie lepiej nawet wiem co to magia tych oczu w nich to piękno i wyraźna iskra szczerości Może komuś coś...
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
Nienawidzę kiedy dajesz słowo – później je łamiesz [!]
.. a ty bezczelnie umywasz teraz ręce . . skreślam cię z listy . już nie jesteś mym kumplem ! z mega fochem ... wiesz co? wypier.dalaj z powrotem [!!!] będę myślała o tobie . będę dzwoniła do ciebie - a ty będziesz myślał o mnie i dzwonił tylko w potrzebie ! król zje.bów rozbawił towarzystwo . żal. pl ! . jakbyś się nudził to jestem pod tym śmiesznym telefonem . zalóż sobie koronę, i z góry patrz na mnie . to poczujesz się może fajnie heh. będę udawała ze wszystko jest w porządku . czasami wystarczy tylko przyznać się . po prostu mówić jak jest . mówić prosto z mostu ! ' Przepraszam, ze napisałam to od serca - Nienawidzę ...
to ten świat . na niego łatwo zrzucić winę . to ten świat a nie My jest skur.wysynem ! Edytowane przez nethaa Czas edycji: 2009-04-01 o 16:38 |
|
|
|
#2056 |
|
Rozeznanie
|
1 Ból stał się codziennością...
2 Nocne spacery te do wschodu słońca 3 Mówić Ci codziennie "dobranoc" 4 Każdy musi to przejść jak ospę...
|
#2057 |
|
Raczkowanie
|
KOCHANE :
Jakaś propozycja opisu do koleżanki / przyjaciółki która umówiła się na dzisiaj ze mną a poszła sobie z koleżankami z klasy i pisze komentarze im na pokaz :/ |
|
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion - cieszę się <3
Martusssia loveISshit - dziękuję bardzo. Wy też jesteście prześwietne ! ;*Powinnam nydee <3 ![]() Tak naprawdę to już przyzwyczaiłam się do tego bólu Na krótką chwilę zapomnieć A Ty będziesz tam czekał? Masz wolną rękę Jeśli poczołgasz się na kolanach 10km, kupisz mi 15 kg żelków i wyrwiesz sobie serce to może wybaczę Ci 1/10 Twojej zdrady Zwolnij, moje serce krwawi coraz bardziej Czy te zapuchnięte, czerwone oczy i tona chusteczek w pokoju nie mówią wystarczająco? Jakoś udało Ci się uciec przez moje żyły To nie istotne już co zrobię albo powiem Nie ma nic innego na świecie, co wolałabym zobaczyć właśnie teraz niż TY Przyrzeknij, obiecaj, że nie zostawisz mnie tak, jak ostatnio… __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#2059 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Przyczajenie
|
W kieszeniach trzymam słońce na pochmurne dni. pozwól bym całowała Twoje szepty. Upiłam się szczęściem. Jeszcze nie wytrzeźwiałam Przyklejam do ust uśmiech. w błękicie Twych oczu bezdennym. często mi się śni ciał naszych obrazek. Nie bój się ukołyszę Cię do snu... każdy szczegół w Tobie jest atrakcyjny.
---------------------------------------------------------- Kocha – rzekł, pewny siebie. - Skąd to wiesz? – zapytałam. - Umiem czytać z ruchu serca <3 |
|
|
|
#2061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obiecuję, że napisze książkę o moim życiu i ****a wam ją zadedykuję
naprawdę marzę by zniknęły te fałszywe twarze moje życie tylko moją sprawą jest i wybierać sama chcę nudą u was powiało że wpierdalacie się w moje życie ? moje życie, moja sprawa, więc się kotku nie w*******laj pierwszy i ostatni raz ingerowaliście w moje życie ! W********ać ! świat z palca wyssany, świat karmiących się kłamstwami żołnierzyków ołowianych wiem wiem moje życie jest ekscytujące i cudowne ale jest tylko moje straciłam za dużo przez te fałszywe mordy - więcej na to nie pozwolę
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-01 o 17:25 |
|
|
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
Widzę własne odbicie w oknie Okno jest czyste od wewnątrz, lecz brudne z zewnątrz . Piję z kubka zaprzeczenia . Osądzam świat z mego tronu . Śpisz i śnisz o pocałunku anioła śmierci . Skamieniały Anioł spadł niczym strzała . Hej, kochanie, nie udawaj takiego przestraszonego . Wszystko czego chcę to pewna konstelacja . W twoich oczach widzę ogień wolności . Giń, giń, giń, najdroższy i nie mów już ani słowa więcej . Moje myśli biegną maratonem umierającego czasu . I'm that girl u can't shut up. U can't get rid of me. znalazłam Szczęście xD heh...taką miejscowość . Nienawiść punkt zapalny, z pewnością niebanalny . Küss mich auf meine feuchten lippen(...) auch wenn es bitter schmeckt . /pocałuj mnie w moje wilgotne wargi, nawet kiedy smakuje gorzko
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-01 o 17:27 |
|
|
|
#2063 | ||
|
Zadomowienie
|
<333333333333333
Cytat:
<3Cytat:
![]() _ ich facetów na twój widok łapie atak serca. w moich myślach cały czas tylko ja i ty. siadasz przy stoliku, kładziesz nogę na nogę wszystkim gościom nagle coś upada na podłogę. jednym spojrzeniem rozbijasz ich długie związki. płomień z zapalniczki odbija się w twoich oczach. znów nie mogłam spać w nocy, obok zimna pościel. -Halo? -Halo, kto mówi? -Kto mówi? chyba ty dzwonisz, więc ty się przedstaw, prawda? -Nie muszę się przedstawiać, dzwonię do swojego faceta Jakim prawem w ogóle odbierasz jego telefon I kim ty w ogóle jesteś? -Co? chyba sobie kpisz? do swojego faceta? Dla swojego faceta? to jest mój facet -Tak, jasne
|
|
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: <333333333333333
Uśmiechnął się ciepło, a ten uśmiech mógłby roztopić cały świat.
Spokój życia prywatnego Nic co ma jakąś wartość nie jest łatwe To co przychodzi łatwo jest do niczego,tego się nie ceni. Teraz konwencjonalna radość służyła do ukrywania pustki To tak na dzień dobry bo to mój pierwszy post
|
|
|
|
#2066 | |||
|
Zakorzenienie
|
; ***************
Bardzo mi miło. Bierz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję baaaardzo za wymienienie mnie. Hm. Nasuwa mi się coś takiego:
Cytat:
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. A tu tak ode mnie. Skromnie, bo skromnie, ale zawsze coś:
|
|
|
#2067 |
|
Rozeznanie
|
Calineczka777 - ojej, dziękuję bardzo mi miło ^^
Promadonna - uh ;* Dziękuję, a te: 'powiedź mi czy to ja jestem Twoimi kajdankami?' 'nie każ mnie za zbereźne myśli, są tylko wtedy, gdy jesteś w pobliżu' no muszę zabrać ;* Marzeniatko, snowball, kee, nydee, Devileek, powinnam, truskawkowa1993, LittlePinkAngelxD no i pani wymieniona już wyżej Promadona ;] Muszę się przyznać dziewczyny, że was tak po cichu ubóstwiam i ostatnimi czasy straaasznie okradłam <3 _______ A Ty co.? Szpanujesz sercem kupionym na wyprzedaży.? -Wiesz... Ty wyglądasz jak większość tych posągów w muzeum. Na przykład David... -Też jestem taki muskularny i idealny? -Nie. Tak samo twardy, zimny, bez wyrazu... Mamo, z mojego serca zrobiono sajgonki... Bo ty jednym dotykiem potrafisz zdziałać więcej niż tłum ludzi ściskających mnie z całych sił... Przykleiłam naklejkę w kształcie serca w okolicach lewej piersi. Już nikt nie będzie twierdził, że go nie posiadam. -Zagramy w 'ence pence'? -Dlaczego? -No bo jeśli zgadniesz, w której ręce schowam orzeszek będziesz mógł odejść. Jesli trafisz na rękę pustą... zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale Ty nie masz żadnego orzeszka... -Wiem ;D A moje serce już dawno leży w kostnicy. Najlepszą szminką poprawiam makijaż. A niech Ci żal dupę ściska... Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-04-01 o 17:39 |
|
|
|
#2068 |
|
Przyczajenie
|
nigdy nie zapomniała uczucia strachu pomieszanego z zachwytem.
damy ustępują miejsca dziwką. porzucona w samym środku niedokończonej historii. kochaj mnie, kochaj. chcę, by miłość zabijała. między słowem, a oddechem. jeżeli siły wroga są przeważające, wybierz najsłabsze ogniwo i działaj z zaskoczenia. ukochać coś i móc rozkoszować się pięknem. widzisz, w powietrzu rosną słowa. między niebem, a Twymi ustami, czyli w oczach Twych. ogień w moim sercu wciąż nie wygasł.mimowolnie czuję to. nie spałam całą noc, bo znów spacerowałeś w mojej głowie. - don't do it girl... - I don't like "don't" kiedy mnie dotykasz, pada ciepły deszcz.
|
|
#2069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zatopić smutki w szklance wódki. Przydałoby się Niekoniecznie. Mi to już nie jest potrzebne. Jestem sama i tak mi jest dobrze. Czasem tylko brakuje kogoś bliskiego. Ale poczekam na miłość Bo ona sama przyjdzie Wybierze mnie. I postawi przede mną księcia z bajki. I będę szczęśliwa. I nikt mi tego nie zabierze. I będę walczyć o to co kocham. sto bransoletek, plastikowy worek stringi najchętniej naciągnęła by na głowę
-Co ? -Kocham Cię -Ja też Cię kocham -Przepraszam.Nie wiem co mówię -Ja też nie wiem Wstała, pocałowała go i wyszła
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-01 o 18:02 |
|
|
|
|
#2070 |
|
Przyczajenie
|
Niebieskim długopisem maluję różowe serce;(.
Ciągle Samotne godziny, tony dziwnych myśli w papierowym świecie z kredkami w dłoniach Kurczowo uczepiona końcówki twego głosu... Gdy do nieba znajdę dla nas schody. poszłam zbierać zimowe kwiatki patrzę w niebo rozdarte długo, bez przerwy.. wtulić się w twój głos. szczęście wchłaniam z powietrza.. weź mój zapach do rąk. schowaj gdzieś, daleko stąd. napełniam powietrze eliksirem szczęścia. Potrzebuję 5 minut za rozpracowanie Cię... Z Tobą mi do twarzy. Szczęście ukryte jest w Twoim uśmiechu. znaleźć klucz do Twych snów. <3 cały mój świat w Twojej osobie się streszczał... ---------------------------------------------------------- Kocha – rzekł, pewny siebie. - Skąd to wiesz? – zapytałam. - Umiem czytać z ruchu serca <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

A tu tak ode mnie. Skromnie, bo skromnie, ale zawsze coś: